News Update :

σαλαμίνα - ΑΕΚ: 0-0: ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ..

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε από το 27ο λεπτό με 10 ποδοσφαιριστές. Σε μια στιγμή απερισκεψίας του Μαρτσίνιακ αλλά και εξάνλτησης όλης της αυστηρότητας του διαιτητή μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές. Φυσικά 4 λεπτά αργότερα σε σκληρό φάουλ από πίσω με τα 2 πόδια του Γκράϊμς πάνω στον Τέτε ο διαιτητής αρκέστηκε στην κίτρινη κάρτα αφού έτσι έκρινε. Η ανομοιομορφία σε όλο της το μεγαλείο αλλά τι να κάνουμε; Αυτούς έχουμε με αυτούς πάμε. Δεν τα έχω με την διαιτησία προσωπικά ούτε είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν μας παίζει καλά η διαιτησία φέτος. Απλώς εκεί που πρέπει να γίνει κάτι για να πλησιάσουν οι πιο κάτω την ομαδάρα μας, με 1-2 αποφάσεις τους βάζουν στο κόλπο. Η ομάδα μας εξακολουθεί να είναι 1η και θα παραμείνει 1η γιατί είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όσο και να προσπαθήσουν, όσο και να μας αφήνουν με 10 ποδοσφαιριστές εμείς εκεί θα είμαστε. Ελπίζω και εύχομαι ο Τρισκόφσκι να είναι σε καλή κατάσταση και να μην θυμίσει τον περσινό Μοντέϊρο γιατί στην θέση αυτή είναι που έχουμε τρομερή ανάγκη. Έχουμε ξεμείνει με Τέτε-Εγγλέζου και με την προσθήκη του Τρισκόφσκι δυναμώνουμε, θεωρητικά πάντα, αρκετά.

Φίλοι συναγωνιστές θα το πω ξανά όπως το λέω πάντα. Δεν γίναμε κακή ομάδα μετά από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Λίγο η ατυχία, λίγο οι αυστηρές αποφάσεις των διαιτητών και λίγο οι απουσίες μας οδήγησαν στα 2 αυτά κακά αποτελέσματα. Τίποτα δεν χάθηκε όμως και υπάρχουν ακόμα 16 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να προστατέψουν την ομάδα και θα πρέπει όπως είπαμε πολλάκις να μην δέχονται αστείες κίτρινες κάρτες. Ο Τομάς για ακόμα μία φορά κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να δεχθεί κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει πειθαρχία στον τομέα αυτό γιατί όπως φαίνεται δεν υπάρχει. Τα ίδια είχαμε με Σεράν, το ίδιο έγινε με Ορτίθ το τελευταίο παιχνίδι, το ίδιο έγινε με Μαρτσίνιακ στο Παραλίμνι και πάει λέγοντας. Κάρτες για δυνατά μαρκαρίσματα πολύ ευχαρίστως. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάρτες για διαμαρτυρίες όμως είναι ότι πιο ηλίθιο μπορεί να υπάρξει. Αυτά ως παρατήρηση.

