News Update :

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021


Επιτέλους η ΑΕΚΑΡΑ που αγαπήσαμε! Η ομάδα μας φώναξε παρούσα σε ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι για την φετινή της πορεία και έδειξε σε όλους ότι θα είναι εκεί για να διεκδικήσει τα πάντα! Αυτό είναι το πνεύμα της φετινής Αεκ και αυτό έδειξε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τους περσινούς πρωταθλητές. Καλή τακτική προσέγγιση, ταχύτητα, αυταπάρνηση και πάθος ήταν μερικά από αυτά που έδειξεν οι ποδοσφαιριστές μας στο ντέρμπι της Κυριακής.

Θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά στον Τίμιο Ινδό, τον τιτανοτεράστιος Συμ Τάντη, ο οποίος πραγματικά έκανε ένα μαγικό παιχνίδι και έδειξε ότι δεν είναι σε αυτήν την ομάδα για να έρχεται από τον πάγκο αλλά βρίσκεται εδώ για να πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του. Μαγική εμφάνιση, πάλεψε στα ίσα και έσβησε ουσιαστικά τον Λέζιακς χωρίς να έχει και μεγάλη βοήθεια στο αμυντικό μισό από τον γερόλυκο Ακοράν. Πέραν από τον Τίμιο Ινδό, ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και για το αυτοκινούμενο πυροβόλο της ομάδας τον Ραφαήλ Μάμα ο οποίος παρέσυρε τα πάντα στον διάβα του και απέδειξε ότι ήρθε για να κάνει την διαφορά στην Αεκάρα μας. Παλικάρι, δυνατός σε όλες τις μονομαχίες και πολύ πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έδωσε ότι είχε και δεν είχε στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας το χειροκρότημα των οπαδών της ομάδας κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα μας κατά κράτος με την καλή τακτική της προσέγγιση και την εξαιρετική απόδοση των ποδοσφαιριστών μας. Θα μπορούσε και έπρεπε ο Καταλά να βοηθήσει πιο γρήγορα από τον πάγκο αλλά εν τέλει, αυτή η καθυστέρηση στις αλλαγές, δεν στοίχισαν στην ομάδα μας. Αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα το οποίο συνδυάστηκε με καλή απόδοση και έφερε, δικαιολογημένα θα έλεγα, τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών μας.

Επόμενο παιχνίδι τώρα το Σάββατο απέναντι στην Πάφο. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα αντίπαλο με πολύ ταχύτητα στην ομάδα του και ο οποίος προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αελ στην Λεμεσό. Δεν χωρεί υποτίμηση και τίποτε δεν κερδίζεται ή χάνεται από τις πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη, με ενδεχόμενη νίκη στην Πάφο, όλοι αντιλαμβανόμαστε την δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα μας και το μέλλον θα φαντάζει και θα είναι ευοίωνο. Όλοι δίπλα στην ομάδα και όλα θα έρθουν. Φέτος κάτι πολύ καλό αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και ελπίζουμε στο τέλος να έχει την κατάληξη που θέλουμε!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

 ΡΟΥΜΠΕΝ: Έδειξε την αξία του μετά από μία πολύ κακή απόδοση απέναντι στην Δόξα. Έκανε μία εξαιρετική απόκρουση στο φάουλ του Γιόρντι και καθοδήγησε πολύ σωστά την αμυντική μας γραμμή. Στο 2ο ημίχρονο φαινόταν να μην πατάει καλά αλλά έμεινε στο γήπεδο μέχρι τέλους και κατάφερε να κρατήσει και αυτός με την σειρά του το υπερ μας αποτέλεσμα. Ελπίζω να συνεχίσει σε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΑΝΤΗ: MVP! Απίστευτος ο τίμιος ινδός για ακόμα ένα παιχνίδι. Συνεχές τρέξιμο, σωστή αμυντική συμπεριφορά και κράτησε την θέση του πολύ σωστά. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με πολύ καλή σωματοδομή και εμφανέστατη εξέλιξη από την 1η του χρονιά στην ομάδα μας μέχρι και σήμερα. ΠΑΜΕ ΤΑΝΤΗ ΜΟΥ!!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΙΚΕΛ: Τι παιχτάρα είσαι ρε Μικελ. Προερχόμενος από τραυματισμό, χωρίς πολλές προπονήσεις στα πόδια του και μπαίνει στο γήπεδο με αίσθηση ευθύνης απέναντι στην ομάδα και κινούμενος σε πολύ ψηλά επίπεδα απόδοσης. Πολύ καλός και σίγουρα θα είναι παίκτης κλειδί για την φετινή μας πορεία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΙΛΙΣΕΒΙΤΣ: Πολύ καλός και ο Μίλι. Έκανε μεστό παιχνίδι, με σοβαρότητα και χωρίς λάθη. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και με τον Τόμοβιτς στο πλευρό του θεωρώ ότι θα είναι ακόμη καλύτερος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΓΚΑΡΣΙΑ: Μπορεί για πολύ καλύτερα παιχνίδια. Ήταν καλός, κράτησε την θέση του και έδωσε και την ασιστ στο 2-0 του Ματ. Είχε σημεία του παιχνιδιού όμως που χάθηκε και σίγουρα, με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, μπορεί για πολύ μεγάλα πράγματα. Είναι από τις πιο ουσιαστικές μεταγραφές του καλοκαιριού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΕΔΕΣ: Μεγάλο παιχνίδι από τον Λέδες, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έτρεξε πάρα πολύ, πάλεψε και πήρε την πρώτη πάσα στο παιχνίδι. Περιμένω να ανεβάζει απόδοση παιχνίδι με παιχνίδι και μαζί με τον Μάμα θεωρώ ότι συνθέτουν ένα πολύ δυνατό κεντρικό δίδυμο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΑΜΑΣ: Το αυτοκινούμενο πολυβόλο της ομάδας δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους σε σχέση με το ποιός θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά την άδικη κίτρινη που δέκτηκε, έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι, τρέχοντας παντού και δίνοντας βοήθειες στους συμπαίκτες του. Πέραν αυτού, κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0 για την ομάδα μας. Μεγάλη κλάση ποδοσφαιριστή!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

