News Update :

ΑΕΚ - Άρης: 4-0: ΤΗΣ ΑΡΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η μεγάλη μέρα έφτασε και επιτέλους μπήκαμε στο νέο μας σπίτι!! Και τι σπίτι αδέρφια! ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!! Η ΑΡΕΝΑ πραγματικά ήταν αλλιώς και με την πρώτη έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Σχεδόν 5500 χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε από γωνιά σε γωνιά την γηπεδάρα μας και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα καθαρίσαμε με 4άρα και τον Άρη Λεμεσού. Σίγουρα μετά από ένα τέτοιο γεγονός ακόμα και το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε 2η μοίρα. Χαρούμενα πρόσωπα στις εξέδρες, παιδιά να το χαίρονται με την ψυχή τους και κόσμος που έκανε χρόνια να έρθει στο γήπεδο βρισκόταν από της 18:00 στην Αρένα και ανέμενε την έναρξη του παιχνιδιού. Προσωπικά είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι με την Αρένα αρχίζει και μία νέα εποχή για την Αεκάρα. Η φετινή χρονιά θα είναι ορόσημο. Μπήκαμε στο νέο μας γήπεδο και ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Εγώ το γράφω από τώρα και επιβάλλεται να το πιστέψουμε όλοι. Αυτή η ομάδα, με τα καλά της και τα κακά της, δεν θα σταματήσει πουθενά. Το γήπεδο έδωσε αυτή την τεράστια ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα και με αυτή την ώθηση θα πορευτεί μέχρι τέλους.

Σημείο συζήτησης τις τελευταίες μέρες η Αρένα. Παντού όπου και να καθίσεις ακούεις κόσμο να σχολιάζει το εξαιρετικό μας γήπεδο. Πανέμορφο, εντυπωσιακό, ποδοσφαιρικό-γήπεδο, είμαστε πάνω από τους ποδοσφαιριστές και πολλά άλλα ακούγονται καθημερινώς. Οι οργανωμένοι επέστρεψαν και το έκαναν δυναμικά. Πολύ καλός παλμός και φώνη σε όλο το παιχνίδι. Σιγά σιγά θα μάθει να ακολουθεί και η υπόλοιπη κερκίδα αδέρφια. Απλώς μία σημείωση: Περισσότερα συνθήματα για την ομαδάρα μας και όχι τόση μεγάλη ενασχόληση με τους αντιπάλους μας. Με αυτούς θα ασχοληθούμε σε 2 αγωνιστικές στην γηπεδάρα μας.

Παρών στην γιορτή της ομάδας και ο Κρόϋφ τον οποίο όλοι αποθεώσαμε. Σίγουρα θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον πρόεδρο της ομάδας αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους του συμβουλίου που συνέβαλαν καθοριστικά για να έχουμε αυτή την γηπεδάρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στον κόσμο της ομάδας που αγόρασε τις μετοχές του και έδωσε και αυτός την βοήθεια του στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Οι στιγμές δεν τελειώνουν εδώ αλλά μόλις έχουν αρχίσει!!

Σε σχέση με το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πέραν του ότι η ομάδα καθάρισε τον αγώνα από τα αποδυτήρια για ακόμα μία φορά. Με έναν Λαρένα να εξαπολύει κεραυνό από τα 35 μέτρα και με τον Άλβες να ξεμπουκώνει, πήραμε ακόμα 3 βαθμούς και οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος. Τεράστια εμφάνιση από τον Λαμπάν ο οποίος διανύει περίοδο τρομερής φόρμας και για ακόμα μία φορά μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ο Ακοράν. Πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής με την μπάλα στα πόδια και όσο εγκλιματίζεται θα αποδίδει καλύτερα.

Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή 23 του μήνα και ώρα 18:00 στο Παφιακό απέναντι στην Αεζ Ζακακίου. Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2 ομάδων αλλά θα πρέπει να πάμε με πάσα σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Με νίκη επί της Αέζ θα πάμε στο ντέρμπι με το Αποέλ με 8Χ8. Ο κόσμος πρέπει να ακολουθήσει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλή κόσμο στην Πάφο την Κυριακή. Όλοι κοντά στην ομάδα και σημειώνω ξανά ότι όλα τώρα αρχίζουν!!

