News Update :

After match: ΑΕΛ-ΑΕΚ 1-1

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013


ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ



Φοβερή εμφάνιση από μία μεγάλη ομάδα! Αυτό έκανε η ομαδάρα μας απόψε στο Τσίρειο. Απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αέλ, έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι έχει τα κότσια και τις δυνατότητες να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν αγωνίζεται! Στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής μας κέρδισε κατά κράτος τον πολυδιαφημισμένο Λίτο Βιντιγκάλ και οι ποδοσφαιριστές μας είχαν το πάθος και την δύναμη που χρειάζεται να έχει μία ομάδα σε ένα μεγάλο αγώνα. Το 1-1 μας αδικεί κατάφωρα και είναι γεγονός ότι δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο στην οικογένεια της δικής μας ομάδας.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Μέρτακκα-Μαραγκό- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Τομάς- Λουσέρο να αγωνίζονται μπροστά του ως εσωτερικά χαφ. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Παύλου με τον Κάστρο στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.



Μαθήματα ποδοσφαίρου από την ομαδάρα μας!


Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα μας έδειξε ποιός θα είναι το αφεντικό. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σκοπελίτης με εξαιρετική σκαφτή μπαλιά έβγαλε τον Μυτίδη σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Ρομέρο με τον νεαρό επιθετικό μας να κάνει κακό τελείωμα και να τον προλαβαίνει το τερματοφύλακας της Αέλ. Στην εξέλιξη της φάσης κερδίσαμε κόρνερ με τον Τομάς να το εκτελεί χαμηλά προς τον Λουσέρο με τον τελευταίο να την αφήνει έξυπνα κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Κάστρο έστειλε με πλασέ την μπάλα στα χέρια του Ρομέρο. Στο 6ο λεπτό ο Καταλά με μακρινή μπαλιά από τον χώρο του κέντρου βρήκε τον Μυτίδη ο οποίος κατέβαση πολύ όμορφα την μπάλα και με αριστερό εξαιρετικό σουτ ανάγκασε τον Ρομέρο σε πολύ μεγάλη απόκρουση. Η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και αφού ένα καλό σουτ από τα αριστερά του Μοντέϊρο στο 9ο λεπτό δεν ανησύχησε τον Νέγκρι, ο Μέρτακκάς με εξαιρετική σκαφτή μπαλιά στο 20ο λεπτό έβγαλε τον Μυτίδη μόνο από αριστερά απέναντι από τον Ρομέρο ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Αέλ. Η Αέλ προσπάθησε για ένα 10λεπτο να αντιδράσει και κατάφερε να δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη φάση στο 28ο λεπτό από πλάγιο άουτ με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Κάσιο μέσα στην μικρή περιοχή με τον Νέγκρι όμως να του λέει όχι. Στο 30ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μοντέϊρο ο Κάσιο πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Κάπου εκεί το παιχνίδι πήρε φωτιά. Στο 32ο λεπτό ο Παύλου έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Λουσέρο με το κεφάλι να την γυρίζει στον επερχόμενο Τομάς ο οποίος από το 1 μέτρο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρομέρο. Στην φάση αυτή ο Αϊρόσα σταμάτησε την πορεία της μπάλας με το χέρι και θα μπορούσε ο διαιτητής να δώσει το πέναλτυ στην ομάδα μας. Αντ’ αυτού στο 35ο λεπτό ο Παύλου μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά και στην προσπάθεια του να ντριμπλάρει τον Καρλίτος έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή να θεωρεί ότι έκανε θέατρο και να του δίνει την 2η κίτρινη κάρτα. Ήταν πολύ αυστηρή η 2η κίτρινη κάρτα αλλά αφού θεώρησε ο διαιτητής ότι έκανε θέατρο σωστά την έδειξε. Στο ίδιο λεπτό ο Ελευθερόπουλος αναγκάστηκε να προβεί στην πρώτη του αλλαγή με τον Μαραγκό να αποχωρεί τραυματίας και στην θέση του να περνά ο Μουρίγιο όπως επίσης για λόγους τακτικής απέσυρε τον Τομάς και πέρασε στο γήπεδο τον Βαν Ντάϊκ μετατρέποντας το σύστημα της ομάδας σε 4-4-1 βάζοντας τους τέσσερις του κέντρου από τα δεξιά προς τα αριστερά Κάστρο-Σκοπελίτη-Βαν Ντάϊκ και Λουσέρο σε μία ευθεία. Στο 41ο λεπτό ο Μοντέϊρο έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κάσιο ο οποίος νικήθηκε για ακόμα μία φορά από τον Νέγκρι.

Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε λίγο μουδιασμένα δίνοντας χώρο στην Αέλ. Εντούτοις η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια φάση σε αντίθεση με την δική μας ομάδα η οποία στο 58ο λεπτό μετά από φοβερή προσπάθεια του Μαγκρελασβίλι από αριστερά πέρασε την μπάλα στην μικρή περιοχή με τον Γκαούτσο να διώχνει άτσαλα πάνω στον Λουσέρο ο οποίος από πολύ κοντά με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του αντιπάλου. Στο 61ο λεπτό ο Κάστρο κέρδισε το πέναλτυ από τον Ορλάντο Σα και ο ίδιος από την άσπρη βούλα έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Στο 67ο λεπτό ο Φουάντ από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση με τον Νέγκρι να αποκρούει την μπάλα. Στο 70ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεμπέ, ο Εντμάρ από καλή θέση έστειλε την μπάλα πολύ έξω. Στο 80ο λεπτό, ο Ελευθερόπουλος έβγαλε τον Κάστρο περνώντας στην θέση του τον Εγγλέζου και αλλάζοντας θέση στον Λουσέρο μετατοπίζοντας τον δεξιά. Στο 81ο λεπτό ο Σκοπελίτης πέρασε την κάθετη στον Μυτίδη ο οποίος με την σειρά του από το κέντρο του γηπέδου έφτασε έξω από την περιοχή του Ρομέρο και με πολύ δυνατό σουτ τον ανάγκασε σε ακόμα μία πολύ καλή απόκρουση. Κάπου εκεί η ομάδα μας προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και να σταματήσει τον ρυθμό της Αέλ. Η Αέλ με την σειρά της ανέβηκε στο γήπεδο και τα έπαιξε όλα για όλα. Στο 83ο λεπτό ο Έμπο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 85ο λεπτό ο Γκαούτσο έκανε την σέντρα, ο Νέγκρι έκανε λανθασμένη έξοδα και ο Σα από κοντά έστειλε την μπάλα απελπιστικά έξω. Στο 89ο λεπτό, μετά από φάουλ του Εγγλέζου στο αριστερό άκρο της άμυνας μας ο Μπεμπέ έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή μας και ο Γκαούτσο ανενόχλητος από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του Νέγκρι και σύμφωνα με τον διαιτητή η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε με σιγουριά αν πέρασε αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Στα υπόλοιπα 3 λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια φάση με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-1.


Τεράστιες ευκαιρίες έχασε ο Νέστωρας!


Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε έναν αγώνα που θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε πολύ εύκολα. Ο Μυτίδης έχασε τεράστιες ευκαιρίες και γενικά δεν εκμεταλλευτήκαμε τα εξαιρετικά διαστήματα που είχαμε στον αγώνα. Ο Σκοπελίτης έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι για ακόμα μία αγωνιστική και τα πλάγια μπακ της ομάδας μας έκαναν άριστη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει κάποιος που υστέρησε αλλά δυστυχώς πήραμε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν θα σταθώ ούτε σε διαιτησία ούτε σε οτιδήποτε άλλο. Έχουμε ομαδάρα και το αποδείξαμε ξανά. Με την επιστροφή του Ρέϋνα και του Μάτσι η ομάδα θα είναι υπερπλήρης. Ο Βαν Ντάϊκ μέσα από τα παιχνίδια θα αποκτήσει ρυθμό και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τα καλύτερα έπονται!




ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ:

ΝΕΓΚΡΙ: Έκανε μεγάλες αποκρούσεις στα τετ α τετ με τον Κάσιο. Κράτησε την ομάδα σε 2 πολύ μεγάλες φάσεις. Με την μπάλα στα πόδια ήταν ήρεμος και είχε πολύ σωστές μεταβιβάσεις όπως πάντοτε άλλωστε. Έχει πρόβλημα στον αέρα αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα αλλά αυτόν έχουμε και με αυτόν θα πορευτούμε. Δίνει και την ψυχή του για την ομάδα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας. Καλή εμφάνιση από τον Νέγκρι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΕΡΤΑΚΑΣ: Καταπληκτικός! Χωρίς κανένα λάθος στον αγωνιστικό χώρο. Είχε να αντιμετωπίσει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, τον Ορλάντο Σα, και το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα και όποτε ανέβαινε δημιουργούσε με την ταχύτητα του επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Αέλ. Πάρα πολύ καλός ο Μέρτακκας και με τέτοιες εμφανίσεις δεν βγαίνει από την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Αγωνίστηκε για 35 λεπτά και έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Μέχρι το σημείο που αγωνίστηκε είχε σωστές τοποθετήσεις και πολύ καλά μαρκαρίσματα. Δεν κράτησε την μπάλα και όποτε χρειάστηκε την έδιωξε μακριά. Το είπαμε ξανά έχει πολύ καλά στοιχεία και θα βηθήσει αλλά δεν είναι Μουρίγιο. Ευτυχώς ο τραυματισμός του ήρθε σε ένα σημείο που θα έχει διακοπή. Ελπίζω να μην είναι σοβαρός και στο παιχνίδι με την Ομόνοια να τον έχουμε πίσω!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Μεγάλο παιχνίδι από τον αρχηγό. Κράτησε σωστά την θέση του και προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα. Στην μεγάλη φάση στο 41ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι χάνει τον Κάσιο και όχι ο ίδιος. Είχε μία εξαιρετική μπαλιά στον Μυτίδη στο 6ο λεπτό και σίγουρα η απόδοση του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Στο γκολ της ισοφάρισης άλλαξε μαρκάρισμα με τον Μυτίδη την τελευταία στιγμή αφήνοντας τον Γκαούτσο και πηγαίνοντας πάνω στον Ντεντέ δημιουργώντας μία ανισορροπία στην άμυνα. Δυστυχώς μας στοίχισε αλλά δεν παύει από το να παίρνει θετικό πρόσημο για την όλη παρουσία του στο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Μεγάλο παιχνίδι και από τον Μαγκρελασβίλι. Από την μεριά του προσπάθησε να παίξει πολύ η Αέλ βρίσκοντας όμως πολλές φορές τον αριστερό μας μπακ απέναντι τους. Έχασε κάποιες φάσεις με αποκορύφωμα την φάση του 41ου λεπτού αλλά στις υπόλοιπες στιγμές ήταν πολύ καλός. Έβγαλε αρκετές επιθετικές προσπάθειες και δείχνει ότι όσο περνά ο καιρός θα ανεβαίνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Τρομερή εμφάνιση. Ήταν ο καλύτερος από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτρεξε για ακόμα μία φορά παντού, πήρε μπάλα, αναχαίτισε προσπάθειες των αντιπάλων και πέρασε καλές μπαλιές στους επιθετικούς μας. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το πιστοποιεί συνεχώς. Ελπίζω να μην τον επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος γιατί με τέτοιο Σκοπελίτη η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Φοβερή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΤΟΜΑΣ: Από τα πόδια του περνούσαν οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας μας. Είναι καλός χειριστής της μπάλας και μαζί με τον Λουσέρο έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο στο χώρο του κέντρου. Έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 32ο λεπτό, μία φάση στην οποία θα μπορούσε πολύ εύκολα να δώσει προβάσισμα στην ομάδα μας. Ο προπονητής μας τον «θυσίασε» μετά την κόκκινη του Κούλλη για να περάσει στο γήπεδο τον Βαν Ντάϊκ. Ήταν σωστή κίνηση για το λόγο ότι ο Τομάς είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα και ο Βαν Ντάϊκ θα χρησίμευε περισσότερο στις μονομαχίες που θα διεξάγονταν στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Απλός, σωστός και χωρίς κάτι περιττό. Τα κάνει όλα σωστά ο Λουσέρο αλλά δεν στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίκτυα. Στο 58ο λεπτό έχασε τρομερή ευκαιρία να βάλει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ αλλά σε γενικές γραμμές διατήρησε την απόδοση του και στα 90 λεπτά σε υψηλά επίπεδα. Χαίρεσαι να τον βλέπεις να αγωνίζεται. Είναι πολύ ποιοτικός και στα μεγάλα παιχνίδια φαίνεται η ποιότητα που έχει. Πάρα πολύ καλός και αυτός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Δεν ήταν καλός όσο αγωνίστηκε. Δεν έφτασε στα επίπεδα προηγούμενων αποδόσεων του αλλά πρόλαβε να περάσει μία εξαιρετική μπαλιά στον Λουσέρο στην φάση του 32ου λεπτού. Στην φάση του πέναλτυ θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός αφού είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα. Εντούτοις δεν θα τον στήσω στον τοίχο. Έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής και δεν θα τον στήσουμε στο τοίχο για ένα λάθος που έκανε. Δυστυχώς θα τον στερηθούμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΣΤΡΟ: Έτρεξε πολύ, κράτησε την μπάλα όποτε έπρεπε και σκόραρε και το γκολ της ομάδας μας. Ο Κάστρο δεν εξτρέμ ούτε χαφ. Δείχνει να έχει την θέση μπροστά από τον αμυντικό χαφ και γενικά μπορεί να αποδώσει καλύτερα σε εκείνο το σημείο του γηπέδου. Εντούτοις δεν τον βλέπουμε ούτε να αδιαφορεί αλλά ούτε και να πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις. Τα δίνει όλα και όσο περνά ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Με τον Μέρτακκα είχε πολύ καλή επικοινωνία στο παιχνίδι και ίσως στο παιχνίδι με την Ομόνοια να τον δούμε στο δεξί άκρο της επίθεσης μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Πολύ μεγάλη εμφάνιση χωρίς γκολ όμως. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, με πάθος, δύναμη και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Εντούτοις δεν μπόρεσε στις 4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε να σκοράρει. Είναι επιθετικός που τον πιστεύει πολύ ο Ελέ και αυτό φαίνεται. Ο ίδιος συνεχώς ανεβάζει απόδοση αλλά θα πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματα του. Ιδιαίτερα στα τετ α τετ πρέπει να λειτουργά πιο γρήγορα και με καθαρό μυαλό. Αυτό θα το αποκτήσει μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Μπήκε στην θέση του Μαραγκού στο 35ο λεπτό και ήταν σαν και δεν έλειψε ποτέ από την ομάδα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ισπανό και ας ελπίσουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα τραυματισμού στη συνέχεια. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ: Η επιστροφή του παικταρά μας είναι γεγονός. Έδειξε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τον ρυθμό του αλλά μαζί με τον Σκοπελίτη στο κέντρο καθάρισαν τα πάντα. Είναι αρχοντικός, είναι ο γνωστός Γκρέγκορ και η επιστροφή του θα λύσει τα χέρια του προπονητή μας. Έκανε πολύ καλό 2ο ημίχρονο και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Έπαιξε λίγο για να κριθεί. Στην φάση του φάουλ της Αέλ από το οποίο προήλθε το γκολ βιάστηκε να κάνει τάκλιν με αποτέλεσμα να ανατρέψει την αντίπαλο. Θα μπορούσε να κάνει καλύτερη άμυνα. Από την άλλη όμως προσπάθησε πολύ να βοηθήσει για όσο αγωνίστηκε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:

Τεράστιος ο Ελέ απόψε. Κατέβασε την ομάδα στο γήπεδο όπως έπρεπε. Οι ποδοσφαιριστές του ήταν πολύ διαβασμένοι και ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο. Ο Ορλάντο Σα μετά βίας έπαιρνε την μπάλα και όποτε γινόταν αυτό ο Μέρτακκας δεν τον άφηνε να πάρει ανάσα. Την στιγμή που η ομάδα μένει με 10 παίκτες περνάει στο γήπεδο τον Βαν Ντάϊκ στην θέση του Τομάς και βάζει τους 4 του κέντρου στην ίδια ευθεία δίνοντας βαρύτητα στον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας. Οι κεντρώοι δεν έβγαιναν στα άκρα αναγκάζοντας του ποδοσφαιριστές της Αέλ να παίξουν από τα πλάγια και όποτε γινόταν αυτό ο Σκοπελίτης από τα δεξιά και ο Βαν Ντάϊκ από τα αριστερά έδιναν βοήθειες στα πλάγια μπακ μας. Έχει ανεβάσει πάρα πολύ ψυχολογικά και αγωνιστικά τον Μυτίδη και έχει δείξει ότι βάζει τους καλύτερους να παίζουν. Είναι της άποψης ότι αυτός ο προπονητής έχει πολλά να δώσει ακόμη στην ομάδα μας και θα πρέπει να τον στηρίξουμε τόσο στα καλά όσο και στα κακά. Πάμε τώρα στο επόμενο παιχνίδι στην Λευκωσία με την Ομόνοια στις 19 του μήνα περιμένοντας να δούμε πόσο άριστα θα κοουτσάρει την ομάδα ο Ελέ!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

