News Update :

Ποδοσφαιρική σεζόν 2012-13 ... Citius, Altius, Fortius

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο προγραμματισμός της ομάδας βρίσκεται στα τελικά του στάδια και το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό έχει συμπληρωθεί. Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον η ομάδα κτίζεται, σκορπώντας αισιοδοξία για κάτι καλό. Οι προσδοκίες για φέτος  είναι μεγάλες από τον κόσμο και όχι άδικα. Η ίδια η διοίκηση εξάλλου έχει βάλει ψηλά τον πήχη και οι κινήσεις της δείχνουν πως φέτος μπορούμε για μεγάλα πράγματα. 

Τα μηνύματα πάντως είναι αισιόδοξα και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας αναμένουμε να πάρουμε την ομάδα ένα βήμα πιο πέρα, ένα σκαλί πιο κοντά στον ουρανό, με περισσότερη δύναμη, πάθος και θέληση. 

Το παρόν άρθρο έχει σκοπό να παραθέσει κάποιες αρχικές σκέψεις για την ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, τόσο σε ποδοσφαιρικό/τεχνικό  επίπεδο όσο και σε διοικητικό επίπεδο. 

  • Προπονητής

Το κεφάλαιο προπονητής, είναι ένα θέμα που απασχόλησε και ανησύχησε τον κόσμο της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ονόματα ακούστηκαν πολλά και η αρχική δυστοκία στην εξεύρεση προπονητή προκάλεσε αναμενόμενες ανησυχίες και προβληματισμό. Τελικά η διοικούσα επιτροπή σε συνεργασία με τον Χόφλαντ και με τις ευλογίες του Κρόιφ, κατέληξε στον  Ισραηλινό προπονητή  Ραν Μπεν Σιμόν. Στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου μπορεί να μη λέει πολλά και σίγουρα δεν έγινε πρωτοσέλιδο στον κυπριακό Τύπο. Μια σύντομη μελέτη όμως της καριέρας του, είναι ικανή να σε πείσει πως δεν είναι τυχαίος προπονητής και έχει όλες τις προδιαγραφές να πετύχει στην ομάδα. Ένας προπονητής εξάλλου με πρωτάθλημα στο Ισραήλ με την άσημη Ironi Kiryat Shmona και τρία συνεχόμενα κύπελλα, δεν μπορεί να είναι τυχαίος. Είμαι δε βέβαιος πως αν τον έφερνε μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τις αγαπημένες των εφημερίδων, θα γράφονταν διθύραμβοι για τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν και τις προοπτικές επιτυχίας του. Εξάλλου, είτε το θέλουμε είτε όχι, το Ισραηλίτικο πρωτάθλημα, είναι πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το δικό μας, με πολύ μεγαλύτερα  μπάτζετ και με συχνές και επιτυχημένες παρουσίες ομάδων τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τις πρώτες του δηλώσεις αλλά και κινήσεις, φαίνεται άνθρωπος μετρημένος και εργατικός. Σίγουρα δεν είναι τόσο επικοινωνιακός όσο ο Κάανεν, αλλά δείχνει να ξέρει που ήρθε και θεωρώ πως ότι έχει να πει θα φανεί από την ομάδα του μέσα στο γήπεδο. Το δε γεγονός πως έχει φέρει μαζί του, αθλητικό ψυχολόγο, δείχνει πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και εργάζεται με σύγχρονα πρότυπα που όπως τουλάχιστον δείχνει το βιογραφικό του, έχουν αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνο που επιβάλλεται όμως, είναι η υπομονή από τον κόσμο της ομάδας. Πρέπει να στηριχθεί ο προπονητής και να αφεθεί να δουλέψει, προτού κριθεί.  Σε υγιείς συνθήκες, εικάζω πως μπορεί να προσφέρει πολλά και να μας δώσει επιτυχίες ανάλογες με τους στόχους που έχουν τεθεί.

  • Μεταγραφές

Σε γενικές γραμμές η ομάδα δείχνει ενισχυμένη και το ρόστερ πιο πλήρες από πέρσι. Έγιναν προσεκτικές κινήσεις και αν λάβουμε υπόψη και την μείωση του μπάτζετ κατά 25%, τότε πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Εκκρεμεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, που αν ισχύουν τα όσα γράφονται στον Τύπο πως θα αποκτηθεί μετά από δοκιμαστικά, ίσως πρέπει να ανησυχούμε, δεδομένου πως μετά τον Μουρίγιο δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη επιλογή (πέραν του Σεράν που είναι κατά συνθήκη στόπερ).

Θετικό είναι το γεγονός πως έχει αυξηθεί το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα, με την προσθήκη των Μέρτακκα, Κυριάκου. Μαζί με τους Δημητρίου, Παύλου, Μυτίδη και Κυπριανού μπορούν να δώσουν κυπριακό χρώμα στην ομάδα και μάλιστα ποιοτικό. Φτάνει να τους δοθούν ευκαιρίες και οι ίδιοι να τις αξιοποιήσουν.   

Στη μεσαία γραμμή η ομάδα είναι πλήρης, με τους Φαν Ντάικ, Σκοπελίτη, Ντάεμεν και Κυριάκου  να συνθέτουν ένα ισχυρό γκρουπ παικτών που έχουν ποιότητα για να κάνουν τη διαφορά.

Στο μεσο-επιθετικό κομμάτι η ομάδα εμφανίζεται ενισχυμένη. Ειδικά στα άκρα της επίθεσης, ο προπονητής θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με πέρσι. Οι Φαράν, Μάτσι πλαισιωμένοι από τον Ντα Σίλβα, Πάλιτς και τον Παύλου κατά κύριο λόγο, αλλά και τον Κυπριανού, Μπαγκούρα (λόγω της μεγάλης αποχής του) κατά δεύτερο λόγο,  δείχνουν να έχουν καλές προοπτικές για μια παραγωγική χρονιά. Εννοείται πως φέτος αναμένονται πολύ περισσότερα από τον Ντα  Σίλβα και τον Πάλιτς, αφού είναι δεδομένες οι δυνατότητες τους, αλλά πέρσι δεν τις ξεδίπλωσαν στο γήπεδο με το ελαφρυντικό πως ήρθαν μεσούσης της περιόδου.  Πέραν των προαναφερθέντων, είναι επιβλητική η παρουσία του Γκαμπιλόνδο που είναι και ο παίκτης κράχτης της ομάδας και ο παίκτης ηγέτης της φετινής ομάδας. Προφανώς και δεν πρόκειται για τυχαίο παίκτη και η συνεχής παρουσία του σε ψηλό επίπεδο στα γήπεδα της Primera Division αποτελούν εχέγγυα για όσα αναμένουμε απ’ αυτόν τον παίκτη. Το μαγικό αριστερό του πόδι αναμένεται να κάνει ζημιές και η προσωπικότητα του αλλά και ο χαρακτήρας του ενδέχεται να βοηθήσουν  συνολικά την ομάδα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως καθρέφτης είναι το γήπεδο, όμως η αισιοδοξία είναι δικαιολογημένη.

Εκείνο που προσωπικά με προβληματίζει, είναι η γραμμή κρούσης της ομάδας. Μοναδική αξιόπιστη επιλογή στη θέση του φορ είναι ο Πιντάδο. Ο Μυτίδης αν και τεράστιο ταλέντο, πέρσι δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και ο σωματότυπος του δεν τον βοηθά να τα βάλει με θηριώδεις αμυντικούς. Ο Άντονεκ είναι μικρός και δεν θεωρώ πως αναμένει κανείς να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, εκτός αν μας εκπλήξει ευχάριστα. Πάντως θεωρείται μεγάλο ταλέντο και αναμένουμε να το δούμε δια ζώσης στο γήπεδο. Θεωρώ όμως, πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί με ακόμη ένα καθαρό επιθετικό ενδεκαδάτο. Αυτό αφενός θα βοηθήσει στον υγιή ανταγωνισμό και αφετέρου δεν θα δούμε τα περσινά φαινόμενα με τις αλχημείες στην επίθεση, δεδομένου και του γεγονότος πως ο Πιντάδο είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.  

  • Εισιτήρια Διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου έρχονται με περσινές τιμές, με τη μόνη διαφορά πως δίνουν έκπτωση 10% στους περσινούς κατόχους και κουπόνια συνολικής αξίας 80 Ευρώ. Ο καθορισμός των τιμών στα περσινά επίπεδα, λαμβανομένης υπόψη της οικονομικής ύφεσης και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά λόγω ανεργίας, των φουσκωμένων λογαριασμών της ΑΗΚ κλπ, είναι εν μέρει υπερβολικός. Είμαι της άποψης πως το εισιτήριο διαρκείας δεν είναι εισφορά προς το σωματείο και δεν αποτελεί βοήθεια του οπαδού προς το σωματείο. Η αγάπη και η προσφορά προς το σωματείο μπορεί να γίνει με άλλους τρόπους, όπως εκδηλώσεις, gala, φιλικά παιχνίδια, αγορές από την μπουτίκ κοκ. Οπότε το διαρκείας θα έπρεπε να κοστολογηθεί με βάση τις παρούσες οικονομικές συνθήκες στον τόπο. Πόσο μάλλον όταν στο ελληνικό πρωτάθλημα τα εισιτήρια ξεκινούν από 150 Ευρώ τα κανονικά, είναι λίγο εκτός λογικής στο δικό μας πρωτάθλημα να στοιχίζουν 250, σε ένα γήπεδο που κάθε άλλο παρά σου προσφέρει οποιαδήποτε άνεση ή ευχαρίστηση. Είναι επίσης άξιο απορίας πως γίνεται η ομάδα μας να συνεχίζει να έχει τα πιο ακριβά εισιτήρια εισόδου (20 Ευρώ), δεδομένου πως όφειλε να κάνει κινήσεις για αύξηση στην προσέλευση των οπαδών. Αντιλαμβάνομαι πως οι οπαδοί, οφείλουν πολλά στην τωρινή διοίκηση, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει, αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως πολλοί οπαδοί αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά με τα σημερινά δεδομένα και το δυσοίωνο μέλλον του τόπου.   Αν δε συνυπολογιστεί το γεγονός πως τα παιχνίδια της ομάδας μεταδίδονται τηλεοπτικά από τη MiVision είτε με μηνιαία συνδρομή είτε με αγορά του παιχνιδιού διαδικτυακά (και στις δύο περιπτώσεις πολύ πιο φτηνά), τότε είναι αναμενόμενο πως πολλοί θα προτιμήσουν τις οικονομικότερες οδούς για να παρακολουθούν την ομάδα. Επίσης τα πακέτα, αγνοούν σημαντικές ομάδες πληθυσμού που θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη, όπως οι στρατιώτες και οι πολύτεκνοι που θα έπρεπε να λάβουν κάποια έκπτωση ως κίνητρο. Θεωρώ δεδομένο, πως κάποιοι, έστω και καλόπιστα θα κρίνουν τα πιο πάνω σχόλια (ειδικά για τα διαρκείας) με τη γνωστή ισοπεδωτική λογική που μας χαρακτηρίζει, ότι ό,τι δεν συνάδει με τα δικά μας πιστεύω είναι προβοκατόρικο και αιρετικό. Δυστυχώς όμως φίλοι, εν μέσω κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών, είναι λογικό και αναμενόμενο, το ποδόσφαιρο να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Φυσικά η αγάπη όλων μας για την ΑΕΚ δεν πρόκειται να σταματήσει και ο καθένας με τον τρόπο του, πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Επιβάλλεται επίσης να είμαστε ενωμένοι στον κοινό αγώνα και την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Κάθε σχόλιό σας είναι ευπρόσδεκτο. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά αδέρφιαShare this Article on :

200 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Petemu alithia, esas gemizi sas to roster? Ime polla apaisiodoxos fetos..thelume sigura akoma ena katharo epithetiko endekadato kai ena endekadato kentriko amintiko.na men lalume pellares oti kai kala exume kalo roster.dete tus allus ti exun kai ti epiasan.ektos kai an o stoxos mas ine na min exume peripeties.apla exo megales amfivolies gia to roster. Akoma en arkepsame kai o murigio en traumatias kai o pintado ekamne atomiko..

