News Update :

ΑΕΚ - ομόνοια: 1-3: ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΡΙΝΣΤΙΑΝΣΕΝ;

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο προπονητής μας σήμερα κατά κύριο λόγο και οι ποδοσφαιριστές μας κατά δεύτερο αποφάσισαν να αναστήσουν την Ομόνοια. Μία Ομόνοια η οποία ήρθε μελετημένη στο ΓΣΖ και κατέθεσε ότι είχε και δεν είχε στον αγωνιστικό χώρο με σωστή τακτική και ομαδικό πνεύμα. Από την άλλη πλευρά, με μία αριστερή πλευρά εκτός παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό και με τους όλους τους ποδοσφαιριστές μας σε κακή νύχτα δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά πράγματα. Επίσης, η διαχείριση του παιχνιδιού για ακόμα μία φορά ήταν κάκιστη από τον προπονητή μας με ανεξήγητες αλλαγές και με καμία προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο σήμερα ότι η αριστερή μας πλευρά πονούσε αφού ο Σίπο δεν μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο σε αυτή την Άεκ. Για 90 λεπτά η ομάδα πονούσε από εκείνη την πλευρά και καθαρά από επιλογή του Τράττου βγάλαμε το παιχνίδι με 11 παίκτες. Αλλαγή στο 90ο λεπτό ενώ η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ για 60 λεπτά, βγαίνει ο Εγγλέζου ο οποίος στο συγκεκριμένο σημείο ήταν ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής, καμία προσπάθεια να αλλάξει πλευρά στον Βάντερ ο οποίος δεν μπορούσε ούτε να ντριμπλάρει τον Μαρκάσα και άλλα πολλά τα οποία είναι αδυναμίες του προπονητή μας. Θα περίμενα στις δηλώσεις του να ακούσω ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη αλλά δεν άκουσα κάτι σχετικό αντ’ αυτού άκουσα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και με την σωστή νοοτροπία. Κλείνοντας τον πρόλογο μου, αν την Δευτέρα ανακοινωθεί ότι αποδεσμεύεται ο Σίπο για να εγγραφεί ο Μοντέϊρο, για μένα θα είναι το πιο μεγάλο φιάσκο που έχω δει ποτέ μου. Προσωπική μου άποψη πάντα.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα στο γήπεδο με σχηματισμό 4-1-4-1 με τον Τόνιο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Σίπο να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μόνος καθαρός ανασταλτικός μέσος στο χώρο του κέντρου ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς να κινούνται λίγο πιο μπροστά του. Στα δύο άκρα της επιθετικής μας γραμμής τοποθετήθηκαν ο μεν Βάντερ δεξιά και ο Εγγλέζου αριστερά με τον Κάντε να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας μας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ άσχημο ρυθμό και από τις δύο ομάδες και χωρίς καμία αξιόλογη ευκαιρία. Μέχρι και το 30ο λεπτό και το 0-1 της Ομόνοιας με τον Ποτέ, το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η κίτρινη κάρτα στον Σίπο στο 24ο λεπτό. Στο 30ο λεπτό, ο Κίρμ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά όπως επιτίθετο η Ομόνοια με τον Ποτέ να κερδίζει στον αέρα τον Καταλά και να σημειώνει το 0-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 32ο λεπτό ο Εγγλέζου χωρίς λόγο και αιτία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον βοηθό διαιτητή και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα η οποία είναι η 4η του και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ερμή την ερχόμενη εβδομάδα. Σε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια κράτησε με άνεση το υπέρ της σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο προπονητής μας απέσυρε τον Κάντε και πέρασε στο γήπεδο τον Κολαούτι. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με την ομάδα μας να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες με τον Τομάς στο 51ο λεπτό να μην μπορεί να τελειώσει την φάση μέσα από την μικρή περιοχή μετά την σέντρα του Εγγλέζου. Στο 52ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα φθάνοντας τις 4 στο πρωτάθλημα και δεν αγωνίζεται ούτε αυτός με τον Ερμή. Στο 54ο ο Ρούμπιο έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία όταν από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή μας έπιασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα έξω. Στο 62ο λεπτό ο προπονητής μας πέρασε στο γήπεδο τον Παύλου και απέσυρε τον Εγγλέζου με την ομάδα μας να προσπαθεί να πιέσει αλλά να μην δημιουργεί μεγάλες φάσεις. Στο 64ο λεπτό ο Κολαούτι με ένα τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι του Μορέϊρα ενώ στο 67ο λεπτό έστειλε την μπάλα με κεφαλιά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ομόνοιας. Ενώ προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε, στο 72ο λεπτό ο Κυριάκου με μακρινή μπαλιά από δεξιά έβγαλε τον Ασίς μόνο στην πλάτη του Καταλά με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας να μην αστοχεί στο τετ α τετ και να γράφει το 0-2. Σε αυτή την φάση ο Ασίς φεύγει από καθαρή θέση off side. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση με τον Μπόλιεβιτς στο 75ο λεπτό να σκάβει την μπάλα στον Κολαούτι ο οποίος με ένα εξαιρετικό βολέ στην κίνηση μείωσε σε 1-2. Στο 79ο λεπτό ο Ρόντρι πέρασε στην θέση του Ασίς και στο 85ο ο Κίρμ άφησε την θέση του στο Φοφανά. Ενώ όλοι περιμέναμε την αντίδραση της ομάδας μας η Ομόνοια κρατούσε εύκολα το αποτέλεσμα. Στο 86ο λεπτό ο Ποτέ με πολύ δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τόνιο σε εξαιρετική απόκρουση σε κόρνερ και κράτησε την ομάδα μας στο παιχνίδι. Στο 89ο λεπτό ο Σίπο πέρασε εκτός με τον Κυπριανού να περνάει στην θέση του και στο 90ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς με δυνατό μακρινό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μορέϊρα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 92ο λεπτό ο Ποτέ μετά από τραγικό λάθος του τραγικού σήμερα Μουρίγιο, βρέθηκε φάτσα με τον Τόνιο και μέσα σε αποθέωση έγραψε το τελικό 1-3.

