News Update :

Κατάντια …

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013


Κατάντια γιατί η ομάδα μοντέλο των τελευταίων τριών χρόνων, η ομάδα που έγινε υπολογίσιμος αντίπαλος και άξιος σεβασμού, μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες έγινε το περίγελο της Κύπρου. Όλοι πιστεύουν πως μπορούν να μας κερδίσουν και το δείχνουν κιόλας στον αγωνιστικό χώρο.

Κατάντια γιατί η ομάδα με τα παρόντα δεδομένα δείχνει πως θα παλέψει (;) για την παραμονή της στο πρωτάθλημα. Ο στόχος που τέθηκε για εξάδα και έξοδο στην Ευρώπη μόνο για αστείο μπορεί να ακούγεται!

Κατάντια γιατί η ομάδα έκανε πειραματισμούς το καλοκαίρι με ένα προπονητή που ουσιαστικά ήρθε για να κάνει το αγροτικό του πάνω μας. Χωρίς ίχνος εμπειρίας, ανίκανος να μεταδώσει οτιδήποτε στους παίκτες του και με τραγικές επιλογές παικτών τρίτης και τέταρτης διαλογής, μετέτρεψε την ομάδα σε θίασο!
  
Κατάντια γιατί επιλέχτηκε προπονητής που δεν έχει καν δίπλωμα για να στέκεται στον πάγκο και να δίνει οδηγίες και που προφανώς συνεπαγωγικά έκανε τους παίκτες να τον αγνοούν ή να μην τον σέβονται. Σίγουρα δεν παίζουν για τον προπονητή τους … γενικά δεν παίζουν ή αλλιώς παίζουν με τα νεύρα μας! Ένας προπονητής χωρίς κανένα δείγμα γραφής και με έξι μήνες σε ομάδα της Super League που είναι παράρτημα του μόνιμου πρωταθλητή δεν μπορεί ούτε για αστείο να κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας! Και όμως στηρίζεται ενώ η ομάδα όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά βγάζει θλίψη όταν την βλέπεις!

Κατάντια γιατί ενώ το μοντέλο Κρόιφ σε φιλοσοφία και αγωνιστικό σχηματισμό δούλευε ρολόι και είχε και αποτελέσματα, σε ένα εξάμηνο κονιορτοποιήθηκε και ο αγωνιστικός σχηματισμός άλλαξε. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε. Πίσω τρυπητήρι και παιδική χαρά και μπροστά το απόλυτο μηδέν!

Κατάντια γιατί ενώ κάποιοι παίκτες απλά δεν μπορούν, οι εμμονές του Ελευθερόπουλου και των συν αυτώ τους στέλνουν κάθε βδομάδα στην ενδεκάδα για να παίζουν με τα νεύρα μας! Φυσικά το ότι είναι δικά μας παιδιά είναι μια καλή καραμέλα για να σιωπούμε. Διερωτούμαι πόσα παιχνίδια χρειάζεται ένας παίκτης για να δείξει την αξία και το ταλέντο του!

Κατάντια γιατί η ομάδα διοικητικά είναι ακέφαλη και με θολό το τοπίο και με μια οικονομική τρύπα που κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει! Πού είναι τα λεφτά του Europa;  Πού είναι τα λεφτά από την πώληση (;) του Μπεν Σιμόν; Πώς γίνεται οι 200 000 και τέλος να γίνονται 1 500 000; Προφανώς έρχονται και άλλες μεγαλύτερες σοκαριστικές ανακοινώσεις για οικονομικές ατασθαλίες στην πορεία… Η αφαίρεση βαθμών μάλλον είναι προ των πυλών!

Κατάντια γιατί ενώ έγιναν τραγικά έως και εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της ομάδας και στο οικονομικό κομμάτι, ο μόνος που φταίει είναι ο Σκαλιώτης που δεν μπορεί και δεν προσφέρει! Όταν το προϊόν της ομάδας υποτιμάται εκ των έσω πως ακριβώς αναμένεται να έχει αγοραστές;

Κατάντια γιατί τα εικοσάχρονα της ομάδας που δημιουργήθηκε για να μας κάνει περήφανους εξελίσσονται σε εφιάλτη. Οι συνειρμοί με κάποια χρόνια προηγουμένως και τα λάθη του παρελθόντος προφανώς κάποιους τους άφησαν ασυγκίνητους! Η μαύρη σελίδα της ΑΕΚ, με τη διαβάθμιση στη δεύτερη κατηγορία ξεκίνησε από την Πάφο και συνεχίστηκε με διοικητικές παρωδίες. Η ομάδα επέστρεψε πιο δυνατή μόνο για να αποδείξει τις αυτοκαταστροφικές τις τάσεις τρία χρόνια αργότερα!

Κατάντια γιατί οι οπαδοί συνεχώς λιγοστεύουν και θα λιγοστεύουν όσο η ομάδα είναι πυροτέχνημα. Και για να εξηγούμαστε, οι οπαδοί είναι οι τελευταίοι που φταίνε! Φτάνει με την καραμέλα των αχάριστων και μίζερων οπαδών του καναπέ! Τους οπαδούς τους φέρνεις στο γήπεδο με τη δουλειά σου, το όραμα σου και την αξιοπιστία σου! Τα πρώτα χρόνια της ένωσης, οι οπαδοί ήταν δίπλα στην ομάδα. Το γιατί με τα χρόνια άρχισαν να γυρίζουν την πλάτη είναι στην κρίση του καθενός και προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με τα κουσούρια του Σκαλιώτη. Το ότι για παράδειγμα γίναμε το φυτώριο των ομάδων της πρωτεύουσας, δίνοντας παίκτες και διαλύοντας τη δική μας ομάδα προφανώς δεν προβλημάτισε ποτέ κανένα. Και να πει κανείς πως τα χρήματα που έμπαιναν στα ταμεία της ομάδας, τη βοηθούσαν για να επιβιώσει, είναι γνωστό πως δεν ευσταθεί!

Κατάντια γιατί όλοι οι παίκτες προσωπικότητες της ομάδας έχουν φύγει!

Κατάντια γιατί ο γερόλυκος Σκοπελίτης είναι ο κορυφαίος παίκτης αυτής της ομάδας και ο μόνος ίσως που σέβεται τη φανέλα που φορεί!

Κατάντια γιατί ο Μάτσι με τους εννιά μήνες αποχής από τα γήπεδα, στο παιχνίδι με τη Δόξα ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε ένα συνονθύλευμα παικτών που μόνο οίκτο προκαλούν!

Κατάντια γιατί ο κάθε κομπλεξικός διαιτητής, βρίσκει την ευκαιρία να κάνει χειρουργεία χωρίς αναισθητικό πάνω μας χωρίς καμιά συνέπεια. Εξάλλου η ΑΕΚ είναι το καλό παιδί με ήθος στο πρωτάθλημα που στηρίζει τη διαιτησία μέχρι τέλους. Τα αποτελέσματα φυσικά ποτέ δεν μας δικαίωσαν. Τώρα δε που δεν έχουμε ούτε διοίκηση οι διαιτητικές ζωγραφιές που έρχονται θα είναι ακόμη καλύτερες!


Κατάντια γιατί η ΑΕΚ που ονειρευόμασταν πριν είκοσι χρόνια … παραμένει ακόμη ένα όνειρο. Και το χειρότερο; Το όνειρο εξελίσσεται σε εφιάλτη!


Share this Article on :

63 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΤΖΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΧΡΕΙΣΤΟΙ, ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΛΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΟΙ Η ΣΨΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΕΧΤΕΣΙΝΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕΝ ΕΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ. Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ Η ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΡΚΕΤΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΌΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. . . Η ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΚΕΦΑΛΟ , ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ . . .ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ.

ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ . . .ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ! ! ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΛΩΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως η μεγαλητερη ευθυνη βαρυνει την διοικηση που απο οτι φαινεται ενας ενας θα κοπουν του βουρου τζιαι θα αφηκουν την ομαδα να ...κατρακυλησει στην δευτερη κατηγορια...
Ωραιο ...δωρο ρε μαλακες μας εφυλαξετε για τα 20χρονα της ομαδας...
Και κ. Πελεκανε.....για ολα φταιει ο...φαν ντακ τζιαι φυσικα...ο κοσμος!!!!
Εκαμετε μια ομαδα μοντελο ....μπουρδελο ρε ....
Ελπιζω στο αντιο του αληθινου αρχηγου ολοι να ειστε εκει να του πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω....το αξιζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχο το άρθρο. Το μόνο που μας έκαναν να ονειρευόμαστε είναι ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Πιάσαμε τον κατήφορο χωρίς σταματημό. Η ΑΕΚ που όλοι αγαπούμε δεν υπάρχει πλέον. Ποιός να μας σεβαστεί όταν εμείς δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας. Κάποιος μου είχε πει ότι ήταν μεγάλο λάθος που δεν αντιδρούμε για τις κάκιστες διαιτησίες πέρσι και φέτος. Του είπα ότι υπερβάλλει και ότι πρέπει να στηρίξουμε την διοίκηση στην απόφαση της αυτή. ΤΩΡΑ κατάλαβα πόσο δίκαιο είχε......Πολύ δειλά ο Φλώρος Νικολάου είπε ότι το να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία μάλλον είναι λάθος.
θυμηθήκαμε τώρα ότι ήταν λάθος...Τώρα που είναι αργά πλέον για οτιδήποτε.

ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΥΛΛΟΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ???? ΕΤΟ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΣΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΥΛΛΑ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΦΤΑΙΞΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΕ ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ??? ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ 3 ΦΕΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΙΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΦΛΑΝΤ Κ.Α.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ???
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ???
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SHOW
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ.
ΠΕΡΣΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ. ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ "ΛΟΓΩ ΦΙΑΣΚΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΖΕΙΣΟΝ".
ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ...
ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ.
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ???
ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ????
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ele - O xiroteros proponitis stin istoria mas ( isos ke pou tous xiroterous pou irtan stin Kypro ever ) Enas kakos proponitis leme exi mideniki prosfora stin omada , o ele distixos epien sto plin . Opos ke na exi o athropos ekame ta thalassa ekatastrepse mia pou tis kaliteres omadesstin Kypro tora to thema ine ti kamoume !
Apopsi mou eine Simon h Jimis . Diforetika afiste ton Floro je oti gini !

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ είπε...

ΑΡΕΣΚΕΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :))))))
ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΙΜΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΤΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΑ 200,000 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΤΟΝ ΤΖΙΗΜΗ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΟΥΣΕΙΣ????? Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΕΖΑΜΕ. ΑΡΚΕΦΚΕΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ. ΑΛΚΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ.........

Ανώνυμος είπε...

Ο χειρότερος προπονητής που είχαμε φίλε 4:44 ήταν ο Σαββής και μετά ο Φλέμινγκ...ο Έλε δεν φταίει σε τίποτε, ΑΛΛΟΙ φταίνε που τον φέραν στην ομάδα και ο φίλος 10:23 στα σχόλια του πολύ σωστά τα ανάλυσε...ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΤΙΟΙ της κατάντιας αυτής είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που μας οδήγησαν Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...απλά να προσθέσω κάτι σε σχέση με Μπακούρα που ο μάνατζερ είναι φίλος με έναν πρώην διοικητικό μέλος της ΑΕΚ: Ο Μπακούρα δεν είναι σε θέση να παίξει ξανά ποδόσφαιρο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του με δυστύχημα στην χώρα του, και ενώ ο Έλε τον βγάζει από τα πλάνα του(και πολύ σωστά) ξαφνικά κάτι γίνετε και μένει ο παίχτης! Ένας παίχτης που τελικά παίζει 1 παιχνίδι και κάθετε 10 λόγω τραυματισμού! Η ίδια κλίκα που μας έστειλε Β κατηγορία οι ίδιοι είναι και τώρα πίσω από την κατάσταση στην ομάδα. Μια ομάδα που μέσα σε 3 χρόνια πήρε την θέση που τις αξίζει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, η κλίκα αυτή κατάφερε μέσα σε 4 μήνες να την οδηγήσει στην μετριότητα και την αφάνεια.

Δεν ξέρω τι θα γίνει και ποιοί θα αναλάβουν(αν βρεθεί τελικά κανένας να αναλάβει) αλλά όποιος και να είναι πρώτα από όλα πρέπει να καθαρίσει την ομάδα από την γάγκραινα, Είναι απάραδεχτο, μια ομάδα σαν την ΑΕΚ εκεί που πάει να βρεί μια σταθερότητα, εκεί που άρχισε να κερδίζει τον σεβασμό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου, να γίνετε περίγελο. Το κυρίοτερο ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να στηρίζετε την διαιτησία γιατί αυτή η πορεία δεν οδηγεί πουθενά.

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

ton mben simon den mporis na ton feris logo oikonomikou. ekeinos pou tha itan kali epilogi einai o kaanen.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο ΚΡΟΥΦ φίλε kimonmanias είναι ήρωας. Εκτος από την αναγεννηση της ομάδας είχε να αντιμετωπίσει και την κλίκα που αναφ'ερεσε.Τους περιβόητους αχρηστους και αχάριστου που στο τέλος τον εδιωξαν όπως εδιωξαν και τον Χοφλαντ και όπως τώρα διώχνουν και τον παίχτη κόσμημα των Κυπριακών γηπέδων τον μεγάλο grekor.O Kώστας αδίκησε τον εαυτό του. Εβαλε στον κόρφο του φίδια που τελικά τον κατασπάραξαν και τον έκαναν να φύγει αφηνωντας πίσω του αναρχία.Ειναι οι ίδιοι αχρηστοι που μας έστειλαν β κατηγορία και είναι οι ιδιοι που θα μας ξαναστείλουν αν δεν αναλάβουν άνθρωποι που αγαπουν την ΑΕΚ. Οντως φίλοι είναι κατάντια να ξεκινα η ομάδα με τα δικά μας παιδια. Και ρωτώ? Στο ΑΠΟΕΛ, στην ΑΕΛ,στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ, στη ΔΟΞΑ κ.α θα είχαν θέση στην 22άδα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. Σ εμας όμως τα τραπεζώματα βλέπε Ν.Μ και οι συγγένειες με "παράγοντα" (ΤΑΤΑΣ) βλέπε Κ.Π τους κάνουν αναντικατάστατους και εμας έξαλλους. Πιστέψτε με υπάρχουν πολλές ομάδες σε μικρότερες κατηγορίες που μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Βλέπουμε τις άλλες ομάδες να σχεδιάζουν το πλάνο με τις μεταγραφές. Εμείς ζούμε την αβεβαιότητα και την σύγχυση. Επιβάλλεται τα χέρια της αγαπημένης μας ομάδας να περάσει σε ανθρώπου ΑΞΙΟΥΣ, ΤΙΜΙΟΥΣ, ΜΕ ΚΥΡΟΣ για να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια στον κόσμο της. Πρέπει ο προπονητης να εχει προσωπικότητα και αφού τόσο καιρό μιλούσαμε για δικά μας παιδια γιατι να μην την εμπιστευτούμε στον Στεφανή στον JIMMY ακ'ομα και στον Φλώρο που είναι ακέραιοι χαρακτήρες. Η μέρα της κρίσης κοντευει. Μία παράκληση. Κε Ντίνο, Κε Καραπατάκη, Κε Καλαιτζιαν, Κε Σταυρου αναλάβετε την ΑΕΚ. Δώστε κύρος στην ομάδα, φέρτε τον κόσμο πίσω. Ανακτήστε την εμπιστοσύνη μας και ακολουθήστε την πολιτική της διαφάνειας. Απομακρύνετε την κλίκα των 3-4 ατόμων που σίγουρα θα σας διαβάλλουν σε ότι και να κανετε αλλά τουλάχιστον θα έχετε την στήριξη μας. Ειμαι σιγουρος θα πετύχετε

Ανώνυμος είπε...

