News Update :

Ταξίδι στη βροχή...

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μια σημαντικότατη νίκη, σ' ένα παιχνίδι τελικό. Μια νίκη που ουσιαστικά εδραιώνει την ομάδα στην τετράδα και κλειδώνει τον προκαθορισμένο στόχο που τέθηκε στην αρχή της χρονιάς. Φυσικά, τίποτα δεν έχει κριθεί και η ομάδα καλείται να μείνει συνεπής και συγκεντρωμένη, για να μην γρεμίσει ό,τι με τόσο κόπο έκτισε μέχρι σήμερα. 

Πλέον, η ομάδα μας, έχει πείσει τον καθένα, πως ούτε πυροτέχνημα είναι, ούτε συγκυριακά βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Τουλάχιστον, έχει κερδίσει το σεβασμό του φίλαθλου κοινού της Κύπρου, γιατί από δημοσιογραφικής πλευράς και οπτικής η ΑΕΚ δεν πουλά και η ΑΕΚ δεν γεμίζει το μάτι. Βλέπετε δεν έχει στρατό κακομαθημένων οπαδών που εξυπηρετούν αγωνιστικά και πολιτικά (;) συμφέροντα, δεν έχει ψευτόμαγκες που κρύβονται πίσω από κουκούλες και δεν έχει διοίκηση που να εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα εκτός από αμιγώς αθλητικά. Και τέλος, δεν έχει πληρωμένους «δημοσιογράφους» που να την εξυμνούν μέρα νύχτα για το ελκυστικό της ποδόσφαιρο και τις προοπτικές της. Είναι ίσως η μοίρα του σκαλιώτη, να θεωρείται από τα πρωτευουσιάνικα Μέσα, ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας που τρώει κουτόχορτο. Δεν πειράζει όμως. Εμείς κάνουμε τον ωραίο μας αγώνα και στο κάτω κάτω, αυτά που ζούμε στο φετινό πρωτάθλημα δεν αναμένουμε να τα διαβάσουμε στην κάθε φυλλάδα. Τα ζήσαμε πέρσι με την πρόκριση στους ομίλους και τα ζούμε φέτος με την πορεία πρωταθλητισμού που κάνουμε. Και όπου μας βγάλει. Απλά ως τροφή προς σκέψη προς διάφορους ξερόλες και αυθεντίες του αθλήματος που μιλούν με ύφος καρδινάλιου… πώς γίνεται η αελ να είναι ικανή ακόμη και για το πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ που είναι τρίτη με απόσταση ενός βαθμού από τον δεύτερο αποελ, να πηγαίνει μόνο για την τρίτη ή έστω τη δεύτερη θέση;

Εκείνο που κρατώ από το χθεσινό παιχνίδι, είναι πως σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν από τα καλύτερα μας κερδίσαμε. Στα ντέρμπι, εκείνο που μετρά είναι η νίκη. Τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα είναι για δημόσια κατανάλωση και για συζητήσεις καφενειακού επιπέδου, ή αν θέλετε κυπριακού δημοσιογραφικού επιπέδου!  Επειδή δεν γίνεται όταν η ανόρθωση νικά την ΑΕΚ με δύο ευκαιρίες να μιλά το μέταλλο του επίδοξου πρωταθλητή που με τη μισή ευκαιρία κάνει γκολ, αλλά όταν η ΑΕΚ νικά την ομόνοια, μέσα έξω, να μιλά η τύχη και τις εντυπώσεις να τις κερδίζει η ομόνοια. Φυσικά αυτά τα οξύμωρα μόνο στο δικό μας μοναδικό χώρο του ποδοσφαίρου συμβαίνουν. Όπως και το να δείχνεται κάρτα και μετά να ακυρώνεται επειδή συνεπάγεται αποβολή. Για τον παράγοντα διαιτησία θα αναφερθώ όμως ενδελεχώς πιο κάτω!

