News Update :

δόξα - ΑΕΚ: 0-3: Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Φίλοι συναγωνιστές σας χαιρετώ! Μετά από διάλειμμα αρκετών μηνών επανέρχομαι και εγώ στην αγαπημένη μου συνήθεια. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ήμουν παρών στην πρώτη αγωνιστική στην Πάφο και έτσι θα καταγράψω τις σκέψεις μου για την ομάδα μας μετά από την εύκολη νίκη στην Λευκωσία. Είναι γεγονός ότι οι προσδοκίες όλων μας, μετά την εξαιρετική περσινή περίοδο, έχουν μεγαλώσει και περιμένουμε το κάτι περισσότερο στην φετινή χρονιά. Το κάτι περισσότερο εγώ το εκλαμβάνω ως ένα τίτλο είτε αυτός θα είναι το πρωτάθλημα είτε το κύπελο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και από κανέναν και η ομάδα μας έδειξε τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ότι έχει όλα τα φόντα για να πετύχει τους στόχους της. Επίσης κάτι ακόμα πολύ θετικό είναι η ανταπόκριση του κόσμου. Στο παιχνίδι του Μακαρείου, σε ένα γήπεδο που οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται 1500 εισητήρια, η κερκίδα μας ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο της φετινής χρονιάς και δικαίως ο προπονητής μας στην διάσκεψη τύπου ζήτησε από τον κόσμο μας να γεμίσει το ΓΣΖ στις 12 Σεμπτεμβρίου απέναντι στον Αποέλ. Ενωμένοι, με παλμό και αγάπη για την ομάδα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η Άεκ τώρα ξεκινά το όνειρο της!!!

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Σεράν- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Τετέ αριστερά και Εγγλέζου δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης. 
  • Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Μυτίδης μετά από μακρινή μπαλιά του Καταλά από αριστερά, έβαλε το κορμί του μπροστά από τον Λεάντρο και αφότου κέρδισε την μονομαχία γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον επερχόμενο Λαρένα να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.
  •  Στο 8ο λεπτό, ο Μυτίδης και πάλι έβγαλε τον Εγγλέζου σε θέση βολής από δεξιά απέναντι από τον Νέγκρι, με τον νεαρό εξτρέμ της ομάδας μας να μην πλασάρει σωστά και να χάνεται μία τεράστια ευκαιρία.
  • Στο 18ο λεπτό, ο Μυτίδης μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα από το κέντρο του Τομάς, έφυγε μόνος απέναντι από τον Νέγκρι και έκανε μέσα σε αποθέωση το 0-2.
  • Στο 21ο λεπτό είχαμε την πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι στον Φοφανά ενώ στο 26ο λεπτό ο Καλό από δεξιά επιχείρησε μία επικίνδυνη σέντρα την οποία καθάρισε ο Τόνιο.
  • Στο 32ο λεπτό ο Λαρένα με ένα πλασέ με το αριστερό δεν ανησύχησε τον Νέγκρι ενώ στο 39ο λεπτό η Δόξα ζήτησε πέναλτι σε σύγκρουση του Καλό με τον Τετέ, με τον διαιτητή του αγώνος να έχει αντίθετη άποψη.
  • Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Τομάς με εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ έβγαλε τον Λαρένα φάτσα με τον Νέγκρι, με τον ποδοσφαιριστή μας να πλασάρει όμως έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δόξας.
  • Στο 50ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Μπόλιεβιτς, ο οποίος έφθασε ήδη τις 2 στο πρωτάθλημα για φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας μας το οποίο εκτέλεσε εντελώς άστοχα ο Παουλίνιο.
  • Στο 54ο λεπτό είχαμε το πέναλτι για την ομάδα μας με τον Λεονάρτο να ανατρέπει τον Τετέ μέσα στην περιοχή και να δέχεται και την κίτρινη κάρτα. Ο Εγγλέζου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έγραψε το 0-3 για την ομάδα μας. Στο ίδιο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την Δόξα με τον Εκινφούλ να παίρνει την θέση του Λεάντρο.