Oti kai na ginete tora den prepei na ksexname ti ptosfere o megalos fantaik. Prosfore 3 xronia stin AEK kai itan antikatastatos kai opote elipe ixame provlima. Poles omades mas zilevan pou ixame tetoio paikti. Fetos xathike logo tou proponiti. Ti kiriaki einai to telefteo pexnidi . Fevgi o protergatis tis megalis poriad ton 3 xronon. Prepeo namaste eki

Ανώνυμος είπε...

kserete pios ftei gia ola sosta? o kirios pelekanos! ne aftos pu eperimene sti gonia gia na gini proedros me ta vaion k kladon! en toutos o ksimarismenos mazi me to allo to xtitzio to thoma kiriaku pu mas edialisan.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι Αεκτζιες

Πρέπει όλοι μας να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας και να μην προβαίνουμε σε άστοχους χαρακτηρισμούς.
Από τη στιγμή που ο με εμμονές καταθληπτικός Ελευθερόπουλος έφυγε δικαιούμαστε όλοι μας να αναζωπυρώσουμε το όνειρο μιας καλύτερης πορείας.Αν μη τι άλλο χειρότερα δεν μπορεί να υπάρξουν. Όποιος και να αναλάβει θα πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας. Φτάνει να αποφύγει τα εγκλήματα τύπου ΕΛΕ. Όλοι οι παίκτες μας να παίζουν στις θέσεις τους. Ο Κάστρο δεν είναι ακραίος, ο Μυτίδης δεν είναι εξτραίμ, ο Παύλου δεν μπορεί να παίζει από δεξιά. Ο Σκοπελίτης δεν μπορεί μόνος του στα χαφ, ο Εγγλέζου είναι ακόμη ανώριμος και δεν μαρκάρει σωστά, ο Ιβάνκο αναφαίρετα δικαιούται χρόνο συμμετοχής, Ο τομάς δεν είναι οργανωτής, ο Νέγκρι δεν έχει ψυχολογία, ο Λόπεζ πρέπει να ανεβαίνει πιο ψηλά και πάει λεγοντας.......

Απλά να βρεθεί κάποιος να βάλει τους παίκτες στη θέση τους. Αυτό είναι μόνο αρκετό για να έρθει ο κόσμος πίσω στο γήπεδο, διότι με σωστό στήσιμο της ομάδας οι επιτυχίες εξυπακούονται.

Εγώ προσωπικά δεν αδικώ τη Διοίκηση. Κανένας δεν πρόκειται να σώσει την ομάδα μόνος του βάζοντας το χρήμα μόνο από την τζέπη του, Έγινα πολλά λάθη, αρχής γενομένης με την πρόσληψη του ΕΛΕ. Όμως δεν πιστεύω ότι διαθέτουν τόσο χρόνο και χρήμα (όσο βάζουν) μόνο για την πλάκα τους. Το κάνουν διότι αγαπούν και αυτοί με τη σειρά τους την ΑΕΚΚΑΡΑ ΜΑΣ. Αλλιώς δεν θα ήταν εκεί. Μην ξεχνάτε ότι τα ίδια παιδιά ήταν εκεί και όταν είμαστε διαβάθμιση.

Ο πρώην πρόεδρος, Κψστας Μιχαηλίδης, ήταν εκεί με το στανιό. Ποτέ του δεν ήταν φανατικός ΑΕΚΤΖΗΣ και ούτε πρόκειται να γίνει. ¨οπως και με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, έμεινε και αυτός στη Θέση του κατόπιν πίεσης και κατόπιν ανάγκης, αφού δεν βρισκόταν αντικαταστάτης. ¨οπως και το ΑΠοελ έτσι και εμείς έχουμε τα ίδια ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Απλά πρέπει να μπει κάποιος με όραμα που να αγαπά με πάθος την ΑΕΚ. Και πιστέψτε με η ΑΕΚ έχει πολλούς τέτοιους. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ, ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΔΕς, ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ κτλ. Πρέπει όμως όλοι να τον στηρίξουμε με τα χίλια.

Από σήμερα κιόλας λοιπόν ΞΑΝΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ. ΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ 10 πόντοι είναι η διαφορά και τους έχουμε όλους στην έδρα μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΣΖ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΟΡ

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ
Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Toni Savevski gia tin AEK!

Ανώνυμος είπε...

O mixailides pou elale gia protathlima simera eipe na fyoun paiktes.emilisan oulloi kai eipan en vastoun na valoun alla.mia erotisi, giati en fefkoun na isixasoume?

Ανώνυμος είπε...

Edialisame pouloume paiktes

Ανώνυμος είπε...

To neo emathate to? Tzinoi pou en kseroun posa exoun en mporoun na valoun lefta, tzinoi pou ekaman ta shioni sta oikonomika zitoun pou ton kosmo na voithisei.steroumaste mono pou pame gipedo alla toutoi zoun ston kosmo tous, nomizoun oti oulloi vastoun alla en dioun oi giatien exoun alla giati en theloun, opos kamnoun oi epistimones tis dioikisis.o mixailidis exei moutra na simvulefkei jiolas?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΔΑ??


ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.
ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?? ΕΛΕΟΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΕΦΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ. ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ¨-- ΑΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ( 13 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ 300,000- ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ)

ΚΝ

Ανώνυμος είπε...

Θελουν και στηριξη τπτ αλλο εν θελετε? Εχει αλλους που φερνουν παραδειγμα την ομονοια πιστεφκουν οτι εν μονο ο κοσμος που εσυναξε τα λεφτα χωρις να εχουν στηριξη που αλλους.εστηριξαμε με διαρκειας κι εχει αλλους που λαλουν να πιαμε εισητηριο με τα κουκλια.αρνια εν ειμαστε.καλα διαφημηζεστε που την ΑΕΚ αν δε θελετε φυετε εν σας κρατα κανενας.και ειπαν παιζετε η σωτηρια του σωματειου και διακοφκουν τη συνελευση για τον γεναρη ε μεν ρωτατε γιατι σας λαλουν ασχετους.μεταγραφες και προπονητη εν θα φερουν.και εκαμαν χρονια εορτασμων εν να γιορτασουν καλα.

ΧΡΙΣΤΟΣ είπε...