Σήμερα βάλαμε την Ομόνοια στο κόλπο της εξάδας. Ήταν μεγάλο το κατόρθωμα μας και θα είμαι σκληρός με όλους. Τόσο οι ποδοσφαιριστές μας όσο και το τεχνικό επιτελείο φάνηκαν ανέτοιμοι και πιάστηκαν αδιάβαστοι. Δυστυχώς με τέτοιες εμφανίσεις και τόσο κακή διαχείριση των παιχνιδιών στο τέλος θα τα χάσουμε όλα. Δεν γίνεται 90 λεπτά να μην μπορεί ο προπονητής μας να καταλάβει τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν νοείται να παίζουμε από το 1ο λεπτό με αυτόν τον ποδοσφαιριστή αριστερό μπακ και να βρίσκονται στο πάγκο οι Χαραλάμπους- Γκριν. Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στην ομάδα και τι παίζει κάθε βδομάδα αλλά εγώ είμαι απογοητευμένος και καθόλου αισιόδοξος για την συνέχεια αφού συνεχίζεται κάθε βδομάδα το ίδιο έργο. Πριν ήταν ο Μασάνα σε ρόλο κόφτη, τώρα ο Σίπο αριστερό μπακ, αύριο τι μας επιφυλάσσει ο προπονητής μας; Δεν μουρμουρίζουμε κύριοι ούτε μηδενίζουμε καταστάσεις. Σημειώνουμε απλώς το τι βλέπουμε από την αρχή της χρονιάς. Φέτος είναι η ευκαιρία μας και εμείς επιθυμούμε να την αφήσουμε να φύγει. Είναι κρίμα πρωτίστως για τους ίδιους και μετά για όλο τον κόσμο της ομάδας. Αλλάξετε μυαλά, αν μπορείτε φυσικά, ώσπου είναι ώρα και δείτε το καλό της ομάδας. Μακάρι να αλλάξουν όλα και στο επόμενο παιχνίδι με την Σαλαμίνα την Τετάρτη να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα μας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Στο 0-1 έκανε κίνηση να βγει και επέστρεψε πίσω. Στα άλλα δύο γκολ δεν μπορούσε να κάνει πολλά αφού ήταν τετ α τετ. Είχε μία μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Ποτέ στο 86ο λεπτό. Από την στιγμή που δέχθηκε 3 γκολ όμως δεν μπορεί να πάρει θετικό πρόσημο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΟΡΤΙΘ: Προσπάθησε πολύ να βοηθήσει και επιθετικά και αμυντικά. Από την πλευρά του προήλθε το 0-1 αν και στο μαρκάρισμα του φάουλ δεν είχε ευθύνη. Σε όλο το 90λεπτο προσπάθησε να βοηθήσει τον Βάντερ χωρίς όμως να κάνει καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Ήταν και αυτός πίσω από προηγούμενες του εμφανίσεις και τον αναμένω να επιστρέφει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης από το παιχνίδι της Τετάρτης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τραγικό παιχνίδι από τον Ισπανό. Δεν μπορούσε να βρει συμπαίκτη του στα 10 μέτρα, είχε συμμετοχή στο 1-3 με το κακό διώξιμο της μπάλας και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Έκανε τρία συνεχόμενα πολύ σπουδαία παιχνίδια αλλά σήμερα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη για την ήττα της ομάδας και καλύτερα να μην μιλάει πολλά και να προσηλωθεί στο πώς θα βοηθήσει την ομάδα στην συνέχεια. Πολύ κακός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΚΑΤΑΛΑ: Προσπάθησε να καλύψει και τον Μουρίγιο αλλά ούτε αυτός βρέθηκε σε καλή μέρα. Χάνει τον Ποτέ στο 0-1 και στο 0-2 βγαίνει στην πλάτη του ο Ασίς. Έκανε και αυτός κακό παιχνίδι αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο κακός όσο ο Μουρίγιο. Όταν τα δύο κεντρικά σου μπακ βρίσκονται σε τόσο κακή νύχτα δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΣΙΠΟ: Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Σίπο για την Άεκ. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω τον Ρόκα γιατί τον έφερε στην Άεκ και μετά να ρωτήσω τον προπονητή μας γιατί αγωνίζεται αυτός ο ποδοσφαιριστής όταν υπάρχουν Χαραλάμπους- Γκριν στον πάγκο. Είναι άξιον απορίας. Δεν μπορεί να ανέβει την γραμμή, δεν μπορεί να πασάρει, δεν μπορεί να σεντράρει, μπορούσε και έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και σε όλο το παιχνίδι αχρήστευσε την αριστερή μας πλευρά. Αν αύριο αποδεσμευτεί τι θα πούμε εμείς οι οπαδοί κύριε Ρόκα? Δεν θα πούμε ότι παίζει για να πιάσει μεταγραφή αλλού; Ποιος ο λόγος που έπαιξε σήμερα αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν τον γνωρίζω και στην τελική δεν θα τον μάθω ποτέ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε πάρα πολύ και τα έδωσε όλα. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να χάσουμε τον χώρο του κέντρου. Δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και θα τον στερηθούμε στο παιχνίδι με τον Ερμή. Μπορεί για πολύ καλύτερες εμφανίσεις ο Μαυροβούνιος και ειδικά στο τέλος μπορούσε με το σουτ του να ισοφαρίσει τον αγώνα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΛΑΡΕΝΑ: Ο καλύτερος σε διάρκεια από όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Πήρε μπάλα και μοίρασε μπαλιές. Προσπάθησε να φανεί και απειλητικός επιθετικά χωρίς όμως επιτυχία. Με έναν τραγικό Τομάς δίπλα του δεν είχε βοήθειες και σε όλο το παιχνίδι έτρεξε παντού. Ο μόνος που θεωρώ ότι διασώθηκε σε όλο το 90λεπτο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΟΜΑΣ: Το χειρότερο του παιχνίδι στην Άεκ. Διαμαρτυρόταν συνεχώς και σε κανένα σημείο δεν έβαλε πάθος στο παιχνίδι του. Θα έπρεπε να γίνει πρώτος αλλαγή αλλά επειδή πονούμε σε εκείνη την θέση σαν ομάδα δεν τον βγάζει ποτέ ο προπονητής. Δυστυχώς σήμερα δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΒΑΝΤΕΡ: Ήθελε αλλά δεν μπορούσε σήμερα. Απέναντι σε έναν εξαιρετικό Μαρκάσα τα βρήκε σκούρα και δεν μπόρεσε να φανεί επικίνδυνος. Θα έπρεπε να τον αλλάξει πλευρά ο προπονητής μας από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν το έκανε. Χάθηκε σε όλο το 90λεπτο και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Δικαιούται όμως ένα κακό παιχνίδι και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν προσπάθησε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10
 
ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Στο πρώτο μέρος όπως είπα και πιο πάνω ήταν εκτός παιχνιδιού ένεκα και της χρησιμοποίησης του Σίπο. Δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και θα τον στερηθεί η ομάδα στον επόμενο αγώνα με τον Ερμή. Στο σημείο που έγινε αλλαγή κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ανέβαζε συνεχώς την απόδοση του. Δυστυχώς δεν βοήθησε ούτε αυτός όσο μπορεί σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΚΑΝΤΕ: Δεν πήρε μπάλες και όποτε η μπάλα πέρασε στην κατοχή του ήταν ανούσιος. Δεν τον ένιωσε η άμυνα της Ομόνοιας και δικαίως έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Περίμενα πολύ περισσότερα από αυτόν αν και θεωρώ ότι με τον τρόπο που παίζαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός και αν θέλετε δεν θα μπορούσε να φανεί απειλητικός ακόμα και αν βρισκόταν σε καλή μέρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Μπήκε στην θέση του Κάντε στο ημίχρονο και τον ένιωσε πολύ η άμυνα της Ομόνοιας. Φάνηκε απειλητικός σε δύο περιπτώσεις πριν το γκολ και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Κράτησε μπάλα και την έσπασε στους ακραίους με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτός πρέπει και επιβάλλεται να είναι ο βασικός μας επιθετικός όταν είναι καλά. Η ικανότητα του να παίζει με πλάτη εξυπηρετεί πλήρως το παιχνίδι της ομάδας. Άργησε ένα ημίχρονο ο προπονητής μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΠΑΥΛΟΥ: Μπήκε στο 62ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και προσπάθησε να δώσει πνοή στην αριστερή μας πτέρυγα. Είχε καλές επιθετικές προσπάθειες αλλά από την πλευρά του δεχθήκαμε το 0-2 και το 1-3 χωρίς όμως να φέρει ιδιαίτερη ευθύνη ο ίδιος. Η αλλαγή του δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό στην ομάδα γιατί πολύ απλά δεν ήταν εκεί το πρόβλημα μας αλλά πιο πίσω και στον άξονα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Τι να γράψω για τον Δημήτρη? Μπήκε στο 90ο λεπτό ενώ χάναμε με 1-2 από το 75ο λεπτό στην θέση του Σίπο. Κίνηση απελπισίας για 4 λεπτά η οποία έφερε και το 1-3. Δεν θα τον βαθμολογήσω γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Όταν η ομάδα σου έρχεται από έναν αγώνα με κακή έως μέτρια απόδοση, έστω και αν είναι νικηφόροα, προσπαθείς να διορθώσεις κάποια πράγματα. Η Ομόνοια σήμερα ήρθε στο ΓΣΖ χωρίς κεντρικό αμυντικό και για 45 λεπτά η ομάδα μας δεν έκαμε ευκαιρία!!! Σπαταλήσαμε ολόκληρο 45λεπτό για να παίζουμε με μακρινές μπαλιές από την άμυνα στην δεξιά γραμμή της επίθεσης μας και τον σέντερ φορ μας να κολλάει στον Βάντερ. Τραγικό στήσιμο σήμερα και πολύ κακή τακτική. Χωρίς να κάνει ευκαιρία ο αντίπαλος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και οι κινήσεις του ήταν και πάλι σπασμωδικές.

