News Update :

Εθνικός Άχνας - ΑΕΚ: 0-2: ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Είναι καλά γνωστό σε όλους μας ότι το Δασάκι δεν ήταν ποτέ φιλόξενο για την ομάδα μας. Απέναντι σε μία πολύ σκληρή έως αντιαθλητική ομάδα καταφέραμε να αποδράσουμε με τους 3 βαθμούς της νίκης που μας επιτρέπουν να κρατάμε την 2η θέση. Η αντίδραση της ομάδας μας μετά από την ήττα με την Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετά καλή αν και δεν μου άρεσε το γεγονός ότι για 35 λεπτά πνίξαμε τον αντίπαλο και πιέζαμε συνεχώς για το γκολ και έπειτα για κάποιο ανεξήγητο λόγο ρίξαμε ταχύτητα και δεν επιτεθήκαμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτή είναι μία τακτική που ακολουθεί ο προπονητής μας και θεωρώ ότι σε παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής, η ομάδα θα πρέπει να τα καθαρίζει και όχι να τα παίρνει με την σκέψη του ελέγχω τον αγώνα και ελπίζω να μην δεχθώ πίεση. Η ομάδα μπορούσε άνετα να καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα, πολύ καλή εμφάνιση από τον Νίνου ο οποίος προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και το μόνο που υπολείπεται είναι αγωνιστικό ρυθμό. Ο Μπόλιεβιτς συνέχισε σε ψηλές πτήσεις ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Εγγλέζου. Ο Τέτε έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο του παιχνιδιού ενώ ο Μοντέϊρο πέτυχε ένα τρομερό γκολ που είμαι σίγουρος θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο στην συνέχεια.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Σορόα στο τέρμα και τους Ορτίθ- Νίνου- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Μοντέϊρο- Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Τέτε δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κάντε.

  • Μόλις στο 5ο λεπτό, μετά από εκτέλεσε κόρνερ του εξαιρετικού Μπόλιεβιτς και διώξιμο της μπάλας από αμυντικό του Εθνικού Άχνας, ο Μοντέϊρο επιχείρησε να σκοράρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ανατράπηκε καθαρά από τον Ντε Βράϊς με τον διαιτητή του αγώνος να δείχνει παίζεται.
  • Στο 12ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Μιράντα να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και να την στέλνει μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σορόα. Στην φάση αυτή σφυρίχθηκε επιθετικό φάουλ από τον διαιτητή.
  • Στο 18ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη στο παιχνίδι στον Πράγκερ του Εθνικού ενώ στο 21ο λεπτό ο Τομάς μετά από συρτή σέντρα του Μοντέϊρο σούταρε στα πόδια αμυντικού του Εθνικού.
  • Στο 25ο λεπτό ο Ατόρνο με κεφαλιά δεν ανησύχησε τον Τόνιο ενώ στο 26ο λεπτό ο Άντιτς δέχθηκε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι.
  • Στο 23ο λεπτό είχαμε την 2η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Χάρη Κυριάκου του Εθνικού ενώ ένα λεπτό αργότερα δέχθηκε κίτρινη κάρτα και ο Μαρτσίνιακ. Στο 28ο λεπτό μετά από σέντρα του Ορτίθ και πισινή κεφαλιά του Τέτε, ο Κάντε επιχείρησε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα σταμάτησε στο υψωμένο χέρι του Ατάντα με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια στην ολοκάθαρη παράβαση.
  • Στο 29ο λεπτό ο Τέτε με εξαιρετική σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Εγγλέζου στην άλλη πλευρά της επίθεσης μας, με τον τελευταίο να πλασάρει υπέροχα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπρούκς.
  • Στο 34ο λεπτό όμως, ο Μοντέϊρο με τρομερή εκτέλεση φάουλ κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Μπρούκς και έγραψε το 0-1.
  • Στο 41ο λεπτό, μετά από κακή απόκρουση με το κεφάλι του Νίνου προς τα πίσω, ο Κότο Παγές βγήκε μόνος από αριστερά με τον Καταλά να τον σταματάει τελευταία στιγμή, με την φάση όμως να συνεχίζεται με τελικό αποδέκτη τον Γκριγκαλασβίλι ο οποίος πλάσαρε ψηλά άουτ.
  • Στο 43ο λεπτό ο Ορτίθ σέντραρε από δεξιά και ο Κάντε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω.
  • Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Μάριος Ηλία άφησε την θέση του στον Ομπρεγκόν ενώ η 1η καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 59ο λεπτό, με τον Εγγλέζου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς και λάθος έξοδο του Μπρούκς, το πλασέ του όμως πέρασε ψηλά άουτ.
  • Στο 62ο λεπτό είχαμε την 1η άλλαγή για την ομάδα μας με τον Λαρένα να παίρνει την θέση του Μοντέϊρο ενώ στο 63ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Ομπρεγκόν για σπρώξιμο εκτός φάσης στον Καταλά.
  • Στο 66ο λεπτό ο Νίνου εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει απευθείας στα χέρια του Μπρούκς ενώ 1 λεπτό αργότερα δέχθηκε κίτρινη κάρτα και ο Εγγλέζου για φάουλ.
  • Στο 70ο λεπτό ο Άλβες πήρε την θέση του Κάντε ενώ στο 74ο λεπτό ο Τουγκούσι πήρε την θέση του Γκριγκαλασβίλι. Στο 77ο λεπτό ο Πιντσέλι αντικατέστησε τον Κοζοκνεάν και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τετέ με ωραία ασιστ από δεξιά βρήκε τον Άλβες μέσα στην περιοχή του Εθνικού αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον Μπρούκς.
  • Στο 80ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μπόλιεβιτς και μελέ στην περιοχή του Εθνικού, ο Νίνου με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπρουκς και έξω
  • Στο 83ο λεπτό ο Τέτε άφησε την θέση του στον Λαμπάν ενώ στο 85ο λεπτό ο Τουγκούσι δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Στο φάουλ που εκτελέστηκε, ο Μπρούκς απέκρουσε εντυπωσιακά το κτύπημα του Μπόλιεβιτς στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
  • Στο 87ο λεπτό κιτρινίστηκε ο Ατάντα ενώ στο 89ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη ο Λαμπάν.
  • Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 90+2 με τον Άλβες να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κυριάκου και αφού κέρδισε την κόντρα από τον Μπρούκς πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το τελικό 0-2.


