News Update :

αποελ - ΑΕΚ: 1-1: ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αυτό είναι το αίσθημα που επικρατεί ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας μας. Περηφάνια για την πορεία της φετινής Άεκ, της μαγκιάς που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της σαιζόν και πραγματικά μεγάλη περηφάνια για μία πολύ δυνατή και ενωμένη διοίκηση που οδηγεί την Αεκάρα μας προς την κορυφή. Θα συμφωνήσω με όλους τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ομάδας μας για το επόμενο βήμα, το βήμα που θα την καθιερώσει ανάμεσα στους μεγάλους του κυπριακού πρωταθλήματος. Με το γήπεδο μας να είναι προ των πυλών και την ποδοσφαιρική ομάδα να δείχνει πιο δυνατή από ποτέ είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι τα καλύτερα έπονται.


Σε σχέση με το καθαρά αγωνιστικά μέρος, θεωρώ ότι η ομάδα τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το 3ποντο της νίκης για δύο συγκεκριμένους λόγους. Ο 1ος λόγος είναι το τεράστιο λάθος του διαιτητή του αγώνος κ. Τράττου, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στο Αποέλ να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι με ένα πέναλτι το οποίο μόνο ο ίδιος είδε! Πραγματικά όσες φορές και να δεις την φάση δεν μπορείς καν να ανακαλύψεις πέναλτι πόσο δε να κιτρινίσει και τον Ηλία Χαραλάμπους!!! Ο 2ος λόγος, είναι η ατολμία που έδειξε ο προπονητής μας το τελευταίο 20λεπτο, σημείο το οποίο κατά την δική μου άποψη θα έπρεπε να ανεβάσει επιθετικά την ομάδα αφού ο Αποέλ φαινόταν ανήμπορος να δημιουργήσει ρήγματα έστω και αν βρήκε την μοναδική καλή του ευκαιρία στο παιχνίδι στο 77ο λεπτό και το δοκάρι του Σερινταν. Η αλλαγή δε του Τομάς με τον Σκοπελίτη απλώς κλείδωσε το τελικό αποτέλεσμα αφού από εκεί και πέρα δεν προσπαθήσαμε καν να μπούμε στα καρέ του αντιπάλου. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα για να μην παρεξηγηθώ απλώς είμαι της άποψης ότι όταν έχεις μπροστά σου μία τεράστια ευκαιρία για να πάρεις το πρωτάθλημα δεν σκέφτεσαι ούτε την Ευρώπη ούτε τίποτα άλλο. Παίζεις μέχρι τέλους για την νίκη που θα σε οδηγήσει στην κορυφή. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε και θεωρώ ότι δεν την είχε ο προπονητής μας στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Μιντίκκη- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Μοντέϊρο αριστερά και Ορτίθ δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

  • Στο 5ο λεπτό πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με το πολύ καλό αριστερό σουτ του Μυτίδη να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Χιώτη.
  • Στο 6ο λεπτό ο Τόνιο την τελευταία στιγμή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ μπροστά από τον Σέρτζιο.
  • Στο 11ο λεπτό είχαμε το καθαρό πέναλτι για την ομάδα μας και κίτρινη κάρτα στον Βινίσιους με τον Μπόλιεβιτς να γράφει το 0-1 μέσα σε αποθέωση.
  • Στο 18ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Σέρτζιο ενώ στο 20ο λεπτό ο Ορτίθ από δεξιά έβγαλε την σέντρα με τον επερχόμενο Μοντέϊρο από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει απελπιστικά άουτ.
  • Στο 23ο λεπτό είχαμε το πέναλτι για το Αποέλ και την κίτρινη κάρτα στον Χαραλάμπους με τον μόνο που είδε παράβαση στην φάση αυτή να είναι ο διαιτητής. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-1.
  • Στο 45ο λεπτό ο Μοντέϊρο μετά από πάσα του Τομάς σούταρε πάνω στον Χιώτη.
  • Στο 50ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Μοράϊς για διαμαρτυρία.
  • Στο 52ο λεπτό ο Λαρένα με εξαιρετικό σουτ ανάγκασε τον Χιώτη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ ενώ στο 53ο λεπτό ο Αλωνεύτης πήρε την θέση του Χαραλαμπίδη και στο 56ο λεπτό ο Βάντερ του Μιντίκκη ο οποίος 1 λεπτό προηγουμένως δέχθηκε την κίτρινη κάρτα
  • Στο 66ο λεπτό είχαμε την 2η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Κάντε να παίρνει την θέση του Μυτίδη.
  • Στο 68ο λεπτό ο Λαρένα και πάλι με εξαιρετικό αριστερό σουτ ανάγκασε τον Χιώτη σε δύσκολη απόκρουση.
  • Στο 70ο λεπτό ο Σέρινταν πήρε την θέση του Τζιμπούρ.
  • Στο 77ο λεπτό ο Σέρινταν από εμφανή θέση off side έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο.
  • Στο 79ο λεπτό ο Μοντέϊρο άλλαξε την μπάλα με τον Τομάς και με πολύ καλό πλασέ με το εσωτερικό του ποδιού έστειλε την μπάλα να γλείψει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χιώτη.
  • Στο 80ο λεπτό ο Σκοπελίτης πήρε την θέση του Τομάς ενώ στο 90ο λεπτό ο Ορτίθ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος.


