News Update :

Χωρίς αλεξίπτωτο

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011


Δυστυχώς ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδας μας δεν δείχνει να τελειώνει και ακόμη χειρότερα δεν διακρίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Δεν είναι τόσο τα συνεχή κακά αποτελέσματα και η πενιχρή συγκομιδή βαθμών, όσο η κάκιστη αγωνιστική παρουσία της ομάδας που θυμίζει εποχές που όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε και που πιστεύαμε πως είχαν περάσει για πάντα. Μια ομάδα με παίκτες που δείχνουν «καμένοι» από το πρώτο δεκάλεπτο των αναμετρήσεών τους, μια ομάδα που εμφανώς δεν έχει σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό, μια ομάδα που δείχνει να μην έχει κίνητρο και που αδυνατεί να δημιουργήσει έστω ευκαιρίες για γκολ. Εύλογα οι πλείστοι οπαδοί μας αναρωτιούνται… πού πάμε;

Οφείλω να ομολογήσω πως προβληματίστηκα αρκετά πριν γράψω το παρόν άρθρο. Θεωρώ πως η πίστωση χρόνου σε μια ομάδα που το καλοκαίρι μας έκανε περήφανους και μας έβγαλε στους δρόμους, είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να δώσουμε στην ομάδα της καρδιάς μας. Όμως, κάτι που επαναλαμβάνεται κατά συρροή και που δείχνει να οδηγείται από το κακό στο χειρότερο, πλέον χρίζει σχολιασμού και κριτικής.

Στο άρθρο πριν από το παιχνίδι είχα αναφέρει πως δεν απαιτεί κανένας τη νίκη στο ΓΣΠ, αλλά εκείνο που απαιτεί ο κάθε οπαδός μας είναι να δει την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο με μάτι που γυαλίζει, με παίκτες πολεμιστές, έτοιμους για μάχη. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε ούτε σήμερα. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έβλεπες την ομάδα μας να πελαγοδρομεί, να μην ξέρει πώς να επιτεθεί και να στηρίζεται στις επιθετικές εμπνεύσεις του Παύλου, ο οποίος πάσκιζε ματαίως να περάσει ένα αμυντικό.  

- Ανάλυση Παιχνιδιού:

Η ομάδα παρατάχθηκε για μια από τις λίγες φορές με την πιο λογική ενδεκάδα, τουλάχιστον σε θέμα επιλογής προσώπων. Ο Πρισό έμεινε στον πάγκο, όπως και ο Μιρντάκοβιτς που δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αντικαταστάθηκαν από τον Γκόμεζ και τον Πιντάδο.  Επίσης ο Νέγκρι επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, στη θέση του Φορτίν. Ο Βίγια ξεκίνησε δίπλα από τον Ντίμεχ στο κέντρο της άμυνας, μιας και το απουσιολόγιο της ομάδας για μια ακόμη αγωνιστική παραμένει πλήρες (θα αναφερθώ στο συγκεκριμένο στη συνέχεια).

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η ομάδα μας είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή, αλλά αυτό δεν μετουσιώθηκε σε κάποια φάση που θα ανησυχούσε τον αντίπαλο. Οι παίκτες μας για ακόμη μια φορά έδειχναν να μην ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα και ήταν εμφανές πως επιθετικό πλάνο δεν υπήρχε. Ο Πιντάδο ήταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτασε μέχρι και το κέντρο για να πάρει μπάλα. Ο Πάυλου ήταν μεν φιλότιμος, αλλά όπως πάντα φλύαρος στις κινήσεις του και έχανε με ευκολία τη μπάλα. Ο Γκόμεζ προσπαθούσε να μπει στο παιχνίδι χωρίς επιτυχία και τα τρία αμυντικά χαφ έκαναν ρεσιτάλ χαμένων μονομαχιών στο χώρο του κέντρου και λανθασμένων μεταβιβάσεων.  Η δε αμυντική γραμμή ήταν μόνιμα σε τρικυμία. Ειδικά ο Ντε Κλερ δεν πατούσε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν έδειχνε να συνεργάζεται καλά. Μόνος διασωθείς για μια ακόμη φορά ο Δημητρίου. Η Ομόνοια στην πρώτη της ουσιαστική επίσκεψη στη μεγάλη μας περιοχή ευτύχισε να σκοράρει. Ο Χριστοφή πήρε παραμάζωμα τον Ντίμεχ και αφού βρήκε ελεύθερο συμπαίκτη πάσαρε την κατάλληλη στιγμή και ο Φρέντι σκόραρε μάλλον εύκολα με τον Βίγια που θα έπρεπε να τον μαρκάρει να είναι θεατής. Γενικά σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε μια υποψία ευκαιρίας και εκείνη δεν ήταν προς την εστία. Ουσιαστικά η ομάδα μας δεν κατέβηκε δηλαδή ποτέ στο γήπεδο.

