News Update :

δόξα - ΑΕΚ: 1-4: ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Καταρχήν, θα ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι σήμερα βρεθήκαμε σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε ποδοσφαιρικό θέαμα. Πληρώσαμε 17 ευρώ εισιτήριο γα να καθίσουμε σε μία κερκίδα στην οποία δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται στο γήπεδο. Λίγος σεβασμός στους φιλάθλους που πληρώνουν για να δουν το παιχνίδι της ομάδας τους. Ελπίζω να μην υπάρξει ξανά το ίδιο φαινόμενο αν και πιστεύω ότι με τα μυαλά που κουβαλάμε στην Κύπρο πολύ λίγα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Στα του παιχνιδιού τώρα, μετά από ένα άθλιο πρώτο μέρος, αποφασίσαμε το 2ο να καθαρίσουμε τον αγώνα και να επιτρέψουμε στην Λάρνακα με τους 3 βαθμούς της νίκης, οι οποίοι μας έστειλαν με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην 4η θέση της βαθμολογίας. Καλύτεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σήμερα οι Βάντερ, ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με 1 γκολ και 2 ασιστ, με τους Τομάς και Μυτίδη να ακολουθούν κατά πόδας. Σημασία σήμερα είχε το τρίποντο και αυτό κατάφερε να πετύχει η ομάδα μας. Ραντεβού τώρα στο ΓΣΖ το επόμενο Σάββατο απέναντι στην Ομόνοια όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραταχθούμε με ότι καλύτερο έχουμε στην φαρέτρα μας. Ελπίζω ο προπονητής μας να μελετήσει σωστά αυτή την φορά τον αντίπαλο και να μην χάσει στην σκακιέρα της τακτικής από τον Καϊάφα, πράγμα το οποίο έγινε στο 1-3 του ΓΣΖ στον 2ο γύρο. Είμαι σίγουρος και το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι αν γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ τη ομάδας και ο προπονητής μας κατά την εξέλιξη των δύσκολων παιχνιδιών που έπονται δεν μένει αποσβολωμένος στον πάγκο, η ομάδα μας μπορεί εύκολα για την 3η θέση. Εμείς θα είμαστε εκεί, στην κερκίδα, δίπλα από την αγαπημένη μας ομάδα και όλοι ευχόμαστε να μας το ανταποδώσουν οι ποδοσφαιριστές μας με πολλές νίκες και χαρές!!!

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μασάνα- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Βάντερ αριστερά και Μοντέιρο δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε θέαμα κα φάσεις στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι δύο ομάδες αναπτύσσονταν σε πολύ αργό ρυθμό μέσα στο γήπεδο, με την ομάδα μας να μην μπορεί να κάνει παιχνίδι και να υποπίπτει συνεχώς σε λάθη. Από ένα λάθος της αμυντικής μας γραμμής στο 7ο λεπτό, ο Καταλά γύρισε την μπάλα στον Τόνιο με το Λόπο να παρεμβαίνει και να κλέβει την μπάλα και αφού ντρίμπλαρε και τον Τόνιο πλάσαρε στα δίκτυα της ομάδας μας κάνοντας το 1-0. Το γκολ της Δόξας αποσυντόνισε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας η οποία δεν μπρούσε να βρει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο. Η Δόξα, πολύ γρήγορα προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή με τον Λόπο στο 13ο λεπτό να αποχωρεί τραυματίας και στην θέση του να περνάει ο νεαρός Χριστοδούλου. Μέχρι και το 29ο λεπτό, η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα και προσπαθούσε ανορθόδοξα να επιτεθεί με τους ποδοσφαιριστές μας να ψάχνουν τον Μυτίδη. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Βάντερ, ο οποίος αφού δέχθηκε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Τομάς έφυγε μόνος απέναντι στον Χατζηφραγίσκου από πλάγια αριστερά και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι και την καλή ψυχολογία που είχαμε μετά το 1-1, όμως δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε. Μοιραία οδηγηθήκαμε στα αποδυτήρια με το 1-1, σκορ το οποίο δεν έκανε κανένα από εμάς να νιώθει άνετα για την συνέχεια.