  • Στο 59ο λεπτό είχαμε από μία αλλαγή για την κάθε ομάδα με τον Εντιμό να παίρνει την θέση του Φοφανά και τον Μιντίκκη την θέση του Εγγλέζου.
  • Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λόμπο άφησε την θέση του στον Γουϊλσον ενώ στο 63ο λεπτό είχαμε την αλλαγή του Μυτίδη με τον Άλβες.
  • Στο 77ο λεπτό είχαμε και την τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Κυπριανού να παίρνει την θέση του Τετέ με τον Ορτίθ να πηγαίνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Κυπριανού να παίρνει την θέση του τελευταίου ως δεξί εξτρέμ.
  • Στο 81ο λεπτό ο Ντάνι Λόπεθ με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν είχαμε οποιαδήποτε άλλη αξιοσημείωτη φάση.


Αυτό που εισπράττουμε όλοι από την ομάδα μας είναι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση που δείχνουν όλοι στον στόχο τους. Πραγματικά έχει χρόνια να πάω γήπεδο και να νιώθω τόσο άνετα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Η ομάδα σου δίνει την εντύπωση ότι θα καθαρίσει όλα τα παιχνίδια ή εν πάσει περιπτώσει θα παλέψει μέχρι εσχάτων για τους 3 βαθμούς της νίκης. Τα πρώτα δείγματα γραφής για την φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά και ήδη η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς και 5 τέρματα υπερ και 0 κατά. Όπως έχω πει και στον πρόλογο μου, τα πάντα δείχνουν ιδανικά για να έχουμε μία εξαιρετική χρονιά.

Πρέπει να σημειώσω ότι από αυτά τα «εύκολα» σε εισαγωγικά παιχνίδια, φαίνονται και οι αδυναμίες και τα όποια προβλήματα έχει η ομάδα μας. Θεωρώ ότι η στελέχωση του ρόστερ είναι αρκετά καλή με μία παραφωνία όσον αφορά τον άξονα του κέντρου. Έχουμε 4 ποδοσφαιριστές για 3 θέσεις εκ των οποίων ο Λαμπάν είναι τιμωρημένος για ακόμα μία αγωνιστική ενώ ο Μπόλιεβιτς έχει ήδη δεχθεί 2 κίτρινες κάρτες. Φαίνεται ότι η τεχνική μας ομάδα προορίζει τον Μοντέϊρο ως την 5η λύση για την θέση του μεσοεπιθετικού αλλά δυστυχώς ο πορτογάλος δεν φαίνεται να έχει μπει καλά ούτε στην φετινή χρονιά. Επίσης, δεν φαίνεται να βγαίνει στον Εγγλέζου το δεξί άκρο της επίθεσης. Δεν είναι ποδοσφαιριστής που αρέσκεται στο να συγκλίνει και σουτάρει προς το αντίπαλο τέρμα. Είναι ποδοσφαιριστής γραμμής και όταν δεν παίζει από αριστερά φαίνεται να δυσκολεύεται. Αυτές θεωρώ ότι είναι οι αδυναμίες της ομάδας μας οι οποίες φάνηκαν στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Εύχομαι και ελπίζω να βρεθούν οι λύσεις για να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στην πορεία της χρονιάς. Τα πάντα όμως φαίνεται να ξεκινούν ιδανικά και το παιχνίδι με τον Αποέλ στις 12 Σεμπτεμβρίου είναι πολύ σημαντικό για την δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα μας στην πορεία του πρωταθλήματος! Όλοι γήπεδο φίλοι συναγωνιστές γιατί η ομάδα μας πραγματικά το αξίζει!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια δύσκολη φάση. Είχε δύο ατυχείς εξόδους σε κόρνερ των αντιπάλων οι οποίες παρολίγο να στοιχίσουν στην ομάδα μας, κάτι το οποίο ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει. Είναι αρκετά καλός τερματοφύλακας και πολύ δύσκολα θα χάσει την θέση του στην 11άδα. Το ότι κράτησε για 2η σερί αγωνιστική το 0 παθητικό συγκαταλέγεται στα θετικά.