News Update :

Σκέψεις ...

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Με αφορμή κάποιες τοποθετήσεις φίλων αναγνωστών, στο άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Blog μας, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Δόξα, ως διαχειριστική ομάδα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα καινούριο άρθρο βασισμένο σε αυτά τα σχόλια. Η παρούσα ανάρτηση, ουσιαστικά αποτελεί δύο τοποθετήσεις αναγνωστών και που από μόνες τους θα μπορούσαν να είναι άρθρα, μιας και υπάρχει επιχειρηματολογία, είναι γραμμένες με κόσμιο τρόπο, στα ελληνικά και σε αρκετά σημεία ιδιαίτερα εύστοχες .

Ξεκαθαρίζουμε πως οι εν λόγω τοποθετήσεις,  δεν σημαίνει πως απαραίτητα εκφράζουν και τους διαχειριστές του AEKITION Blog.
AEKITION BLOG



Για ακόμη μια αγωνιστική είδαμε τα ίδια λάθη: να αποχωρεί ο Ντα Σίλβα, να εισέρχεται ο Φαράν, να παίζει ο Κούλλης και να μην παίζει, να βάζουμε γκολ και να μην ενισχύουμε το κέντρο με δεύτερο κόφτη γιατί είμαστε και πολύ λαρτζ ομάδα. Α!, και να μην μπορούμε να βρούμε άξιο αντικαταστάτη του Πιντάδο, γιατί, αν και δεν είναι ο μόνος παίκτης που σκοράρει, κρατάει συνεχώς απασχολημένη την αντίπαλη άμυνα. Ο κ. Σιμόν πρέπει να προβληματιστεί σοβαρά (πράγμα που πιστεύω ότι ήδη κάνει) για αυτές τις εμφανίσεις. Αυτά για το αγωνιστικό μέρος.

Πάμε τώρα στο οπαδικό και την οτιδήποτε άλλο εκτός από φιλΑΕΚτζήδικη συμπεριφορά κάποιων οπαδών που βρίσκονταν χθες στο γήπεδο. Δεν μπορώ ούτε καν να εξηγήσω το θυμό που ένιωσα βλέποντας κάποια ζώα να πετούν αντικείμενα και να βρίζουν παίχτες και προπονητή. Είναι αυτή συμπεριφορά ρε; Σαν δεν ντρέπεστε λίγο. Τι; Όταν η ομάδα ήταν αήττητη είχαμε τον καλύτερο προπονητή και τώρα ξαφνικά μας βγήκε σκάρτος; Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι (κάποια από) τα συγκεκριμένα ζώα είναι τα ίδια που είδαν τα ίδια λάθη στο Παραλίμνι αλλά ήξεραν να ζητήσουν και "όλε" και να ανάψουν και φωτοβολίδες και να πανηγυρίσουν ξέφρενα λες και κερδίσαμε κανένα κύπελλο. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Είμαστε πολύ αχάριστοι και με αυτή τη συμπεριφορά δεν μας αξίζει τίποτα. Προτιμήστε κύριοι να κάτσετε σπίτι στους καναπέδες σας όπως κάνατε τόσα χρόνια που στις κερκίδες ήμασταν όλοι κι όλοι καμιά 500 οπαδοί (στις καλές μας μέρες) και χειροκροτούσαμε την προσπάθεια. Αν είναι για να έρχεστε τώρα που η ομάδα κάνει μια καλή χρονιά και με την πρώτη αναποδιά να προπηλακίζετε και να ρίχνετε και την ψυχολογία των παικτών να μας λείπει.

Υ.Γ.: Καλείται ο "κύριος" που έβριζε τον Κούλλη όταν ο δεύτερος αποχωρούσε για τα αποδυτήρια να μας κάνει τη χάρη και να ξεκουμπιστεί. Δεν είσαι ο μόνος που θύμωσες με την απόδοσή του αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε ΑΕΚΤζή. Αυτά τα έκανε πριν δυο χρόνια η ανο και εμείς τα καταδικάζαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι. Αυτό μας έλειψε τώρα. Να συμπεριφερόμαστε σαν σκουλήκια.

(Ανώνυμος φίλος της ομάδας)


Αυτό μας κάνει ΑΕΚ!
Ότι δηλαδή πιστεύουμε και φωνάζουμε ΑΕΚ στα ωραία μας ΑΕΚάρα στα δύσκολα! Δεν θα καταντήσουμε τώρα σαν τα σιχαμερά σκουλήκια.

