News Update :

ομόνοια - ΑΕΚ: 0 - 1: ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΕΣΤΟΡΑ!!

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο η ομάδα μας κατάφερε μετά από 3 χρόνια να αποδράσει με το διπλό της νίκης. Η χθεσινή νίκη είναι αφιερωμένη στον Νέστορα Μυτίδη που έχασε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα την αδερφή του. Είναι κάποιες στιγμές που τα πάντα φαίνονται μικρά μπροστά στον πόνο ενός ανθρώπου και σίγουρα ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν λέει τίποτα μπροστά σε αυτά. Όλη η οικογένεια της Άεκ στέκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή μας και οι ποδοσφαιριστές μας με την εμφάνιση τους χθες έπαιξαν και για τον συμπαίκτη τους. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον παικταρά μας και στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την Έλενα μας!!
  
Η αποστολή της ομάδας στη Λευκωσία εκτός από το ψυχολογικό σοκ που υπέστη με τα κακά μαντάτα που έφθασαν πρωί πρωί με την ανακοίνωση του θανάτου της αδελφής του Νέστορα είχε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών μας. Ο προπονητής μας δεν είχε στη διάθεση του τους Μουρίγιο, Σίπο, Χαραλάμπους, Νέστορα Μυτίδη και Ζάνο Μυτίδη και την τελευταία στιγμή έχασε και τον Σκοπελίτη με ίωση. Παρά τις πιο πάνω απουσίες ο προπονητής μας με σωστή τακτική και σωστές κινήσεις από τον πάγκο κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα μας στην νίκη.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τον Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια και τους Γκρίν – Μασάνα – Καταλά –Ορτίθ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρου μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Τομάς- Λαρένα να βρίσκονται σε ελεύθερο ρόλο μπροστά του. Στα δεξιά της επίθεσης αγωνίστηκε ο πολύ καλός Κυπριανού με τον Κούλλη Παύλου να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Μοναδικός προωθημένος αγωνίστηκε το θωρηκτό Κάντε.