Ανώνυμος είπε...

ego evarethika ta klamata sas
i omada en pio pliris para pote
siopate je lio klamouries

Ανώνυμος είπε...

Simfono me 11:54

Ανώνυμος είπε...

etsi bravo 12.02. ta epixeirimata stamatoun sto emfantasto "klama". mono ena dekaxrono ama einai na pei kati lalei ton allo klameno. afto deixnei anwrimotita gia na men pw tpt xeirotero. jai en tha peis twn allwn na siwpisoun. poios eisai sto katw katw?
aekkaras

Ανώνυμος είπε...

Erxetai to ...kerasaki stin tourta na glikanete epitelous osoi isaste AKOMA se anisixies!!!

Ανώνυμος είπε...

enna ertei k i tourta mazi i mono to kerasaki?

Ανώνυμος είπε...

distixos egw eimai enas apo ekeinous pou den mporei na gorasei diarkeias. Imoun foitits irta pisw, douleia den exoume. En je enna plirwnei o papas k i mama tis orexeis mas gia na thoroume 11 na vouroun tin mappa.

Ανώνυμος είπε...

RE 9.50 EGO NOMIZO PALE POS ENI ISE ME TIN AEK. PAREPIPTONTOS ENI IME O 12.02. TZAI KATI ALLO EGO DEN THA SE PO KLAMENO, GIATI ENI IME 10 XRONWN. ENA SE PO PEPTOFALLAGITI GIATI EKLISA TA DODEKA. ATE RE ASXOLITHITE MES TIS SKATOOMADES SAS TZAI PARETATE MAS. AFOU KSEROUME POU TA EMAILS SAS OTI DEN EISASTE AEKTZIES PALE EPIMENETE.

Ανώνυμος είπε...

Αν φύγει ο Λίνσεν θα έχουμε 2 θέσεις ξένων, άρα παίρνουμε αμυντικό και επιθετικό.
Ο Σεράν είναι καθαρό στόπερ νομίζω, και χωρίς τραυματισμούς είναι φοβερό δίδυμο με τον Μουρίγιο.
Όταν λέτε για τις μεταγραφές των άλλων, ποιες ομάδες εννοείτε; Εγώ πιστεύω ότι οι άλλες ομάδες είναι αποδυναμωμένες.

Ανώνυμος είπε...

ego ime o 12.02 re 9.50
mpravo edokes pano eimai 10xrono. eklisan ta dimotika kai mpeno mes ta blog tis aek gia na poskolioume
esi poios ise diladi pou tha fkeis na katigorisis ton programmatismo tis omadas rotontas an stoxos mas einai i apofigi tis diavathmisis
klamouries opadous en theloume. exei polli diafora i epikodomitiki kritiki pou to klama

epi ti efkeria, @IRONAEK o serran einai katharoaimo center back file

Ανώνυμος είπε...

ego diafono apo tin mesi kai mprosta imaste pliris...kentro: Skopelitis, Kyriakou, van Dijk, Daemen. deksia: Nakajima, Kyprianou. aristera: Pavlou, Gabilondo. kentoepidethetikoi: da Silva, Palić. epithetikoi: Maachi,Pintado, Antolek, Mitidis....kai akoma mposta perimenoume kai tin epistrofi mpakoura pou mpori na kani tin diafora kai oloi aftoi mporoun na enalasoun thesois analogos me to sistima tis omadas...to provlima vriskete piso exoume elipsi apo enan kentiko amintiko kai ena aristero back...sigoura tha prepi na figi o linssen gia ti imasten iperpliris stin thesi tou.

Ανώνυμος είπε...

Όταν αποκτήθηκε ο Σεράν, η απόκτηση του ήταν για δεξιά. Εναλλακτική λύση πίσω από το Δημητρίου. Στη Σουόνσι αγωνίστηκε και ως μπακ. Επειδή πέρσι είχαμε τα γνωστά προβλήματα με την άμυνα έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός και ομολογουμένως τα πήγε καλά. Φυσικά υπήρχαν παιχνίδια που η άμυνα μας, μας κρέμασε, όπως με την Αελ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, ή με την Αλκή στο κύπελλο. Επιμένω πως πρέπει να αποκτηθεί αμυντικός που θα είναι βασικός. Ο Σεράν είναι καλός για εναλλακτική λύση. Επίσης είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς οπότε η χρονιά δεν βγαίνει μόνο με Σεράν και Μουρίγιο (που επίσης τρυματίζεται συχνά)

Iron AEK

Ανώνυμος είπε...

re parea me to kerasaki stin tourta ... to kerasaki en o koreatis? e3anadete omada na thelei basiko kentriko amintiko jai na kamnei dokimastika? en opws pou na psaxneis na kerdiseis to laxeio.

Ανώνυμος είπε...

File 18/7/12 4:30 μ.μ

An den sou aresi to keraki stin tourta tote men mpenis damesa na ekferis tin gnomi sou.
travixtou kapou allou manamou.
nai re pernoun pou dokimastika na doun pws simplirwni o enas pextis ton allon aki pano apola ine kato twn 18 kai den proorizete gia vasikos alla gia back up min tixon kai erthoun ta persina na mas vroun pale. Ite ine koreaitis i Iaponas nai kala kanoun ta dokimastika re axapare tou tsifte.

Ανώνυμος είπε...

File 18/7/12 4:30 μ.μ

piene na agorasis kanena laxio tis omada sou na kerdisis. ela esi na perasis pou dokimastika mpas kai fkis Lira ekato axapare

Ανώνυμος είπε...

Egemwsame factores re kopelia

Ανώνυμος είπε...

Egemwsame factores re kopelia

Ανώνυμος είπε...

εγώ νομίζω ότι παρατηρήσεις όπως αυτές του 11:54 (συγνώμη φίλε) πρέπει να περνούν ασχολίαστες. Είναι γεγονός ότι έχουμε πιο δυνατό ρόστερ από ποτέ. Εξάλλου με δεδομένο τον προυπολογισμό μας δε γίναμε και η υπερομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Kani pu exume to pio dinato roster apo pote.eleos

Ανώνυμος είπε...

Enta re file 7:59 exoume ena poli dinato roster kaka ta psemata!!pe mou se 1 thesi pou i anorthosi iperterei emfanestata??pe mou se mia se prokalw....prota skeftoumaste kai vlepoume tpus paixtes ths omadas mas kai meta fkenoume kai laloume pellares!!!

Ανώνυμος είπε...

nomizo eparassiesamento mestounto blog opios deli mbeni tsie lali mamakies aneksartitou omada en tsieros na allaksi tsie na mpenoun gnisioi OPADOI TIS AEK SKALAS me kodikous tsie email me lia logia eggrafi

Ανώνυμος είπε...

e ekatantisete kourastikoi na pippilate oti en imasten opadoi tis AEK.kani olan en evarethikete? en exete alli dikeologia? opios kami ena parapono i pi kati pu en simfonate arkefkete en ise opados tis AEK. e je piou piou re pou en na axolounte mazi mas oi alloi! imasten i barca je en to katalava? kirie leison pion allaksete miala. evarethika ta idia je ta idia tosa xronia. mathete na sizitate je na men lalite malakies
Panikos livathkia

Ανώνυμος είπε...

Ακούεται ότι θέλουν να αποδεσμεύσουν τον Πάλιτς για να ανοίξει θέση ξένου/κοινοτικού. Θεωρώ ότι ο Πάλιτς είναι ο πιο ποιοτικός μας παίχτης μετά τον Γκαπιλόντο και με πολλά περιθώρια για βελτίωση λόγω ηλικίας. Ελπίζω να είναι μόνο κουβέντες γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Ήδη με την απόκτηση του Γάλλου έχουν κλείσει οι θέσεις και θέλουμε οπωσδήποτε στόπερ. Ας βρεθεί λύση με τον Λίνσεν. Τα περι απόκτησης και τρίτου ξένου τερματοφύλακα θεωρώ τα ανέκδοτο..

Ανώνυμος είπε...

An dioksoun ton Palits einai megali vlakia

Ανώνυμος είπε...

Giati na fi o palic? Pios tha pezi dekari ektos pou ntasilva? As thkioksun ton linssen

Ανώνυμος είπε...

fevgei o skopeliths

Ανώνυμος είπε...

re ma en telia vlakes touti?? ena dioksoun to skope anti na thkioksoun to linsen...? den evlepan persi oti o linsen en ixe ipothesi?

Ανώνυμος είπε...

O skope?? O linsen giati en fefki? O skope en polla anoteros tu

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έχω μία απορία. Ο Τζέισον Δημητρίου θεωρείται Κύπριος ή ξένος;

Ο Νέγρι δεν θα έπρεπε να κυπροποιηθεί, όπως επίσης και ο Μπακούρα; Και οι δύο έχουν πολλά χρόνια παρουσίας στην Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Ο τζεισον μετρα ξενος
για να μετρα ο παικτης ως κυπραιος πρεπει να εχει μες την Κύπρο 3 σεζον μεταξύ 15-21 χρονων
γιαυτό ο Μπαγκούρα ήδη λογίζεται κύπριος
ο Νέγκρι και διαβατήριο Κυπριακο να πιασει δεν θα εχει καμια διαφορα

Ανώνυμος είπε...

