News Update :

AEK - Σαλαμίνα: 1-2: ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έπρεπε να το πάρει με οποιοδήποτε τρόπο δεν τα καταφέραμε. Απέναντι σε έναν ψυχωμένο και πολύ καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο αντίπαλο, απωλέσαμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Η ομάδα μας προσπάθησε πολύ στον αγωνιστικό χώρο να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν είχε την καλή τελική προσπάθεια. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα λάθη της διαιτησίας αλλά δεν θεωρώ ότι τα λάθη του διαιτητή καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας από την 1η αγωνιστική επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και συνεχώς παρουσιάζονται τα ίδια προβλήματα. Η αμυντική μας γραμμή υποπίπτει εύκολα σε λάθη, ο Λαρένα είναι συνεχώς σε πολύ κακή κατάσταση ενώ ο Τετέ δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα στην ομάδα. Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, απόντος του Μυτίδη, δεν μπορεί κανείς εκ των άλλων 2 να κάνει την διαφορά. Δεν μηδενίζω καταστάσεις ούτε είμαι της άποψης ότι επειδή δεχθήκαμε μία ήττα έχουν διαλυθεί τα πάντα. Απλώς βλέπω κάποια πράγματα από την 1η αγωνιστική να μην διορθώνονται καθόλου. Τουναντίον, όσοι δεν ήταν καλοί από την 1η αγωνιστική εξακολουθούν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Μιντίκκη- Σεράν- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Τέτε αριστερά και Μοντέϊρο δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στην Σαλαμίνα και τον Μακρίεφ στο 6ο λεπτό με τον Τόνιο να αποκρούει το σουτ του τελευταίου.
  • Στο 7ο λεπτό ο Λαρένα με πλασέ μετά από σέντρα του Μαρτσίνιακ από αριστερά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στέϊνμπορς.
  • Στο 13ο λεπτό ο Τόνιο έδιωξε την μπάλα λανθασμένα με τα πόδια πάνω στον Παύλου με τον τελευταίο να επιχειρεί το σουτ το οποίο πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα μας.
  • Στο 25ο λεπτό ο Ατόρνο με κεφαλιά δεν ανησύχησε τον Τόνιο ενώ στο 26ο λεπτό ο Άντιτς δέχθηκε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι.
  • Στο 29ο λεπτό ο Μακρίεφ μετά από τραγικό λάθος του Μιντίκκη κέρδισε το πέναλτι από τον Τόνιο με τον τερματοφύλακα μας να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Ο επιθετικός της Σαλαμίνας το εκτέλεσε στο 30ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 0-1.
  • Στο 31ο λεπτό ο Ατόρνο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα ενώ στο 32ο λεπτό ο Μοντέϊρο με ωραίο κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στέϊνμπορς.
  • Στο 38ο λεπτό ο Ατόρνο μετά από λάθος του Καταλά βρέθηκε φάτσα με τον Τόνιο αλλά πλάσαρε άουτ.
  • Στο 41ο λεπτό όμως, ο Τομάς μετά από σέντρα ακριβείας του Καταλά πέτυχε με πλασέ στην κίνηση το γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα μας.
  • Στο 44ο λεπτό δέχθηκε την κίτρινη κάρτα ο Μοντέϊρο ενώ με την έναρξη του 2ου μέρους ο προπονητής απέσυρε τον πολύ κακό Μιντίκκη και στην θέση του πέρασε τον Ορτίθ.
  • Στο 51ο λεπτό ο Παύλου από κοντά μετά από σέντρα του Άντιτς και προβολή του Μακρίεφ πλάσαρε εύστοχα για το 1-2. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας ήταν ελαφρώς εκτεθιμένος και θα έπρεπε να δοθεί off side.
  • Στο 54ο λεπτό ο Τσίνα δέχθηκε κίτρινη κάρτα και στο 56ο λεπτό ο Τετέ σέντραρε από αριστερά με τον Τομάς με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Στέϊνμπορς. Στο 57ο λεπτό ο Μοντέϊρο μετά από πάσα του Άλβες πλάσαρε εξαιρετικά με το εξωτερικό με τον Στέϊνμπορς να απογειώνεται και να διώχνει με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο ίδιο λεπτό αποχώρησε ο Άλβες και πέρασε στην θέση του ο Κάντε.
  • Στο 64ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Κούσουλο ενώ στο 70ο λεπτό είχαμε την 1η άλλαγή για την Σαλαμίνα με τον Μάρτσεφ να παίρνει την θέση του Παύλου ενώ στο 72ο λεπτό ο Εγγλέζου πήρε την θέση του Λαρένα με τον Μοντέϊρο να πηγαίνει στον άξονα και τον Εγγλέζου να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
  • Στο 74ο λεπτό ο Εγγλέζου μετά από σέντρα του Ορτίθ από δεξιά πλάσαρε πάνω στον Στέϊνμπορς ενώ στο 75ο λεπτό δέχθηκε την κίτρινη κάρτα ο Σκοπελίτης για διαμαρτυρίες.
  • Στο 78ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπόλιεβιτς και μελέ στην περιοχή της Σαλαμίνας οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν την μπάλα προς της τελικής γραμμής ενώ στο 80ο λεπτό ο Γκράϊμς πήρε την θέση του Ατόρνο και στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Σεράν για διαμαρτυρίες. Στο 81ο λεπτό ο Εγγλέζου με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Στέϊμπορς σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
  • Στο 84ο λεπτό ο Μπεμπά πήρε την θέση του Τζιούρτζουριτς ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε σωστά με 2η κίτρινη κάρτα ο Σεράν για φάουλ πάνω στον Μακρίεφ.
  • Στο 92ο λεπτό αποβλήθηκε ο Τσίνα της Σαλαμίνας με 2η κίτρινη κάρτα ενώ το ίδιο έγινε και με τον Τόνιο 2 λεπτά αργότερα με τον Μακρίεφ να κερδίζει ξανά την 2η κίτρινη και κατ’ επέκταση κόκκινη από παίκτη μας. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο παιχνίδι.


