News Update :

ερμής - ΑΕΚ: 2-0: After match

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ

Περίμενα να περάσει ένα ολόκληρο 24ώρο για να καταθέσω και εγώ τις απόψεις μου από το βήμα των φιλάθλων μας. Θεώρησα ότι είναι σωστότερο να είμαι πιο ήρεμος όταν θα γράψω τις απόψεις μου και ότι πρέπει να είμαι σε σωστά πλαίσια. Το μόνο ευτυχές αυτής της αναμονής μου είναι ότι στο μεσοδιάστημα διάβασα την ανακοίνωση της πενταμελούς επιτροπής η οποία επιτέλους αφουγκράζεται τα αισθήματα των απανταχού Αεκτζήδων. Έστω και αργά, έστω και μετά από μία ήττα που μας πλήγωσε όλους ας είναι η αρχή για κάτι καινούριο στην ομάδα μας και κατ’ επέκταση την Λάρνακα. Η διαιτησία αυτού του ανεκδιήγητου ήταν εσκεμμένη και καθοδηγούμενη. Αυτό είδαμε όλοι την Τετάρτη το βράδυ στο Αμμόχωστος και όσο και αν προσπαθούν κάποιοι εντέχνως να ρίξουν τις ευθύνες του αποκλεισμού στην κακή εμφάνιση της ομάδας μας δεν μπορούν να πείσουν κανένα.

Δυστυχώς το κυπριακό ποδόσφαιρο νοσεί εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είμαστε οι πρώτοι που το λέμε αλλά ούτε και οι τελευταίοι. Έχουν παρεισφρήσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο κάθε λογής άνθρωποι οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι την καταστροφή του και τον ταυτόχρονο δικό τους πλουτισμό είτε μέσω των στοιχημάτων, είτε μέσω της προβολής που τυγχάνουν από τα ΜΜΕ είτε με τόσους άλλους τρόπους που όλοι γνωρίζουμε.

Το ποδόσφαιρο είναι προϊόν που πουλάει. Μπορεί να αποφέρει τεράστια κέρδη σε αυτούς που το διαχειρίζονται φτάνει να επιθυμούν το καλό του ποδοσφαίρου. Η ηγεσία της ομοσπονδίας μας έχει αποτύχει παταγωδώς αλλά δεν υπάρχει κανείς να τους ταρακουνήσει. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από λίγους, το κυπριακό ποδόσφαιρο διοικείται από λίγους και η ομάδα μας είναι έρμαιο των ορέξεων τους. Έχει αρχίσει μία νέα προσπάθεια στην Άεκ μας από τον κ. Καραπατάκη και τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν θέλω να είμαι αρνητικός αλλά πώς στο διάολο θα μπορέσουμε να τα βάλουμε με όλη αυτή την βρωμιά? Πώς θα μπορέσει ο πρόεδρος μας, που δίνει όραμα και ελπίδα σε όλους εμάς, να τα βάλει με το κατεστημένο? Εγώ δεν θέλω η Άεκ μου να γίνει όπως όλους αυτούς. Θέλω να παίρνω τα παιχνίδια στο γήπεδο και να με παίζουν 50-50. Αυτό πιστεύω ότι επιθυμούν όλοι οι συνοπαδοί μου. Αλλά τόσα χρόνια αυτό που επιθυμούμε δεν το βλέπουμε γιατί να το δούμε τώρα? Μακάρι, πραγματικά μακάρι, η νέα μας ηγεσία να φανεί δυνατή και να δημιουργήσει μία ομάδα που δεν θα μπορούν αυτοί οι τύποι να την σταματήσουν.

Φεύγοντας από το γήπεδο οι πλείστοι από εμάς είπαν από μέσα τους ότι δεν πρόκειται να πατήσουν το πόδι τους ξανά στο γήπεδο μετά από αυτό που έζησαν. Προσωπικά το δήλωσα. Τόσο απαίσια ένιωθα. Από την άλλη όμως δεν πρέπει και δεν μπορούμε να αφήσουμε μόνη της την ομάδα μας σε αυτή την νέα σελίδα που ανοίγεται μπροστά της. Ήδη έχουμε σουλουπωθεί οικονομικά, έχουμε τεχνικό διευθυντή ο οποίος είναι υπεύθυνος για να δημιουργήσει την νέα Άεκ, έχουμε πρόεδρο κοινής αποδοχής από όλους μας και αυτό που απομένει είναι οι οπαδοί της Λάρνακας να αγκαλιάσουν την μοναδική ομάδα της πόλης που ακούει στο όνομα ΑΕΚ!!! Τώρα πιο πολύ από ποτέ η ομάδα μας χρειάζεται και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Λάρνακας θα έρθει πιο κοντά στην ομάδα.

