News Update :

σαλαμίνα - ΑΕΚ: 0-0: ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ...

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι παρών και να παρακολουθήσω το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Οθέλλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ως εκ τούτου επανέρχομαι σήμερα με ανάλυση του παιχνιδιού της ομάδας. Σε ένα παιχνίδι που παίξαμε τον αντίπαλο όπως η γάτα το ποντίκι, με συντριπτική κατοχή της μπάλας και συνεχής πίεση στον αντίπαλο δεν μπορέσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα και να φύγουμε από το Αμμόχωστος με τους 3 βαθμούς της νίκης. Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Τομάς-Σκοπελίτη και την αμυντική μας τετράδα να φαντάζει απροσπέλαστη, η ομάδα έπιασε εξαιρετική απόδοση ιδιαίτερα από το 25ο μέχρι και το 45ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Διαβάζω και εγώ ην κριτική που ασκείται από τους οπαδούς μας στον προπονητή, τον οποίο και εγώ έχω κατακρίνει άπειρες φορές, αλλά ρε παιδιά τι φταίει ο προπονητής όταν ο Κάντε μόνο απέναντι στον Στράους δεν στέλνει την μπάλα στα δίκτυα? Τι φταίει ο προπονητής μας όταν ο Μπόλιεβιτς σε άδεια εστία στέλνει την μπάλα στο δοκάρι? Συμφωνώ με όλους και είμαι ο πρώτος που το έχω αναφέρει, ότι στην διαχείριση των παιχνιδιών έχει τρομερή αδυναμία αλλά το ψεσινό παιχνίδι το έχασαν οι ποδοσφαιριστές μας. Μπορεί να θωρώ ότι και πάλι έγιναν λάθος κινήσεις από τον πάγκο και θα μπορούσε να υπάρξει πιο ουσιαστική βοήθεια αλλά όταν έχεις σε 90 λεπτά 4 κλασσικότατες ευκαιρίες για γκολ και τις πετάς στον κάλαθο των αχρήστων τότε δεν ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο προπονητής για το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζω και εύχομαι στο παιχνίδι της Τετάρτη να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση η οπoία θα φέρει και την ανάλογη ηρεμία στην ομάδα.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και ως ακραίους επιθετικούς τους Βάντερ αριστερά και Μπόλιεβιτς δεξιά. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κάντε.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Η Σαλαμίνα μπήκε δυνατά και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ στην εστία μας. Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε από την Σαλαμίνα στο 4ο λεπτό με ένα σουτ του Παπάβα ετά από κόρνερ του Λεόν να περνάει έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο. Στο 12ο λεπτό ο Τομάς έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Κάντε με τον επερχόμενο Γκράϊμς να διώχνει την τελευταία στιγμή την μπάλα σε κόρνερ. Στο 15ο λεπτό, ο Λεόν εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά όπως επιτίθετο η ομάδα του με τον Τσιγκουΐνι να παίρνει την κεφαλιά και τον Τόνιο να αποκρούει πολύ εύκολα. Στο 18 λεπτό είχαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία τη Σαλαμίνας στο παιχνίδι με τον Πεδρίτο να περνάει την κάθετη μπαλιά στον Μορίς ο οποίος έφυγε μόνος απέναντι στον Τόνιο με τον Ορτίθ να τον ανατρέπει έξω από την περιοχή της ομάδας μας. Στην φάση αυτή ο διαιτητή έδωσε κίτρινη κάρτα στον Ορτίθ θεωρώντας ότι δεν ήταν ο τελευταίος αμυντικός της ομάδας μας και ο ποδοσφαιριστής τη Σαλαμίνας δεν είχε καθαρή ευκαιρία για α πετύχει γκολ. Κατά την δική μου άποψη ήταν κόκκινη κάρτα. Στο 20ο λεπτό ο Λεόν εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο ο οποίος έπεσε σωστά στην μπάλα. Στο σημείο αυτό, η ομάδα μας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία στον αγώνα. Στο 26ο λεπτό, ο πολύ καλός Τομάς, έδωσε ωραία ασίστ στον Βάντερ πλάγια αριστερά όπως επιτίθετο η ομάδα μας, με τον βραζιλιάνο να κάνει το δυνατό σου και την μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Στράους. Στο 27ο λεπτό, ο Τομάς και πάλι έβγαλε μακρινή 20άρα μπαλιά στον Κάντε ο οποίος κέρδισε την μονομαχία από τον Τσιγκουΐνι και βρέθηκε φάτσα με τον Στράους, ολιγώρησε όμως στο κοντρόλ με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Σαλαμίνας α τον ανακόψει και να κερδίσει και το επιθετικό φάουλ. Αφού στο 29ο λεπτό κιτρινίστηκε ο Παπάβα της Σαλαμίνας, στο 35ο λεπτό, Τομάς και πάλι, έδωσε έτοιμο γκολ στον Βάντερ ο οποίος απέναντι από τον Στράους επιχείρησε το βολέ πάνω στον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας με την ομάδα μας να χάνει άλλη μία τεράστια ευκαιρία για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι μεγάλες ευκαιρίες, στο 39ο λεπτό ο Τομάς έκλεψε την μπάλα από τον Λεόν και έδωσε για ακόμα μία φορά γκολ στο πιάτο στον Κάντε ο οποίος αφού σταμάτησε την μπάλα σημάδεψε και αυτός τον Στράους αναδεικνύοντας τον σε πρόσωπο του αγώνα. Πραγματικά οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο παιχνίδι αυτό ήταν απίστευτες και ενώ το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 0-2 στο ημίχρονο, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παναγιώτου απέσυρε τον Εζέ και πέρασε στην θέση του τον Βιλέλα με τον προπονητή της ομάδας μας να κρατάει τους ίδιους 11 στο γήπεδο. Στο 52ο λεπτό ο Βάντερ ελίχθηκε ωραία από αριστερά και σούταρε με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Στράους που δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει. Στο 53ο λεπτό ο Τομάς πέρασε την κάθετη πάσα στον Κάντε και αυτός με την μία πέρασε στον Βάντερ που έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπόλιεβιτς με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και έξω. Στην φάση αυτή ο Μπόλιεβιτς πλάσαρε στο δοκάρι μπροστά σε άδεια εστία! Ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Παναγιώτου βλέποντας την επιθετικότητα της ομάδας μας απέσυρε τον Ενρίκε και πέρασε στην θέση του τον Κούσουλο, έναν αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, προσπαθώντας να καλύψει τα νώτα της ομάδας του. Ο προπονητής μας αντέδρασε στο 64ο λεπτό αποσύροντας τον Κάντε και περνώντας στην θέση του τον Κολαούτι ενώ στο 67ο λεπτό ο Παναγιώτου αναγκάστηκε να αποσύρει λόγω τραυματισμού τον Μορίς και να περάσει στην θέση το τον Κωνσταντίνου. Η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Σαλαμίνας. Στο 70ο λεπτό ο Αουρέλιο με κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας μας έστειλε την μπάλα έξω και στο 74ο λεπτό είχαμε την δεύτερη αλλαγή της ομάδας μας με τον Μοντέϊρο να παίρνει την θέση του Βάντερ. Στο 75ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον επερχόμενο Τομάς να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος ης μεγάλης περιοχής και να αναγκάζει τον Στράους σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο νεαρός Κωνστανίνου έφυγε στην αντεπίθεση και με μία εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Πεδρίτο απέναντι στον Τόνιο με τον επιθετικό της Σαλαμίνας όμως να μην τελειώνει σωστά την φάση. Η ομάδα μας πίεζε για το γκολ της νίκης αλλά δεν μπορούσε να τελειώσει σωστά τις ευκαιρίες που δημιουργούσε. Στο 85ο λεπτό, ο ήδη κιτρινισμένος Παπάβα, έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Καταλά χωρίς όμως να δέχεται την 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος. Στο 87ο λεπτό ο Λεόν με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ από την δεξιά πλευρά της άμυνας μας έστειλε την μπάλα, αφού έσκασε στο έδαφος, να περάσει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόνιο. Στο 88ο λεπτό, ο Σκοπελίτης με μαγική κάθετη πάσα έβγαλε τον Μπόλιεβιτς μόνο από πλάγια δεξιά με τον Μαυροβούνιο να επιχειρεί την συρτή σέντρα και τον Στράους να διώχνει ενστικτωδώς με τον επερχόμενο Λαρένα να αδρανεί και να δίνει την ευκαιρία στους αμυντικούς της Σαλαμίνας να διώξουν την μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στον αγώνα με τον προπονητή μας να αποσύρει τον Λαρένα στο 91ο λεπτό, για κάποιο λόγο που μόνο αυτός ξέρει, και να περνάει στο γήπεδο τον Κυπριανού για τα εναπομείναντα 3 λεπτά. Δυστυχώς όμως δεν άλλαξε κάτι.