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΟΡΤΙΘ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον ισπανό παικταρά. Δεν άφησε τον Φοφανά να φανεί καθόλου στο παιχνίδι και ανέβηκε και πολλές φορές στην επίθεση για να βοηθήσει τον Εγγλέζου. Στο 2ο μέρος έπαιξε τόσο ως δεξιός εξτρέμ όσο και από αριστερά και ήταν θετικότατος. Μεγάλος ποδοσφαιριστής για την Κύπρο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΕΡΑΝ: Πάρα πολύ καλή και σοβαρή εμφάνιση από τον ισπανό. Είμαι από αυτούς που χάρηκαν την επιστροφή του στην ομάδα γιατί έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την τελευταία του χρονιά στην ομάδα μας. Αν μείνει μακριά από τραυματισμούς και τσαμπουκάδες μέσα στο γήπεδο θα συνεισφέρει τα μέγιστα. Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, δημιούργησε παιχνίδι από πίσω αφού του άφησαν την μπάλα οι αντιπάλοι και ήταν πολύ καλός στα μαρκαρίσματα του. Πολύ σοβαρή και μετρημένη εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και υπήρξε μία προσπάθεια στα πρώτα λεπτά από τους επιθετικούς της Δόξας να μην τον αφήσουν να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να οργανώσει παιχνίδι. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όμως και ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Είχε επίσης συνεισφορά στο 0-1 με την μακρινή μπαλιά που έβγαλε από την άμυνα για τον Μυτίδη. Υπέπεσε σε κάποια φάουλ έξω από την περιοχή τα οποία δεν πρέπει να παραχωρούνται από τους αμυντικούς μας τόσο εύκολα αλλά για ακόμα μία φορά ήταν πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Πάρα πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Κράτησε την θέση του σωστά και δεν είχε πολλά προβλήματα από τον Καλό. Προσπάθησε να ανέβει και να βοηθήσει τον Τετέ αλλά δεν νομίζω ότι έχει την ικανότητα να το κάνει σε μεγάλο βαθμό. Όσο καλός είναι αμυντικά άλλο τόσο μέτριος είναι στο επιθετικό κομμάτι. Πολύ κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής αλλά εγώ προσωπικά τον φαντάζομαι περισσότερο ως κεντρικό αμυντικό παρά ως αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει όλη την γραμμή. Πολύ δυνατός στον αέρα. Θα βοηθήσει την ομάδα μας στην διάρκεια της χρονιάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Μαυροβούνιο. Πραγματικά έπαιξε όπως θέλω προσωπικά να τον βλέπω στο γήπεδο. Έκλεισε όλους τους χώρους και ανέβασε σωστά την ομάδα στην επίθεση. Αλάνθαστος σε όλο το παιχνίδι με μοναδικό μελανό σημείο την 2η αδικαιολόγητη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα που δέχθηκε. Όπως έχω πει και πιο πάνω δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ποδοσφαιριστές στον χώρο του κέντρου. Ελπίζω να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΡΕΝΑ: Πέτυχε ένα γκολ που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για την συνέχεια. Δεν τον είδα να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε γενικές γραμμές ήταν ένα κλικ πίσω από Τομάς και Μπόλιεβιτς. Περιμένω πολύ περισσότερα από αυτόν για είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και σημαντικότατος για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Δεν ήταν πολύ καλός αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει απόδοση σιγά σιγά και θα θυμίσει τον καλό Λαρένα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΟΜΑΣ: Τα λόγια είναι περιττά. Έχει έστω και έναν οπαδό μας που δεν τον απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου? Τα έκανε όλα εκτός από να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Η