Το δεύτερο ημίχρονο αν και είχε καλύτερο ρυθμό, ήταν στα ίδια επίπεδα απόδοσης για την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Κλερ αντικαταστάθηκε από τον Άλφα, άγνωστο αν έγινε λόγω ακόμη ενός τραυματισμού παίκτη μας. Η ΑΕΚ φάνηκε κάπως πιο διεκδικητική, αν και πάλι δεν έδειχνε να ξέρει τον τρόπο για να φανεί απειλητική. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις η ομάδα γύριζε στον Νέγκρι, καθυστερώντας αφάνταστα την ανάπτυξη (!) της ομάδας.  Στα λεπτά που η ΑΕΚ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να βρει τρόπο να επιτεθεί η Ομόνοια έχανε τις ευκαιρίες, που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ χάρις στον Νέγκρι. Στο 74’ ο Κασέκε με καλοζυγισμένο σουτ έξω από την περιοχή, αφού κανείς δεν έτρεξε να τον μαρκάρει,  έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας μας. Κάπου εδώ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και τα λεπτά που απέμειναν ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.  

Εκείνο που κρατάω από το παιχνίδι είναι πως η ομάδα μας μέχρι το 85’ δεν είχε κλασική ευκαιρία. Οι μοναδικές υποψίες ευκαιρίας πραγματοποιήθηκαν μετά το 85’ από τον Μιρντάκοβιτς ο οποίος αντικατέστησε τον Γκόμεζ.

Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο, όχι επειδή η αντίπαλος μας έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά επειδή για ακόμη ένα παιχνίδι δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο! Η διαιτησία του Τράττου σε γενικές γραμμές ήταν καλή, αν και έδειχνε ιδιαίτερη ευκολία στο να δείχνει κάρτες στους παίκτες της ΑΕΚ, κάτι που δεν έκανε για την Ομόνοια. Πάντως η αγωνιστική μας συμπεριφορά δεν μας επιτρέπει να έχουμε παράπονα για τη διαιτησία, επειδή σαφώς δεν είναι αυτός ο λόγος της ήττας. 

- Σκέψεις…

Θεωρώ πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τις συνεχόμενες κάκιστες εμφανίσεις το φέρει ο προπονητής. Η ομάδα δείχνει να μην έχει πλάνο στα παιχνίδια της και ο Κάανεν δείχνει να μην εμπνέει τους παίκτες. Οι επιλογές του στον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι αλλοπρόσαλλές και έξω από την ποδοσφαιρική λογική. Είναι απορίας άξιο γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενα παιχνίδια ο Βίγια (παιχνίδια μικρότερης επικινδυνότητας όπως το παιχνίδι με την ΕΝΠ) ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αντ’ αυτού προτιμήθηκαν οι αλχημείες με την χρησιμοποίηση του Λίνσεν στο κέντρο της άμυνας, ή των σαφώς ανέτοιμων Χόφλαντ και Μουρίγιο.  

Η ομάδα αναπτύσσεται μονοδιάστατα, στηριζόμενη σε προσωπικές πρωτοβουλίες παικτών (Πρισό, Παύλου) πράγμα που κάθε άλλο παρά υγεία δείχνει στην ομάδα. Δεν υπάρχει κίνηση στο χώρο χωρίς τη μπάλα και οι γραμμές έχουν μεγάλη απόσταση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμιά ισορροπία ούτε αμυντικά ούτε και επιθετικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που το μοναδικό επιθετικό πλάνο που έχουμε είναι τα γεμίσματα από την άμυνα προς την επίθεση. Αυτά είναι που δουλεύουν στην προπόνηση;

Εμφανής είναι και η εξάρτηση της ομάδας στον Γκαρσία. Χωρίς εκείνον στο χώρο του κέντρου, δεν υπάρχει παίκτης να κρατήσει την μπάλα και να την προωθήσει σωστά στους επιθετικούς. Λείπει η φαντασία στην επίθεση και δεν υπάρχει κανένας να αναπληρώσει το κενό του. Επίσης, όταν λείπει, η ομάδα χάνει πάρα πολύ σε θέμα δυναμικής και εμφανώς η ομάδα δεν δείχνει να έχει Plan B για να ξεκλειδώσει τα παιχνίδια.

Υπάρχει ακόμη θέμα συγκέντρωσης των παικτών μας. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, η ομάδα μένει νωρίς πίσω στο σκορ, από παιδαριώδη λάθη ή στα σημεία που πιέζει για να σκοράρει. Κάτι τέτοιο δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι λογικό να περιμένουμε πως θα έχουμε πάντα την τύχη να γυρίζουμε τα παιχνίδια όπως ευτυχίσαμε να κάνουμε με την Άχνα!

Η ομάδα συνεχίζει να έχει σοβαρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Οι παίκτες δεν τρέχουν, δεν έχουν δύναμη να μαρκάρουν και δεν κερδίζουν παρά ελάχιστες μονομαχίες είτε στον αέρα είτε σε διεκδικήσεις της μπάλας. Δείχνουν να είναι δυο και τρεις ταχύτητες πιο αργοί από τους αντιπάλους τους και μετά το 70’ περπατούν το γήπεδο. Αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη βρισκόμαστε στα μισά του πρώτου γύρου, φοβάμαι να σκεφτώ τι θα γίνει στη συνέχεια. Προβληματίζομαι επίσης, αν αυτό το χάλι έχει σχέση με τα συνεχή ρεπό που απολαμβάνουν οι παίκτες έστω και αν είναι εμφανές πως είναι απροπόνητοι. Ακόμα και να δεχτούμε πως η ομάδα έχει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για χάρη της συζήτησης, θα έπρεπε να ακολουθείται καλύτερο πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών, θα έπρεπε να τηρούνται εργομετρικές μετρήσεις των παικτών και να αγωνίζονται μόνο όσοι είναι έτοιμοι και θα έπρεπε να χρησιμοποιείται όλο το ρόστερ και όχι 17-18 ποδοσφαιριστές. Αυτό θα πρέπει να γίνετια δεδομένου πως ο ίδιος ο Κάανεν δηλώνει πως έχει 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές, αν και με τις πράξεις του δεν δείχνει να το πιστεύει.