Η ομάδα μας απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και κανέναν. Είμαστε ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης και από καθαρή ατυχία δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο προπονητής μας διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι πολλούς ξάφνιασε η τοποθέτηση του Μιντίκκη στην αρχική 11άδα και η μετατόπιση του Ορτίθ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, θεωρώ ότι ήταν απόλυτα σωστή και μελετημένη. Ο Βάντερ είναι σταθερά κακός και τακτικά απείθαρχος τα τελευταία παιχνίδια και καλώς έμεινε στον πάγκο. Με τους Μιντίκκη-Ορτίθ διασφαλίσαμε την σωστή λειτουργία της δεξιάς μας πτέρυγας η οποία δούλεψε εξαιρετικά σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Επίσης εξαιρετική εμφάνιση, την καλύτερη που έκανε ποτέ για μένα προσωπικά, έκανε ο Μουρίγιο στην 100η του συμμετοχή με την φανέλα της ομάδας μας σε αγώνες πρωταθλήματος. Βρισκόταν πάντα στην σωστή θέση, καθάρισε όλα τα στημένα των αντιπάλων και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο πήραμε προβάδισμα στο σκορ. Από κοντά σε απόδοση ο μπαλαδόρος Λαρένα, ένας πραγματικός μάγος της μπάλας, ο οποίος σε όλο το παιχνίδι ήταν δημιουργικότατος και πάρα πολύ θετικός. Καλά πήγαν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά με εξαίρεση τον Τομάς ο οποίος μόνο τα τελευταία 10 λεπτά πριν την αλλαγή του ανέβασε απόδοση. Η απόδοση του Τομάς θεωρώ ότι στοίχισε στην ομάδα από το παιχνίδι με τον Ερμή στο Αμμόχωστος και έπειτα.

