News Update :

ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Αγαπητοί Συναγωνιστές- ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,

Η ιστορία της πόλης μας είναι τεράστια. Είχαμε σαν πόλη διατελέσει μέγα εμπορικός, θρησκευτικός και στρατηγικός κόμβος από εμφάνισης του ελληνισμού. Είναι εμφανές όμως ότι γίνεται προσπάθεια υποβάθμισης τόσο της ιστορικότητας και της σημαντικότητας της ΠΟΛΗΣ όσο και της ΟΜΑΔΑΣ από διάφορες πολέμιες δυνάμεις, μέλη κάποιων σκοτεινών κύκλων.

Ανέκαθεν υπήρχαν οι σκοτεινοί αυτοί κύκλοι από την εποχή της άνθισης της Λάρνακας ως σήμερα. Είναι οι ίδιοι που υποβάθμισαν την σημασία της νίκης μας κατά των Περσών στις Φοινικούδες. Είναι οι ίδιοι που κράτησαν και κρατούν κρυφή την ύπαρξη στην Λάρνακα μεγαλοπρεπών αρχαίων ναών (πχ. της Αρτέμιδος στο δρόμο αεροδρομίου, του Απόλλωνα κάτω από τους σημερινούς επαίσχυντους μιναρέδες που μολύνουν την πόλη μας, του Ποσειδώνα περιγράφεται σε πολλές ιστορικές αναφορές). Είναι οι ίδιοι που απέκρυψαν τις προσφορές της πόλης μας στην αρχαιότητα (βλέπε, Ζήνων τον Κιτιεύ ένα από τους μεγάλους φιλοσόφους, Απολλώνιο τον Κιτιεύ τον πρώτο γιατρό που ανέδειξε το νησί μας κοκ). Ας κάνουμε ένα μεγάλο άλμα στη ιστορία και να θυμηθούμε ότι είναι οι ίδιοι που υποβάθμισαν την προσφορά των πατεράδων μας (ΕΠΑ και ΠΟΛ) στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ (σημειώστε ότι ήμασταν τόσο μεγάλη απειλή για τους εγγλέζους που έκλεισαν τα σωματεία και φυλάκισαν τους ποδοσφαιριστές). Και πιστέψτε το είναι οι ίδιοι που δεν μας θέλουν να μεσουρανήσουμε και κάνουν το παν να μας κρατήσουν στα υπό.

Και δυστυχώς για εσάς πολέμιοι της ΠΟΛΕΩΣ και κατ’ επέκταση της ομάδας της, της ΑΕΚ συνεχίζουμε να ορθώνουμε το ανάστημα σε κάθε περίπτωση που τα σχέδια σας πάνε να μπουν σε εφαρμογή. Μέχρι σήμερα δεν καταφέρατε να μας αφανίσετε και δεν θα σας περάσει ποτέ. Θα είμαστε πάντα εδώ να ορθώνουμε την φωνή μας και το ανάστημα μας σε καθετί άδικο, ανθΕλληνικό και αντιΣκαλιώτικο. Καταλάβετε τέλος ότι όσον και αν βαλτοί διαιτητές, αν πουλημένοι ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες πληγώνουν την ΑΕΚ μόνο πιο δυνατούς μπορεί να μας κάνετε μόνο πιο αποφασισμένους να πάμε ψηλά και πάλι.

ΟΜΑΔΑ - ΠΟΛΗ - ΕΘΝΟΣ

Κίμων.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Κωνσταντίνος είπε...

ta logia einai peritta.sta grafomena sou krivontai megales alithies kimwn. keep writing...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.