Στο παιχνίδι τώρα, δεν μπορούν να λεχθούν και πολλά. Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα και προσπαθούσε συνεχώς να σκοράρει αλλά στις λίγες φάσεις που δημιουργήσαμε δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα. Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Κυπριανού- Νίνου- Λαμπάν-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου δεξιά και Τέτε αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.
  • Μόλις στο 1ο λεπτό ο Άλβες με σουτ δεν ανησύχησε τον Μιχαήλ ο οποίος απόκρουσε εύκολα την μπάλα.
  • Επόμενη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ένα σουτ από τον Κούσουλο στο 6ο λεπτό το οποίο απόκρουσε εύκολα ο Τόνιο.
  • Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και η ομάδα μας δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Στο 19ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Λαμπάν για καθυστέρηση στην εκτέλεση φάουλ και συμπλήρωσε 4. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε αλλαγή από τον Ηλία Χαραλάμπους αφού τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Χαραλάμπους πήγε στο αριστερό άκρο με τον Μαρτσίνιακ να πηγαίνει στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Νίνου.
  • Στο 27ο λεπτό ο Μαρτσίνιακ δέχθηκε αυστηρή κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής μας βγήκε επικίνδυνα στην μπάλα αλλά ο διαιτητής εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του δείχνοντας κόκκινη κάρτα.
  • Στο 32ο λεπτό ο Γκράϊμς σε ένα πολύ σκληρό φάουλ από πίσω με τα 2 πόδια αντί για κόκκινης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του Τράττου και στο ίδιο λεπτό ο Εγγλέζου άφησε την θέση του στον Μοϊσοφ με τον νεαποκτηθέντα να πηγαίνει δίπλα στον Νίνου και τον Λαρένα να μετατίθεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στο 33ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς με φάουλ ανάγκασε τον Μιχαήλ σε δύσκολη απόκρουση.
  • Στο 38ο λεπτό είχαμε φάουλ και κίτρινη στον Γκόμες της Σαλαμίνας με τον Μπόλιεβιτς να εκτελεί και τον Μιχαήλ να αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να σκοράρει αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες ενώ ο Γκράϊμς έμεινε στα αποδυτήρια και την θέση του πήρε ο Μπεμπά.
  • Στο 66ο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Πεδρίτο ενώ στο 68ο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Κούσουλος με τον Λαρένα να εκτελεί το κερδισμένο φάουλ άστοχα πάνω από την εστία του Μιχαήλ.
  • Στο 71ο λεπτό ο Τέτε με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έφθασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Σαλαμίνας αλλά με ένα άψυχο πλασέ πάσαρε θα έλεγα στον Μιχαήλ.   
  • Στο 72ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεζ και κακή απομάκρυνση προς τα πίσω με το κεφάλι του Άλβες, ο Μόϊσοφ έδιωξε την μπάλα προ της τελικής γραμμής τέρματος.
  • Στο 73ο λεπτό ο Τέτε έφυγε μόνος από από δεξιά στην αντεπίθεση με τον Τσίνα να τον ρίχνει στο έδαφος και να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Στην ίδια φάση δέχθηκε ακόμα μία ηλίθια κάρτα ο Τομάς για διαμαρτυρίες φθάνοντας αισίως τις 7 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.
  • Στο 79ο λεπτό ο Χριστοφή πέρασε στην θέση του Πεδρίτο και στο 80ο λεπτό ο Λαρένα με εξαιρετική κίνηση μετά από πάσα του Τέτε πέρασε και τον Μιχαήλ από πλάγια δεξιά και με ωραίο αριστερό σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα προς τα δίκτυα με τον Τσιγκουϊνι να λειτουργεί ως από μηχανής θεός και να διώχνει στην γραμμή τέρματος. Πραγματικά τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας.
  • Στο 81ο λεπτό ο Ρόσα πήρε την θέση του Τέτε και στο 88ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς και μελέ ο Άλβες μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα έξω σε ακόμα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να πάρει προβάδισμα στο σκορ.
  • Στο 90ο λεπτό ο Κολίνα πήρε την θέση του Γκόμες και το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε.