Αυτή η ομάδα αξίζει μόνο μπράβο και θαυμασμό από όλους. Έχει πετύχει πολύ περισσότερα από ότι πιστεύαμε όλοι ότι θα πετύχαινε στην αρχή του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ περήφανοι που ανήκουμε στις τάξεις αυτής της ομάδας και εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτή να είναι η απαρχή για τις μεγάλες επιτυχίες που είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν για την ομάδα μας. Στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Ανόρθωση, οφείλουμε όλοι να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας και των ποδοσφαιριστών μας και να τους δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους και αναγνωρίζουμε πλήρως το τι έχουν πετύχει την φετινή χρονιά. Αν το πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα πιο γρήγορα, τότε σήμερα θα μιλούσαμε για τον τίτλο. Κάνενα παράπονο όμως, καμιά μεμψιμοιρία και προπάντων ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Τα πήγε πολύ καλά ο Τόνιο ο οποίος όμως δεν δέχθηκε και μεγάλη πίεση. Όποτε χρειάστηκε στον αέρα ήταν αρκετά καλός ενώ στην φάση του πέναλτι δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Στην φάση του 77ου λεπτού και το δοκάρι του Σέρινταν ήταν τετ α τετ ο επιθετικός του Αποέλ. Ενέπνεε ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην αμυντική μας γραμμή.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Πάρα πολύ καλός και έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να βοηθήσει την ομάδα μας. Κράτησε την θέση του εξαιρετικά και αναχαίτισε με επιτυχία τόσο τον Εφραίμ όσο και οποιονδήποτε άλλον βγήκε πάνω του. Βοήθησε επιθετικά και τον Ορτίθ και σε γενικές γραμμές έκανε πολύ σοβαρή εμφάνιση. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 55ο λεπτό για φάουλ πάνω στον Αλωνεύτη. Πολύ καλός ο Κωνσταντίνος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλου του γηπέδου. Δεν έχασε μονομαχία και οργάνωσε και το παιχνίδι της ομάδας από την άμυνα. Τεράστιος ποδοσφαιριστής, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και συμπλήρωσε στο παιχνίδι του Σαββάτου 100 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Με τέτοιο Μουρίγιο δεν φοβάσαι τίποτα. Κέρδισε το πέναλτι από τον Βινίσιους και αυτό που θα έλεγα είναι ότι έδειξε περισσότερο από όλους ότι ήθελε αυτό το πρωτάθλημα και το πίστευε. Χωρίς κανένα λάθος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Τρομερή εμφάνιση!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΤΑΛΑ: Πολύ καλός και ο αρχηγός μας με καλές επεμβάσεις και σωστές τοποθετήσεις. Δεν ήταν τόσο καλός όσο ο Μουρίγιο αλλά και αυτός κινήθηκε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Ο αρχηγός μας ήταν ο MVP της φετινής χρονιάς αφού αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και ήταν σταθερά καλός. Του δίνεται πλέον η ευκαιρία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη. Ηγετική φυσιογνωμία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ηλία ο οποίος αδικήθηκε από τον διαιτητή του αγώνος με το πέναλτι που σφυρίκτηκε εις βάρος του σε μία φάση που πραγματικά δεν έκανε τίποτα. Δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα και δεν θα τον έχουμε διαθέσιμο στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Έπαιξε πολύ σωστά την γραμμή με τον Μοντέϊρο και τα πήγε πολύ καλά ανασταλτικά. Εξαιρετική χρονιά από τον Ηλία!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ανασταλτικά έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και μαζί με τον Λαρένα κυρίαρχησαν στον χώρο του κέντρου. Πέτυχε το γκολ της ομάδας μας και έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο. Περίμενα περισσότερα επιθετικά αλλά την δουλειά του την έκανε σωστά. Από το 60ο λεπτό μέχρι και το 80ο δεν είχε καλή παρουσία με αποτέλεσμα να χαθεί η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Προς το τέλος ανέβηκε και πάλι. Περίμενα περισσότερα επιθετικά αλλά ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΡΕΝΑ: Μετά τον Μουρίγιο, ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Είχε κάποια παρακρατήματα της μπάλας αλλά πραγματικά ήταν εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια. Πέρασε