News Update :

VIKTORIA PLZEN - AEK 3-1

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!



Η αλήθεια είναι ότι πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων μία τεράστια ευκαιρία για να βρεθούμε από το 1ο παιχνίδι στους ομίλους του Europa. Η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο με ένα πλάνο το οποίο βγήκε από το 10λεπτο αφού μόλις στο 8ο λεπτό πήραμε προβάδισμα στο σκορ με τον Ακοράν. Εκεί που βλέπαμε την ομάδα να πατά τέλεια στον αγωνιστικό χώρο και να παίζει εξαιρετικά την κόντρα επίθεση, ο Τρισκόφσκι στο 16ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2 που θα τελείωνε οριστικά το παιχνίδι. Εκεί όλα άρχισαν να γυρίζουν και ασχέτως της πορείας του παιχνιδιού, θεωρώ ότι ήταν το πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.



Δεν είμαι από αυτούς που στήνουν στον τοίχο ποδοσφαιριστές. Δεν μου αρέσει να το κάνω για μία κακή εμφάνιση ή ένα μεγάλο λάθος. Αν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα τότε ναι θα στήσω στον τοίχο ένα ποδοσφαιριστή. Ο Τρίσκο απλώς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά είναι γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την χρονιά και θα πρέπει άμεσα να βρει τον ρυθμό του. Δεν δικαιολογείται ποδοσφαιριστής της κλάσης του να αγχώνεται όταν βρίσκεται φάτσα με τον τερματοφύλακα. Το ίδιο άγχος είδα και στην φάση του 0-1 με την πλάσα του να είναι επιεικώς μέτρια. Γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ψυχολογίας αλλά περιμένω από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και συνάμα έμπειρο, όπως είναι ο Τρίσκο, να πεισμώσει και να δείξει ποιός είναι στο επόμενο παιχνίδι δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα μας.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με το παιχνίδι που είδαμε, θεωρώ ότι ο Ιντιάκεθ δικαιώθηκε για το πλάνο του απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος είναι αρκετά γρήγορος με και χωρίς την μπάλα. Έκλεισε όλους τους χώρους γύρω από την εστία του Πάμπλο και με εξαίρεση μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάκος στο 27ο λεπτό δεν είχαμε άλλη υποψία φάσης από τους Τσέχους με κάθετη πάσα από τον άξονα. Οι 2 αμυντικοί χαφ μπροστά από την 3άδα της άμυνας, ανάγκασαν τους Τσέχους να γυρίσουν το παιχνίδι στα άκρα με τους Αντωνιάδη-Μουρίγιο να βγάζουν πολύ καλές άμυνες. Δυστυχώς, πέραν του ανύπαρκτου φάουλ που έφερε το 1-1, είχαμε την φάση του 36ου λεπτού με τον Κόλαρ να σκοράρει το 2-1 με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας να είναι πολύ κακή στην φάση αυτή. Ο Τρουγιόλ έχασε το μαρκάρισμα του στο δεξί άκρο της άμυνας με αποτέλεσμα να βρεθεί εναντίον 2 ο Μουρίγιο στο μαρκάρισμα και να βγαίνει η σέντρα στην περιοχή μας χωρίς πρόβλημα. Από εκεί και πέρα 4 ποδοσφαιριστές μαρκάρουν λάθος και ο Κόλαρ σκοράρει ένα εύκολο γκολ. Ηταν η μοναδική στιγμή σε όλο το 90λεπτο που χάθηκε η συγκέντρωση όλης της ομάδας. Με το 2-1 πήγαμε στα αποδυτήρια.

Στο 2ο μέρος η ομάδα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες είτε με την μπάλα κάτω και τις κάθετες του Λαρένα είτε με πλαγιοκοπήσεις του Ακοράν. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς προβλήματα μεσοαμυντικά για την ομάδα μας και πάνω στην στιγμή που ο Ιντιάκεθ είχε δώσει οδηγίες στον Τέτε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, ήρθε η απερίσκεπτη ενέργεια του Λαμπάν η οποία έδωσε προβάδισμα 2 γκολ στον αντίπαλο. Η προσπάθεια μας από εκεί και πέρα ήταν μεγάλη αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις ενώ οι 3 αλλαγές της ομάδας δεν είχαν χρόνο να βοηθήσουν. Ο Τέτε άλλαξε τον Αντωνιάδη στο 74ο λεπτό, ο Χέφελ τον Λαμπάν στο 83ο λεπτό ενώ ο Μυτίδης πέρασε στην θέση του Τομάς στο 86ο λεπτό.

Όπως είπα και πιο πάνω η προσέγγιση του παιχνιδιού από το τεχνικό μας επιτελείο ήταν εξαιρετική. Ποιά όμως θεωρώ ότι ήταν τα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού; Θα τα αναλύσω πιο κάτω:

1) Οι χαμένες ευκαιρίες του Τρίσκο ήταν καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα. Αν έκανε το 0-2 στην φάση του 16ου λεπτού δεν θα υπήρχε γυρισμός στο παιχνίδι για τους Τσέχους. Δυστυχώς ο σκοπιανός δεν τα κατάφερε. Επίσης στο 1-1 και λίγο πριν το 2-1 δηλαδή στο 34ο λεπτό χάνει ακόμα μία τεράστια διπλή ευκαιρία μετά από φάουλ του Λαρένα από δεξιά. Οι 2 αυτές φάσεις έδωσαν την ευκαιρία στην Πίλσεν να μείνει ζωντανή και η τσέχικη ομάδα κατάφερε να επανέλθει.

2) Η αψυχολόγητη ενέργεια του Λαμπάν σε ένα σημείο που η ομάδα δεν ένιωσε την παραμικρή απειλή έδωσε την νίκη με 2 γκολ στην αντίπαλη ομάδα. Πραγματικά όσες φορές και να το δω δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκε ο ποδοσφαιριστής μας. Σίγουρα, έχασε τον αντίπαλο του, ο οποίος αντίπαλος του πήρε και την κεφαλιά, αλλά δεν μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό του ποδοσφαιριστή εκείνη την στιγμή. Ενστικτωδώς αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο και καταδίκασε την ομάδα. Ελπίζω να μην επαναληφθεί ξανά.

3) Θεωρώ ότι ο προπονητής μας άργησε πάρα πολύ να αλλάξει το παιχνίδι προς όφελος της ομάδας μας. Σε όλο το 2ο μέρος είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μπορούσε τουλάχιστον στο 60ο λεπτό να προχωρούσε με μία αλλαγή που θα έφερνε ακόμα πιο κοντά στην περιοχή της την Πίλσεν. Περίμενα να δω τον Νέστορα πιο γρήγορα στο παιχνίδι με έναν εκ των Τρουγιόλ-Λαμπάν να φεύγει από το γήπεδο σε εκείνο το σημείο και τον Λαρένα να έρχεται ως 2ο αμυντικό χαφ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αλλά ούτε ακόμα και στο 70ο λεπτό είδαμε κάποια κίνηση από τον προπονητή μας. Το χρονικό σημείο που επέλεξε να αλλάξει πράγματα ήταν πολύ καθυστερημένο, κατά την δική μου προσωπική άποψη πάντα, και παρά το 3-1 θεωρώ ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πλέον. Εν τέλει η άποψη μου είναι ότι το φοβήθηκε περισσότερο από ότι έπρεπε ενώ η ομάδα έδειχνε ότι μπορεί να βάλει και άλλο γκολ.

Τα πιο πάνω είναι οι δικές μου προσωπικές απόψεις. Αυτό είδα και αυτό καταγράφω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος όμως να προσφεύγουμε σε ακρότητες (κάτι το οποίο πάντα κάνουμε οι οπαδοί) και να μηδενίζουμε τους πάντες. Η ομάδα έδειξε ότι και μπορεί και θέλει να προκριθεί. Από εκεί και πέρα θα πρέπει και ο κόσμος να γεμίσει την αρένα την επόμενη Πέμπτη και να σπρώξει την ομάδα στην νίκη. Μπορούμε και εμείς να παίξουμε μπάλα αδέλφια και όλοι μαζί θα βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει την πρόκριση στους ομίλους.
Κλείνω, λέγοντας ότι η απουσία του Κριμέντσικ από την Πίλσεν είναι τεράστια. Πρόκειται για τον βασικό τους επιθετικό ο οποίος είναι τιμωρημένος και για το 2ο παιχνίδι. Αυτό κάνει την προσπάθεια μας για πρόκριση ακόμα πιο εφικτή και είμαι σίγουρος ότι αν δείξουν το απαραίτητο πείσμα και την απαιτούμενη συγκέντρωση οι ποδοσφαιριστές μας, θα καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους!

