News Update :

Ζήλια μου...

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που η αγαπημένη φράση των ΑΕΚτζήδων, από τα διοικητικά συμβούλια μέχρι και τους οπαδούς, ήταν «δεν έχουμε τίποτε να ζηλέψουμε από τις μεγάλες ομάδες». Ηχεί ακόμη στα αυτιά μας η συνήθης έκφραση των δημοσιογράφων πριν από τα ντέρμπι, «η ΑΕΚ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την...».

Και ως ένα μεγάλο βαθμό ήταν αλήθεια αυτό φίλες και φίλοι, μια αλήθεια που επαληθευόταν μέσα στο γήπεδο. Δε χρειάζεται να πάμε και πολύ πίσω για να θυμηθούμε τη «χρυσή» πενταετία της ΑΕΚ, (αν μπορούμε να την ονομάσουμε έτσι) όπου τα ντέρμπι ήταν παιχνίδια τριπλής παραλλαγής. Κι αυτό γιατί όντως δεν είχαμε να ζηλέψουμε σχεδόν τίποτα από τις αντιπάλους μας, εκτός από τον προϋπολογισμό τους. Παικταράδες είχαμε, πρόεδρο με κότσια είχαμε, κόσμο είχαμε, έδρα καυτή πιστεύω πως είχαμε, παθιασμένους και ικανούς ποδοσφαιριστές είχαμε, καλό κλίμα είχαμε, αγάπη για την ομάδα μας είχαμε και δεν άργησαν να έρθουν και οι διακρίσεις ως ανταμοιβή των κόπων τους και ως απόδειξη ότι όντως «δεν είχαμε να ζηλέψουμε τίποτα».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ήρθε το 2010 και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι η ζήλεια τρώει τα σωθικά μου. Ακόμα και μετά την εξομολόγηση επανέρχεται, γιατί αναπόφευκτα παρακολουθώντας (όσο αντέχει η κράση μου) το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, κάνω συγκρίσεις. Μη φανταστείτε ότι οι συγκρίσεις αυτές εστιάζονται στις τρεις πρωτοπόρες ομάδες, κάθε άλλο. Εξομολογούμαι λοιπόν και σε εσάς μπας και συγχωρεθώ...

