News Update :

απόλλωνας - ΑΕΚ: 2-5: ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!!!!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Η ομάδα μας με μία τρομερή εμφάνιση κατάφερε να αποδράσει από το ιδιαίτερα φιλόξενο Τσίρειο με τους 3 βαθμούς της νίκης. Μία εμφάνιση η οποία γεμίζει με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας και πάνω από όλα τονώνει την ψυχολογία των ίδιων των ποδοσφαιριστών μας για τον μαραθώνιο που έπεται. Συνεχές τρέξιμο με ή χωρίς την μπάλα, πολύ γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, πάθος και ιδιαίτερη προσήλωση στο τακτικό κομμάτι ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ομάδας μας την Κυριακή στο Τσίρειο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό που είδαμε ήταν μόνο η αρχή και ότι από εδώ και πέρα θα δούμε ακόμα καλύτερο θέαμα χωρίς κενά διαστήματα.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα στο γήπεδο με σχηματισμό 4-1-2-2-1 με τον Νέγκρι να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Μέρτακκα- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μόνος καθαρός ανασταλτικός μέσος στο χώρο του κέντρου ο Σκοπελίτης με τους Μπόλιεβιτς-Τομάς να κινούνται λίγο πιο μπροστά του. Στα δύο άκρα της επιθετικής μας γραμμής τοποθετήθηκαν ο μεν Κυπριανού δεξιά και ο Εγγλέζου αριστερά με τον τεράστιο Κολαούτι να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας μας.


Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν τον χώρο του κέντρου. Μόλις στο 5ο λεπτό μετά από μακρινή μπαλιά από το χώρο του κέντρου ο Μουρίγιο έδιωξε επικίνδυνα με κεφαλιά την μπάλα προς τα πίσω στέλνοντας την σε κόρνερ με τον Νέγκρι να μην προλαβαίνει να αντιδράσει. Στο 12ο λεπτό όμως ο Μπόλιεβιτς μετά από πλάγιο άουτ του Μέρτακκα από θέση πλάγια δεξιά στην περιοχή του Απόλλωνα έκανε το δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Βάλε και αφού η μπάλα κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα μας. Το γρήγορο γκολ έδωσε την απαιτούμενη ψυχολογία στην ομάδα μας η οποία χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 19ο λεπτό ο Κολαούτι ανάγκασε τον Βάλε σε διπλή απόκρουση και από το σημείο εκείνο η ομάδα μας έδωσε την μπάλα και τον χώρο στον Απόλλωνα με σαφή διάθεση να κτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Ο Απόλλωνας έδειχνε εγκλωβισμένος στην τακτική της ομάδας μας και στο 38ο λεπτό ο Κολαούτι μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπόλιεβιτς έστειλε την μπάλα με ξερό σουτ για 2η φορά στα δίκτυα του Βάλε γράφοντας μέσα σε αποθέωση το 0-2. Η αντίδραση του Απόλλωνα όμως ήταν άμεση και μέσα σε 6 λεπτά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 40ο λεπτό μετά από σέντρα του Μεριέμ, ο Ρομπέρ μόνος ανενόχλητος από αριστερά όπως επιτίθετο ο Απόλλωνας έκανε το 1-2 και στο 43ο λεπτό ο Παπουλλής αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών μας να διώξουν την μπάλα πέτυχε με ωραίο πλασέ το 2-2. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε άλλη αξιοσημείωτη φάση και όλα έδειχναν ότι ο Απόλλωνας είχε υπέρ του την ψυχολογία σε σχέση με την συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε ανέλπιστα δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 48ο λεπτό ο Εγγλέζου μετά από εξαιρετική πάσα του Τομάς από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάλε. Στην αντεπίθεση ο Μεριέμ έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ το οποίο πέρασε ξυστά δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Στο 51ο λεπτό Εγγλέζου και Χαραλάμπους συνδυάστηκαν άψογα από αριστερά με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα στην περιοχή στο κεφάλι του Μπόλιεβιτς ο οποίος έπιασε μία άψυχη κεφαλιά η οποία κατέληξε στα χέρια του Βάλε. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και ο Κολαούτι από κοντά έκανε την πλάσα με τον Βάλε να λέει για ακόμα μία φορά όχι. Στο 57ο λεπτό ο Τομάς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος και στο 59ο λεπτό με μία εξαιρετική κάθετη πάσα από πλάγια αριστερά έφερε τον Κολαούτι φάτσα με τον Βάλε με τον σέντερ φορ μας να στέλνει με απίστευτο τρόπο την μπάλα στα δίκτυα και να γράφει το 2-3. Ήταν ένα τρομερό γκολ δείγμα της υψηλής εκτελεστικής ικανότητας του Κολαούτι. Στο 61ο λεπτό ο Κυπριανού έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά και μπαίνοντας στην περιοχή ανατράπηκε από τον Χαμντανί κερδίζοντας το πέναλτυ με τον Τομάς να μην αστοχεί και να γράφει το 2-4. Αφού στο 65ο λεπτό ο Νέγκρι δέχθηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση και στο 67ο λεπτό ο Κυπριανού παραχώρησε την θέση του στο Μασάνα και στο 74ο λεπτό ο Εγγλέζου στον Παύλου, ο Τομάς στο 76ο λεπτό μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπόλιεβιτς έφυγε μόνος απέναντι από τον Βάλε και με πολύ ωραίο δεξί πλασέ έγραψε το 2-5 μέσα σε αποθέωση. Στο 82ο λεπτό ο Τομάς άφησε την θέση του στον Λαρένα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Κολαούτι να δέχεται μία ανόητη κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις στο 90ο λεπτό.