Αρκέψεν τις μ.λ.κ.ες ο Εβραίος τσε ήντα ξέρω, είπεν ότι ο εν θέλει τον Σκοπε...ΡΕ ΑΧΑΠΑΡΕ, ο Σκόπε ήταν ο καλύτερος μας παίχτης και ο εφκαλες τον σκάρτο;;; Για όνομα του Θεού...

Είπαμεν να μην κατηγορούμε, να κάμνουμε υπομονή, να μην λέμε παραπάνω κουβέντες, αλλά έχει ορισμένα πράγματα που σε κάμνουν έξω φρενών!! Το θετικό είναι ότι:

Η συγκεκριμένη είδηση δεν άρεσε σε αρκετούς παράγοντες της ΑΕΚ, οι οποίοι μάλιστα αντέδρασαν για την εξέλιξη αυτή, με αποτέλεσμα να γίνονται διαβουλεύσεις ώστε ο «Σκόπε» να παραμείνει στην ομάδα.

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φίλοι αεκτζήδες θέλω να παρατηρήσω ότι το μοντέλο Κρόιφ φαίνετα ότι έπαψε να ισχύει πλέον. Από την στιγμή που ο προπονητής θέλει να κάνει τις επιλογές ποδοσφαιριστών στην ομάδα τότε παύει και η όλη θεωρεία που δούλευε η ΑΕΚ στα 2 τελευταία χρόνια. Ο Κρόιφ για παράδειγμα έλεγε αυτοί είναι οι παίκτες κύριε προπονητή με αυτούς θα δουλέψεις. Η δουλειά σου εσένα είναι να διαχειριστείς σωστά την ομάδα. Ο νέος προπονητής θέλει να έχει λόγο για όλα. Για το ποιος θα έρθει και το ποιος θα φύγει. Τώρα αν θεωρήσουμε για χάριν συζήτησης ότι είναι ο νυν τεχνικός διεθυντής μας που δεν θέλει τον Σκόπε στην ομάδα πλέον, τότε και πάλι θεωρώ ότι το μοντέλο Κρόιφ έχει εκλείψει αφού όπως ακούγεται κάποιοι παράγοντες πιέζουν για να μην φύγει ο Σκόπε. Άρα παραβιάζεται μία αρχή του πετυχημένου μοντέλου του Κρόιφ που έλεγε ο καθένας στο πόστο του.

Όπως και να έχει το πράγμα σημασία έχει πως θα βγει αλώβητη η ΑΕΚ από όλη αυτή την ιστορία που κακώς άρχισε. Αν φύγει ο Σκόπε επειδή το ζήτησε ο προπονητής θεωρώ ότι μειώνεται ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, πέραν του ότι χάνουμε και μια αξιόπιστη λύση στον χώρο του κέντρου. Τώρα αν μείνει τελικά ο Σκόπε μετά την παρέμβαση των παραγόντων τότε ο Σιμόν πιστεύω θα έχει πρόβλημα να επιβληθεί στα αποδυτήρια και επιπρόσθετα θα σημαίνει και την ανάμιξη των παραγόντων πάλι εκτός από τα καθαρά διοικητηκά θέματα και στα αγωνιστικά/μεταγραφικά θέματα. Πράγμα που θεωρώ μέγα λάθος. Πρέπει από εδώ και εμπρός να γίνουν πάρα πολύ προσεκτικοί χειρισμοί από αυτούς που θα χειριστούν το θέμα για να μην επηρεαστεί η ΑΕΚ μας.

Τάντο

Ανώνυμος είπε...

o skopelitis paei polonia kai o proponitis tha apofasisei an axizei na meinei..dame o larkou ethkioxen tin simaia tis omonoias ton alonefti giati etsi ekrine o proponitis.oso kai an den mas aresoun kapoia pramata alloi apofasizoun diladi aftoi pou einai i douleia tous

Ανώνυμος είπε...

Kimomnmaniac pienne pe tou esi mana mou pou ta xeris oulla pios prepei na figi!!Distixos emathete sthn metriotyita tosa xronia k ene efkolo na sas xemathoun!!

Christos

Ανώνυμος είπε...

Na dio3un ton linseen reeeeee

Ανώνυμος είπε...

Pola kalo sxolio...

Εδώ τίθεται ένα ερώτημα. Πως μπορεί ένας προπονητής να λέει στον παίκτη του βρες ομάδα και στη συνέχεια όχι θα σε πάρω Πολωνία και μετά θα αποφασίσω. Μήπως τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπήρξε και απλά υπήρξε παραπληροφόρηση για τον Ελλαδίτη παίκτη που δεν θα μας εκπλήξει καθόλου αν παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας.

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ η περίπτωση αποδέσμευσης του μας προκαλούσε έκπληξη γιατί η προσφορά και η παρουσία του Σκοπελίτη στην ΑΕΚ στη περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική. Έφυγε «διωγμένος» από την Ανόρθωση λόγω της μακράς απουσίας του λόγω τραυματισμού όμως απέδειξε ότι παρέμενε ένας πολύτιμος και πολύ καλός παίκτης στη θέση που αγωνίζεται.

Δεν μπορείς να βρεις εύκολα παίκτες «σκυλιά» και χαμάληδες όπως είναι ο Γιάννης Σκοπελίτης έστω και στα 34 του χρόνια. Αρχικά οι προβλέψεις έλεγαν για έξοδο του Λίνσεν και μετά έδειξαν Σκοπελίτη. Μήπως ο Μπεν Σιμόν «φρέναρε» τον Κέβιν Χόφλαντ; Λέμε, μήπως;

Stavros

Ανώνυμος είπε...

CHRIS
ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Parelthon oriistika o skopelitis..

Ανώνυμος είπε...

Καμιά σύγκρηση μεταξύ Αλωνεύτη και Σκόπε! Ο Σκόπε, ήταν Η ΨΥΧΗ της ΑΕΚ πέρσυ, και μακάρι να παίζαν και οι άλλοι σαν αυτόν. ήταν υπόδειγμα ποδοσφαιρστή και ανθρώπου...Ο Αλωνεύτης, το μόνο που κάμνει είναι να γυρίζει τα Κλαμπ της Λευκωσίας τσε να παίζει τον ωραίο...

Ναι είπα την άποψη μου, που νομίζω ότι είναι σωστή. Το να θέλω να έχω στην ομάδα μου και να μην τον διώξει ο προπονητής ένα παίχτη που πέρσυ ήταν η ψυχής της ΑΕΚ δεν θεωρείται πισογύρισμα, ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ...μετριότητα είναι να διώξει ο προπονητής τον Σκόπε και να αφήσει τον Λίνσεν! Και όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, ο όλος χειρισμός του θέματος Σκοπε, δείχνει μια κατάσταση σύγχησης..γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα το Μοντέλλο Κροίφ έπαψε να υπάρχει....

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

dINIS DANIKO TON NEARO TERMATOFILAKA KE PAME KE FERNOUME TON GIORGO PELAGIA POU INE KIPREOS, DIETHNIS KE MPORI NA PEKSI STOPER, DEKSI BACK KE KOFTIS. AFTO PREPI NA KAMI I DIOIKISI MAS KE TELIOSE. AR ARKEPSOUME DKIOKSE TZE FERE STO TELOS EXTOS TWN ALLWN TEXNIKWN PROBLIMATWN THA DIMIOURGITHOUN KE OIKONOMIKA PROBLIMATA

GEORGE - ALETHRIKO

Ανώνυμος είπε...

Oloi gsz na fonazume gia to skopeliti

Ανώνυμος είπε...

file giorgo apo alethriko diafono gia to centerback... theloume centerback 11adas epd mourigio k seran ine efkola travmatismeni... theloume megalis poiotitas (hofland,mourigio,) pekti pou tha ine etimos gia 11ada.. o pelagia den ine kaki idea alla gia pagkon .. alla nomizo to roster mas en sikoni allo epipleo gia paggo...

Ανώνυμος είπε...

re o coach mas theli ena portari piotitas antaksio gia antagonismo me to negri sosta?? kai tha dosoume daniko to mitsi to kseno gia na piame ena pio piotiko sosta???

GIATI den pianoume giorgallidi pou ine kipreos kai tha ine kali lisi kai den tha exoume provlima me ksenous

Ανώνυμος είπε...

As pian to giorgalidi

Ανώνυμος είπε...

kseri kanenas ti ginetai me ton Leno Gewrgiou? Tha itan kalos enallaktikos center for san 3-4 lisi gia fetos. Den pai proetimasia. Oute kai o Phwtiou pou fenete efige apo tin AEK;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, γιατί δεν πιάνουν Κύπριο τερματοφύλακα για να μην αποδεσμευτεί άδικα κάποιος άλλος καλός ξένος ποδοσφαιριστής; Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει τέτοιος καλός Κύπριος τερματοφύλακας μέσα στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Ας το σκεφτούν καλά αυτό, διότι ακόμα τώρα άρχισε η ομάδα την προετοιμασία της και είδη αχρήστεψαν και εύγαλαν σκάρτη μια μεταγραφή τερματοφύλακα. Ας μην κάνουν το ίδιο λάθος και αχρηστέψουν ανεπανόρθωτα κάποια άλλη θέση ξένου ποδοσφαιριστή.

Ελπίζω οι επόμενες μετεγραφικές κινήσεις να είναι πραγματικά ουσιαστικές...

Ανώνυμος είπε...

Arxontikos paiktis o daemen.foveros

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6:32 ο λενος πηξε διγενη οροκλινης και ο φωτιου στην δερυνεια

Ανώνυμος είπε...

O pint ado pu itan extes? Ampa kai en na ton dio3un an arkepse na traumatizete pale

Ανώνυμος είπε...

O LOGOS PISTEYO POY O PROPONITIS ZITISE NA FIGEI O SKOPE( AN PRAGMATI ZITISE ) EINAI GIA KATHRA AGONISTIKOUS LOGOUS.
O PROPINITIS MAS THA PEZI 4-3-3 MA ENA KOFTI KAI OXI ME 2 OPOS PERSI .LIPON EXOUME VAN NTAIK , NTAAMEN , LINSEN ( POY MPORI NA PEXI KAI ALLES THESIS ) KAI KYRIAKOY.
KAI EMENA MOY ARESE PERSI O SKOPE ALLA PANO APO OLA EINAI H AEK.
LOUIGI.

Ανώνυμος είπε...

kati spoudeo theloume na doume fetos. oxi pali metriotites. oxi pali piramata. ta varethikame afta.oxi pali travmatismous. arxisan oi travmatismoi pali kai oi apitharxisies. mia zoi ta idia.