Ζηλεύω...
...τον Απόλλωνα που έφερε έναν προπονητή-σημαία και τον στήριξε, που έχει ένα Σαγκόι που κάνει ότι θέλει, έναν Αβραάμ που δεν μας έκανε και έναν ανανεωμένο Ατόρνο που χάσαμε λόγω του υποβιβασμού μας. Τον βλέπω για πρωτάθλημα και του το εύχομαι.
...τον Κινύρα που αφού μας «έπλυνε» πέρσι καλά καλά, πήρε κύπελλο στα δύο μόλις χρόνια παρουσίας του στην Α’ κατηγορία, συσπείρωσε τους οπαδούς του, έφερε έναν άσημο προπονητή και έστησε ομάδα. Μην ξεχάσω ότι ζηλεύω και τους παιχταράδες που έφερε φέτος (Σεμέδο-Τολ κλπ)
...τον Ερμή που έφτιαξε μια αξιόμαχη ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια, που έχει λεφτά να φάνε κι οι κότες και που χωρίς δυσκολία επέζησε στην κατηγορία των μεγάλων. Ζηλεύω και τον Ζοεάνο, συγκρίνεται με τους επιθετικούς που είχαμε εμείς πέρσι ή φέτος;;;
...τον Εθνικό που αφού μας έστειλε Β’ κατηγορία, κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να παραμείνει στην Α’ κατηγορία, εκεί που τον είχαν όλοι ξοφλημένο. Άσε που μας πήρε και τον Κάσιο. Επίσης έχει ένα Μιρντάκοβιτς που θα ήθελα πολύ στην ΑΕΚ.
...την Ένωση που έχει παίκτες που παίζουν για τη φανέλα τους και που χαλαρά κανονίζει κάθε χρονιά να παίρνει όσους βαθμούς χρειάζεται για να μην κινδυνεύσει.
...την ΑΕΛ που έχει τον Φρέντι και τον Σερτζιάο που δεν έκαναν του Θωμά, και άλλους αξιόλογους παίκτες που με λίγη τύχη θα την έβαζαν τετράδα.
...τη Δόξα που κάθε χρόνο φέρνει 15 ποδοσφαιριστές, της βγαίνουν οι 10, πουλά τους 8 και πάει λέγοντας, βάζοντάς μας γυαλιά στο θέμα «φέρνω παίκτες value for money».
• ...ακόμα και την Αλκή που δείχνει πως είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Τελικά φίλες και φίλοι συνειδητοποίησα πως δίνω πολλή σημασία στις υπόλοιπες ομάδες γιατί πολύ απλά δεν έχει τίποτα η δική μου ομάδα που να με κάνει να χαίρομαι. Όχι γιατί δεν έχω ευχαρίστηση, αλλά γιατί έτσι έχουν τα πράγματα. Όταν δεν ικανοποιείσαι από τη δική σου ομάδα, τότε αναγκαστικά και φυσιολογικά το μάτι σου πέφτει αλλού και σκέφτεσαι..."θέλω κι εγώ". Δε διστάζω να το πω, θέλω κι εγώ ποδοσφαιριστές κι όχι τουρίστες, θέλω κι εγώ διακρίσεις, θέλω κι εγώ να νικήσουμε σε ντέρμπι, θέλω κι εγώ να δω ποδόσφαιρο και όχι παρωδία. Κατά βάθος γνωρίζουμε όλοι μας πως δεν τα παραλέω, απλώς λέω τα πράγματα με το όνομά τους, όσο τραγικά κι αν ακούγονται. Για να φτιάξεις όμως ομάδα που να την ζηλεύουν οι άλλοι δε θέλει μόνο κεφάλαιο, αλλά κυρίως άτομα που να κατέχουν από ποδόσφαιρο και όχι που προσλαμβάνουν Γιασεμάκηδες, Καβαλάρηδες, Χατζηπιερήδες και δε συμμαζεύεται. Θέλουμε ποδοσφαιρικό μάτι και γνώση του αντικειμένου! Και ο νοών νοείτο...





.
Share this Article on :

21 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑΣ, ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΤΟΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΩΜΑΣΤΕ.
ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝ ΛΟΓΩ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

pedia as elpisoume me tin nea xronia i omada na valei mialo. idi akougontai kapoia onomata je makari o 8eos na mas di3i toutous tous pektarades stin aek tou xronou. kai min 3exnate oti zilevoume tin alki epidi ine omamda 1is katigorias logo tou savaki pou ektise mian omada pou a3izei na pezei 3i katigoria kai kato.

AIMA TIMI AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

KANI SIOR ME TOUTON TON TOURISTA TON HADJIPIERI ELEOS PLEON.
NA TON PLIRONOUME NA KAMNI TON EKPROSOPO TOU APOEL STIN TILEORASI.
EN EXOUME KATHOULOU TSIPA PANO MAS.
MOUSKO XYPNA!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kalispera finikouda kai loipoi filoi. exo mia aporia file finikouda. se ti aposkopei to thema sou? ti msg file theleis na peraseis? tha to ektimiso an mou apantiseis

kostas

Ανώνυμος είπε...

as feroun epitelous kanena palio paikti mas alla kai aektzi ennoite(pu exei pollous) se etsi thesis.

kai as idrisoun mia sxoli mono gia paiktes. na pianoun 15 talenta pou ta 13 kai na ta proetimazoun gia proti omada.
prepei na exoume paiktes pou paizoun oi mono gia ta lefta alla kai gia tin omada.

oson afora to protathlima fetos stin b katigoria, lio diskola na to piame epidi i diafora en megali me tin alki kai sioura ena xasoume pontous alla toulaxiston tin 2 thesi prepei na tin piame.

KAI TOU XRONOU THA IPARXEI MIA PODOSFAIRIKI LARNAKA KAI EPARXIA DINATI STIN A KATIGORIA.
KAI MAKARI TA LATHI TOU PARELTHONTOS NA MAS GINOUN MATHIMA.

EL SKALIOTIS είπε...

Αχ Φοινικούδα το θέμα σου έχει πικρές αλήθειες...ΜΑΚΑΡΙ να το δούν κάποιοι από τους διοικούντες μας γιατί ΑΞΙΖΕΙ πολλά!!!