 
Κάτι που επίσης αγγίζει το θέμα της εκγύμνασης της ομάδας είναι οι συνεχείς τραυματισμοί των παικτών μας και οι συνεχείς λανθασμένες εκτιμήσεις για το χρόνο ανάρρωσης και επανόδου. Δεν είναι φυσιολογικό να θυμίζεις νοσοκομείο από την αρχή του πρωταθλήματος, ούτε οι μισοί σου παίκτες να είναι αμφίβολοι σε κάθε παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων.  Τίθεται επίσης ένα άλλο θέμα: οι παίκτες που αποκτήθηκαν (Γκαρσία, Μουρίγιο, Σεράν) είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς; Έχουν ιστορικό πολλών και συχνών τραυματισμών; Και αν ναι γιατί αποκτήθηκαν ή γιατί δεν λήφθηκαν και τα ανάλογα μέτρα;

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο. Η απογοήτευση είναι μεγάλη και το γεγονός πως η ομάδα δείχνει αδύνατη ή ανίκανη να βγει από την αγωνιστική της κρίση, είναι κάτι που προβληματίζει. Θέλω να πιστεύω πως εκφράζω ένα μεγάλο μέρος των οπαδών μας και των όσων τους απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Θα ήταν δε ενδιαφέρον, να γραφτεί και η δική σας άποψη επί του θέματος.

 Υ.Γ. Με το παρόν άρθρο δεν θέλω να απαξιώσω ούτε την ομάδα ούτε και τον προπονητή και την ομολογουμένως τεράστια επιτυχία τόσο στο περσινό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.  Είμαστε ευγνώμονες για όσα μας έχουν χαρίσει αλλά θα ήθελα να τονίσω κάτι που έχει αναφέρει ο πολυνίκης προπονητής Ομπράντοβιτς που έχει κατακτήσει τα πάντα και χαίρει του καθολικού σεβασμού φίλων και εχθρών, μιλώντας για τους παίκτες του: «είστε καλοί παίκτες έχετε κερδίσει τα πάντα, αλλά αυτά είναι … παρελθόν. Είναι κάτι που κανείς δεν θυμάται. Το μέλλον είναι το μόνο σημαντικό!».  

Το δικό μας μέλλον με τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται,  μπορεί να αλλάξει;


Share this Article on :

30 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Poli kala ta eipes file mou......ALLA...kalo einai afto pou eipe o obradovic alla thasou po kai ego kati pou leme sta kypriaka:"ystera pou to mpairami eskeftiken ka o xasanis"...to poull epetasen file....exei apo persi sto telos tou protou gyrou pou oxi arxise alla pou egine to kako kai erxeste meta apo 9 mines oloi tora na vreite ta lathoi pou ta vlepei kai ena mikro moro....magkia enai na eleges afta ta pragmata otan de tolmouse nata pei kaneis alla isos ka na min ta evlepan polloi!!!!mexri kai tora toso deilos eisai pou sto ysterografo sou les oti "den theleis na apaksioseis tin omada kai to prponiti"GIATI?epeid an grapseis asximi kritiki thaxaseis tin douleia sou i fovase ti thapoun oi...megaloi.........nomizo pires to noima !!!!

aek trella είπε...

Einai kalo to atho pou tonizei tis adinamies kai tis euthines, alla, an meinoume enwmenoi, ta alla tha diwrthothoun.. Kai auto einai sigouro. Kaneis dn thelei na xanei, poso mallon o proponitis! Ara prepei na stiri3oume tin omada kai na tin voithioume me swstes kinisis na ektwnosi tin krisi kai n tonosei to ithiko kai tin autopepithisi!

Iron AEK είπε...

φίλε μου 12.13 έτσι για να συνεννοούμαστε,
Δεν εργάζομαι στο blog όπως και τα άλλα παιδιά που γράφουν εδώ. Το κάνουμε αφιλοκερδώς στον ελεύθερο μας χρόνο επειδή αγαπάμε την ομάδα. Οπότε δεν φοβάμαι πως θα με απολύσει κάποιος και τα γραφόμενα μου δεν κατευθύνονται από αυτό!