Υ.Γ.1: Απορίες προκαλεί το γεγονός ότι η μεγάλη μας μεταγραφή δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό ακόμη. Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές είναι για τα μεγάλα παιχνίδια και περιμένω στο παιχνίδι της Αρένα να τον δω στην 11άδα τον Κάσες. Αν δεν τον δούμε ξανά κάτι δεν πάει καλά.

Υ.Γ.2:  Παράλειψη μου που δεν αναφέρθηκα στα προηγούμενα άρθρα μου για το εξαιρετικό βίντεο που ετοιμάστηκε από την ομάδα μας για τα διαρκείας. Με διαφορά το καλύτερο που έγινε ποτέ στην Κύπρο και που δείχνει ότι η ομάδα βαδίζει σε επαγγελματικά πλαίσια και σιγά σιγά θα φθάσει στα επίπεδα που όλοι θέλουμε! Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές του βίντεο αυτού αλλά και στα παιδιά του εμπορικού τμήματος της ομάδας οι οποίοι τρέχουν μέρα-νύχτα για να είναι όλα στην εντέλεια! Αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες της Αεκάρας!  

Υ.Γ.3: Τα ΖΩΑ έχουν υποσχεθεί ότι θα στείλουν οι ίδιοι την ομάδα στην ομίλους του Europa! Περιμένω τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν στο μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης! ΖΩΑ ON TOUR!!!



ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΜΠΛΟ: Ο Πάμπλο δεν φέρει ευθύνη για κανένα εκ των γκολ που δέχθηκε. Στο 1-1 το φάουλ ήταν άπιαστο ενώ στο 2-1 προδόθηκε από την άμυνα του. Το 3-1 προήλθε από τα 11 βήματα και δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Όπως είπα και άλλες φορές είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κάτω από τα δοκάρια μας. Θα πρέπει να είναι έτοιμος για μεγάλη εμφάνιση στον επαναληπτικό!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10
ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Ο Μουρίγιο τα πήγε εξαιρετικά στο παιχνίδι. Τακτικά ήταν αλάνθαστος και ανέκοψε πάρα πολλές επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων. Στην φάση του 2-1 μάρκαρε σωστά τους 2 αντιπάλους που βγήκαν πάνω τους δίνοντας των εξωτερικό διάδρομο αφού γνώριζε ότι εντός της περιοχής υπήρχαν άλλοι 4 ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς βγήκε η σέντρα και όλη η ομάδα αδράνησε με αποτέλεσμα να δεχθούμε το 2-1. Όταν η ομάδα αμυνόταν ερχόταν στο δεξί άκρο της άμυνας και έκλεινε όλους τους χώρους ενώ όταν επιτιθόμασταν ήταν ο δεξιός κεντρικός αμυντικός. Είναι έμπειρος και τεράστιος ποδοσφαιριστής και εάν μείνει μακριά από τραυματισμούς θα κάνει μεγάλη χρονιά. Θα πρέπει να βρίσκεται στην 11άδα και στον επαναληπτικό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10
ΜΟΪΣΟΦ: Καλή εμφάνιση και από τον σκοπιανό. Μοναδική εξαίρεση η αδράνεια στο 2-1 αλλά και η κακή τοποθέτηση στην μεγάλη ευκαιρία του Μπάκος στο 26ο λεπτό. Μπήκε πολύ καλά στην χρονιά και ελπίζω να μείνει σταθερός σε όλη την διάρκεια της. Ξέρει καντάρια μπάλα και το δείχνει και ελπίζω να κάνει μεγάλο παιχνίδι στον επαναληπτικό!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10
ΚΑΤΑΛΑ: Ο Αρχηγός μας προσπάθησε πολύ αλλά δεν ήταν και από τα καλύτερα του παιχνίδια. Μπορεί και για πολύ καλύτερα αλλά δεν έκανε και το μεγάλο λάθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε από την αριστερή πλευρά για να κατεβάσει την μπάλα αλλά είχε και κάποιες κακές επιλογές μέσα στο παιχνίδι. Είμαι περίεργος να δω αν θα είναι 11άδα στον επαναληπτικό λαμβανομένου υπόψη του τρόπου παιχνιδιού που θα ακολουθήσουμε. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής όπως και να έχει και σίγουρα θα τα πάει καλύτερα στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι ο Μάριος. Έμεινε στα αμυντικά του καθήκοντα κάτι το οποίο φαντάζομαι ότι θα ήταν και η οδηγία του Ιντιάκεθ. Επιθετικά δεν κατέβηκε καθόλου και αμυντικά έδωσε πάρα πολλές μάχες. Όπως είπα και σε άλλα άρθρα μου είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής στο αμυντικό κομμάτι αλλά επιθετικά δεν μπορεί να δώσει πολλά. Ελπίζω να με διαψεύσει στην πορεία και να κάνει παπάδες με την φανέλα της ομάδας και στο επιθετικό κομμάτι!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10
ΛΑΜΠΑΝ: Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την ανόητη ενέργεια που έκανε ήταν ο γνωστός Λαμπάν. Πολλά τρεξίματα και πολλή πάθος στο παιχνίδι του. Δυστυχώς αυτό που μένει είναι η ενέργεια του που απέφερε το πέναλτι για τον αντίπαλο και το 3-1. Δεν θα τον πάρει από κάτω είμαι σίγουρος. Δεν πρέπει να καεί ο Λαμπάν για μία άτυχη στιγμή. Για το λάθος του εκείνο όμως θα πάρει χαμηλό πρόσημο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10
ΤΡΟΥΓΙΟΛ: Προσπάθησε πάρα πολύ και ανέκοψε πάμπολλες προσπάθειες των αντιπάλων. Αδικήθηκε από τον διαιτητή στο φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1 αφού παίζει καθαρά την μπάλα. Επίσης κάνει κακό μαρκάρισμα πριν το 2-1. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και πολύ ήρεμος. Όταν θέλεις να επιτεθείς όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει. Προσπάθησε πάρα πολύ και θα είναι από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην φετινή χρονιά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10
ΛΑΡΕΝΑ: Έκανε τεράστιο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε πολλές καταστάσεις για την ομάδα μας. Έπαιξε σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους 2 αμυντικούς χαφ και πιο δεξιά, δίνοντας έξτρα βοήθεια στον Ακοράν. Στο 2ο μέρος δεν ήταν τόσο καλός με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουμε την μεγάλη φάση. Προβλέπω ότι στον επαναληπτικό θα σκοράρει.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10
ΤΟΜΑΣ: Ο Τομάς έκανε τεράστιο πρώτο ημίχρονο και κακό 2ο. Στο 1ο μέρος από δικό του κλέψιμο ξεκινά το 0-1 για την ομάδα μας ενώ και σε γενικές γραμμές ζήτησε μπάλα και κέρδισε φάουλ για την ομάδα. Στο 2ο μέρος χάθηκε και όσο περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοση του. Δεν είναι ο γνωστός Τομάς αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι όσο περνάει ο χρόνος θα ανεβάζει την απόδοση του. Είναι πολύ κομβικός στο κάθετο παιχνίδι της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10