Καλημέρα παίδες (όσο καλή και αν μπορεί να είναι η μέρα μετά από τα νέα της ομάδας μας).
Έχω κι εγώ μια εισήγηση. Την Κυριακή όλοι γήπεδο, να ξιτιμάζουμε τούτους τους μαλάκες από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αυτούς που έπαιξαν με τα όνειρα μιας ολοκληρης πόλης, που μας φλόμωσαν στο ψέμα και στα μεγάλα λόγια και που τώρα εγκαταλείπουν ομαδικά το καράβι.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ """ΚΥΡΙΟΙ"""". Αλλά ποιος εχασεν την τσίππα για να την έβρετε εσείς ρε ξεφτίλες; Εν να έχουν τζιε μούτρα να κυκλοφορούν μες τη Σκάλα τα μαλακισμένα. Όσα διάτε για ενα αυτοκίνητο ρε γαδάροι, εμεις πρεπει να δουλεύκουμεν 10 χρόνια για να τα φκάλουμεν. Αλλά μόνο για το φίτσιον εισαστεν.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμόγια, ηλίθιοι, βλάκες, τον Ιούλιο μιλούσατε για ευρώπη και οτιδήποτε άλλο θα ήταν αποτυχία. Τώρα λέτε ότι πρέπει να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές και ας πάμε διαβάθμιση.
Εμείς μια πόλη διαβάθμιση και το χωρίο ο Ερμής ευρώπη ρε μαλάκες. Αυτή την φορά όπως τα σκατέψατε να τα λουθήτε και μην περιμένετε από εμάς τίποτα.
Μας κοροϊδέψατε και τώρα θέλετε στήριξη? Αντε γεια.
Ερασιτέχνες του κερατά. Όσον ο πρώην πρόεδρος που ζητά εντολή να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές, με ποια δικαιοδοσία κύριε Μιχαηλίδη? Του προέδρου? Πήγαινε στο καλό και άφησε μας ήσυχους.
Έίμαι πολύ απαγοητευμένος σε βαθμό που δεν ξέρω αν θα ξαναπάω γήπεδο και πιστεύω ότι μετά τα πρόσφατα γεγονότα το ίδο θα νιώθουν και πολλοί άλλοι.
Πάμε ολοταχώς για Β κατηγορία και αυτή την φορά μάλλον δύσκολα θα ξανα ανέβουμε.
ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ. Περισσότερο λυπούμαι τα παιδιά μου που για δεύτερη φορά θα περάσουν αυτή την κατάσταση. Δεν θα επιτρέψω να το ξαναπεράσουν. Αν πάμε ξανά Β τέλος.

Λαμόγια του κερατά.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Ego ena prama den katalaveno... touta ta lamoyia ta kolopeda tou fitsiou tsai tis mostras opos (michaelides, pelekanos, iosif, thomas kyriakou) pou erkounte kapote sto gipedo me ta Mercedes 500SEL, Maserati, Mercedes ML ta opoia efkalan ta pano stin rashi tis Aek tsai tou kosmou tis, exoun tora tin anedia na mas laloun oti vasika to maxazi eklise, tsai theloun na pao ego tsai o ipolipos kosmos pou pianoume ena mistho to mina ishia me tin kikloforia tou aftokinitou tous na tous ta dokoume tsai touta na ta siroun mes to lakko pou efkalan oi idioi. Tsai fisika touti i parea, giati peri pareas miloume na sinexizoun na kapartizoun mes tis Skala. Kopelia prepi na ertoume mazi san sindesmos, san filoi tis AEK na tous dioxoume toutous, an pesoume katigoria en pirazi tsai na gini i Aek omada pou na diokite pou to agno opado. Imaste toses xiliaes kosmos, ena men evroume mia omadan anthropon agnon, Aektizon, morfomenous me ikanotites na xanastisoume tin omada?? en polla sovara ta pramata tsai gia na sasoun prepi na ta katedafisoume tsai na zekinisoume pou tin arxi...xwris omos ton karkino me ta pio pano onomata. Touti i parea, ine mia zoi tsiame, den ine omos gia tin aek, ine gia tis prosopikes tous filodoxies tsai epixirisis...katalavete to. prepi na analavoume EMEIS!!!!Elpizo na xekinisi mia ekstratia allagis pou dame, tsai siga siga den tha ipografoume anonimoi.

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕΝ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ....ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΞΕΡΟΛΕΣ...ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΩ ΤΣΕ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΕΙΣ, ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΚΙΕΣ, ΑΝΙΔΕΟΙ, ΑΧΑΠΑΡΟΙ.

ΜΠΡΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΙΣΟ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΦΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΟΤΙ ΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΞΩΦΛΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΙΑΣΤΕ ΣΙΕΡΚΕΣ ΤΣΕ ΟΥΛΛΟΙ ΣΑΣ ΤΣΕ ΔΩΚΕΤΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΕΤΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΝΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝ.....

ΡΕ ΑΝΙΔΕΟΙ, ΑΧΑΠΑΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΣΣΑΤΕ ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΕΡΜΗΣ ΡΕ, ΝΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ, ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΦΚΑΙΝΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΣΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΡΦΩΤΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ....ΤΣΕ ΔΕΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΣΕ ΔΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΕΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΣΕ ΚΟΥΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΗΜΑΘΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ) ΕΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΤΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΡΜΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΣΕ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΑΛΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΖΙΝΑ...

ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΑΗΔΙΑΣΑ ΣΑΣ, ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΥΝΤΑΙ...ΟΤΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ, ΑΧΑΠΑΡΟΙ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ;;;;

20ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΤΣΕ ΜΟΝΟ 1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΧΩΡΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.....


Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό που λένε όλοι ότι τους σιγανούς ανθρωπους πρέπει να τους φοβάσε είναι αλήθεια. Κώστας Μιχαηλίδης. Κύριος έλεγαν τα ΜΜΕ. Αχρηστος μέσα από τα έργα του. Αν είχα και γω ένα ΚΡΟΥΦ δίπλα μου θα είμουν πετυχημένος. Οταν όμως ο ΚΡΟΥΦ έφυγε ξεγυμνώθηκε και έδειξε τον διπλόσωπο χαρακτήρα του. Ψέυτης και απατεώνας. Μίλησε για μια δυνατή ΑΕΚ, για υγιές οικονομικά σωματίο και για πρωτάθλημα ο βλάκας. Επαιξε με τα δικά μας συναισθήματα αλλά και τις ψυχές των παιδιών μας που περήφανα το φώναζαν ότι ήταν με την ΑΕΚ. Κατάντια του ανθρώπου. Δίπλα του είχε και συμπαραστάτες. Φράγκος. Στη παρουσίαση της ομάδα μιλησε για ενωμένη και δυνατή ΑΕΚ. Μίλησε για ΕΥΡΩΠΗ και υψηλούς στόχους. Δεν ξέρω το να στείλεις μια ομάδα διαβάθμιση αν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Πελεκάνος. Πε μας κύριε πελεκάνε ως υπευθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος τι πέτυχες? Θα σου πω εγώ. Κατάφερες να διώξεις τον ΚΡΟΙΦ , να φάεις τον Χόφλαντ και τώρα διαβάλλεις τον Φαν Ντάικ. Είσαι για λύπηση, Κε Σταυρίδη πε μας πόσα στοίχισαν οι ανακαινήσεις των αποδυτηρίων σε ένα γήπεδο που θέλαμε να κατεδαφίσουμε και πόσα πήρες από την ΑΕΚ? Ανοίξτε κύριοι τα χαρτια σας. Πείτε μας αναλυτικά τα έσοδα των τελευταίων τριών χρόνων και αναλυτικά τα έξοδα. Πείτε μας πόσα βάλατε και πόσα φάγατε? Πείτε μας πως μπορούμε να σας εμπιστευτούμε επειχηρηματικα αφού το ψέμα το αναγάγατε σε επιστήμη? Πείτε μας πως θα κυκλοφορείται στη πόλη που ποτέ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ. Εμείς την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδα. Θα χειροκροτήσουμε τον μεγάλο αρχηγό που στο τέλος της ημέρας μπορει να είναι πιο σκαλιώτης από εσάς τους ανίκανους. Εσεις? Εμείς την κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο για την ιδέα ΑΕΚ. Εσεις?
Εμείς την Κυριακή θα είμαστε στο μγήπεδο για να μην αφήσουμε τους παίχτες μόνους τους για να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη μήπως γλυτώσουμε τη διαβάθμιση. Εσεις?
Και τελειώνω με αυτό. Αχαριστος δεν είναι ο παίχτης που ζητά τους μισθούς του. Αχάριστος δεν είναι ο κόσμος που με στέρηση προσφέρει ότι μπορεί στη ομάδα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος παίκτης μας πάει στον Ερμή;

Ανώνυμος είπε...