Ότι και να πούμε είναι λίγα. Βλέπουμε πράγματι έναν φανταστικό Ατόρνο που αν έπαιζε στην ΑΕΚ έστω και 10% από αυτό που παίζει στον Απόλλωνα ίσως να μην πηγαίναμε διαβάθμιση.

Ο φίλος πιο πάνω είπε για την ομάδα που έφτιαξε ο Σάββας που έχουμε τα σημερινά χάλια. Απλά φανταστήτε να μην παίρναμε και τον Μέντες που θα είμασταν τώρα.

Είναι καιρός η ΑΕΚ να μπεί σε επαγγελματικά πλαίσια. Πως γίνετε η Δόξα να έχει αξιόμαχη ομάδα, να φαίρνει παίχτες "άσημους" αλλά ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ και μετά να τους πουλά σε μεγάλες ομάδες; Πως γίνετε η ΑΕΚ να μην μπορεί να βρίσκει τέτοιους παίχτες και το μόνο που καταφέραμε είναι να έχουμε τουρίστες αντί παίχτες;;;(ειδικά στην χρονιά που πήγαμε διαβάθμιση)αλλά και φέτος π.χ Κάμπος και όχι μόνο.

Που βρίσκετε το λάθος; Πως γίνεται μετά από το Κύπελλο του 2004, τον τελικό στο ΓΣΖ της ντροπής με το ΑΠΟΕΛ, την τέταρτη θέση το 2008 η ομάδα να πηγαίνει Β κατηγορία ΑΜΑΧΗΤΗ;;

Ναι πραγματικά ζηλεύουμε αυτές τις ομάδες γιατί μας κάνατε έτσι να νιώθουμε όσοι ασχοληθήκατε με αυτή την ομάδα. Μας κάνατε να ζηλεύουμε την ΑΛΚΗ, τον Εθνικό, την Δόξα, την Πέγεια!!! Τόση είναι η κατάντια μας...

Και μια ερώτηση στους διοικούντες της ΑΕΚ: Ο Χατζηπιερής ΕΡΓΟΔΟΤΗΤΕ από την ΑΕΚ στην θέση του τεχνικού Διευθυντή ναι ή όχι;

Γιατί έχω απορία αν όντως έχει σχέση με την ΑΕΚ ακόμα γιατί ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ τον βλέπω να βγαίνει είτε στα ραδιόφωνα είτε στην τηλεόραση ο κύριος Χατζηπιερής παρουσιάζετε σαν ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ του ΑΠΟΕΛ!!! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΑΕΚ...

Μπορείτε να μου απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα που έχω;;;

Σίγουρα η Διοίκηση μας έχει κάνει λάθη σοβαρά, αρχίζοντας με την πρόσληψη του Σάββα Κωνσταντίνου και γιατί του έδωσε λευκή επιταγή να κάνει ότι θέλει. Όμως τα λάθη σας μπορούν να γίνουν μαθήματα για το μέλλον. Εμείς οι οπαδοί της ΑΕΚ φτάσαμε στο σημείο να ζηλεύουμε αυτές τις ομάδες που αν τις μαζέψεις όλες μαζί, οι οπαδοί τους ίσως να φτάνουν τα season tickets που αγοράσαμε για φέτος!!!

Σας παρακαλούμε να δείτε σωστά, να γίνει επιτέλους η ΑΕΚ Εταιρεία. Έχετε κάνει σωστά βήματα με την πρόσληψη του Μιχαηλίδη και σας στηρίζουμε. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Γιατί αν δεν γίνουν θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Σαλαμίνας που είναι ομάδα ανσανσέρ και δυστυχώς θα χαθούν και άλλοι οπαδοί.

φοινικουδας είπε...