Η κριτική μου έχει να κάνει με φέτος και τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα. Το πέρσι ανήκει στο πέρσι. Να σου θυμίσω πως πέρσι ανεβήκαμε από τη Β κατηγορία οπότε θα ήταν ο ορισμός της αχαριστίας να κατηγορήσουμε τον Κάανεν για τον κακό δεύτερο γύρο. Όπως και φέτος ο Κάανεν και οι παίκτες του πραγματοποίησαν ένα μικρό άθλο. Εκτός αν δεν το αναγνωρίζεις ούτε αυτό. Εκεί ο Κάανεν ήταν προπονηταράς και τώρα μυρωδιάς; Να σοβαρευτούμε λίγο νομίζω. Ο Κάανεν σαφώς και δεν είναι υπεράνω κριτικής. Εξού και το άρθρο. Δεν φταίει μόνο εκείνος όμως αλλά και οι παίκτες. Και άντε να τον διώξουμε. Μετά; Αν τον διώξεις για να φέρεις καλύτερο που θα διαχειριστεί το ρόστερ και θα στρώσει την ομάδα, δεκτό. Θέλεις προπονητή όνομα όμως που θα τον σεβαστούν οι παίκτες. Και απλά να σου αναφέρω πως σπάνια οι αλλαγές προπονητών φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εγώ έκρινα το τι βλέπω και περιμένω να δοθούν λύσεις από τον Κρόιφ. Από κανέναν άλλο.

Υ.Γ. Προφανώς δεν με γνωρίζεις οπότε το θεωρώ ηλίθιο να σου απαντήσω αν είμαι δειλός. Φυσικά μπορείς να έχεις την άποψη σου. Σεβαστή. Είναι καλά όμως πριν χαρακτηρίσουμε κάποιον να βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει και να κρίνουμε με ωριμότητα και όχι παρορμητικά.

Φιλικά

Iron AEK

Ανώνυμος είπε...

Mou arese apo ola afta pou eipes mono to teleftaio pou eipes.."apopsi sou einai sevasti".malista...ola ta alla pou eipes diafono katigorimatika kai eksigo.....(apopsi diki sou pali sevasti)!!

PROTO les na mou thymiseis oti persi i omada eirthe apo tin b katigoria!petaksete afti tin karamela kai afto to paramythi pou sas diavase o politis aftokiniton o kyrios kaanen!i aek einai mia apo tis 5 megalyteres omades tis kyprou vasi istorias pano apo ola kai vasi proistorias!!!so min mou to thymizeis se parakalo ,ego to ksexasa idi esy an eisai LOOSER kai ittopatheis kai thes mia zoi na to les afto san dikaiologia tote krata to gia ton eafto sou kai min to les na se akoune kai mikra paidia kai na megalosoun me ittopatheia.telos!!!

DEFTERO...ton athlon to persino etsi gia na leme ta pragmata me to onoma tous den ton petyxe o kaanen!!!o kaanen den ypirxe pote stin aek......ton athlo ton ekane o kroif me tis kiniseis tou.tora ean ta kamomata ton paikton tous ta ekamen o kaanen kai anteksan kai epaizan kala xoris proponiseis gia ena gyro afto einai alli istoria!!!an thymase deftero gyro an thymame kala kerdises mono ton olympiako isos kai ton ermi.ta alla sernosoun osto gypedo.skeftou poso asximes eitane oi alles omades persi gia na katafereis etsi xalia na meinis tetartos kai na elpizwis stin evropi meso kypellou.an kai eisoun defteros me diafora mexri to telos tou b gyrou!!!!kai o filos sou o kaanen pote den eitane proponitaras ...alla eseis ton kanate!kai leo eseis kai den leo emeis epeidi emeis den eimaste arnia kai kseroume kai otan vlepoume pos doulevei enas proponitis mporeis na krineis kai to mellon tou!!!kai gia pes mou......o kaanen poios einai?pou doulepse?posous titlous pire kai pou?einai o monos proponitis pagkosmios pou dinei parapano apo mia mera repo stous paiktes tou eidika se periodo energi me paixnidia,kai einai enas apo tous ligous(apotyximenous fysika)pou den exoun tous paiktes tous se ksenodoxeio kai tous exei eleftherous na gyrnane opou theloun paramoni tou agoona......exei paikti pou einai se praktoreio stoiximaton kathe vrady mexri tis 2 ta ksimeromata!!!!oi alloi den ksero kai den tha xerei kaneis ti kanoune paramoni kathe paixnidiou!!!


TRITO.....eipes na ton dioksoume kai na feroume allo proponiti.....katishi tou anthropou pou tha erthei!!!!poios thakamei kala olous aftopus tous kakomathymenous ollandous kai pooios tha mporesei na pantrepsei tis klikkes pou dikiourgythikan sta apodytiria?re file mou ma nomizeis trome konnara?na lete tou kosmou alitheies kai na men ton peripezete....xeroume oloi ti symvainei.....alla ti leo...aman vlepeis se mia omada tis aek kai den vriskei ena paikti i ena paragonta kai na peis ,,,na aftos einai aektzis.....oloi ma oloi misthotoi einai!!!

filika!!!!!

EL SKALIOTIS είπε...

