News Update :

ΑΕΚ - Εθνικός: 1-0: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας απέναντι στον Εθνικό Άχνας σε ένα παιχνίδι μέτριο θα έλεγα χωρίς πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα από το 1ο λεπτό και κατάφερε σχετικά εύκολα να κρατήσει το υπερ της προβάδισμα. Το άγχος ήταν εμφανές στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και είναι κάτι πολύ λογικό αν αναλογιστούμε τις απώλειες που είχαμε στα τελευταία 2 παιχνίδια. Θεωρώ ότι μεγάλο κέρδος από το παιχνίδι της Κυριακής ήταν η εμφάνιση των Κυπριανού-Χαραλάμπους. Οι 2 κύπριοι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ότι είναι σε θέση να πάρουν ακόμα και φανέλα βασικού στην ομάδα μας και να δώσουν όλα όσα ζητάει ο προπονητής μας από τους ποδοσφαιριστές του. Για τον Ηλία τα λόγια είναι περιττά αλλά για τον Κυπριανού χρειάζεται να γίνει ειδική αναφορά και θα αναλύσω εκτενώς την παρουσία του πιο κάτω.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μοϊσόφ- Νίνου-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Τομάς-Λαρένα μπροστά του και τους Τέτε αριστερά και Κυπριανού δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.
  • Μόλις στο 9ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Ορτίθ, ο Ιάκομπ με πισινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άθελα του στο οριζόντιο δοκάρι του Μπογκατίνοφ.
  • Η ομάδα συνέχισε να πιέζει και στο 12ο λεπτό ο Κυπριανού με εξαιρετική κίνηση άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό και γύρισε στον επερχόμενο Λαρένα ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ ανάγκασε τον Μπογκατίνοφ σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
  • Με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Λαρένα, ο Άλβες με εξαιρετικό κατέβασμα και σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπογκατίνοφ.
  • Στο 14ο λεπτό μετά από φάουλ του Κότο Παγές, ο Ατάντα επωφελήθηκε κακής πρώτης κεφαλιάς του Πιντσέλι και άστοχης εξόδου του Τόνιο αλλά με το κεφάλι έστειλε την μπάλα ψηλά έξω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα μας.
  • Στο 31ο λεπτό όμως, Χαραλάμπους και Τέτε συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να επιχειρεί συρτή σέντρα από αριστερά και ο Άλβες με εξαιρετική κίνηση και τελείωμα έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας.
  • Στο 41ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε φάουλ από αριστερά όπως επιτίθετο με τον Ιάκομπ να δέχεται κίτρινη κάρτα. Ο Λαρένα εκτελεσε με εξαιρετικά φάλτσα το φάουλ, με τον Χαραλάμπους να μην προλαβαίνει τελευταία στιγμή να στείλει την μπάλα στα δίκτυα από κοντά.
  • Στο 44ο λεπτό είχαμε και την τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου με τον Άλβες να προσπαθεί να σκοράρει από πλάγια δεξιά αλλά το σουτ του να μην ανησυχεί τον Μπογκατίνοφ.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και τον Εθνικό να κρατάει περισσότερο την μπάλα. Στο 50ο λεπτό μετά από σέντρα του Κυριάκου από δεξιά, ο Χατζηβασίλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Τόνιο.
  • Στο 61ο λεπτό ο Κυπριανού μετά από πάσα του Λαρένα βρέθηκε μόνος από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή του Εθνικού με το σουτ του όμως να αποκρούεται με διπλή προσπάθεια από τον Μπογκατίνοφ. Στο ίδιο λεπτό είχαμε 2 αλλαγές για τον Εθνικό με τους Ηλία και Γκριγκαλασβίλι να παίρνουν τις θέσεις των Χατζηβασίλη και Πιντσέλι.
  • Στο 66ο λεπτό είχαμε την 1η αλλαγή και για την ομάδα μας με τον Τρισκόφσκι να παίρνει την θέση του Κυπριανού και να κάνει την 1η του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας.
  • Στο 70ο λεπτό ο Λαρένα και πάλι με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Άλβες ο οποίος αφού άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο βρέθηκε απέναντι στον Μπογκατίνοφ αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
  • Στο 80ο λεπτό ο Μυτίδης πήρε την θέση του Άλβες ενώ για τον Εθνικό ο Μπαραμπάτζε πήρε την θέση του Ντε Βρίσε.
  • Στο 81ο λεπτό  ο Χαραλάμπους δέχθηκε την 1η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ενώ στο 85ο λεπτό ο Μυτίδης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή του Εθνικού αλλά το γύρισμα του κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Ατάντα.
  • Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού ενώ στο 88ο λεπτό ο Ρόσα πήρε την θέση του Τέτε.