Η ομάδα μας πέτυχε μία πανάξια και παλικαρίσια νίκη μέσα στη Λεμεσό επικρατώντας πλήρως του αντιπάλου. Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών της Αεκάρας μας η οποία αφήνει πολλές υποσχέσεις. Οι νεαποκτηθέντες Μπόλιεβιτς-Κολαούτι έδωσαν ποιότητα στην ομάδα και με τους Τομάς- Σκοπελίτη να ακολουθούν κατά πόδας έστησαν ένα πάρτυ στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα κανείς δεν υστέρησε αλλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές έκαναν την διαφορά. Η συνέχεια την Κυριακή 31/08 και ώρα 19:00 στο ΓΣΖ με το Αποέλ. Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να λείψει κανείς!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Είχε σταθερές επεμβάσεις σε κάποια μακρινά σουτ των αντιπάλων και όποτε η μπάλα κατευθυνόταν πίσω στα πόδια του ξεκινούσαμε ήρεμα και σωστά τις επιθέσεις μας. Είχε σωστές εξόδους και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έχασε την συγκέντρωση του. Πολύ καλός τερματοφύλακας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ: Πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι από τον Λευτέρη. Πολύ γρήγορος και με καίριες επεμβάσεις δεν άφησε τον Ρομπέρ να φανεί καθόλου από την πλευρά του. Επιθετικά δεν ήταν τόσο καλός αλλά στα συν του συγκαταλέγεται η ασίστ στο 0-1 του Μπόλιεβιτς με το εξαιρετικό πλάγιο άουτ!!! Στο 1-2 προδόθηκε σε εισαγωγικά από τον Κυπριανού ο οποίος δεν ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Για μένα είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο καλός Μουρίγιο δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο αμυντικό. Πολύ γρήγορος τόσο σε σκέψη όσο και σε ταχύτητα δεν έχασε σε καμία φάση αντίπαλο. Έσβησε τον Σαγκόϋ όσες φορές βγήκε πάνω του και είχε εξαιρετικά μαρκαρίσματα. Στο 2-2 προσπάθησε να σταματήσει τον Ρέζεκ και τα κατάφερε αλλά δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα. Έκανε φοβερό παιχνίδι αντάξιο της μεγάλης ποδοσφαιρικής του ευφυΐας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Πάρα πολύ καλός και ο Καταλά. Με το γνωστό του ήρεμο παιχνίδι και την εξαιρετική του ικανότητα να οργανώνει το παιχνίδι από πίσω ανέβασε σωστά την ομάδα από την άμυνα στην επίθεση. Είχε σωστά μαρκαρίσματα και προσπάθησε σε πολλές περιπτώσεις να καλύψει και τον Ηλία Χαραλάμπους, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Μοναδικό του μειονέκτημα η έλλειψη ταχύτητας και ιδιαίτερα με τον νέο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας η οποία αγωνίζεται αρκετά ψηλά ίσως να έχει κάποια προβλήματα στην πορεία. Είναι όμως και αυτός ένας εξαιρετικός αμυντικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από την πλευρά του ιδιαίτερα σε κάποιες περιπτώσεις που ο Εγγλέζου δεν γύριζε έγκαιρά για βοήθεια. Είχε όμως επιθετικά πολύ καλά ανεβάσματα και στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του. Είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτός ο ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται σε μία θέση που θεωρώ ότι δεν έχουμε ισάξιο αντικαταστάτη και ελπίζω να είναι γερός και δυνατός μέσα στην διάρκεια της χρονιάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Τρομερή εμφάνιση από τον Σκοπελίτη. Έτρεξε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και αναχαίτισε με επιτυχία πάρα πολλές επιθέσεις των αντιπάλων. Σε κάποια σημεία σου έδινε την εντύπωση ότι αγωνίζεται σαν 20χρονος. Είναι πραγματικά απίστευτες οι δυνάμεις που έχει και από τα πόδια του ξεκίνησαν με επιτυχία πολλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Θα είναι και φέτος από τους στυλοβάτες του άξονα της ομάδας. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Πολύ μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή. Όσοι είδαν τα φιλικά της ομάδας αλλά και όσοι παρακολούθησαν λίγες προπονήσεις μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν την ποιότητα αυτού του ποδοσφαιριστή. Απίστευτα καλός χειριστής της μπάλας, εξαιρετικές κάθετες πάσες και ένα τρομερό γκολ συνθέτουν την εμφάνιση του στη Λεμεσό. Επίσης κάλυψε με εξαιρετική επιτυχία τους χώρους στον άξονα της ομάδας και αναχαίτισε πολλές επιθέσεις των αντιπάλων. Με την έξοδο του Κυπριανού και την είσοδο του Μασάνα μετατοπίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης δίνοντας την δεύτερη του ασίστ στο παιχνίδι στον Τομάς για το 2-5. Οι προσδοκίες από αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ μεγάλες και απόδειξε με το καλημέρα ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας. Επίσης δεν τον είδαμε σε στημένες φάσεις