Υ.Γ. Τα παιδιά πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, ελπίζω να είναι συγκρατημένα στις αντιδράσεις τους στο παιχνίδι που έπεται με το Αποέλ!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΜΙΝΙΟ: Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών με εξαίρεση την φάση του 52ου λεπτού στην οποία μετά από λάθος γύρισμα του Γκαρίδο, αντί να αφήσει την μπάλα να περάσει σε κόρνερ ή να την διώξει σε κόρνερ, πάσαρε στον Ονίλο ο οποίος με σουτ βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα μας. Κατά τα άλλα ήταν σταθερότατος και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι καλός τερματοφύλακας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΟΡΤΙΘ: Έκανε το γνωστό του παιχνίδι με αρκετά ανεβάσματα και καλές επιθετικές προσπάθειες. Αμυντικά δεν ήταν τόσο σταθερός όσο άλλες φορές αλλά δεν συνάντησε προβλήματα. Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις από την αρχή της χρονιάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Έπαιξε για 45 λεπτά και είχε κάποιες κακές στιγμές στο παιχνίδι. Δεν ήταν κακός αλλά ούτε και σούπερ. Πιθανόν να έγινε αλλαγή για να προφυλαχθεί από τυχόν τραυματισμούς ή κάρτες. Μπορεί για καλύτερα ο Μουρίγιο και είμαι σίγουρος ότι όσο περνούν τα παιχνίδια θα ανεβαίνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Αρκετά καλός ο αρχηγός, χωρίς προβλήματα και με αρκετές καλές μεταβιβάσεις. Είναι ο φυσικός ηγέτης μέσα στην ομάδα και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο προσδίδει ηρεμία στους υπόλοιπους. Θα πρέπει να τύχει σωστής διαχείρισης και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα πράξει ο προπονητής μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΓΚΑΡΙΔΟ: Θεωρώ ότι ήταν το πιο κακό του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας μας. Πέραν του μεγάλου λάθους στο 52ο λεπτό, δεν πατούσε καλά και αμυντικά είχε προβλήματα. Δεν βοήθησε ούτε επιθετικά όσο θα έπρεπε. Δεν είναι εμφάνιση επιπέδου δικής του αυτή που είδαμε. Ελπίζω στα παιχνίδια που έπονται να δούμε τον γνωστό Γκαρίδο. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΜΠΑΝ: Δεν υπήρχε καλύτερος ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο. Τρομερή εμφάνιση, πολύ σωστό στήσιμο στο γήπεδο και σε κάθε προσπάθεια συμποδοσφαιριστή του έδινε βοήθειες είτε ανοίγοντας χώρος για να πάρει μπάλα είτε με μαρκάρισμα. Πραγματικά απολαυστικός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΡΕΝΑ: Είναι η μεγαλύτερη μου αδυναμία και το γνωρίζετε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που πέτυχε αυτή την ΓΚΟΛΑΡΑ και έγραψε το όνομα του ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του νέου μας γηπέδου. Τεράστιος ποδοσφαιριστής, αρτίστας με την μπάλα στα πόδια και πολλά κιλά ποιότητας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την ομάδα μας και το Κυπριακό Ποδόσφαιρο που τον έχουμε στην Κύπρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Πάρα πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με γκολ. Πολύ ορεξάτος, συγκεντρωμένος με σχεδόν καθόλου λάθη. Επανήλθε ο Τομάς και ελπίζω να συνεχίσει σε αυτά τα επίπεδα. Αν συνεχίσει στους ρυθμούς αυτούς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Πέρασε την ασίστ του στο 2-0 και είχε και δοκάρι. Εξαιρετικός με και χωρίς την μπάλα, έκανε για ακόμα μία φορά σοβαρή και μεστή εμφάνιση. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σκοράρει ξανά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΚΟΡΑΝ: Πάρα πολύ καλός, ιδιαίτερα με την μπάλα στα πόδια. Έχει εξαιρετικό άγγιγμα της μπάλας και τρέχει πολύ γρήγορα με αυτήν στα πόδια. Δίνει πολλές βοήθειες επιθετικά και είχε την ασιστ στο 3-0. Πάρα πολύ καλός και κερδίζει συνεχώς έδαφος μέσα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:9/10

ΑΛΒΕΣ: Ο παικταράς πήρε μπρος! Πέτυχε 2 εξαιρετικά γκολ, ιδιαίτερα το 1, και έδειξε ότι είναι παρών. Πολύ μεγάλο σέντερ φορ, από τα λίγα που υπάρχουν στην Κύπρο, και έχει δείξει ότι όταν πάρει μπρος δεν σταματάει με τίποτα! Περιμένω γκολ και στην Πάφο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΪΣΟΦ: Μπήκε στο 45ο λεπτό στην θέση του Μουρίγιο αφού κουβαλούσε 90λεπτα από τις συμμετοχές του με την εθνική του ομάδα. Ήταν και αυτός καλός αν και δεν έδωσε πολλές βοήθειες ούτε έτρεξε πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι ξέρουμε όμως τις δυνατότητες του Σκοπιανού και το πόσο ποιοτικός αμυντικός είναι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ:  Πέρασε στην θέση του Λαρένα στο 62ο λεπτό και έπαιξε στην θέση του ισπανού. Ήταν πολύ καλός ο Νικόλας και έτρεξε πολύ στο γήπεδο. Έδειξε ότι έχει όρεξη και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλιά. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μέσα από τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερος! 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:  Ο Μπίδης αντικατέστησε τον Τρισκόφσκι στο 78ο λεπτό αλλά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Σε μία φάση που του παρουσιάστηκε μετά από κάθετη πάσα του Ακοράν, δεν τελείωσε καλά την φάση. Είναι έμπειρος και έχω σημειώσει ξανά ότι είναι 100 τα 100 πετυχημένη μεταγραφή για την ομάδα. Προσφέρει πολλά η παρουσία του και μόνο στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Ιντιάκεθ πήρε ακόμα 3 πόντους εύκολα και ωραία. Η ομάδα μπήκε δυνατά στο γήπεδο και πριν το καταλάβει κανείς καθάρισε το παιχνίδι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μετά από ένα 4-0. Αυτό που περιμένω είναι να γίνει σωστή διαχείριση και στην συνέχεια και ιδιαίτερα στα 2 ντέρμπι που ακολουθούν με Αποέλ και Αελ τα οποία ενδεχομένως να δώσουν τεράστια ώθηση στην ομάδα. Μέχρι στιγμής πάντως τα πάει περίφημα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

pampos kyriakou είπε...

και ποιος θα φυγει απο αυτην την πλειαδα των εξαιρετικων ξενων για να ερθει δευτερο σεντερ φορ στην ομαδα τον γεναρη.ελα τωρα που σε θελω..

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.