Η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά από μία πολύ άσχημα ήττα. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα τον αντίπαλο αν και θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι και να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Κρατάμε την καλή προσπάθεια και την πολύ καλή αντίδραση όλης της ομάδας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια. Παιχνίδια όπως αυτό με την Σαλαμίνα δεν πρέπει να ξαναδούμε και δεν μιλώ για ήττα. Αυτό που λέω είναι ότι οι εμφανίσεις της ομάδας θα πρέπει να είναι σοβαρές και ιδιαίτερα με αυτές τις μικρές ομάδες θα πρέπει να καθαρίζουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα.

Στο παιχνίδι της Κυριακής που έπεται περιμένω τον προπονητή μας να διαβάσει σωστά τον αντίπαλο και να κάνει αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη ελπίζω να μην δω στον πάγκο τον παικταρά Εγγλέζου και ελπίζω επίσης να στηριχθεί ο Νίνου γιατί πιστεύω ότι υπολείπεται μόνο αγωνιστικού ρυθμού. Ο κόσμος ήταν και πάλι παρών και θα είναι ξανά παρών στο ΓΣΖ την Κυριακή 01/11 και ώρα 18:00 για να στηρίξει την ομάδα με τον παλμό του.

Τέλος, όσον αφορά τον τερματοφύλακα μας, θα συμφωνήσω με το φιλαράκι που δήλωσε ότι με τον Εθνικό θα κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και θα είναι η αρχή της μεγάλης του πορείας με την φανέλα της ομάδας μας. Σοβαρός, χωρίς φόβο, με απίστευτη ηρεμία στις κινήσεις του και μονάχα ένα λάθος με την μπάλα στα πόδια, πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην 11άδα και στο ντέρμπι με την Ομόνοια!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΣΟΡΟΑ: Πολύ ήρεμος κάτω από τα δοκάρια, χωρίς φόβο και με την χαλαρότητα που τον διακρίνει. Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κανένα σημείο και όποτε χρειάστηκε έπαιξε γρήγορα με τα πόδια. Είχε μία κακή απομάκρυνση στο 2ο μέρος η οποία ευτυχώς δεν στοίχησε και δείχνει σιγά σιγά να προσαρμόζεται. Ο τρόπος παιχνιδιού του σπάει κόκκαλα αλλά αυτός είναι! Σορόα και ξερό ψωμί!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΟΡΤΙΘ: Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την πλευρά του και βοήθησε πάρα πολύ τον Τετέ με τα ανεβάσματα του. Είναι το καλύτερο δεξί μπακ στο νησί και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική. Τρομερός ποδοσφαιριστής και από την απόδοση του θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι με την Ομόνοια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΝΙΝΟΥ: Έχω πει την άποψη μου και πιο πάνω και θα την επαναλάβω ξανά. Έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και όλες μα όλες οι επιθέσεις της ομάδας ξεκινούσαν από αυτόν. Έκανε 4-5 λάθος μεταβιβάσεις αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ καλός. Αξίζει ευκαιριών και θα πρέπει να τον πιστέψει ο προπονητής μας. Δεν είναι Μουρίγιο, ούτε ο Σεράν είναι Μουρίγιο, αλλά από τους 2 θεωρώ ότι μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα. Ελπίζω να μείνει στην 11άδα και στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Αρκετά καλός ο αρχηγός αν και φαίνεται πλέον η έλλειψη ταχύτητας. Είχε εξαιρετικά κοψίματα και προσπάθησε να φανεί επικίνδυνος στα στημένα αλλά δεν του βγήκε κάποια φάση. Δεν δημιούργησε παιχνίδι αφού επωμίστηκε τον ρόλο αυτό ο Νίνου αλλά σε γενικές γραμμές είχε ήρεμο απόγευμα. Ελπίζω να ανέβει σιγά σιγά και να σταθεροποιηθεί σε ψηλές αποδόσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Αθόρυβος, σοβαρός και πολύ μετρημένος στο γήπεδο. Δέχθηκε την 2η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα αλλά πρόσθεσε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Μεγάλη δύναμη ο πολωνός αποδεικνύεται λίρα εκατό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ο Μαυροβούνιος είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικός φέτος. Κάνει απίστευτες εμφανίσεις και όλα τα στημένα του είναι κίνδυνος θάνατος. Θεωρώ ότι κάνει το καλύτερο πρωτάθλημα από όλους μέσα στην ομάδα αυτή την στιγμή ακολουθούμενος από τον Μαρτσίνιακ. Τρομερός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Πέτυχε μία γκολάρα και πάλεψε πολύ μέσα στο γήπεδο. Βοήθησε πάρα πολύ τον Τετέ στο δεξί άκρο και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θεωρώ ότι του πάει η θέση στον άξονα αλλά ελλείψει πολλών λύσεων θα παίξει και εκεί. Εξαιρετικό γκολ που του δίνει ψυχολογία. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό αφού έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Πολλή δουλειά και πολλά τρεξίματα. Δεν φάνηκε πολύ στα τελειώματα αλλά δημιούργησε πολλές φορές φάσεις για την ομάδα. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι αυτό και τον βλέπω να παίρνει ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι που έπεται. Θα κρίνει πολλά με την απόδοση του στο ντέρμπι. Επίσης καλό θα είναι να μην διαμαρτύρεται συνεχώς στον διαιτητή και να βάλει λίγο περισσότερο τσαμπουκά στο παιχνίδι του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΤΕΤΕ: Στο 1ο ημίχρονο έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και 3 πολύ καλές ασιστ. Συνεργάστηκε άψογα με τον Ορτίθ και δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην αριστερή αμυντική γραμμή του Εθνικού. Στο 2ο μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα αλλά είχε ακόμα μία πολύ καλή ασιστ στον Άλβες η οποία όμως δεν κατέληξε σε γκολ. Ελπίζω να ανέβει περισσότερο στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μεγάλη παικτούρα. Ότι και να πω είναι λίγο για αυτόν τον παικταρά. Επιτέλους δεν έγινε αλλαγή και ολοκλήρωσε 90λεπτο δείχνοντας ότι δεν πρέπει να βγαίνει από την 11άδα. Ο Εγγλέζου είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να καθιερωθεί στην 11άδα της ομάδας. Όπως στηρίζονται άλλοι ποδοσφαιριστές στα κακά τους θα πρέπει να στηριχτεί και αυτός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΝΤΕ: Έδωσε πολλές μάχες και προσπάθησε να φανεί απειλητικός. Δεν μπορεί για πολλά όμως και το έχω πει άπειρες φορές. Είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει στην αντεπίθεση και να παλέψει με αντίπαλους θηριώδης αμυντικούς. Ως εκεί όμως. Τίποτα περισσότερο. Αυτή είναι η άποψη μου και δεν αλλάζει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΡΕΝΑ: Μπήκε στην θέση του Μοντέϊρο στο 62ο λεπτό και δεν φάνηκε ιδιαίτερα για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν πήρε μπάλα και πέραν μίας καλής αλλαγής παιχνιδιού στον Τετέ τίποτα περισσότερο. Μετά την αλλαγή του Τετέ στο 83ο λεπτό πήγε στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και πάλι δεν έκανε κάτι. Πολύ πίσω ο Λαρένα. Πάρα πολύ πίσω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΑΛΒΕΣ:  Αγωνίστηκε για 20 λεπτά και κατάφερε επιτέλους να σκοράρει. Ποδοσφαιρικά τον εκτιμώ αφάνταστα αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχει προσφέρει τίποτα. Ελπίζω αυτό το γκολ να είναι αφετηρία για πολλά επόμενα που θα ακολουθήσουν. Είχε όρεξη πάντως και έτρεξε στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΑΜΠΑΝ:  Πέρασε στο 83ο λεπτό στην θέση του Τετέ και πήρε θέση στον άξονα δίπλα στον Μπόλιεβιτς με τον Λαρένα να πηγαίνει δεξιά. Κατάφερε να δεχθεί την 2η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα σε 4 συμμετοχές. Δεν γίνεται να δέχεται τόσο εύκολα κάρτες και θα πρέπει να σταματήσει να κάνει επιπόλαια φάουλ στον άξονα. Πραγματικά το φάουλ που έκανε για κίτρινη δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Θα πρέπει να είναι προσεκτικός γιατί τον έχει ανάγκη η ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Μετά την ήττα με την Σαλαμίνα και τις αποβολές αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές στην ομάδα. Ο Σορόα βρέθηκε στο τέρμα ενώ ο Νίνου πήρε θέση δίπλα από τον Καταλά. Ο Μοντέϊρο πέρασε στον άξονα με τον Εγγλέζου να μπαίνει στην 11άδα και να πηγαίνει αριστερά με τον Τέτε δεξιά και τον Κάντε στην επίθεση.