Θα ήταν λάθος να αρχίσουμε να θέλουμε το κεφάλι του Κάανεν. Αυτό που πρέπει να προφυλάξουμε είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ. Ναι μπορεί να ευθύνετε ο Κάανεν σε μεγάλο βαθμό για την πτώση της ομάδας. Ειδικά με τα ρεπό που δίνει απλόχερα. Χθες η ομάδα θύμισε δυστυχώς την ομάδα που πήγαμε διαβάθμιση. Πάλι χωρίς πλάνο με σέντρες από την άμυνα προσπαθούσαμε να βρούμε το κεφάλι του Πιντάδο. Δυστυχώς η εμμονή του Κάανεν να χρησιμοποιεί τους ίδιους παίχτες σε άλλες θέσεις στοιχίζει στην ομάδα αρκετά. Γιατί αν έβαζε τον Προδρόμου, τον Καστάνα, τον Βίγια, τον Άλφα να παίξουν θα είχαν παιχνίδια στα πόδια τους και δεν θα "έκρουζε" άλλους παίχτες με την συχνή χρησιμοποίησει τους σε λάθος θέσεις.

Αυτό που θέλει τώρα είναι ηρεμία να διαχειριστούμε την κατάσταση γιατί έχει πολλή δρόμο το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να πανικοβληθούμε όπως πάθαμε πριν 3 χρόνια που πήγαμε διαβάθμιση.(5 προπονητές & 4 διοικήσεις)

Κανείς μας δεν ΞΕΧΝΑ ούτε παραγράφη το τι έκανε αυτή η ομάδα με τον Κάανεν. Όμως στα δύσκολα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους. Να μην αρχίσουμε τις αποδοκιμασίες και τα ου, στα πρόσωπα των παιχτών και του προπονητή. Τώρα πρέπει να είμαστε περισσότεροι στο γήπεδο γιατί τώρα μας χρειάζονται.

Σίγουρα το θέμα πρέπει να το διορθώσει ο Κροίφ και μάλιστα ΑΜΕΣΑ. Αν είναι να αλλάξει τον προπονητή είναι δικό του θέμα. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, και την διοίκηση που όλοι τους εργάζονται για το καλό της ΑΕΚ.

Το παρελθόν ελπίζω να μας έγινε μάθημα και να γίναμε πιο σοφοί στο πως αντιδρούμε.

EL SKALIOTIS είπε...

Θα ήταν λάθος να αρχίσουμε να θέλουμε το κεφάλι του Κάανεν. Αυτό που πρέπει να προφυλάξουμε είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ. Ναι μπορεί να ευθύνετε ο Κάανεν σε μεγάλο βαθμό για την πτώση της ομάδας. Ειδικά με τα ρεπό που δίνει απλόχερα. Χθες η ομάδα θύμισε δυστυχώς την ομάδα που πήγαμε διαβάθμιση. Πάλι χωρίς πλάνο με σέντρες από την άμυνα προσπαθούσαμε να βρούμε το κεφάλι του Πιντάδο. Δυστυχώς η εμμονή του Κάανεν να χρησιμοποιεί τους ίδιους παίχτες σε άλλες θέσεις στοιχίζει στην ομάδα αρκετά. Γιατί αν έβαζε τον Προδρόμου, τον Καστάνα, τον Βίγια, τον Άλφα να παίξουν θα είχαν παιχνίδια στα πόδια τους και δεν θα "έκρουζε" άλλους παίχτες με την συχνή χρησιμοποίησει τους σε λάθος θέσεις.

Αυτό που θέλει τώρα είναι ηρεμία να διαχειριστούμε την κατάσταση γιατί έχει πολλή δρόμο το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να πανικοβληθούμε όπως πάθαμε πριν 3 χρόνια που πήγαμε διαβάθμιση.(5 προπονητές & 4 διοικήσεις)

Κανείς μας δεν ΞΕΧΝΑ ούτε παραγράφη το τι έκανε αυτή η ομάδα με τον Κάανεν. Όμως στα δύσκολα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους. Να μην αρχίσουμε τις αποδοκιμασίες και τα ου, στα πρόσωπα των παιχτών και του προπονητή. Τώρα πρέπει να είμαστε περισσότεροι στο γήπεδο γιατί τώρα μας χρειάζονται.

Σίγουρα το θέμα πρέπει να το διορθώσει ο Κροίφ και μάλιστα ΑΜΕΣΑ. Αν είναι να αλλάξει τον προπονητή είναι δικό του θέμα. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, και την διοίκηση που όλοι τους εργάζονται για το καλό της ΑΕΚ.

Το παρελθόν ελπίζω να μας έγινε μάθημα και να γίναμε πιο σοφοί στο πως αντιδρούμε.

Ανώνυμος είπε...

Aek kai den ime kala

Ανώνυμος είπε...

INE MEGALI ASEVIA, AXARISTIA KAI NTROPI NA KANETE PROSOPIKI EPITHESI SE KAPIOUS POU ASXOLOUNTE XORIS KANENA OFELLOS ME AFTO TO BLOG GIA NA LEME OLOI TIN GNOMI MAS. LIGO SEVASMO!


FILE 1.43, O KANNAN EXI POLA KAKA.
NAI, DEN INE DOULEFTARAS, NAI DEN FENETE OTI PORI NA XEIRISTI AFTO TO PLOUSIO ROSTER KAI NAI DEN FENETE OUTE NA KRATA PITHARXIA STIN OMADA.

EXALLOU DEN MILOUME DIXEA.
MILOUME ME STIXEIA.
ENA OLOKLIRO GIRO H AEK PERSI DEN EPEXE PODOSFAIRO. OI TRAMATISMOI KALA KRATOUN APO PERSI. AFTA DEN GINETE NA INE TIXEAS. IPARXEI PROVLIMA.