Δυστυχώς σε ακόμα ένα παιχνίδι βρισκόμαστε με 10 ποδοσφαιριστές από το 27ο λεπτό. Αυτή η αυστηρή κόκκινη άλλαξε όλη την ροή του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανέβαζε απόδοση σιγά σιγά και θα έκλεινε την Σαλαμίνα στα καρές της. Δυστυχώς ήρθε και ο τραυματισμός του Λαμπάν και πολύ γρήγορα η ομάδα ξόδεψε τις 2 αλλαγές της. Φυσικά, παρά το γεγονός ότι ο Λαρένα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι από το 65ο λεπτό και μετά, η έξοδος του Εγγλέζου και η μετατόπιση του Λαρένα στο δεξί άκρο της επίθεσης δημιούργησε τεράστιο κενό δεξιά αφού δεν βγαίναμε από εκείνη την πλευρά στην επίιθεση. Οι επιθέσεις μας ήταν μονόπλευρες με αποτέλεσμα η Σαλαμίνα να προσαρμοστεί αμυντικά στους Τέτε-Χαραλάμπους που έπαιζαν συνέχεια από αριστερά. Η αλλαγή του Ρόσα με τον Τέτε νομίζω έγινε λόγω κούρασης του τελευταίου και για κανέναν άλλο λόγο.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και μετά από κόκκινη κάρτα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε ομάδα που παίζουμε παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορούμε την μπάλα. Αλλά όταν το γήπεδο είναι χωράφι δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Από την άλλη είναι παγκόσμια πρωτοτυπία η ομάδα που έχει την κατοχή με το μέρος της στα 19 από τα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε να έχει συνολικά 55 κίτρινες κάρτες και 5 κόκκινες. Είναι πραγματικά απίστευτο. Σίγουρα δεχόμαστε και ανόητες κάρτες όπως έχω πει πολλάκις αλλά 55 κίτρινες;; Και μετά μας λένε και ευνοούμενους οι αντιπάλοι μας γιατί δεν δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα ο Τομάς με το Παραλίμνι ή γιατί δεν έδωσε πέναλτι πάνω στον Νίνου ο διαιτητής στο παιχνίδι με την Δόξα. Θα πρέπει να μάθουμε όμως να ζούμε με όλα αυτά και να δούμε μπροστά.

Η μεταγραφή Τρισκόφσκι, θεωρητικά, μπορεί και πρέπει να δώσει πολλά στην ομάδα. Γρήγορος με και χωρίς την μπάλα, καλός στον αέρα και εξαιρετικό σουτ. Αυτά χρειαζόμαστε στο δεξί άκρο της επίθεσης μας. Ένας καλός Τρισκόφσκι θα κάνει την διαφορά. Ο Μοντέϊρο αποχωρεί ως αποτυχημένος από την ομάδα μας και πραγματικά θεωρώ ότι αδίκησε πρωτίστως τον εαυτό του. Δεν του έκατσε το κλίμα στην ομάδα αλλά ούτε και ο ίδιος έκανε κάτι για να αλλάξει το κακό κλίμα που δημιούργησε εις βάρος του.