Το παιχνίδι δεν ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε στο γήπεδο αλλά ήταν δύσκολο σε θέμα ψυχολογία. Το άγχος ήταν πάρα πολύ γιατί η νίκη θα έπρεπε να έρθει με κάθε τρόπο. Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα μας και πάμε τώρα στο παιχνίδι της Τετάρτης η ώρα 16:00 με την Ανόρθωση για το 1ο βήμα πρόκρισης. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι σαφώς πιο ποιοτική και ανώτερη από την Ανόρθωση. Με την επιστροφή του Καταλά δυναμώνει ακόμη περισσότερο η ήδη εξαιρετική αμυντική μας γραμμή. Πιστεύω ότι μαζί με τον Μοϊσόφ θα είναι εξαιρετικό δίδυμο και αυτό θα φανεί από το 1ο τους παιχνίδι. Από εκεί και πέρα η απουσία του Εγγλέζου εύχομαι να μην φανεί αφού ο Κυπριανού δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και από πίσω έρχεται και ο πολύς Τρισκόφσκι. Σίγουρα ο σκοπιανός δεν είναι έτοιμος και σίγουρα δεν πρέπει να γίνει ότι έγινε πέρσι με τον Μοντέϊρο. Θα πρέπει να μπει σιγά σιγά στην ομάδα και να βρει τον ρυθμό του μέσα από ολιγόλεπτες συμμετοχές οι οποίος θα αυξάνονται σιγά σιγά. Φάνηκε ότι ο Κυπριανού μπορεί να δώσει λύσεις όπως επίσης λύσεις μπορεί να δώσει και ο Εγγλέζου. Υπάρχει και ο Χατζηγιαννακού ο οποίος περιμένει τις ευκαιρίες του και είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής μας θα έμαθε από τα λάθη του και θα διαχειριστεί σωστά φέτος τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τον Μαρτσίνιακ και την δικαστική, σίγουρα θα του επιβληθεί επιπλέον τιμωρία για τον λόγο ότι αποβλήθηκε για αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκάμπριελ της Ανόρθωσης. Έχω παρακολουθήσει ότι όσοι ποδοσφαιριστές αποβάλλονται για στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης γκολ δεν δέχονται επιπλέον τιμωρία. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Καταλά. Με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών σιγά σιγά η ομάδα θα καταστεί και πάλι πανίσχυρη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον Εύμαιο, έναν από τους ακούραστους εργάτες της ομάδας μας, χρόνια πολλά για τα γενέθλια του με υγεία και με πάρα πολλές επιτυχίες! Για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι το καραφλό παιδί που πετάγεται πάντα 1ος από τον πάγκο για διαμαρτυρίες:)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι ο κακός υπολογισμός στο χτύπημα φάουλ του Πάγες και την πισινή κεφαλιά του Πιντσέλι με την έξοδο του να είναι πολύ κακή. Από εκεί και πέρα αλάνθαστος ενώ λειτούργησε και ως λίμπερο σε πολλές φάσεις. Τεράστια η πρόοδος τους και είναι ίσως ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πάρα πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΟΡΤΙΘ: Ο γνωστός Ορτίθ με τα ανεβάσματα του και το πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Είχε κάποια κακά γυρίσματα προς τα πίσω αλλά στα μαρκαρίσματα τα πήγε αρκετά καλά με την βοήθεια του Κυπριανού. Επιβάλλεται να μείνει μακριά από επιπολαιότητες και αχρείαστες κίτρινες κάρτες αφού η ομάδα τον έχει τεράστια ανάγκη. Πρόκειται για το καλύτερο δεξί μπακ στο νησί και δεν πρέπει να τον χάνει ο προπονητής για κάρτες λόγω διαμαρτυρίας.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΪΣΟΦ: Άρχισε το παιχνίδι ως αριστερός κεντρικός αμυντικός και στην συνέχεια άλλαξε θέση με τον Νίνου. Πάρα πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, δυνατός στον αέρα και με σχετικά πολύ καλή ταχύτητα. Έδειξε ότι ξέρει μπάλα και είναι πολύ σίγουρος αμυντικός. Μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και θεωρώ ότι το αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του. Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικό δίδυμο με τον Καταλά που δύσκολα θα σπάσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΝΙΝΟΥ: Έκανε καλό παιχνίδι και σε αυτό το παιχνίδι ο Ρουμάνος. Ότι και να λεν πολλοί στην κερκίδα δεν είναι άχρηστος ούτε ο χειρότερος ποδοσφαιριστής που έχουμε δει. Ξέρει μπάλα, προσπαθεί πολύ να παίξει σωστά και στα μαρκαρίσματα του είναι ιδιαίτερα θετικός. Αυτό που κάνει λάθος ο Νίνου είναι το ανέβασμα με την μπάλα τόσο ψηλά στο γήπεδο. Ο Νίνου στην ουσία είναι ο 4ος αμυντικός σε ιεραρχία σε αυτή την ομάδα και  στα 10 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί η ομάδα δέχθηκε 4 γκολ εκ των οποίων τα 2 με την Αέλ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την δουλειά του την κάνει σωστά και έχει βοηθήσει την ομάδα και θα την βοηθήσει και στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου. Διψάει για μπάλα και φρόντισε να το δείξει στον προπονητή μας. Έτρεξε όλο το γήπεδο και βοήθησε αφάνταστα τον Τέτε. Σε αυτά τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια το έχω γράψει 100 φορές ότι είναι πολυτιμότερος από τον Μαρτσίνιακ. Η διαφορά τους έγκειται στο ότι ο μεν Πολωνός υπερτερεί στο αμυντικό κομμάτι ο δε Χαραλάμπους είναι ισορροπημένος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση είμαι σίγουρος ότι θα κάνει ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι και θα δείξει για ακόμα μία φορά ότι είναι πολύτιμος για την Άεκ μας. Τεράστιος ο Ηλίας!!  