Ανώνυμος είπε...

o linse paizei kai amintikos o skope oxi.
kai o Linsen pianei ta misa lefta apo to skope pou den dexet miosei kai tora perni perisotera apo fantaik

farao είπε...

afiste re ton proponiti na doulepsei me aftous pou thelei kai meta tha ton krinete.ekatantisame oulloi xeroles tziai krinoi.ek tou apotelesmatos krinonte oloi.o gambilondo an den exei travmatismous tha mas kanei na paramilame.o nakajima deixnei apo tora oti einai megalos pektis.o maachi thelei akoma xrono.

Ανώνυμος είπε...

Tha paroume ki epithetiko opos fainetai tis teleutaies wres....ara 2 epiplleon podosferistes tha prepi na figoun(ektos vevea apo ton gacvic)
Prosopiki ektimisi:Tha figun Linsses, Pintado

Ανώνυμος είπε...

Πιντάδο και Μουρίγιο τα έπινναν σε μπαράκι πριν το φιλικό - γι'αυτό ήταν εκτός 18άδας.
Μπράβο στον Μπεν Σιμόν.
Και δεν συμφωνώ ότι ο Προπονητής θα πρέπει να είναι υποδιαίστερος του Τεχνικού Δ/ντή.
Πολύ καλή αλλαγή για φέτος.
Οι αλλαγές είναι πάντα καλές εάν είναι προς την σωστή κατεύθυνση (βλέποντας πάντα και τα δεδομένα γύρω σου) Όσο αγαπητός και να είναι ο Χόφλαντ για μας πως να το κάνουμε δεν είναι Κρόιφ και δεν έχει το εκτόπισμά του. Εκτός από τον Νακατζίμα που ήταν φίλος του, ο Ντάεμεν ήταν ήδη κλειστός από Κρόιφ, το ίδιο και ο Μάτσι. Ο Γκαμπιλόντο ήρθε μέσω Μουρίγιο οπόταν.....
Τέλοσπαντων. Θεωρώ ότι ο Μπεν Σιμόν |(που ήρθε πάλι μέσω Κρόιφ) φαίνεται να είναι καλός προπονητής και να είναι σε θέση να τηρήσει την απαραίτητη πειθαρχία στην ομάδα, οι προπονήσεις είναι σκληρές (από ότι ακούγεται) άρα και η φυσικά κατάσταση καλύτερη. Ο γυμναστής έχει φύγει και ήρθε άλλος.... και βλέπουμε.
Τώρα όσο για τον Λίνσεν και Σκόπα.....
Λίνσεν δυστυχώς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και ΕΥΤΥΧΩΣ η ομάδα μας δεν κάνει τις μ%^%&*^%* των άλλων ομάδων - να σπάζει δηλαδή συμβόλαιο και να έχει να πληρώνει επιπρόσθετα χρήματα για το τίποτα.
Γουστάρω ΣΚΟΠΑ!!!
Αλλά άμα έχω υπερπληθυσμό στο κέντρο και παγκίτες για το κέντρο της άμυνας δυστυχώς θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις που ναι! ίσως να μην μας αρέσουν
Η ομάδα μας όμως είναι τίμια (κυριά θα έλεγα αλλά άλλοι έχουν το όνομα και άλλη την χάρη!!!) και ο λογος που πάει Πολωνία είναι για να μην αφεθεί ο παίκτης ξεκρέμμαστος τελείως - δηλαδή χωρίς προετοιμασία και κατ επέκταση να μην μπορεί να βρει άλλη ομάδα.

Είδωμεν!!
ΑΕΚάρα για πάντα
United we stand!

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

NA PAI I DIIKISI KE NA ZITISI DANIKO TON MASTROU POU TA SKOULOUJIA !!AFOU O LEVI EN TON IPOLOGIZI KE KSERO OTI TOTE POU EKLISE STA SKOULOUJIA MIA POU TIS OMADES POU TOU EKAMAN PROTASI IMASTE KE EMIS !!

Ανώνυμος είπε...

kai o maestrou tha itan mia kali kipriaki lisi gia 2o kalo portari.. to thema ine an o simon vriski ton arketa poiotiko..

Ανώνυμος είπε...

Kaliteri lisi gia termatofilika Georgalides asizititi ! ! !

Ανώνυμος είπε...

pantos gia centerback.. o raul bravos itan larnaka toutes ti meres kai se sinentefksi ipe oti ine eleuthero kai aniktos se protasis... emena an polla empiros pektis en mou polo fatsari epd persi epekse mono 7 match se allages..

Ανώνυμος είπε...

o bravo einai o orismos tou tews podosfairisti. en kali i empeiria alla einai peripatitis. arpakti girefkei jai tpt allo. episis exei provlimata me travmatismous. dedomenou pws idi exoume tous koutsous seran k mourigio en theloume k trito

farao είπε...

men areologite mepektes pou oute protathikan oute prokeitai pote na erthoun.kales periptoseis ton sar kai falah.an iatrika einai kala o sar tote milame gia spoudaia metagrafi.oso afora ton falax apo oti diavazo epaixe persi os antipalos sta mats me maccabi.einai 21 eton diethnis ara milame gia kali periptosi

Ανώνυμος είπε...

Endiaferomaste g aytous tous 2..alla tha paroume akoma 1 kenriko amintiko-igeti(ektos apo ton stoper katw twn 21) o opoios poli sintoma anamenetai na anakinothi...Ypomoni loipon paides!!!To pio endiaferon einai na doume pios paixtis - paixtes th apoxorisi apo tin omada?

Ανώνυμος είπε...

apo oti fenete tha klisoume ton Steve Borg.

Ανώνυμος είπε...

vaggelis moras kai vaggelis mantzios

Ανώνυμος είπε...

D....

Ανώνυμος είπε...

Aek je ta alla oulla en pellares

Ανώνυμος είπε...

AEKARA GIA PANTA

Ανώνυμος είπε...

AEKARA LAOS PROTATHLIMA REEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

akoma enas pektis apo to ispaniko protathlima.david katala.fetos tha einai i xronia mas

Ανώνυμος είπε...

pou to eides re touto? kanena link?

farao είπε...

καταλα; και μουριγιο θα φτιαξουν ενα ασυλληπτο διδυμο στην αμυνα

Ανώνυμος είπε...

oreos o filos 8:06 to ixere kai den ipe tipota toses meres...Poli megali metagrafi eklise ki auti i tripa stin amina!!me mia lexi fetos: PANISXIROI

Ανώνυμος είπε...

Το πιστευω αυτό. Με την προσθήκη ακόμα ενός τερματοφύλακα και ενός ποιοτικού επιθετικού περιοχής θα είμαστε πανίσχυροι.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ είπε...

re parea me to kerasaki stin tourta ... to kerasaki en o koreatis? e3anadete omada na thelei basiko kentriko amintiko jai na kamnei dokimastika? en opws pou na psaxneis na kerdiseis to laxeio.
ENA ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ.ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΤΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΑΣΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΦΛΑΝΤ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ.ΤΟ ΑΒΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΙΦ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

meta xriston profites :P

Ανώνυμος είπε...

re pethkia en xalia to roster mas fetos,ma toutoi pektes pou eferan fetos mono gia tin doxa kamnou sin sior.tziai toutoi tis dioikisis eb telia axaparoi olan.en kamnoysin.en programmatismo pou ekaman fetos re pethkia?poios en toytos o katala pou epeze thelta>poios en toutos o gabilonto pou epeze athletiko?na to kleisoume re kopelia tziai kanei..xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Me ena epithetiko kalo tha imaste panisxiroi

Ανώνυμος είπε...

Ta kerasakia den stamatoun edw...

Ανώνυμος είπε...

Re paithkia. An fkoun oi paiktes pou eferame enna eimaste pompa. ALLA mono emena me agxwnei pou eimaste me ena epithetiko? (misos pintado k misos mytidis). Theloume allonan basiko k goaltzi

Ανώνυμος είπε...

Aek je varte ta mora na pesun

farao είπε...

file epithetikoi mporoyn na pexoun kai o maachi kai o bagoura pou fimologite oti ton niovri tha einai etoimos.prosopika tha ithela kai ego akoma ena epithetiko alla eimai sigouros pos an o evreos entopisei provlima brosta tha to lisei

Ανώνυμος είπε...

Posa posa to filiko? En grafun tipote

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Kales pithanon oi metagrafes, kai pithanos kali tha einai i omada, alla den mboroume na tin haroume dioti den mboroume na pame sto gipedo. Eimaste gia arketous mines anergoi, den ehoume tin politelia na plironoume kathe ebdomada eisitirio, kai etsi distixos tha mathenoume nea tis omadas apo ta mesa mazikis enimerosis.

Tha mborouse i dioikisi na efarmosei ena idiko paketo eisitirion poli elkistiko gia tous apodedigmena anergous opadous tis omadas mas pou den einai kai ligoi. To tonizo gia tous apodedigmena anergous.

Distihos afti einai i pragmatikotita, den eimaste oli evkatastatoi kai den ehoume tin evheria na 'spataloume' ta osa liga lefta ehoume gia na parakolouthoume tin agapimeni mas omada.

Ανώνυμος είπε...

Parakalw meiwste tis times ton eisitiriwn diarkeias..egw k toulaxiston alla 3 atoma pou gnwrizw den tha gorasoun season fetos logo oikonomikou

Andros fanerwmeni

ROSSOS είπε...

ΦΙΛΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΑΜΕ ΙΝΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ(aek.com.cy).ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Σωματίου ΑΕΚ Λάρνακας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα μηνύματα των καιρών, αποφάσισε τα ακόλουθα, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας τις περιόδου 2012/2013 και με στόχο - σκοπό να δείξει και εμπράκτως την εκτίμησης της προς τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας, που με τόση αγάπη στάθηκε δίπλα στο Σωματείο τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περασμένη αξέχαστη χρονιά:

1) Όλοι οι στρατιώτες θα μπορούν να αγοράσουν τα SILVER εισιτήρια διαρκείας στην ειδική τιμή των 125 ευρώ αντί για 250 ευρώ.

2) Όσα άτομα είναι μέλη πενταμελούς και πολύτεκνης οικογένειας, με την κάρτα της Οργάνωσης τους, θα μπορούν να προμηθεύονται διαρκείας με έκπτωση 50%.

3) Όλοι οι παλαίμαχοι οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ΕΠΑ-ΠΟΛ και ΑΕΚ πάνω από πέντε χρόνια, θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς των GOLD εισιτηρίων στην τιμή των 225 ευρώ αντί της κανονικής των 450 ευρώ, ενώ οι συνταξιούχοι παλαίμαχοι με προσφορά άνω των πέντε χρόνων, δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο διαρκείας GOLD.