Στα πρώτα λεπτά η Ομόνοια είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει με την ομάδα μας να αναμένει στο δικό της μισό τον αντίπαλο. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Τομάς εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο κενό χώρο για τον Παύλου με τον Μορέϊρα όμως να βγαίνει σωτήρια και να απομακρύνει σε πλάγιο άουτ προ του επιθετικού μας. Στο 13ο λεπτό ο Ράμος έφυγε από αριστερά όπως επιτίθετο η Ομόνοια με τον Μασάνα να τον ανατρέπει και να δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι. Στο 16ο λεπτό ο Γκαρσία έβγαλε την σέντρα από δεξιά με τον Ασίς να κατεβάζει ωραία στην περιοχή μας και υπό την πίεση του Γκρίν να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Νέγκρι στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκε την κίτρινη κάρτα ο Ορτίθ από τον διαιτητή του αγώνος και η ομάδα μας άρχισε σιγά σιγά να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να βάζει πίεση ψηλά στους αμυντικούς της Ομόνοιας. Στο 21ο λεπτό ο Σκαραμοτσίνο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα και στο 25ο λεπτό ο Τομάς μετά από πάσα του Κυπριανού με ένα ξερό δυνατό σουτ κάρφωσε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Μορέϊρα κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 0-1 για την ομάδα μας. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 31ο λεπτό ο Λαρένα από τα 30 μέτρα έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Μορέϊρα και δύο λεπτά αργότερα ο Κάντε με τρομερή ατομική προσπάθεια βρέθηκε έξω από την περιοχή της Ομόνοιας και με ένα πολύ δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μορέϊρα. Η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και αφού στο 43ο λεπτό Λιομπανίτζε και Κάντε δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα από το διαιτητή, στο 44ο λεπτό ο Κάντε έφυγε από πλάγια δεξιά στο ένας με έναν με τον Σκαραμοτσίνο τον οποίο άδειασε με εξαιρετικό τρόπο και με ένα πολύ δυνατό δεξί σουτ στην κλειστή γωνία του Μορέϊρα ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να στείλει την μπάλα σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Καϊάφας πέρασε στο γήπεδο τον Γκριγκαλασβίλι στην θέση του Γκαρσία και άλλαξε το σύστημα της ομάδας του σε 4-2-3-1 φέρνοντας τον Μαρκάσα αριστερό μπακ. Μόλις στο 49ο λεπτό Ράμος και Μαρκάσα συνεργάστηκαν άψογα με τον πρώην ποδοσφαιριστή μας να σεντράρει στην περιοχή μας και τον Νέγκρι να διώχνει σωτήρια την μπάλα. Στο 56ο λεπτό ο Γκρίν έστρωσε ωραία την μπάλα στον Μπόλιεβιτς που ανέβηκε με τον τελευταίο όμως να τελειώνει άσχημα την φάση στέλνοντας την μπάλα πολύ μακριά από την εστία του Μορέϊρα. Στο 59ο λεπτό ο Ράμος εκτέλεσε φάουλ με τον Ποτέ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή μας υπό την πίεση όμως του Καταλά δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση με τον Γκριγκαλασβίλι να κάνει το διαγώνιο σουτ το οποίο πέρασε παράλληλα από την εστία του Νέγκρι με τελικό αποδέκτη τον Σκαραμοτσίνο που πλάσαρε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σκαραμοτσίνο πέρασε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Ράμος στην πλάτη της άμυνας μας, με τον Μασάνα όμως να βγαίνει πολύ γρήγορα πάνω του και να του βάζει πίεση ικανή να τον οδηγήσει σε ένα άψυχο πλασέ πάνω στον Νέγκρι. Στο 60ο λεπτό ο προπονητής μας πέρασε τον Βάντερ στο γήπεδο στην θέση του Παύλου θέλοντας να βάλει γρήγορα πόδια στο γήπεδο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κυπριανού μετά από κάθετη πάσα του Κάντε μπήκε από δεξιά στην περιοχή της