An ixame oso kosmo eprepe na exoume sto tsirio isos ta sfirigmata na itan diaforetika. I omada mas tha ine ekei kai mas to deixnei se kathe tis paixnidi. Kata tin apopsi mou to kalitero imixrono pou kaname san AEK. Stroto paixnidi me tin mpala na paizete sto edafos parolo pou ael mas pieze apo psila.Poly krima gia tous 2 adikous vathmous pou afisame sto tsirio afou tha mporousame na telioname to paixnidi apo polu noris. Oloi i podosferistes epeksan me 1000 kai tous aksizoun polla sixaritiria. 2 mono simia xrizoun veltiosis:1) telioma ton faseon ine apisteftes i efkairies pou xasame 2) O negri oso kalos termatofilakas ki an ine, ston aera exei tromeres adinamies kai kathe sentra tou antipalu fantazei kindinos thanatos sta kare mas.
An diorthothoun afta ta dio kai me to epipedo ton allon omadon na min ine toso psilo fetos isos na mporoume kai gia ton titlo me tetia OMADA pou exoume
O Ele nomizo exei kleisei idi ola ta stomata kai deixnei poso polu exei doulepsei tin omada mas , mas ekane na ksexasoume ton simon polu grigora kai me polu xamilotero budget kai paixtes oxi toso egnosmenis aksias katafere na ftiaksei mia omada polu pio antagonistiki kai polu pio ''omada'' apo tin persini.
Ine krima o kosmos na min stirizei afti tin omada pou kanei tin poli mas toso perifani kai xerese pragmatika na tin vlepeis sto gipedo.
To sinthima mas prepei na ine OLH I LARNACA GHPEDO afti i omada to aksizei

Ανώνυμος είπε...

Τωρα είναι η μεγάλη ώρα του Αεκτζή...ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΝΕΤΕ 1,ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΕΚ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

το πρόβλημα του νέγκρι στον αέρα έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΛ να κάνει περισσότερες φάσεις απ όσες μπορούσαν. όταν κάνει έξοδο δεν έχει την αίσθηση για το πότε πρέπει να κάνει άλμα, και όταν στη διάρκεια του παιχνιδιού τον πάρει από κάτω, δεν βγαίνει καθόλου, όπως έκανε και στη φάση που δεχτήκαμε το γκολ. αν το βελτιώσει και σε μικρό βαθμό θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση στο θέμα της εξόδου. Πρέπει να δουλέψει το τιμ των τερματοφυλάκων το συγκεκριμένο θέμα και ο Έλε σίγουρα μπορεί να τον βοηθήσει.

Ανώνυμος είπε...