4) Τέλος η οικογένεια της ΑΕΚ θέλοντας να στηρίξει και να μην στερήσει από συνανθρώπους μας, οι οποίοι αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν έχουν εργασία τη χαρά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στο γήπεδο, θα διαθέσει διακόσια (200) εισιτήρια διαρκείας σε άτομα χωρίς εργασία (ανέργους) μετά από αίτημα τους σε ειδικό έντυπο, το οποίο θα το παραλάβουν από την μπουτίκ της ομάδας μας.

Όλα τα παραπάνω είναι μια μικρή ένδειξη εκτίμησης στον υπέροχο κόσμο μας και τον καλούμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να οδηγήσουμε την ΑΕΚΑΡΑ μας σε νέες Ευρωπαϊκές πορείες, γράφοντας το όνομα της μεγάλης μας ΑΕΚ στις χρυσές σελίδες του ποδοσφαίρου. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μαζί όμως με τον κάθε ΑΕΚτζη μπορούμε να ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, στο γήπεδο και τότε φτάνοντας στο τέρμα θα πιούμε το γλυκό νέκταρ τις επιτυχίας.


nta3i eli8ike je tto to provlima sas.....kati allo na murmurate tora???

Ανώνυμος είπε...

Σε μια κίνηση κατανόησης των δύσκολων καιρών που περνάμε και εκτίμησης σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ για όλα όσα έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια, μένοντας δίπλα και στηρίζοντας την ομάδα, αποφάσισε να προχωρήσει η Ε.Ε. της ΑΕΚ.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή του Σωματίου ΑΕΚ Λάρνακας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα μηνύματα των καιρών, αποφάσισε τα ακόλουθα, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας τις περιόδου 2012/2013 και με στόχο - σκοπό να δείξει και εμπράκτως την εκτίμησης της προς τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας, που με τόση αγάπη στάθηκε δίπλα στο Σωματείο τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περασμένη αξέχαστη χρονιά:

1) Όλοι οι στρατιώτες θα μπορούν να αγοράσουν τα SILVER εισιτήρια διαρκείας στην ειδική τιμή των 125 ευρώ αντί για 250 ευρώ.

2) Όσα άτομα είναι μέλη πενταμελούς και πολύτεκνης οικογένειας, με την κάρτα της Οργάνωσης τους, θα μπορούν να προμηθεύονται διαρκείας με έκπτωση 50%.

3) Όλοι οι παλαίμαχοι οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ΕΠΑ-ΠΟΛ και ΑΕΚ πάνω από πέντε χρόνια, θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς των GOLD εισιτηρίων στην τιμή των 225 ευρώ αντί της κανονικής των 450 ευρώ, ενώ οι συνταξιούχοι παλαίμαχοι με προσφορά άνω των πέντε χρόνων, δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο διαρκείας GOLD.

4) Τέλος η οικογένεια της ΑΕΚ θέλοντας να στηρίξει και να μην στερήσει από συνανθρώπους μας, οι οποίοι αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν έχουν εργασία τη χαρά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στο γήπεδο, θα διαθέσει διακόσια (200) εισιτήρια διαρκείας σε άτομα χωρίς εργασία (ανέργους) μετά από αίτημα τους σε ειδικό έντυπο, το οποίο θα το παραλάβουν από την μπουτίκ της ομάδας μας.

Όλα τα παραπάνω είναι μια μικρή ένδειξη εκτίμησης στον υπέροχο κόσμο μας και τον καλούμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να οδηγήσουμε την ΑΕΚΑΡΑ μας σε νέες Ευρωπαϊκές πορείες, γράφοντας το όνομα της μεγάλης μας ΑΕΚ στις χρυσές σελίδες του ποδοσφαίρου. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μαζί όμως με τον κάθε ΑΕΚτζη μπορούμε να ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, στο γήπεδο και τότε φτάνοντας στο τέρμα θα πιούμε το γλυκό νέκταρ τις επιτυχίας».


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

farao είπε...

ate kopelia dikaiologies telos.diarkeias oloi mas

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας και πολλά ευχαριστώ επίσης, για την ενέργειά της να παραχωρήσει δωρεάν εισητήρια σε ανέργους.

Αυτή η ενέργεια μας κάνει ακόμα πιο περήφανους που είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

An den poulisoume toulaxiston 2,5 xiliades isitiria me aythn thn efarmogi sta isitiria diarkias apo thn dioikisi na to klisoume kai kani!!DEN DIKELOGITAI AEKTZIS XORI ISITIRIO DIARKIAS FETOS!!
AYTOI TO KATHIKON TOUS TO EKANAN KAI ME THN PROSLIPSI ENOS IKANOU PROPONITI KAI ME THN APOKTISI PAIKTWN PIOTITAS KAI ME THN MEIWSH TWN TIMWN TOU DIARKIAS!!
DIKELOGIES TELOS.....OLOI SEASON TICKETS

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6:03 μακαρι να πουλησουμε 2000 και εν καλα.ο σκαλιωτης ειναι περισσοτερο φιλαθλος παρα οπαδος.ετσι εν η νοοτροπια μας τι να κανουμε.

Ανώνυμος είπε...

oute 2500 xiliades poroume oute 2,000. makari na xeperasoume to persino rekor.

ego tha se zitiso kati allo.

pio neos imoun kai ego xronia melos tou sindesmou filathlon. thimame poli kala tis omorfes stigmes pou pernousame sta sifora xtiria pou stegazotan tote o sindesmos filathlon. milo gia palies xronies.

sas sinvoulevo olous esas tou nearous (as poume kato to 25eton) na asxolithite dinamika kai na dimiorgisete enan panisxiro sindesmo filathlon. ine tropi, krima kai adikia akoma kai gia ton eauto sas, gia tin AEK, gia ton kosmo mas kai gia tin Larnaka na men exei i AEK(stis kaliteres podosfairika epoxi apo tin idrisi tis) enan dinato sindesmo filathlon!

organothite dinamika.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε εν η πρωτη φορα που εννα κοψουμε 2000 σιζον?
για ονομα του θεου, κάθε χρόνο κόφκουμε 1500+ εισητήρια διαρκείας
σταματάτε τις κλάψες και τις ματαιοδοξίες

You Inspire Me είπε...

Kopellia swstos o 10:46!

XWRIS PALMO STHN KERKIDA EN PAME POUPOTE.

2000 season tha ta kopsoume.

Pou jintous 2000 organwtheite kammian 100-150arka neoteroi, soulouppwste ton SYndesmo FIlathlwn, je na rkeste organwmenoi na XESHKWNETE TON KOSMO.

En noeite oloklhrh AEK na men exei palmo sthn kerkida ths, gia onoma tou theou!!

Dwste kinhtra stous newterous, pasthn kerkida en arketoi alla en skorpismenoi!

Ferte tous konta, na dwsoun wthisi sthn kerkida, exallou en th enwsh h isxys.

Filika

Ανώνυμος είπε...

Emeis mia omada anergon den theloume dorean isitiria. Den niothoume kala me to dorean dioti niothoume oti einai san na zitianevoume.Theloume apla i times ton kanonikon isitirion (prosohi ohi ton diarkias) na einai arketa miomeni gia tous anergous, kai na agorazonte katopin ipodixeos tis kartas anergias.

I miosi tis timis gia tous anergous na einai tolahiston 50% se kathe entos agona tis omadas, kai ta eisitiria na proagorazonte sto somatio.

Den niothoume volika otan einai entelos dorean, kai apo tin alli tha thelame na stirixoume kai oikonomika oso mporoume tin omada.

Gi'afto pera ton poli kalon prosforon pou ekane i dioikisi kai mbravo tis, tha thelame na dosi kai aftin tin epilogi se emas tous anergous.

ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ είπε...

nai re en exanakopsame 2000 seazon.ma peripezeis mas re file?pote thimase esi tetoio prama.tzai mathe tin diafora tis klapsas kai tis mataiodoxias me ti pragmatikotita kai sinelthete.
se poreia tetradas sto gsz oi opadoi mas analoga me to pexnidi kinountai apo 3000-4000.oi ipoloipoi 2000-3000 xorizonte sedio katigories.I PROTI KATIGORIA en aftoi pou en na ertoun sta pexnidia me apoel omonoia kai ano se kanena pexnidi kipellou kai sta pexnidia tis evropis.I DEFTERI KATIGORIA en oi filathloi tou kanape tou cafe tziai tzinoi pou laloun oti en me tin aek tziai potte tous en irtan gipedo.os tziame mporoume.mono se poreia protathlitismou mporoume na gemisoume to gsz.afti en i pragmatikotita.

Ανώνυμος είπε...

to rekor in konta sta 1300 file.

farao είπε...

καλα ο καθενας οτι θελει γραφει δαμεσα.ο φιλος 02:46 χαριεντιζεται οτι εξανακοψαμε 2000 seazon.ε πε μας μιαν φορα που εκοψαμε 2000 διαρκειας ρε παρεα.Ο Παμπος απο το Παραλιμνι τα ειπε ολα.προσωπικα πιστευω οτι δεν θα ξεπερασουμε τα 2000 αλλα θα ημαστε καπου εκει κοντα

Ανώνυμος είπε...

esto kai 1500 tha ine megali epitixia. esto kai mia mikri auxisi se sxesi me persi.

Ανώνυμος είπε...

kanena stoixeio gia ta posa epoulisame ws twra?

farao είπε...

φιλε στο σουπερ σπορτ ο πετρης πριν 2-3 μερες ειπε νομιζω 500 αν επιασε καλα το αυτι μου.οσον αφορα τον ανεργο που εν θελει ναν μουχτιτζιης και θελει να συνεισφερει με τον δικο του τροπο στην ομαδα ειναι πολυ ωραιος.ετσι οπαδους θελουμε.μπραβο.Στην προετοιμασια απο οτι ξερω συνεχιζει να βγαζει ματια ο Νακατζιμα,ανεβαινει ο Μαατσι ενω ο Ντα Σιλβα οπως αρκετοι ειπατε απο εσας θα αποτελεσει μια νεα μεταγραφη με την προετοιμασια που κανει.ευχαριστη εκπληξη αποτελει ο δημητρης κυριακου στο κεντρο γι αυτο ο ισραηλιτης προσανατολιζεται στην αποδεσμευση λινσεν ή σκοπε.

kojinos aektsis είπε...

ego den katalavo giati tosi agapi gia ton skopeliti?entaxi o skopelitis ine sostos epaggelmatias edrose ti fanella alla ine enas perastikos apo tin AEK opos oloi tous.o proponitis mas irte je ivre 2 dexia back,2 aristera back,2 sentr back,5 amintika xaf,7 epitelika xaf je 2 senter for.pete mou allin omada sto kosmo pou eshi mono 2 senter back?giafton theli akoma 2 senter back.giana feri akoma 2 simeni prepi na fioun 2.5 amintika xaf ine polla giafto tha thkoxi 2 i logiki lei skopeliti je linsen

Ανώνυμος είπε...