 

ΑΝΤΑΜ: Σπουδαία κίνηση από τον Ρόκα την υστάτη των μεταγραφών. Παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά με την μπάλα στα πόδια και πολύ καλή κίνηση στο επιθετικό μισό. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έδειξε ότι η παρουσία του θα ανεβάσει επιθετικά την ομάδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΑΚΟΡΑΝ: Στα 39 του κάνει παιχνιδάρες και αποδεικνύει την κράση του. Τον αγαπάμε όλοι και τον απολαμβάνουμε όσο μπορούμε. Κουράστηκε προς το τέλος και ίσως θα έπρεπε να γίνει αλλαγή νωρίτερα. Είναι τέτοια η ποιότητα του όμως που ότι και να πούμε θα είναι λίγο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Το να τρέχει στο 90ο λεπτό τους αντίπαλους αμυντικούς και να τους κλέβει την μπάλα δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινή. Έκανε μεγάλο παιχνίδι με απίστευτα τρεξίματα σε μία θέση που δεν του πάει πολύ. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας και ο αρχηγός μας. Αυτός θα μας οδηγήσει στον φετινό μαραθώνιο! Πάμε Μπράτεεεεε!!  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΙΑΡ: Είναι επιθετικός με όλη την έννοια της λέξης. Μισή φάση θα την κάνει γκολ. Έδειξε την αξία του με ένα τελείωμα το οποίο έκανε να φαντάζει εύκολο. Θα βοηθήσει ο Ματ και θα δώσει γκολ στην ομάδα μας. Ελπίζω η συνεργασία του με τον Τρισκόφσκι να αποφέρει αυτά που όλοι θέλουμε και ζητάμε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Η παρουσία του έδωσε βοήθειες στον Γκαρσία. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού του Εγγλέζου και δείχνει ότι φέτος θα είναι πιο κρίσιμος για την ομάδα από ότι στις προηγούμενες του παρουσίες. Τον πιστεύω και θεωρώ ότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΜΠΡΑΧΑΜ: Καλωσόρισες αλάνι μου! Ένας ποδοσφαιριστής μπαλαδόρος, που έδειξε όσο πρόλαβε την ποιότητα του και που εύχομαι να επιστρέψει στα επίπεδα που ξέρει και μπορεί να προσφέρει. Θα του δώσουμε την πίστωση χρόνου που χρειάζεται και επειδή είναι παίκτης προσωπικότητα αναμένω να μας δείξει άμεσα την πραγματική του αξία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Εβαλε και ο Κύπρος το λιθαράκι του στην νίκη της ομάδας μας. Ρεζέρβα πολυτελείας για την ομάδα μας που μπορεί να δώσει λύσεις και στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΡΟΜΟ: Είναι η λατρεία μου και δεν το κρύβω. Είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ και μαζί με τους Τρίσκο-Μάτ συνθέτουν μία απίθανη επιθετική 3άδα. Τον περιμένω να δώσει λύσεις στην συνέχεια και σίγουρα θα χρειαστεί. Βενεζουελάνος μπόμπερ ο Ρομό θα μας δώσει γκολ στην χρονιά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΚΑΤΑΛΑ: Ο Καταλά κατέβασε την ομάδα σωστά, με τακτική προσέγγιση πολύ καλή κλείνοντας τους χώρους για τους ακραίους μπακ της ομόνοιας οι οποίοι δίνουν και την απαιτούμενη ώθηση σε αυτή την ομάδα. Η πίεση μας ψηλά είχε αποτέλεσμα και ειδικά μέχρι το 35ο λεπτό, η ομάδα μας έπνιξε τον αντίπαλο.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη αφού μετά το γκολ-πέναλτι του Τρίσκο, ήρθε και η γκολάρα του Ματ. Θα μπορούσε και έπρεπε να κινηθεί από τον πάγκο πιο γρήγορα αφού η ομάδα χρειαζόταν φρεσκάρισμα και όπως προχώρησε με την είσοδο του Εγγλέζου θα έπρεπε και θα μπορούσε να πράξει το ίδιο γρηγορότερα με τον Ακοράν.

Τέλος καλό, όλα καλά. Ο Καταλά πήρε μία τεράστια ένεση ηθικού και μαζί του όλη η ομάδα. Ζει το παιχνίδι με πάθος και δείχνει σε κάθε λεπτό στον αγωνιστικό χώρο το πόσο αγαπά την ομάδα μας. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Καταλά είναι Αεκτζής και αυτή η αγάπη του προς την ομάδα θα περάσει και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

 

Υ.Γ. 1: Ο Τόμοβιτς θα κάνει πολλούς να καταλάβουν την σημασία ενός αμυντικού-ηγέτη σε μία ομάδα. Σημειώνω το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και η επιστροφή του θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση.

Υ.Γ. 2: Τα ΖΩΑ είναι και πάλι εδώ και ετοιμάζουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι!!




Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.