News Update :

ΑΕΚ - αελ: 1-1: ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η απόδοση της ομάδα μας έφτασε σε πολύ ψηλά επίπεδα με συνεχές τρεξίματα, πάθος, αλληλοκάλυψη και εξαιρετική τακτική δεν καταφέραμε να φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο με τους 3 βαθμούς της νίκης. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά πληρώσαμε την ευκολία με την οποία οι ποδοσφαιριστές μας υποπίπτουν σε αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μας τιμωρήσει. Αυτό που πρέπει όμως όλοι να κρατήσουμε είναι η τρομερή απόδοση που έπιασε η ομάδα για 80 λεπτά. Με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο, που ακόμα και εκεί είμασταν καλύτεροι, η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και διέλυσε κυριολεκτικά την Αέλ.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Γκριν- Μασάνα- Καταλά-Ορτίθ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου αριστερά και Βάντερ δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ελέγξει τον χώρο του κέντρου κάτι που κατάφερε με μεγάλυ επιτυχία. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κολαούτι σε μία διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος και έφθασε τις 3 κάρτες στο πρωτάθλημα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εγγλέζου, μετά από εξαιρετική 40άρα μπαλιά του Μασάνα, με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρομέρο. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 9ο λεπτό ο πολύ δραστήριος και επικίνδυνος Εγγλέζου με ακόμα ένα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έγω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρομέρο στέλνοντας το μήνυμα ότι η ομάδα μας θα κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 16ο λεπτό ο Βάντερ με ωραία ατομική ενέργεια κέρδισε το κόρνερ και στο 18ο λεπτό ο Μασάνα ανέκοψε επιθετική προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας δεχόμενος την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Οθέλλο της 8ης αγωνιστικής. Στο 21ο λεπτό ο Γκριν με τρομερή σέντρα από δεξιά βρήκε τον αμαρκάριστο Ορτίθ μέσα στην μικρή περιοχή η κεφαλιά του οποίου όμως δεν ανησύχησε τον πολύ καλό Ρομέρο. Η ομάδα μας κρατούσε συνεχώς την μπάλα και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο με τον Μπόλιεβιτς στο 24ο λεπτό να επιχειρεί ένα καλό μακρινό σουτ το οποίο όμως δεν ανυσήχησε τον Ρομέρο. Η Αέλ στην μοναδική της ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι βρήκε απέναντι της τον Νέγκρι ο οποίος στο 33ο λεπτό απόκρουσε το πλασέ του Σαρδινέρο όταν βρέθηκε φάτσα απέναντι του. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τομάς δέχθηκε ένα άτσαλο μαρκάρισμα από τον Καρλίτος μέσα στην περιοχή της Αέλ σε μία φάση που κατά την προσωπική μου άποψη ήταν καθαρό πέναλτυ με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζεται. Στο 42ο λεπτό ο Βάντερ επιχείρησε ένα ωραίο πλασέ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής το οποίο πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρομέρο. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου με την ομάδα μας να αδικείται από το 0-0 αφού σε όλο το πρώτο μέρος έπνιξε τον αντίπαλο και τον κέρδισε κατά κράτος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι ακόμα καλύτερη και πιο δημιουργική στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Λαρένα να ανεβάζει πολύ την απόδοση του και τον Βάντερ να είναι τρομερά επικίνδυνος δημιουργούσαμε συνεχώς κινδύνους μπροστά από την εστία της Αέλ. Στο 54ο λεπτό ο Τομάς με μία εξαιρετική ασίστ έβγαλε τον Λαρένα μόνο απέναντι στον Ρομέρο με τον τελευταίο να επιχειρεί ένα άψυχο πλασέ στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Αέλ. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί και στο 55ο λεπτό Βάντερ και Λαρένα έπαιξαν τον 1-2 με τον βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό μας να μπαίνει στην περιοχή και να δίνει έτοιμο γκολ στον Κολαούτι το σούτ του οποίου αποκρούστηκε από αμυντικό της Αέλ πριν καταλήξει στα δίκτυα. Η ομάδα μας συνέχισε να επιτίθεται με μανία και στο 60ο λεπτό ο Ορτίθ πέρασε μαγική μπαλιά στον Εγγλέζου ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, άδειασε με ωραία ντρίμπλα τον αντίπαλο αμυνικό και με το δεξί έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρομέρο. Στο 61ο λεπτό ο Μπεμπέ άφησε την θέση του στον Μπαρσέλος και στο 65ο λεπτό ο Βάντερ με ένα σουτ δεν ανυσήχησε τον Ρομέρο. Στο ίδιο λεπτό ο Ντανιελζίνιο άφησε την θέση του στον Καρλίτος και στο 68ο λεπτό ο Βάντερ για ακόμα μία φορά μπήκε από δεξιά περνώντας όποιο βρήκε μπροστά του, την στιγμή ομως που έπρεπε να πασάρει επιχείρησε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική μεριά των δικτύων. Στο 69ο λεπτό και πάλι ο Βάντερ έπαιξε γρήγορα το κόρνερ από δεξιά πασάροντας στον Μπόλιεβιτς, αυτός με την σειρά του πάσαρε στον Λαρένα ο οποίος με εκπληκτική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Καταλά που δεν λάθεψε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ρομέρο κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 1-0. Δυστυχώς, κόντρα στην ροή του αγώνα και μετά από μία στιγμή αδράνειας στο 74ο λεπτό ο Βάντερ γύρισε την μπάλα από το κέντρο στον τερματοφύλακα μας ενώ μπροστά από τον Νέγκρι βρισκόταν ο Γκιγκίεβιτς με τον τελευταίο παρά την εξαιρετική άμυνα του Μασάνα να γυρίζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτυ με τον Μπαρσέλος να κάνει το 1-1. Στο 76ο λεπτό ο Ταγκπατζούμι αντικατέστησε τον Σαρδινέρο και στο 77ο λεπτό ο Βάντερ με εξαιρετική σέντρα από δεξιά βρήκε το κεφάλι του Κολαούτι με τον τελευταίο να αναγκάζει τον Ρομέρο σε τρομερή απόκρουση από τα δύο μέτρα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο επιθετικός μας άφησε την θέση του στον Παύλου, με τον κύπριο επιθετικό μας στο 83ο λεπτό να βγαίνει φάτσα με τον Ρομέρο μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τομάς με τον τερματοφύλακα της Αέλ όμως να κλείνει καλά το χώρο και να αποκρούει το πλασέ του. Στο 86ο λεπτό ο Κυπριανού πέρασε στην θέση του Βάντερ και στο 92ο λεπτό ο Σκοπελίτης στην θέση του Λαρένα με την ομάδα μας να κρατά την μπάλα αλλά να μην μπορεί να φανεί επικίνδυνη μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Δυστυχώς στο ψεσινό παιχνίδι δεν είχαμε την ουσία. Η ομάδα τα έδωσε όλα και κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας. Ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας και διέλυσαν στον αγωνιστικό χώρο ένα αντίπαλο που θεωρητικά είναι από τους διεκδικητές του τίτλου. Όπως δήλωσε και ο προπονητής μας σημασία έχει ότι δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ και ως εκ τούτου θα έρθουν και τα γκολ στην συνέχεια. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι τα στιγμιαία χοντρά λάθη που κάνουμε σαν ομάδα και που δυστυχώς κάθε φορά πληρώνουμε. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές μας για την τρομερή τους εμφάνιση. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και να διατηρηθούν σε τόσο ψηλά επίπεδα απόδοσης. Το επόμενο παιχνίδι με τον Οθέλλο είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο και πάμε για την νίκη!!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Χρειάστηκε να επέμβει σε ένα τετ α τετ και το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία κρατώντας την ομάδα μας στο παιχνίδι. Έπαιξε πολύ καλά με την μπάλα στα πόδια και έδωσε βοήθειες στους αμυντικούς μας σε αυτό το κομμάτι. Στο γκολ που δεχθήκαμε άγγιξε την μπάλα και προσπάθησε να κάνει την απόκρουση της χρονιάς χωρίς όμως η μπάλα να του κάνει την χάρη. Είναι καλός τερματοφύλακας όπως είπαμε δεκάδες φορές τώρα με τις αδυναμίες του. Στο ψεσινό παιχνίδι ήταν πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΓΚΡΙΝ: Τρομερό παιχνίδι. Έπαιξε σαν 20άρης και από τα πόδια του ξεκίνησαν άπειρες επιθέσεις μας και από την μεριά του ανακόπηκαν πάρα πολλές επιθέσεις των αντιπάλων. Μπορεί να δεχθήκαμε το τετ α τετ του 33ου λεπτού από την μεριά του και το γκολ του 74ου λεπτού αλλά ο ίδιος δεν ευθυνόταν για αυτά. Προσπάθησε μέχρι τέλους και έδειξε στον προπονητή μας ότι μπορεί να τον υπολογίζει για βασικό στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ξέρει καντάρια μπάλα και αν μείνει μακριά από τραυματισμούς θα βοηθήσει πάρα πολύ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΜΑΣΑΝΑ: Πάρα πολύ μεστός και σοβαρός στο παιχνίδι του. Δέχθηκε σωστά κίτρινη κάρτα αφού ανέκοψε επικίνδυνη αντεπίθεση του αντιπάλου και σε όλο το παιχνίδι ήταν αλάνθαστος με εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο γκολ που δεχόμαστε κάνει τρομερή άμυνα κλείνοντας το σουτ στον Γκιγκίεβιτς χωρίς όμως να έχει αίσιο τέλος η προσπάθεια του. Θα τον στερηθούμε στο παιχνίδι με τον Οθέλλο όμως όταν υπάρχουν ως εναλλακτικές λύσεις οι Μουρίγιο – Γκρίν τότε δεν ανυσηχούμε ιδιαίτερα για την αντικατάσταση του. Ο Μασάνα έχει κερδίσει με το σπαθί του την θέση στην 11άδα της ομάδας και αν συνεχίσει σε αυτά τα επίπεδα απόδοσης δεν τον βλέπω να μένει εύκολα εκτός 11άδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Μαζί με τον Μασάνα έχουν δέσει και αποτελούν ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό αμυντικό δίδυμο. Από τα πόδια του ξεκινούσαν πολλές επιθετικές μας προσπάθειες και καθοδήγησε άψογα την αμυντική μας γραμμή. Σιγά σιγά βρίσκει το ρυθμό του και σταθεροποιείται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ δείγμα της τρομερής του ικανότητας στον αέρα και των καλών τοποθετήσεων του. Ο αρχηγός παίρνει την ομάδα στους ώμους του την κατάλληλη στιγμή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΟΡΤΙΘ: Ακόμα καλύτερος και από τον Γκριν. Δεν δεχθήκαμε ευκαιρία από την μεριά του και μαζί με τον Εγγλέζου έκαναν φοβερό παιχνίδι επιθετικά. Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να καλύψει με μεγάλη ευκολία πολλές θέσεις. Είναι δυνατός, τεχνίτης και αρκετά γρήγορος και στον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας θα δώσει απίστευτες λύσεις. Στο παιχνιδι με την Αέλ ήταν εντυπωσιακός και σου έδινε την εντύπωση ότι κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Ο Μαυροβούνιος έκανε ένα αθόρυβο και πολύ καλό παιχνίδι. Έκοψε την φόρα στο Μπεμπέ και όποτε χρειάστηκε πέρασε σωστές πάσες στους Τομάς – Λαρένα. Είχε ένα καλό σουτ στο 