ασίστ στο 0-2 είναι για σεμινάριο. Μεγάλη παικτούρα και όπως και πέρσι έτσι και φέτος ξεκίνησε εκπληκτικά την χρονιά. Στο παιχνίδι με τον Αποέλ θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Δεν φάνηκε να του βγαίνει το δεξί άκρο της επίθεσης. Δεν χρησιμοποιεί το δεξί του πόδι και δεν παίζει την γραμμή. Του παρουσιάστηκε μία εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει μετά από πάσα του Μυτίδη και την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Του παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία για να καθιερωθεί στην 11άδα και θα πρέπει να την αρπάξει από τα μαλλιά. Το πέναλτι δεν ήταν καλό αλλά ευτυχώς για όλους μας κατέληξε στα δίκτυα. Περιμένω πολύ περισσότερα από αυτόν γιατί τον πιστεύω πάρα πολύ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΕΤΕ: Για τον Τετέ θα ήθελα απλώς να πω κάτι στους οπαδούς μας. Μην τον συγκρίνεται με τον Βάντερ γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ! Είναι 2 εντελώς διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, με διαφορετικά χαρίσματα και τρόπο παιχνιδιού. Ο Τετέ είναι πολύ προσηλωμένος στην τακτική της ομάδας και προσπαθεί να βοηθήσει το σύνολο μακριά από εξεζητημένες ατομικές προσπάθειες. Στο παιχνίδι του Μακαρείου κέρδισε το πέναλτι και είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά σίγουρα περιμένουμε περισσότερα. Επίσης, δεν φαίνεται να έχει ικανότητα στο μακρινό σουτ και θα πρέπει να βελτιώσει κάπως τις σέντρες του. Περιμένω το ανέβασμα του όσο προχωρά το πρωτάθλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Τρομερή εμφάνιση από τον φορ της ομάδας μας. Τα έκανε όλα με τον καλύτερο τρόπο. Έβγαλε την ασιστ στο 0-1 και πέτυχε με εξαιρετικό πλασέ το 0-2. Έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό από τον Άλβες και αποχώρησε γνωρίζοντας την αποθέωση από 1500 Αεκτζήδες. Θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά με τα μυαλά στο έδαφος και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο Μυτίδης είναι η ελπίδα του κυπριακού ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα καθορίσει την πορεία της φετινής Άεκ!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Ο Μιντίκκης ήταν η πρώτη αλλαγή του Κρίνστιανσεν στο 59ο λεπτό περνώντας στην θέση του Εγγλέζου με τον ίδιο να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ορτίθ στο δεξί άκρο της επίθεσης. Είναι μία αλλαγή που την βλέπουμε πολλές φορές μέσα στα παιχνίδια της ομάδας από την περσινή χρονιά και το παιχνίδι με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Δεν ξέρω αν χρειαζόταν στο παιχνίδι του Μακαρείου αυτή η αλλαγή αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Δεν βοήθησε πολύ επιθετικά και είχε κάποια προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τεχνικό offside στο οποίο έχω παρατηρήσει ότι συνήθως καλύπτει τους αντιπάλους. Ο Κρίνστιανσεν φαίνεται να τον πιστεύει και αυτό είναι υπερ του. Θα πρέπει όμως να αρπάξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται από τα μαλλιά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΛΒΕΣ: Δεν φάνηκε καθόλου ο βραζιλιάνος παικταράς στο παιχνίδι του Σαββάτου. Μπήκε στο γήπεδο στο 63ο λεπτό στην θέση του Μυτίδη και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Φυσικά η ομάδα έριξε και στροφές σε εκείνο το σημείο και δεν πήρε τις πάσες που θα μπορούσε