News Update :

εθνικός άχνας - ΑΕΚ: 0-2: After Match

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα μας πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Διοικητική αβεβαιότητα, ποδοσφαιριστές να θεωρούνται φευγάτοι, έφυγε ο προπονητής της ομάδας και γενικά το κλίμα τόσο μέσα στην ομάδα όσο και σε μας τους οπαδούς ήταν πολύ κακό. Το παιχνίδι με τα Κούκλια την περασμένη αγωνιστική σήμανε και το τέλος εποχής ενός λατρεμένου και πολύ μεγάλου ποδοσφαιριστή, του αρχηγού μας Γκρέγκορ Βαν Ντάϊκ, και μαζί με την αποχώρηση του η ομάδα θεωρώ ότι αρχίζει και πάλι από το μηδέν. Το ψεσινό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας έστειλε σε όλους μας το μύνημα ότι η ΑΕΚ είναι εδώ και θα παλέψει μέχρι τέλους για το καλύτερο. Με εξαίρεση την αποχώρηση του τεράστιου Γκρέγκορ και την αποχώρηση του Μαραγκού, ο οποίος έδωσε πολλές λύσεις όποτε χρειάστηκε, οι υπόλοιπες αποχωρήσεις δεν επηρέασαν και ούτε θα επηρεάσουν καθόλου την ομάδα. Ο Ρέϋνα ποτέ δεν μπήκε στο κλίμα της ομάδας και καθόλου δεν βοήθησε, ο Μόνχε δυστυχώς τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να προσφέρει, Ζυγογιάννης-Ιβάνκο-Μιχαλόπουλος πέρασαν και δεν ακούμπησαν και ο Μπαγκούρα λανθασμένα κατά την δική μου άποψη έμεινε στην ομάδα μέχρι και σήμερα. Η ομάδα αξίζει την στήριξη μας και αν οι διοικούντες σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο κάνουν ουσιαστικές προσθήκες στην παρούσα μεταγραφική περίοδο δεν θεωρώ ανέφικτο τον στόχο της εξάδας. Επιβάλλεται όμως να γίνουν άμεσα οι προσθήκες ιδιαίτερα στο χώρο της αμυντικής γραμμής.

Ο πολύ καλός Φλώρος Νικολάου, κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Λόπεζ-Μουρίγιο- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικά χαφ οι Σκοπελίτης- Λουσέρο με τον Τομάς να αγωνίζεται μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Παύλου με τον Κάστρο στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά. Πρίν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Μυτίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μικρή περιοχή, μετά από εξαιρετική πάσα του Τομάς, πλάσαρε όμως πάνω στον τερματοφύλακα του Εθνικού ο οποίος έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Ότι δεν καταφέραμε στο 1ο λεπτό του αγώνα, το πέτυχε ο Καταλά στο 9ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Τομάς και άστοχη έξοδο του Ιωάννου από κοντά με κεφαλιά έκανε το 0-1 και έβαλε τις βάσεις για την απόδραση από το Δασάκι της Άχνας με τους 3 βαθμούς της νίκης. Η ομάδα μας έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Σκοπελίτη- Λουσέρο- Τομάς έλεγχε το χώρο του κέντρου και δεν άφηνε τον Εθνικό να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 17ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Τομάς βρέθηκε από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή του Εθνικού με τον Ιωάννου να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε. Στο 21ο λεπτό ο Κάστρο είχε ένα καλό σουτ που πέρασε μόλις έξω και ο Εθνικός απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 26ο λεπτό με τον Τσιντί να κάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Στο 32ο λεπτό Μυτίδης- Τομάς- Μαγκρελασβίλι άλλαξαν την μπάλα με τον τελευταίο να επιχειρεί την σέντρα στην περιοχή του Εθνικού και ο Μυτίδης από πολύ κοντά με το αριστερό έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Στο 40ο λεπτό ο Μέρτακκας αντικατέστησε τον τραυματία Λόπεζ και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε οποιαδήποτε αξιοσημείωτη ευκαιρία.
  