Επόμενο παιχνίδι τώρα με τον Εθνικό Άχνας την Κυριακή 31/01 και ώρα 18:00 στο ΓΣΖ. Ένα παιχνίδι που θα πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία από την ομάδα μας. Θα απουσιάζουν οι Καταλά-Μαρτσίνιακ-Λαμπάν και Μιντίκκης αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτοί που θα τους αναπληρώσουν θα είναι εξαιρετικοί και θα οδηγήσουν την ομάδα στην νίκη!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου. Θεατής στον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού. Κάποια σουτ που έγιναν πάνω του δεν τον δυσκόλεψαν καθόλου. Από τα πιο ήσυχα του βράδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Δεν έχει την θέση και φάνηκε στο παιχνίδι. Αν και τον πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι πάλεψε στον αγώνα δεν στεκόταν σωστά αλλά ούτε έπαιζε σωστά την θέση. Δεν ανέβηκε πολλές φορές στην πλάτη του Εγγλέζου ενώ κάποιες φορές που δεν χρειάστηκε άφησε τον χώρο ευθύνης του και ανέβηκε πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρύπα πίσω. Από την άλλη όμως πάλεψε, έτρεξε και τα έδωσε όλα για την ομάδα. Περιμένω από τον Κυπριανού και τον κάθε Κυπριανού όπως έχω πει 1000 φορές όταν μπαίνουν σε τέτοια παιχνίδια να κάνουν τα πάντα για να δείξουν στον προπονητή τους πόσο αξίζουν. Μπορούσε για πολύ καλύτερη εμφάνιση ο Δημήτρης.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΝΙΝΟΥ: Καλό παιχνίδι από τον Ρουμάνο ιδιαίτερα στα μαρκαρίσματα πάνω στον Μακρίεφ. Δεν έχασε μονομαχία και προσπάθησε να δημιουργήσει και παιχνίδι από πίσω. Είχε κάποιες κακές απομακρύνσεις αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΜΠΑΝ: Έπαιξε μόλις 20 λεπτά για να κριθεί και αποχώρησε τραυματίας. Δεν του έκατσε η ομάδα μας μέχρι στιγμής του Λαμπάν και δεν θεωρώ ότι έχει βοηθήσει. Θα έλεγα ότι δεν έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου με εξαίρεση κάποια παιχνίδια που μπήκε αλλαγή. Ελπίζω όταν επανέλθει να μπει στην 11άδα και να μην ξαναβγεί από τα εξαιρετικά παιχνίδια που θα κάνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Αυστηρή κόκκινη αλλά έδωσε δικαίωμα ο πολωνός. Θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός και όχι να προβεί σε τέτοιο μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου όταν όλοι ξέρουμε πόσο περιμένουν τέτοιες φάσεις οι διαιτητές για να μας κτυπήσουν. Η φάση ξεκινά από πολύ κακό δικό του κοντρόλ αφού έχασε την επαφή με την μπάλα. Δεν ήταν καλός τα τελευταία παιχνίδια και γενικά νομίζω ότι δίνεται η ευκαιρία στον Ηλία να δείξει ότι μπορει να αγωνίζεται βασικός στο αριστερό άκρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Προσπάθησε πάρα πολύ να δημιουργήσει για την ομάδα και είχε και 3 εξαιρετικά κτυπήματα φάουλ εκ των οποίων τα 2 απόκρουσε ο Μιχαήλ και το άλλο έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο τέλος ο Άλβες. Κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες στον άξονα και γενικά ισορροπούσε τον ρυθμό της ομάδας. Μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Μαυροβούνιος θα έπρεπε να είχε ήδη ανανεώσει με την ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΛΑΡΕΝΑ: Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο από τον Ισπανό. Δεν βοήθησε στον άξονα και ούτε άνοιξε σωστά το παιχνίδι για την ομάδα μας. Μετά το 65ο λεπτό ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Προσπάθησε να πάρει μόνος του το παιχνίδι στο τέλος αλλά φάνηκε άτυχος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5/10