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Αθόρυβο παιχνίδι από τον Μαυροβούνιο με ένα 1ο ημίχρονο πολύ καλό και με ένα κακό 20λεπτο στις αρχές του 2ου μέρους. Από εκεί και πέρα ανέβασε απόδοση και κράτησε σωστά τον χώρο του μη επιτρέποντας στους αντιπάλους να δημιουργήσουν φάσεις από τον άξονα. Δεν ήταν η καλύτερη του εμφάνιση αλλά ούτε και η χειρότερη του. Μπορεί για περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΟΜΑΣ: Πολύ πίσω ο ισπανός και αυτός είναι και ο λόγος που δεν σκοράρουμε εύκολα τα τελευταία παιχνίδια. Ούτε στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα ήταν καλός ούτε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα πρέπει να ανεβάσει άμεσα απόδοση γιατί από τα δικά του πόδια τρέχει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα από τον Τομάς και σίγουρα δεν ήταν εμφάνιση του δικού του επιπέδου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΛΑΡΕΝΑ: Έπαιξε για όλους στον άξονα και έκανε μεγάλο παιχνίδι ιδιαίτερα επιθετικά. Όλες οι φάσεις της ομάδας ξεκινούσαν από τα πόδια του και είχε 1 εξαιρετικό τελείωμα στο 1ο μέρος που δεν κατέληξε στα δίκτυα του Μπογκατίνοφ. Τα στημένα του ήταν κίνδυνος- θάνατος ενώ από αυτόν ξεκίνησαν οι 2 καλές φάσεις της ομάδας στο 2ο μέρος. Διανύει περίοδο φόρμας και αν ανεβάσει απόδοση και ο Τομάς θα θυμίσουν το περσινό ακτύπητο δίδυμο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΕΤΕ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον ισπανό γίγαντα ιδιαίτερα μεσοαμυντικά αυτή την φορά. Βοήθησε πάρα πολύ τον Ηλία και επιθετικά έδωσε την ασιστ στο γκολ του Άλβες. Δεν έκανε τίποτα περισσότερο από ότι έπρεπε να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα δεν ήταν θεαματικός και δεν έκανε το κάτι παραπάνω αλλά την ασιστ για το 1-0 την έδωσε. Πολύ καλή συνεργασία με τον Χαραλάμπους στο αριστερό άκρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Πάρα πολύ καλός με ταχύτητα, καλές επιστροφές και πολλέ βοήθειες μεσοαμυντικά. Ο Κυπριανού έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει μεγάλη καριέρα αλλά χρειάζεται ευκαιρίες από τον προπονητή. Δεν έχει πάρει όσες ευκαιρίες αξίζει αλλά αυτή την στιγμή θεωρώ ότι πρέπει να βρίσκεται στην 11άδα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο Κυπριανού μπορεί να δώσει στην ομάδα κάτι που δεν μπορεί ο Τετε και αυτό είναι το εξαιρετικό τελείωμα στην αντίπαλη εστία. Μπορεί να τελειώσει φάσεις με γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Αυτός θεωρώ ότι είναι και ο λόγος που αποκτήθηκε ο Τρισκόφσκι αφού θέλουμε τα άκρα μας να μπορούν να εκτελέσουν. Ο Δημήτρης όσες φορές χρειάστηκε ήταν θετικότατος και ιδιαίτερα μαχητικός. Για να βελτιωθεί όμως πρέπει να πάρει παιχνίδια και πιστεύω ότι θα τα πάρει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΑΛΒΕΣ: Πέτυχε ένα ακόμα σεντερφορίσιο γκολ και έδειξε πόσο μεγάλος επιθετικός είναι. Πολύ ωραία κίνηση και τελείωμα από τον βραζιλιάνο που πήρε ξανά το όπλοι του μετά από 2 αγωνιστικές αφλογιστίας. Οδηγεί την ομάδα μας εκ του ασφαλούς με τα γκολ του και ελπίζω να σκοράρει και την Τετάρτη απέναντι στην Ανόρθωση. Ήδη άνοιξε λογαριασμό εναντίον τους ελπίζω να το συνεχίσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Μπήκε στο 66ο λεπτό στην θέση του Κυπριανού και έπαιξε τόσο δεξιά όσο και αριστερά στο άκρο της επίθεσης. Έδειξε ότι είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού και χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει αυστηρά από το 25 λεπτά συμμετοχής. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε ως ομάδα αλλά θα πρέπει να τον δούμε τι θα κάνει στον αγωνιστικό χώρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΜΥΤΙΔΗΣ:  Έπαιξε για 10 λεπτά αφού πέρασε στην θέση του Άλβες στο 81ο λεπτό. Προσπάθησε και είχε μία καλή ευκαιρία την οποία δημιούργησε ο ίδιος. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και θα πρέπει να είναι έτοιμος μόλις πάρει την ευκαιρία του να βάλει τα γκολ που θέλουμε. Σίγουρα θα χρειαστεί άμεσα ο Νέστωρας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΡΟΣΑ:  Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας είχε 3 αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και ειδικότερα οι Μοϊσόφ-Ορτίθ-Χαραλάμπους πήραν την θέση των Μαρτσίνιακ-Εγγλέζου και Λαμπάν.

