News Update :

Ανάλυση καλοκαιρινών μεταγραφών

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014


ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Μετά από 14 αγωνιστικές και έχοντας πλέον σαφή και ξεκάθαρη άποψη για την αξία των ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα μας το καλοκαίρι, θα επιχειρήσω πιο κάτω να αναλύσω την παρουσία του κάθε ενός ξεχωριστά με βάση τα λεπτά συμμετοχής του και το πόσο βοήθησε στην μέχρι σήμερα εξαιρετική πορεία της ομάδας μας.



ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ο Μαυροβούνιος αμυντικός χαφ της ομάδας μας μετράει 14 συμμετοχές και 1251 λεπτά συμμετοχής. Επίσης δέχθηκε 3 κίτρινες κάρτες και πέτυχε και δύο γκολ στο πρωτάθλημα ένα με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό την πρώτη αγωνιστική και το νικητήριο γκολ με την Αγία Νάπα στο Τάσος Μάρκου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Είναι πανέξυπνος ποδοσφαιριστής με εξαιρετική πρώτη πάσα και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια είτε ως αμυντικός μέσος, είτε ως επιθετικό χαφ είτε ακόμα και ως δεξί εξτρέμ. Απολαμβάνει της πλήρης εμπιστοσύνης του προπονητή μας και έχει γίνει αλλαγή σε μόλις δύο παιχνίδια ήτοι στα παιχνίδια με τον Εθνικό στο Δασάκι και την Δοξα στο ΓΣΖ σε πολύ προχωρημένο στάδιο του αγώνα. Επίσης ο Μπόλιεβιτς έχει μοιράσει πολλές ασίστ στους συμπαίκτες του με τα πολύ καλά στημένα που έχει. Όλες οι στημένες μπάλες γύρω και έξω από την περιοχή του αντιπάλου είναι δική του ευθύνη, τα οποία στημένα τις πλείστες φορές είναι κίνδυνος θάνατος. Πολύ καλή μεταγραφή ο Μαυροβούνιος και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς μέχρι και το τέλος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10



ΟΡΤΙΘ: Ήρθε την τελευταία στιγμή στην ομάδα και αμέσως μετά το παιχνίδι με το Αποέλ στο ΓΣΖ την 2η αγωνιστική. Αν τον είχαμε και σε εκείνο το παιχνίδι θεωρώ ότι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Μετράει 12 συμμετοχές, όλες βασικός, και 1080 λεπτά συμμετοχής. Δέχθηκε επίσης 2 φορές την κίτρινη κάρτα. Είναι ένα μοντέρνο δεξί μπακ που μπορεί να αποδώσει με την ίδια άνεση και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έκανε φοβερά παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς και δεν θυμάμαι παιχνίδι που να μην ήταν στους διακριθέντες. Είναι πολύ μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από πολύ ψηλό επίπεδο. Ενδεικτικό του επιπέδου που έχει αγωνιστεί, μετράει μόνο με την Αλμερία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, 125 συμμετοχές και 10 γκόλ, με πολλές εξ αυτών των συμμετοχών να είναι στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής της ισπανικής ομάδας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Ορτίθ είναι ότι στο περσινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας στο οποίο αγωνιζόταν με την φανέλα της Hercules, η οποία και υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία, μέτρησε 30 συμμετοχές όλες βασικός και δέχθηκε 14 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες! Παρά το ότι κουβαλούσε αυτό το στατιστικό, στο δικό μας πρωτάθλημα και σε αυτές τις 14 πρώτες αγωνιστικές είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με πολύ καλά και καίρια μαρκαρίσματα και σε κανένα σημείο δεν δίνει την εντύπωση του αντιαθλητικού ποδοσφαιριστή. Ο Ορτίθ είναι πολύ υψηλότερου επιπέδου για να αγωνίζεται στην Κύπρο. Η μεταγραφή του ήταν η καλύτερη του φετινού καλοκαιριού και όσο παίζει αυτός δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΒΑΝΤΕΡ: Ο μάγος έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια της ομάδας μας, 9 ως βασικός και 3 ως αλλαγή, μετρώντας 824 λεπτά συμμετοχής, 1 γκολ και 3 κίτρινες κάρτες. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και την περίοδο προσαρμογής που χρειάστηκε, δεν κρατιέται πλέον με τίποτα. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής στο 1 με 1, μπαλαδόρος στην κοινή ποδοσφαιρική γλώσσα, εξαιρετικό αριστερό πόδι και πολύ τσαμπουκάς είναι τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα. Αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο εξτρέμ που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο και όλοι περιμένουμε μία κίνηση του για να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Έκανε πολύ καλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα με το παιχνίδι με το Αποέλ στην Λευκωσία να είναι εξαιρετικό, ως επίσης και το παιχνίδι με την Σαλαμίνα στο ΓΣΖ. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και με την Άελ στο ΓΣΖ και αν δεν έκανε το λάθος γύρισμα σε αντίπαλο το οποίο έφερε και το 1-1 θα μιλούσαμε για μία τελειότατη εμφάνιση. Μακάρι να μείνει μακριά από τραυματισμούς και θα κάνει πολλές άμυνες να κλάψουν στην συνέχεια. ΜΑΓΟΣ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