Στο 1ο μέρος η ομάδα έλεγξε πλήρως τον αγώνα και κατάφερε να σκοράρει με ένα εξαιρετικό στημένο του Μοντέϊρο. Από το σημείο εκείνο και έπειτα κατεβάσαμε αδικαιολόγητα ρυθμούς και δεν τελειώσαμε το παιχνίδι.

Στο 2ο μέρος ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και προσπαθήσαμε να μην απειληθούμε παρά να τελειώσουμε τον αγώνα. Στο 62ο λεπτό ο Λαρένα πέρασε στο γήπεδο αναγκαστικά στην θέση του Μοντέϊρο λόγω ενοχλήσεων του τελευταίου ενώ στο 70ο λεπτό ο Άλβες πέρασε στην θέση του Κάντε. Το παιχνίδι πήγαινε σε αργό ρυθμό και ο προπονητής μας φοβούμενος το αποτέλεσμα άλλαξε τον Τετέ με τον Λαμπάν για να κλειδώσει τον άξονα, παρά το γεγονός ότι δεν κινδυνεύαμε από τους αντιπάλους με παράλληλη μετατόπιση του Λαρένα στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αυτό που θέλω να πω μόνο είναι ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά στον πάγκο, όπως υπήρχαν και πέρσι, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις στα άκρα της επίθεσης. Υπάρχουν οι Κυπριανού και Χατζηγιαννακού οι οποίοι περιμένουν καρτερικά την ευκαιρία τους αλλά εμείς επιλέγουμε στο παιχνίδι με τον Εθνικό στο 84ο λεπτό που δεν κινδυνεύουμε καθόλου να βάζουμε τον Λαμπάν και πηγαίνει στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Λαρένα. Προσωπικά δεν μου αρέσει όταν γίνεται αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβόμαστε τόσο πολλά παιχνίδια που ξεκάθαρα ελέγχουμε. Ο φόβος αυτός φαίνεται και για αυτό κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα. Αυτά τα γράφω για προβληματισμό και όχι για κάτι άλλο. Ελπίζω να διαβάσει καλά τον Καϊάφα και να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλη νίκη απέναντι στην Ομόνοια την Κυριακή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

KASIOS είπε...

ΘΕΩΡΩ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Ο ΣΕΡΑΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.Ο ΝΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΑΝ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.