διαβάζω αριστερά και δεξιά για τον Νέστωρα και για τις χαμένες του ευκαιρίες και ότι δεν είναι καλός επιθετικός κλπ. Ο Νέστωρας έχει πάρα πολλά καλή τεχνική με την μπάλα, μπόρει να παίξει με πλάτη στο τέρμα και να δημιουργήσει φάσεις έχοντας αίσθηση το πού είναι η αντίπαλη εστία ανά πάσα στιγμή. Τα τελειώματα εν θέμα προπόνησης, ψυχολογίας και παιχνιδιών, όσο παίζει θα βελτιώνεται και θα κλείσει τα στόματα όσων των αμφισβητούν. Γράφεται πολλά ότι θυμίζει Κωνσταντίνου, με τα όσα έδειξε μέχρι σήμερα μπόρει άνετα να τον ξεπεράσει σε πολλούς τομείς. Και για την φάση που περίμενε ο Κούλλης πάσα και υπήρχε μουρμούρα στην κερκίδα ας έχουν υπόψη τους οι 'καθηγητές' ότι οι μεγάλοι σέντερ φορ είναι ΚΑΙ εγωιστές όταν πρέπει, και ο Μυτίδης δείχνει ότι θέλει να πάρει τις φάσεις πάνω του όταν βλέπει ότι μπορεί να σκοράρει. Όταν σκοράρει σε 2-3 παιχνίδια συνεχόμενα και πάρει τα πάνω του, να δω τί θα λένε τούτοι ούλλοι που σήμερα εσκαρτάραν τον!

Ανώνυμος είπε...

to lathos tou ele einai oti stin antikatastasi tou kasto na empeine o pintado pou tha voithouse kai epithetika kai amintika stis stimenes faseis

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σωτήρη Αντωνίου και λοιποί πού εισαστε τωρα?Ενε κουραστηκε η ομάδα παραπάνω με 10 παίχτες? Μεν ξαναπατησετε δαμεσα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά εδώσαν κανένα τηλέφωνο ή τραπεζικό λογαριασμό για
λεφτά για τα κριτήρια?

Ανώνυμος είπε...

Αν διαβάζει κάποιος από την διοίκηση βγάλτε επιτέλους τα νούμερα για την εισφορά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑΠΕ , ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ . ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΓΖΠ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ . ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ .

ΑΕΚ/1965

ΠΑΜΠΟΣ είπε...

μεν γυρευκετε τους καναπεδογαγους ετσι μερες.θα ξαναεμφανιστουν με την πρωτη ασχημη μερα της ομαδας.για το ματς με ΑΕΛ κορυφαιος της αναμετρησης ηταν ο Νικολαου ο διαιτητης, και ακολουθψς κατα σειρα Σκοπελιτης,Μερτακκας,κΚαταλα και Καστρο..Ο Σκοπελιτης παιζει σαν εικοσαχρονος κι ας μην τον ηθελα στην ομαδα.Τωρα ειναι απαραιτητος.Ερχονται και ο Μαατσι και ο Ρεινα και μαζι με τον Λουσερο θα δουμε και μαγεια μαζι.τα καλυτερα ερχονται.

Ανώνυμος είπε...

ο αριθμός για εισφορά εν να είναι όπως τις φανέλες στην μπουτίκ, εν να αλλάξει η χρονιά αλλό λίο, και ακόμα εν να έρτουν.

Ανώνυμος είπε...

To lathos eni oti o koullis peftei efkola. Emathan se re koulli ti kamneis. Oso kala kai na paizeis, amman eisai pseftis o kosmos enna se exei sto stoxastro to idio kai oi diaitites. Oi diaitites en je eni vlakes, xeroun poios kamnei theatro je poios oi. Peze epitelous san anthrwpos. Epeses 1000 fores os tora me tin fanella tis aek. Posa penalty ekerdises kai poses kitrines? Akoma kai na se laktisoun epathes opos ton psefti ton vosko. EN THA SOU TO DWKOUN. Katalave to epitelous.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους συνεχίζουν να έχουν τις αμφιβολίες τους για την ομάδα μας δείτε αυτή την είδηση... http://www.gazzetta.gr/football/article/548626/elliniko-hroma-stoys-koryfaioys-xenitemenoys-ispanoys

είναι η καλύτερη ενδεκάδα αυτής της αγωνιστικής της ισπανικής έκδοσης του eurosport, με τους ισπανούς που αγωνίζονται εκτός της χώρας. Ανάμεσα στους Ντε Κεα, Σίλβα, Καγιεχόν βρίσκεται και η παικτούρα ο Καταλά. τα σχόλια δικά σας

ΠΑΜΠΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ 4:Ο4 Ο ΚΟΥΛΛΗΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΤΖΙΑΙ ΕΣΥ ΕΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΙΜΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΕΡΤΑΚΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε τηλέφωνα εισφοράς βρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.