Στο 2ο μέρος, η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος που σιγά σιγά θ άρχιζε να κυριεύει τους ποδοσφαιριστές μας. Στο 51ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή προσπάθεια στο 2ο μέρος από τον Καλντερόν της Δόξας που πλάσαρε όμορφα από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Τόνιο να αποκρούει σταθερά. Αφού φτάσαμε στο 56ο λεπτό, ο αρένα βρήκε τον Τομάς και αυτός με την μία πέρασε την μπάλα στον Βάντερ στα αριστερά της επιθετικής μας γραμμής, με τον μάγο να κάνει με μία την συρτή παράλληλη σέντρα και τον Μυτίδη με εξαιρετική κίνηση να στέλνει πολύ εύκολα την μπάλα στα δίκτυα του Χατζηφραγίσκου και να γράφει μέσα σε αποθέωση το 1-2. Στο 63ο λεπτό είχαμε και την πρώτη κίνηση από τον προπονητή μας με τν Εγγλέζου να περνάει στην θέση του ανύπαρκτου σήμερα Μοντέϊρο, ο οποίος στο 51ο λεπτό δέχθηκε και την πρώτη κίτρινη του κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Κάρλος Μάρκες της Δόξας δέχθηκε την απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή του αγώνος αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Μετά και την κόκκινη, το παιχνίδι ήρθε τελείως στα μέτρα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας οι οποίοι έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο. Τελικά, αφού στο 69ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Λαρένα, στο 74ο λεπτό, ο Τομάς πέρασε στον Βάντερ και αυτός με εξαιρετική κίνηση ντρίμπλαρε δύο ποδοσφαιριστές της Δόξα και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μυτίδη ο οποίος από πολύ κοντά έκανε το 1-3. Στο 77ο λεπτό ο Τομάς με πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δόξας ενώ στο 78ο λεπτό ο Κολαούτι πήρε την θέση του Μυτίδη αι στο 87ο λεπτό, μετά από σουτ του Βάντερ και κόντρα σε αμυντικό της Δόξας, η μπάλα έφθασε στον Εγγλέζου ο οποίος με το κεφάλι την γύρισε στον Τομάς, με τον τελευταίο να πλασάρει και σε κενή εστία ο επερχόμενος Κολαούτι έγραψε το τελικό 1-4. Τελευταία φάση στο παιχνίδι, στο 90ο λεπτό με μία τεράστια ευκαιρία για την Δόξα με τον Τόνιο να βρίσκεται εκτός εστίας και την τελευταία στιγμή να αποκρούει το πλασέ επιθετικού της Δόξας στην αντίθετη πλευρά από αυτή που βρισκόταν. Πραγματικά ήταν μία εξαιρετική απόκρουση από τον Τόνιο.

Η νίκη της ομάδας μας σήμερα δεν ήταν εύκολη. Οι ποδοσφαιριστές μας όμως αντέδρασαν σωστά μετά το 1-0 της Δόξας και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βάντερ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Όπως είπα και στον πρόλογο μου, σημασία σήμερα είχαν οι 3 βαθμοί και τους πήραμε. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και θα πρέπει το τεχνικό μας επιτελείο να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές μας για τα πολύ μεγάλα παιχνίδια που έρχονται. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε στόχο και την κατάκτηση του κυπέλλου και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεθούμε στο απόγειο της φόρμας μας από εδώ και πέρα. Έχουμε ακόμα 13 παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής σαιζόν και πρέπει να παλέψουμε σε όλα γι την νίκη. Εμείς, οι οπαδοί της Αεκάρας, επιβάλλεται να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και δεν χωράνε πλέον δικαιολογίες. Τελείωσαν τα ψέματα φίλοι συναγωνιστές!! Από εδώ και πέρα, πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, θα σταθούμε αρωγός στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για να πετύχουε τους στόχους μας. Ραντεβού στο ΓΣΖ το ερχόμενο Σάββατο, 7 Μαρτίου, απέναντι στην μόνοια!