Me to etsi thelo en isxyoun ta diarkeias.en tha plirosoume emeis tin krisi sas.

Ανώνυμος είπε...

'Θα πάρουμε λεφτά από την φυγή του Μπεν Σιμόν΄'
'Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν ανθρώπινα λάθη'
'Του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα'
'200.000 για τα κριτήρια και θα έρθουν καλύτερες μέρες'
Αυτα΄κύριοι τα είπε ο Κ. Μηχαηλίδης κατα την διάρκεια της θητείας του στην Αεκ μας που μόνο ντροπή και αγανάκτηση προκαλόυν

Το θέμα απο εδω και πέρα όσο αφορα εμας τους φιλάθλους της Αεκ είναι τί κανουμε?Αφήνουμε την ομάδα ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ?Την αφήνουμε να πάει 2η κατηγορια?Το αντέχει κανείς απο εσάς αυτο?
Εγώ πάντως όχι και θα κάνω ότι μπορώ, στον βαθμό που μπορώ να βοηθήσω να μην περάσουμε πάλι εκέινες τις τρομακτικές στιγμές!Σε κάθε παιχνίδι θα είμαι εκέι κοντά στην ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ, γιατι ΑΕΚ δεν είμαι μόνο στα καλά αλλά ΑΕΚ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΜΑΣΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Chris

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι Αεκτζιες
Σε προηγούμενη ανάρτηση έκαμα λόγο για 6άδα. Σε ακόμη πιο προηγούμενη ανάρτηση είπα να μην αδικούμε τους Διοικούντες διότι και αυτοί με τη σειρά τους όπως και εμείς αγαπούν την ομάδα. Και τόνισα ότι θα μπορέσουμε να τους κρίνουμε μόνο βάσει αποτελεσμάτων οικονομικών και βαθμολογικών. Τώρα, ειδικά μετά την Γενική Συνέλευση της Πέμπτης,όπου όλες οι μάσκες έχουν πέσει, μπορούμε ΆΦΟΒΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Κύριε Κώστα Μιχαηλίδη, η διοίκηση σου αποτελείται από μια εφηβοπαρέα (αλλιώς 'κοπελλουρούθκια' που μας οδηγούν στη διάλυση και στον εξευτελισμό. Νομικά, Ηθικά και καταστατικά, δεν μπορείς να ζητάς καμία απολύτως εντολή από τη Γενική Συνέλευση να κάνεις οτιδήποτε. Ήδη έχεις παραιτηθεί και οι υπόλοιποι έκαναν αποδεκτό το άιτημα σου. Ούτε καν δικαιούσαι να κάθεσαι στο Πάνελ της επιτροπής. Η μόνη εντολή που σου δίνουμε με όλο το σέβας είναι να πάεις σπίτι σου και να ασχοληθείς με τα αυτοκίνητα και οτιδήποτε άλλο γουστάρεις. Για την ΑΕΚ, παρόλες τις καλές προθέσεις, είσαι απλά ένα πυροτέχνημα που ήδη έσβησε.
Κύριοι της εναπομείνασας Διοίκησης, είστε όλοι ερασιτέχνες,χωρίς καν τις στοιχειώδεις γνώσεις περί management, administration και ουσιαστικής αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφύονται από έναν non functioning non performing and non running organisation.
Πριν 3 βδομάδες μιλούσατε ακόμη και για πρωτάθλημα. Μιλούσατε για διαχειρίσιμο χρέος και διαχειρίσιμη κατάσταση. Τώρα, μετά από 3 βδομάδες μιλάτε για ξεπουλήματα και διαβάθμιση.Μα ποια διαβάθμιση ρε βουτηροσπόνδυλοι. Ποια διαβάθμιση ρε ριψάσπιδες? Εσείς τα εκάμετε σκατά με τις αποφάσεις σας και τώρα εγκαταλείπετε το καράβι?
Η ΑΕΚ ανοίκει μόνο στους Σκαλιώτες. Και όχι σε σας που τη χρησιμοποιήσατε σαν μέσο προβολής. Υπάρχουν κάποιες λέξεις στο λεξιλόγιο μας. ΕΥΘΥΝΕΣ. ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Λέξεις άγνωστες όχι μόνο για εσάς της Διοίκησης αλλά και για όλο το φάσμα της μπανανίας που ζούμε. Μας Φέρατε παίκτες άχρηστους, μέτριους, τραυματίες, ακριβοπληρωμένους. Ενα γελοίο προπονητή. Απλά αποτύχατε. Μας υποσχεθήκατε τετράδες, κύπελλα, πρωταθλήματα. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. ΜΑς υποσχεθήκατε ένα βιώσιμο σωματείο. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΖΕΡΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ.ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ. Η ΑΕΚ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ.
ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΤΙΣ 500000 ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 20 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 30000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, 50 ΑΤΟΜΑ 10000 ΕΥΡΩ, 100 ΑΤΟΜΑ 5000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ 2000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΞΙΑΣ 30000 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΩ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ στην εφηβοπαρέα για πλάκα. Και αν κάποιος από τους νυν διοικούντες θέλει να βάλει χρήμα στην εταιρεία, ας το κάνει αφού πρώτα περάσουν τα κριτήρια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ< ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ> ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΣΖ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓιΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.
ΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ??????????
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβάμαι φίλοι μου ότι πλησιάζει και αφαίρεση βαθμών στον επόμενο έλεγχο και αυτοί απλά προετίμασαν το έδαφος. Δεν μπορώ να καταλάβω μέσα σε 1-2 χρόνια και εκεί που έλεγαν τάχα ότι η ΑΕΚ δεν έχει και τόσο μέγαλο οικονομικό πρόβλημα βρεθήκαμε να έχουμε 3 εκατομύρια χρέος και να απηλούμαστε ακόμη και με κλείσιμο. Τρελά πράγματα. Μετά τον Κροιφ ήρθε το χάος....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κωνσταντίνο συμφωνω απολυτα με το αρθρο σου. Πίστεψε μα αγνοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ υπάρχουν. Υπαρχουν ακόμη περισσοτεροι που αγαπουν την ομάδα. Η σύσταση εταιρείας θα είναι η σωτηρία μας και το εφαλκτήριο για ένα καλυτερο αυρια. ΦΤΑΙΜΕ ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΑΤΝΤΙΝΟ. Φταίμε που αφήσαμε τη τύχη της ομάδας μας σε αχρηστους ψευτες και απατεώνες. Αφήσαμε μια παρέα από αλάζονες υπεροπτες αρχοντοχωριάτες να διαχειριστουν τα όνειρα μας. Αλλα αν δούμε την ρατσα τους δεν πρεπει να μας φαίνεται παράξενο. ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ.ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ. ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, ΦΡΑΝΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ να βρουν τον τρόπο να βγάλουν το σωματείο από το αδιέξοδο, να τριφτουν τα σκατά που αφήσαν και μετά να παν στ ανάθεμα. Δεν είστε άξιοι να βρίσκεστε αυριο στο ΓΣΖ. Πόσο μάλλον να τιμησετε τον μεγάλο GREKOR VANDAIK. Aυτοι που διάλυσαν τα όνειρα μας θα τιμήσουν τον ανθρωπο που μας έκανε να ονειρευτούμε. ΕΙΡΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σύσταση ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ εδώ και τώρα....δεν ήταν τυχαίο που η κλίκα που κατάστρεψε την ΑΕΚ δεν προχώρησε σε σύσταση εταιρείας. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα, αλλά ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που την κατέστρεψαν στο τιμόνι της ομάδας. Να δώσουμε που το υστέρημα μας, αλλά ΕΚΕΙΝΟΙ που έφεραν την ομάδα εδώ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ...εγώ και όλοι οι άλλοι εν είμαστε καθαριστές. Έτασσαν μας γήπεδο, επενδυτή από Ολλανδία, και κάμποσα παραμύθκια της Χαλιμάς, ότι εν χρωστούμε ισιόσαν τα χρέει κλπ. Τελικά η καταστροφή που φέραν ήταν τεράστια. Ναι κύριοι, Μιχαηλίδη, Σταυρίδη, Πελεκάνε, Φράνκο, Θωμά, και όλοι οι άλλοι που τάχατε, εκάματε μεγάλο διοικητικό συμβούλιο για να μην γίνουν λάθη του παρελθόντος, μπορείτε να πειτε ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ....Ζητάτε που εμάς λεφτά συνέχεια, αλλά για να σας δώσω έστω και μια μπακκιρα εγώ και τόσοι άλλοι, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΑΤΕ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑΤΕ τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ, Ποιά ήταν τα έσοδα τα έξοδα, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, από τους ομίλους, από παίχτες που πουλήσατε, από τα εισητήρια που κόψατε. Και ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΜΠΟΥΓΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