Το παιχνίδι αυτό έπρεπε να κερδιθεί. Επίσης έπρεπε η ομάδα να ανεβάσει απόδοση και να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Δεν συμφωνώ με κάποιους οπαδούς μας οι οποίοι τα βάζουν με την διαιτησία αποκλειστικά και μόνο. Αυτή η ομάδα που έχουμε μπορεί να τους νικήσει όλους φτάνει τα λάθη τα οποία γίνονται να διορθώνονται. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ο Μιντίκκης στο παιχνίδι της Δευτέρας ήταν ωσεί παρών. Ο Καταλά, ιδιαίτερα στο 1ο μέρος, με εξαίρεση την σέντρα στο γκολ δεν έκανε τίποτα σωστό. Ο Λαρένα δεν υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο επανηλειμμένος ενώ ο Άλβες δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Θα ήθελα τέλος να σταθώ στον Τετέ. Είναι κάτι που λέω συνέχεια από την 1η φορά που τον είδα και αρκετοί συνοπαδοί μου διαφωνούν. Ο ποδοσφαιριστής αυτός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ μας. Δεν είναι ποδοσφαιριστής που θα τελειώσει φάσεις, δεν είναι ποδοσφαιριστής που έχει τον χαρακτήρα και την νοοτροπία του νικητή. Ότι και να μου πείτε, όσο και να προσπαθήσετε να με πείσετε, θεωρώ ότι ο Ρόκα απέτυχε παταγωδώς με τον Τέτε. Δέχομαι ότι οι ποδοσφαιριστές που βγαίνουν 1η φορά από την πατρίδα τους χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και τα παραδείγματα είναι άπειρα. Πολλοί ανεβάζουν απόδοση στην πορεία της χρονιάς. Ο Τέτε όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν τελειώνει φάσεις και έχει πολύ κακές σέντρες στην περιοχή. Ναι κερδίζει πολλά φάουλ και κάρτες από αντιπάλους. Ως εκεί. Προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος από τον ποδοσφαιριστή μας και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι τα στοιχεία που έκαναν τον Ρόκα να τον επιλέξει για την συγκεκριμένη θέση. Ο Εγγλέζου είναι σκαλιά πιο ουσιαστικός και πολύτιμος και αναμένω επιτέλους να δω τους Χατζηγιαννακού-Κυπριακού να παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

Ο κόσμος στήριξε την ομάδα και ήταν παρών. Ο κόσμος θα είναι παρών και στο Δασάκι και δεν πρέπει πλέον να ακούω από κανέναν ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έρχονται γήπεδο. Πολλές ευθύνες για την ήττα έχει και ο προπονητής μας τις οποίες θα αναλύσω και πιο κάτω. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό θα δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Σορόα. Ελπίζω να κάνει την διαφορά και να δικαιώσει ένα φιλαράκι μου που έχει πει ότι στην 2η του εμφάνιση θα είναι τόσο καλός που θα εκτοπίσει τον Τόνιο. Είδωμεν!!!