24ο λεπτό το οποίο δεν ανυσήχησε τον Ρομέρο, υστέρησε όμως στα στημένα τα οποία δεν ήταν καθόλου καλά ψες. Εντούτοις μαζί με τους άλλους δύο του κέντρου έκλεβαν συνεχώς μπάλες και ανανέωναν τις επιθέσεις της ομάδας με αποτέλεσμα να δημιουργούμε συνεχώς φάσεις. Είναι πολύ σημαντική η δική του απόδοση για την απόδοση ολόκληρης της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΛΑΡΕΝΑ: Στο πρώτο μέρος δεν ήταν πολύ καλός και σε πολλές φάσεις φαινόταν πολύ αργός στις κινήσεις του. Στο 2ο μέρος ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του και όλο το επιθετικό κομμάτι της ομάδας ξεκινούσε από αυτόν. Είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου με μοναδικό του μειονέκτημα την έλλειψη ταχύτητας. Στην φάση του 54ου λεπτού θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ πιο ψύχραιμα και να πλασάρει σωστά την μπάλα. Στο γκολ βγάζει τρομερή σέντρα στον Καταλά και σε γενικές γραμμές στο 2ο μέρος ήταν εξαιρετικός. Η αλλαγή του στο 92ο λεπτό δεν είχε καμία ουσία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΤΟΜΑΣ: Έτρεξε πάρα πολύ και κέρδισε για ακόμα ένα παιχνίδι πολλά φάουλ από τους αντιπάλους. Πέρασε εξαιρετικές πάσες στους επιθετικούς μας και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να οργανώνει. Δυστυχώς δεν βρέθηκε σε θέση βολής σε κανένα σημείο του αγώνα και δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Θα μπορούσε ο διαιτητής στο 34ο λεπτό να καταλόγιζε πέναλτυ υπερ του σε μία φάση που ο αμυντικός πέφτει άτσαλα πάνω του. Περιμένω ακόμα περισσότερα από τον Τομάς στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΒΑΝΤΕΡ: Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με διαφορά από την μέρα που ήρθε στην Κύπρο. Ήταν συνεχώς κίνδυνος – θάνατος για τους αντιπάλους και κανείς δεν μπορούσε να τον ανακόψει. Δυστυχώς δεν είναι ουσιαστικός και αυτό είναι αρνητικό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. Δεν θα τον σταυρώσω για ένα λάθος που έκανε γιατί συνολικά στον αγώνα ήταν ο πιο επικίνδυνος μας ποδοσφαιριστής και βρέθηκε μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις. Επίσης είμαι της άποψης ότι έπρεπε να μείνει μέχρι τέλους γιατί με μία ατομική προσπάθεια θα μπορούσε να δημιουργήσει φάση μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ανεβαίνει και ελπίζω σύντομα να σκοράρει γιατί με ένα γκολ θα αποκτήσει ψυχολογία κάτι που φαίνεται ότι έχει ανάγκη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8,5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μόνιμη πηγή κινδύνου, συνεχές τρεξίματα και βοήθειες στον Ορτίθ, πολύ μεστή εμφάνιση. Δημιούργησε 3 πολύ καλές ευκαιρίες στον αγώνα με την φάση του 61ου λεπτού να είναι η καλύτερη. Το μέλλον αυτού του ποδοσφαιριστή προδιαγράφεται ευοίωνο και δείχνει ότι αρπάζει τις ευκαιρίες που του δίνονται από τα μαλλιά. Παλεύει για την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα δίνει όλα κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και στους οπαδούς της ομάδας. Μπράβο Νικόλα και ελπίζω να συνεχίσεις στους ίδιους ρυθμούς και στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Δεν φάνηκε πολύ στο γήπεδο. Ίσως να ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν μπορούσε να μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Στο 55ο λεπτό δεν τελείωσε γρήγορα την φάση με αποτέλεσμα το σουτ του να κοντράρει σε σώμα αντιπάλου και στο 77ο λεπτό ο Ρομέρο έκανε