News Update :

Game plan Α.Ε.Π. - A.E.K.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μπορεί μέχρι στιγμής να γεύτηκε τη νίκη μόλις μία φορά, μπορεί να περνά διοικητική κρίση αλλά δεν παύει να είναι ένας σκληροτράχηλος και απρόβλεπτος αντίπαλος που θα αγωνιστεί με πείσμα για να πάρει ότι μπορεί απέναντι στην ομάδα μας. Η Πάφος δεν έχει χάσει από «μεγάλο» αντίπαλο στην έδρα της και αυτό είναι ακόμα ένα σημείο που θα προσέξει ο προπονητής μας ώστε να έρθει η νίκη. Με τα ντέρμπι ΑΕΛ – Αποέλ και Ομόνοια – Απόλλων η ομάδα μας μπορεί να μικράνει την απόσταση από την κορυφή και να μεγαλώσει την απόσταση από την Τρίτη θέση. Όλα αυτά αν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς μέσα στην Πάφο...



Analyze the plan: Η εντεκάδα μάλλον δεν αναμένεται να αλλάξει από αυτήν του θριάμβου με την «κυρία».

Ο Παουλίστα είναι ακόμα ανέτοιμος. Η μόνη αλλαγή που ίσως δούμε είναι τον Ντίμεχ ως δεξί μπακ στη θέση του Κρίστη. Ίσως το συγκεκριμένο παιχνίδι να προσφέρεται για rotation κάποιων προσώπων που αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις.

Unlock the match ®: Το κλειδί για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΠ είναι η υπομονή των ποδοσφαιριστών μας. Ίσως να μην σκοράρουμε από νωρίς, ίσως ακόμα και να βρεθούμε πίσω στο σκορ ή να ισοφαριστούμε. Όποια και να είναι η διακύμανση του σκορ, με υπομονή οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να φροντίσουν έτσι ώστε με τη λήξη του αγώνα να έχουμε πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα περισσότερο από τον αντίπαλο. Υπομονή λοιπόν, καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Όλα αυτά υπό τις ιαχές σχεδόν 2000 ΑΕΚτζήδων που θα κάνουν ΚΑΙ το Παφιακό ΕΔΡΑ.

Pre-match πρόβλεψη: Νίκη φυσικά για την ΑΕΚ με μηδέν παθητικό. 0-2 το τελικό σκορ με γκολ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα γκολ από στημένο (πιθανότατα πέναλτι) και ένα με κεφαλιά ενός παίκτη που θα μπει ως αλλαγή.



Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ta teleftea 2 paignidia me anorthwsi kai AEP h dietisia den ine entaksi mazi mas. Ipirhe offside tou Voskaridi sto prwto goal? Ipirhe faul panw ston Margasa sto deftero goal? Tha prepi na vgali mia shetiki anakoinwsi o ASIFI prin to paignidi me Omonia. H Omonia perni toulahiston ena penalti kathe pegnidi edw kai 1 1/2 mina! Den ine dikaiologia h diaitisia. Apla otan vrethis se kaki mera, me merika lathi se sprwhnoun pros ta katw. Pantws h Omonia ehi tripimeni amina kai an paiksoume kala tha tis valoume 3... Oloi sto GSP gia tin niki.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.