News Update :

Ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Πάμπο Τσιαπατούρτα

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014


Ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά
με τα χεράκια της
κι εγέμισ’ από άνθη η πλάτη
η αγκαλιά και τα μαλλάκια της.
Κι εγέμισ’ από άνθη... 

Με αυτά τα όμορφα λογάκια θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα τον τεράστιο Πάμπο Τσιαπατούρτα, άλλως "Τσάππα".

Όταν είδα για πρώτη φορά τον Πάμπο Τσιαπατούρτα ένιωσα ένα σκίρτημα. Έναν κόμπο στο λαιμό. Είπα μέσα μου αυτός είναι, αυτός είναι ο ηγέτης που ψάχνουμε. Ήταν εκεί στα χωράφια στα Κάτω Ακουρδάλια, ντροπαλός πάνω σε μια ανθισμένη αμυγδαλιά. Τα μάτια μας διασταυρώθηκαν. Χαλόου, ψέλλισα και έριξα το τόπι. Πετάχτηκε αστραπιαία κυνηγώντας το. Χμ, ωραία αντανακλαστικά σκέφτηκα. Από κεφαλιές πώς πάμε, ρώτησα. Πρώτο στρίψιμο δεξιά, στον καφενέ απέναντι, αποκρίθηκε. Ενθουσιάστηκα! Μα αυτός βλέπει γήπεδο!!! Από εκείνη τη στιγμή γίναμε φίλοι. Καθίσαμε κάτω από την αμυγδαλιά και μιλάγαμε για την εταιρεία, για τα φώτα, για εκείνους τους αποκλεισμούς και άλλες πονεμένες ιστορίες, μέχρι που σήμανε η δύση του ηλίου με το πυρρόξανθο χρώμα να αγκαλιάζει τα κορμιά μας. Με κέρδισε. Τον κέρδισα. Ισοπαλία.

Ο "Τσάππας" μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ζωγράφος των γηπέδων. Όταν ήταν μικρός μου εκμυστηρεύθηκε ότι μπογιάτισε μαζί με τον πατέρα του το κοινοτικό στάδιο Ακουρδαλίων. Πιστεύω είναι ο καταλληλότερος να ζωγραφίσει και τα αποδυτήρια μας που θέλουν ένα φρεσκάρισμα. Λίγο navy blue με ροζ γραμμές και ένα σικ wallpaper ανάμεσα στις δύο κολώνες θα ταιριάζει άραγε;

Τον προορίζω για ογκόλιθο στην επίθεση. Εντάξει, είναι 100 κιλά αλλά υποσχέθηκε ότι θα τρώει μόνο κόρνφλεϊκς τη νύχτα. Το σέβομαι.

Όχι, ο Πάμπο Τσιαπατούρτα δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παίκτης. Είναι ένα κράμα τεχνικής, ισορροπίας, μαυρίσματος, ευσέβειας, τριχοφυΐας, ποιητικής δεινότητας, καρφωτής κεφαλιάς, τσουκαχάρας με διπλή πιρουέτα, γύρου ενισχυμένου με ταλατούρι. Με την μπάλα στα χέρια μου θυμίζει χειρούργο οδοντίατρο, τεχνικό φυσικού αερίου, ιδιοκτήτη παιδικού σταθμού. Πόσα χρόνια έχω να δω τέτοιο παίκτη...

Είμαι τρομερά ευτυχής που τον κλείσαμε. Δεν ζήτησε πολλά. Ένα facebook page με πληρωμένα 5000 likes και βασική ενδεκάδα στην κορυφή με το Νο.11 στην πλάτη. Ταπεινότητα, το στοιχείο που μ' αρέσει στους παίκτες μου.

Φίλες και φίλες δεν θα σας κουράσω άλλο. Στηρίξτε τον "Τσάππα". Είναι ευαίσθητο παιδί και θέλει αγκαλίτσες. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η ευρύτερη περιοχή του Ακάμα. Το μέλλον μας ανήκει! Χιπ χιπ χορέι! Χιπ χιπ.... (δικό σας).