DEN PORIS OMOS NA MIDENIZIS ENTELOS TON KANAAN KAI NA LES OTI 'o kaanen den ypirxe pote stin aek' !!!

ME TA TOSA KAKA POU ANAFERA PANO PARADEXOUME KAI SEVOUME TO GEGONOS OTI O KANNAN KERDISI ARKETA MATCH ME SOSTES TAXTIKES KAI SOSTES ALLAGES TIN ORA TOU PEXNITHIOU.

DEN PORIS NA TA MIDENIZIS OLA FILE. INE ASEVIA OPOS TIN ASEVIA POU DIXNIS KAI STO ANTHROPO POU VRIKE TO KOURAGIO META APO MIA NEA ITTA KAI EGRAPSE TO ARTHRO GIA SXOLIAZMO APO EMAS.


EGO FILE OUTE THELO NA FIGI O KAANAN...OUTE THELO MINI O KAANAN. EGO THELO AFTO TO ROSTER NA PEZI TO PODOSFARIO POU PORI NA PEXI EITE AFTO SIMENI ME TON KAANAN EITE AFTO SIMENI XORIS TON KAANAN.


TO MONO POU PROSOPIKA DIAFONO MAZI SOU FILE IRON INE OTAN IPES 'πως δεν απαιτεί κανένας τη νίκη στο ΓΣΠ' AFTO NAI, INE NOTROPIA LOOSER. EGO TO IPA KAI PRIN TO PEXNITHI KAI TO LEO KAI TORA. TO ILIKO TIS AEK FETOS...H AEK DILADI POU EPEXE TIN ROSENBERG STO PAPADOPOULLOS, TON APOLLONA STO TSIRIO H TO APOEL, TIN MLANTA STO G.S.Z...APETEI TIN NIKI ME TIN OMONOIA KAI TIN KATHE OMONOIA.

MONO TO APOEL EXI KALITERO ROSTER APO TIN AEK FETOS! EPANALAVANO..FETOS! GIA NA MIN PAREXIGOMASTE.
EGO NAI APETOUSA NIKI XTES. SIGA TIN FETINI OMONOIA DILADI. MONO ME NIKI THA IMOUN EUXARISTIMENOS PRIN TO PEXNITHI.


TIPOTE DEN EXI TELIOSI. 2 NIKES KAI ANEVOUME POLI PSILA ALLA TO MONO POU ELPIZO INE NA MIN IPARXI PROVLIMA FISIKIS KATASTASIS STIN OMADA. DISTIXOS OMOS...OI TRAVATISMOI LENE TO ANTITHETO KAI EKEI INE POU ISTERI O KIRIOS KANNAAN. STIN SOSTI PROPONISI KAI TIN SKLIRI DOULIA XORIS .....REPO FISIKA.

AEK1994

Ανώνυμος είπε...

RE ANONIME 1.43 EXTOS POU PRODOTIS PSEFTOPEZOPOROS EXIS APOPSI. ASXOLI8OU ME TIN KOLOOMADA SOU TZAI PARETA MAS POU EXEIS APOPSI PRODOTI DOSILOGE POU ENARTIS NA SPIRIS ZIZANIA,SAN NA MEN KSEROUME PANTELONA TIS PLAKAS. TZAI NA SOU 8IMISOUME OTI EPIDI FORIS PANTELONIA DEN SIMENI OTI ISE KAI ANTRASSS... AN DEN SOU ARESI I AEK NA ALLAKSIS OMADA ATE ESO SOU ....POULIMENE PRODOTI LOOSER....OUST

THEODOROS THEODOROU XYLOTYMPOU

Iron AEK είπε...

Φίλε ΑΕΚ 1994 το σχόλιο για το ότι δεν απαιτούσε κανείς τη νίκη στο ΓΣΠ το εξέφρασα υπό την έννοια πως σε ένα ντέρμπι υπάρχει και το ενδεχόμενο να χάσεις. Πόσο μάλλον σε ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια δεν νίκησες ποτέ. Εξάλλου με τις παρούσες συνθήκες εκείνο που επείγει είναι η αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας. Να δείξουν λίγο πάθος, λίγο νεύρο. Αν με ρωτάς και έγω έχω πολλές απαιτήσεις από την ομάδα. Γι' αυτό και απογοητεύομαι.

Όσο για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του Ανώνυμου θα προτιμήσω να μην ακολουθήσω τη λογική του. Ο καθένας κρίνεται για το τι γράφει και πως το γράφει. Εγώ επιμένω πως η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα μηδενιστής. Ο Κάανεν πρόσφερε έργο στην ομάδα όπως και επιτυχίες. Απ' εκεί και έπειτα δεν θα κρίνω αν πρέπει να απομακρυνθεί ή όχι. Μπορώ μόνο να κρίνω τι βλέπω στο γήπεδο. Το τι συμβαίνει στην ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω όπως και δεν μπορεί κανένας να το ξέρει από τη στιγμή που δεν είναι μέσα στα αποδυτήρια ή στις προπονήσεις. Το θεωρώ βεβιασμένη κίνηση που μόνο πανικό δείχνει. Ας κρίνει ο Κρόιφ και ας αποφασίσει. Αν ο Κρόιφ πιστεύει πως κάνει σωστά τη δουλειά του και πως η ομάδα θα ανακάμψει, οφείλουμε να το σεβαστούμε!
Εκτός αν φταίει και ο Κρόιφ φίλε ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

aekara mia zoi re xipnate

Ανώνυμος είπε...

ta teleftea xronia iron den ixame tetia omada. pote den ixame tetio roster.den ixame tetious pextes. kanena ma kanena pexti tis omonoias den tha to ithela mesa stin entekada tis AEK pou epexe tin rosenberg sto papadopoulos.