την απόκρουση του αγώνα. Μπορεί να μην φάνηκε πολύ αλλά ήταν στο σωστό σημείο σε δύο μεγάλες φάσεις χωρίς όμως η μπάλα να του κάνει το χατίρι. Ελπίζω να μην έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και να τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι με τον Οθέλλο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΠΑΥΛΟΥ: Μπήκε στο 78ο λεπτό στην θέση του Κολαούτι και πέρασε στην κορυφή της επίθεσης. Δεν έχει την θέση και δεν μπορεί να παίξει σωστά ως επιθετικός κορυφής. Στο 83ο λεπτό όμως με κίνηση σέντερ φορ βρέθηκε φάτσα με τον Ρομέρο, με τον τερματοφύλακα της Αέλ όμως να του κλείνει το οπτικό πεδίο και να αποκρούει το πλασέ του ποδοσφαιριστή μας. Προσπάθησε και πάλεψε για 15 λεπτά που αγωνίστηκε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Ίσως να μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο ως επιθετικός κορυφής από τον Παύλου. Εντούτοις πέρασε στον αγώνα στο 86ο λεπτό στην θέση του Βάντερ και πρόλαβε να κάνει δύο καλές κούρσες από δεξιά οι οποίες όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Ο Κυπριανού θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Άσκοπη αλλαγή χωρίς ουσία στο 92ο λεπτό. Δεν μπορεί να κριθεί ο ποδοσφαιριστής. Αν και είμαι της άποψης ότι τέτοιες αλλαγές δεν πρέπει να γίνονται εκτός αν έχεις σκοπό να καθυστερήσεις το παιχνίδι. Ιδιαίτερα θεωρώ ότι δεν δείχνεις σεβασμό σε έναν παικταρά όπως τον Σκοπελίτη βάζοντας τον για 1 λεπτό. Προσωπική μου άποψη πάντα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Εξαιρετική τακτική από τον Κρίνστιανσεν με την ομάδα μας να κλείνει όλους τους χώρους από τα άκρα και να αναγκάζει την Αέλ να παίξει από τον άξονα κάτι που δεν μπορεί να κάνει. Η τριάδα του κέντρου με συνεχές πίεση και τρεξίματα εγκλώβισαν τους αντιπάλους τους με αποτέλεσμα να κλέβουμε συνεχώς μπάλες και να ανανεώνουμε τις επιθέσεις μας. Δεν υπήρχε λόγος να προχωρήσει σε αλλαγές ο προπονητής μας κατά την διάρκεια του αγώνα αφού όλοι λειτουργούσαν τέλεια στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς ο Κολαούτι δεν μπορούσε να συνεχίσει με αποτέλεσμα να περάσει στην θέση του ο Κούλλης. Ίσως σε εκείνη την αλλαγή να μπορούσε να περάσει ο Κυπριανού ο οποίος έχει ξαναπαίξει επιθετικός κορυφής και στην Αλκή πέρυσι και με τα στοιχεία που τον συνοδεύουν θα μπορούσε να είναι πιο επικίνδυνος. Η αλλαγή του Βάντερ με τον Κυπριανού στέρησε από την ομάδα την δυνατότητα να έχει ένα ποδοσφαιριστή με φαντασία μέχρι το τέλος του αγώνα. Σίγουρα προσπάθησε να δώσει φρεσκάδα ο προπονητής μας αλλά θεωρώ ότι δεν δικαιώθηκε από αυτή την αλλαγή. Η αλλαγή του Σκοπελίτη με τον Λαρένα όπως είπα και πιο πάνω δεν θα έπρεπε να γίνει. Είμαι της άποψης ότι αν δεν δεχόμασταν το γκολ σε εκείνο το σημείο η πρώτη αλλαγή θα ήταν ο Σκοπελίτης στην θέση του Λαρένα αλλά πρόλαβε τον προπονητή μας η ισοφάριση. Σε γενικές γραμμές όμως, αυτός ξέρει καλύτερα την ομάδα του και αυτός είναι ο υπεύθυνος. Εμείς απλά καταγράφουμε την άποψη μας και ο Κρίνστιανσεν ψες παρουσίασε μία εξαιρετική ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό του πιστώνεται με θετικό πρόσημο. Περιμένουμε τώρα με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι με τον Οθέλλο στο Παπαδόπουλος. Ας ελπίσουμε ότι ο προπονητής μας θα έχει στην διάθεση του και τον Μυτίδη και ο ίδιος θα παρουσιαστεί το ίδιο καλός και διαβασμένος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10




