News Update :

Με άριστα το 10 (μεγάλη έρευνα του blog)

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Έχει ολοκληρωθεί αισίως ο πρώτος γύρος του φετινού ποδοσφαιρικού μαραθώνιου και σίγουρα όλοι διαμορφώσαμε ξεκάθαρη εικόνα για την ποιότητα του κάθε παίκτη. Το aekition blog σας ζητά να βαθμολογήσετε τους παίκτες της ΑΕΚ με άριστα το 10, ώστε να δούμε πώς κατατάσσουν οι φίλοι της ομάδας μας τους παίκτες! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο blog συνοδευόμενα και με ανάλυση.

Ευχαριστούμε!
Share this Article on :

21 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!ΑΕΚΑΡΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

re ma imaste sovaroi? sti psifoforia oi parapano epsifisan aristero back?? kirie leison!! DEKSI BACK 8eloume oi aristero. o margaca kamni polla kali doulia

Ανώνυμος είπε...

O Margasa einai kata synthiki back.Einai paiktis kentrou pou mborei na presarei,na pasarei na ntrimplarei na soutarei.

Einai o pio dimiourgikos mas paiktis,giati na ton periorizo apla epeidi einai toso paiktaras pou mborei na paixei opoudipote.

Deksi back einai o Kristis.Den einai kalos?

Ανώνυμος είπε...

min ksexnate ton Jason - telios san back ston moderno podosfero afou einai poly grigoros mporei na markarei kai kserei poly podosfero. Den einai aristera pou paizei o Jason? Dexia exoume provlima otan lipei i den trava o Kristis. O Dimenh einai entaksi alla prepei na einai kai aftos stin mera tou.

aixmi mprosta prepei na einai ta akra tis epithesis opos einai o King kai o Priso. Omos otan enas apo tous dio den trava tote exoume provlima. Entaksi exoume ton Gomez alla ton protimo ekei pou paizei o Alan tora. Sto kentro exoume epiloges afou einai kai o Markasa, Fandaik, Linsen. Nomizo oti i fotia erxete sinithos apo ta akra kai den vlepo tis epiloges. O Paoulista akomi den epekse. Ama travoun ta akra na dite kai ton Oper pou tha vazei goals.
den eime sigouros oti to provlima einai of centerfor afou exoume treis. Ama travaei i omada apo piso kai apo ta plevra tha dite tous centerfor mas. gia tin ora afto pou eida einai oti exoun poly kali kinisi kai positioning

Ανώνυμος είπε...

i omada thelei
a)center back (an mporei na peksei kai amintiko half akoma kalitera) --> plirofories anaferoun oti o mprouers einai kleistos
b)AKRAIA BACK aristero back theloume giati oute o margaca oute o jason einai aristera back. dexi back theloume gia back up tou kristi. evarethika kathe fora pou en timorimenos/travmatias na tremei to fillokarti mou me ton dimech(an je eveltiothike tromera ta teleftea pexnithkia) je ton orthodoxo-->mia kali lisi tha itan o marios ilia pou pezei kai sta 2 akra kai einai kai kiprios omos den exo akousei kati
c)Center for gia back up tou oper. O konte den einai center for pou na teriazei stin omada mas distixos to edikse me tin pafo. theloume ena akoma center for styl jankauskas/oper

Stavros

Ανώνυμος είπε...

file mou den simeni oti epidi enas pextis ine kentrikos prepei pasi thisias na pexi kentro!! poli podosfairistes ekana megali kariera se diaforetiki thesi apo ekini pou xekinisan.oxi filoi mou, i aek den xreazete aristero mback pleon.

kai na sas exigiso to giati. kai o markasa, kai o tseson demetriou prepei kai pistevo theloume oloi na minoun xronia stin omada mas. gia pola xronia kai oi dio kai malista vasikoi kai oi dio. ara? ara i thesi tou aristerou mpack ine kalimeni akoma kai an o margasa pae kentro pou simeni to palevi me ton linson gia vasikos.

oxi filoi mou den theloume aristero mback. iparxi kai o koullis. exoume tseson, margasa, kouli kyriakou. gia onoma tou theou. den simeni epidi o margasa epeze kentro stin doxa prepei na pexi kai stin aek kentro! tora otan epistrepsi o tseson tote nai tha pexi kai kentro analoga me ton proponiti mas.

