News Update :

Foreplay: Α.Ε.Λ. - Α.Ε.Κ.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Με φόρα από την εντός έδρας νίκη επί της Ε.Ν.Π. και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, η ομάδα μας ταξιδεύει στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την ανεβάσει κι άλλο στη βαθμολογία. Αρκετές οι ιδιαιτερότητες του σημερινού ματς:

---> η Α.Ε.Λ είναι η μοναδική αήτητη ομάδα μέχρι στιγμής και πρωτοπόρος στη βαθμολογία
 ---> η επιστροφή του Φαν Ντάικ, του φυσικού ηγέτη της ομάδας μετά από 5 μήνες και η εντεκάδα γρίφος
 ---> ο Ρομέρο θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την περσινή του ομάδα

Για κάποιους η ομάδα έχει πείσει για την ποιότητά της, κάποιοι ακόμα δεν έχουν πιστεί. Θεωρώ πως με νίκη σήμερα μέσα στο Τσίρειο θα πειστούν και οι πιο δύσπιστοι για τους πρωταγωνιστικούς στόχους της φετινής ΑΕΚ. Η καραμέλα περί απουσιών οδεύει προς κατανάλωση αφού μόνο Ρέινα και Μάατσι είναι εκτός. Η άλλη καραμέλα περί αδυναμίας του προπονητή να κοουτσάρει σωστά την ομάδα επίσης έχει τελειώσει μιας και ο Ελευθερόπουλος τώρα έχει ελευθερία κινήσεων στον πάγκο. Συνεπώς με ενδεχόμενη κακή εμφάνιση παρόμοια της πρεμιέρας θεωρώ πως οι κριτικές θα είναι πιο αυστηρές και ο προβληματισμός ουσιαστικότερος, μεγαλύτερος και δικαιολογημένος.

Η εντεκάδα απρόβλεπτη καθώς στο χώρο του κέντρου επιστρέφει ο Βαν Ντάικ, γεγονός που ίσως αφήσει τον μέχρι τώρα πολύ καλό Σκοπελίτη στον πάγκο, ή ακόμα να προωθηθεί μπροστά από τον Ολλανδό και να μείνει εκτός ο Κάστρο. Το ενδεχόμενο να παραταχτεί με δύο κόφτες η ομάδα είναι απομακρυσμένο με βάση το σύστημα που αγωνιζόμαστε μέχρι στιγμής. Η επιστροφή του Μουρίγιο δίπλα από τον Καταλά θεωρείται σχεδόν δεδομένη, όπως και η χρησιμοποίηση του Μέρτακκα μετά από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Στην κορυφή με ελπίδα να συνεχίσει το σκοράρισμα ο Μυτίδης, με Παύλου, Τόμας, Λουσέρο, Κάστρο και Σκοπελίτη να διεκδικούν τις τέσσερις θέσεις του μεσοεπιθετικού χώρου. Δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά φέτος τον Μπαγκούρα αγωνιζόμενο με τα κιτρινοπράσινα σε επίσημο παιχνίδι.

Για την ΑΕΛ θα απουσιάζει ο τραυματίας Ουόν και ο τιμωρημένος τερματοφύλακας. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Μπεμπέ σαν γρανάζι του μεσαίου χώρου. Ο χώρος του κέντρου θεωρώ θα καθορίσει την έκβαση του παιχνιδιού και σίγουρα η τακτική των προπονητών. Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να παμε για το "Χ" αλλά μόνο για τη νίκη. Να μπούμε δυναμικά, με τσαμπουκά και να είμαστε διεκδικητικοί. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από την ΑΕΛ και αυτό πρέπει να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές μας.

Όσον αφορά τον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα προσωπικά προβληματίστηκα στο προηγούμενο παιχνίδι που παίζαμε μόνο από τα άκρα και καθόλου από τον άξονα. Έστω κι αν η τακτική του προπονητή είναι να στηρίζεται στα "φτερά", εντούτοις μια ομάδα πρέπει να είναι ικανή να επιτίθεται με ποικίλους τρόπους. Αυτό περιμένω να δω σήμερα όπως και περισσότερες ατομικές ενέργειες-πρωτοβουλίες των ποδοσφαιριστών μας. Τα στημένα επίσης χρειάζονται δουλειά καθώς όπως και πέρσι έτσι και φέτος δεν είμαστε ιδιαίτερα απειλητικοί.

Ο κόσμος θα παίξει το δικό του ρόλο γι' αυτό καλούνται οι οπαδοί μας να στηρίξουν την ΑΕΚάρα μας, όπως ακριβώς έκαναν και στο ΓΣΠ εναντίον του Αποέλ.
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

ΦΑΡΑΩ είπε...

ΕΦΚΑΤΕ ΡΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΖΙΑΙ ΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.ΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΕΣ Μ......Σ ΣΑΣ ΕΦΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΖΙΑΙ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.ΑΤΕ ΠΕ ΤΕ ΜΑΣ ΤΖΙΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΟΤΙ ΕΝ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΖΙΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΗΡΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ 10¨25. ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ ΨΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ 'ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ' ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΨΥΠΝΑΤΕ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΨΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟ....

spider 81 είπε...

ησαστεν για τα παναυρκα ρε αντιθετες αποψεις.που ησαστεν τωρα να γραψετε για την ομαδα?ειμαι σιγουρος οτι θα εμφανιστειτε με την πρωτη αποτυχια να γραφετε τις βλακειες σας.Εγκα ρε Σωτηρη Αντωνιου να μας πεις για την ποιοτητα της ομαδας..ατε λεβεντη μου..
ΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.Συγχαρητηρια κυριε Ελευθεροπουλε για την ομαδα που εφτιαξες.O Kστρο ηταν εξαιρετικος.Η καλυτερη του εμφανιση.Αδικη η αποβολη ενω ειχαμε ακομη ενα πεναλτι.Προεδρε σταματα να τους χαιδευεις τους διαιτητες.Ποιο σψστο ηταν να πεις ανθρωπινα λαθη απο διαιτητες με περιορισμενες δυνατοτητες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΣΩΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.Η ΠΟΛΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.