ΤΟΜΑΣ: Θα του βάλω μονάδα για την κίτρινη που δέχθηκε. Πραγματικά αδικαιολόγητος και μην μου πει κάποιος οτιδήποτε. Πολλές φορές τον δικαιολογούσα γιατί δεχόταν πολλά κτυπήματα και όλα τα συναφή. Αλλά ρε γαμώτο να πάρεις κίτρινη για διαμαρτυρία πάλι όταν ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο; Πόσες φορές ρε Τομάς; Κάθε βδομάδα τα ίδια. Η ομάδα βρίσκεται σε τόσο κρίσιμο σημείο και μετράμε κάρτες ακόμα για διαμαρτυρίες. Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε στο παιχνίδι μόνο και μόνο για αυτή την ηλίθια κάρτα θα πάρει μονάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Βγήκε στο 21ο λεπτό για να μπει ο Μοϊσοφ. Θεωρώ λάθος την κίνηση γιατί όπως εξήγησα και πριν έμεινε άδειο το δεξί άκρο αφού όσο και αν θέλουμε να βαφτίσουμε ακραίο κάποιες φορές τον Λαρένα αυτό δεν γίνεται. Προσπάθησε όσο έπαιξε αλλά δεν του βγήκε κάποια καλή φάση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΤΕΤΕ: Προσπάθησε πάρα πολύ με τις ατομικές του προσπάθειες να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά εκεί που έπρεπε να τελειώσει καλά την μεγάλη φάση που έφτιαξε ο ίδιος, πάσαρε στον Μιχαήλ. Κουράστηκε και έγινε αλλαγή στο 81ο λεπτό και από εκεί και πέρα χάσαμε την καλή ατομική προσπάθεια του γίγαντα. Έχει ανεβάσει απόδοση αλλά αυτή αδυναμία στα τελειώματα των φάσεων δεν παλεύεται, σπάει κόκκαλα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΑΛΒΕΣ: Πολύ κακή μέρα για τον Άλβες. Τραβήχτηκε πολύ έξω από την περιοχή και όσες φορές πήρε την μπάλα κοντά στην μεγάλη περιοχή δεν είχε καλή επιλογή. Δικαιούται και αυτός μία κακή εμφάνιση αλλά ελπίζω να σκοράρει άμεσα από το επόμενο παιχνίδι γιατί έρχονται μεγάλα ντέρμπι και τον χρειαζόμαστε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εξαιρετικός ο Ηλίας. Από την στιγμή που πέρασε στο γήπεδο βοήθησε πάρα πολύ τον Τέτε και έκαναν κτήμα τους την αριστερή πλευρά. Επιχείρησε εξαιρετικές σέντρες στην αντίπαλη περιοχή οι οποίες όμως δεν έτυχαν εκμετάλλευσης από τον Άλβες. Τα έδωσε όλα όπως πάντα και αυτή είναι η ευκαιρία του να καθιερωθεί στην 11άδα. Μεγάλος ποδοσφαιριστής και μεγάλη ψυχή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΪΣΟΦ:  Ο σκοπιανός με το καλημέρα πήρε θέση στην ομάδα ως αλλαγή. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία αν και δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Έχει καλή μεταβίβαση και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια με μεγάλη ευκολία. Ελπίζω να βοηθήσει στην συνέχεια γιατί θα χρειαστεί σίγουρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΡΟΣΑ:  Δεν έπαιξε πολύ για να κριθεί και ήταν η πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας μας. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια. Περιμένω πολλά από τον Ρόσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας άλλαξε την ομάδα κατά 3/11. Τις θέσεις των –Ορτίθ-Καταλά-Μοντέϊρο πήραν οι Κυπριανού-Μπόλιεβιτς-Τομάς ενώ ο Λαμπάν πέρασε ως κεντρικός αμυντικός δίπλα από τον Νίνου.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ξεκινήσαμε με κόκκινη κάρτα στο 27ο λεπτό όπως έγινε και στο παιχνίδι με την Αέλ. Επίσης είχαμε τον τραυματισμό του Λαμπάν πολύ γρήγορα που ανάγκασε τον προπονητή μας να περάσει στο γήπεδο τον Χαραλάμπους με τον Μαρτσίνιακ να παίρνει θέση δίπλα από τον Νίνου. Αμέσως μετά την κόκκινη του πολωνού πέρασε για λίγο ως κεντρικό αμυντικό τον Μπόλιεβιτς και στο 33ο λεπτό έβγαλε τον Εγγλέζου και έβαλε τον Μοϊσοφ φέρνοντας εκ νέου τον Μπόλιεβιτς στον άξονα και τον Λαρένα ως δεξί χαφ αφού αγωνιζόμασταν πλέον με ένα σύστημα 4-4-1 με 2 εσωτερικά χαφ.

Το 2ο μέρος ξεκινήσε όπως τελείωσε το 1ο μέρος. Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα αλλά είχε μονόπλευρη ανάπτυξη από αριστερά χωρίς να μπορούμε να φτιάξουμε την μεγάλη ευκαιρία. Την πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα την βρήκαμε στο 80ο λεπτό αλλά ο Τσιγκουϊνι ενήργησε σωτήρια πάνω στην γραμμή τέρματος. Η αλλαγή του Ρόσα με τον Τέτε δεν άλλαξε κάτι και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη.

Για ακόμα μία φορά το πλάνο του πήγε στράφι πολύ γρήγορα. Αυτό που θα πρέπει να δει πρωτίστως όμως είναι οι ηλίθιες κίτρινες που δέχονται οι ποδοσφαιριστές μας για διαμαρτυρίες. Ειδικά για τον Τομάς κάτι πρέπει να γίνει. Από εκεί και πέρα η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και με απαρχή το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό θα μπούμε σε 2 μεγάλα ντέρμπι με Ομόνοια και Ανόρθωση με την καλύτερη ψυχολογία. Όλα τώρα αρχίζουν!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΩΣ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.Ο ΜΟΙΣΟΦ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Ο ΗΛΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ..ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΣΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΡΟΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Xristos είπε...