Η ομάδα μας κέρδισε χθες, επειδή πραγματοποίησε ένα διαστημικό εικοσάλεπτο. Τόσο χρειάστηκε για να ισοπεδώσει την ομόνοια. Μετά ναι, κλειστήκαμε πίσω, ναι δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, ναι κινδυνέψαμε και καρδιοχτυπήσαμε.  Όπως το αποτέλεσμα κρατάμε και τίποτα άλλο. Στα ντέρμπι η νίκη μετρά και όχι η εμφάνιση. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Κρατώ επίσης τη νίκη σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, με δυο παίκτες στην ενδεκάδα που δεν ξανάπαιξαν. Ο Ρομέρο, που παρά τον λάθος υπολογισμό του στο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν θετικός και ο Μέρσιο που για ντεμπούτο με τέτοιο βαθμό δυσκολίας, τα πήγε εξαιρετικά. Γενικά, δεν παίξαμε καλά και για πρώτη φορά χάσαμε την κατά κράτος κατοχή της μπάλας. Η άμυνά μας όμως, δήλωσε παρόν. Ο Σεράν ήταν εντυπωσιακός, το ίδιο και ο Ντε Κλερ. Ευτυχώς δεν μας στοίχησε η κακή μέρα του Τζέισον Δημητρίου και του Μάτσι. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, ο βροχερός καιρός που δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών μας.

Θα αναφερθώ ειδικά στον Κούλλη Παύλου, και το κάνω τώρα που η ομάδα είναι στα πάνω της και θεωρώ πως δεν του ασκείται άδικα κριτική. Στη φάση που διεκδίκησε πέναλτι και αποβολή του Λεβίτα, αν και οι πλείστοι αναλυτές διαιτησίας τον δικαιώνουν, κρίνω πως ο ίδιος είχε αποφασίσει να πέσει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Δεν γίνεται να είσαι φάτσα με το τέρμα, να έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις το παιχνίδι (σε ένα σημείο που η ομάδα σου έχει κλειστεί και κάνει φάσεις με το σταγονόμετρο) και να εκμαιεύεις το  πέναλτι. Εντάξει υπήρχε επαφή. Αλλά όχι τέτοια για να πέσει σαν ηλεκτρισμένος στο χορτάρι. Εδικά όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που τα πέναλτι τα παίρνει με το στανιό. Εξάλλου ο Παύλου μας έχει συνηθίσει στα εύκολα πεσίματα, οπότε πιθανόν ο διαιτητής να τον αγνόησε. Στην τελική, όταν ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο σε σφυρίζει 70-30, δεν ρισκάρεις να πέσεις. Πας να σκοράρεις! Σε συνέχεια με την άρνηση του παίκτη να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε με την αλκή, απλά θα ήθελα να σχολιάσω πως τον εγωισμό ο κάθε παίκτης πρέπει να τον βγάζει για το καλό της ομάδας του και όχι για το να αποστομώνει τους οπαδούς. Οι οπαδοί έχουν αισθητήριο και κρίση. Στο παιχνίδι με τον απόλλωνα χειροκροτήθηκε θερμά ο ίδιος παίκτης και όχι άδικα. Έδωσε τη ψυχή του για την ομάδα και το είδαμε όλοι. Οπότε ας αφήσει στην πάντα τους εγωισμούς και τους βεντετισμούς και ας μας δείξει στο γήπεδο ποιος είναι. Μπάλα αναντίλεκτα ξέρει και σαφώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί δίνονται οι απαντήσεις.