Ομόνοιας και την κατάλληλη στιγμή έκανε στην σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή με τον επερχόμενο Βάντερ να πλασάρει στέλνοντας την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μορέϊρα. Η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα και δεν άφησε τους αντιπάλους να κάνουν παιχνίδι. Στο 65ο λεπτό ο Ράμος έκανε την σέντρα στην περιοχή μας με τον Ποτέ να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά έξω και στο 67ο λεπτό ο Φυλακτού πέρασε στην θέση του Φοφανά. Στο 72ο λεπτό ο Κρίνστιανσεν έκανε την δεύτερη του κίνηση στο παιχνίδι περνώντας τον Κολαούτι στο γήπεδο στη θέση του παικταρά Κάντε με τους Φυλακτού και Ρόντρι της Ομόνοιας να κιτρινίζονται από τον διαιτητή στο 75ο και 78ο λεπτό αντίστοιχα. Στο ίδιο λεπτό ο Ρούμπιο πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Ασίς και μετά από σέντρα του Μαρκάσα βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή της ομάδας μας με τους Καταλά και Ορτίθ να τον σταματούν σωτήρια. Στο 80ο λεπτό ο Εγγλέζου πέρασε στην θέση του Κυπριανού και μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο κρατώντας πολύ εύκολα το 0-1 υπέρ της. Θα μπορούσαμε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Κολαούτι να κάνουμε το 0-2 αλλά ο επιθετικός μας ολιγώρησε δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς της Ομόνοιας να διώξουν. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με την ομάδα μας να παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα μας απέδρασε με τους 3 βαθμούς της νίκης από το ΓΣΠ όχι γιατί έθελξε με την απόδοση της ή ότι έκανε κάτι εξωπραγματικό, αλλά γιατί οι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν ψυχή, πάθος και δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που δεν έκαναν στο παιχνίδι του Παπαδόπουλος. Όπως ασκούμε έντονη και σκληρή κριτική όταν δεν παλεύουν στο γήπεδο έτσι θα τους αποθεώνουμε όταν το κάνουν. Στο ψεσινό παιχνίδι τα έδωσαν όλα. Τα έδωσαν όλα για τον Νέστορα, τα έδωσαν όλα για τους οπαδούς της ομάδας, τα έδωσαν όλα για τους ίδιους τους εαυτούς τους αφού οι ίδιοι χρωστούσαν κάποιες απαντήσεις σε όλους μας. Όταν μια ομάδα μασάει σίδερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Καταλά αποφασίζει να ηγηθεί της ομάδας και να σταθεί μπροστά από όλους, όταν ο Μασάνα μπαίνει για πρώτη φορά στην 11άδα και είναι αλάνθαστος και μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά να τρέχουν συνεχώς τότε δεν υπάρχει τίποτα να φοβόμαστε. Αυτή είναι η Άεκ που θέλουμε να βλέπουμε και ας χάνουμε και κάποια παιχνίδια. Η προσπάθεια και το πάθος εκτιμάτε από όλους μας και οι οπαδοί της Άεκ έχουν δείξει ότι ξέρουν να εκτιμούν, να στηρίζουν και να δείχνουν υπομονή όποτε χρειάζεται. Πάμε τώρα την επόμενη Δευτέρα με αντίπαλο μία ομάδα που της χρωστάμε πολλά από πέρυσι να πάρουμε ακόμα 3 βαθμούς. Ελπίζω και εύχομαι το ΓΣΖ να γνωρίζει μεγάλες στιγμές με μία πολύ μεγάλη νίκη!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΝΕΓΚΡΙ: Αυτή η αδυναμία που έχει στις εξόδους του στοιχίζει ως τερματοφύλακα. Παραμένει πάντα κολλημένος στην γραμμή της εστίας του και σε ελάχιστες περιπτώσεις θα βγει μπροστά. Δεν ήταν κακός και όποτε χρειάστηκε επενέβη σωστά. Στα τετ α τετ είναι εξαιρετικός και στα μακρινά σουτ δεν είναι κακός αλλά θα πρέπει να βελτιώσει τις εξόδους του και να παρέχει περισσότερη ασφάλεια στην άμυνα του όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα. Τον πιστεύω και περιμένω πολλά περισσότερα από αυτόν στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10