Gia mia akoma fora se efxaristoume Stavro gia tin analisi tou match me tin opia simfono. Tha ithela na prostheso kati. To megalitero mionektima tou Tete den ine i ellipsi epafis me ta dixtia giati afto to gnorizame apo tin arxi. To provlima ine oti ine mikrokamomenos me apotelesma i antipali amintiki na ton vgazoun efkola ektos porias ke na tou pernoun tin mbala. Ke o vanter itan kontos alla itan dinatos. To deftero pou tha ithela na prostheso afora ton Tomas. Ixa grapsi ke meta to match me paralimni gia tis ilithies kitrines pou dexete fetos ke distixos me epiveveose o idios pernontas akoma mia. Sigkekrimena apo tis 7 tou kitrines i teleftees 3 itan epiikos aparadextes.
Kata ta alla pistevo oti tha imaste stin korifi i konta se aftin mexri to telos. Ke na min to piasoume i defteri sinexomeni xronia pou kanoume protathlitismo mono tha ofelesi tin omada.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να μπει πρόστιμο στο Τομάς. Θέτει εαυτόν εκτός ομάδας, και ίσως το προστιμο τουλάχιστον να τον κάνει να αντιληφθεί το λάθος του και να μην δείχνει απειθαρχία. Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας όσον απαραίτητος και να είναι.

Unknown είπε...

Πολυ ευστοχη και παλι η αναλυση σας κ. Σταυρο και επισημαινω επισης τις αχρειαστες ευκολες κιτρινες που παιρνουν οι ποδοσφαιριστες μας,αυτο που δεν συμθωνω ειναι η εισοδος το Ροσα στη θεση Τετε και οχι του Μυτιδη, νομιζω αυτος χρειαζοταν στην δεδομενη στιγμη, οσο για το Τομας αν αγνοησουμε τες ευκολες κιτρινες που ζημιωνουν και σε καθυστερηση για την ομαδα μαςμ καλυπτει καλα το χωρο του εστω και αν δεν κανει στα τελευταια απαιχνιδια την μεγαλη πασα, συνηθως οταν λειπει υστερουμε εκει, τελος ναι συμφωνω οτι εχουμε τη καλυτερη ομαδα (και περσι) και ευχομαι να τερματισουμε πρωτοι κοντρα σε ολο αυτο το κυνηγητο !!!

Ανώνυμος είπε...

An ke den pistevo stis sinomosies entoutis ine fanero oti theloun na mas apoteliosoun prin kan ksekinisoun ta play offs. Nomizo me tin teleftea tous kinisi na timorisoun ton Egglezou to mono pou tha kataferoun ine na mas sispirosoun. Pame na to piame "pas tin pikka". Porothite oulli na porosoumen tous pextes mas

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Σταύρο σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση για την ομάδα μας. Όπως σου είπα και άλλες φορές είσαι ο μοναδικός σύνδεσμος για εμάς που ζούμε στο εξωτερικό για την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Τώρα όσο αφορά την διαιτησία, φαίνετε ξεκάθαρα ότι το παρασκήνιο και η παράγκα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, άρχισαν σιγά σιγά να χτυπούν την ομάδα μας. Από την ημέρα που τα λάστιχα, άρχισαν να φωνάζουν για διατησία, όλα πήραν την κάτω βόλτα για την ομάδα μας, φυσικά σε συνδιασμό και με την ατυχία. Όπως και στην περσινή χρονιά, (εδώ αθλητικές σελίδες της Μπαρσελόνας, έγραφαν πως τελικά το Αποελ πήρε το πρωτάθλημα την περσινή χρονιά από την ΑΕΚ, έτσι και φέτος, δούμε να παίζετε στα μάτια μας το ίδιο σενάριο. Από το πουθενά ο Εγγλέζου τιμωρήθηκε με αποβολή 2 αγωνιστικές και θα δούμε και άλλα παρόμοια επεισόδια. Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και η Διοίκηση φαίνετε αποφασισμένη να φέρει το πρωτάθλημα με τις μεταγραφές που κάνει στην Λάρνακα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι οπαδοί να σταθούν δίπλα στην ομάδα γιατί η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ηλίας

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.