Στο 2ο μέρος σωστά πέρασε στο γήπεδο τον Κολαούτι, λανθασμένα όμως άφησε εντός αυτού τον Σίπο. Στο 62ο λεπτό αφαιρεί από την ομάδα τον πιο επικίνδυνο της ποδοσφαιριστή σε εκείνο σημείο, Εγγλέζου, και περνάει στο γήπεδο τον Παύλου ενώ το πρόβλημα βρίσκεται στον άξονα και στο αριστερό άκρο της άμυνας μας. Δεν μπορούσε να περάσει κάποιο εκ των Γκριν- Χαραλάμπους και να αφαιρέσει τον Σίπο? Δεν μπορούσε να βάλει Παύλου, να αφαιρέσει Σίπο και να τραβήξει αριστερό μπακ τον Εγγλέζου? Δυστυχώς δεν μπορούσε γιατί δεν διαβάζει τα παιχνίδια όπως πρέπει και δεν μελετά τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι. Η τελευταία του αλλαγή δε είναι για κλάματα. Θα έπρεπε να την κάνει από το 75ο λεπτό ακόμα και στο 80ο λεπτό και αυτόν που έπρεπε να αφαιρέσει από την ομάδα ήταν τον Τομάς ο οποίος ήταν τραγικός.
Βρέθηκε σε κάκιστη νύχτα και νομίζω ότι οι αδυναμίες του δεν φτιάχνονται γιατί δεν θέλει. Είπα και στον πρόλογο μου ότι αν φύγει αύριο ο Σίπο για να εγγραφεί ο Μοντέϊρο θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο της Άεκ για την χρησιμοποίηση του σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Apolyta sostos file. O proponitis tha einai kalyteros tou xronou. I omada prepei na paizei me skopimotita na nika kathe paignidi. Simera den katalavan oute idioi ti ekanan.

Ανώνυμος είπε...

Πέραν από τον μοντειρο είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση. Θέλουμε ενα οργανωτή στο χώρο του κέντρου να ξεκουραστεί ο τομας αφού φαίνεται δεν τράβα άλλο. Επίσης ένα ποιοτικό κεντρικό αμυντικό αφού ο μουριγιο δεν μπορεί μαζί με καταλα. Ελπίζω να γίνουν έγκαιρα οι κινήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Σαμπος τζαι επεζαμε ετσι για να δερει η ομονοια. εμενα εφανικε μου πολλα παραξενο το παιχνιδι τζαι γενικα η αποδοση. Aπο το στησειμο της ομαδας μεχρι τζαι οι κινησεις των παιχτων. Στο offside εν εδιαμαρτυρηθηκε κανενας.

Ανώνυμος είπε...

1. amuntikoi mas polla argoi 2. oi paixtes mas paizoun makria o enas apo ton allo 3. panta paizoumai me to idio sustuma oti score kian einai 4. stin thesi tou proponiti tha afuna ton kante mesa,na prosthesw kai ton colaouti kai na evgaza ton 1 kentriko amuntiko opws ton kako mourigio me sustima 3-1-4-2

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.