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλό το ότι αναλώνουμε τον χρόνο μας να ασχοληθούμε με την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι την αγαπάμε.
Η κριτική μόνο καλό μπορεί να φέρει αν δίνεται καλοπροαίρετα και θετικά για να μπορεί να επισέλθει ως τα αυτιά αυτού του οποίου κρίνεται.

Ας την κάνουμε επικοδομητική τότε.
Φίλε που έχεις στοιχεία για τους παίχτες που νυχτοξημερώνονται στα μπούκικα να δώσεις λεπτομέρειες και ονόματα στην Διοίκηση για να μπορεί να λάβει τα μέτρα της.
Υπόλοιποι φίλοι που κριτικάρετε τον Κάανεν. Ακουγόμαστε! Χαίρομαι να ανήκω σε μία ομάδα η οποία ακούει - αυτό ονομάζεται δημοκρατία. Η απάντηση δόθηκε σήμερα από τον Κρόϋφ μέσω της ιστοσελίδας του protathlima.com

Ερωτώ:
Έχουμε εμπιστοσύνη στον Κρόυφ; Εγώ ναι
Έχουμε εμπιστοσύνη στην Διοίκηση; Εγώ ναι
Έχουμε εμπιστοσύνη στον Κάανεν; Εγώ θα απαντήσω "εν μέρει". Με όλη μου την ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι είναι καλός αλλά μέχρι ενός σημείου. Από εδώ και πέρα που χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση (και με δεδομένες τις διάφορες απουσίες - τις οποίες δεν θα κρίνω αν και έχω την άποψή μου) αναδικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.
Η εμπιστοσύνη μου όμως στους δύο πιο πάνω με κάνει να πιστεύω ότι θα το χειριστούν και θα το διορθώσουν το θέμα.

Υπομονή!
Εδώ θα είμαστε πιστοί στην ομάδα και θα "φρουρούμε" τα συμφέροντα της ομάδος μας.
Πάντα όμως με επικοδομητική κριτική και εισηγήσεις εκεί που μπορούμε

Φιλικά

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

Η στήλη κατέχει πληροφορία σύμφωνα με την οποία νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής πολύ πιθανόν το καλοκαίρι να αποτελέσει μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες.

Το συμβόλαιο του λήγει...και για την ώρα κλωτσά στην πρόταση για ανανέωση.

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο JASON????

Ανώνυμος είπε...

thelo na statho kai se kati allo.

isos fteme kai emis oi megaloi alla giati re pedia exi apodinamosi toso o si.filatlon mas?

oute kerkida den ixame xtes me tin omonoia.

i organosi prin 2 xronia otan i omada itan stin b katigoria itan apistefti kai xafniase tous pantes. akoma kai oi doikisi to skoliaze tote otan kitrinoprasiniza ola ta xoria me ta pano kai tis fones kai ta tragouthia sas. to idio kai persi. fetos iparxi mia ptosi stin kerida ton fanatikon.

diorthoste me an kano lathos.

Ανώνυμος είπε...

en na gireukumen ton jason.enjen pellos na mini me mas je na xoloska

Ανώνυμος είπε...

O TAXA MOU NEAROS EINAI O MERKIS

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του Θεού, πρέπει να ξυπνήσουν όλοι τους γιατί χρειάζετε η ομάδα σταθερότητα. Προσωπικά βλέπω ότι χτίστηκε να γκρεμίζετε με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Άσε που άρχισαν πάλι να μας κοροϊδεύουν όλα τα ΜΜΕ. Οπωσδήποτε πρέπει να αντιστραφεί αυτό το κλίμα και να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες. Όσο για τον Δημητρίου, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ και δεν πρέπει να τον αφήσουν να φύγει...ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Fenete oti ta provlimata mas en polla, ennen monon o kannen (giati tziame ehoume provlima) alla kai o kerkida mas, eimaste horis palmo kai me shialke kai me omonoia, kati ginete lathos.
tora gia thema kannen nomizw to hirizete o Joldi kai den tha argisei na ton stilei spiti tou, etsi plirofories eho pou mporei malista na min efstathoun. Tha dixei simera avrio ti meli geneste!

Ανώνυμος είπε...

giati file mou pou laleis gia tin kerkida laleis 'ta tragoudia sas'.eprepe na peis ta tragoudia mas gia na eshis parapono.
poso sovaros en o travmatismos tou de cler?

Ανώνυμος είπε...

exis dikio file 3.42 ta tragouthia MAS.

kai re pedia, otan mpikame omilous, otan nikisame ton apollona, tin axna...giati den ipate oti tha mas piasoun to tseson? xafnika mas ftene ola?

oxi ston paniko! den pae pouthena o tseson.