ΛΑΡΕΝΑ: Άρχισε πολύ μουδιασμένα το πρωτάθλημα με ολιγόλεπτες συμμετοχές και μετέπειτα όταν πήρε φανέλα βασικού η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Στα τελευταία παιχνίδια όμως έχει πάρει φόρα και δείχνει σε όλους μας πόσο ποιοτικός και μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι. Ο Λαρένα μετράει 13 συμμετοχές με την ομάδα μας, 10 ως βασικός και 3 ως αλλαγή και έχει αγωνιστεί συνολικά 822 λεπτά. Κύριο χαρακτηριστικό του η εξαιρετική πρώτη πάσα και το τέλειο άγγιγμα της μπάλας που διαθέτει. Θυμίζει κεντρικούς χαφ παλαιάς κοπής που παίζουν εγκεφαλικό ποδόσφαιρο αφού δεν είναι και οι καλύτεροι αθλητές. Είναι λίγο αργός για την θέση του επιθετικού χαφ, αλλά επειδή σφύζει από ποιότητα υπερκαλύπτει αυτή του την αδυναμία. Έχει πετύχει επίσης δύο γκολ για την ομάδα μας, ένα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ και ένα με το Αποέλ στην Λευκωσία ως επίσης έχει δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες. Ο χρόνος κυλάει υπερ του και εφόσον πλέον έχει εγκλιματιστεί πλήρως θα προσφέρει πολύ περισσότερα στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10



ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Ο αργεντίνος επιθετικός μας έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια εκ των οποίων 7 ως βασικός και 4 ως αλλαγή και μετράει 701 λεπτά συμμετοχής. Έχει πετύχει 4 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Τομάς. Έχει δεχθεί επίσης 3 κίτρινες κάρτες. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον Κολαούτι. Είναι ένας επιθετικός που ξέρει μπάλα και μπορεί να παίξει τέλεια με πλάτη προς το τέρμα. Όποτε αγωνίζεται, η ομάδα μας κρατάει εύκολα την μπάλα στην κορυφή της επίθεσης και αυτό δίνει την δυνατότητα στους κεντρώους μας να ανεβαίνουν γρήγορα στην επίθεση. Δυστυχώς είχε αρκετούς τραυματισμούς και παρά το εξαιρετικό του ξεκίνημα δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ. Έχει να πετύχει γκολ από την 05/10/2014 και το παιχνίδι με την Αγία Νάπα στο Τάσος Μάρκου και ας ελπίσουμε ότι στο παιχνίδι με την Ομόνοια θα επανέλθει στα γκολ!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10



ΜΑΣΑΝΑ: Ο Ισπανός μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μετράει 10 συμμετοχές με τις 7 να είναι στο βασικό σχήμα και στις 3 να έρχεται από τον πάγκο. Έχει αγωνιστεί συνολικά 693 λεπτά και έχει δεχθεί 6 κίτρινες κάρτες, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Ο Μασάνα αποκτήθηκε ως αμυντικό χαφ αλλά κάθε άλλο παρά αμυντικό χαφ δείχνει να είναι. Ο ποδοσφαιριστής μας αυτός δείχνει ότι έχει καλά στοιχεία για κεντρικός αμυντικός και ιδιαίτερα η ταχύτητα του και η ικανότητα του στο κεφάλι τον κάνει ιδιαίτερα χρήσιμο ως κεντρικό αμυντικό. Δίπλα στον Καταλά έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Ομόνοια στην Λευκωσία στο οποίο ήταν αλάνθαστος. Εντούτοις για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο προπονητής μας τον χρησιμοποιεί αρκετές φορές ως αμυντικό χαφ, μία θέση στην οποία δεν μπορεί να αποδώσει και όποτε αγωνίζεται αυτός εκεί έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην οργάνωση της ομάδας. Δεν είναι μεταγραφή επιπέδου ούτε ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι όμως μια καλύ λύση ανάγκης για την αμυντική μας γραμμή και μόνο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο Ηλίας αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια, όλα βασικός, και μετράει 630 λεπτά συμμετοχής. Δέχθηκε επίσης μία κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με το Αποέλ. Είχε κάποια εξαιρετικά παιχνίδια με αποκορύφωμα το παιχνίδι με το Αποέλ στο ΓΣΖ την δεύτερη αγωνιστική και αν δεν τραυματιζόταν στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με την Κροατία θα μετρούσε πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων στην ομάδα μας. Με την εμπειρία του καλύπτει με άνεση την αριστερή πλευρά και δίνει τρομερές βοήθειες στα εξτρέμ που παίζουν μπροστά του. Έχει βρει την απόλυτη χημεία με τον Εγγλέζου και μαζί κάνουν πολύ μεγάλα παιχνίδια. Δυστυχώς στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός ομάδας κάτι που ευτυχώς δεν επηρέασε την ομάδα μας. Πάρα πολύ καλός και πιστεύω ότι όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα προσφέρει πολύ περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10