Άφησα τελευταίο το κεφάλαιο διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά κρίνω πως είναι σημαντικός παράγοντας. Ειδικά σήμερα, έχει περάσει προς τα έξω, πως η ομόνοια αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία, από σωρεία διαδικτυακών  Μέσων. Το ίδιο αφέθηκε να νοηθεί στις δηλώσεις του προπονητή της ομόνοιας και των εκπροσώπων της. Η δική μου άποψη, είναι πως αν μια ομάδα αδικήθηκε στο παιχνίδι, αυτή είναι η ΑΕΚ. Ας ξεκινήσουμε από το πέναλτι. Παρά την προηγούμενη μου τοποθέτηση, επαφή υπήρχε και το έχω ως δεδομένο πως οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τις μεγάλες θα το έπαιρνε χαλαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Συνεπώς εκτός από την εσχάτη των ποινών, θα είχαμε και αποβολή του τερματοφύλακα. Αντιλαμβάνεστε την αλλαγή στις ισορροπίες του παιχνιδιού. Προχωρούμε, στην «περίεργη» απόφαση για την επίδειξη κάρτας σε παίκτη και μετά την αναίρεσή της για αδιευκρίνιστους λόγους. Είναι εμφανές πως ο Λεάντρο αντίκρισε κάρτα. Μπροστά στον διαιτητή ήταν! Το γιατί λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο διαιτητής μετάνιωσε, νομίζω είναι εύκολο να απαντηθεί. Αντιλήφθηκε πως θα έπρεπε να αφήσει την ομόνοια με παίκτη λιγότερο, πράγμα απαγορευμένο για τα κυπριακά δεδομένα (όχι τόσο για να ευνοηθεί η ομόνοια, όσο για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, που κάποιοι δεν την θέλουν στην τετράδα ή και πιο πάνω). Ο διαιτητής χαρίστηκε και σε αρκετές περιπτώσεις σε παίκτες της ομόνοιας. Κλασικό παράδειγμα ο τραυματισμός του Ντε Κλερ, με δολοφονικό τάκλιν που δεν δόθηκε καν φάουλ. Επίσης, ο διαιτητής,  σ’ ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο σφύριζε «ομόνοια» και ήταν εμφανής ο πρόθεσή του, να την στήσει έξω από την περιοχή μας. Η ομόνοια φωνάζει για μια φάση και μόνο, που μάλλον έχει δίκαιο, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε η ετεροβαρής διαιτησία μάλλον την ευνόησε παρά την αδίκησε!


Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφέρω πως ακόμη τίποτα δεν κατακτήθηκε. Κρατώ πως από τις μεγάλες ομάδες, η μοναδική ίσως που κατά διαστήματα έπαιξε καλύτερά μας στα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν η ομόνοια, την οποία όμως κερδίσαμε δυο φορές. Συνεπώς, με λίγη περισσότερη προσοχή, στο δεύτερο γύρο μπορούμε ακόμη καλύτερα. Όλα αυτά, με την αναγκαία συμπαράσταση των οπαδών μας. Χωρίς εμάς, η ομάδα δεν πάει πουθενά. Έστω και τώρα οφείλουμε να το αντιληφθούμε. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά! Την Τετάρτη λοιπόν, όλοι ΓΣΖ για το κύπελλο και μετά όλοι μαζί ΓΣΠ για να συνεχίσουμε τον τίμιο και όμορφο αγώνα μας.





Share this Article on :

41 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου διαφωνω για τον κουλλη . απο τον καιρο που ηρθε για μενα ειναι αλλος παιχτης. παλευει, παιζει με ψυχη. στη φαση του πεναλτυ δεν πεφτει για να το παρει, γλυστρα.

ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ είπε...