dexi mpack nai. theloume enas isaxio tou theofilou. omos proteriotita exoun 2 pragmata gia tora. epidi sas thimizo oti o tseson demetriou ine dexiopodaros kai mpori na pexi kai dexi mpack opos ipe kai o filos pio pano telios gia ton moderno podosfairo.

theloume ena stopper kalitero apo ton kalo senkel kai ena centerofor isaxio alla pio grigoro apo ton poli kalo oper.

diafono file oti exoume tris centefor. o paoulista den ine centefor, o konte isteri gia vasikos kai o miditis ine classikos centerfor pou prepei na perni simetoxes gia na ine etimos sto mellon.


i aek theli ena poli kalo kai grigoro classiko centerfor kai ena vasiko centerback an vroume kalitero apo ton senkel.

gia ola afta omos iparxi o kirios kroif.

emas to kathikon mas ine na imaste oloi G.S.P tin kiriaki. imaste 7 pontous prosta apo ton tetarto kai pempto! tritos pas europi.

OLOI GIPETHO!!!!

Ανώνυμος είπε...

gia na epivevoso afta pou ipa pio pano, parte paradigma as poume to apoel kai ton atho solomou. ton prosarmose dexi mpack o giovantovits. epidi ine kalos pextis kai pori na prosferi. to idio kai o margasa kai o tseson, prepei na pezoun vasikoi! ara vriskis xoro na tous valis vasikous. giafto den theli aristero mback i aek.

Ανώνυμος είπε...

vasika re paidia 8eloume se ka8e 8esi akoma 1 pexti extos pou tous amintikous kentrikous(linssen, van djik)kai portari etsi oste na exoume je parapano epiloges je jino p lalousin gia na ise megali omada 8eleis "pagko". dexia o kristis 8orite en pollo trava...os to 1 imixrono paei...o dimex en lio epikindinos.otan erthi o jason akousa 8a paei dexia giati tou arese tou proponiti o margaca aristera. omos mpori nan je kouventes tou kafene...tha doume!

LOOKING FORWARD SUNDAY! OULLOI JIAME AEKARA M!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ALIMIONO AN AFISOUME TIN OMADA EPIDI IXAME MIA METRIA APODOSI. AN PEXOUN SENKEL KAI OPER THA XTIPSIOUME TO PEXNITHI.

PREPEI NA EXOUME PANO APO 2000 KOSMO! OLOI G.S.P.

OLOI!!!!!!!!!!!!! IMASTE 3RD 1 PONTOS APO TIN OMONOIA! OLOI GIPETHO!


KALO TO SF.FI NA VGALI ANAKINOISI OTI DEN EGINE TIPOTE ME MIA ITTA KAI NA KELESI OLO TON KOSMO TIS AEK STO GIPETHO!

Ανώνυμος είπε...

An nomizeis oti i thesi (anonyme 8.05) tou Margasa kai tou Jason einai akraia back pao paso.

Profanos den thymasai oti o Margasa itan vasikos sto kentro prin ton Linsen kai ti dynamiki prosfere stin omada.O Jason prota ap'ola einai dexiopodaros kai i thesi tou einai sta akra tis epithesis pou eipe o filos pio pano oti hriazomaste enishysi.Diafono oti hreiazomaste se polles theseis paiktes alla teino na symfoniso me ton filo Stavro.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΡΕΙΣ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΕΧΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕΝ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ta thimame ola re file 9.07 kai den ipa i thesi tou margasa kai tou tseson ine mpack. sou exigo oti den simeni epidi ine pextis kentrou o margasa prepei na pexi kentro!!

ego thelo ton margasa kai ton tseson vasikous. vres mou thesi afou den thes na pexoun kentro? na mini exo o kinglsey gia na pexi o tseson dexi xaf? na mini exo o linson gia na pexi o margasa? na minoun. den ine kako. omos an o aristeros mpack pou thelete den ine oso kalos itan o margasa kai o tseson se afti tin thesi?(pragma poli diskolo) tote ti ginete? pae mia metagrafi xameni. ine kalimeni i thesi esto kai an den ine i thesi pou epezan palia. mia xara tin epexan kai o margassa kai o tseson. apo tin stigmi pou iparxoun linson kai pio prosta o gomez kai o souza pae aristeros mpack o margassa i o tseson. kai o linson prosferi dinamiki kai evale kai simantika goal file mou. ego thelo na pezoun kai o margasa kai o tseson vasikoi ara enas pou tous dio pae aristeros mpack kai prosferi pola akoma kai an den ine i thesi tou. ego ime sigouros oti opiosdipote classikos aristeros mpack diskola tha prosferi oso prosfere o tseson 3,4 agonisitikes safti tin thesi kai o margasa gia 10 peripou agonistikies.