Όσον αφορά την επιστροφή Κούλλη- Σκοπελίτη θα ήθελα να σημειώσω κάτι. Ο Κούλλης και ο Σκοπελίτης έχουν κερδίσει πολλά από την ΑΕΚ και έχουν δώσει και οι ίδιοι πολλά στην ομάδα. Ο Κούλλης ήταν είναι και θα είναι Αεκτζής και αυτό δεν αλλάζει και οι οπαδοί μας του έχουν δείξει την εκτίμηση τους με το ζεστό χειροκρότημα που πήρε στην αλλαγή του. Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στην ομάδα από την οποία επίσης θεωρώ ότι έφυγε με πολύ άκομψο και λανθασμένο τρόπο. Όσον αφορά τον Σκοπελίτη, τον οποίο ποδοσφαιρικά εκτιμώ αφάνταστα, δεν θεωρώ σωστή την συμπεριφορά του σε όλο το παιχνίδι και τα πολλά νεύρα που έδειξε. Δεν είδα τα ίδια νεύρα και την ίδια συμπεριφορά όταν ήταν στην ΑΕΚ και έπαιζε με την Ανόρθωση η οποία τον έδιωξε 2 φορές. Δημιούργησε με αυτή του την στάση μία κακή εντύπωση στην κερκίδα και άφησε μία κακή εντύπωση προς τα πίσω. Όσο και να ένιωθε αδικημένος για την στάση της διοίκησης και του Ρόκα στο θέμα της αποδέσμευσης του, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στο γήπεδο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Μέτρια εμφάνιση από τον τερματοφύλακα μας. Πέραν των 2 γκολ που δέχθηκε, υποπίπτει και στο πέναλτι με το οποίο σκοράρει ο Μακρίεφ. Είχε επίσης κακές επιλογές με τα πόδια ενώ ίσως να αδικήθηκε στην 2η κίτρινη κάρτα, αν και θεωρώ ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου αλλού ο Μακρίεφ αφού του έφραξε το δρόμο ο Τόνιο. Μπορεί για πολύ περισσότερα και ελπίζω να μην φανεί η απουσία του με τον Εθνικό στο Δασάκι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Ουδέποτε κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχόμενα λάθη και πολύ κακή χημεία με τον Σεράν. Αμυντικά ήταν κίνδυνος συνεχώς για την ομάδα μας ενώ και επιθετικά δεν έδωσε σχεδόν τίποτα. Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω ξανά ότι ο Μιντίκκης και ο κάθε Μιντίκκης ο οποίος ανταγωνίζεται πολύ πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος όταν αγωνίζεται για να κάνει την διαφορά. Δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής μας δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΣΕΡΑΝ: Μέχρι και το σημείο της αποβολής του είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι και σίγουρα καλύτερο από τον Καταλά. Οι 2 κίτρινες που δέχθηκε όμως θα τις χαρακτηρίσω επιεικώς απαράδεκτες. Δέχεται την 1η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ενώ η 2η κίτρινη κάρτα, ανατρέπει τον Μακρίεφ ενώ  τον μαρκάρει από μπροστά ο Μαρτσίνιακ! Πραγματικά αψυχολόγητη η ενέργεια του Σεράν ο οποίος άφησε την ομάδα με 10 παίκτες για 10 λεπτά. Πέραν αυτού, καθάρισε πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι ενώ έδωσε πολλές μάχες με τον Μακρίεφ. Για την κόκκινη που δέχεται θα πάρει χαμηλό πρόσημο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν ήταν καλός για ακόμα μία φορά. Πιστώνεται την εξαιρετική σέντρα στο 1-1 αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πίσω. Είναι αργός και δεν έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Δεν είναι Καταλά αυτό που βλέπουμε και αυτός είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που δεν είμαστε καλοί στα μετόπισθεν. Ο Καταλά πρέπει να ανεβάσει απόδοση άμεσα. Αν δεν γίνει αυτό σύντομα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Ο μοναδικός καλός της αμυντικής γραμμής αν και φέρει ευθύνη για το 1-2. Φυσικά στην φάση εκείνη δεν έχει βοήθειες από τον Τετέ αλλά θα μπορούσε να μαρκάρει καλύτερα τον Άντιτς. Προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει την διαφορά και επιθετικά αφού ο αριστερός μας εξτρέμ δεν σεντράρει, αναλαμβάνει να το κάνει ο ίδιος. Όπως έχω πει πολλάκις, όταν μετακινηθεί σε ρόλο κεντρικού αμυντικού και στην θέση του αγωνιστεί ο Ηλίας, πιστεύω η ομάδα θα κερδίσει πολύ περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Τεράστια εμφάνιση. Ήταν παντού και έτρεχε για όλη την ομάδα. Εκτέλεσε εξαιρετικά όλα τα στημένα που ανέλαβε χωρίς όμως οι συμπαίκτες του να τα εκμεταλλευτούν. Ο Μπόλιεβιτς είναι ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής φέτος με μικρής διάρκειας μεταπτώσεις στην απόδοση του. Προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις αλλά δεν τα κατάφερε.Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν είναι Λαρένα αυτός που βλέπουμε. Δεν υπάρχει στο γήπεδο και όποτε πάρει την μπάλα καταστρέφει τις επιθέσεις της ομάδας. Είναι αγνώριστος και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον περσινό Λαρένα. Θα πρέπει να το δει το τεχνικό μας επιτελείο το θέμα γιατί η ομάδα στήθηκε με 4 κεντρώους εκ των οποίων ο 1 είναι ωσεί παρών από την αρχή της χρονιάς. Είναι παικταράς και δεν γίνεται να ξέχασε την μπάλα ξαφνικά. Επιβάλλεται να ανέβει άμεσα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΤΟΜΑΣ: Προσπάθησε πολύ στην επίθεση και πάλεψε μέχρ και το τελευταίο λεπτό. Δέχθηκε ασφυκτικά μαρκαρίσματα και δέχθηκε επίσης πολλά κτυπήματα. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και 2ο. Δικαιούταν ένα πέναλτι στο 85ο λεπτό το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής. Ελπίζω να πάει καλά στην χρονιά γιατί χωρίς αυτόν θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Προσπάθησε και ο Μοντέϊρο πολύ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχε 2 εξαιρετικές ευκαιρίες με το φάουλ του να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Στέϊνμπορς, με τον τελευταίο να του στερεί το γκολ της ισοφάρισης με εξαιρετική επέμβαση αργότερα. Ο Μοντέϊρο έχει ανέβει και βοηθάει πραγματικά την ομάδα. Αυτός είναι ο Μοντέϊρο που θέλουμε να βλέπουμε. Δυστυχώς, μόλις πέρασε στον άξονα, δεν δημιουργήσαμε ξανά ευκαιρία στον αγώνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΕΤΕ: Έχω πει αρκετά πιο πάνω στο άρθρο μου. Έχω κουραστεί να τον βλέπω να τρέχει με την μπάλα και να μην ξέρει τι να την κάνει. Έχω κουραστεί επίσης να τον βλέπω να μην μπορεί να σουτάρει και να μην μπορεί να σεντράρει σωστά. Θα κερδίσει στην πορεία αρκετά φάουλ, ίσως και κάποια πέναλτι αλλά από ουσία τίποτα. Δεν είναι ποδοσφαιριστής για να αγωνίζεται βασικός. Θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και στα άλλα παιδιά τα οποία έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν. Όταν πέρασε δεξιά χάθηκε από το γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΑΛΒΕΣ: Ουδέποτε κατέβηκε και αυτός στο γήπεδο. Δεν σηκώνεται από την γη ότι και να συμβεί ενώ πάει στην μπάλα λες και βρίσκεται σε προπόνηση. Είχε την μοναδική καλή του προσπάθεια αμέσως μόλις έγινε αλλαγή. Είναι κάτι που συνηθίζει ο προπονητής μας και δεν καταλάβω γιατί το κάνει αυτό αλλά εντάξει εκείνος είναι ο αρμόδιος. Πολύ πίσω ο Άλβες, πάρα πολύ πίσω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΟΡΤΙΘ: Πέρασε στο γήπεδο και σουλούπωσε την δεξιά μας πλευρά. Δεν βγήκε ξανά φάση από τα δεξιά και προσπάθησε να δώσει βοήθειες στον Μοντέϊρο. Είχε αργή αντίδραση στο 1-2 αλλά ήταν ο τελευταίος που ευθυνόταν στο γκολ αυτό. Όταν είναι καλά δεν πρέπει να βγαίνει από την 11άδα. Ότι και να πούμε άλλο είναι περιττό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΝΤΕ:  Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Τεχνικά είναι πολύ κακός και αυτό στοιχίζει στην ομάδα. Ο Κάντε πήρε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ:  Προσπάθησε όταν μπήκε να κάνει την διαφορά αλλά δεν τα κατάφερε. Είχε ένα καλό κτύπημα φάουλ το οποίο απόκρουσε ο Στέϊμπορς και ένα δύσκολο πλασέ πάνω στον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό ελπίζω να ξεκινήσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Οι αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι ήταν του Λαρένα με τον Λαμπάν,Μιντίκκη με τον Ορτίθ και Τέτε με Εγγλέζου. Η ομάδα ήταν κατά 9/11 η ίδια.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα είχε μεγάλο πρόβλημα αμυντικά. Ο Καταλά ήταν πολύ κακός, ο Μιντίκκης δεν υπήρχε στο γήπεδο ενώ και ο Τόνιο δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Δυστυχώς δώσαμε ένα αχρείαστο πέναλτι στον αντίπαλο με το οποίο πήρε προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε χάσαμε γρήγορα την συγκέντρωση μας.