Επανέρχομαι τώρα στο ψεσινό παιχνίδι. Η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας δεν ήταν καλή για το παιχνίδι της χρονιάς. Θα περίμενε κανείς ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα έτρωγαν το γήπεδο από το πάθος τους. Εντούτοις δεν έκαναν καλή εμφάνιση και υστέρησαν από προηγούμενες εμφανίσεις τους. Από την άλλη όμως πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα διαιτητικά σφυρίγματα που χάλασαν την ψυχολογία της ομάδας μας και όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο έστω και ερασιτεχνικά μπορούν να αντιληφθούν τι εννοώ. Όταν από το 11ο λεπτό ο διαιτητής κλείνει τα μάτια σε καθαρό πέναλτι πάνω στον Μουρίγιο, όταν με την πρώτη ευκαιρία δεχόμαστε κίτρινη κάρτα ενώ οι αντίπαλοι μας επιδίδονται σε αγώνες καράτε, όταν δεν αποβάλλονται αντίπαλοι που χτυπούν εν ψυχρώ ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όταν δίνεται ανύπαρκτο πέναλτι έτσι γιατί γουστάρει ο βοηθός διαιτητής τότε ναι δικαιολογώ στο απόλυτο τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορούσαν και δεν ήταν δυνατό μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα αγώνος να πετύχουν κάτι περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι και δύο γκολ να βάζαμε ο διαιτητής θα έκανε τα δικά του για να πετύχει τρία ο Ερμής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το θέμα της ψυχολογίας, ήταν η φάση του 60ου λεπτού με τον Παουλίνιο να κάνει θέατρο μέσα στην περιοχή μας, τον διαιτητή του αγώνος να μην δίνει φάουλ και κίτρινη και ο Μουρίγιο σαν μαινόμενος ταύρος να πέφτει πάνω στον διαιτητή και να διαμαρτύρεται. Αποτέλεσμα αυτού να δοθεί φάουλ έξω από την περιοχή μας και κίτρινη κάρτα στον Μουρίγιο ο οποίος δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και να παίξει το παιχνίδι του.

Δεν μπορεί να γίνει σχολιασμός του αγώνα μετά από όλα αυτά που είδαμε. Σίγουρα όπως έχω πει και πιο πάνω περιμέναμε περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές μας αλλά ο ανεκδιήγητος διαιτητής και η συμμορία του δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί. Η χρονιά έχει τελειώσει και αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά για να δείξουν αν μπορούν να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια που γίνεται. Εκεί θα πρέπει να στοχεύσει η τεχνική μας ηγεσία. Και εάν είναι δυνατό να πετύχουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς για το γόητρο της ομάδας μας.

Την Παρασκευή επίσης η καλαθοσφαιρική Άεκ δίνει το παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στο Αποέλ στο Κίτιον η ώρα 7. Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί και να βοηθήσουμε την ομάδα μας με την φωνή μας και τον παλμό μας να ισοφαρίσει την σειρά σε 2-2 και να πάμε στο Λευκόθεο για το τρόπαιο. Την Παρασκευή λοιπόν όλοι στο Κίτιον να μην λείψει κανείς!!!



ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΕΣΚΑΛΟΝΑ: Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε. Στην φάση του πέναλτι δεν υπάρχει κάτι να προσθέσουμε αφού ξεκάθαρα δεν άγγιξε τον Ενρίκε. Είχε κάποιες καλές και σταθερές επεμβάσεις και μόνη κακή του στιγμή ήταν το δοκάρι του Ταγκπατζούμι με την ολιγωρία που επέδειξε να βγει στην μπάλα μέσα στην μικρή του περιοχή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΟΠΕΖ: Προσπάθησε πάρα πολύ και έτρεξε πολύ μέσα στο γήπεδο. Επιθετικά που είναι και το ατού του υστέρησε και δεν είχε τα ανεβάσματα προηγούμενων αγώνων. Είχε πολλές επεμβάσεις στην άμυνα και με την ταχύτητα του αναχαίτισε επιτυχώς πολλές προσπάθειες των αντιπάλων. Περίμενα περισσότερα από τον Λόπεζ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Ήταν αρκετά καλός όσο μπόρεσε να παραμείνει ψύχραιμος. Είχε καθαρό πέναλτι στο 11ο λεπτό. Προσπάθησε να παίξει με την μπάλα από την άμυνα αλλά λόγω κακής συμπεριφοράς των κεντρώων μας αναγκάστηκε να παίζει με μακρινές μπαλιές οι οποίες τις πλείστες φορές δεν ήταν πετυχημένες. Έδωσε και την ψυχή του όμως στο ψεσινό παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Προσπάθησε και ο αρχηγός μας πάρα πολύ να βοηθήσει την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά. Ήταν θετικός και έπαιξε πολλές φορές με την μπάλα από την άμυνα. Δυστυχώς αυτές οι μακρινές μπαλιές, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν έδιναν την ευκαιρία στους επιθετικούς μας να φανούν απειλητικοί. Μαζί με τον Μουρίγιο ήταν οι καλύτεροι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΕΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Πάρα πολύ κακό. Το χειρότερο του φετινό παιχνίδι. Δεν βοήθησε σε κανένα σημείο, έκανε το λάθος στο 1-0 και δεν είχε καλές επιστροφές στην άμυνα. Στην πιο σημαντική στιγμή έκανε το χειρότερο του παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Τα έδωσε όλα! Δεν άφησε μονομαχία! Εντούτοις δεν ήταν σε καλή μέρα και οι πάσες του ήταν αρκετά κακές σε πολλά σημεία του αγώνα. Πάλεψε όμως μέχρι το τέλος και δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει. Ο Σκοπελίτης είναι σημαντικό γρανάζι για την ομάδα μας και είναι ευχής έργον που θα τον έχουμε και του χρόνου μαζί μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΓΚΡΙΝ: Ισχύουν όσα έγραψα και για τον Μεγκρελασβίλι. Ένας από τους λόγους που δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε ήταν η τραγική του εμφάνιση. Δεν πήρε καθόλου μπάλα, κρύφτηκε πίσω από τους ποδοσφαιριστές του Ερμή και οι πλείστες επιλογές του ήταν κακές. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά στο χθεσινό παιχνίδι έπρεπε να αντικατασταθεί από το ημίχρονο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν τα πήγαν καλά Σκοπελίτης-Γκρίν με αποτέλεσμα η μπάλα να μην έρχεται ποτέ στα πόδια του. Κάτι πήγε να κάνει στο δεύτερο μέρος αλλά δεν φάνηκε πολύ. Υστέρησε από προηγούμενες μεγάλες εμφανίσεις και δυστυχώς δεν πήρε την ομάδα στους ώμους του. Τον θεωρώ απαραίτητο για την νέα χρονιά και ελπίζω να μείνει μαζί μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΠΑΥΛΟΥ: Είχε καλές στιγμές και κακές στιγμές. Τα στημένα του δεν ήταν καλά με εξαίρεση ένα καλό φάουλ στο κεφάλι του Καταλά. Είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 65ο λεπτό με την σουτ στην κίνηση με το δεξί που απόκρουσε ο Αραμπατζής. Προσπάθησε πάρα πολύ και έτρεξε στο γήπεδο. Έκανε μία εξαιρετική χρονιά φέτος και αυτό δεν αλλάζει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Τρέξιμο, πρεσάρισμα και πολλές μάχες με τους αντιπάλους. Από ουσία μηδέν. Πάλι βρήκε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, πάλι δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Δεν βοήθησε καθόλου και ήταν ακίνδυνος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΜΑΤΣΙ: Τι να πει κανείς. Πάνω που ανέβαινε και έδειχνε ότι βρήκε τον καλό του εαυτό επανήλθε σε κακή εμφάνιση. Δέχθηκε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να μην μπει στην ψυχολογία του αγώνα. Δέχθηκε μία πρώτη κίτρινη για διαμαρτυρίες σε ένα ανύπαρκτο φάουλ και την δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Θα έπρεπε ο ίδιος να προστατέψει την ομάδα του και δεν το έκανε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΚΑΣΤΡΟ: Από την είσοδο του και έπειτα η ομάδα βελτιώθηκε. Βοήθησε στον άξονα και ελευθέρωσε τον Τομάς. Ανέβασε την απόδοση του την κατάλληλη στιγμή και θα έπρεπε να περάσει το γήπεδο πολύ πιο γρήγορα από τον προπονητή μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει με εξαίρεση την κεφαλιά πάσα στο δοκάρι του Μυτίδη. Με την είσοδο του μετά από 5 λεπτά έγινε το 2-0 και εκεί όλα τελειώσαν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα θα μπορούσε να παίξει με την μπάλα κάτω αλλά δεν το έκανε. Σίγουρα το βαρύ τερέν υποχρέωσε τους ποδοσφαιριστές μας να παίξουν με μακρινές μπαλιές αλλά με τον Μάτσι στην κορυφή και με τα ψηλά κορμιά των αντιπάλων δεν είχαμε καμία τύχη. Όσες φορές η μπάλα παίχτηκε στο έδαφος δημιουργήσαμε κάτι καλό. Θα έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή ο Μυτίδης και στα άκρα ο Μάτσι αφού επιλέξαμε αυτό το είδος παιχνιδιού. Επίσης η κακή εμφάνιση του Γκριν στο πρώτο ημίχρονο και το 1-0 εναντίον μας θα έπρεπε να φέρει τον Κάστρο στον αγωνιστικό χώρο από την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Κάστρο βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεδομένου του προβλήματος που παρουσιάσαμε στο πρώτο μέρος θα ήταν μία καλή κίνηση για να αλλάξει κάτι. Δυστυχώς όμως η συμμορία με τα μαύρα είχε αντίθετη άποψη και τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει.