Φίλε ElSkalioti, όντως φαίνεται να τηρείται μια εκνευριστική στάση και σιγή ιχθύος γύρω από το θέμα του Χατζηπιερή που δεν είναι αμελητέο όπως υποστηρίζουν μερικοί. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που δείχνει τη "σοβαρότητα" με την οποία δουλεύουμε σαν ομάδα. Ας μας πουν ποιους παίκτες έφερε ο Χατζηπιερής ή πώς προσφέρει στην ομάδα μας. Εκτός κι αν τον απόλυσαν και δεν το πήραμε χαμπάρι τι να πω...
Φίλε Κώστα, δε συνηθίζεται ο αρθρογράφος να επεξηγεί αργότερα το μήνυμα που ήθελε να περάσει γιατί πολύ απλά σε κάποιους θα περάσει το Α' μήνυμα, σε κάποιους το Β' και σε κάποιους κανένα μήνυμα. Άσε που στο συγκεκριμένο άρθρο νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Πιστεύω όμως αν ρίξεις μια ματιά στα σχόλια για το συγκεκριμένο άρθρο θα πάρεις μια καλύτερη εικόνα για την κατακλείδα...

Ανώνυμος είπε...

Κώστα ο Φοινικούδας είπεν τα κουτσιά καθαρισμένα...ιντα εξήγηση θέλεις δηλαδή;;;

Εν απλό το θέμα: Τα χωρκά ξέρουν να στήνουν ομάδες να φαίρνουν παίχτες που παίζουν μάππα, ακόμα έσιη χωρκά π.χ Δόξα που όχι μόνο ΞΕΡΕΙ να αγοράζει παίχτες φτηνούς αλλά εν καλοί, τσε βουρούν μετά οι μεγάλες ομάδες να τους αγοράσουν επειδή ΕΔΕΙΞΑΝ ότι αξίζουν τσε σίγουρα προτιμούν σίγουρες λύσεις, παρά να φέρνουν παίχτες ονόματα που εννεν σίγουροι ότι εννα τους παίξουν!!!

Άμα η Δόξα καταφέρνει να στήνει ομάδα, να φκάλλει τσε λεφτά, ενώ εμείς εκτός που Κίνγκ, το μόνο που καταφέραμε με τα μεγάλα μπάτζετ ήταν να πάμε Β κατηγορία με παίχτες ονόματα και ακριβοπληρωμένους(όπως τσε φέτος)ε τότε ζηλέυκεις τα χωρκά φιλε Κώστα...

By the way φίλε Φοινικούδα ο Χατζηπιερής εν το καλύτερο παράδειγμα τις ασχετοσύνης που υπάρχει σε τούντην ομάδα. Ακόμα τσε προχτές άκουσα τον να σχολιάζει live το Λευκωσιάτικο ντέρπυ... απλά φαντάστου εσένα να σε πληρώνει η Coca - Cola αλλά εσύ να προωθείς τα συμφέροντα της Pepsi...εννά μεν σε απολύσει η Coca Cola;;;έτσι κατάντησε ο Χατζιπιερής...

Εν τσε πιστέφκω ότι εννά αλλάξει τίποτε σε τούντην ομάδα, αφού έσιη 16 χρόνια που θωρούμε το ίδιο έργο. Εν τσε ζητήσαμε που την διοίκηση μας να μας φτιάξουν πυρινική βόμβα...έτω μιαν ομάδα με αξιοπρέπεια να παίζει στην Α κατηγορία, να κτυπά κανένα Κύπελλο. Ούτε Ρεάλ εννα γίνουμε ούτε Μπάρτσα. Απλά ΛΙΓΗ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ζητούμε τσε να κάτσουν να χειριστούν σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Φέρτε κύριοι παλιούς παίχτες(Θεοδότου, Μηνά)που αγαπούν την ομάδα, κάμετε σωστό προγραμματισμό, βάρτε σκάουτερς, ΔΕΙΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ τσε που άλλους μάνατζερς που εν αποδεδειγμένοι ότι βρίσκουν παιχταράδες(Φρέντυ, Ζοεάνο, Μπακούρα)αξιολογίστε τους, όχι που τα DVD που σας φαίρνει ο κάθε επιτήδειος που θέλει να φκάλει ρυάλια πας την ράσιην μας...
΄
Άτε τσε είδαν το άρθρο του Φοινικούδα φίλε Ελ Σκαλιώτης, νομίζεις εννά αλλάξει τίποτε;;; Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Για να κάμεις ομάδα αξιόλογη θέλεις ΟΡΑΜΑ αλλά και ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...Κάτι που δεν υπάρχει στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕΚ, αφού εκαντήσαν μας να ζηλεύκουμε ην Δόξα τσε την ΑΛΚΗ...