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Στο πρώτο μέρος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ούτε αυτός. Είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις με τα πόδια και στο 1-0 δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά, αν και η ευθύνη βαραίνει τον Καταλά. Στο 2ο μέρος ήταν σταθερός και όποτε χρειάστηκε αποσόβησε τον κίνδυνο. Είχε και πάλι κάποια προβλήματα με την μπάλα κάτω αλλά ήταν καλύτερος από το πρώτο μέρος. Στο τέλος του παιχνιδιού πραγματοποίησε μία τρομερή απόκρουση, δείγμα των μεγάλων του δυνατοτήτων. Θα πρέπει όμως, όπως έχω πει πολλές φορές προηγουμένως, να είναι πλήρως συγκεντρωμένος σε όλο το 90λεπτο. Θα τον χρειαστούμε πολύ στην συνέχεια και ελπίζω να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΟΡΤΙΘ: Στο 1-0, γυρίζει επικίνδυνα την μπάλα παράλληλα στον Καταλά, με τον τελευταίο να κάνει λάθος πάσα στον Τόνιο. Δεν ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος και δεν είχε καλή συνεργασία με τον Μοντέϊρο στο δεξί άκρο. Στο 2ο μέρος ανέβασε πολύ την απόδοση ου και είχε αρκετά ανεβάσματα στην επίθεση. Όταν πέρασε στο γήπεδο ο Εγγλέζου, προσπάθησε να επιτεθεί ακόμα περισσότερο και ήταν ο γνωστός- καλός Ορτίθ. Λίρα εκατό ποδοσφαιριστής αυτός με τεράστια εμπειρία και ποιότητα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΣΑΝΑ: Στο πρώτο μέρος δεν ήταν ούτε αυτός καλός με πολύ κακές πάσες και κακά μαρκαρίσματα. Δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από δύο πάσες με συμπαίκτη του. Στο 2ο μέρος ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε και αυτός στην καλή παρουσία της ομάδας. Θεωρώ ότι στερείται ποιότητας σε σχέση με τους άλλους 2 διαθέσιμους σέντερ μπακ που έχομε και όποτε αγωνίζεται θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Πάντως όταν αγωνίζεται δίπλα στον Καταλά είναι καλύτερος από ότι δίπλα στον Μουρίγιο. Ελπίζω όποτε χρειαστεί να ανταποκριθεί πλήρως.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΤΑΛΑ: Έκανε τραγικό λάθος στο 1-0 και για ποδοσφαιριστή της δικής του κλάσης δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει αστάθεια στην αμυντική μας γραμμή. Στο 2ο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του συμπαρασύροντας και τον Μασάνα. Φυσικά δεν είχαν να αντιμετωπίσουν και κάποιον καλό επιθετικό, αλλά φάνει που ανέβηκαν στο σημείο που έπρεπε. Είχε και πολύ καλύτερες εμφανίσεις ο αρχηγός. Στα ντέρμπυ που έπονται θα δείξει την πραγματική του αξία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Από την αρχή της χρονιάς, με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια, ίσως και μόνο ένα παιχνίδι, αυτό με τον Οθέλλο στο ΓΣΖ στο οποίο δεν ήταν καλός, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαιρετικός! Ακόμα και σήμερα που η ομάδα δεν βλεπόταν στο πρώτο μέρος, κράτησε σωστά την θέση του και προσπάθησε να δώσει βοήθειες στον πολύ καλό Βάντερ, ο οποίος αγωνιζόταν μπροστά του. Ο Ηλίας είναι σταθερότατο και προσφέρει με την εμπειρία του πολλά στην ομάδα. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και ώρα τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Δεν έκανε καλό πρώτο μέρος ούτε αυτός. Δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο κι δεν βοήθησε την ομάδα όσο έπρεπε. Στο 2ο μέρος, καθάρισε τα πάντα στον άξονα και ανέβασε και σωστά την ομάδα από την άμυνα την επίθεση. Έχει κερδίσει θέση στην 11άδα με το σπαθί του και σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να τρέχει για ακόμα 90 λεπτά. Τεράστιος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα πρέπει να μείνει και την νέα χρονιά στην ομάδα. Τουλάχιστον αυτό εύχομαι γιατί δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά ακόμη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΑΡΕΝΑ: Από τα χειρότερα του