i thesi tou tseson mou les file ine sta akra tis epithesis. sinfono, pos tha pexi vasikos eki omos? afou exoume kinglsey kai priso. ton theloume vasiko ton tseson. ara? pae kai dexis mpack kai arristeros mpack. den simeni epidi i thesi tou ine akra tis epithesi prepei na pexi eki. otan oloi xeroume oti enas kalos kingley exi tin thesi diki tou.

kitaxe pos doulevi to apoel. kaloi pextes xorane se mia entekada kai pezoun se polles thesis. o triskofki xekina vasikos akoma kai otan xekinoun solari kai almbeiada. giati? epidi ine kalos pextis kai prosarmozete stin thesi pou exi. o athos solomou egine mpack, o avraam prepei na pexi kai pezi mpack gia na pexi allos pio prosta. kai o margasa kai o tseson ine poli kaloi pextes kai prepei na pezoun. afou edixan oti mia xara pezoun mpack tote mporoun na pexoun eki. diskola tha vris classiko aristero mpack na sou prosferi osa prosferan se afti tin thesi margassa kai tseson.

kai ego diafono oti theloume pollous pextes! 2,3 kinisis theloume. enas grigoro centeror kai ena poli kalo stopper.

Ανώνυμος είπε...

tjeson aristero back kaai margaca mprosta apo linsen van daik.
8eloume stopper(an mporei na pai3ei k koftis kalitera) kai center for

Ανώνυμος είπε...

file 3.01 kai o gomez? panko? o gomez file ine o pio piotikos podosfairtis tis omadas mas se merika simeia. ara an pae prosta apo tous linson van ntiak o margassa meni panko o gomez, i o priso kai o alan souza spania vlepi entekada.

afto theloume?

telospanton, exoume to kroif. mia xara tha ta kanonisi.

Ανώνυμος είπε...

INE ONTOS PERIERGO POS PSIFIZETE. SINFONO ME TON FILO 4.50

DEN THELOUME ARISTERO MPACK FILOI MOU. EITE O TSESON EITE O MARGASSA MIA XARA PEZOUN SE AFTI TIN THESI KAI EINAI KAI O KOULLIS. EXTOS KAI AN NOMIZETE OTI O GOMEZ INE GIA PANKO KAI GIAFTO PAE O MARGASSA STIN THESI TOU STO KENTRO. AKOMA KAI ETSI OMOS, AKOMA KAI AN PAE O MARGASSA KENTRO O TSESON POU PAE? O GOMEZ? EITE O TSESON EITE O MARGASSA KALIFKOUN MIA XARA TIN THESI TOU ARISTEROU MPACK. AKOMA KAI DEXI MPACK PEZI O TSESON, OTAN EPISTREPSI O GOMEZ, O TSESON PORI NA PEXI KAI DEXIS MPACK.

MIA ENTEKADA XORI OLOUS TOUS KALOUS PEXTES KAI O TSESON O MARGASSA KAI O GOMEZ INE POLI KALI PEXTES. PREPEI NA PEZOUN VASIKOI.
I OMADA THELI CENTEROR KATA KIRIO LOGO, KAI ENA POLI KALO STOPPER.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω να αμφισβητει κανενας οτι δεν εχουμε το ευκολο γκολ φετος παρολο που εχουμε την 3η καλυτερη επιθεση του πρωταθληματος. Αυτο οφειλετε στο οτι οι πρωτοι σκορερ σου ειναι ο αμυντικος σου χαφ και ο κεντρικος σου αμυντικος. Θελουμε ενα σεντερφορ που να εχει το ευκολο γκολ, χωρις να θελω να μειωσω τον Οπερ ο οποιος ειναι ενας δουλευταρας στο γηπεδο και κανει πολλη βρομικη δουλεια που δεν φαινετε, επιμενω οτι χρειαζετε ενας καθαρος σεντερφορ γκολτζης.

Οσον αφορα τον αριστερο μπακ και εκει χρειαζετε ενισχυση η ομαδα. Παρολο που ο Μαρκασα εχει κανει εξαιρετικη δουλεια εκει, δεν ειναι η θεση του. Και ετσι προς προβληματισμο, τι θα γινει εαν τραυματιστει ο Μαρκασα ή παρει καρτες και δεν μπορει να παιξει, ποιος θα τον αντικαταστισει σαν αριστερο μπακ.