Στο 2ο μέρος η ομάδα μας μπήκε κάπως νωθρά στο γήπεδο. Παρά το ότι η πρώτη ευκαιρία μας ανήκε με ένα πολύ καλό σουτ του Μυτίδη στο 47ο λεπτό, ο Εθνικός ανάλαβε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Παύλου στο 60ο λεπτό επιχείρησε ένα καλό μακρινό σουτ το οποίο δεν ανησύχησε τον Ιωάννου και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο προπονητής μας έβγαλε από το γήπεδο τον Τομάς και πέρασε στη θέση του τον Εγγλέζου φέρνοντας τον Κάστρο στο χώρο του κέντρου και περνώντας αριστερό εξτρέμ τον Εγγλέζου. Στο 66ο λεπτό ο Νέγκρι έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν σε φάουλ του Αουρέλιο, ο Μυτίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Νέγκρι ο οποίος απογειώθηκε και με το αριστερό χέρι έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Αφού δεν κατάφερε ο Εθνικός να ισοφαρίσει, στο 69ο λεπτό ο Σκοπελίτης πέρασε την κάθετη πάσα στον Κάστρο και αυτός με την μία έδωσε στον Παύλου ο οποίος με την σειρά του άλλαξε την μπάλα με τον Μυτίδη και με εξαιρετικό αριστερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά κάτω γωνία του Ιωάννου κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 0-2. Στο ίδιο λεπτό ο Μυτίδης έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και στην θέση του πέρασε ο Πιντάδο. Με την σέντρα ο Τσιντί βρέθηκε μόνος απέναντι στον Νέγκρι από πλάγια αριστερά με τον τερματοφύλακα μας να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 72ο λεπτό, ο Ταλ, με ένα δολοφονικό τάκλιν σώριασε στον αγωνιστικό χώρο τον Πιντάδο με τον διαιτητή του αγώνος να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχτεί. Οι ποδοσφαιριστές μας ζήτησαν τον λόγο από τον διαιτητή με τον τελευταίο να κιτρινίζει τον αρχηγό της ομάδας μας Καταλά, μέσα σε ένα τσούρμο ποδοσφαιριστών, και να του δείχνει έτσι την 6η κίτρινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι δεν αγωνίζεται με το Αποέλ. Μία στοχευμένη κίτρινη κάρτα η οποία δημιουργεί αυτή την στιγμή σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας. Στο 91ο λεπτό ο Νέγκρι με εξαιρετική απόκρουση με το ένα χέρι στην αριστερή του γωνία εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Τσιντί και στο 93ο λεπτό ο Εθνικός κέρδισε πέναλτυ με τον Μουρίγιο να κάνει μία ανόητη ενέργεια και να δέχεται την 5η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Ο Νέγκρι απόκρουσε το πέναλτυ του Αουρέλιο και το παιχνίδι κάπου εκεί έλαβε τέλος.