Share this Article on :

12 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Πότε επιτέλους θα πάρουμε μια νίκη σε αυτό το καταραμένο γήπεδο?

XRISTOS είπε...

As kamnoun 1-2 proponisis sto GSZ prin ta entos edras match gia na veltiosoun tin apotelesmatikotita tous. An ine dinaton afto pou simveni sta entos edras. Na kamnoume 20 telikes ke na skoraroume mia fora. Ke ta elaxista lathi pou kanoume stin amina panta mas kostizoun. Extes to lathos tou vanter pou efkale to kreas to gigievitch mono tou, me to apoel pou ekoutoulisan o skopelitis me ton mourillo. Posi atixia pleon gia mia omada pou kiriolektika xerese na tin vlepis.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνω με τις πολυ ψηλες σου βαθμολογιες σε Εγγλεζου και Βαντερ. Ναι ηταν και οι 2 πολυ κινιτηκοι και επικινδινοι αλλα φιλε μου εκεινο που μετρα τελικα ειναι το γκολ που και οι 2 αν και ειχαν ξεκαθαρες φασεις δεν τις τελειωσαν με το γνωστο οδυνηρο αποτελεσμα. Τα περι ατυχιας.... Ο ενας ειχε 3 σουτ αουτ και ο αλλος σε τετ-α-τετ απο 1 μετρο δεν σουταρε ουτε προς το τερμα αλλα στις διαφημιστικες!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χωραει αμφισβητηση πως το παιχνιδι με τον Οθελλο ειναι δυσκολο και κρισιμο.Οχι τοσο απο βαθμολογικης αποψης, αλλα περισσοτερο απο ψυχολογικης, αφου νεα απωλεια βαθμων θα δωσει ακομη περισσοτερη πιεση στην ομαδα στα επομενα θεωρητικα 'ευκολα' παιχνιδια.

Οφειλουμε ολοι να παμε ΠΑΠ,να τους στηριξουμε απο το 1 λεπτο μεχρι το 90'.'Αλλωστε ειναι μια καλη ευκαιρει να δειξουμε σε ολους πως σε ενα καθαρα ποδοσφαιρικο γηπεδο (οπως θα εχουμε σε 2 χρονια),η δυναμικη που θα δινουμε στην Αεκ ειναι πολυ μεγαλυτερη απ οτι στο χωραφι του Γσζ.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε και φετος θα δουμε την εξαδα. Αρα γιατι να τρεχω στο γηπεδο. Τα υπολοιπα ειναι κουβεντες του καφενε. Αντε για και απου χρονου.

Ανώνυμος είπε...

esi re panairi 8 27 meine stοn kafene sοu tziai etsi xastes οpadοus en theIοume

Ανώνυμος είπε...

Ρε 2:21 ζησε στον κοσμο σου μανα μου και αφησμας ησυχους.

Ανώνυμος είπε...

Simfono me ton 8.27 kai ton 2.36. O 2.21 einai parafora apoprosanatolismenos. Makari na ftasi i ora i omada mas na ktipa protathlima kai oli tha to xaroume. Alla esi 2.21 prepi na mathis mexri tote na simperiferese politismena.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε κ. 2:21. Το βουλωσαμε το στοματακι;

Ανώνυμος είπε...

ate re politismenoi kIamenoi mizeroi
Tora pou imaste triti ti IaIeite
eimai o 2.21 o parafora apoprosanatolismenos pou zei ston kosmo tou
ekripsete mes ta petsia sas tora

Ανώνυμος είπε...

Exakoloutha agapiti Aektzides o 2.21 na dixni me tin simperofora tou to epipedo tou. Min asxoliste mazi tou. Forza AEK. Kai mono AEK.

Ανώνυμος είπε...

2.21 eisai o gnostos giorgos lako.... a re giorgaki grafei tzai anonyna. mono esy eisai fanatikos antiaektzis

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.