ένεκα του γεγονότος ότι δεν κερδίσαμε φάουλ κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Απλώς σημειώνω ότι είναι εξαιρετικός στα στημένα από μέση απόσταση. Λίρα εκατό ο Μαυροβούνιος ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον παιχταρά ισπανό. Με φόρα από την περσινή εξαιρετική του παρουσία μπήκε στο γήπεδο και πήρε από το χέρι την ομάδα. Πέτυχε δύο γκολ, έδωσε μία ασιστ στον Κολαούτι για το 2-3 και έθελξε για ακόμα μία φορά με την απόδοση του. Με την αλλαγή του στο 82ο λεπτό γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας μας. Μεγάλη εμφάνιση από τον Τομάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Επέστρεψε από τον δανεισμό του και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται από τα μαλλιά. Έχει φοβερές ικανότητες και μπορεί να παίξει με μεγάλη άνεση στην γραμμή. Εκείνο που πρέπει να βελτιώσει είναι τις επιστροφές του και την κάλυψη που θα πρέπει να δίνει στον δεξί μπακ. Στην φάση του 1-2 δεν ακολούθησε τον Ρομπέρ αφήνοντας εκτεθειμένο και τον Μέρτακκα. Εντούτοις στα 67 λεπτά που αγωνίστηκε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και κέρδισε με εξαιρετική προσπάθεια το πέναλτυ από το οποίο προήλθε το 2-4. Προσδοκούμε σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις από τον Δημήτρη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με το μέλλον του να προδιαγράφεται λαμπρό. Έπαιξε την αριστερή γραμμή με μεγάλη ευκολία και βρισκόταν συνεχώς μέσα στις φάσεις. Έδειξε και αυτός κάποιες αδυναμίες στις επιστροφές του στην άμυνα αφήνοντας εκτεθειμένο σε κάποιες φάσεις τον Ηλία Χαραλάμπους. Εντούτοις η εμφάνιση του ήταν πολύ καλή και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δεν βγαίνει από την 11άδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Επιτέλους ένας επιθετικός φονιάς στην ομάδα μας. Έχει το γκολ στο αίμα του και τρανή απόδειξη αποτελεί το 2-3 το οποίο πέτυχε με απίστευτη πλάσα στην κλειστή γωνία του Βάλε. Για όσους ήταν στο γήπεδο μπορούν να καταλάβουν την δυσκολία που είχε το τελείωμα αυτό. Πραγματικά ήταν αυτό που έλειπε από την ομάδα μας και αν συνεχίσει όπως ξεκίνησε θα μας κάνει όλους να παραμιλάμε. Μοναδικό μελανό σημείο η αδικαιολόγητη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο τέλος του αγώνα για καθυστέρηση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΑΣΑΝΑ: Μπήκε στην θέση του Κυπριανού και πέρασε δίπλα από τον Σκοπελίτη. Είναι ποδοσφαιριστής με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Σκοπελίτη και η είσοδος του σκοπό είχε να κλειδώσει την άξονα κάτι που έγινε με επιτυχία. Σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά και θα σημειώσουμε περισσότερα για τον Μασάνα στην πορεία του πρωταθλήματος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΑΥΛΟΥ: Μπήκε στο 74ο λεπτό στην θέση του Εγγλέζου και έπαιξε ως αριστερό εξτρεμ. Έτρεξε αρκετά και βοήθησε και αυτός στην μεγάλη νίκη της ομάδας μας. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα και στην συνέχεια θα χρειαστούμε τον καλό Κούλλη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΑΡΕΝΑ: Μπήκε στην θέση του Τομάς και δεν μπορεί να κριθεί αφού έπαιξε μόνο για 8 λεπτά. Αγωνίζεται ως επιτελικός και σίγουρα θα χρειαστούμε τις καλές του πάσες και το καλό κράτημα της μπάλας που δείχνει να τον χαρακτηρίζουν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο Τόμας Κρίνστιανσεν κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε πολύ δουλεμένη και όλοι οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν για το σύνολο και όχι για τον εαυτό τους. Το σύστημα που χρησιμοποιεί δεν διαφέρει σε σχηματισμό με αυτό που χρησιμοποιούσε πέρσι ο Ελευθερόπουλος. Από την άλλη όμως φαίνεται ότι αυτό που επιθυμεί είναι τα συνεχές τρεξίματα στον χώρο, οι αλληλοκαλύψεις των ποδοσφαιριστών και κάτι πολύ χαρακτηριστικό που διέκρινα τα κεντρικά μπακ να παίζουν αρκετά ψηλά. Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα αφού μας επιτρέπει να ανανεώνουμε επιθέσεις και να κλέβουμε την μπάλα. Σίγουρα κρύβει κάποιες παγίδες αφού σε γρήγορες αντεπιθέσεις ίσως βρεθούμε εκτεθειμένοι από την άλλη όμως με σωστά τρεξίματα και καλά μαρκαρίσματα από τους ακραίους ποδοσφαιριστές μας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Πραγματικά όλοι χαρήκαμε την ομαδάρα μας και τα εύσημα πρέπει να πάνε στον προπονητή και σε όλο τεχνικό επιτελείο για την ομάδα που παρουσίασαν την Κυριακή το βράδυ. Ελπίζουμε όλοι ότι την ερχόμενη Κυριακή η Αεκάρα μας θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη και πιο δυνατή.