ΑΚΟΡΑΝ: Είμαι της άποψης ότι ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας σε όλο το παιχνίδι. Πέραν του γκολ που πέτυχε, προσπάθησε πολλές φορές να επιτεθεί και να δημιουργήσει καταστάσεις από το δεξί άκρο της επίθεσης. Είναι τρομερός με την μπάλα στα πόδια και από αυτόν θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι της Αρένας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:8/10
ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Βρήκε 3 μεγάλες ευκαιρίες αλλά σε καμία δεν σκόραρε. Στο 0-1 χάνει τετ α τετ, στο 16ο λεπτό χάνει την ευκαιρία του παιχνιδιού ενώ στο 34ο λεπτό χάνει διπλή τεράστια ευκαιρία. Στο 2ο μέρος, δεν πήρε μπάλες αλλά ούτε και δημιούργησε χώρους για τους συμπαίκτες του. Είναι τρομερά ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά δεν μπορεί να χάνει τέτοιες ευκαιρίες. Μας χρωστά πολλά στον επαναληπτικό και θα πρέπει να μας το ξεπληρώσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10
ΤΕΤΕ: Μπήκε στο 74ο λεπτό και δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι. Προσπάθησε να τρέξει και να ανεβάσει την ομάδα αλλά δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Δεν τον βοήθησε και η εξέλιξη του παιχνιδιού. Είναι σημαντικός ο Τέτε αλλά θα πρέπει να έχει περισσότερο χρόνο μπροστά του για να βοηθήσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-
ΧΕΦΕΛ:  Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-
ΜΥΤΙΔΗΣ:  Το ίδιο ισχύει και για τον Μυτίδη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Αναφέρθηκα ξανά και θα αναφέρομαι συνέχεια ότι το μεγάλο στοίχημα για τον Ιντιάκεθ θα είναι η σωστή διαχείριση του ρόστερ. Έχει 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να παίζουν και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τους κρατάει όλους ευχαριστημένους. Στο παιχνίδι της Τσεχίας, την 18άδα της ομάδας συμπλήρωναν οι Γιωργαλλίδης-Κάσες-Μπόλιεβιτς-Τέτε-Πάνκοφ-Μυτίδης-Χέφελ ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Ρουσιάς-Τούμπας. Η ομάδα είχε στον πάγκο 1 σέντερ φορ και στο γήπεδο αγωνιζόταν ως σέντερ φορ ο Τρισκόφσκι ο οποίος θεωρείται ακραίος φορ και κατά συνθήκην σέντερ φορ. Επίσης εκτός αποστολής ήταν ο Ρουσιάς. Περαιτέρω, αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Λαμπάν-Τρουγιόλ, ενώ στον πάγκο κάθοντας οι Μπόλιεβιτς-Κάσες, 2 ποδοσφαιριστές που μπορούν άνετα να αγωνιστούν στον χώρο εκείνο. Τι θέλω να πω με αυτά; Το ρόστερ είναι μεγάλο και θα πρέπει όλοι να αγωνίζονται. Όσοι δεν αγωνίζονται θα πρέπει να γνωρίζουν το γιατί και να υπάρχει μία υγιής κατάσταση στην ομάδα. Αυτό θα είναι το μεγάλο στοίχημα της φετινής χρονιάς και τίποτα άλλο. Αν το διαχειριστεί σωστά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Αν όχι δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει.
Στο παιχνίδι, κατέβασε την ομάδα με 3άδα στην άμυνα τους Μουρίγιο-Μοϊσοφ-Καταλά ενώ μπροστά τους αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν σε ευθεία οι Λαμπάν-Τρουγιόλ. Μπροστά από τα 2 αμυντικά χαφ οι Τομάς-Λαρένα ενώ στο δεξί άκρο του κέντρου αγωνίστηκε ο Ακοράν και στο αριστερό άκρο ο Αντωνιάδης. Μόνος στην κορυφή αγωνίστηκε ο Τρίσκο. Όταν η ομάδα αμυνόταν ο Μουρίγιο πήγαινε στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Αντωνιάδης κάλυπτε το αριστερό. Ο ένας αμυντικός χάφ έπαιζε ανάμεσα από τους Μοϊσοφ-Καταλά ενώ ο άλλος έδινε βοήθειες στο σημείο που βρισκόταν η μπάλα με τους Λαρένα-Τομάς να συγκλίνουν στον άξονα. Αυτό μας έδωσε υπεροπλία στην φάση άμυνας της ομάδας και ήταν και ο λόγος που δεν δεχθήκαμε μεγάλες φάσεις.
Το πλάνο ήταν ξεκάθαρο και σκοπό είχε να παίξουμε στην κόντρα τον αντίπαλο. Καταφέραμε να προηγηθούμε με τον Ακοράν και με τις πολλές βοήθειες των αμυντικών χαφ, όπως είπα και πιο πάνω, δεν είχαμε μεγάλες καταστάσεις μπροστά από την εστία μας με εξαίρεση την μεγάλη φάση του 27ου λεπτού με τον Μπάκο. Ήρθε το 1-1 με ανύπαρκτο φάουλ και στο 34ο λεπτό έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία ο Τρίσκο. Στην μοναδική φάση σε όλο το παιχνίδι που αδράνησε όλη η ομάδα δεχθήκαμε το 2-1 και με αυτό πήγαμε στα αποδυτήρια.
Στο 2ο μέρος πήραμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν δημιουργήσαμε μεγάλες καταστάσεις. Η βοήθεια από τον πάγκο άργησε να έρθει ενώ φαινόταν ότι μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερη πίεση στον αντίπαλο. Εν τέλει δεχθήκαμε το 3-1 και από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.
Στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Φλοριάν στην 11άδα όλα θα είναι διαφορετικά. Επίσης περιμένω, όπως είπα και πιο πάνω, να δω τον Κάσες στην 11άδα ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει γρήγορα την μπάλα στον χώρο. Όπως και να έχει όμως εμείς θα είμαστε εκεί και αυτό που περιμένω από την ομάδα μου είναι να παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση και ας χάσουμε στα σημεία. Φτάνει να το παλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουμε!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10




Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Η διοικηση και οι προπονητες της ΑΕΚ υποτιμουν τη νοημοσυνη μας. Και ο Ροκα το ιδιο. Μακαρι να τερματισουμε τεταρτη φετος.

Ανώνυμος είπε...

PROKRISI KAI PRASINA ALOGA...

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει μυστικισμος στην ομαδα. Υποτιθεται κανουν μεταγραφες για να ειναι καλυτερη η ομαδα φετος, αλλα μονο ενας καινουργιος παικτης αγωνιζεται. Δυστυχως η ΑΕΚ δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο και αυτο οφειλεται στον προπονητη και τον Ροκα που τον εφερε. Οι διοικηαη επρεπε να αντιδρασει και οχι να παιζει με τη νοημοσυνη του κοσμου. Ο κοσμος περιμενει μια σταρατη και οχι μυστικιστικη διοικηση, που θα βαλει την ομαδα σε τροχια τιτλων, διοτι η ΑΕΚ με αυτο το συνολο που διαθετε ειναι αδυνατη να κερδισει κατι.

Ανώνυμος είπε...

Ego den pistevo pleon oti mas lene apo tin diikisi kai tous proponites, kai simfono me tous proigoumenous me afta pou egrapsan.

Ανώνυμος είπε...

Oi AEK supporters mas kaloun na allaxoume nootropia. Prepi na tous po oti aftoi pou prepi prota na allaxoun nootropia einai o Roka kai osi ehoun shesi me afton kai tis epiloges tou.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ακουει κανενας που σας λεω εδω και καιρο οτι τουτη η ΑΕΚ εννεν καλη; Αν ειχε καλους παικτες εν θα χαναμε τουτες ουλλες τις ευκαιριες. Μεταγραφες μηδεν. Ατε παρετατε μας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ροκα και ο Ιδιακεθ απετυχαν παταγοδως. Αν και αυξηθηκε ο προυπολογισμος της ομαδας φετος, αυτο που βλεπουμε ειναι μια ομαδα αργη που δεν ξερει να βαλει την μπαλα στα δικτυα. Αυτο επρεπε να προβληματισει την διοικηση που πληρωνει αυτους τους δυο για να παρουσιαζουν μια καλυτερη ομαδα. Υπαρχει ενα μπαχαλο με τις εισερχομενες και εξερχομεμες μεταγραφες και αυτο δεν τιμα την ομαδα. Μας εκαναν να μην τους πιστευουμε αλλο. Η διοικηαη αγρον ηγορασεν. Εκαναν μεταγραφες που δεν παιζουν και που θα αποχωρισουν απο την ομαδα. Κατα τα αλλα υποτιθεται οτι ειναι επαγγελματιες και ειχαν χρονο για σωστο προγραμματισμο. Ατε βρειτε αλλους να κοροιδευετε.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Σταυρο περιμενουμε την αναλυση σου για τον επαναλυπτικό, πιστευω θα είναι ενδιαφερουσα και καυστική

Ηλιας

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονο καυστικη αλλα καυστικοτατη πρεπει να ειναι. Η ΑΕΚ ειναι ενα μυστηριο...

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονο καυστικη αλλα πολυ καυστικη. Ο Ροκα απετυχε στις μεταγραφες και τον προγραμματιαμο. Τουλαχιστον μεχρι τωρα. Ας διορθωθει οτι διορθωνεται...παραδεχτειτε αυτο το γεγονος απαντες στην διοικηση της ομαδας που επενδυετε και τα λεφτα σας.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.