Ανώνυμος είπε...

I diki m apopsi ine oti prepi na paroume aristero mpak ektos an proothithi san vasikos o koulis...ala afto den to vlepo giati akoma kai prin to travmatismo tou jeison o proponitis mas den ton evale katholou na peksi...se periptosi pou paroume aristero mpak tote o jeison mpori na peksi kai deksi mpak san alagi i akoma kai vasikos stin thesi tou theofilou apo tin stigmi pou ine dexiopodas (apoti gnorizo ego)...akoma ena pleonektima tou jeison ine oti ine polithesitis kai mpori na antepekselthi nmz se arketes thesis...ara tha ine mia poli kali lisi kai san vasikos akoma kai san alagi...sinfono pos theloume center back kai center for...idika stin epithesi an kai o oper pistevo oti ine poli kalos akoma emena den m edikse pos exi to efkolo goal...ego pistevo enas grigoros kai kalos scorer ine afto pou lipi apo tin omada...oso anafora ton margasa gomez ego pistevo oti den prepi na skeftomaste an tha kathisoun pago i oxi(pros theou pistevo apolita kai stous dio kai theoro idika ton margasa ena apo tous kaliterous mas pektes)...apoti stigmi pou theli mia omada na PROTAGONISTI kai an meni sta psila tis vathmologias prepi na iparxi sinagonismos gia mia thesi stin 11ada kai na iparxoun pektes ston pago i opioi tha mpoun sto pexnidi kai tha kanoun tin diafora...

Oloi gipedo tin kiriaki na stiriksoume tin omadara mas!!!!
Flaounas

Ανώνυμος είπε...

File 9.43 .O kathenas psifizei oti pistevei.Kai ego diafono mazi sou alla den sou leo giati psifizeis etsi?Ti emas tha akousoun gia na kinithoun?
Telos panton den mboroun mna paixoun oloi oi paiktes symfonoi.Omos avto simainei oti eheis vathos.Sto APOEL aresei se pollous os paradeigma paizoun oloi?Posoi axiologoi podosfairistes einai pagko?
I pragmatikotita einai avti tin stigmi tha itan poly hrisimo na ihame ena aristero mback pou embistevetai o proponitis kai na itan o Margasa sto kentro tora pou leipei o Gomez.O Koullis den kanei ston proponiti diaforetika tha ton embistevotan.Mboreis an hreiastei na horeseis kai ton Jason kai ton Margasa stin omada stis kanonikes tous theseis.
Ean den yparhoun travmatismoi kai einai oloi diathesimoi na paizei o kalyteros.

Telos panton avto pou leo kai teliono,horis na thelo na to paixo pateroulis, einai oti prepei na sevomaste oles tis gnomes edo mesa kai na eimaste diathetimenoi na knoume syzitisi.I apofasi sto telos tha einai tou Kroif kai tou Kaanen.

Ανώνυμος είπε...

Margasa jason kristis kai dimech theoro oti kaliptoun dexia kai aristera akra tis aminas mas. episis kai to kento tis aminas mas eimaste ok kathos gia mena ektos apo tous dio vasikous einai kai o lambropoulos pou mporei na paixei aneta ekei alla kai gia tetarti epilogi o louka.oso afora to kentro mas iparxei sinostismos ekei me van daik linsen gomez alan alla akomi kai an xreiastei margasa kai lambropoulos. ekei pou pistevo theloume paixtes einai ena katharoemo centerfor grigoro omos.analogos antipalou vazeis ton analogo epithetiko,i akomi kai tous dio. kai akomi ena paixti sta akra tis epithesis.eidame se kapia paixnidia priso kai king na kanoun asxima paixnidia.ekei isteroume se panko giati otan isteroun aftoi oi dio den exoume allo me tin taxitita kai tin ekriktikotita afton ton dio. oloi gipedo tin kiriaki.min xexnate oti stoxos mas einai i diatirisi tis tritis thesis pou odigei evropi kai meta vlepoume...

Ανώνυμος είπε...

fisika kai o kathenas psifizi oti theli file mou. den ipame kati. apla me ekplagika me tin psifoforia.

tha fani pou tha enisxithi i omada.

oloi g.s.p!

Ανώνυμος είπε...

O ASIFI as vgali mia anakoinwsi gia ti diaitisia. Prepi na valoume kapia piesi sti diaitisia prin to paignidi! Mas adikoun proklitika sta teleftea 2 paignidia enw evnoun tin Omonia ton telefteo mina kai vale.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.