Η ομάδα μας έκανε ένα μεστό και γεμάτο ουσία παιχνίδι. Με ένα κέντρο να τρέχει συνεχώς, τον Μυτίδη να δίνει φοβερές μάχες με τους αμυντικούς του Εθνικού και με 2 κεντρικούς αμυντικούς να κάνουν μεγάλο παιχνίδι η ομάδα απόδρασε από το αφιλόξενο Δασάκι με τους 3 βαθμούς της νίκης. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Νέγκρι που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και απόδειξε για ακόμα μία φορά ότι στην μέρα του είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Κύπρο. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Μπράβο στην τεχνική ηγεσία για την καθοδήγηση της ομάδας μέσα στο παιχνίδι η οποία ήταν εξαιρετική. Πολύ καλές και καίριες οι δύο αλλαγές στο 2ο μέρος οι οποίες σουλούπωσαν την ομάδα και της έδωσαν τις απαραίτητες ανάσες. Πάμε τώρα στο παιχνίδι με το Αποέλ για την νίκη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα παρά την τεράστια απώλεια του Καταλά. Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να αποκτηθεί ένας ικανός κεντρικός αμυντικός.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Τεράστια εμφάνιση όπως έχω πει και πιο πάνω. Αψεγάδιαστος, τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και στον αέρα. Έκανε φοβερές αποκρούσεις με κορυφαία την απόκρουση με το ένα χέρι στην κεφαλιά του Μυτίδη. Όσοι βρισκόμασταν στο γήπεδο το θεωρούσαμε σίγουρο ότι θα αποκρούσει το πέναλτυ. Ήταν σε φοβερή βραδιά και ελπίζω ότι θα είναι η απαρχή για μία μεγάλη χρονιά από τον Άλεξ. Προσωπικά τον πιστεύω πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΟΠΕΖ: Έπαιξε για 40 λεπτά και κράτησε σωστά την θέση του. Δεν ανέβηκε πολλές φορές από τα δεξιά και προσπάθησε να μην δώσει χώρο στον Αουρέλιο για να γίνει επικίνδυνος από την πλευρά του. Ο τραυματισμός του πρέπει να προκλήθηκε από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο οποίος θύμιζε χωράφι. Ας ελπίσουμε να μην έχει κάτι σημαντικό γιατί από εδώ και πέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι υπερπολύτιμοι. Έχει βρεί πάντως ένα καλό ρυθμό και μαζί με τον Μέρτακκα αποτελούν ένα αξιόπιστο δίδυμο στην θέση των ακραίων μπακ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Δεν δικαιολογείται στο 93ο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ είναι στο 0-2 να κάνει αυτή την ανόητη ενέργεια και να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Όχι τόσο για το πέναλτυ αλλά για την κίτρινη θεωρώ ότι για την εμπειρία του είναι το λίγοτερο ηλίθια. Έχει φτάσει τις 5 κίτρινες κάρτες και στην επόμενη θα χάσει έναν αγώνα. Ο Καταλά βρίσκεται στις 6 κίτρινες και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση. Ίσως η τεχνική ηγεσία να σκέφτεται για 2 προσθήκες στο χώρο της άμυνας. Όσον αφορά τον αγώνα με εξαίρεση την τελευταία φάση του παιχνιδιού και μία κακή πάσα στο χώρο του κέντρου γύρω στο 85ο λεπτό ήταν ο γνωστός καλός Μουρίγιο. Στο παιχνίδι με το Αποέλ επιβάλλεται να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι. Παίρνει χαμηλό πρόσημο μόνο και μόνο για την ηλίθια κίτρινη κάρτα που δέχθηκε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΑΤΑΛΑ: Πέτυχε το 2ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και άνοιξε το δρόμο για μία πολύ σημαντική νίκη. Ήταν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν έχασε μονομαχία. Δυστυχώς σε μία φάση που όλη η ομάδα διαμαρτυρήθηκε δίκαια για ένα δολοφονικό τάκλιν στον Πιντάδο, ο διαιτητής επέλεξε να του δείξει την 6η κίτρινη κάρτα και να μας τον στερήσει από το παιχνίδι με το Αποέλ. Θεωρώ ότι είχε το δικαίωμα ως αρχηγός να ζητήσει το λόγο από το διαιτητή και η κίτρινη κάρτα ήταν εντελώς στοχευμένη. Η ουσία είναι όμως ότι δεν θα τον έχουμε στο παιχνίδι με το Αποέλ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά από τον Μαγκρελασβίλι, μέτριο παιχνίδι αμυντικά. Από την πλευρά του βγήκαν όλες οι επικίνδυνες φάσεις του Εθνικού. Σίγουρα ο Κάστρο αμυντικά δεν βοηθάει τόσο πολύ όσο π.χ. ο Παύλου στην δεξιά πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν συνήθως δύο ποδοσφαιριστές πάνω στον αριστερό μας μπακ. Με την είσοδο του Εγγλέζου είχε περισσότερες βοήθειες όμως ο Εθνικός πίεζε συνεχώς από την αριστερή μας πλευρά. Επιθετικά όμως είναι καταπληκτικός και σε γενικές γραμμές βοηθάει ουσιαστικά την ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10


ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Τρομερή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και πολύ σταθερός στο 2ο. Σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να τρέχει συνεχόμενα χωρίς να σταματά. Τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και δείχνει το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Με τον Λουσέρο να κάνει φοβερό παιχνίδι δίπλα του απελευθερώθηκε στο θέμα οργάνωσης παιχνιδιού και αφοσιώθηκε στα μαρκαρίσματα του. Στο 2ο γκολ έδωσε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Κάστρο. Εξαιρετικός ο Σκοπελίτης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Συνέχισε από εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με τα Κούκλια. Δείχνει μεγάλα σημάδια βελτίωσης και στο ψεσινό παιχνίδι τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Σε μία καινούρια θέση για αυτόν, του αμυντικού χαφ, έδωσε πολλές μάχες και τις κέρδισε και όταν προσαρμόστηκε πλήρως στις συνθήκες του αγώνα οργάνωσε και το παιχνίδι από την άμυνα. Γύριζε και έπαιρνε πρώτος την μπάλα και δεν κρύφτηκε καθόλου στο γήπεδο. Τον θεωρώ εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και φαίνεται ότι η νέα τεχνική ηγεσία τον έχει βοηθήσει να απελευθερωθεί. Ελπίζω να παραμείνει στην ομάδα γιατί έχει πάρα πολλά να προσφέρει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΤΟΜΑΣ: Τρομερό πρώτο μέρος. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που δημιουργήσαμε και έδωσε την ασιστ για το 0-1. Είναι καθαρό δεκάρι το λέμε συνεχώς από πέρσι και όταν τον αφήσει πίσω από τον επιθετικό θα κάνει όργια. Στο 2ο μέρος δέχθηκε κάποιο κτύπημα κάτι που τον αποσυντόνισε και σωστά έγινε αλλαγή στο 61ο λεπτό με τον Εγγλέζου ούτως ώστε να σταματήσουμε τις επιθέσεις του Εθνικού από την αριστερή μας πλευρά. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό και στο επόμενο παιχνίδι με το Αποελ τον βλέπω να πετυχαίνει γκολ τον Τομάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Πέτυχε το 0-2 και σκότωσε τον αντίπαλο. Τα έδωσε όλα σε ακόμα ένα παιχνίδι και έτρεξε πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Έδωσε πάρα πολλές βοήθειες τόσο στον Λόπεζ όσο και στον Μέρτακκα. Σε πολλές περιπτώσεις όμως που η ομάδα είχε την ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση καθυστέρησε πάρα πολύ με αποτέλεσμα η ευκαιρία να κάνει φτερά. Έχει ένα κακό συνήθειο να κουβαλάει την μπάλα και να μην την περνάει στον συμπαίκτη του γρήγορα. Εντούτοις την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Θεωρώ ότι έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΚΑΣΤΡΟ: Δεν είναι εξτρεμ ούτε θα γίνει. Είναι ποδοσφαιριστής της κάθετης πάσας και του άξονα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν αλλάζει. Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Αμυντικά έχει αρκετές αδυναμίες και οι επιστροφές του είναι αργές με αποτέλεσμα να μην έχει βοήθεια ο ακραίος μπακ στα αμυντικά του καθήκοντα. Ειναι πολύτιμο γρανάζι μέσα στην ομάδα και ο ίδιος δείχνει να θέλει και να μπορεί να βοηθήσει όπου και να του ζητηθεί. Στο ψεσινό παιχνίδι ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος και στο 2ο μέρος μετά το 70ο λεπτό ανέβασε στροφές και πάλι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Του λείπει το γκολ. Δημιούργησε για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ καλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε όμως και πάλι να σκοράρει. Στο 1ο λεπτό έχασε την ευκαιρία του αγώνα με το τελείωμα του να μην είναι πολύ καλό. Κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες και είχε πολύ καλή υποδοχή της μπάλας. Στο 2ο γκολ έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Κούλλη και γενικά ήταν πάρα πολύ καλός. Καθιερώνεται ο Νέστωρας και είναι στο χέρι του να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ: Ο γνωστός καλός Μέρτακκας. Δεν άφησε τίποτα να περάσει από την πλευρά του και όσες φορές χρειάστηκε ανέβηκε να βοηθήσει τον Κούλλη. Με την ταχύτητα του και την αφοσίωση του στο τακτικό παιχνίδι της ομάδας τον θεωρώ πολύτιμο ποδοσφαιριστή για την ομάδα μας. Όποτε αγωνίστηκε ήταν αρκετά καλός και φιλότιμος και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Πάρα πολύ καλή. Από το 61ο λεπτό που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε πάρα πολλές βοήθειες στον Μαγκρελασβίλι και όποτε χρειάστηκε βοήθησε και επιθετικά. Είναι καλύτερος ως αριστερός εξτρεμ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα χθες. Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία αυτό το παιδί και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας στη συνέχεια. Είχε καίριες και πολύ σωστές αναχαιτίσεις αντιπάλων και η αλλαγή του βοήθησε πολύ την ομάδα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Ο γνωστός παθιασμένος Γκοργκα. Είναι μία αλλαγή πολυτελείας για την ομάδα μας. Μπαίνει μέσα και τα δίνει όλα. Μπορεί να δημιουργήσει φάση από το τίποτα και σίγουρα θα κερδίσει πολλές πρώτες μπάλες. Δέχθηκε ένα δολοφονικό τάκλιν από τον Ταλ αλλά ευτυχώς δεν προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού. Μπορούσε να τελειώσει καλύτερα 1-2 ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν αλλά σε γενικές γραμμές έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Μπράβο στον προπονητή μας. Ο Φλώρος Νικολάου συνεχίζει το μοντέλο του Ελευθερόπουλου. Η ομάδα έχει την ίδια διάθεση και το ίδιο πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που φαίνεται να αλλάζει είναι η διαχείριση του αγώνα. Θεωρώ ότι ο Ελευθερόπουλος έχανε στο σημείο της διαχείρισης ενός αγώνα. Δεν μπορούσε να αλλάξει το πλάνο του σωστά μέσα στο γήπεδο ούτε να προβεί στις σωστές αλλαγές. Ο κ. Νικολάου όμως στο ψεσινό παιχνίδι έκανε ότι έπρεπε να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν δίστασε να αποσύρει από το γήπεδο τον Τομάς και να περάσει αριστερό εξτρέμ τον Εγγλέζου ούτως ώστε να δώσει βοήθεια στον Μαγκρελασβίλι. Εκεί κλείδωσε τον αγώνα για την ομάδα μας. Καπάκι μετά το γκολ αλλάζει το Μυτίδη και βάζει τον Πιντάδο προσθέτοντας όγκο και δύναμη στην επιθετική μας γραμμή ούτως ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε την μπάλα. Θεωρώ πολύ σωστή την κίνηση να μην περάσει στο γήπεδο ο Μάατσι. Απέναντι σε αυτή την σκληρή ομάδα και σε ένα γήπεδο χωράφι θα ήταν ρίσκο να παίξει ο Μάατσι. Σίγουρα μέσα από δύο παιχνίδια δεν τελείωσε κάτι. Τα πρώτα μυνήματα όμως είναι πολύ ενθαρρυντικά από το τεχνικό μας επιτελείο και φαίνεται ότι ο κ. Νικολάου με τον αγαπητό σε όλους μας Τζίμη κάνουν πολύ καλή δουλειά. Περιμένω με αγωνία να δω τις επιλογές τους στο θέμα των μεταγραφών. Τους έχω αρκετά μεγάλη εμπιστοσύν ότι θα κάνουν τις καλύτερες επιλογές. Έως την Δευτέρα η ομάδα πρέπει να έχει κεντρικό αμυντικό.