πολλές πάσες στους συμπαίκτες του ενώ προσπάθησε να σκοράρει με 2 εξαιρετικά σουτ στο 2ο ημίχρονο. Δεν είχε την βοήθεια που θα έπρεπε από τον Τομάς στο επιθετικό κομμάτι και πήρε στους ώμους του όλη την ομάδα. Είναι μία απόλαυση να τον βλέπεις να αγωνίζεται και αν δεν υστερούσε σε ταχύτητα θα έλεγα ότι είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και έχει εξαφανιστεί στα τελευταία παιχνίδια της σαιζόν. Κρύβετε μέσα στο γήπεδο, δεν έχει όρεξη να βοηθήσει την ομάδα και προπάντων δεν παλεύει. Ήταν πολύ κακός σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ανέβηκε μόνο από το 70ο λεπτό και έπειτα. Στο σημείο που αποχώρησε από το γήπεδο έγινε λίγο επικίνδυνος για την αντίπαλη ομάδα αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ κακή εμφάνιση στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς από έναν ποδοσφαιριστή που όλοι περιμέναμε περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΟΡΤΙΘ: Εξαιρετικός για ακόμα μία φορά. Έπαιξε πολύ καλό ως δεξιό εξτρέμ για 56 λεπτά και μετά πέρασε στην γνωστή του θέση ως δεξιό μπακ όπου και πάλι ήταν καλός. Λίρα εκατό, βοήθησε όπου του ζητήθηκε από την τεχνική ηγεία με πολύ λίγα κακά παιχνίδια. Συνεργάστηκε πάρα πολύ καλά με τον Μιντίκκη και καθοδήγησε άψογα τον κύπριο ποδοσφαιριστή μας. Μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Ορτίθ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 79ο λεπτό σε μία φάση που αν έστελνε την μπάλα στα δίκτυα πολύ δύσκολα θα χάναμε το παιχνίδι. Είχε ακόμα 2 καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι και σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ καλός και ουσιαστικός. Δυστυχώς δεν βοήθησε ποτέ από την μέρα που ήρθε στο 1 με 1. Ενώ βρέθηκε πολλές φορές απέναντι σε αντίπαλο και θα μπορούσε με μία ατομική προσπάθεια να δημιουργήσει ρήγματα αυτός δεν το έπραξε. Πιστεύω και εύχομαι ότι με την νέα χρονιά και αφού κάνει προετοιμασία με την ομάδα θα είναι πολύ καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Περίμενα περισσότερα από τον Νέστορα. Μπορούσε να έχει καλύτερες κινήσεις στον χώρο ειδικά όταν κρατούσε την μπάλα ο Λαρένα. Δεν ήταν αρνητικός και είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις στις οποίες όμως αδράνησε. Κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το 0-1 και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Στο 2ο μέρος δεν φάνηκε καθόλου και δικαίως έγινε αλλαγή. Δεν έφθασε τα επίπεδα της απόδοσης που έπιασε με τον Απόλλωνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΒΑΝΤΕΡ: Πέρασε και δεν ακούμπησε. Όλοι περιμέναμε τον Βάντερ να μπει στο γήπεδο και να πάρει πρωτοβουλίες αλλά για ακόμα μία φορά τα τελευταία παιχνίδια δεν βοήθησε την ομάδα. Πέραν μίας καλής ενέργειας και τελικής πάσας στον Μοντέϊρο που ανέκοψε την τελευταία στιγμή ο Μοράϊς, δεν φάνηκε καθόλου. Είναι απείθαρχος ποδοσφαιριστής και αυτό τον κάνει και αρεστό στην κερκίδα αλλά θα πρέπει να παίζει για το σύνολο. Δεν έδωσε το κάτι διαφορετικό στην ομάδα από την είσοδο του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΚΑΝΤΕ: Ανούσιος και χωρίς σωστά κρατήματα της μπάλας. Δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα και δεν έδωσε νέα πνοή στην επιθετική μας γραμμή. Περίμενα τον Κάντε να βοηθήσει περισσότερο στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε. Δεν πήρε φυσικά και κάποια τελική πάσα αφού δεν ανεβήκαμε και πολύ το τελευταίο μισάωρο αλλά σε γενικές γραμμές δεν βοήθησε ούτε αυτός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Μπήκε στο 80ο λεπτό για να βοηθήσει ανασταλτικά στην θέση του Τομάς. Δεν χρειαζόταν βοήθειες η ομάδα στον άξονα την συγκεκριμένη στιγμή ανασταλτικά κατά την δική μου άποψη πάντα αλλά έτρεξε και βοήθησε όσο μπορούσε. Κάλυψε χώρους και δεξιά και αριστερά και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Καλός ο Γιάννης για 15 λεπτά που αγωνίστηκε αφού έκανε σωστά αυτό που του ζητήθηκε να κάνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι και δεν φοβήθηκε να αφήσει στον πάγκο τον Βάντερ και να βάλει στην θέση του τον Μιντίκκη μεταφέροντας τον Ορτίθ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