Η ομάδα δεν έφτασε τα συνήθη ψηλά επίπεδα απόδοσης της και δυσκολεύτηκε κάπως να σκοράρει το 1-0. Μόλις αυτό έγινε τότε ελέγξαμε το υπόλοιπο του 1ου ημιχρόνου χωρίς καμία δυσκολία.

Το 2ο μέρος δεν ξεκίνησε καλά και αφήσαμε την μπάλα στον Εθνικό. Φυσικά δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα αλλά εκεί που μπορούσαμε να επιτεθούμε σωστά χάναμε την μπάλα χωρίς πίεση, δείγμα του άγχους των ποδοσφαιριστών μας. Η 1η κίνηση από τον πάγκο ήρθε στο 66ο λεπτό με τον Τρισκόφσκι να παίρνει την θέση του Κυπριανού ενώ η ομάδα συνέχισε να μην φτιάχνει φάσεις στο παιχνίδι πέραν της τεράστιας ευκαιρίας του Άλβες στο 69ο λεπτό. Στο 81ο λεπτό ο Μυτίδης πήρε την θέση του Άλβες ενώ στο 88ο λεπτό ο Ρόσα πήρε την θέση του Τέτε για να δώσει βοήθειες στα μαρκαρίσματα με την ταχύτητα του.

Θα συμφωνήσω με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και ως εκ τούτου δεν ήταν ευχαριστημένος. Αυτό που είχε σημασία όμως είναι το ότι πήραμε τους 3 βαθμούς έστω και με πολύ άγχος και πάμε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Είμαι της άποψης ότι αν βρεθεί στην μέρα του την Τετάρτη ο προπονητής μας θα κερδίσει το παιχνίδι αυτός. Από την τακτική που θα ακολουθήσει ο ίδιος θα κριθεί ο αγώνας και όχι από το τι θα κάνει η αντίπαλη ομάδα. Έχουμε καλύτερη ομάδα και καλύτερο προπονητή στον πάγκο και αυτό περιμένω να αποτυπωθεί στο γήπεδο. Με την επιστροφή Καταλά ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο η αμυντική μας γραμμή και θα πρέπει να οδηγήσει την ομάδα στην νίκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10







Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

kyzas είπε...

epitelous Kyprianou....exei poly kairo pou fonazo gia ton paixtara auto

Unknown είπε...

Διαβασα την αναλυση σας μετα το παιχνιδι με την Ανορθωση και βλεπω ποσα εχετε προβλεψει για καποιους παικτες μας και επαληθευτηκετε.
Μια ΑΕΚ απο τον πρωτο γυρο !!! Τελικα την βρισκουμε με τους "μεγαλους"
Ομως εγω θα σταθω στην πολυ καλη παρουσια του νεοαποκτηθεντα Τρισκοφσκι και ειμαι αισιοδοξος οτι θα βοηθησει αρκετα, για τον Ηλια αμα του εβαλες 10 (το αξιζε στα σιγουρα) με την Ανορθωση για μενα παιρνει 11/10, ηταν και παλι κορυφαιος, δεν φανηκε γιατι ηταν ψηλη η αποδοση ολων. Ακομα θα επισημανω την προδιαγραφομενη σπουδαια αμυνα που θα εχουμε στη συνεχεια με την προσθηκη Μοισοφ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.