News Update :

ΑΕΚ - ανόρθωση: 3-0: ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΗΣ!!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση και το τελικό αποτέλεσμα θεωρώ ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά ποιότητας και κλάσης των 2 ομάδων. Η ομάδα μας παρουσιάζεται πλέον αλλαγμένη προς το καλύτερο, με ένα κανονικό προπονητή στον πάγκο αλλά και με πληθώρα επιλογών στην φαρέτρα του για να διαλέξει τους καλύτερους. Η ομάδα πλέον είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις και αν εξαιρέσουμε την τεράστια απώλεια του Φλοριάν από εκεί και πέρα είμαστε γεμάτοι σε όλες τις θέσεις. 


Στο παιχνίδι της Κυριακής, η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να πνίξει τον αντίπαλο και να πετύχει στον στόχο της. Οι οδηγίες του προπονητή ήταν ξεκάθαρες και αφορούσαν την πίεση στους κεντρικούς αμυντικούς της Ανόρθωσης ούτως ώστε να κάνουν το εύκολο λάθος και να κτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση ή πιάνοντας ανοργάνωτη την άμυνα της αντιπάλου. Από τέτοια πίεση ψηλά στα καρέ του αντιπάλου ήρθε και το κλέψιμο στο φάουλ του 1-0 με τον Ντουγκλάο να κάνει το λάθος ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο Κάσες έκλεψε την μπάλα στο μισό του αντιπάλου δημιουργώντας συνθήκες για γκολ στο παιχνίδι. Δυστυχώς στην φάση του 44ου λεπτού ο Ακοράν δεν έδωσε το έτοιμο γκολ στον Ακίτα και προσπάθησε ο ίδιος να τελειώσει την φάση με τον Βάργκιτς να αποκρούει θεαματικά με αποτέλεσμα να πάμε στα αποδυτήρια με το στενό 1-0. Στο 2ο μέρος δεν μπήκαμε και τόσο καλά ενώ αδυνατούσαμε να δημιουργήσουμε την καλή τελική προσπάθεια για γκολ που θα τελείωνε και οριστικά το παιχνίδι. Αφού προειδοποίησε η Ανόρθωση με την καλή προσπάθεια του Ράγιος για γκολ, ο Ιντιάκεθ έριξε στον γήπεδο τον Τζεφρέν στην θέση του Ακίτα (μεγάλη παικτούρα) και κάπου εκεί ανακτήσαμε και πάλι τον έλεγχο του αγώνος. Στο 71ο λεπτό ο Τρισκόφσκι έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες του αντιπάλου με εξαιρετικό τελείωμα μετά από εκπληκτική σέντρα του Τέτε ενώ στο 78 ο λεπτό ο Τρουγιόλς πήρε την θέση του πολύ καλού Λαρένα. Στο 84ο λεπτό ο Τρισκόφσκι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τρομερό τελείωμα και στο αμέσως επόμενο λεπτό άφησε την θέση του στον Γιάννου ο οποίος επέστρεψε και πήρε μέρος άμεσα σε παιχνίδι της ομάδας.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο πλέον για τον προπονητή μας ο καταρτισμός της 11άδας. Θυμίζω ότι με την επιστροφή του Ιγκόρ, και ο Ακοράν θα λογίζεται περισσότερο για την θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο επιθετικό. Στην θέση αυτή παρατηρείται πλέον συνωστισμός αφού στις 3 θέσεις της επίθεσης έχουμε Στολη-Τρισκο-Τζεφρεν-Ακιτα-Ακο-Χεφελ-Σαστρε και Ρουσιά ενώ κάποιοι εξ αυτών μπορούν να δώσουν λύσεις και σε άλλες θέσεις όπως είναι οι Ακοράν- Χέφελ και Σάστρε. Αυτό σημαίνει ότι δε κάθε παιχνίδι θα γίνεται πραγματική μάχη για την 11άδα ενώ και στον πάγκο θα υπάρχουν τρομερά ποιοτικές επιλογές για τον Ιντιάκεθ. Η ομάδα είναι πάλι εδώ και προβλέπω μεγάλα πράγματα μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Κατά την δική μου άποψη, τα παιχνίδια που έπονται με Σαλαμίνα και Αελ είναι τα πιο κρίσιμα της σεζόν μέχρι και τα επόμενα. Ειδικά το παιχνίδι με την Αελ θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αφού πρόκειται για την ομάδα που κυνηγάμε για την 3η θέση ενώ είναι και ένας αντίπαλος που ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια μας δυσκολεύει με τον τρόπο παιχνιδιού του. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, ειδικά τώρα που επέστρεψαν όλοι πίσω στην ομάδα, αλλά θα είναι πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι και θα μετρήσουμε δυνάμεις στο Τσίρειο. Αν νικήσουμε στο Τσίρειο τότε πάμε δυνατά για διεκδίκηση της 3ης θέσης. Σε σχέση με το κύπελο το θεωρώ ως τον τεράστιο στόχο της ομάδας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε και φέτος. Η Σαλαμίνα είναι εξαιρετική ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ σοβαροί για να πάρουμε και 2η νίκη που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε 2 ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρώτα από όλα να συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου τον τεράστιο Νταβίντ Καταλά ο οποίος έγινε ο 1ος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής της ομάδας μας γράφοντας την δική του ιστορία με την φανέλα της Αεκάρας. Τεράστιος ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός χαρακτήρας και πραγματικός αρχηγός της ομάδας μας. Κάνει ακόμα και στα 40 του μία εξαιρετική χρονιά, αψεγάδιαστη θα την χαρακτήριζα, με πολύ σταθερή απόδοση και δείχνει το παράδειγμα σε όλους τους συμποδοσφαιριστές του. Ακόμα και στην δύσκολη μας περίοδο αυτός δεν κρύφτηκε και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Κατά δεύτερο θα ήθελα να σταθώ στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΤΣΙΟ ΚΑΣΕΣ! Πραγματικά αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ΕΓΚΛΗΜΑ για το πώς αφέθηκε από την ίδια την ομάδα να φανεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να προσφέρει. Τι εννοώ; Δεν γνωρίζω ποιά είναι η διάθεση του Νάτσιο στις προπονήσεις ούτε γνωρίζω ποια είναι η θέση του σε μία ομάδα και στα αποδυτήρια όπως είναι αυτήν την στιγμή η Αεκ. Αυτός ο ποδοσφαιριστής ήρθε από ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τόσο πέρυσι όσο και φέτος τον θυμόμαστε Ιανουάριο μήνα. Για μένα αυτό είναι τεράστιος λάθος διαχείρισης ενός ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ παικταρά που κάνει την διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας και ο οποίος επίσης ανεβάζει τον Χόρχε Λαρένα. Παιχνίδι με παιχνίδι είναι καλύτερος και από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Αρένα και ύστερα είναι σταθερά σε ψηλές πτήσεις απόδοσης. Με την Δόξα ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ενώ στο παιχνίδι με την ανόρθωση έκανε ΡΕΣΙΤΑΛ! Το κριτήριο παιδιά πρέπει να είναι οι ποδοσφαιρικές ικανότητες ενός ποδοσφαιριστή και μόνο! Ο ΝΑΤΣΙΟ ΚΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ! ΤΕΛΟΣ!
Υ.Γ. 1: O Φακούντο Γκαρσία τα πάει πολύ καλά ως δεξιός κεντρικός αμυντικός. Εκεί είναι η θέση στην οποία μπορεί να αποδώσει καλύτερα από οπουδήποτε αλλού στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να συνεχίσει με τέτοιες καλές αποδόσεις.
Υ.Γ. 2: Για πρώτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια γίνονται 3 κινήσεις τον Ιανουάριο και είναι όλοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που κτυπούν την πόρτα της 11άδας. Δεν έχουν έρθει ποδοσφαιριστές για συμπλήρωση θέσεων ή για να γεμίσουν τρύπες αλλά έχουν έρθει 3 ποδοσφαιριστές για να αγωνίζονται στην 11άδα!
Υ.Γ. 3: Σας σήκωσαν το πανό τα αλάνια για να πανηγυρίζεται τα γκολ σας με τους οπαδούς της ομάδας. Για πρώτη φορά το πράξατε! Ελπίζω να συνεχίσετε να πανηγυρίζεται τα γκολ σας με τους οπαδούς που βρίσκονται συνεχώς στο πλάι σας από την αρχή της χρονιάς! 


Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.