Ευτυχήσαμε να πάρουμε γρήγορα προβάδισμα στο σκορ και με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ από ανύπαρκτο πέναλτι και παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες του Λαρένα μεσοεπιεθετικά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος για το 1-2.

Στο 2ο μέρος η ομάδα συνέχισε να είναι καλά ανασταλτικά αλλά επιθετικά δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου πέραν κάποιων ατομικών προσπαθειών του Λαρένα. Η αλλαγή του Μιντίκκη με τον Βάντερ είχε σκοπό να τονώσει την δεξιά γραμμή της επίθεσης μας και να δώσει δημιουργικότητα και φαντασία στην επιθετική μας γραμμή. Δυστυχώς αυτό δεν το είδαμε ποτέ και στο 66ο λεπτό είχαμε την αλλαγή του Μυτίδη με τον Κάντε η οποία και πάλι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Η τελευταία αλλαγή στο 80ο λεπτό δεν θεωρώ ότι ήταν αλλαγή ομάδας που ήθελε την νίκη αλλά ομάδας που φοβήθηκε τον αγώνα και προσπάθησε να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το Αποέλ στο τελευταίο 20λεπτο κρατούσε μπάλα στο δικό του μισό ανενόχλητο και χωρίς οι ποδοσφαιριστές μας να βάλουν πίεση στο δικό του μισό. Δεν υπήρχε πρόβλημα ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας πόσω δε στον άξονα του γηπέδου. Επίσης στο χρονικό σημείο που αποχώρησε ο Τομάς είχε ανεβάσει απόδοση. Περίμενα μία πιο επιθετικογενή αλλαγή και μία προσπάθεια να χτυπήσουμε το παιχνίδι λαμβανομένου υπόψη και της εικόνας του αγώνα.

Δεν έχω όμως όπως είπα και αρκετές φορές πιο πάνω κανένα παράπονο από τον προπονητή μας ή τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να πάρουν την νίκη. Η χρονιά είναι απόλυτα πετυχημένη και τα καλύτερα έπονται!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

Share this Article on :

17 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Πααααρα πολυ ψηλη βαθμολογια για Μοντειρο. Παιδικη χαρα τα τελειωματα του. Στο πρωτο ημιχρονο πασαρε στο Χιωτη και στο δευτερο πηγε να το κανει τεχνικο και...χαθηκε πρωταθλημα!!! Αν επαιζε ο Εγγλεζου στα παιχνιδια που ξεκινησε αυτος θα ειμασταν το πιο πιθανο πρωταθλητες.
Ο Τομας σιγουρα δεν ξεχασε τη μπαλα που ηξερε και μαλλον τον βλεπω να κουνα μαντιλι.
Ανδρεας

Ανώνυμος είπε...

Ας το καλύτερα με τις βαθμολογίες. Δεν το έχεις και αδικείς αρκετούς

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανδρέα,

Συμφωνώ για το γεγονός ότι ο Εγγλέζου αδικήθηκε. Το έχω γράψει αρκετές φορές και το είπα και όταν ανακοινώθηκε ο Μοντέϊρο ότι η ομάδα δεν χρειαζόταν βοήθειες στα άκρα της επίθεσης αλλά στον άξονα. Η έλευση του Μοντέϊρο άλλαξε το πλάνο της ομάδας για να χωρέσει μέσα και έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Εγγλέζου ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο πραγματοποιούσε εξαιρετική χρονιά. Από την άλλη όμως φίλε, στο παιχνίδι με το Αποέλ έκανε τακτικά το καλύτερο του παιχνίδι και βοήθησε πάρα πολύ τον Ηλία. Τα τελειώματα του δεν ήταν τόσο καλά με εξαίρεση την μεγάλη ευκαιρία του 79ου λεπτού στην οποία η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι! Ήταν πολύ θετικός και ουσιαστικός σε ότι έκανε και στην μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε την τελείωσε πολύ καλά αλλά δυστυχώς, επαναλαμβάνω, δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα. Του χρόνου ο Μοντέϊρο θα είναι αρκετά καλύτερος.

Φίλε ανώνυμε, οι βαθμολογίες μου είναι αντικειμενικές και στην βάση του τι βλέπω μέσα στο γήπεδο. Σεβαστή η κάθε διαφωνία, αλλά για το ότι αδικώ αρκετούς δεν το δέχομαι. Εσύ μπορεί να βλέπεις άλλα πράγματα στο γήπεδο δηλαδή πόσο τρέχει κάποιος, πόσο παλεύει ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ βλέπω καθαρά ποδοσφαιρικά τι προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής ανάλογα και με τις δυνατότητες του και έτσι τον βαθμολογώ. Περιμένω να μου πεις ποιόν αδίκησα και πότε στις βαθμολογίες μου.