Όπως είπα και στον πρόλογο μου, η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο χθες αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Βγήκαν αρκετές φάσεις στο παιχνίδι αλλά ούτε ο Βάντερ, ούτε ο Κάντε, ούτε ο Μπόλιεβιτς τελείωσαν σωστά τις ευκαιρίες που είχαν. Οι Τομάς-Σκοπελίτης έκαναν πραγματικά τρομερό παιχνίδι και έτρεξαν για όλους στο κέντρο. Η αμυντική μας τετράδα ήταν εξαιρετική σε όλο το παιχνίδι, με εξαίρεση την φάση του 18ου λεπτού στην οποία αδράνησαν όλοι. Δυστυχώς όταν δεν σκοράρεις σε τόσο μεγάλες ευκαιρίες που βρίσκεις δεν μπορείς να έχεις και την ανάλογη επιβράβευση για την εξαιρετική σου εμφάνιση. Είμαι της άποψης τι η ομάδα δεν έκανε κοιλιά απλώς αδυνατεί να τελειώσει τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται. Ο Κολαούτι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο Βάντερ είναι επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια και ο Κάντε φαίνεται να μην μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη σκοράρουμε εύκολα πλέον και αυτό φορτώνει άγχος την ομάδα. Για τις όποιες ευθύνες του προπονητή θα αναφερθώ πιο κάτω. Τώρα, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Οθέλλο, θα καλέσω ακόμα μία φορά την διοίκηση μα και τους υπεύθυνους, σας παρακαλώ κύριο αλλάξετε την ώρα του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να έρθουμε γήπεδο να δούμε την ομάδα μας. Δεν νοείται να διεξάγονται παιχνίδια καθημερινή μέρα η ώρα 16:00 και ώρα 17:00. Επίσης, στο παιχνίδι της Τετάρτης ο Οθέλλος θα έχει εκτός τους Ουλίσε, Τιάγκο και Λοϊζου λόγω συμπλήρωσης 2 κιτρίνων καρτών και ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στον αγωνιστικό χώρο και να μην φοβηθεί το παιχνίδι. Όλοι οι Αεκτζήδες θέλουμε νίκη-πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε όσο καμία άλλη στην φετινή χρονιά. Ελπίζω και εύχομαι το βράδυ της Τετάρτης να είμαστε στους 4 του κυπέλου, που τόσο πολύ ανάγκη έχουμε όλοι μας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Σε πολλές περιπτώσεις έπαιξε επικίνδυνα με τα πόδια. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να ζυγίζει τις αποφάσεις του μέσα στο παιχνίδι. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα αφού η μπάλα πήγε στην εστία του μόνο μία φορά στην κεφαλιά του Τσγκουΐνι στο 15ο λεπτό, στην οποία και απόκρουσε σταθερά την μπάλα. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι αλλά θα πρέπει να είναι πάντοτε συγκεντρωμένος στον αγώνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΟΡΤΙΘ: Στην φάση του 18ου λεπτού κάνει φάουλ για κόκκινη κάρτα με τον διαιτητή του αγώνος να του χαρίζεται. Είχε απέναντι του τον Εζέ και τον έσβησε στο πρώτο μέρος έχοντας πολλές βοήθειες από τον Μπόλιεβιτς. Δεν ανέβηκε πολύ στην επίθεση στο 1ο μέρος κάτι που έκανε με επιτυχία στο 2ο, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τον Μπόλιεβιτς ιδιαίτερα μετά το 75ο λεπτό. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις μέσα στον αγώνα που ανέκοψε με μεγάλη ευκολία τους αντιπάλους του. Έφτασε τις 3 κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Με εξαίρεση την φάση του 18ου λεπτού στην οποία χάνει την θέση του με αποτέλεσμα να τρέχει να τον καλύψει ο Ορτίθ, ήταν αλάνθαστος με εξαιρετικές τοποθετήσεις και πολλά κλεψίματα της μπάλας. Όπως και στο παιχνίδι κυπέλου με την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος έτσι και ψες έκανε πολύ σοβαρή και μετρημένη εμφάνιση προσδίδοντας ηρεμία στα μετόπισθεν της ομάδας. Δίπλα από τον Καταλά κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και φαίνεται ότι δένουν σαν δίδυμο στο κατάλληλο σημείο του πρωταθλήματος. Ελπίζω να διατηρηθεί σε τέτοια επίπεδα μέχρι τέλους αν και την φετινή χρονιά παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΤΑΛΑ: Έκανε αρχηγικό παιχνίδι, με πάθος και πολύ μυαλό. Δεν έχασε μονομαχία και έμπαινε σε όλες τις φάσεις δυνατά και πρώτος. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και φροντίζει να το δείχνει. Στο περασμένο παιχνίδι πρωταθλήματος μας έλειψε πάρα πολύ και ελπίζω να μείνει μακριά από κίτρινες κάρτες και τραυματισμούς μέχρι το τέλος της σαιζόν για το λόγο ότι φαντάζει αναντικατάστατος σε αυτή την ομάδα. Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από τον αρχηγό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έκανε μεγάλο πρώτο ημίχρονο. Βρισκόταν παντού και δεν άφησε τον Πεδρίτο να δημιουργήσει φάσεις από την πλευρά του. Κέρδιζε συνεχώς την μπάλα και προσπάθησε άπειρες φορές να παίξει στην πλάτη του Βάντερ, χωρίς ο τελευταίος όμως να του περάσει την μπάλα. Δέχθηκε ένα κτύπημα το κεφάλι στο πρώτο μέρος κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σκιστεί το φρύδι του αλλά αυτό δεν τον πτόησε. Μέχρι και το τέλος ου παιχνιδιού τα έδωσε όλα και έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας μας. Τρομερή εμφάνιση από τον Ηλία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Μέχρι και το 25ο λεπτό δεν πατούσε γερά στο γήπεδο. Από το 25ο λεπτό και μετά δεν έχασε μονομαχία. Έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα και έτρεξε σε όλο το γήπεδο. Ήταν ο γνωστός παθιασμένος Σκοπελίτης αι σε κάποιες περιπτώσεις πέρασε εξαιρετικές κάθετες πάσες, με την πάσα στο Μπόλιεβιτς στο 88ο λεπτό να είναι μαγική. Ο Σκοπελίτης αγωνίζεται με τρομερό πάθος και δύναμη και προσδίδει στην ομάδα το κάτι διαφορετικό. Ευτυχώς τον έχει ενεργοποιήσει ο Κρίνστιανσεν αφού στην συνέχεια του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στα κρίσιμα παιχνίδια του κυπέλου είναι υπερπολύτιμος. Πάρα πολύ καλός ο Γιάννης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Έκανε πολλή και αθόρυβη δουλειά στον χώρο του κέντρου. Μαζί με Τομάς και Σκοπελίτη κέρδισαν τον χώρο του κέντρου και ανέβαζαν σωστά την ομάδα στην επίθεση. Σταθερά καλός, με καθαρό μυαλό και εξαιρετική πάσα έκανε ακόμα ένα καλό παιχνίδι το τελευταίο διάστημα. Μαζί με τον Τομάς έχουν δέσει και στην συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερος. Είναι λίρα εκατό ο Λαρένα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΤΟΜΑΣ: Ο καλύτερος όλου του γηπέδου. Έτρεξε πολύ, μάρκαρε και πέρασε τρομερές ασιστ στους συμπαίκτες του τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν. Προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι στο 75ο λεπτό αλλά ο Στράους του στέρησε το γκολ την τελευταία στιγμή. Όταν αυτός πιάνει ψηλή απόδοση, όλος ο επιθετικός μηχανισμός της ομάδας δουλεύει σωστά και οι επιθετικοί μας βρίσκονται συνεχώς σε θέση βολής. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο ο Τομάς όμως. Όταν τέτοιες καθαρές πάσες δεν μπορούν να τις εκμεταλλευτούν οι υπόλοιποι τότε ναι έρχεσαι 0-0 με την Σαλαμίνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά αλλά έδωσε πολλές βοήθειες αμυντικά στον Ορτίθ. Δεν είναι η φυσική του θέση αλλά είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να προσφέρει όπου του ζητηθεί. Στο 2ο μέρος και ιδιαίτερα μετά το 75ο λεπτό ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του και πλαγιοκόπησε την άμυνα της Σαλαμίνας από την πλευρά του. Η φάση που έχασε στο 53ο λεπτό είναι απίστευτη. Η πάσα του Βάντερ δεν ήταν καλή αλλά το τελείωμα του ήταν σε άδεια εστία. Ήταν δείγμα της κακή βραδιάς που βρέθηκαν οι επιθετικοί μας το τελείωμα των φάσεων. Μπορεί για πολύ καλύτερα ο Μπόλιεβιτς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΒΑΝΤΕΡ: Όταν βρίσκεσαι φάτσα με τον τερματοφύλακα δύο φορές και επιχειρείς να τον σκοτώσεις αντί να τον πλασάρεις ιδανικά ότε είσαι μοιραίος για την ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα όταν σκέφτεσαι απλά μέσα στο γήπεδο. Ο Βάντερ ψάχνει το εξεζητημένο ενώ μπορεί πολύ εύκολα να τελειώσει κάποιες φάσεις. Είναι παικταράς, προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται, αλλά χρειάζεται να παίζει περισσότερο με το μυαλό του και να παίζει πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό ου. Στο ψεσινό παιχνίδι μπορούσε να τελειώσει τον αγώνα από το 30ο λεπτό. Επίσης κρατούσε την μπάλα περισσότερο από ότι θα έρεπε και δεν συνεργάστηκε σωστά με τον Χαραλάμπους. Δεν έκανε καλό παιχνίδι βάση αι των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων που έδειξε ότι έχει σαν ποδοσφαιριστής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΝΤΕ: Ο Κάντε είναι γρήγορος επιθετικός με εξαιρετικά φυσικά προσόντα και πολύ δύναμη στο παιχνίδι του. Με την μπάλα στα πόδια όμως δεν είναι καλός και αυτό στοιχίζει στην ομάδα. Στο ψεσινό παιχνίδι δεν μπορούσε να κρατήσει σωστά την μπάλα όποτε την είχε στα πόδια του και στην πιο μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας επιχείρησε ένα άψυχο πλασέ το οποίο ήταν καταδικασμένο να κτυπήσει πάνω στον Στράους. Θέλει πολλή δουλειά ο Κάντε και πολλά παιχνίδια στα πόδια του για να βελτιώσει το παιχνίδι του. Πάλεψε μέσα στο γήπεδο, είχε την εξαιρετική ασιστ στον Βάντερ στο 53ο λεπτό αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Τον περιμένω να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Δεν βοήθησε από την ώρα που μπήκε ούτε έκανε την διαφορά. Ο Κολαούτι είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία παιχνίδια. Είναι καλύτερος στο κράτημα της μπάλας από τον Κάντε και δίνει βοήθειες στους κεντρώους μας με την ικανότητα του αυτή αλλά δεν βρίσκεται πλέον μέσα στις φάσεις. Χρειάζεται ένα γκολ για να ανέβει ψυχολογικά και ελπίζω να επανέλθει σύντομα σε μεγάλες εμφανίσεις γιατί η ομάδα τον έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Ένας καλός Κολαούτι σημαίνει και πολλά γκολ για την Άεκ μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Έμεινε έξω από την 11άδα λόγω σφιξίματος που ένιωσε στο πόδι και ο προπονητής μας θέλησε να τον προφυλάξει. Τον πέρασε στο γήπεδο στο 74ο λεπτό στην θέση του Βάντερ και δεν βοήθησε καθόλου. Άφησε την θέση του πολλές φορές και κινήθηκε στον άξονα. Επίσης όσες φορές η μπάλα πέρασε από τα πόδια του δεν δημιουργήθηκε κάτι θετικό για την ομάδα μας. Πολύ λάθος η είσοδος του στο συγκεκριμένο σημείο λαμβανομένου υπόψη ότι δεν ήταν και πλήρως καλά. Υπήρχαν οι Κυπριανού-Παύλου στον πάγκο που μπορούσαν να περάσουν στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Πέρασε στο γήπεδο στο 91ο λεπτό και ενώ το παιχνίδι τελείωνε. Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του προπονητή μας και να εξηγήσει το γιατί κάνει αυτές τι αλλαγές στο 90ο λεπτό και ενώ η ομάδα ψάχνει το γκολ. Το ίδιο έγινε και στο 92ο λεπτό με την Αέλ στην Λάρνακα στον πρώτο γύρο και έγινε και άλλες φορές σε παιχνίδια που οι αλλαγές μας θα έπρεπε να έρθουν πιο γρήγορα από τον πάγκο. Τι να πει κανείς. Ο Κυπριανού έπαιξε ως αλλαγή στα παιχνίδια μ Αέλ και Οθέλλο αλλά στο σημερινό παιχνίδι που η ομάδα είχε πρόβλημα στα άκρα έμεινε στον πάγκο και πέρασε στο γήπεδο στο 91 λεπτό. Ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα κατέβηκε με σωστή τακτική και εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας. Μετά το πρώτο 20λεπτο, κλείσαμε σωστά τους χώρους μπροστά από την εστία του Τόνιο και πιέσαμε ιδιαίτερα τον Λεν ο οποίος είναι ο άξονας της ομάδας της Αμμοχώστου. Κερδίζαμε συνεχώς τις πρώτες μπάλες και μεταφέραμε το παιχνίδι μας στο δεξί άκρο της άμυνας της Σαλαμίνας με τους Χαραλάμπους-Βάντερ να βάζουν στην μέση τον Γκράϊμς. Δυστυχώς στο 20λεπτο από το 25ο λεπτό μέχρι και το 45ο δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το 0-1 και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο 2ο μέρος, ο Μπόλιεβιτς έχασε το άχαστο μπροστά σε άδεια εστία και ενώ ο Παναγιώτου απέσυρε τον Ενρίκε για να περάσει στο γήπεδο τον Κούσουλο, ο προπονητή μας έκανε αλλαγή επιθετικών με τον Κάντε να βγαίνει εκτός και να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι. Η αλλαγή το Μοντέϊρο με τον Βάντερ στο 74ο λεπτό, δεν του βγήκε καθόλου αφού ο Μοντέϊρο δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνος. Η τελευταία αλλαγή του Κυπριανού με τον Λαρένα δεν υπήρχε λόγος να γίνει και δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα πέρα από κάποια λεπτά καθυστέρησης που ήθελε να κάνει η Σαλαμίνα. Όταν στην ομάδα υπάρχουν 5 καθαρόαιμοι εξτρεμ ήτοι Βάντερ, Μοντέϊρο, Εγγλέζου, Κυπριανού και Παύλου, η λογική λέει ότι από αυτούς τους 5 διαλέγεις τους 2 που θα αγωνιστούν. Ο Εγγλέζου ήταν εκτός σήμερα, ο Μοντέϊρο ανέτοιμος και αντί να προτιμηθεί ένας κ των Παύλου-Κυπριανού, έπαιξε ο Μπόλιεβτς. Επίσης στην εξέλιξη του αγώνα πέρασε ο Μοντέϊρο και όχι κάποιος εκ των άλλων 2. Είναι απορίας άξιον γιατί τα κάνει αυτά. εν εμπιστεύεται τον Κυπριανού? Μα αφού τ προηγούμενα 2 παιχνίδια τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ενώ είχε και άλλες λύσεις στον πάγκο! Τον Παύλου δε, δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και ενώ σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις. Δεν μηδενίζω τίποτα όπως έχω πει πάμπολλες φορές και το παιχνίδι στο Αμμόχωστος ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ο προπονητής μας. Αλλά έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα την διαχείριση των παιχνιδιών και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα ότι θα βελτιωθεί άμεσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10


Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ είπε...

megaIο prοvIima me tis aIIages exei ο cristiansen
sta thetika i parοusia tοu kοsmοu kai i exairetiki emfanisi tοu Tοmas

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυπριανού έπαιξε ως αλλαγή στα παιχνίδια μ Αέλ και Οθέλλο αλλά στο σημερινό παιχνίδι που η ομάδα είχε πρόβλημα στα άκρα έμεινε στον πάγκο και πέρασε στο γήπεδο στο 91 λεπτό. Ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα.

ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤΟ 91 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΛΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΘΕΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ:
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΑΝ ΔΕΞΙΟ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΜΝΕ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΒΑΝΤΕΡ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ - ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΟΥΤ- ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΙΡΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΝΗ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, 5 -1-3-1. ΕΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΙ, 4-4-2, Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΑΙΞΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ 4. ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΣΗΜΟ!!!.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 18'. ΑΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΤΙΘ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩ... ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΜΑΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΣΒΗΣΕ ΦΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ. ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ, ΛΑΡΝΑΚΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΜΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ Γ....Ω ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ. 'Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΩ. ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΤΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν μας βοήθησε. Μπορεί να δικαιούταν ο ορτιθ κόκκινη αλλά δεν του την έδωσε γιατί έτσι έκρινε ο διαιτητής εκείνη την ώρα Και όχι γιατί ήθελε να μας ευνοήσει. Δεν γίναμε ξαφνικά και η ομάδα που πέρνει εύκολα σφυρίγματα Ούτε το κέντρο της κοπ. Αν ήθελε να μας ευνοήσει θα μας έδινε ενα ανύπαρκο πέναλτι και καθαρίζαμε. Έδω τα κάνουν σε ομόνοια και αέλ θα είχε πρόβλημα να το κάνει στην σαλαμίνα? Αστοχο και χωρίς βάση το σχολιο σου. Κανένας ΑΕΚΤΖΗΣ δεν θέλει την ευνοια της διαιτησίας και έχουμε να περηφανευόμαστε για την ηθική μας και την καθαρότητα μας. Τα όπια λάθη γίνοντε υπέρ μας δεν γίνοντε για να μας βοήθησουν εμάς αλλά για εξυπηρετήσουν αλλους....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΦΙΛΕ, ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΕΛΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩΚΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΛΑΙΟΥΜΕ ΟΥΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή 9:18 Σταύρος Κομοτηνή.

Καλό θα είναι να βάζετε τα ονόματα σας για να κάνουμε ένα διάλογο παιδιά για οποιοδήποτε θέμα θέλετε. Φίλε, η αναφορά μου στο ο προπονητής ξέρει ήταν με τόνο ειρωνικό. Αν διαβάζεις τα άρθρα μου από την αρχή της χρονιάς, είμαι της άποψης ότι είναι πολύ καλός στην ετοιμασία της ομάδας, με πολλές αδυναμίες και σε αυτό το σημείο φυσικά, ως επίσης είναι πολύ αδύνατος στην διαχείριση των παιχνιδιών. Πολύ λίγες φορές είναι επιτυχημένες οι αλλαγές του και σε κανένα παιχνίδι σχεδόν δεν έχουμε δει αλλαγή πλάνου την ώρα του παιχνιδιού. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο ο σχηματισμός της ομάδας και το σύστημα που ακολουθείται αλλά με ενδιαφέρει η τακτική που ακολουθεί η ομάδα και το πώς προσπαθεί να αντιδράσει σε ένα παιχνίδι που στραβώνει. Ο προπονητής μας δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει πράγματα όταν κάτι δεν πάει καλά. Τουναντίον, ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε καλά με τις αλλαγές του καταστρέφει την τακτική της ομάδας που ο ίδιος φτιάχνει! Μπορώ να θυμηθώ έτσι στα γρήγορα το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΖ, το παιχνίδι με το Αποέλ στην Λευκωσία, το παιχνίδι με την Αέλ στην Λεμεσό, με τον Οθέλλο στο Παπαδόπουλος. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι ήταν απίστευτες οι κινήσεις που δεν έκανε! Ο αντίπαλος αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές και αυτός περίμενε το 75ο λεπτό για να βοηθήσει την ομάδα αλλάζοντας κεντρώους ποδοσφαιριστές! Μπορούμε να πούμε πολλά για τον προπονητή και τις εμμονές του αλλά αυτόν έχουμε και με αυτόν θα πορευτούμε μέχρι τέλους της χρονιάς. Πρέπει να τον στηρίξουμε και να σταθούμε όλοι στο πλευρό της ομάδας ελπίζοντας να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά την 6άδα δεν τίθεται θέμα φίλε. Θα μπούμε σίγουρα.

Για τον φίλο 2:19, αναφέρθηκα στο κείμενο μου ότι ήταν κόκκινη κάρτα κατά την δική μου άποψη και έκανε λάθος ο διαιτητής στο συγκεκριμένο σημείο. Από εκεί και πέρα σε όλες τις περιπτώσεις που η ομάδα μας κερδίζει κάποια σφυρίγματα όλοι οι οπαδοί της Άεκ αντιδρούν και σε παραπέμπω στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα στο ΓΣΖ. Δεν προσπαθούν να μας ευνοήσουν φίλε, απλώς προσπαθούν να γονατίσουν τις Σαλαμίνα-Αγία Νάπα φέτος. Αυτό φαίνεται μέσα από τις αποφάσεις των διαιτητών και με όλα αυτά που συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εγώ αυτό το συμπέρασμα εξάγω από τις διαιτησίες που βλέπω όσον αφορά τους μικρούς του ποδοσφαίρου μας.

Φιλικά,

Σταύρος Κομοτηνή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.