ΤΟΝΙΟ: Ο Τόνιο μπήκε στην ομάδα στην 9η αγωνιστική και έκτοτε δεν έχει βρεθεί εκτός 11άδας. Μετράει 6 συμμετοχές και συνολικά 540 λεπτά συμμετοχής. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει καταφέρει να εκτοπίσει τον Νέγκρι, ο οποίος δικαίως μέχρι και την 8η αγωνιστική, θεωρείτο ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η εξαιρετική του ικανότητα στον αέρα. Ο Τόνιο βλέπει τον κόσμο από τα 189 εκατοστά και αυτό του δίνει την δυνατότητα να καθαρίζει τα πάντα μέσα στην περιοχή του. Έχει καταφέρει στα 3 από τα 6 παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί να κρατήσει το μηδέν, με καλύτερο του παιχνίδι να είναι αυτό με την Ανόρθωση την τελευταία αγωνιστική και το χειρότερο του αυτό με τον Εθνικό στο Δασάκι. Παρά το ύψος του είναι καλός και στα μακρινά σουτ και στα τετ α τετ, με τις κινήσεις του να είναι αρκετά γρήγορες. Προσπαθεί και παίζει καλά με τα πόδια αν και σε αυτό το σημείο δεν νομίζω να υπάρχει τερματοφύλακας στην Κύπρο που να συγκρίνεται με τον Νέγκρι. Ελπίζω να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να κρατήσει για πολλά ακόμα παιχνίδια ανέπαφη την εστία του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΝΤΕ: Ο Κάντε αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας μας, 4 βασικός και 2 ως αλλαγή. Σε 366 λεπτά συμμετοχής έχει πετύχει 2 γκολ και έχει δεχθεί 2 κίτρινες κάρτες. Είναι επιθετικός θωρηκτό, παίζει πολύ με την δύναμη του και παρά το ψηλό του μπόϊ είναι ιδιαίτερα γρήγορος με και χωρίς την μπάλα. Ταλαιπωρήθηκε από πολλους τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να δώσει όσα μπορεί στην πορεία της ομάδας αλλά όσες φορές αγωνίστηκε έδειξε ότι έχει ποιότητα και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο, όσον αφορά ξένους ποδοσφαιριστές, που διαθέτει η ομάδα μας. Στο παιχνίδι με το Αποέλ στο ΓΣΠ τα έκανε όλα και αν μείνει μακριά από τραυματισμούς στην συνέχεια θα πετύχει πολλά γκολ και θα βάλει μεγάλη πίεση στον Κολαούτι για την θέση του επιθετικού κορυφής!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10



ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ: Ο Φροξυλιάς αγωνίστηκε μόλιες 4 φορές και όλες ως αλλαγή. Μετράει 57 λεπτά συμμετοχής και έχει δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες. Με τον Οθέλλο μπήκε στο γήπεδο στο 75ο λεπτό και έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ αφού στην θέση του αγωνίζονται ανελλιπώς οι Τομάς- Λαρένα και σε κάποια παιχνίδια στα οποία η ομάδα χρειάστηκε επιθετική πνοή ο προπονητής μας επιλέγει άλλους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έχει υπομονή και να δουλεύει σκληρά γιατί θα τον χρειαστεί η ομάδα σε κάποια στιγμή και θα πρέπει να είναι έτοιμος. Έχει πολύ καλά στοιχεία και ιδιαίτερα καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει δείξει ότι είναι λίγο απείθαρχος στο παιχνίδι του αλλά χρειάζεται και αυτό στο ποδόσφαιρο. Περιμένω να τον δω από την αρχή σε κάποιο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΣΙΠΟ: Αγωνίστηκε σε μόλις ένα παιχνίδι, αυτό με την Ανόρθωση την τελευταία αγωνιστική, και μετράει 85 λεπτά συμμετοχής. Ο Σίπο αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και μπορεί να δώσει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός. Καλό του στοιχείο είναι η ταχύτητα και θεωρείται ως ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής. Από την άλλη φαίνεται να υπολείπεται ποιότητας και ιδιαίτερα όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι δεν μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες. Τραυματίστηκε στην αρχή της χρονιάς με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα κάτι που τον έφερε πολύ πίσω. Όταν επανήλθε και ενώ ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν μπορούσε να προσφέρει, ο Κρίνστιανσεν προτιμούσε τον Ορτίθ στο αριστερό άκρο και τον Γκριν στο δεξί, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να δώσει πολλά πράγματα σε αυτή την Άεκ. Η φετινή Άεκ χρειάζεται γρήγορα και δημιουργικά ακραία μπακ που θα ανεβαίνουν και να δίνουν πολλές βοήθειες στους εξτρέμ. Ο Σίπο δεν μπορεί να το κάνει αυτό και κατά την δική μου άποψη θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Σε αντίθετη περίπτωση θα το θεωρήσω έκπληξη να παραμείνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΚΑΣΤΑΝΑΣ: Ο Κύπριος αμυντικός της ομάδας μας, επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι από την Αλκή στην οποία μέτρησε την περσινή χρονιά 19 συμμετοχές και 1556 λεπτά συμμετοχής. Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός και μπορεί να βοηθήσει και ως δεξιός ακραίος αμυντικός. Έχει πέσει πάνω σε δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Μουρίγιο- Καταλά και πολύ δύσκολα μπορεί να βρεθεί στην 11άδα της ομάδας. Επίσης ο προπονητής φαίνεται να προτιμά ως εναλλακτικές λύσεις τους Μασάνα και Γκρίν για την θέση του κεντρικού αμυντικού κάτι που δεν δίνει πολλές ελπίδες στον Καστάνα για συμμετοχή στην ομάδα. Πρόκειται για δικό μας παιδί το οποίο έκλεισε τα 21 του χρόνια και αν δεν πάρει ούτε φέτος ευκαιρίες δεν νομίζω να το καταφέρει σύντομα στην ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -

ΜΥΤΙΔΗΣ: O 22χρονος τερματοφύλακας της ομάδας μας δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα το καταφέρει. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια με την φανέλα της Αλκής και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός δράσης για 6 μήνες. Επανήλθε στην ομάδα μας και αναμένει καρτερικά την ευκαιρία του. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και θα πρέπει κάποια στιγμή να τον πιστέψουν μέσα στην ομάδα. Αναμένουμε να δούμε αν θα πάρει κάποια ευκαιρία στην συνέχεια αν και θεωρώ ότι είναι πολύ πολύ δύσκολο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -

Οι πιο πάνω βαθμολογίες και η άποψη μου είναι εντελώς υποκειμενική. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει την δική του άποψη για την προσφορά του κάθε ενός από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές μας. Με τον ερχομό του Μοντέϊρο η ομάδα γεμίζει όσον αφορά τους ακραίους επιθετικούς. Είμαι της άποψης ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν επιθετικό χαφ που να αγωνίζεται στην θέση των Λαρένα-Τομάς, νοουμένου ότι δεν φεύγει από την ομάδα ο Σκοπελίτης. Αν αποχωρήσει ο Σίπο, είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός αριστερού ακραίου αμυντικού με την λύση του Μιντίκκη να φαντάζει ιδανική. Αναμένουμε όλοι να δούμε τις κινήσεις του τεχνικού μας επιτελείου και ας ελπίσουμε ότι θα είναι όλες καθόλα επιτυχημένες. Προσωπικός μου προβληματισμός όσον αφορά τον Μοντέϊρο είναι η ολιγόλεπτες συμμετοχές που είχε μέχρι σήμερα, 3 στο σύνολο, και οι οποίες δεν του επιτρέπουν να έχει ρυθμό. Μακάρι να μπει στο κλίμα της ομάδας γρήγορα γιατί όλοι ξέρουμε ότι ένας καλός Μοντέϊρο μπορεί να κάνει την διαφορά!



Σταύρος  Κομοτηνή 

Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

file stavro to anekdoto me ton negri prepei na stamatisei. kapote itan kalos me tin mpala sta podia ne. tis teleftes 2 season omos prosopika me pianei panikos opote o negri exei tin mpala sta podia tou. O tono einai poli kaliteros KAI se afto to simio. kata ta alla simfono me tis kritikes sou gia tous podosfairistes mas kai elpizo se mia megali sinisfora tou monteiro

Ανώνυμος είπε...

Poly swstos. exeretiko to arthro s file.
Theodoros. A.

Ανώνυμος είπε...

Οι Λουλλες της ΑΕΚ εχασαν. Παλι τα ιδια. Εκει που πρεπει να κανουν το βημα παραπανω διωχνουν τον κοσμο. Τσους...Τσιμουδια, ναι σε εσενα αγνωστε μιλαω που ετοιμαζεσαι να μου απαντησεις. Να μου δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΙΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟ ΖΗΜΕΙΩΘΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΝ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ 2 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ;;;;; Ο ΣΚΟΠΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΙΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΤΖΑΙ Ο ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΘΑ ΕΞΟΦΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΖΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.