Πολύ καλό το άρθρο σου φίλε IRON. Eίναι όντως γεγονός ότι η ομάδα μας δημοσιογραφικά αδικήτε κατάφορα αλλά δεν με απασχολά καθόλου αυτό. Προσωπικά θα πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας απο το 20 και μετά αλλά να μην είμαστε και πλεονέκτες. Οι παιχταράδες μας κάθε παιχνίδι τα δίνουν όλα αν εξαιρέσουμε εκείνο με την Δόξα. Αλήθεια σήμερα που θα είμαστε αν το κερδίζαμε και αν δεν χάναμε απο Ανό. Πως θα μας αντιμετώπιζαν όλοι? Η ομάδα έχει ένα πολυ βατό πρόγραμμα τις εμόμενες 4-5 αγωνιστικές με πιο δύσκολο να είναι το παιχνίδι στο ΓΣΠ με ολυμπιακό. Αύριο τετάρτη θα μετρήσουμε δυνάμεις μαζί τους και ο Μέγιστος RAN BEN θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Τέλος θα ήθελα να πω πόσο περήφανος είμαι που είμαι φίλαθλος και οπαδός αυτής της υπέροχης ιδέας που ονομάζεται ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε εγώ προσεξα οτι αν πιασεις ολους τους ποδοσφαιριστές εναν εναν θα δεις οτι μονο ο Παυλου χρειάζεται 2 και 3 αγγιγματα της μπαλας για να προχωρήσει με αποτελεσμα να καθυστερεί την ανάπτυξη της ομαδας.

Ανώνυμος είπε...

Ontos...
Η ομάδα μας κέρδισε χθες, επειδή πραγματοποίησε ένα δ ι α σ τ η μ ι κ ό εικοσάλεπτο.
Kamia omada stin Kypro den mporei na peksi se etsi epipedo. to provlima mas omos re pethkia einai kati xantakomena pentalepta pou exoume kapote pou mporei na dialisoun ta panta (opos me Ano.. klp.
ARKKARAS

Ανώνυμος είπε...

o koullis ontos glistra. stin fasi tou penalty dikiologeite afou klistra opos dikiologieite kapos kai o romero pou feri tin evthini gia to goal tis omonoias.


o koullis prepei na anevi apo monos tou. prepei na doulepsi pio sklira kai na skeftete diaforetika epidi me tis nees prosthikes (mbakoura, gabilonto, tomas, tsanto) tha mini extos 18adas opos kai o mitidis. o koullis prepei epitelous na vgali apo to mialo tou tin ptosi kai na stathi sta podia tou me to kefali psila na vlepi gipetho. o koullis vlepi edafos kai skopo tin ptosi me tin proti epadi. gerni to kormi tou otan perni ti mpala kai giafto kai den exi tin sosti kai psixremi plasa stin keni estia (paralimni kai omonoia)

file 2.54 afto tha to veltiosi o simon me to xrono. exallou den pezoume kai monoi mas. sinfono omos kai thelo na po kai ego kati pano se afto. theli perisoteri sinketrosi otan proigoumaste sto skor. an o christofi kai o frendi ixan tin apotelesmatikotita san podosfairistes opos tin exoun o michalis konstantinou (aek - ael) kai o kalvo (aek - ano) to pexnithi tha itan 2 - 2 sto 60'. theli perisoteri sinketrosi stin amintiki leitourgia otan imaste prosta sto skor.

Ανώνυμος είπε...

ne sifono kegw glistrise alla kani ke o koulis tis malakies tou..
....psiras...

Ανώνυμος είπε...

Afinoun iponoounena gia gonzalo to kalokairi akouse kanenas kati?

Ανώνυμος είπε...

file mou me mbakoura kai gabilonto sto roster mas den xori o megalos goncalo. isos an mas pexi mpala o mbakoura na gini kamia antalagi. ego etsi to vlepo.

Ανώνυμος είπε...

o megalos kai igiis gonzalo en xorei stin AEK?ti lete re pedia.makari na erxotane file kai tha evlepes tin diafora

Ανώνυμος είπε...

me ton gonzalo pame gia double

Ανώνυμος είπε...

o Trattos evale sto mmati ton Ben Simon apo tin Kiriaki pou itan 4os diaititis... Ine h defteri fora fetos pou de mas dini katharo penalti. Me Doxa tha ginotan to 2-0 kai tha milousame gia kathari niki anti itta... Echi apwthimena me tin AEK...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τράττο, υπερόπτη και ξερόλα. Αν ήσουν κοντά σε κάθε φάση και όχι 15 μέτρα θα έβλεπες τον Πελαγία που ξέχασε ότι ήταν αμυντικός και προς στιγμής νόμισε ότι ήταν ο Κάπσα και απόκρουσε και με τα δύο χέρια. Και δεν φτάνουν όλα αυτά απέβαλες και τον Σιμόν, γιατί, ετόλμησε ο άμοιρος να σου πεί ότι δεν το στραβώθηκες. Είσε ένα τρανό παράδειγμα προς μύμιση για όλους τους άλλους μαυροφορημένους και αξιολύπητους. ΜΠΡΑΒΟ και εις ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

kani olan me tounton tratto... valte ton blacklist sta match tis AEK tzai kani...