Στο 2ο μέρος πέρασε στο γήπεδο ο Ορτίθ στην θέση του Μιντίκκη αλλά αμέσως δεχθήκαμε το 1-2. Η αλλαγή του Κάντε με τον Άλβες έγινε σε ένα σημείο που ο Άλβες έκανε την πρώτη του καλή ενέργεια στο παιχνίδι. Αυτό το κάνει συχνά ο προπονητής μας και θα πρέπει να το προσέξει λίγο. Η ομάδα προσπάθησε και ανέβασε την απόδοση της και την πίεση που έβαζε στον αντίπαλο ενώ στο 72ο λεπτό εγινε η τελευταία αλλαγή με τον Εγγλέζου στην θέση του Λαρένα και τον Μοντέϊρο να μετακινείται στο άξονα. Η αλλαγή αυτή αποδυνάμωσε το δεξί μας άκρο με τον Τέτε να έρχεται δεξιά αλλά να μην μπορεί να τελειώσει καμία φάση ένεκα της αδυναμίας που έχει να χρησιμοποιήσει το δεξί του πόδι. Αυτό που έγινε από την αποβολή του Σεράν και μετά, με τον Καταλά σέντερ φορ, είναι δείγμα πανικού και ελπίζω να μην το δούμε ξανά. Για 10 λεπτά δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αφού η ομάδα ανακατεύτηκε στο γήπεδο.

