News Update :

AEK - αποελ: 1-1: After match

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

Πολύ μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μόνο γνώμονα τους 3 βαθμούς της νίκης. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά η πολύ καλή εμφάνιση και η κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών μας στον αγωνιστικό χώρο δεν μας έδωσε το πολυπόθητο τρίποντο. Εντούτοις όλοι μας πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά από αυτόν τον αγώνα τα οποία είναι πάρα πολλά. Ο Νέγκρι συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Μέρτακκας ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της θέσης του κεντρικού αμυντικού δίνοντας ακόμα μία λύση στα χέρια του προπονητή μας, ο Λουσέρο έκανε τεράστιο παιχνίδι και εύχομαι από καρδιάς να μείνει στην ομάδα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους για να μπορέσει η ομάδα να νικήσει. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Η πενταμελής επιτροπή με τον κ. Ανδρέα Καραπατάκη επικεφαλής φαίνεται να κάνει εξαιρετική δουλειά και ο αντίκτυπος αυτής της δουλειάς είναι ο αγωνιστικός χώρος. Οι ποδοσφαιριστές παλεύουν για την ομάδα και το κλίμα φαίνεται να είναι εξαιρετικό. Αυτό που απομένει είναι να γίνουν ακόμα 2 με 3 καλές και ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης στην ομάδα και να κρατήσουμε τον Λουσέρο. Το έχω δηλώσει ξανά ότι αυτή η Άεκ με 2-3 ουσιαστικές προσθήκες μπαίνει εύκολα εξάδα. Φτάνει να το πιστέψουν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Νέγκρι στο τέρμα και τους Λόπεζ-Μέρτακκα- Μουρίγιο- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικά χαφ οι Σκοπελίτης-Λουσέρο με τον Τομάς να αγωνίζεται μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ήταν ο Παύλου με τον Μάτσι στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ προσεκτικά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε χώρο στο Αποέλ. Δεν πιέσαμε πολύ ψηλά με εξαίρεση τον Μυτίδη και δώσαμε την κατοχή της μπάλας στην αντίπαλη ομάδα. Στο 3ο λεπτό ο Λόπεζ είχε ένα καλό ανέβασμα το οποίο τελείωσε με σουτ από τα 25 μέτρα το οποίο δεν ανησύχησε τον Πάρντο. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αρτυματάς έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μάτσι αναγκάζοντας τον διαιτητή να δείξει την πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι. Στο 11ο λεπτό το Αποέλ βρήκε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μοράϊς να κάνει την κάθετη πάσα στον Αλεξάνδρου ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Νέγκρι με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει το πλασέ του αντιπάλου. Ήταν μία φοβερή απόκρουση από τον Νέγκρι. Η ομάδα μας ανέβηκε σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Στο 24ο λεπτό, μετά από λάθος του πολύ καλού Μαγκρελασβίλι, το Αποέλ κέρδισε κόρνερ με τον Ολιβέϊρα να κερδίζει την κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή της ομάδας μας και να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι. Στο 27ο λεπτό ο Τομάς κέρδισε το πέναλτυ από τον Αμορίν ο οποίος δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος και έστησε την μπάλα ο ίδιος στην άσπρη βούλα για να το εκτελέσει. Ο Πάρντο απόκρουσε το πέναλτυ του Τομάς στην επαναφορά όμως της μπάλας πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε από κοντά στα δίκτυα του τερματοφύλακα του Αποέλ κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 1-0. Η χαρά μας όμως δεν κράτησε για πολύ. Στο 30ο λεπτό ο Σέρτζιο βγήκε από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή μας έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Χαραλαμπίδης από πολύ κοντά με προβολή έκανε το 1-1. Ήταν μία φάση στην οποία η αμυντική μας τετράδα κοιμήθηκε και επέτρεψε στο Αποέλ να σκοράρει ένα εύκολο γκολ. Στο 33ο λεπτό ο Μυτίδης βρέθηκε από σπόντα μόνος απέναντι από τον Πάρντο με τον τερματοφύλακα του Αποέλ να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα. Στο 41ο λεπτό ο Παύλου με εξαιρετική ατομική προσπάθεια μπήκε από πλάγια δεξιά στην περιοχή του Αποέλ, έκανε το πλασέ με τον Πάρντο να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία.