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ,
Αρκετά καλό το άρθρο (διαφωνώ λίγο για τον Κούλλη), εύχομαι να συνεχίσεται να γράφετε για την Αεκαρα μας και στα δύσκολα/αποτυχίες. Αυτό που έχω διαπιστώσει ως οπαδός είναι ο ενθουσιασμός που μας διακατέχει. Στον 2ο γύρο πέρυσι δεν θυμάμαι να ασχολούμασταν ως οπαδοί. Το καλό όμως είναι πως τα τελευταία 3 χρόνια μεγαλώνουμε ως σωματίο και περπατάμε με το κεφάλι ψηλά, καθώς περήφανοι λέμε πως είμαστε ΑΕΚτζήδες. Επίσης, βλέπω πολλούς μικρούς οι οποίοι θα είναι η νέα γενιά. Εύχομαι η ΑΕΚ ως το μεγαλύτερο σωματίο της Λάρνακας να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό και να καθιερωθεί στην ελιτ. Χρειάζεται την συμπαράσταση μας.

Και μην ξεχνιώμαστε: "Ετσι %^%#& η ΛΑΡΝΑΚΑ"
@apanteli

Ανώνυμος είπε...

Ipegrapse o paixtaras...allazoume akoma ena epipedo me ayton ton paixti!!!

Ανώνυμος είπε...

TO SAVATO ENA TA AKOUSI KI O TRATTOS NA ISASTE SIGUROI....

Ανώνυμος είπε...

TRELENOME TRELONOME YIA SENA AEKARA....kai yiaftous pou sinexizoun na min mas ipologizoun FILIA POLA.

Stavros Larnaca

ΠΑΜΠΟΣ είπε...

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.....

φαραω είπε...

ρε κοπελια θυμαστε μετα το παιχνιδι με τη Σαλαμινα τι γραφαν μερικοι για τον ΜΑΑΤΣΙ?αχαπαρος,αμπαλος,λιγος,μετριος,εν καμνει,κρεας.ΑΤΕ ΕΡΟΥΦΗΣΑΜΕΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.Ο ΜΑΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Π-Α-Ι-Κ-Τ-Α-Ρ-Α-Σ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

INE KRIMA TOSO LIGOS KOSMOS STO PAIXNIDI ME TON OLYMPIAKOS..PRAGMATIKA ESEIS POU EPILEKTIKA ERXESTE STA PAIXNIDIA THS AEK(KYRIOS DERBY) DEN XERETE TI XANETAI...EMEIS POU THN AKOLOUTHOUME PANTOU PRAGMATIKA NIOTHOUME ENA MAZI ME AYTHN THN OMADA STHN PROSPATHIA THS GIA EXODO STHN EYROPI!!!

TWRA OLOI THA ERTHETE ME THN SALAMINA...EGO SAS LEO NA MHN ERTHETE GIATI E SAS THELOUME!!!