Κίμονμανία

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Φοινικούδα,
θα συμφωνήσω με όλα όσα έχεις γράψει. Απογοητευμένος και εγώ από την ομάδα όμως, έχω καταντήσει να είμαι ευχαριστημένος για το λόγο ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Όπως έβλεπα την ομάδα στο μισό του πρωταθλήματος, ομολογώ ότι άρχισα να πιστεύω πως η αγαπημένη μου ομάδα θα καταντήσει να παίζει το ρόλο ενός ανελκυστήρα. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως ναι... υπάρχει κάθε λόγος να είμαστε απογοητευμένοι. Η ΑΕΚ μας όμως περνά μία νέα φάση στην ιστορία της και καλείται να την αντιμετωπίσει σωστά και υπομονετικά. Τέλος συμφωνώ ότι έχουμε άχρηστους παράγοντες... δεν είναι όμως γεγονός ότι έχουμε και αμπάλατους φιλάθλους; Ομολογώ ότι κάθε φορά που πάω στο γήπεδο νευριάζω με την νοημοσύνη μου κυριαρχεί από κάποιους. Χωρίς να το εννοώ για εσάς αλλά ούτε και για το συφι που μόνο καλό έχει κάνει σε αυτή την ομάδα, πιστεύω ότι εάν εμείς σαν οπάδοι δεν αλλάξουμε, τότε η νοοτροπία στους παράγοντες δεν θα αλλάξει και τότε η ΑΕΚ θα συνεχίσει να είναι μία κάτω του μετρίου ομάδα.

Ευχαριστώ,

Άνδρος Φανερωμένη Σκάλα

Ανώνυμος είπε...

Re paidia akouse kanenas tpt gia tin apofasi tis ADEA gia to match me tin MEAP???? .... An kserete tpt pete mas

Ανώνυμος είπε...

Από το κερκίδα.νετ:

Την σύσταση εταιρείας σκέφτονται οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Λευκωσίας και μάλιστα οι διεργασίες είναι σε προχωρημένο στάδιο. Τα πάντα φαίνεται ότι έχουν πάρει τον δρόμο τους και μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να γνωστοποιηθεί και επίσημα η δημιουργία της Εταιρείας.

Και μετά από αυτό θα ρωτήσω τους διοικούντες της ΑΕΚ, όταν πέρσυ μας υποσχέθηκαν ότι θα προχωρήσουν σε ίδρυση Εταιρείας: Κύριοι ο Ολυμπιακός ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ στάδιο να κάνουν εταιρεία, ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ;;

θΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΑ ΧΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΣΙ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΕΚ;

ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...

Ανδρέας

Ανώνυμος είπε...

Ρε μα πάτε καλά δαμέσα. Οτι γραφεται και αποτελεί αποψη κάποιου δηλαδή είναι και σωστό ? Ακου ζηλεύω την δοξα τον εθνικό το παραλιμνι κζαι τη πέγεια !!!!

Τι να ζηλέψω ρε την πέγεια ρε ? Την πεγεια με 5 παιχνίδια στημένα και 13 παίχτες ντοπέ πέρσι ?

την δοξα με τον καραβίδα ρε ? Ξέρεται καλά ρε τον καραβίδα που φέρνει παιχτες ? την δοξα ρε που έχει 8 παιχνιδια τον χρονο πουλημενα για να εξαγορασει την παραμονη της κατηγορια ρε ?

Τον εθνικο να ζηλεψω ρε ? καθε χρονο παιρνει ακριβώς οσους ποντους χρειαζεται για να γλυτωσει το δευτερο γύρο του πρωταθληματος ?

Πατε καλα ρε ? Εκτίπησε σας η κατηγορια στον εγκεφαλο.

Ελεος.

Ναι έχουμε κάμει σοβαρα λάθη και δυστηχώς εχασαμε ενα σημαντικο χρονο δευτερη κατηγορια.

Αυτο όμως δεν δημαινει οτι πρεπει να ζηλευυκω τον καθε τζεγκενη που αναφερεται πιο πανω στο αρθρο.