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

69o lepto kai thn kefalia thn ekane o skopelitis, eleos re pethkia grafete se istologio tis omadas kai kanete tetoia lathoi....

jimmysaek είπε...

FORZA AEKARAAAAA OE OE OEEEEEEEEEEEEEEEEE PAME DYNATA. DEN FOVOMASTE.

Ανώνυμος είπε...

esi pou grafeis anwnima eisai pio magkas re megale enne? piaine grafe esi re megale! ontws eleos me kapoious pou mono na krinoun apo ton kanape tous en ikanoi!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή πιο πάνω Σταύρος Κομοτηνή..την κεφαλιά προς τα πίσω την έκανε ο Μυτίδης στο 66ο λεπτό μετά από φάουλ του Αουρέλιο όπως γράφω και στο κείμενο..στο 69ο λεπτό σκόραρε ο Παύλου και έκανε το 0-2..σε παραπέμπω στα στιγμιότυπα του αγώνα για να σε διορθώσω..http://www.youtube.com/watch?v=EAu5josh-ZA..πριν να γράψω οτιδήποτε παρακολουθώ το παιχνίδι ξανά και ποτέ δεν υπάρχει λάθος σε ποδοσφαιριστές και ευκαιρίες που δημιουργούνται..Φιλικά πάντα..

Ανώνυμος είπε...

e stavro eisai komothnh akoma. apologoume synagonisti.

Ανώνυμος είπε...

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε της Διοίκησης ούτε για τα ΠΑΝΑΪΡΚΑ ΕΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΠΚΙΟΝ....άτε μάνα μου πιάστε σιερκές τσε πιέννετε Κοτσιάτη....εκάματε έφεση για να γίνει ο αγώνας με το παιχνίδι με το Αποέλ τσε εν στείλατε ενα δικηγόρο ούτε ένας από εσάς εν επάτησε δικαστήριο!!!!!! Τσε χρεώνουν μας τσε τα έξοδα του δικαστηρίου. ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΕΙΣΤΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;;;;;

