News Update :

Pre-match « Ε.Ν.Π. – Α.Ε.Κ.»

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

« Νίκη και μόνο νίκη »
Αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημα για το παιχνίδι με το Παραλίμνι.
Τώρα θα μου πείτε « δεν είναι αυτός ο στόχος της ομάδας πάντοτε; ». Δεν αντιλέγω. Έχω προσέξει όμως πως συνήθως τη νίκη την κυνηγάμε από το 45’ κι έπειτα. Αυτό δεν είναι πλάνο νίκης. Με τη συγκεκριμένη ομάδα πρέπει να χτυπήσουμε το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Το κλειδί είναι το Α' ημίχρονο. Πάθος, δύναμη, θέληση και πίστη για τη νίκη.
Η Ε.Ν.Π έχει 8 νίκες στο πρωτάθλημα, 4 εντός και 4 εκτός. Στην έδρα της έχει νικήσει την ΑΛΚΗ με 2-1, και τη Σαλαμίνα, το ΑΠΟΕΛ και τον Άρη με το αγαπημένο της σκορ, 1-0. Στην έδρα της εκτός από τις 4 νίκες, έχει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι ομάδες που πέρασαν από το Παραλίμνι μέχρι στιγμής είναι η Ανόρθωση (1-2), ο Ολυμπιακός (0-1) και ο Κινύρας (0-2).
Η γνώμη μου για την Ε.Ν.Π: Για να είμαι ειλικρινείς δεν έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση τη συγκεκριμένη ομάδα. Ποτέ μου δεν έχω απολαύσει παιχνίδια της Ένωσης. Φτωχό θέαμα, στενά σκορ. Δέκα παίχτες στην άμυνα, κλέψιμο και τρέξιμο. Στηριζόταν πάντοτε σε τακτική αντεπιθέσεων (πόσο μάλλον τώρα, με αυτόν τον προπονητή). Η θέση της στη βαθμολογία δεν πρέπει να μας φοβίζει, ούτε και το γεγονός ότι μας κέρδισε τον πρώτο γύρο. Αυτό ειδικά πρέπει μα μας πεισμώνει σαν ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι μια ομάδα που δίνει περίσσιο πάθος και δύναμη στα παιχνίδια της, κάτι που αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όταν προηγηθεί στο σκορ, δύσκολα ισοφαρίζεται, ειδικά αν είναι στο Β' ημίχρονο. Το αυτοκινητάκι που μπαινοβγαίνει στο γήπεδο για τους «τραυματισμούς», το άγχος των αντιπάλων για το χρόνο που τρέχει και η αμυντική διάταξή της, σπάνια σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις κάτι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως και οι τρεις ομάδες που νίκησαν την Ένωση στο Παραλίμνι, πήραν κεφάλι στο Α' ημίχρονο. (Ανόρθωση 40' λεπτό, Ολυμπιακός 32' λεπτό, Κινύρας 11' λεπτό). Γι’ αυτό επαναλαμβάνω πως το πρώτο ημίχρονο είναι το κλειδί. Επιθετικό ποδόσφαιρο και γρήγορο γκολ.
Δε γνωρίζω την εντεκάδα της ομάδας μας, ούτε αν θα δούμε τον Τζόσουα αγωνιζόμενο. Ελπίζω μόνο να μη δω τρεις κόφτες. Αν βάλουμε τρεις κόφτες με την Ένωση τότε με το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βάλουμε 4-5!! Ελπίζω επίσης να μη δω τον Κιγκ στην κορυφή. Ένα 4-2-3-1 με Πάιβα ή Νεοφύτου κορυφή, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι το σοφότερο.
Ακούω από διάφορες πηγές ότι η προσέλευση του κόσμου μας θα είναι αυξημένη. Το εύχομαι. Να σας θυμίσω μόνο τα λόγια του προπονητή μας στην τελευταία διάσκεψη τύπου: « Οι πρώτες τέσσερις θέσεις είναι ανοικτές, πολύ ανοικτές και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί. Καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει μέχρι το τέλος στα εναπομείναντα εφτά παιχνίδια και υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. »

Όλοι Παραλίμνι λοιπόν!

Pre-match πρόβλεψη: 0-2

finikudas
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ. ΝΤΟΥ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Swstes en merei, oi provlepseis sou file Foinikouda. Opws eipes i omada skorare sto prwto imixrono, kai auto to uper mas apotelesma koilise mexri to telos. Perasame nikifora apo mia duskoli edra kai vlepoume me aisiodoxia tin 4ada. To mualo mas einai strammeno twra ston agwna tis Tetartis me to APOEL. Eilikrina den me fovizei o antipalos...Auto omws pou me fovizei einai oi kurioi pou tha diaititevoun kai polu pithanon tha kateuthinontai apo ta "skoteina sxedia" twn ithinontwn tis KOP kai tis Epitropis diaitisias. Kati pou to vlepoume polu suxna stous agwnes mas me to APOEL. As min mas kurievei omws i prokatalipsi. As elpisoume oti o agwnas tha paixtei sto 50%-50%, kai oti tha eimaste emeis oi NIKITES. EMBROS loipon gia alli mia Polutimi niki. AEK MANIA THS ZWHS MOU YSTERIA!!!

Κωνσταντίνος είπε...

efxaristw gia ta kala sou logia absolutaek. pragmati to goal sto prwto imixrono itan to kleidi tis nikis. oso gia ta parapona tis enp...einai gia gelia!!!

oson afora to apoel, an paixtei 50-50, den xanoume ti niki!!!

de tha kanei ksasteria oute tin tetarti! :)

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.