Έχει μεγάλη ευθύνη για την ήττα. Θεωρώ ότι προσπαθεί να βοηθήσει λανθασμένα τον Τέτε να ανέβει ενώ Λαρένα-Άλβες είναι μονίμως κάτω. Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο ίδιος που δεν έχει εναλλακτικές λύσεις στον άξονα αλλά θα πρέπει να αξιοποιήσει σωστά όλους τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό που έγινε μετά το 85ο λεπτό και το ανέβασμα του Καταλά στην επίθεση ήταν το λιγότερο ατυχές. Για 10 λεπτά πέρασε ως κεντρικός αμυντικός ο Μπόλιεβιτς, αφήνοντας τον άξονα άδειο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος να γίνει αυτό. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο. Απλά θα πω ότι πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα μέσα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10





Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

XRISTOS είπε...

kalimera sinagonistes aektzides ke na me sighorite gia ta greeklish alla ime eksoteriko.
Afto pou me provlimatizi apo tin proti agonistiki (esto ki an kapioi viastikan na fonaksoun gia protathlima) ine oti o metagrafikos sxediasmos tis omadas ine epiikos tragikos. Mbori na apotheonoume oli ton roka gia tis epiloges tou alla to na afinis tin omada ston aksona me 4 pextes gia 3 thesis isodinami me aftoktonia. Otan tha exoume travmatismous opos tora tou Lamban i apousies logo karton (na min ksexnoume oti o Tomas exi idi 3 kitrines) tote o proponitis tha kani alximies opos ston agona me ti Salamina otan antikatestise ton paron-apon Larena me ton Monteiro. Giati den afisan ton skopeliti esto ke san triti allagi sti thesi tou amintikou xaf? Giati den piran ton bebe pou pezi ke koftis alla ke dekari?
Den midenizo ta panta giati agapo tin omada apla provlimatizome.
Perimeno ta sxolia sas

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σταύρο οι Αεκτζήδες που ζούμε στο εξωτερικό σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση που κάνεις κάθε εβδομάδα για τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας. Διαβάζωντας και τις αθλητικές σελίδες, σε συνδιασμό με την ανάλυση που μας κάνεις σε κάθε παιχνίδι, ελπίζουμε οι αδυναμίες που εντόπισες και είναι γεγονός να διορθωθουν το συντομότερο. Το δυναμικό και το έμψυχο υλικό υπάρχει και ελπίζουμε ο προπονητής να δράσει άμεσα να διορθώσει τα λάθη. Η φετινή χρονία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Ηλίας

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.