Σταύρος Κομοτηνή

Pimpοs Kiti είπε...

MATIAS DEGRA E E ERXETAI

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΕΚΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..
ΚΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ....ΚΥΠΡΙΟΣ
ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ

XRISTOS είπε...

Xoris na thelo na fano axaristos pros tin omadara pou mas edose toses xares fetos ke entelos kaloproereta. Aformi gia to sxolio mou ine i idisi tis ananeosis apo tin omonia tou simvoleou tou 38xronou Asiz. O terastios Giannis Skopelitis o opios apodikse mesa sto gipedo oti mborouse na peksi toulaxiston akomi ena xrono se psilo epipedo den aksize perissotero sevasmo ke ektimisi apo tin omada mas?

Ανώνυμος είπε...

THELW PAIKTI OPWS TON VAN DAJK... STO KALO NA PAI O VANDER. OPOIOU EN ARESKEI FEFKEI.

Ανώνυμος είπε...

ma afou den tha epeze sxedon pote. me apoktisi lamban exoume 2 koftes.
oson afora ton vander den xero giati theli na figei alla sigoura i kinisi tou apoel egine logo tou traumatismou tou alonefti,
kai fisika o manduca san vrazilianios xeri pia koumbia na patisi gia ton vander.
prosopika pisteuo oti me akomi 3-4 prosthikes dld amintiko, epithetiko kai akreous epithetikous i omada mpori na sinexisi apo ekei pou emine.

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο με τον Βάντερ και το ΑΠΟΕΛ δεν το "πρόσεξε" κανένας δημοσιογράφος ούτε καν οι δικοί μας Πάνος Λάρκου και Ανδρέας Βεντούρης: Προσεγγίστηκε ή όχι ο ποδοσφαιριστής ΠΡΙΝ από το καθοριστικό παιγνίδι για το Πρωτάθλημα. Και επηρεάστηκε ή όχι η απόδοσή του σε αυτό το καθοριστικό παιγνίδι καθώς και στο προηγούμενο και επόμενο που θα καθόριζαν και τον πρωταθλητή;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους δύο προλαλήσαντες.

1. Λανθασμένη η τεχνική ηγεσία να διώξει τον Σκοπελίτη.
Η ηλικία αποτελεί μόνον έναν από τα "χαρίσματα" ενός ποδοσφαιριστή - ο επαγγελματισμός, το πάθος, ο άνθρωπος, η δύναμη, η συλλογικότητα αποτελούν άλλα.
Το κυριότερο φυσικά είναι ο σεβασμός και η αγάπη προς την ομάδα που παίζεις.

2. Ο Βάντερ δεν "άγγιξε" καν την μπάλα στο παιγνίδι με το Αποέλ.
Τυχαίο που δεν τον ξεκίνησε στην ενδεκάδα ? Δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Vander has to answer a couple of questions: 1) Did APOEL approach him or his managers before the key Championship game with AEK? 2) Did he try to perform his best in that key game where AEK lost the Championship in favor of his current team APOEL?

Ανώνυμος είπε...

Ibrahimi???

Ανώνυμος είπε...

Πολυ κακώς αφέθηκε να φύγει ο Κούλης Παύλου. Η ΑΕΚ πρέπει να αγαπά τα παιδιά της, διαφορετικά δεν θα υπάρχει αφοσίωση και πίστη στην ιδέα της ομάδας. Οι καλοί κύπριοι παίκτες μας θα φεύγουν με την πρώτη ευκαιρία πριν τους διώξουμε εμείς με τις ενέργειες μας. Να προσέξει η Διοίκηση και ίσως να αναθεωρήσει για τον Κούλη πριν είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΜΠΕΜΠΕΜΠΕΜΠΕΜΠΕΜΠΕΜΠΕ

Ανώνυμος είπε...

H AEK ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΜΙΝΣΚΙ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρτε τον Μπεμπε που εμεινε ελευθερος και ειναι γνωστης του κυπριακου πρωταθληματος.

Ανώνυμος είπε...

Κακα τα ψεματα αγαπητοι μου... Το ταξιδι μας στην Ευρωπη τελειωσε πριν καν αρχισει. Πριν καλα καλα λακτισουμε (κλωτσισουμε) την μπαλα!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.