Η τεχνική μας ηγεσία έκανε καλή δουλειά με ένα μικρό ρόστερ που είχε στην διάθεση της. Τα λάθη γίνονται όταν δουλεύεις και ελπίζω μέσα από αυτά να βγει η ομάδα πιο δυνατή και πιο ώριμη. Προσωπικά επιθυμώ το απόλυτο στα παιχνίδια που έχουν μείνει και αυτό επιβάλλεται να κάνουμε σαν ομάδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10




Share this Article on :

19 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΦΗΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΑΜ ΝΤΑΙΚ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΕΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΕ 13 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΗ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑΠΗΓΑΙΝΕΣ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ! ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΧΕ 18 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗ. κΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ. ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ 4Η!!! δΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΙΟ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ. ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥ.ΦΙ ΤΗΣ ΟΜΑΝΟΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ 'ΠΟΛΕΜΟΣ'!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑ ΣΥ.ΦΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΤΙΡΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ;;; ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ; ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΠΗΡΜΕ ΠΕΡΣΙ. Ε ΚΑΙ.... ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΧΤΟΣ. ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΙΡΝΕ Η ΑΕΛ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΙ [ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΙΑ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ; ΚΑΜΟΙΑ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!!! ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!! ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΥΝΑΤΗ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΟΣΚΟΛΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΦΕΝΕΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΜΑ ΚΑΙΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ... ΚΑΜΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ. Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΤΕ ΜΠΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΚΗ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΕΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ; ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΑ. ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Allo pou mia MALAKIA den egrapses re anwnume. Stamata na grafeis ilithiotites gt o KURIOS Karapatakis den einai upoxreos epidi exei lefta na ta xwnei stin AEK k ase pou einai k o teleutaios pou ftaiei gia ta oikonomika tis omadas mas. Sovara min xanagrapseis gt oullo vlakeies grafeis. Esi den mas eipes eisai AEKTZIS?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΤΑΞΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕΡΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΑΛ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ BUSINESS. ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΙΕΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ, ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΛΑΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΞΙΜΟ. ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

OI COWBOYS ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΑΣ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

8;59, Απλούστατα είσαι ανάξιος σχολιασμού ...... σκέτη αηδία. Δεν πρέπει να είσαι αεκτζης εσύ. Πόσο πολυ περίμενες τον αποκλεισμό για να τα πεις όλα αυτά!!!! Αξιολύπητε..

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

O 8-59 ΕΣΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΖΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΝ Ο ΑΔΡΟΠΟΣ ΕΝΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΖΑΙ ΛΑΛΕΙΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΟΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΕΣ ΑΛΗΘΚΙΕΣ. Ο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΗΝΤΑ ΚΕΡΔΟΣ ΕΣΧΙ ΡΕ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΕΛ? ΣΒΗΣΤΟΙ Ε ΣΒΗΣΤΟΙ ΠΕΡΙΠΕΖΟΥΣ ΣΑΣ ΤΖΑΙ ΠΙΣΤΕΥΚΕΤΕ ΤΟΥΣ... ΑΡΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕΝ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝ ΕΓΡΑΦΕΤΕ ΔΑΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΡΟΚΟΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και απο εμένα.

Ήθελα να ρωτήσω δίχως παρεξήγηση. Πραγματικά πως μπορείτε όλοι σας να ασχολείστε ακόμη με το κυπριακό ποδόσφαιρο; Θέλω να τονίσω ότι ναι είμαι υποστηρικτής της ομάδας μας αλλά είμαι πρώτιστα πατέρας και οικογενειάρχης. Θέλω επίσης να τονίσω ότι είμαι σκαλιώτης και αγαπώ την πόλη μου αφάνταστα.