Ανώνυμος είπε...

oxi file min les etsi !! na ertoun alla na ertoun OLI.. prepi na imaste 3-4 xiliades alios den exoume ipothesin... sta ektos file 8:34 pame kamia 800-1000 (k ego mesa pou den exasa match fetos ) kai pistevo oti den mporoume na apetoume kai apo tous ipolipous to idio.. makari i alles 3 xiliades na erxonte sta entos - OLA TA ENTOS OMOS... kai derby kai oxi...


me olimpiako imastan kamia 700 me ta pedika (kopikan 750 k 2 kerkides).. alla o keros itan asximos !!

anw poroste atoma pou den ine mesa stous 1000 arostous emas na erxonte SE OLa TA ENTOSSS... INE SIMANTIKO NA NIKISOUME TA EPOMENA ENTOS "EUKOLA" PEXNIDIA - salamina, pafo k ethniko !!! an erthoun oli tha ine pio efkolo na sproksoume ti omada se nikes

Ανώνυμος είπε...

apo to epomeno paignidi:
PROTATHLIMA PROTATHLIMA YIA SENA AEKARA ONIREVOME ...
sto rithmo TOU TRELENOME TRELONOME...

Ανώνυμος είπε...

TO SAVATO THA IMASTE SIGURA DEYTEROI.....

Ανώνυμος είπε...

exo mian megali aporia!!!
imaste tritoi re akjies m j t savato mallon defteroi j akoma na do organomeni sispirosi apo tus guardians... ennen gia tin kerkida pou anaferome, alla ute minimata ute sispirosi ute events sto facebook en thoro re kopelia! anti na mas kavlonete idika tora ekatsame ulo je murmurume!!!
ATE RE KSESIKOSTE TON TERASTIO KOSMO TIS AEK J ELATE GIPEDO ME SALAMINA ALLA J BASKET ME ETHA(an derume pame teliko kipellu)
EPITELUS AS KSIPNISI J AS AKUSTI I FONI T SKALIOTI epidi evarethika na akuo tin foni tu ma8iti

Ανώνυμος είπε...

τελικά μάλλον μένει ο Τζιλέ και φεύγει ο Λίνσεν για Ένωση ή Ολλανδία... Άρα δεν θα γράψουμε ούτε τον Ουρντίνοφ σε αυτή την περίπτωση πριν το καλοκαίρι...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ........ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

NAI RE I AEK EN 8AME DIPLO KAI STO BASKET KSIPNATE REEEEEEEEEEE KSIPNATE TSIE STO TELOS FKALIS TIN SOUMA TOUTO EN GIA TA SKOULOUTSIA POU TO LALW KSIPNATE TSIE ELATE KONTA STIN OMADA STIN AEK MAS

Ανώνυμος είπε...

reeee kiriaki uloi sto klisto gipedo na to gemosume gia na spro3ume tin omada gia ton MEGALO TELIKO KIPELLOU dioti fetos provlepo double
AEK BASKET fetos gamume j ressume!!!
APOUSIA=PRODOSIA

AEKARA KIPELOOOO...

Ανώνυμος είπε...

RE GRAPSETE KE TPT GIA TO BASKET.. PLIROFORISTE MAS EMAS TOUS ASXETOUS POU EN KATEXOUME POU TO ATHLIMA... POTE PAIZEI I AEK TI ORA..

AIMA TIMH AEK MIA ZWH

KATI ALLAZEI STIN LARNAKA...

Ανώνυμος είπε...

pezume savvato AEK salamina j kiriaki AEK etha i ora 6
nomizo en keros gia sispirosi apo emas tus megalus gia na akolu8isun ji alloi
EMIS OI AEKJIES enimeronomaste mono apo edo j apo tin istoselida ton organomenon

KATI ALLAZEI STIN LARNAKAAAAA

Ανώνυμος είπε...

meta to alki vs skouloujia epistika re kopelia oti protathlima en pianoume !! oi pos en to aksizoume h en mporoume alla en mas afinoun re kopelia mou ! provlepsi mou ine oti en na imaste defteri pano pou to apoelli !!! to kipello pio efixtos stoxos pistefko !!!
oso gia to baasket pistefko mporoume ke gia tous 2 titlous !!!

FARAO είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΕΚΙΝΑ TΩΡΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΥΡΟΥΣ.ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ.
Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.ΟΙ ΗΤΤΕΣ (4) ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΘΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1 ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΤΟΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΚΙΤΙΟΝ.
ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ(ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΛΑΡΝΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

o anorthosiatis Basilis Dimitriou sto apoel vs omonoia !!! Ederame tin salamina pame monoi defteroi !!!