ΓΚΡΙΝ: Η άποψη μου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι πάρα πολύ καλή και θεωρώ ότι μπορεί και θα προσφέρει πολλά στην ομάδα μας. Από την άλλη όμως δεν θεωρώ ότι είναι δεξί μπακ και σίγουρα δεν αποδίδει στο μέγιστο της απόδοσης του σε αυτή τη θέση. Σίγουρα σε μεγάλα παιχνίδια έχοντας τον Γκριν δεξιά θα κλείνεις τρύπες στην άμυνα αλλά επιθετικά δεν μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα αν και τόσο στο πρώτο μέρος χθες όσο και στο δεύτερο είχε καλά ανεβάσματα που ολοκλήρωνε με επιτυχία. Ο Γκριν είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως κόφτης αλλά και ως μπακ όταν χρειαστεί. Αυτή η χρησιμότητα του μέσα στην ομάδα τα λέει όλα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10


ΜΑΣΑΝΑ: Η μεγαλύτερη έκπληξη του παιχνιδιού. Οι επεμβάσεις του ήταν πάντα καίριες και ταίριαξε απόλυτα με τον Καταλά. Πολύ δυναμικός και ιδιαίτερα ταχύς ανέκοψε πάρα πολλές επιθέσεις των αντιπάλων. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα μόλις στο 13ο λεπτό όμως από εκεί και πέρα ήταν αλάνθαστος. Δεν είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και δεν θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα στο χώρο του κέντρου για τον οποίο αποκτήθηκε αφού μας συστήθηκε ως αμυντικό χαφ. Έχει εξαιρετικά στοιχεία για το κέντρο της άμυνας και πιστεύω ότι θα καθιερωθεί στην θέση αυτή αφού στερείται ποιότητας για τον άξονα. Πάρα πολύ καλή και μεστή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Η απόλυτη εμφάνιση. Αυτός είναι ο Καταλά που ξέρουμε και θαυμάσαμε όλοι. Πάντα πρώτος στην μπάλα, έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο, δεν κρύφτηκε σε κανένα σημείο και έσβησε τον Ποτέ. Όταν θέλει αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι απίστευτος. Ενώ στερείται ταχύτητας επειδή είναι πανέξυπνος και πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής σου δίνει την εντύπωση ότι δεν μπορείς να τον ντριμπλάρεις. Στην φάση του 59ου λεπτού η επέμβαση του ήταν καίρια ως επίσης και στο 78ο λεπτό μαζί με τον Ορτίθ. Τρομερή εμφάνιση από τις καλύτερες που έχει κάνει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΟΡΤΙΘ: Πολύ ποιοτικός και δυναμικός ακραίος μπακ. Μπορεί να παίξει όλη την γραμμή και φαίνεται από τα χαρακτηριστικά που έχει. Όταν θα μεταφερθεί δεξιά με την επάνοδο του Ηλία Χαραλάμπους θα κάνει μεγάλα πράγματα. Αμυντικά πρόσφερε σιγουριά και από την πλευρά του δεν δεχθήκαμε μεγάλες φάσεις. Επιθετικά έδωσε βοήθειες τόσο στον Παύλου όσο και στους Κυπριανού- Βάλτερ στη συνέχεια. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του και δείχνει ότι είναι μια καθόλα επιτυχημένη και χρήσιμη μεταγραφή για την ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ως αμυντικό χαφ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Κράτησε σωστά την θέση του και μοίρασε παιχνίδι στους συμπαίκτες του. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής με εξαιρετική πάσα και πολύ κοντρολαρισμένος. Έτρεξε πολύ, σε αντίθεση με το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, και ίσως να είναι πιο χρήσιμος σε αυτή την θέση στην ομάδα μας αφού δίνει την εύκολη πρώτη πάσα και ηρεμεί το παιχνίδι μας. Χάθηκε για ένα 15λεπτό με την έναρξη του δευτέρου μέρους αλλά μετά πάλι ανέβασε απόδοση και βοήθησε τα μέγιστα στο να κρατήσει η ομάδα το αποτέλεσμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΟΜΑΣ: Τεράστια και αρχηγική εμφάνιση από τον Ισπανό. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έβγαζε άμυνες στην περιοχή της Ομόνοιας. Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και όποτε έπαιρνε την μπάλα ήταν κίνδυνος- θάνατος για την αντίπαλη ομάδα. Μεσοεπιθετικά όταν είναι σε καλή μέρα η ομάδα δουλεύει ρολόϊ. Είναι το Α και το Ω στο μεσοεπιθετικό μηχανισμό της ομάδας και σίγουρα είναι καλύτερο χαρτί στην φαρέτρα του Κρίνστιανσεν. Τρομερός ο ισπανός. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΑΡΕΝΑ: Πάρα πολύ εμφάνιση, αθόρυβη και μεστή. Κράτησε μπάλα όποτε χρειάστηκε, πέρασε αρκετές σωστές πάσες στους συμπαίκτες του και προσπάθησε να αναχαιτίσει τους αντιπάλους βοηθώντας τον Μπόλιεβιτς. Κατέχει την θέση και με την εμπειρία του μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα μας. Όσο περνάει ο καιρός και προσαρμόζεται θα προσφέρει περισσότερα. Πάρα πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής μας που κράτησε ψηλά επίπεδα απόδοσης και στα 80 λεπτά που αγωνίστηκε. Έτρεξε σε όλους τους χώρους, μάρκαρε του αντιπάλους και είχε εξαιρετικές ασιστ στο παιχνίδι. Αυτός έδωσε την πάσα στο Τομάς για το 0-1 και είχε μία εξαιρετική ασιστ στον Βάντερ στο 60ο λεπτό. Το έχω γράψει και στα προηγούμενα