Με εκτιμηση ΚΙΤΙΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

den alaxe i apofasi tis dikastikis. ola kala.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ protathlima.com
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ΑΔΕΑ απέρριψε την προσφυγή της ΜΕΑΠ κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, η οποία είχε κατακυρώσει στην ΑΕΚ με σκορ 0-3, τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθη την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας...

Θυμίζουμε ότι η ΜΕΑΠ είχε κερδίσει με 2-0, όμως η ΑΕΚ είχε υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ΜΕΑΠ και δικαιώθηκε δύο φορές, πρώτα από τη Δικαστική Επιτροπή και τώρα τελεσίδικα από την ΑΔΕΑ που απέρριψε την προσφυγή της ΜΕΑΠ. Έτσι, η ΑΕΚ παραμένει κανονικά στους 47 βαθμούς και προετοιμάζεται για τον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΖ.
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

Κατα την αποψη μου εντελως λάθος κινηση αυτο το άρθρο.

Αντι να δειχνετε την καλη εικονα της ομαδας δειχνετε οτι ζηλεύουμε

τον κινύρα; Με 15 παιχτες ντοπαρισμενους, σικε παιχνίδια, ευνοηση απο διαιτησια και ΚΟΠ και 100 οπαδους σε τελικο κυπελλου?

τον Ερμη; που για ακουστα εχει την 1η κατηγορια και εχει παραγοντες ...

την Ενωση; που τερματιζει καθε χρονο 8-9;

τον Εθνικο; που τερματιζει επισης και αυτη μαζι με την Ενωση; Ασε που εμπλεκουντε και αυτοι στα σικε

την Δόξα; Ναι φερνει καλους παιχτες αλλα καθε χρονο αλλαζει κορμο. Για ποσα χρονια θα συνεχισει νομισετε;

την αελ; τους πελατες μας ρε;

την αλκη;;; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΑΜΕΣΑ;

ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΜΙΛΛΙΑ ΣΑΣ

Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
ΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!

φοινικουδας είπε...

Φίλοι μου Κιτιέα και ανώνυμε, χαίρομαι που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όπως λέτε δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Λοιπόν εγώ παραδέχτηκα στο πιο πάνω άρθρο με μια μικρή δόση ειρωνείας ότι ζηλεύω συγκεκριμένες ομάδες, άλλες λίγο κι άλλες πολύ για πολλούς και διάφορους λόγους. Με υποχρεώνετε λοιπόν να γίνω πιο συγκεκριμένος:
α) Η Πέγεια έκαμεν μας πελάτες, εγλύτωσε με το ντόπιγκ, πήρε κύπελλο, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ χαλαρά στην κατηγορία και όσο για τα στημένα, ποιος δεν κάνει;;;;
β) Η Δόξα με γεια της και χαρά της τα στημένα, δεν είναι επιχείρημα αυτό. Ας μας επέρναν και εμάς να αγοράσουμεν τον Εθνικό πέρσι και να παραμέινουμε και όχι να κάμνουμε νταηλίκια. Όσο για τον Καραβίδα, ένα θα σας πω...Ρέι και αδελφοί Γκονζάλεζ. Εν μας κάμνει;;;
γ) Ο Εθνικός και η Ένωση Ο.Κ. όσο εκνευριστικές ομάδες κι αν είναι, όσο αντιποδόσφαιρο κι αν παίζουν, ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ κατηγορία. Επίσης δε θα μας χαλούσε ένας Μιρντάκοβιτς ή ένας Τρικόφσκι σωστά;
δ) Την ΑΛκή ναι φίλοι μου γιατί θα πάρει πρωτάθλημα χαλαρότατα. Από χθες όμως δεν την ζηλεύω, την κοροϊδεύω γιατί προσέλαβε τον Μάριο...Θα αυτοκτονήσουν μόνοι τους.
ε) Πελάτες μας η ΑΕΛ δεν είναι, ειδικά με ένα 0-5 μέστο ΓΣΖ προ πενταετίας αν δεν λανθάνομαι. Έχει πολύ αξιόλογους παίκτες φίλε ανώνυμε. Πάντως εδώ πρέπει να σου πω πως από τη μία μας λες ότι κόψαμε κάποιο σου σχόλιο, και από την άλλη είσαι ένας από τους δεκάδες ανώνυμους που γράφουν εδώ μέσα. Βάζε όνομα να συνεννοούμαστε και να σου πούμε ποιο σχόλιο κόπηκε και για ποιο λόγο
στ) Όσο για τον Ερμή φίλε δεν ξέρω αν κατάλαβες ότι ήρθε για να μείνει στην Α' κατηγορία και το κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και με παικτούθκια που ούτε στα όνειρά μας δε βλέπουμε. Η "ζήλεια" για τις πιο πάνω ομάδες διευκρινίζω είναι για συγκεκριμένα σημεία που μας έβαλαν γυαλιά και εκνευρίζομαι κοτζάμ ΑΕΚ να πρέπει να παραδειγματιζόμαστε από αυτές, εκεί καταντήσαμε και αυτό ήθελα να θίξω.