Φιλάκια,

Χενκ Έφαεν Ραβιόλεν

*Το κείμενο έχει μεταφραστεί από τα ολλανδικά


Στα σοβαρά τώρα, εννοείται το άρθρο δεν είναι σοβαρό και σκοπό έχει μόνο να γελάσουμε στη δύσκολη εποχή που περνάμε!


Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

H ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ JULIAN JENNER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ.ΘΕΛΕΙ 200000 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΑΡΑ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ

Ανώνυμος είπε...

απο στοιχεια που βρηκα για τον τζουλιαν τζεννερ διαπιστωσα οτι εχει αρκετα κοινα στοιχεια με τον γκονζαλο γκαρσια και οπως γραφει το protathlima.com Σύμφωνα με την Wikipedia το παρατσούκλι του Τζούλιαν Τζένερ, ο οποίος φέρεται ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ είναι «Τhe scissor kid», λόγω των ικανοτήτων του.oμως διαβασα οτι στην Φερεντσαβαρος ηταν απο τους πιο ακριβοπληρωμενους παικτες.ειναι πολυθεσιτης ομως κυρια θεση του ειναι δεξι εξτρεμ.εμεις στα δεξια πηραμε τον σιετ.αρα εαν και εφοσον ερθει ο τζεννερ πραμα δυσκολο θα εχουμε αποδεσμευσεις,νοουμενου οτι θα αποκτηθει και αριστερος εξτρεμ.δεν ξερω αλλα ο κοτζιαβα ξερει κανταρια μπαλας ενω καντε μασαν και σιετ δεν εδειξαν ακομα να εκλιματιζονται.

Ανώνυμος είπε...

sport-fm.com.cy
Χθεσινές πληροφορίες από την Ολλανδία, έφερναν την ΑΕΚ να έχει προσεγγίσει τον Τζούλιαν Τζένερ. Πρόκειται για 30χρονο Ολλανδό δεξιό εξτρέμ (μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα), ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Φερεντσβάρος, με την οποία πέρυσι είχε 4 γκολ και 8 ασίστ και πρόπερσι 5 γκολ και επίσης 8 ασίστ! Παλαιότερα αγωνίστηκε επίσης σε Μπρέντα, Φίτεσε και Ροτ Βάις Άλεν.

Το δημοσίευμα στην Ολλανδία αναφέρει πως για τον Τζένερ έχει ενδιαφερθεί η τουρκική Εσκισεχισπόρ, το Βανκούβερ από τον Καναδά, ενώ επέδειξαν ενδιαφέρον οι αγγλικές Γουλβς και Μπλάκπουλ.

Να σημειώσουμε πως τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο ουγγρικό πρωτάθλημα, ενώ όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι οργανωμένοι οπαδοί της Φερεντσβάρος πιέζουν τον πρόεδρο του συλλόγου να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να τον κρατήσει στην ομάδα!

Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που μπορεί σαφώς να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ, εφόσον καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στην ομάδα, ωστόσο περιμένει το πράσινο φως από την Λάρνακα (κι από τον Ρόκα, που φαίνεται πως εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις…) ώστε να προχωρήσουν οι επαφές στο τελικό τους στάδιο!

Ο ίδιος σε δηλώσεις του σε ολλανδική ιστοσελίδα, παραδέχθηκε πως του έγινε κρούση από την ΑΕΚ και σύντομα θα ξεκαθαρίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. «Υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ αλλά και από άλλες ομάδες. Αυτή τη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον μου. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για μερικά ακόμη χρόνια, αλλά όχι με κάθε κόστος. Είναι σημαντικό το πρότζεκτ», τόνισε ο Τζένερ…

kopelia ma eidete ti magika kanei sto paixnidi tou?aman ertei tha ksexasoume ton garcia

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TYREEK DUREN
https://www.youtube.com/watch?v=gbE7K4ZDJM4

Ανώνυμος είπε...

FILE ONTOS FAINETAI SPOUDAIOS PEKTIS.MIN XEHNAS OTI FETOS THA EXOUME MONO 3 XENOUS ARA EKEI POU EDINAN 500000 GIA 8-9 XENOUS/KOINOTIKOUS FETOS ME 300000 FERNEIS 3 KAI PEKTARADES KAI EXOIKONOMAS KAI XRIMA

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.