Agapitoi filoi tis AEK proti fora grafw sto block kai tha eithela na episimanw tin megali simasia pou exei gia tin omada mas i agora eisitiriwn diarkias. Pistevw pos to roster tis omadas einai to kalytero apo thn idrisi tis kai pragmatika pistwno thn doiikisi kai ton tehniko diefthinti gia afto.Oi kairoi einai diskoloi gia olous alla egw tha kanw tin ipervasi mou kai tha agorasw diarkias gia mena kaita dio mou pedia.pragmatika to aksizei afti i omada pou mas prosferei ena epiplewn logo gia na yparxoume.

ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ είπε...

φιλε 11:43 μακαρι να σκεφτονταν ολοι οι οπαδοι μας σαν και σενα.εγω περνω διαρκειας 12 χρονια ανεξαρτητως ροστερ,διοικησης ή αλλων καταστασεων γιατι το θεωρω χρεος προς την ιδεα που μας προσφερει η ΑΕΚ.επομενο βημα της διοικησης και ειμαι σιγουρος γι αυτο ειναι και η μειωση των εισιτηριων,βλεπε οικονομικη κριση,τροικα, για να μην επηρεαστει και ο αριθμος προσελευσης οπαδων στο γηπεδο και αυτο πιστευω θα πραξουν και οι υπολοιπες ομαδες.
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ είπε...

Δεν θυμαμαι ποτε ξανα στο παρελθον να διατηρησαμε ενα αξιοσημειωτο κορμο στημ ομαδα γι αυτο τον λογο και ημαστε ολοι ιδιαιτερα αισιοδοξοι για την νεα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

kormo file mesoamintika epidi meso epitetika ine oloi kanourgi.

ton skopeliti ton theloume file epidi persi me ton de kler itan oi pio statheroi mas pextes. idroni tin fanela, xeri podosfairo kai pezi panta me tin psixi. evale kai 2,3 goalakia o athnropos.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ είπε...

φιλε ο κορμος στο ποδοσφαιρο δεν χωριζεται με το σκεπτικο το δικο σου μεσοαμυντικα και μεσο επιτελικα.παυλου παλιτς ντα σιλβα πινταδο μυτιδης κυπριανου που αγωνιζονται μεσοεπιθετικα ειναι 6 παικτες που δεν χρειαζονται χρονο προσαρμογης και γνωριζουμε ολοι τι μπορει να προσφερει ο καθενας τους.προστεθηκαν ο γκαμπιλοντο απο αριστερα ο νακατζιμα απο δεξια και ο ματσι.ο κορμος υπαρχει παιδια και αυτο ειναι το σημαντικοτερο στην φετινη χρονια.με χαιμοφ και φαλαχ θα ημαστε πληρης και ομαδα με βαθος.επιθετικα δεν πιστευω να γινει καμια κινηση,η ομαδα δειχνει απο τωρα τις επιθετικες αρετες της και πιστευω οτι ο σιμον θα καρτερα την επιστροφη μπαγκουρα στην δραση που σιγουρα θα γνωριζει τις τεραστιες δυνατοτητες που εχει.

Ανώνυμος είπε...

apo tin polonia eixa enimerosi oti o israilitis einai entiposiasmenos apo ton nearo zaneto mitidi ton dimitri kiriakou ton jason kai ton nta silva(nea metagrafi gia mena) eno einai provlimatismenos gia ton maachi eno εx oson akousa oute o antolek deixnei kati to axiologo.i proetomasia pou kamnei o simon einai diaforetiki me polles askiseis me mpala,polles taktikes kai aftomatismous,ana dekalepto oi pektes enallassontai o kathenas ston xoro tou eno sto telos ton proponiseon krata 7-8 podosfairistes pou ekteloun penalti,corner kai faoul.

Ανώνυμος είπε...

Arkepsame me tus traumatismus pale

Ανώνυμος είπε...

En thelume allo portari afu en kalos o zanettos.thelume EXTES epithetiko giati en fkalume ti xronia me to sakati pintado oso kalos k na ine.ktipa me to fisima tu aera.

Ανώνυμος είπε...

pedkia ta 2 teleftea xronia me pellous proponites je xoris gimnasti etermatisame 4 je 5 thesi.epidi fetos exoume je pio kalous pextes je proponiti pou kamni sosti proponisi(persi pou tes 7 meres tes 3-4 ekamnan proponisi me ta repo pou epianan)pistefko mpori na xtipisoume je protathlima.fisika je 4 na erti i omada eje na exoume parapono.edkiavasa stin efimerida oti ena feroume pexti sto basket pou ena ine mpam akousete tipote?

Ανώνυμος είπε...

re kopelia allaksete tis fotos sto home page ... afereste ti photo tou vlimmoflemings... varte tou rbs kai tou hofland.. tou croyff afiste tin etsi gia na thimoumaste to epos ton omilon !

Ανώνυμος είπε...

Polli isixia damesa

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα αναμένεται στο νησί μας ο Γκάι Χαϊμόφ για απευθείας συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά στο οικονομικό, όμως δεν φαίνεται ικανή να χαλάσει τη μεταγραφή του 26χρονου τερματοφύλακα.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, κάτι που αναμένεται πως θα συμβεί, τότε ο Ισραηλινός πορτιέρο θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο, αφού θα έρθει ως δανεικός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ate tzie arkisamen

Ανώνυμος είπε...

e afou en paei kati lathos gia na mourmouroume

Ανώνυμος είπε...

VARTE KANENA ALLON ARTHO NA KANOUME
LION KOUS - KOUS RE PAIDIA !!!

ANALISTE TO PROFIL TWN PEXTWN MAS
POU EXOUME STO FETINO ROSTER,
TOIS THESIS POU PEZOUNE,
VARTE TOUS FOTOGRAFIES,
PROVLEPSOIS GIA TIN ENDEKADA.

KANTE SAMATA NA POROTHOUME LION !!!

pApAsOUzAS

Ανώνυμος είπε...

epigontos centerfor kai tha xtipisoume tetrada. vasiko, katharoaimo centerfor kai xtipoume dinamika tetrada.

den xreazete tetarto stopper i omada. toulaxiston oxi anakastika. katala, seran, mourihio kai kastanas me linson gia tetarti epilogi.

kanis den pori na pei me sigouria oti o pindato tha vgali tin xronia xoris travmatismous. extos apo ton pindato iparxi kai o talentouxos mitidis alla xreazomaste akoma ena clasiko epithetiko perioxis.

kata ta alla imaste poli dinati.

Ανώνυμος είπε...

An piame epithetiko prepi na fiun 2 pextes.pioi na fiun?

Ανώνυμος είπε...

oxi file. an den piasoume epithetiko prepei na figoun 2. an piasoun prepei na figoun 3s. o enas ine o psilos termatofilakas. pigan na kamoun oikonomia kai pathame. 3 meres kai oute proedimasia den to epire o proponitis!

ara enas ine o psilos o termatofilakas. an me rotas emena, defteros pou prepei na figi ine o linson kai tritos o nta silva pou gia mena den pori na prosferi stin AEK. ine pextis varetos gia mikres omades. to ithame poso kala epeze sto paralimni alla ton ithame kai stin omonoia kai stin AEK opou den pori na pari protovoulia. distixos omos an figi o linson dimiorgite keno afou den tha exoume tetarto kofti (skopelitis, ntaneen kai van ntaik) kai pio simantiko den tha exoume tetarto stopper extos an metrisoume san monada ton kastana. allos pou pori na figi apo osa akoume ine o magi alla ego pote den krino ena pexti prin arxisi to protathlima. ton krino meta apo 3,4 pexnithia sto protathlima kai oxi apo ta filika.

i alithia mia ine omos. se oles tis thesi exoume 2 pextes alla stin epithesi lipi enas protoklasatos. o pindato den ine sigouri lisi kai oute o mitidis logo apirias kai ilikias. mazi me aftous tous 2 xreazete toulaxiston enas katharoaimos epithetikos pou tha exi epafi me ta dixtia.

Ανώνυμος είπε...

Οι αχώνευτοι απέναντι (ξέρετε οι πρεσβευτές του κυπριακού ποδοσφαίρου) έκαμαν το θαύμα τους πάλι, μας εκπροσώπησαν επάξια.. αυτά να βλέπει η ΚΟΠ που κάθε χρόνο πρέπει να τους βγάζει Ευρώπη με το έτσι θέλω.. και εις ανώτερα!
Bill

Ανώνυμος είπε...

Euxaristume ti mpiraria apo ti georgia!

Ανώνυμος είπε...

Re ma akousa kala ? Apoklistike to kamari tis kipru pou tin evropi ?? Inta prin ena mina itan 1000% stous omilous ke 100% stin fasi ton 32 je jiame itan na kamoun tin ipervasi me ena 50% na perasoun !!
Amana mou pios en na piorosi tora ton calvo sou ke ton paulo jorge sou ....... Oi athropoi epian xarti ke molivi ke ekaman ta mathimatika tous .....
ipan : en vastoumen mpakira , oti itan na piame pou ta arnia je ta koroida epiamen , en mas dioun alla , omos en na mpoume omoilous je en na pame parakato ara fere akrivous pextes afou en na piae ta ekatomiria pou tin uefa sioura !!!!
xaxaxaxaxaxaxa na pellanete re varosiotes palioskouloujia !!!!

GIA OSOUS EXOUN STA IPOPSIN TOUS STON EPOMENO XRONO NA GORASOUN SPITI I DIAMERISMA NA PERIMENOUN GIATI AKOUETE POU TA EPSES OTI EN NA XTISOTUN KATI POLIKATIKIES KE SPITIA SE MIA PERIOXI TIS LARNACAS POU EXI ENA GIPEDO ALLA JINOI POU TO EXOUN EKOPSAN MESA KE POULOUN OSO OSO !!! POU TON PISARIDI PANO !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ομόνοια, συνεχίζει πιστά την παράδωση να αγωνίζετε στους ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ!!!

Ανόρθωση, και αυτή πιστή στην παράδοση να κάμνει παρέα της Ομόνοιας.

H AEKάρα φέτος θα πετά...ο προπονητής μας δεν μασά, θέλει ΣΚΛΗΡΗ δουλειά και παίχτες ΝΙΚΗΤΕΣ, δεν χαρίζει κάστανο, και πράγματι οι παίχτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα κάνουν την διαφορά και θα μας βλέπουν με τα κυάλια κάτι κινέζοι και μαθητές...