να πάρει για να γίνει επικίνδυνος. Είναι εξαιρετικό φορ, με πολύ καλή αντίληψη του χώρου και πολύ καλό κράτημα της μπάλας. Μαζί με τον Μυτίδη είναι το καλύτερο επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος. Δεν θα αργήσει να στείλει την μπάλα σε αντίπαλα δίκτυα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Η 3η και τελευταία αλλαγή του προπονητή μας στο 77ο λεπτό με τον Τετέ να φεύγει από το γήπεδο και τον Κυπριανού να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες πέρσι, ειδικά από τον 2ο γύρο και έπειτα, και θα πρέπει φέτος να μπει δυναμικά. Είναι καλός ποδοσφαιριστής με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν έπαιξε πολύ αλλά έτρεξε και προσπάθησε να δημιουργήσει με την μπάλα κάτω. Είναι και αυτός απαραίτητος σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η 11άδα που παρέταξε είχε μόνο μία διαφοροποίηση σε σχέση με το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και αυτή αναγκαστική. Ο Λαρένα αντικατέστησε τον Μοντέϊρο και πήρε θέση στον άξονα δίπλα από τον Τομάς. Η ομάδα μας ήταν διαβασμένη και κατάφερε από πολύ γρήγορα να καθαρίσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να εξελιχτεί ο αγώνας σε υγιεινό περίπατο. Φαίνεται να συνεχίζει την καλή δουλειά που έκανε πέρσι και με λίγες προσθέσεις στο ρόστερ έχει ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας. Ελπίζω να έχει προσέξει ότι και χωρίς τον Μοντέϊρο τα πάει μια χάρα η ομάδα και δεν χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να ξεκινάνε όλα από αυτόν και να τελειώνουν σε αυτόν.
Στο 2ο μέρος έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 59ο λεπτό με τον Μιντίκκη να παίρνει την θέση του Εγγλέζου και να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας. Όπως έχω πει και πιο πάνω, το παιχνίδι προσφερόταν εκείνη την στιγμή για κάποια άλλη αλλαγή όπως να δούμε για πρώτη φορά τον Χατζηγιαννακού στην ομάδα. Έπειτα στο 63ο λεπτό ο Άλβες αντικατέστησε τον Μυτίδη και στο 77ο λεπτό ο Κυπριανού τον Τετέ. Το παιχνίδι είχε καθαρίσει ήδη και η ομάδα κρατούσε το αποτέλεσμα πολύ εύκολα.
Ελπίζω να μην δείξει τις ίδιες αδυναμίες που είχε πέρσι και μέσα από την πορεία των παιχνιδιών να παρουσιάζεται συγκεντρωμένος. Είναι καλός προπονητής, με τα καλά του και τα κακά του. Στο πρώτο παιχνίδι με την Μπορντό θεωρώ ότι στο 2ο μέρος φέρει ευθύνη για την ήττα αλλά δεν θα επεκταθώ σήμερα. Έχει πετύχει το 2Χ3 και ζήτησε από όλους μας να βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα στις 12 Σεμπτεμβρίου απέναντι στον Αποέλ. Αυτό είναι και υποχρέωση μας φίλοι συναγωνιστές!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10


Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Σταυρος Αθηνα είπε...

ρε παιδια μα τι γινεται φετος; Σε αλλες πιο μιζερες εποχες θυμαμαι το μπλογκ μετα τις 2 πρωτες αγωνιστικες να παιρνει φωτια. φετος μετα απο 4 ματς που η ομαδα εδωσε διαπιστευτηρια δεν κουνιεται φυλλο. "ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ" του σκαλιωτη

Η ομαδα φιλοι μου ειναι πολυ δυνατη. Με τη δικη μας στηριξη η ομαδα δεν τερματιζει κατω απο τη 2η θεση οσο υπερβολικο και αν ακουγεται. Στηριξετε την ομαδα και δεν φοβομαστε κανενα. Πολυ καλο το αρθρο σου φιλε σταυρο οπως παντα

PAMPOS είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΣΙΝΙΑΚ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.