Share this Article on :

25 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

AEK MIA ZOI.

Ανώνυμος είπε...

I thira 9 evgale anakinosi oti oti apo tou xronou tha apexi gia ti karta opadou kai tora tha pigenoun na ipostirizoun ti omada tous.
To idio prepei na kanoun kai i diki mas organomenei tora mas xreiazete i omada.
Exoume ola ta nterpi mazemena tora giauto mas xreiazete i omafa olous.
AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον πιο πανω, και εγώ είμαι κάθετα εναντιον της κάρτας οπαδού αλλά πρεπει να βρούμε άλλον τροπο αντίδρασης και όχι εις βαρος της ομάδας μας που μας χρειαζεται ολουυυυς

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσαμε να στήνουμε γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο για να βλέπουμε το match και να αγοράζουμε συμβολικό εισιτήριο. Έτσι βοηθάς και την ομάδα σου, ωθείς την με τι φωνή σου, δηλώνεις απών από ΚΟΠ/Παρόν στην ομάδα και θωρείς και την μάππα πιο καλά απ ότι θα την έβλεπες από την κερκίδα του GSZ με τα κιάλια.

Ανώνυμος είπε...

Oloi sto gipedo tin kiriaki
AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Βραζιλιάνος αριστερός επιθετικός που κλείσαμε και θα ανακοινωθεί σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

Pantos erxete apo gemates xronies stis omades pou epekse..an perasi ta ergometrika pou kamnei tuti ti stigmi anakinonete!

Ανώνυμος είπε...

dwste kanena onoma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

da silva???????