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

ma pioi en oi pextes mas pu tha kanun ti diafora? re pethkia katsete lio ti mapa xame je en na pame girevontas pale. en thorite epithetiko en exume. xalara kai men petate sta sineffa na men apogoiteutume pale opos persi sto protathlima. je men vrethi kanenas na mu pi oti ine happy me ti 5i thesi pou termatisame me etsi roster pu ixame. je men ksexnate oti o kaliteros mas pextis me diafora o magos efie kai en nomizo na irte kapios pou mpori na ton antikatastisi epaksia. ipomoni k tha dume sto gipedo

Ανώνυμος είπε...

ego ime pale pou egrapsa tora. eksexasa na to po. NA PELLANUN TA SKULIKIA AXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

Re kopellia kata pou to thoro me etsi proponiti tha perasoume apo polles fourtounes fetos. Kai as mas kamnoun toys filosofous kapoioi kimonmaniac, tanties kai loipoi

pApAsOUzAS

Ανώνυμος είπε...

nai re file esi ekollises me ton mago.mathe an men ixereis oti o el mago pale en travmatias kai mathe an men xereis poios en o gambilondo.

PAMBOS PARALIMNI είπε...

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΟΛΑΟΥΤΙ ΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΑΤΣΙ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΖΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΙΔΩΜΕΝ

ARTEMIO FRANKIE είπε...

re file papasouza ti pineis kai den mas dineis?esires tin lalakia sou.tora theleis tziai simasia?

Ανώνυμος είπε...

ne re siga na men piame ton kolaouti

Ανώνυμος είπε...

O gabilondo na men 3ianume en 34 xronon

ΛΟΥΚΑΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ ΒΑΛΕ ΣΩΣΣΙΒΙΟ ΝΑ ΜΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Η ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΛΥΜΠΙ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΡΑΞΑΝ ΣΕ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ

farao είπε...

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΓΙΑ TON DANNY KOEVERMANS TO AΛΛΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙ ΤΗΣ PSV ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΗΘΕΛΕ 200000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝΤΑΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ.

PAMBOS PARALIMNI είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΟΥΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑΜΙΛΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΥΑ.ΓΡΑΦΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ.ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.
ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΤΑΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Antriko LaLaKa xrisimopioises to psednonimo Papasouzas kai grafis LaLakies !
Paidia twra diavazo kai den katalavo pote ta egrapsa egw aufta ? Ilikrina


papasouzas (R)

Ανώνυμος είπε...

en ksero pioi en na ertoun akoma alla akousa pios en na fi ke epesa pou ta sinefa !!! Alexandre Negri !!!Elpizo na men nen ali8kia !

Ανώνυμος είπε...

An erti o koevermans pame gia protathlima oloisia alla ego parea m pistefko epiaes mas sto peripeksimo

farao είπε...

ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΓΩ ΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΔΑΜΕΣΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ?
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΚΑΤΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ Ο ΝΕΓΚΡΙ,Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΑΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

ego exo mia aporia .. pektes pou epiasame px gacevic k matsii/ an tous dioksoume tora pio tha ine to kostos?? .. iparxi term sta simvolea pou afini ti omada na dokimasi to pekti meta p ipografi simvoleo...

Ανώνυμος είπε...

Πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ επέβαλε η Δικαστική της ΚΟΠ στον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Σάββα Κάκο, για την ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με την απόφαση απόρριψης της έφεσης στην υπόθεση Τζέισον Δημητρίου.

Ο πρόεδρος του Εφετείου είχε χαρακτηρίσει «χάνι του Πάντζιαρου» τα όσα διαδραματίστηκαν με την παράτυπη αλλαγή του φύλλου αγώνα (ΑΕΛ-ΑΕΚ) και ζήτησε πειθαρχική έρευνα, όπως και η Δικαστική, όμως την πλήρωσε μόνο η Ανόρθωση επειδή ασπάστηκε την προαναφερθείσα διατύπωση.

Ate Kako arkepse na pieronis. A tzie ta kaka sou en piso...

Stavros

Ανώνυμος είπε...

Ton maachi koma en ton idame je eskartamen ton

Ανώνυμος είπε...

an ton deis ena katalabeis re file

Ανώνυμος είπε...

ida ton. apla xriazete xrono pistefko

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΥΓΕΙ,,,ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

PIOS FEVGI?

Ανώνυμος είπε...

kanena pexti ma kanena na men to krinete prin arxisi to protathlima. akoma kai o star kapilonto pori na men prosarmosti kai na men prosferi ta anamenomena. ton goncalo den ton ixere kanis kai vgike apo tous kaliterous pextes pou patisa kypro.

oloi lene gia ton machi alla an o anthropos arxisi me ena goal to protathlima tote isos kani kai poli kali xronia. men krinete kanena prin arxisi to protathlima.

Ανώνυμος είπε...

Pios 8a fi?

farao είπε...

ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΟΙ ΧΑΙΜΟΦ,ΝΕΓΚΡΙ ΚΑΙ Ζ.ΜΥΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΚΑΤΣΕΒΙΤΣ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΓΚΡΙ ΚΑΙ ΧΑΙΜΟΦ ΕΝΩ Ο Ζ.ΜΥΤΙΔΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΡΤΑΚΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΑΝΑΣΕΣ

ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕ ΚΛΕΡ ΚΑΙ ΖΙΛΛΕ(ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ KAΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΤΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΘΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ(ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΛΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2010-2011),ΣΕΡΑΝ ΠΟΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ ΚΑΙ ΝΤΑΕΜΕΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΛΙΝΣΕΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο Δ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ).

ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ.

ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΓΚΑΜΠΙΛΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ

ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΝΑΚΑΤΖΙΜΑ ΦΑΡΡΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΑΝΤΟΥΧΟΣ Δ.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΤΑΔΟ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ),ΤΟΝ ΜΑΑΤΣΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ,ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΥΤΙΔΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ,ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΟΛΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΑΑΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ 4-3-3 ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΧΑΦ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΔΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιαυτό θεωρώ πολύ σημαντικό να πάρουμε τον Φαλαχ από το Ισραήλ. Θα είναι καταπληκτική προσθήκη και μετά ίσως κάποιον επιθετικό αντί Πιντάδο η Μαάτσι

LOUITZI είπε...

nai nai o falah den pianei thesi xenou kai akougete oti einai poli kalos kai talantouxos pektis ton opoio gnorizei kai o simon.krima pou xathike to kalokairi o aggelis xaralampous.

Ανώνυμος είπε...

file 9.58 o bakoura den ine epithetikos alla dekari. den poris na pexis me bakoura korifi. oso gia ton nta silva den nomizo na pori aftos o pextis na prosferi stin aek. toulaxiston oxi vasikos. to idio pistevo isxei kai gia ton palits. prosopiki mou gnomi panta. makari na exo lathos.

kata ta alla sinfonoume file.

NA FIGI O LINSON POU DILOSE KAI DIMOSIA OTI THELI NA FIGI PRIN KANENA MINA PARA NA FIGI O MAXITIKOS SKOPE.

Ανώνυμος είπε...

episis stopper pezi kai o van ntaik an xreastei ara den theloume tetarto stopper anakastika. arki na mini o skopelitis fisika gia na kalipsi ton van ntaik.

Ανώνυμος είπε...

FILE AN RIXOUME MATIES SE KARIERES KAI SE VIOGRAFIKA TOTE OLOI INE GNOSTI. TOULAXISTON ME TON ONOMA DEN TO IXERAN POLI TON GONZALO. GIA PARADIGMA TON GAPILONTO TON XERAME. AFTO LEO.

Ανώνυμος είπε...

En epithetiko pou thelume.tipote allo

ΛΟΥΚΑΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ Ο ΜΑΑΤΣΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ?Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΟΛΥ ΒΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ma nampu en tuti omada? Tragiki

Ανώνυμος είπε...

H OMADA EINAI ATOLMI, APSIXI, KE XORIS TSAMPOUKA... ELPIZO LOGO KOURASIS. PREPEI NA FIGI O NACCHI KE O LINSEN. ERITHETIKOS EDO KAI TORA

Ανώνυμος είπε...

areski mou pou dilonoun ke ikanopoiimenoi..pezoun me tin noimosini mas..edo ke tora prepi na figi o maachi..epithetiko olkis theloume

Ανώνυμος είπε...

reee ton proto xrono tou croyf je tou cannen itan axparoi sta filika je sto proto match prota8limatos epellaname tin omonoia je tin sinexia 3rumen tin ulloi nomizw...gt viazeste na fkalete simperasmata??en dokimes pu kamun sta filika

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΖΙΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΑΡΚΕΨΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ekatantisete grafikoi! mathete na dexeste jai tin antitheti apopsi. eite sas areskei eite oxi. tsampoukkaes tou pliktrologiou!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Ε ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ Ε ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΠΠΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ...ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ...

CHRISTOS LARNACA

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΣΥ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΖΙΑΙ ΕΡΑΨΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ.ΠΙΕΝΝΕ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΖΙΑΙ ΑΙΣΤΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.ΜΙΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΙ ΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ATOLMI, APSIXI, KE XORIS TSAMPOUKA.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΙΚΕ?

ARTEMIO FRANKIE είπε...

polla gliora exekinisete tis epikriseis.afiste ton evreo na doulepsei tziai doste pistosi xronou

Ανώνυμος είπε...

FILE MOU IREMISE LLION TZIAI MEN XALIESE.AMFIVALLO KAN AN PIGES STO FILIKO.AMA THELEIS POU TA FILIKA NA FKALOUN PSIXI KAI TSABOUKKA TOTE SORRY POU EN NA SOU TO PO ALLA EISAI EKTOS TOPOU KAI XRONOU

Ανώνυμος είπε...

ta filika den simenoun tipote ma tipote! mono nikes i ael se filika...pige b katigoria! imoun kai ego paralimni kai den marese kanis extos apo ton neo termatofilaka kai ton neo aristero mback apo tous kanourgious. episis, ime sigouros oti o katala tha prosferi parapola. epimeno omos oti ta filika ine mono kai mono gia ton proponiti. sto deftero filiko pori na enthousiastite oloi alla pali den simeni tipote! ta filika ine mono filika gia ton proponiti. legontas afto, den katalaveno giati oloi ta exoun me ton machi? pantos xtes sto paralimni o faran, o diamen alla kai o kapilonto itan xeiroteri apo ton machi. to protathlima den arxise akoma kai oloi katakrinan ton machi. emena prosopika me anisixise to gegonos oti o dianem ime to idio style me ton linson. den exi sto maulo na katevasi tin mpala prosta. ithela diaforetiko pexti ekei me ton van ntaik. ithela kapio na kouvala tin mpala prosta. mou fanike san to style to linson. isos sto deftero filiko na dixi kati diaforetiko. episis, den vgeni to protathlima me ena centerfor 34 (pintado) pou ine pleon arketa varetos kai me 2 nearous (antolex, mitidis). EPIGONTOS PROTOKLASATOS EPITHETIKOS kai as figi opios tha figi extos o skopelitis epidi ine o monos apo tous koftes pou pragmatika piezei kati pou fenete oti oute o dianem to exei.

tha doume pio xekathara stin sinexia.