Διαβάσω ότι να αποδεσμευτούν παιχτες που εν τραυματίες όπως ο Μπανγκουρα και Μόνχε. Να ρωτήσω ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΜΠΑΝΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; Ο Έλε δεν τον είχε στα πλάνα του ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ. Και όμως τελικά ο Μουσταφά μας μένει αγκωνεί. Γιατί άραγες; Επειδή ο μάνατζερ του έχει παρέα ένα που εν μες την επιτροπή της ομάδας μήπως;;;

Εγώ προσωπικά βαρέθηκα, βαρέθηκα να περιμένω 20 χρόνια να πιάσω ένα γέρημο Πρωτάθλημα. Βαρέθηκα να βλέπω τους σωτήρες της ομάδας που αγαπώ να την διαλύουν κάθε φορά και να την κάνουν κλοτσοσκούφι. Βαρέθηκα την ασχετοσύνη που επικρατεί, τόσο στην ομάδα μου αλλά και στην Κύπρο γενικά. Βαρέθηκα μια ζωή να πληρώνω αμαρτίες άλλων ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΩΝ, Ναι γιατί τελικά ο τόπος μας εν γεμάτο ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ...Πίασε που πρώην Πρόεδρους της Μπανανίας και όχι μόνο, που ΒΟΛΕΥΤΕΣ, αλήτες πολιτκούς, πασης φύσεως χρωμάτων και απο-κομμάτων, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ, Αθλητικούς ψευτοπαράγοντες, που το πουλούν τσε την μάνα τους για 5 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου. ΝΑΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που περίγραψα πιό πάνω, γιατί το μόνο που σας ενδιάφερε τόσον καιρό ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΤΣΕ ΒΟΛΕΥΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΣΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. Επουλήσατε μας όλοι σας, εκάματε μας ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ, γύρω σας υπάρχει δυστυχία και καμένη ΓΗ, αλλά εσείς τον ΧΑΒΑ ΣΑΣ...αφού στο κάτω κάτω εν τσεν εσείς που πεινάτε, ΕΝ ΕΜΕΙΣ, που αναγκαστήκαμεν να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας για να πάμε να δουλέψουμε στην ξενιτιά για ένα κομμάτι ψωμί.

ΚΑΝΕΙ ΡΕ, ΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΟ...για μένα η ΑΕΚ είναι ένα παρελθόν, όπως και η Πόλη μου και η χώρα μου. Τα μόνα ενθύμια που έχω είναι η φανέλα του τελικού του 2004, τα εισητήρια για τους ομίλους και το αναμνηστικό καπέλλο. Τούτα κουβαλώ τα μαζι μου σε όποια χώρα τσε να πάω, ενθύμια μιας λυπητερης ιστορίας....

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

na men dokume mpakkira stus axaparus. na dosume lefta se pia dioikisi? se pio proedro? en tus axizi tipote. ego opos to arni edoka tus 1000 € telefteos k metaniono to opos to shillo. kalitera na ta ediusa se ftoxus k oi tu axaparu pelekanu-mixailidi. ETERIA EXTES

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΝΑΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ 'ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ' ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδες, μόνο φωνη σημερα για την ομάδα και για κανένα άλλο.Είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο το παιχνίδι σήμερα και η νίκη ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Αφήστε τις διαμαχες προς το παρόν στην άκρη και βοηθήστε με φωνή για πρωτη φορά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!
ΤΗν αεκ μας θα την φερουν εκει που της αξιζει ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Eidi efigan 7 paiktes ( mixalopoulos. Zugoginis. Fantaik. Skope. Reina. Mpakoura. Monxe.) Kai akoma tha figoun poli kai mono 4 metagrafes mporoume na kanoume upologiste ti omada tha exoume

ΧΡΙΣΤΟΣ είπε...

Φίλε 754 δυστυχώς ούτε μεταγραφές εν θα κάμουμεν. Εκαταφέραν (επειδή πέρι κατορθώματος πρόκειται) τζιε εδιαλύσαν μιαν ολόκληρην ομάδα. Ήμουν ένας από εκείνους που πήγαν στην συνάντηση με τον Μιχαιλίδη στο ΣΥΦΙ τζιε ακουσα όλες εκείνες τις μαλακίες που μας ελάλεν. Αν κάποιος έξερεν 2 πράματα για μάππαν εμπορούσεν να καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος άθρωπος είναι παντελώς άσχετος που μάππαν. Να παν ούλλοι στα ανάθεμαν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΣΙΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΑΝΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ο ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε μα βαλθήκαν να μας τρελλάνουν? Ο Ρέϊνα και ο Σκοπελίτης στον Απόλλωνα και μάλιστα με την παρέμβαση του πρώην προέδρου μας? Με ποιά δικαιωδοσία κύριε Μιχαηλίδη(Ψουμά) να κανονίζεις μεταγραφές της ομάδας? Και καλά ο Ρέϊνα, ο Σκοπελίτης όμως? Ποιός θα παίζει στο κέντρο ως ανασταλτικός μέσος, ΕΓΩ?

Πουλάτε τους όλους και φέρτε πάνω την Β ομάδα να τελειώνουμε, μαλάκες, άχρηστοι, ανίκανοι.

Ανώνυμος είπε...

efige k o marangos... alla o skope elpizona min figi..
tha theloume mono ena pekti tou kentrou amintiko haf..
kai tpt allo..
osi efigan plin gregor k marangou den eprosferan TPT
mono pligma ine o vandaik
an pame etsi ta pramata nmz ena ta kataferoume na minume katigoria

Ανώνυμος είπε...