Ανώνυμος είπε...

O Kikirikou

Ανώνυμος είπε...

''Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ την Κυριακή και υπάρχει μεγάλη πίστη για το 2x3. Μπορεί όντως ο αντίπαλος να είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας, ωστόσο και οι κιτρινοπράσινοι θέλουν να αποδείξουν πως η πρεμιέρα δεν ήταν κάτι τυχαίο αλλά ένα δείγμα από τις δυνατότητες της φετινής ομάδας.''από 24sport.cy

Kλεισατε την περασμενη εβδομαδα το στομα των αλαζονων Λεμεσιανων...τωρα ειναι η ωρα να κλεισετε και σε αυτους τιο στομα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με την κάρτα οπαδού. Αύριο στο ματς θα πρέπει να έχουμε αυτήν την κάρτα για να μπούμε μέσα ή ακόμη δεν έχει μπεί σε ισχύ; Γιατί κάπου διάβασα ότι ξεκινά από 1η του Γεννάρη 2015. Και αφού μας υποχρεώσουν να κάνουμε την κάρτα, απο πού θα την προμηθευτούμε; Από την ομάδα ή απο επαρχιακή διοίκηση;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε η κάρτα θα ισχύσει αν ισχύσει από Γενάρη. Οπότε αύριο δεν θα έχουμε πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΙ,ΟΠΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ Μ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝ ΤΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΡΟΜΟΓΡΑΦΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Nai to Apoelaki mporei na einai pio adynamo alla exei plokamia stin vromia. Someone needs to prepare the coach his staff and the new players that tomorrow they are playing with the most corrupted team in the Cyprus league. There is no fair game when you are playing with APOEL. tomorrow you have to beat their team and all the referees... be prepared some of your players know what I am talking about....

Ανώνυμος είπε...

2 goal offside alla kanenas den to anefere kanenas den ekane parapono, opote apo do kai na paei tha mas ppidoun kai tha toun sygxeroume kiolas... profil mikris omadas. an egineto afto se allo agona me alli omada tha tous kseskizan tous dieaithtes,,, emeis xaban arbanitiko... pale 2o group tzai grapseteto opou thelete. i dioikisi mas einai adynami kai xoris connection tzai plokamia stin kop.

Ανώνυμος είπε...

File, eimastan kaliteroi, n a3ize t apoel, ALLA, j ta 2 goal itan kanonika, n ipirxe offside, j genika i diatisia en mas adikise, emeis adikisame ts eautous mas

Ανώνυμος είπε...

kanena goal sen itan offside...
ipopsia mono syo 2oo

Ανώνυμος είπε...

O 10:26 ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kala ma enna mas pellanete re kopelia? I diaitisia itan exairetiki sto ektesino paixnidi.

Thewrw oti oi omades itan isaxies sto paixnidi apla i omada tou apoel san pio empeiri kai san pio megali omada ekei pou ivren tes efkairies eskotose to paixnidi. Epaixamen exairetika apenanti stin kaliteri omada tou protathlimatos.

Mia xara ta epiame kai mia itta apenanti sto apoel, ennen tpt.

Egw dexoumai na tes trwmen pou tes megales omades omades tou nisiou. Prepei oposdipote omws na pianoume triponta pou tes omades pou theorountai pio mitsies i pio adinames pou emas. Ean theleis na kameis megali omada (xronia tora pou prospathoume) theleis statherotita. Statherotita enna exoumen mono an nikoume tous pio mitsious.

O skaliotis podilatis

Ανώνυμος είπε...

eisaste loosers ke opos ta idia pantalaki mou ta idia panteli mou... to 5-2 tis premieras itan pirotexnima. tora an nomizetai me tous kypreous mas ena pame mprosta ksexaste to...

Ανώνυμος είπε...

o 10-26 katexei pou mpala ke sou leei episima oti eiamste ena mhden. parepiptontos oi ksenoi pextes egina 15 emeis exoume 2 termatofylakes ara 13 edioksan prin ligi ton sext ke emeinamen me 12. tora an me tous kypreous pou exoume pistebete oti tha pame eksada na pate gia ypno tze kanei sas

kyriacos είπε...

Polla dinati kinisi o mpack pou klisame. Kai einai thesi pou eixame anagki!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΛΕΜΕΣΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΕΚ,ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΛΙΑΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΝΩ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΟ,ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 5:32. ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΑΕΚ, ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.