παιχνίδια, χωρίς καθαρό μυαλό και με πολλές λάθος πάσες. Δεν ανέβηκε πολύ στο 2ο ημίχρονο, παρά ο γεγονός ότι όλη η ομάδα ήταν πάνω. Σίγουρα δικαιούται ένα κακό παιχνίδι, ενόψει ου γεγονότος ότι το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχώς από τους καλύτερους. Σήμερα δεν πήγε καλά και σωστά έγινε αλλαγή στο 69 λεπτό. Τον πιστεύω πολύ και είμαι σίγουρος ότι ήταν μια κακή παρένθεση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΤΟΜΑΣ: Εξαιρετικός ο Τομάς. Ακόμα και στο πρώτο μέρος που η ομάδα ήταν κάτω, αυτός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Πέρασε μία μαγική μπαλιά στον Βάντερ για το 1-1 και είχε συμμετοχή σε όλα τα υπόλοιπα γκολ της ομάδας. Έχει πάρει για τα καλά μπρος και όταν αυτός ανεβαίνει, όλη η επιθετική λειτουργία της ομάδας δουλεύει άψογα. Στο κατάλληλο σημείο βρίσκει ρυθμό και στα Play Off θα κάνει πολλές άμυνες να κλάψουν! Μπράβο παιτούρα!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΒΑΝΤΕΡ: Τι να πούμε για τον Μάγο. Στο σημερινό παιχνίδι τα έκανε όλα. Μάρκαρε, σέρβιρε και σκόραρε! Πραγματικά όσοι ήταν στο ήπεδο απόλαυσαν τον βραζιλιάνο παικταρά μας ο οποίος φάνταζε ασταμάτητος. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ για το 1-1 και σέρβιρε με πολύ όμορφο τρόπο 2 γκολ στον Μυτίδη. Στο 1-4 η φάση ξεκινάει και πάλι από αυτόν. Όταν βρεθεί στην μέρα του πολύ δύσκολα μπορείς να τον σταματήσεις. Όταν αγωνίζεται από αριστερά μπορεί να παίξει την γραμμή και να πλαγιοκοπήσει την αντίπαλη άμυνα αι φαίνεται να του πηγαίνει περισσότερο αυτή η πλευρά. Είναι όμως τόσο ποιοτικός ου και με αντίθετο πόδι μπορεί να προσφέρει πολλά. Ένας καλός Βάντερ στα Play Off σημαίνει πολλές φάσεις, εύχομαι και πολλά γκολ, για την ομάδα μας!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Δεν έκανε απολύτως τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν τον βλέπω να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα μας. Είναι ασταθής, αν και πιστεύω παίζει ρόλο η μεγάλη αδράνεια που είχε όλη την χρονιά. Θα πρέπει να το διαχειριστεί καλύτερα ο προπονητής μας και εφόσον έχουμε στον πάγκο Εγγλέζου-Κυριανού και Παύλου για αυτή την θέση καλό θα είναι να δώσει ευκαιρίες και στα άλλα παιδιά. Δεν τον στήνω στον τοίχο! Εννοείται ο Μοντέϊρο είναι παικταράς και το έχει αποδείξει πολλάκις. Αυτή την στιγμή όμως εν είναι στα καλύτερα του και θα πρέπει να προφυλαχθεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Αυτό το παιδί τα ακούει όλα από την κερκίδα μας. Όλοι περιμένουν την πρώτη του χαμένη ευκαιρία για να τον γιουχάρουν. Δεν στηρίζουμε τον Μυτίδη φίλοι συναγωνιστές και το ξέρετε όλοι πολύ καλά. Το παιδί αυτό είναι παικταράτσα! Εγώ το λέω κα το υπογράφω. Έχει την θέση του σέντερ φο για πλάκα και δεν είναι τυχαίο που όποτε αγωνίζεται είτε θα σκοράρει είτε θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Ναι, δεκτό ότι έχει κάποιο θέμα με τα τελειώματα και ναι το δέχομαι ότι δεν τον θέλω μόνο στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Εγώ όμως αυτό που βλέπω είναι ένα ποδοσφαιριστή που χρόνο με χρόνο γίνεται καλύτερος και πατάει περιοχή πολύ πιο άνετα. Ο Μυτίδης θα αφήσει εποχή με την φανέλα της ομάδας μας και ο Κρίνστιανσεν επιβάλλεται να τον στηρίξει! Πέτυχε σήμερα δύο σεντερφορίσια γκολ μετά από ισάριθμες ασιστ του Βάντερ και τον περιμένω ακόμα καλύτερο στην συνέχεια!