Ανώνυμος είπε...

o Mercio pire odigies apo karavida gia na kani oti ekane. Gi afto ke o paneksinos simon antikatestise gia prwti fora paikti apo to 25.

Ανώνυμος είπε...

Yia onoma tou theou re pethkia...en mpori na ginete touton to prama. Epathamen tin ston proto giro me ti salamina tzie anti na pexoumen pio kala touton to pegnidi imaste pio arxisti...en to xori o nous mou. Lathoi pano sta lathoi... Perastika mas filoi AEKTZIDES. Telika en mas theli yia protathliman i atimi.

STAVROS AEK

BOSS είπε...

esi me ton Mersio thore fantasmata.argisame na mpoume sto pexnidi,imastan atixoi sto telos kai xasame apo mia katoteri kai mikri omada.

Farao είπε...

SE KAPOIOES OMADES STOIXIZOUN OI APOUSIES TON PODOSFERISTON STIN AEK STOIXISE I APOUSIA TOY SIMON APO TON PAGGO.AFTI EINAI I GNOMI MOU.OSO AFORA TON MERSIO ITAN SE KAKISTI MERA SIMFONO,DIAFONO GIA TIN APOPSI TOU DILOU PIO PANO OTI EPEXE ME ODIGIES TOY KARAVIDA.AN EINAI POTE DINATON

Ανώνυμος είπε...

avrio mono basket... na akustume mexri to kotetsi tis ano apo to klisto kition
na spro3ume tin omada mas pros ton teliko enantion tou keravnu
MONO ME TUS XILIADES OPADUS MAS THA DERUME TUS lefkosiates
AEKARAAA KIPELOOOO

anonymous είπε...

para to tragiko lathos tou o mercio dn eprepe na vgei.i apo ti stigmi p vgike na perasei o maragkos.o thomas tha empaine gia proto paixnidi einai paiktis me epithetiko prosanatolismo.sto neuralgiko xoro tou kentrou theleis pekti trexaantzi dipla apo van dyck.peran toutou, kakisto a imixrono k epipolaiotita sto telioma faseon.nai atyxia sto dokari alla akoma k ekei mia kalyteri kefalia tha tan goal.dn mporeis na min telioneis mia fasi apo tis toses p kaneis apenanti sti salamina.p nai men se dyskolepse alla eprepe na arpaxeis tin eukairia apo ta mallia na pas 2os.na kathariseis to paixnidi me synoptikes diadikasies.en oligois filoi aektzides, eimastan katoteroi ton prosdokion..opos k to paixnidi me ti doxa ekei p xoume tin eukairia gia to vima parapera, tin ypervasi, vraxykyklonoume.k pikrainei parapano p dn mporoume na ekmetalleutoume tin edra mas..prepei omos na thymomaste oti auti i omada mas pire ekei p eimaste k m auti mporoume gia pio psila.ftanei na to pistepsoume na paizoume me nootropia nikiti apo tin arxi os to telos.meinete konta stin omada. gia tin AEK gia tin LARNAKA.

Ανώνυμος είπε...

gia osus tzimaste. Ti shesi ehi o Karavidas me ti Doxa kai to AEK-Doxa? Ti shesi ehi o Karavidas me to Mercio? Pote evgale ksana paikti apo to 24 lepto o Simon gia ena estw tragiko lathos? O Simon den kimate!

anonymous είπε...

esy "xypnie" p xereis pe mas k mas , afypnise mas..nai akustikan diafora gia to mats me ti doxa k ekleise.k ypothetika an pame me ti logiki s dn tha prepe na paixei kan o mercio, oxi na perimenei na kanei lathos k na ton vgalei o simon.k sto kato-kato giati ton ekaname meteggrafi tote?panta symfona me ti "logiki" s..vlepe mprosta k oxi fantasmata

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.