BASKET TZAI VOLLEY IME AEK. TO PODOSFAIRIKO TMHMA EKLISEN IDI. EBRETE ALLI PODOSFAIRIKI OMADA GIA NAFONAZETE. EKATSAMASTHN TA KOLOPEDA PROSXEDIASMENA. OUDEPOTE TOUTA TA KOLOPEDA ITAN ME TIN AEK. IRTAN GIA NA MAS KLISOUN ENETALMENOI. AFOU OUTE SKALA DEN MENOUN POU KSEROU TIN AEK????

Ανώνυμος είπε...

φ'ιλοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μην απελπιζεστε. Η ΑΕΚΑΡΑ μας μπορεί να γίνει η καλυτερη ιπποδρομιακή λέσχη. Μπορεί να μην έχουμε άλογα αλλα από γάρους διοικούντες είμαστε πλήρεις. Θα αλλα΄ξουμε το εμβλημα μας και την ονομασία μας. Αντι τον Κίμωνα θα βαλουμε την φάτσα του Κ.Μ η΄του Α.Π ή του Ι.Φ και αντί ΑΕΚ θα λεγόμαστε Ε.Γ.Λ (Ενωση Γάρων Λάρνακας). Ας σοβαρευτούμε κύριοι. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα κύριε Μιχαηλιδη να παίρνεις αποφάσεις για παικτες που θα φύγουν. Παίξε με τα αυτοκινητάκια σου και αφησε την ΑΕΚ ήσυχη. ΑΠΕΤΥΧΕΣ. Κύριε Φράγκο ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να στέλνεις ομάδες σε διαβάθμιση. Πως μπορείς να λές στους παίκτες με το έμβλημα στο στήθος του ΚΙΜΩΝΑ ότι θα παν διαβάθμιση. Ποιος είσαι κύριε Φράγκο που έσπειρες την απελπισία και την απογοήτευση σε μια ολόκληρη πόλη? Και συ κύριε Πελεκάνο τι πέτυχες ως υπέυθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος? Να διώξεις ΚΡΟΥΦ, ΧΟΦΛΑΝΤ, ΦΑΝ ΝΤΑΙΚ και δε ξέρω πόσοι άλλοι ακολουθούν, Κύριοι είσαστε ανθρωπακια της αφροζούας, αλάζωνες, υπερόπτες ψέυτες και το χειρότερο επικυνδυνοι.Δεν έχετε τσίππα ντροπής και το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε μία ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο της ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Οι μέρες και τα έργα σας θα γυριστούν σε ταινία με τίτλο οι ηλιθιοι και οι πανηλίθιοι Ν.2. Φίλε Ντίνο, Φίλε Αντρο, Φίλε Σταυρο και οποιοσδήποτε άλλος αγνός ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. Καθαρίστε την κοπρια και δώστε στα εικοσαχρονα της ΑΕΚ την ελπίδα στον κόσμο της για ένα καλύτερο αυριο. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες, καλημέρα και απο μένα και καλά Χριστούγεννα.

Τα πράγματα κατά την δική μου άποψη δεν είναι ακόμη και τόσο τραγικά. Οι παίκτες που έφυγαν πλην του πολυτιμότερου παίκτη που έχει παίξει ποτέ στην ΑΕΚ, του μεγάλου GREGOR, είχαν πολύ μικρή έως μηδαμινή συμβολή στην εικόνα της ομάδας αλλά και στην συγκομιδή των βαθμών.Έάν δεν μας φύγει ο DURACELL, εγώ πιστέυω ότι δεν θα δυσκολευτούμε να βγάλουμε την χρονιά ανώδυνα. Η επιστροφή του ασύλληπτου MACHI ενός τρομερού εργαλείου που δυστυχώς μας είχε λείψει (και φάνηκε), μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι υπάρχει μια ακτίδα φωτός στο σκοτεινότερο τούνελ της αεκκάρας, τούνελ το οποίο κτίστηκε κρυφά, δόλια και πισώπλατα.

Καλώ όλους, παίκτες, διοίκηση, παράγοντες και Σκαλιώτες να βοηθήσουμε την Αεκ μας. Η Άεκ είναι το μοναδικό απομακρυσμένο κομματικά σωματείο της Κύπρου. Σαν Σκαλιώτης και σαν τόπακας, σαν άτομο που ζω για να δω επιτέλους την Λάρνακα να ανθίζει, νιώθω ότι ΕΙΝΑΙ κρίμα να απομακρυνθούμε, είναι κρίμα και άδικο. Άδικο γιατί εγώ, εσύ και εσείς μεγαλώσαμε σωστά, μακρυά από φανατισμούς, μακρυά από τις ενέσεις των κομμάτων και ακόμη μακρύτερα από το κατεστημένο.

Εξάλλου, εάν σταματήσουμε να υποστηρίζουμε την Αεκ, σε ποια ομάδα θα στραφούμε; Ποια ομάδα είναι ικανή να τηρά τα αυστηρά μας κριτίρια σαν οπαδούς;

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για εμένα ΚΑΜΜΙΑ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΑΝΤΡΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Κεκλισμένων των θυρών το ματς με Αποέλ. Πάλι δεν θα πάρουμε μία.

Εισήγηση να ζητήσει η διοικούσα επιτροπή από τον Δήμαρχο να παραχωρήσει το Δημοτικό Θέατρο ΔΩΡΕΑΝ και να προβάλει το μάτς με εισιτήριο. Έτσι όλα τα έσοδα θα πάνε στην ομάδα.

Να κάνουμε και εμείς όπως τους Ομονιάτες

Ανώνυμος είπε...

AKOUETE GIA MATSI STON ERMI.........KATALA STON ERMI I STIN AEL.........O TELEFTEOS NA KLISI TIN PORTA......
LOUIGI....

Ανώνυμος είπε...

Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μου να συσπειρωθεί και να γίνει διεκδικητικός και μαχητικός. Και να μην ξαναεπιτρέψει να ξαναπάθει κάτι τέτοιο η πολυαγαπημένη μας ομάδα αλλά να σταθούμε όλοι εμπόδιο σε ανεύθυνα πλάνα. Δυστυχώς φέρουμε και εμείς ευθύνες σαν κόσμος που τα επιτρέψαμε όλα αυτά να συμβούν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Κιτρινιπράσινος κεραυνός

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 7:48 ο κόσμος πως θα σταθεί εμπόδιο αφου μαθένουμε τα μαντάτα εκ των υστέρων και αυτοί οι κύριοι δρουν χωρίς να ρωτήσουν ή να ενημερώσουν κανέναν και το μόνο λέγανε στον κόσμο ήταν αυτά που ήθελε να ακούσει....
Χλόμο το βλέπω με τα όσα γίνονται στην ομαδά και γενικά σε όλη την χώρα σε θέματα οικονομίας περισσότερο να δούμε άσπρη μέρα.
Σημέρα με ρώτησε ο γιός μου (7χρονών) αν θα του αγοράσω καινούργια φανέλα της ΑΕΚ, και του είπα περιμένε να δούμε αν θα υπάρχει ΑΕΚ σε λίγο καιρό έτσι όπως τα εκάμαν.

Από την άλλη σκέφτομε αν η ΑΕΚ πάει για κλείσιμο για 3 εκ χρέος ( που δέν είναι λίγα προς θεού, και ελπίζω η διοίκιση να δώσει εκτένη αναφορά στην δημοσιότητα για το πώς δημιουργείθηκε το χρέος), η Ομόνοια με 20+ εκ, η Ανόρθωση με 13+ εκ χρέος έπρεπε να κλείσουν χθες...

Ελπίζω σε καλύτερες μέρες και να κοινούμαστε κάτω απο τα οικονομικά μας πλαίσια για να μην φτάνουμε σε τέτοιο σημείο.