Ο Κούλλης δείχνει σε κάθε παιχνίδι φιλότιμο αλλά άμα δεν σε βοηθά ο ατομικισμός σου και το κορμί σου (ναι έχει πάρει αρκετά κιλά) δεν μου φτάνεις ρε φίλε. Σε γουστάρω που προσπαθείς αλλά προσπαθείς λάθος! Τώρα να μου πεις να βάζω μέσα Ντε Κλέρ και Μουρίγιο και ας κάνουν τους βεντετισμούς τους και τα παραπτώματά τους;;; Τί παράδειγμα δίνω; Από την άλλη όμως να βάζω τα "καλά παιδιά" και να μήν μου παίζουν; Προτιμώ τα "κακά" παιδιά να πληρώνουν τις ατασθαλίες τους σε χρήμα (που θα πονέσει και το τσεπάκι τους) παρά να τους δίνω το μηνιάτικο και να κάθονται στον πάγκο τιμωρία! Τί είδους τιμωρία είναι αυτή; Προς ποιον; Μάλλον προς την ομάδα και τα αποτελέσματα νομίζω. Ίσως και να κάνω λάθος.... εσείς τί νομίζετε; Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω και άλλες σκέψεις σε σχέση με αυτό το θέμα.

Εν κατακλείδι, μακάρι με την νέα σεζόν να μπορέσει η διοίκησή μας να απαλλαγεί από άχρηστα συμβόλαια χωρίς κόστη για εμάς (βλέπε Λίνσεν, Άντολεκ - αλήθεια ποιος θυμάται αυτό το όνομα που πληρώνουμε να κάθεται κερκίδα - Φαράν, Ζιλέ κτλ) και να αντικαταστήσουμε με έτοιμους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.Για να δούμε τις διασυνδέσεις του Σιμόν σε αυτό το τομέα!.... και ελπίζω να μην στηριχτούμε και πάλι στον Καραβίδα - Ψαρά πληρώνοντας τα μαλλιά της κεφαλής μας σε προμήθειες και μίζες!! Και τελευταίο (και ξανασυγχωρέστε με για την ειρωνεία - δεν ξεχνώ τα όσα πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός) αλλά δεν σημαίνει ντε και καλά ότι όποιος είναι καλός ποδοσφαιριστής είναι και τεχνικός διευθυντής - αυτό προϋποθέτει γνωριμίες και εμπειρίες. Αυτό φυσικά απευθύνεται στον Χόφλαντ! Και επειδή στους "καλούς καιρούς" η διοίκηση μας είχε πει ότι αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε από τον Χόφλαντ..... μετά συγχωρήσεως (ΞΑΝΑ!!) - είδαμε τα χαΐρκα μας. Ποτέ ξανά! Ο καθείς εφ 'ω ετάχθη και Χόφλαντ ευτυχώς που πήγες αλλού να μάθεις πάνω σε κάποιους άλλους αν και ήδη τα έχεις κάνει εδώ μαντάρα και προσπαθούμε να ξεμπλέξουμε!

Όσο για τον πολυαγαπημένο μας King..... τηρώντας πάλι το καθείς εφ' ώ ετάχθη..... σε ενάμιση χρόνο scouting μας έχει φέρει ένα παίχτη να δούμε .... Η μέχρι σήμερα απόδοση αυτού του scouting δεν λέει και πολλά! (δεν ξέρω πόσο και πώς πληρώνουμε και αυτό το scouting!!)

Τέλος (και πραγματικά τέλος αυτή την φορά :p) ξέρω ότι αρκετοί θα διαβάσετε τα σχόλια μου και θα τα προσπεράσετε με το γενικό σχόλιο "ακόμα μία μουρμούρα στα δύσκολα - τυπικός σκαλιώτης "Αγαπώ ΑΕΚ και πιστεύω πραγματικά στα όσα είπα στην αρχή "ΑΕΚ στα καλά ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα!"

Είναι απλά οι σκέψεις μου και οι προβληματισμοί μου επειδή το μόνο που θέλω είναι το καλό της ομάδας μου και να την βλέπω να πηγαίνει μπροστά και δυστυχώς στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου, να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να πηγαίνεις μπροστά. Αν μη τι άλλο, τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ με εμπνέει! επειδή ακριβώς στηρίζεται σε μία σοβαρή διοίκηση η οποία μπορεί να έχει τις απειρίες της αλλά μαθαίνει και από τα λάθη της και αυτό αντικατοπτρίζει την ευρύτερη νοοτροπία του γνήσιου Σκαλιώτη. Πρωτοπόρος αλλά παράλληλα μετρημένος και ρεαλιστής κάνει την αυτοκριτική του και μετρά πιο σωστά τα επόμενα βήματά του για να μην υποπέσει στα ίδια λάθη.

Απολογούμαι εάν έχω κουράσει κάποιους....

Μία ιδέα 
Μία πόλη
Μία ομάδα!


Κώστας Μ.
United we Stand
(Divided we Fall)


Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Bravo re Kosta poli sosta osa eipes.

Kyriotera Aek sta eykola AEKARA sta dyskola/

Ανώνυμος είπε...

aek 8a mas feri xares mia apotixia me tin do3a den egine kati

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.