παιχνίδια το γράφω και τώρα έχει καθιερωθεί με την αξία του στην ενδεκάδα της ομάδας και δεν βγαίνει από εκεί. Ο Κυπριανού θα εξελίσσεται συνέχεια και αν μείνει προσγειωμένος θα κάνει μεγάλη καριέρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΠΑΥΛΟΥ: Προσπάθησε πάρα πολύ όπως κάνει πάντα. Έτρεξε σε όλο το γήπεδο και στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε και βοήθησε πολύ και στον ανασταλτικό μηχανισμό της ομάδας. Έχει ωριμάσει σαν ποδοσφαιριστής και φαίνεται ότι νιώθει και αγαπάει την ομάδα αφού σε κανένα σημείο δεν αδιαφορεί. Ο Κούλλης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μας και επιβάλλεται για τον ίδιο να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα. Μπορεί και για πολύ καλύτερες εμφανίσεις από την χθεσινή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΝΤΕ: Απίστευτη φυσική δύναμη, πολλά τρεξίματα και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Το πρώτο ημίχρονο έκανε φοβερή εμφάνιση και με την συνεχής πίεση που έβαζε στους αμυντικούς της Ομόνοιας τους ανάγκασε πολλές φορές να κάνουν λάθος. Είχε δύο εξαιρετικά τελειώματα χωρίς ευτυχή κατάληξη αλλά η εμφάνιση του ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και πολύ θετική. Στο 2ο μέρος κουράστηκε φυσιολογικά αλλά έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες για αυτό τον ποδοσφαιριστή και ελπίζω να τις δικαιώσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΒΑΝΤΕΡ: Κρατάει την μπάλα πολύ και δεν είναι ουσιαστικός. Είναι ποδοσφαιριστής αλάνας, θα σου κάνει το μαγικό μέσα στο γήπεδο που θα ανεβάσει την κερκίδα. Θα πρέπει όμως να παίξει για το σύνολο. Ξέρει μπάλα και φαίνεται, έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση και είναι αρκετά γρήγορος. Σε παιχνίδια με ομάδες που αμύνονται μαζικά θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός αλλά όπως έχω πει και πιο πάνω θα πρέπει να παίζει για το σύνολο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Μπήκε στο 72ο λεπτό και έδωσε νέα πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Κράτησε την μπάλα όποτε χρειάστηκε και στο τέλος του αγώνα θα μπορούσε να γράψει το 0-2 αλλά ολιγώρησε. Δεν ξέρω το λόγο που έμεινε στον πάγκο αλλά φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα ότι ήταν σωστή η επιλογή του προπονητή. Ο Κολαούτι είναι παικταράς και είναι πολυτέλεια να τον έχεις στον πάγκο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε λύσεις σαν ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μπήκε στο 80ο λεπτό στην θέση του Κυπριανού και είχε και αυτός θετική απόδοση. Τα έδωσε όλα για όσο αγωνίστηκε και προσπάθησε να φανεί επικίνδυνος στην επίθεση. Ο Εγγλέζου έχει πολλά να δώσει στην συνέχεια και είναι και αυτός από τους ποδοσφαιριστές που το μέλλον τους προδιαγράφεται ευοίωνο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Έχοντας να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα και ιδιαίτερα αυτά της τελευταίας στιγμής φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι τα χειρίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Παρά την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας με την Ανόρθωση και της κακή μέρας που βρέθηκε και ο ίδιος εντούτοις κράτησε τον ίδιο σχηματισμό στο γήπεδο αλλάζοντας μόνο τα πρόσωπα. Ο Μασάνα σε ρόλο κεντρικού αμυντικού τον δικαίωσε απόλυτα όπως επίσης και ο Γκριν ως δεξί μπακ κλείνοντας πολλούς χώρους από την πλευρά εκείνη. Ο Μπόλιεβιτς ως μοναδικό αμυντικό χαφ μοίραζε ωραία το παιχνίδι της ομάδας και ο Κάντε στην κορυφή της επίθεσης τα έκανε όλα. Δικαιώθηκε και από τις αλλαγές του οι οποίες πρόσφεραν ουσιαστική βοήθεια και έγιναν και στα σωστά σημεία και σε γενικές γραμμές κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλο τεχνικό. Ο προπονητής μας βλέποντας ότι η αντίπαλη ομάδα αγωνιζόταν με τρείς αμυντικούς έβαλε πίεση ψηλά μετά το πρώτο 15λεπτο αναγκάζοντας τους αμυντικούς των πρασίνων να κάνουν το εύκολο λάθος. Αυτή η τακτική συνεχίστηκε για το υπόλοιπο του αγώνα και παρά την αλλαγή συστήματος από την Ομόνοια η ομάδα μας συνέχισε να βάζει πίεση και να κλέβει μπάλες. Με τους Λαρένα-Τομάς να κυκλοφορούν πολύ όμορφα την μπάλα και τους Καταλά- Μασάνα να κόβουν τα πάντα η ομάδα αμυνόταν και αναπτυσσόταν ταυτόχρονα πολύ σωστά. Στο παιχνίδι που έπεται με τον Ερμή στο ΓΣΖ απέναντι σε μία πολύ σκληρή και δυνατή ομάδα θα πρέπει να βρει τις λύσεις για να πάρουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη. Είναι ευχής έργον να έχει στη διάθεση του και κάποιους από τους τραυματίες ούτως ώστε οι επιλογές του να αυξηθούν. Μπράβο στον προπονητή μας και σε ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10