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Άτε και να έγινε ένα λάθος (που δέν έγινε) για το ποιος παίχτης ήταν στο 69`. Και τί έγινε. σημασία έχει ότι αυτός που ανάλυσε το παιχνίδι αφιέρωσε το χρόνο του και έκανε πολύ καλή δουλεία. Μπράβο φίλε.
Έλεος είναι για τους υπέυθυνους που δεν παρουσιάστηκαν στο εφετείο! Εγώ ήξερα για το εφετείο και μπήκα στην ιστοσελίδα να δώ την απόφαση. Αυτοί δεν ήξεραν. Μάλλον παιδιαρίστικα πίστεψαν ότι θα αναβαλλόταν το εφετείο επειδή στην ΑΕΚ ξέχασαν να παν. Ξέχασαν όμως ότι εναντίο της ΑΕΚ εφαρμόζονται όλα με το νυν και με το σίγμα.
Το εφετείο είχε 4 μέλη και αν δεν κάνω λάθος έπρεπε να ήταν 5. Η ΑΕΚ έχασε την ευκαρία να μαζέψει το κόσμο της και λεφτά συνάμα.
Στο επόμενο παιχνίδι θα τρέχει με `λαχνούς` να μαζέψει €1,000.

Ανώνυμος είπε...

KALA POU TO KATALAVAN OTI PREPEI NA SINERGASTOUN ME TON KROIF GIA NA VROUN PEXTES!!!

Ανώνυμος είπε...

MPOREI KAPIOS NA MATHEI GIATI DEN PAREVRETHIKE O DIKOGOROS TIS OMADAS MAS STIN EFESI POU EKAMAME GIA NA DIEKSAXTHEI TO PAIXNIDI ME TO APOEL ME KOSMO???? FTAIEI I KOP I TA KAKA MAS XALIA??

Ανώνυμος είπε...

Νεότερη ενημέρωση (12:15):
Δικαίωση για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση, η ΚΟΠ παραδέχτηκε το λάθος της σε σχέση με την έφεση της ομάδας της Λάρνακας για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Δόξα. Η ΚΟΠ απέστειλε πριν από λίγο επιστολή στην ΑΕΚ, με την οποία απολογείται για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε και για το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε όπως όφειλε τους παράγοντες της ομάδας ότι η συνεδρία του Εφετείου ήταν προγραμματισμένη για χθες, με αποτέλεσμα να μην παραβρεθεί νομικός σύμβουλος του σωματείου για να υπερασπιστεί τις ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης.

Όπως πληροφορούμαστε, η ΚΟΠ αναμένεται να ενημερώσει από στιγμή σε στιγμή την ΑΕΚ για το πότε θα συνεδριάσει εκ νέου το Εφετείο και το πιο πιθανόν είναι πως αυτό θα γίνει εντός της ημέρας.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία του σωματείου το σχετικό έγγραφο , από την ΚΟΠ όσον αφορά την συνεδρία του εφετείου για την εκδίκαση της υπόθεσης στον αγώνα με την Δόξα Κατωκοπίας. Όπως υποστηρίζουν αυτός είναι ο λόγος που δεν εκπροσωπήθηκε το σωματείο για την υπεράσπιση του.
Ως εκ τούτου η ΑΕΚ ζητά επαναφορά του εφετείου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αποδεκτό ότι πολύ πιθανόν να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πολύ πιθανό το αίτημα της ΑΕΚ θα γίνει αποδεκτό. Αν επιβεβαιωθεί δεν αποκλείεται τότε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ να διεξαχθεί με την παρουσία του κόσμου, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

- See more at: http://www.sigmalive.com/sports/team/aek/89465#sthash.5VPSzjau.dpuf

louitzi είπε...

re kimonmaniac esiasiares na pepseis tin dioikisi kotsiati tora,pou eparadextiken kai i kop to lathos kai apologithike.Ate sopa tora tziai gipedo me Apoel.Ekaman terastia kai egglimatika lathi ekei stin dioikisi alla tous anagnorizo me tis metagrafes pou tha ginoun tin prothesi na diekdikisoume kati fetos

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΠΑΝΑΥΡΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

re koppelia to savvato pezoume me to apoel. ksero oti tin kerkida tou apoel den tin ftanoume alla toulaxisto organothite kapos. Evarethika na vlepo olous tous organomenous na kathounte kai na thoroun tin mappa kai na men fonazoun. o kosmos kartera pou sas gia na ksesikothi. Ena 60% ton organomenon sinithos kathoute kai vlepoun xoris na kanoun tpt. eleos pion

Ανώνυμος είπε...

exoume kai ORGANOMENOUS?
epidi organosi apokliete na iparxi

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΜΑΤΑ!!Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.