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μπήκε στο 63ο λεπτό στην θέση το πολύ κακού Μοντέϊρο και βοήθησε και αυτός να φτάσει η ομάδα μας στην ευρεία νίκη ε 1-4. Είχε συμμετοχή στο 1-4 και αγωνίστηκε περισσότερο ως δεξιός εξτρεμ. Όπως είπα αι πιο πάνω, πιστεύω ότι θα πρέπει να αρχίζει τα παιχνίδια γιατί αυτή την στιγμή αποδίδει καλύτερα από τον Μοντέϊρο. Πολύ καλός ο Νικόλας για όσο αγωνίστηκε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Μπήκε στο 69ο λεπτό στην θέση ου Λαρένα και έδωσε πνοή στον χώρο του κέντρου της ομάδας. Διψάει για μπάλα και φαίνεται στις κινήσεις του. Έχασε την θέση του στην 11άδα από τον Σκοπελίτη αλλά κανείς δεν πρέπει να τον ξεχνά. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και η παρουσία του στον χώρο του άξονα της ομάδας θα είναι καταλυτική στην συνέχεια. Επιβάλλεται να είναι έτοιμος και όποτε τον χρειαστεί ο προπονητής να μπει στο γήπεδο και να κάνει την διαφορά. Σήμερα, για όσο έπαιξε ήταν αρκετά καλός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Μπήκε στο 78ο λεπτό στην θέση το Μυτίδη και σκόραρε στο 87ο λεπτό. Ο Κολαούτι δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλοι τον πιστεύουμε και όλοι ξέρουμε τις ικανότητες του και έστω και αν έχει φθάσει τα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα περιμένουμε πολλά περισσότερα από αυτόν. Ο Κολαούτι θα πρέπει να πάει το όπλο του από εδώ και μπρος και να αρχίσει να πυροβολεί τις αντίπαλες άμυνες!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά η ομάδα μας και να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστί της Δόξας. Ευτυχώς, Τομάς και Βάντερ, συνεργάστηκαν άψογα στην μοναδική ευκαιρία που δημιουργήσαμε στο πρώτο μέρος και ισοφαρίσαμε γρήγορα τον αντίπαλο. Στο 2ο μέρος η ομάδα μπήκε δυνατά και κέρδισε τον χώρο του κέντρου. Πετύχαμε γρήγορα το 1-2 κα καπάκι ήρθε και η αποβολή του Μάρκες της Δόξας με το έργο μας να γίνεται πιο εύκολο. Πρώτη του αλλαγή ήταν ο Εγγλέζου στην θέση του κακού Μοντέϊρο με τον Βάντερ να μεταφέρεται για λίγο στο δεξί άκρο της επίσης. Έπειτα, θέλοντας να θωρακίσει τον άξονα και βλέποντας τον Λαρένα ότι δεν βρισκόταν σε καλή βραδιά, τον απέσυρε περνώντας στην θέση του τον Μπόλιεβιτς με την ομάδα να πετυχαίνει το 1-3. Τελευταία αλλαγή αυτή του Μυτίδη με τον Κολαούτι που θα ήθελα έστω και για μία φορά να μην την κάνει. Άφησε μέσα τον επιθετικό σου να παίξει 90 λεπτά να πάρει ψυχολογία και λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. Αν θέλεις πέρασε και 2ο επιθετικό και δοκίμασε κάτι διαφορετικό αφού δεν χάνεις από αυτή την ομάδα ειδικά σε εκείνο το χρονικό σημείο. Όπως και να έχει όμως τα πήγε αρκετά καλά στον σημερινό αγώνα. Ελπίζω, με την Ομόνοια στο ΓΣΖ να μην κάνει τα ίδια που έκανε στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Λευκωσίας και να μην χάσει κατά κράτος από τον Καϊάφα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10


Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.(ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2000 ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ 10 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ο Ρομπέρτο Κολαούτι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει ενοχλήσεις και η κατάσταση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή, καθώς αύριο ο Κρίστιανσεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Δανού τεχνικού, ο οποίος δεν πρέπει να πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα με πιθανή απουσία του Κολαούτι. Τον λόγο μπορείτε να τον διαβάσετε ΕΔΩ.


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΒΡΑΡΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖΕΜΠΟΡΚ ΕΙΧΑΜΕ 5500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΣΖ ΜΕ ΑΝΩΡΘΩΣΗ 4500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ 1500 ΑΤΟΜΑ.
Υ.Γ(ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 4000 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΑΝΕΤΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.