Ανώνυμος είπε...

re paidia toutos o zille en lira ekaton.pola kalos pektis.nomizo en pas ta 25-26 xronon.o xaimov fenetai kali pasta termatofylaka.mazi me ton negri tha exoume pistevo ena apo ta kalitera didima.gia ton filo pio pano pou lalei gia daemen emena mia xara mou fenetai kai kaliteros apo ton linsen.thelei xrono prosarmogis akoma opos kai polloi alloi

Ανώνυμος είπε...

Ο ΖΙΛΛΕ ΕΙΝΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007-20012 ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΙΞΕΙ 133 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΠΑΡΝΕΤ ΚΑΙ ΙΝΒΕΡΝΕΣΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.ΣΤΑ ΔΙΤΕΡΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ Ο ΠΟΛΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΛΑ,ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ(τραυματισμοι ξιου ξιου μακρυα απο εμας)

Ανώνυμος είπε...

O XAIMOB EN SAS THIMIZEI LLIO POU NTEGRA?PISTEVO OTI KAI FETOS THA SINEXISTEI TO ROTATION ME TOUS PORTARIES KAI GIATI OXI.FETOS DEN EXEI FORTIN.KAPOIA PEXNIDIA DIKAIOUTE NA PAREI KAI O MITIDIS.TROMERO TALENTO

Ανώνυμος είπε...

re pe8kia 3erei kanenas an 8a piasume telika epi8etiko???egw nomizw prepei na do8ei xronos sto maachi kai mporei na mas ekpli3ei sto prota8lima...poro8eite lio se 2 eftomades pezume me tn alki prepei na ta sousoume...ulloi voi8ate mas na exume mian kali kerkida fetos pu ena empsixonei tous pextes...
AIMA TIMH AEK MIA ZWH!!!-94-

Ανώνυμος είπε...

Epithetika imaste aniparktoi

Ανώνυμος είπε...

file to rotation sto termatofilaka mono kako kani! an ixe thetika apotelesmata tha to ekamnan kai megales europaikes omades! extos to oti katastrefis tin psixologia tou termatofilaka pou meta apo ena kalo pexnithi xafnika vriskete panko, xalas kai tin ximeio tis amina afou diaforetika simperiferounte oi amintiki me ena termatofilaka kai diaforetika me allon. o mitidis ine terastio talento! ego to ipa apo persi. elpizo na ton xeiristoume sosta opos episis prepei na xeiristoume sosta ton nestora kai oxi na erti enas simantikos agonas (px ael sto tsireio sto kypello persi) kai eno theloume terma o nestoras vriskotan kerkida!

Ανώνυμος είπε...

Άμα έχουμε παράπονο εμείς τί να πουν τα σκουλίκια;;;

Ανώνυμος είπε...

Dystichws kati pai lathos se organwtiko tomea. Kai eksigoumai: Me tin akirwrsi tou filikou gia Apollwna (mas tin efere kanonika o antagwnistis Apollwnas) ehoume afti tin stigmi mono ena filiko prin tin premiera. Katastrophiko gia to montarisma, afou arhisame proetoimasia kai kapws argotera apo tous allous. Alles omades me pollous neous paiktes (10+) epeksan idi polla filika (sigrinete me Doksa kai Apollwna p.x.) Ohi asheto me afto, o Hoffland akome ine diakopes stin Ollandia anti na epiamvanete olwn twn thematwn amesa o idios. Super sigouros gia ton eafto tou opws kai san podosfairistis... Ehoume spoudaious paiktes kai proponiti alla afta mpori na mas stoichisoun akriva tis prwtes 5-6 agwnistikes...

Ανώνυμος είπε...

Kopelia exume provlima kai tha to dit sti praksi

Ανώνυμος είπε...

etoimastite se liges meres na akousete poli asxima nea gia tin aekara mas..distixos...ke den ennoo metagrafes ke tetoia..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 17/8/12 2:21 μ.μ.

τι πρόβλημα έχουμε που θα το δούμε στην πράξη;

Ανώνυμος είπε...

2:42 en ebarethikete na milate me grifous damesa????? an exeis kati na peis mila sigkekrimena k astes aerologies/paparologies k tous xrismous tis pitheias. diaforetika men anastatwneis ton kosmo!

Ανώνυμος είπε...

ti kathestai tziai apantate tou kathe athkiaserou re pedia?grapste gia tin omada.zillet kai xaimov deixnoun exairetika stoixeia.da silva kai palic einai anevasmenoi se sxesei me persi.distixos o maachi den deixnei tipote to idiaitero kai makari na mas diapsefsei olous sto protathlima

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο 2:42 ΕΙΠΕΝ ΝΑ ΣΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΟΦΤΑΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΔΑΜΕΣΑ.ΑΠΛΑ ΜΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ena ta poume apo ebdomadas pios eine o adkiaseros

Ανώνυμος είπε...

ate re pareta mas me tes vlakeies sou.grapse tziai poupote allou.exoun kai o apoel lai i omonoia kai i ael kai i ano opadika site.empa na grapseis oti theleis.an ixeres kati itan na to peis.oulla xerete ta.an eisai mes ta pramata pe mas tziai poion en na dioxei o bem simon,an tha piasoume epithetiko tziai pe mas pote en na ginei to dipedo an ginei.theste ta erotimata sas gia tin AEK ston 7 34 agonistika kai exoagonistika.mono edo sto aekition.blogspot.com.oti thelete na xerete gia tin omada

Ανώνυμος είπε...

Esas gemizi sas tuti I omada?isasten toso aisiodoxoi? Pistevete mporume na kontrarume tus paradosiaka dinatus me tuto to roster?

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε 7:34

Επενδύσαμεν τα έσοδα του europa league σε ελληνικά ομόλογα;

Εννα μας πελλάνετε δαμέσα....

Ανώνυμος είπε...

kai ta miala sta kankell

Ανώνυμος είπε...

RE PEDKIA TI GINETE ME TIS STOLES TIS OMADAS.OI PERISSOTERES OMADES EPAROYSIASAN TIS NEES TOYS STOLES .EMEIS POTE?THA MINOYME ME TA ASPROMAYRA H THA XANABALOYME TA PRASINOKITRINA(EGO AYTA PROTIMO).KANEIS DEN LEEI TIPOTE!!!!!!!!!!!!
AKOUSTIKE GIA SKOPELITI STHN ANO!!!!!
LOUIGI!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O hofland pou ine?

Ανώνυμος είπε...

Re paithkia alithevei pos skeftomaste gia Lavorde?akouse kanenas tipote?

Fifis

Ανώνυμος είπε...

HMOUN DOULIA KAI DEN PIGA STO DITERMA .PIES ITAN OI ENDEKADES KAI POSA POSA?

Ανώνυμος είπε...

Κατι τρεχει με Χοφλαντ, ισως να μην γυρισει ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Ate paratate mas. Espasete mas. kathe hrono ta idia lete kai kathe hrono ta idia lathi kanete. Pali tin idia omada tha ehoume os sinithos.

Ανώνυμος είπε...

o hofland akoma kanei diakopes (?)... akoma to roster en ekleise k o ollandos perrxarizei. afta einai.
k o pintado etravmatistike sto diterma. skefteite na arkepsei to prwtathlima dld ti tha ginetai. persi eixame mirdakovic. fetos den exoume epithetiko. etsi en pame poupote

Ανώνυμος είπε...

BRAVO RE LOUIGI, SIMFONO MAZI SOU. OI STOLES MAS EINAI TA KITRINOPRASINA. ELPIZO NA TO KATALAVOUN KAI STIN DIOIKISI. AYTA EINAI TA XROMATA TIS OMADAS MAS APO ANEKATHEN. DEN KATALAVAINO GIATI TA ALLAXAN. AFTA TA XROMATA MAS KANOUN NA XEHORIZOUME SAN OMADA. ELPIZO NA VRETHI KAPIOS NA TOUS TO ANAFERI.

Ανώνυμος είπε...

epidi apokaliftike to thema me hofland...den ksero anonime file 4.43 apo pou emathes oti o hofland mpori na min erti..pragmati omos eine alithia..o hofland tha apotelesi mallon parelthon...mpori na erti apo ebdomadas mpori ke na min erti alla iparxi thema na min sinexisi..

Ανώνυμος είπε...

Akoma then arxise to protathlima kai oi sinithis travmatismoi kai travmaties to violi tous. Aman pio, giati mono stin AEK afta simvainoun?

Ανώνυμος είπε...

Tosa xronia eixame texniko diefthinti kai kataktisame kai kipello?

An koitaxete poioi einai oi kaloi pextes pou irthan stin omada kai pios tous efere, tha katalavete giati kai pos irthan. (theoritika panta to kaloi pextes mexri na tous doume kai sto gipedo, dioti i ipomoni mas me iposxeseis kai logia exantlithike pro pollou...)

Ανώνυμος είπε...

Ti egine me hofland diladi?

Ανώνυμος είπε...

re paidia na poume kai liges alithies.o hofland fetos den efere kai kamia metagrafi.makari na ime lathos alla argisame gia tin epilogi proponiti .i omada tora eprepe na eine etoimi ohi na psashnume poios tha apodesmeyti kai poios tha rtei stin omada.eprepe na ehei kanei kai parapano filika i omada

Ανώνυμος είπε...

Sygxarhthria ston Hoffland,ston ponhth kai sthn dioikhsh gia thn apomakrynsh tou giannh skopelith.
Epeidh h omada mas exei sthn diathesh ths alla prwtoklasata amyntika xaf ta opoia mporoun na prosferoun sthn omada mas perissotera ap oti o giannhs skopeliths......

gia akoma mia fora sygxarhthria kai eis anwtera!

p.s: an prepei na fygei akoma kapoios paikths xerete, arxizoume tis apomakrynseis apo van dyk, ke meta tim de cler. DEN TOUS XREIAZOMASTE TOUS AMPALOUS!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.