Ανώνυμος είπε...

kserei kanenas ti ginetai me to forum sto aekition.com?

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa......o jason?na paei opou thelei re.....eseis ton ekamete paikti.......monon ishia paei re en klonnei,an eitan kalos en eitan na ton afikoun na fygei apo aggklia re arnia alla mia zoi kamnoumen tous oullous opaiktarades!!!akou ton allo,exoume to kalytero roster meta to apoel,e re oneirovatoume nomizo!!!......thjie oso gia to filo pou eipe an exo plirofories gia paiktes pou ksenyktane mes ta boukkikn....na tou po oti ego en thjie plironoume stin aek...ego plirono stin aek gia na vlepo ta paixnidia....ara en einai douleia mou emena na ta vlepo touta ta pragmata alla ekeinous pou plirononte.anti na gyrizoun ta kafe thjie na to paizoun min xeso,kalytera na valoun ta moutra tous mes ta shiellia tous thjie na poane na doun ti kamnoun oi paiktes prin to paixnidi.KAI EROTO OLOUS ESAS TOUS EIDIKOUS.....afou ego eimai PEZOPOROS opos eipe o allos o ilithios,pos ginete kyrioi na paizei i omada me schalke kai paramoni tou agona na min einai sygkentromenoi oi omada mes to ksenodoxeio kai oxi mono afto,alla pos ginete to mesimeri tin mera tou paixnidiou na kykloforoun mes tous dromous tis polis thjie na kamnoun havale?oksa epeidi leme alitheies eimaste antiaektides re VLAKA apo tin xylotympou?magkia einai na vlepeis ti den paei kala otan i omada einai stis kales tis....aman ginei i zimia kai meta to poulli epetasen!!!!

Ανώνυμος είπε...

otan i omada pigene kala giati den elege oti den pane xenodoxio re? vale ena onoma i ena nickname na xero se pion apanto otan XANA pae kala i omada.

skartepses ton jason? eite akousta exis to podosfairo eite thes na prokalesis provlimata.

nai, exoume to kalitero roster meta to apoel.

an se eperna gia sovaro anthropo tha sou elega gia kathe thesi xexorista.

esi den ise me tin aek. akou pogi..skartepsen to jason o exipnovlakas!


aek1994

Ανώνυμος είπε...

afou eipa sou pos en eimai me tin aek re proponitara....genike diefthinti......empire....xero go ti skata eisai....eimai antiaektzis epeidi leo ta pramata opos einai.proton oso gia to xenodoxeio.....exei kairo pou to lalo re eidike....thjie deftero.....axaxaxaxax o jason.......an nai eksexasa oti exoume protaseis kathe mera apo ispania,agglia,colombia,argentini gia ton jason...eidika meta pou to paixnidi proxtes pou en eklonne epeidi epatisen to bananofyllo me tin omonoia......ekamen tou protasi thjie i barca....ate re asxetoi....oti thelete vlepete......tora pou tha fame thjie mian pou tin alki na doume ti tha laleite pale.....thjie oso gia to nick mou na enaferese.......JASON......jason einai to nick mou apo do kai pera epeidi eimai pellamenos pano tou

Ανώνυμος είπε...

ma prepei na eisai megalos ma.....esi.I vla.... eisai i prospatheis na prokaleseis.den exigite i simperifora avti

Ανώνυμος είπε...

prwta apola men prosvallis j men 3itimazis aekshies..krufkese pisw p ena keyboard je pezis ton e3upno..vlaka..je an den s areski i omada alla3e..oso gia to jason en glioros exei tin kaluteri fusiki katastasi j ti kaluteri sentra p oulli tin omada..an den s kamni ferton daniel alves esu p eshis parapono p ti dioikisi..

Ανώνυμος είπε...

nai re eimai thjie pou ta .....3!!!!JASON!!!!!

Ανώνυμος είπε...

den exis ipothesi. den axizi na sou apantoume kan. akoma kai na xaso apo tin alki i aek eite to deftero giro eite sto kypello tha pari afto pou theli epidi opos sou ipa exi spoutheo roster. akoma kai na xaso apo tin alki. oso gia ton tseson....makari na ixeres poses omades ton theloun stin kypro. toso asxetos ise epi tou thematos kai epi tis AEK pou vrikes na ta valis me to kalitero mas pexti. DEN XANA ASXOLOUME MAZI SOU. APLA...OTAN ANAKAMPSI I AEK, TOTE EGO THA SE THIMITHO KAI THA SOU GRAPSO KAI ESI DEN THA APANTAS. PROS TO PARON, EGO MENO PSIXREMOS..AKOMA KAI AN DEN KERDISO AVRIO. DEN XEGRAFO TIS EPITIXIES TIS OMADARAS MAS.

AEK1994

Ανώνυμος είπε...

ESI PREPEI NA ISE ALKAIOS FILE. SE LIPAME, THA ZISIS MIA ZOI XORIS TROPAIO. EMIS ZISAME KATI POU OUTE TA MORA SOU DEN THA ZISOUN. OMILOUS....JASON OMILOUS. ANTE GIA. DEN EXIS IPOTHESI.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.