Share this Article on :

24 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Σωστη η κριτικη και για μενα αποτελεσε εκπληξη η εμφανιση ΜΑΣΑΝΑ και ΚΑΝΤΕ που ηρθαν για πακιτες

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλος παικτης ο μασανα ως στοπερ με εξεπληξε ευχαριστα οπως και ο καντε

Ο λαρενα κανει αρκετη βρωμικη δουλεια και ο Οστιθ απλα παικταρας

μπραβο στον κυριο Ροκα για τις επιλογες του

Ανώνυμος είπε...

teika οi massana kai kante den einai mοnο defteres epiIοges
I ekpIxi fetοs einai ο kyprianοu enw tha erthei kai i seira ty frοxiIia pοu einai ki aftοs taIentara

Ανώνυμος είπε...

Την Δευτερα δεν παιζουμε απλα με μια ομαδα..παιζουμε με ενα 'στοιχειο' του κατεστημενου, με την ομαδουλλα που μας εκλεψε περσι με το ετσι θελω την προκριση απο το κυπελλο....Την Δεευερα ερχεται η πρωτη πισκαλια...τον αλλο γυρο η δεύτερη!

ΟΛΟΙ ΓΣΖ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΙΠΟ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΣΙΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....ΚΑΙ Ο ΣΙΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπούμε εξάδα. Θα το δείτε. Κάθε φορά που πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω, πέφτουμε κάτω. Και για να προλάβω τους "καλοθελητές", αυτή είναι η νοοτροπία της ΑΕΚ διαχρονικά και αποδεδειγμένα. Άντε γεια σας.

XRISTOS είπε...

I AEK fetos tha termatisi apo pempti mexri ke triti. Grapsete to opou thelete

Ανώνυμος είπε...

exw thelw evropi kai gipedo, tipote allo, mou einai arketo gia fetos!! tou xronou prwtathlima!

Ανώνυμος είπε...

EGO THELO PROS TO PARON GIPEDO, KAI MALISTA AMESA. TIPOTE ALLO. PAME PRASINOKITRINE LAE!!!

Ανώνυμος είπε...

EGW THELO PROS T PARON NIKI AYRIO

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους βλέπουμε εξελίξεις στο γηπεδικό. Ελπίζω οι υπογραφές να μπουν από εβδομάδας και το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Να έχουμε και εμείς μια καυτή έδρα.

ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ είπε...

pistevο me karapataki den tha argisei na erthei kai enas titlοs ο anthrwpοs einai teleiοmanis kai panw apο οla trelοs aektzis enas apο emas

Ανώνυμος είπε...

Αεκαρα και γηπεδαρα ο περηφανος κιτρινοπρασινος λαος.

Ανώνυμος είπε...

Aκρα του ταφου σιωπη...

Ανώνυμος είπε...

Γηπεδο ολεο…γηπεδο ολεο...γηπεδο ολεολεολεολεολεο.…Forza AEK!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γηπεδαρα, ομαδαρα, Αεκαρα, Λαρνακαρα, βρε τι τρελλαρα μας βρηκε στα γεραματα μας. Μπραβο!

Ανώνυμος είπε...

Aek gipedo protathlima!

KYRIACOS είπε...

ATE KOPELIA. MOLIS KSEKINISOUN OI ERGASIES TOY GIPEDOU OLOI NA PAME ERGATES NA VOITHISOUME NA XTISI OSO PIO SINTOMA!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΗΠΗ ΜΟΝΟ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΡΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

fiIe Kyriakο den tha xreiastοun etheIοntes gia tο ktisimο tοu gipedοu tha xreistοun οmοs Iefta gia tin defteri fasi tοu kathοs gia tin teIiki anegersi tha xreiastei na perasοun tesseris faseis

Ekei prepei na sindramοume me agοres Iaxnοn kai eisfοres ο kathenas οsa mpοrei

Xerei kapοiοs tο οnοma pοu tha dοthei stο gipedο

Ανώνυμος είπε...

AN KAI PROORO AKOMA, ENTOUTIS TO SOSTO EINAI TO ONOMA TO NEOU GIPEDOU NA EINAI OUDETERO, OMOS NA EXEI AMESI SXESI ME THN AEK H THN LARNACA.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΟΒΑΡΩΣΙΟΤΟΒΕΡΕΣΙΟΦΑΓΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΠΠΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΔΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΩ ΕΝΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΟΥΤΖΙΗ

Ανώνυμος είπε...

wraia onomata gia to gipedo:

Neo Kitio
Zinonio
Kimwnio
Stadio Lazarou

peite eseis tis idees sas

Ανώνυμος είπε...

AEK Arena

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.