Δεν φτάνουν όλα τα άλλα έρχετε η δικαστική και μας τιμωράει και από πανω με κεκλεισμένων σε έναν από τους εμπορικότερους αγώνες της σεζον...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9 13 η απογοήτευση σου για τα πεπραγμένα , (και φυσικά και για το αποτέλεσμα) στην ομάδα είναι παραπάνω από δικαιολογημένη. Όλοι μας το ίδιο νοιώθουμε. Χάσαμε και την χαρά των γιορτών. Όμως θα πω τα εξής¨

1. Ήταν ηλίου φαεινότερο από το καλοκαίρι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το πλάνο της διοίκησης. Και τί κάναμε εκτός από το να φωνάζουμε μέσα από τις ιστοσελίδες?
Θα μπορούσε ο σύνδεσμος οπαδών να ζητά ενημέρωση από τον πρόεδρο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.να τους στέλναμε επιστολές, ακόμα και να τους το βρονοφωνάξουμε από τις κερκίδες. 'Ομως ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να κάνουμε απολύτως τίποτα.
2. Θα μπορούσαμε να πάμε στην γενική ή στην έκτακτη συνέλευση και να κάνουμε πολλές ερωτήσεις και για τα οικονομ ικά μας, και να απαιτήσουμε απαντήσεις. Πάλιν δεν το κάναμε.
3. Θα μπορούσαμε να κάνουμε διαδήλωση στις Φοινικούδες ή οτιδήποτε άλλο τελοσπάντων. Ομως ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να κάνουμε ΤΙΠΟΤΕ.
Η δύναμη μιας ομάδας είναι ο κόσμος της.

Κιτρινοπράσινος κεραυνός

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγεννα.

Θέλω να κάνω μιαν εισήγηση προς όλους τους αγνούς οπαδούς της ΑΕΚ.
Εισηγούμαι την δημιουργία μιας κίνησης με την επωνυμία "ΑΕΚ 2014". Αυτή θα αποτελείται από οποιονδήποτε σέβεται την ιστορία της ΑΕΚ, έχει πάθος για την ομάδα και έχει την καλή διάθεση και τον χρόνο να προσφέρει.
Η κίνηση αυτή να λειτουργεί σαν "αντιπολίτευση". Θα είναι διαχρονική, θα συντονίζει τις ενέργειες οπαδών, θα ασκεί κριτική πάνω στην εκάστοτε διοιίκηση με στόχο τον πρωταθλητισμό της ομάδας μας. Μιας ομάδας της οποίας να γιορτάσουμε εμείς και τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια και περηφάνια τα 30χρονα και τα 40χρονα της, Θα μπορούσε να ορισθεί μια συνάντηση και αν υπάρχει ενδιαφέρον τότε να δημιουργηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Το αποτελέσμα της ασχετοσύνης και του κακού χειρισμού από την Διοίκηση, φαίνετε από τους κουτσούς παίχτες που φέραν στην ομάδα, αλλά γιατί τα φαινόμενα του παρελθόντος, όπου τα κουμπαριλίκια ήταν πάνω από το συμφέρον της ομαδας. Παράδειγμα ο Μπακούρα, ένας σακατεμενος παίχτης, τον κρατήσαν παρά την θέληση του προπονητή, γιατί απλά ο μάνατζερ του, εν παρέας με κάποιον που το συμβούλιο, Φυσικά την νύφη πάλι εμείς εννά την πληρώσουμε....

Παρόμοια περίπτωση είναι και αυτή του Μουσταφά Μπανγκούρα, με τους "κιτρινοπράσινους" να ψάχνουν τη λύση έτσι ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο μεσοεπιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε να είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει, με την ΑΕΚ να απαλλάσσεται από ακόμα ένα ψηλό συμβόλαιo.

Ανώνυμος είπε...

katarxas xronia polla se olous
en exo kouragio na katso na diavaso ta 50 sxolia pou katametroun ta lathi tis dioikisis ton telefteo xrono. alla toulaxiston zito pou tous aektzides pou ezisame mazi tin kaliteri aek olon ton epoxon (tin persini kata ti gnomi mou) na stathoun mazi me tin omada kai sta diskola. mazi na ksanaxtisoume tin AEK mas
kales giortes kai pali

Ανώνυμος είπε...

Ταραλίδης στην ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑ ΠΑΜΕ 50 ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100. Ο ΜΑΑΤΣΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΕΜΕΙΝΕΝ ΠΟΡΤΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΘ ΕΧΟΥΜΕ 'Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ' ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ' ΚΑΤΑΝΤΙΑ'. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΝΑΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΤΣΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

ΕΝΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ

Χρίστος είπε...

Ο Ταραλίδης είναι φοβερή μεταγραφή για τα σημερινά δεδομένα της ομάδας μας. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Καταλά και ο τρίτος τερματοφύλακας γίνει δεύτερος ούτως ώστε να μην σπαταλήσουμε μεταγραφή, με τις κατάλληλες (έστω και φτηνές) προσθήκες θα είμαστε μια χαρά.

Ανώνυμος είπε...

Περιορίστου προς το παρόν με Κατσιή και Σίμοφ και εν πολλοί μας

Ανώνυμος είπε...

kouragio......mia isigisi pros tin dioikisi...na epistrepsoume stis prasinokitrines stoles ....na mirisi kai ligo aek I omada........kani ta aspromavra.................ti lete??????
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

Είμαι 49 χρονών και ποτέ δεν ξενύχτησα όταν τα μωρά μου είναι καλά. Στο γιατρό τα πηγαίνω όταν είναι άρρωστα. Τέρμα οι ΒΛΑΚΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

H AEK POU ORAMATISTIKAME OTAN SYNHDRI8IKE APO TON POL KAI THN EPA, GYRIZEI STHN KATANTIA TWN PETRINWN XRONWN POU DIOXNAME TOUS PAIXTES TELOS TOU DEKAMBRI KAI FERNAME TIS NEES METAGRAFES TELOS TOU GENARI GIA NA GLITOSOUME 4 MHNIATIKA. MIA MIKRH OMADOULA THS SEIRAS MAS EXOUN KATANTHSEI KAI PALI. TI KRIMA!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

File 1:18 na men xanartete mappa an den sas areski touto pou vlepete...afiste emas pou xipnoume me tin proti skepsi mas sthn aek na eimaste dipla ths kai na thn sthrizoume!
To savatio i wra 6 exi ethnikos-aek....EMEIS THA PAME,OI YPOLOIPOI EXEI KAI CYTAVISION!

Ανώνυμος είπε...

Αν τώρα ολοι εσεις αφησετε την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ,τοτε τι ναασχολουμαστε πλεον με την Αεκ,να την αφησουμε να κλεισει, αφου ο ίδιος της ο κόσμος της Αεκ φεύγει απο κοντά της.
ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΕ!
ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!

Σ.Σ

Ανώνυμος είπε...

Προς τους διαχειριστές του μπλοκ:

Παρακαλούμε όπως αλλάξεται τον προπονητή που έχουμε αριστερά, γιατί είναι ο Φλώρος Νικολάου τώρα.

Ευχαριστούμε

Ανδρέας

Ανώνυμος είπε...

eseis oloi oi pou kanete tous eidikois giati den gineste proedroi? oi proponites? na doume tin diki sas eisfora, pou vasi tis kritikis sas eiste eidikoi

Ανώνυμος είπε...

EDERAME TO E8NIKOUI TZAI FKALAME GLOSOUA PALE. AVRIO POU 8A FAMEMIA PENTARA POU TA LEFKOSIATIKA PALE ENA SIOPISETE

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.