Θέλω να ρωτήσω μία απλή ερώτηση. Που βρίσκετε πραγματικά την δύναμη, την αντοχή αλλά και την όρεξη να ασχολείστε ακόμα με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μας έχουν έχουν κάνει τα πάντα. Μας πήραν τα σώβρακα, ακόμη και τα σουτιέν των γυναικών μας. Το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο, όπως και ο πρωταθλήτης αλλά και ποιες ομάδες θα πάνε τετράδα κυπέλλου.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα δώσω ποτέ ξανά ούτε μισό ευρώ για το ποδόσφαιρο. Ότι και αν κάνουμε, κάποιοι με κοστούμια αλλά και με τα μαύρα, θα καθορίζουν την πορεία μας.

Είναι ζήτημα δύναμης, αγαπής για την ομάδα...ή μήπως αφέλειας και εθελοτυφλίας.

Πείστε με να δω τα πράγματα διαφορετικά.

Ευχαριστώ,

Άντρος Φανερωμένη

Υ.Γ δεν δέχομαι να αμφισβητηθεί η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη μου

Χαρης Κυριακου είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ.ΙΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΠΟΥ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ.ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΦΑΝΙΕΡΟΣ ΠΑΣ ΤΗΝ ΡΑΣΙΗ ΜΑΣ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΕΙ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΤΩΡΑ?ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΗΒΡΕΤΕ ΝΑ ΦΚΕΙΤΕ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΕΡΚΑΖΕΙ ΜΑΣ Η ΦΡΑΣΗ ΕΠΗΑΜΕΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

entelws akuro to paradeigma kai I sugkrisi tou karapataki me opoiodipote allo paragonta. o anthrwpos einai panw ap'ola AEKTZIS arrwstos k efoson exei ta lefta ta vazei k tha ta vazei gia na ginei I AEK mas auto pou oramatizete o idios alla ki emeis. autos o anthrwpos tha mas ktisei gipedo tha to deite k tha trivete ta matia sas. elpizw oloi eseis pou kamnete arnitika sxolia gia tounton anthrwpo na fkeite dimosia otan erthei I wra na peite sugnwmi. kamete upomoni tzai to mellon tis AEK einai lambro oso einai autos. tha tou stisoume agalma mia mera. MONON AEK

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΠΟΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΒΗΣΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΖΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ομάδαν έν εξορτώσαν να στείσουν τζιαι θέλουν μου τζιαι γήπεδο

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΟΒΛΑΚΑ ΘΕΛΟΥΜΡΝ ΤΖΙΑΙ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΣ ΤΟΝ Κ...Ο ΟΞΑ ΕΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙΣ.ΑΧΑΠΑΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Λυπουμαι πολυ για τα πιο πανω σχολια. αν εισαστε με την αεκ, που θελω να πιστευω πως δεν είσαστε, σας εχω αηδιάσει. <που εισαστε οταν οι προηγουμενοι τα τρωγανε και μας περιπαιζαν. εισηγουμαι να κλεισει το μπλοκ. αηδιασα σας. Πηγαινετε να θωρείτε τα σκουλουτζια. Ουστ..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:01 ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ

Ανώνυμος είπε...

TON CAANEN O ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ.ΕΛΑ ΡΕ ΟΛΛΑΝΔΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

EPEIGONTOS KAPOIOS NA ANOIKSEI DHMOSIO ATHLITIKO SITE GIATI DYSTYXOS TO PROTATHLIMA POU HTAN AETZHTIKO POULITHIKE APO OTI FENETE MESA APO TA ARTHRA KAI THN ALLGI SE XROMATA KAI MORFI STA SKOULIKIA. NTROPI SE AYTON POY TO POULISE POU TO PAIZEI KAI AETZHS TAXAMOU....

Ανώνυμος είπε...

As kanoume mia dimoskopisi. I erotisi einai. Na mini o floros I na antikatastathi apo allon proponoti?

Ανώνυμος είπε...

gnwrizei kapoios giati ediwksan ton panayiotou? ti einai ekeino pou enoxlise ti dioikisi??????

Ανώνυμος είπε...

PERIMENW NA SAS DW OLOUS SIMERA STIN DIAMARTYRIA SAN PERIFANOUS AEKTZIDES KAI SAN PERIFANOUS SKALIWTES. H POLH MAS PERNA APO MEGALH KRISH KAI EINAI STA DIKA MAS XERIA EPITELOUS NA XESIKWTHOUME. AN EINAI DYNATON SHMERA NA PANE PROSFYGES KAI NA LEIPOYME EMEIS OI SKALIWTES

ARNIA XIPNATE, H SKALA XANETAI

AIMA TIMH SKALA MIA ZWH

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.