Τελοσπάντων το θέμα είναι να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις από αυτούς που πρέπει και να αλλάξουμε στρατηγική και μάτι (ποδοσφαιρικό πάντα) Αισιοδοξώ για δυνατές, βατές, προσεγμένες και αξιόλογες μεταγραφές λίαν συντόμως.

ΚΙΤΙΕΑΣ είπε...

Φίλε Φοινικούδα, επαναλαμβάνω εγω σαν οπαδός μια ομάδας όπως ειναι η ΑΕΚ που "έπαθε" και κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά δεν πρόκειτε να ζηλεψω ομάδες σαν αυτές που αναφέρεις.

Το να συκρίνω ποδοσφαιριστές σαν μια ποδοσφαιρική ομαδα μπορεί να μην είναι αντικειμενικό αφού όπως εξήγησα και προηγουμένος είναι πολλόι οι παραγοντες που μπορεί να κάνουν μια ομάδα να φαντάζει "δυνατή"

Θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς το τελευταίο που μιλάς για ποδοσφαιρικό μάτι.

Σίγουρα να πετύχεις τις μεταγραφές είναι μεγάλη υπόθεση ιδικά για μια ΑΕΚ που εκτος απο μερικές αναλαμπές ποτε δεν κάναμε μεταγραφή της προκοπής.

Εγω αναφέρομε στις υποδομες που δηστηχώς εδω και ένα χρονο δεν είδαμε.

Οσοι απο εμας βρίσκονταν στις αποθηκες θα είχαν ακούσει διάφορα που θα γίνονταν τη φετινή χρονία.

Αυτο που έπρεπε να μας αποσχολεί όλους είναι αυτο. Δεν έχει γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΕ.

Αν έχει γίνει κάτι απο αυτά που μίλησαν οι διοικούντες στις αποθήκες ας βγεί να με διαψεύσει.

Να βρείς παίχτες πλέον δεν είναι πυρινική φυσική. Υπάρχουν αρκετοί. Να τους αξιοποιήσεις σωστά είναι το δύσκολο και να έχεις τις υποδομές να τους χρησιμοποιήσεις όσο πιο επαγγελματικά γίνεται είναι το δύσκολο.

Ενα πράμα σαν και αυτό που μας είπε ο Σαββης ο πορτάρης δηλαδή και σχεδόν να κλάψουμε όλοι. Αχ πως μας γέλασε όλους αυτός είναι απίστευτο. !!!


ΚΙΤΙΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

En ekatalava diladi o petros mina en kaliteros pou ton karavida? o karavidas efere mas ektora, rey, kissi, negri, felipe ke eprotine mas akoma 50 pektarades pou gia kapious logous den tous pirame, px fredy, edmar, da costa.

En xero an prepi na zilevkoume kapious alla sigoura prepi na mathoume pou ta lathi mas ke na paradigmatistoume apo ta kala ton allon.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΑΠ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ 0-3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΝΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ 47 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΙ 44 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ 39 ΤΟΥ ΟΘΕΛΛΟΥ.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 1530 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΣΖ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.
ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
ARTEMIO FRANKIE

ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΙΩ ΑΕΚ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Cioara Andrei είπε...

Foarte interesant subiectul postat de tine. M-am uitat pe blogul tau si imi place si am sa mai revin sa-l vizitez. O zi buna

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.