Στο 2ο μέρος το Αποέλ προχώρησε σε μία αλλαγή με τον Βινίσιους να περνάει εκτός και τον Μαντούκα να παίρνει την θέση του. Η ομάδα μας συνέχισε από εκεί που τελείωσε το πρώτο μέρος και πίεζε το Αποέλ ψηλά. Στο 50ο λεπτό ο Μαγκρελσβίλι μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Αποέλ και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Πάρντο σε μεγάλη απόκρουση. Στο 52ο λεπτό ο Μαντούκα έκανε το δυνατό σουτ με τον Νέγκρι να παραχωρεί κόρνερ και με την εκτέλεση του στο 53ο λεπτό ο Σαντίν από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα μας. Το παιχνίδι απόκτησε ένα τρελλό ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει. Στο 54ο λεπτό ο Πιπίνης δέχθηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Παύλου και στο 57ο λεπτό άφησε την θέση του στον Αλωνεύτη με τον Δώνη να φέρνει τον Αλεξάνδρου σε ρόλο αριστερού μπακ. Στο 60ο λεπτό χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Μυτίδη να ντριμπλάρει και τον Πάρντο, να πλασάρει σε κενή εστία με τον Αμορίν να σώζει πάνω στην γραμμή. Ήταν μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Στο 61ο λεπτό είχαμε και την πρώτη κίνηση από τον πάγκο της ομάδας μας με τον τεράστιο Γκόργκα Πιντάδο να παίρνει την θέση του Κούλλη Παύλου. Στο 63ο λεπτό ο Πιντάδο βρέθηκε από πλάγια δεξιά απέναντι από τον Πάρντο έκανε το δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα του Αποέλ να αποκρούει δύσκολα. Στο 68ο λεπτό ο Τομάς πέρασε εκτός και στην θέση του πέρασε ο Κάστρο με τον Δώνη να κάνει στο 69ο λεπτό την τελευταία του αλλαγή με τον Σέρινταν να περνάει στο γήπεδο και τον Σαντίν να βγαίνει εκτός. Το τελευταίο εικοσάλεπτο είχε τρελλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να τα παίζουν όλα για όλα. Στο 72ο λεπτό ο Λόπεζ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από το διαιτητή για μαρκάρισμα στον Αλωνεύτη και στο 75ο λεπτό ο Μάτσι πέρασε εκτός και στην θέση του μπήκε ο Εγγλέζου. Στο 76ο λεπτό ο Σέρινταν είχε ένα καλό σουτ το οποίο απόκρουσε η Νέγκρι με τον Αλωνεύτη στην εξέλιξη της φάσης να τραυματίζει άθελα του τον τερματοφύλακα μας και να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Στο 81ο λεπτό ο Αλεξάνδρου με κακή απόκρουση έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πάρντο και έξω με την ομάδα μας να φτάνει ακόμα μία φορά πολύ κοντά στο 2-1. Στο 85ο λεπτό ο Σέρινταν από πολύ κοντά έκανε την προβολή με τον Νέγκρι να πραγματοποιεί πολύ μεγάλη απόκρουση και με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μετά μανίας το γκολ μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κάτι όμως που δεν κατάφεραν.

Οι ποδοσφαιριστές μας όπως είπα και στον πρόλογο μου τα έδωσαν όλα και έκαναν πολύ μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήταν τυχαίο που στα τελευταία στάδια του αγώνα οι πλείστοι έμειναν από δυνάμεις. Κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και με έτσι εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ίσως ο προπονητής μας να βιάστηκε λίγο να περάσει εκτός αγώνα τον Τομάς ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν κίνδυνος θάνατος για το Αποέλ. Με την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας αποσυντονίστηκε και χάθηκε η συνοχή που είχαμε. Εντούτοις θεωρώ σε γενικές γραμμές ότι το στήσιμο ήταν εξαιρετικό, ο Λόπεζ με τον Μαγκρελασβίλι κράτησαν καλά τις θέσεις τους και γενικά η ομάδα μας μπορούσε για το τρίποντο. Τα καλύτερα έπονται. Βρισκόμαστε ίσως στην καλύτερη μας φάση στο φετινό πρωτάθλημα. Πάμε την Τετάρτη στο Παπαδόπουλος για το διπλό!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Συνέχισε από εκεί που έμεινε στο Δασάκι. Ενέπνεε εμπιστοσύνη στους αμυντικούς του και δεν έκανε ούτε ένα λάθος στο παιχνίδι. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και έβγαλε δύο τετ α τετ σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ελπίζω να σταθεροποιηθεί σε αυτές τις εμφανίσεις γιατί είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Πάντως δείχνει να έχει βρεί ένα καλό ρυθμό και είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα δούμε τον καλύτερο Αλεξάντερ Νέγκρι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΛΟΠΕΖ: Αν και όλοι έλεγαν ότι δεν θα αγωνιστεί αυτός έσφιξε τα δόντια και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τα δώσει όλα. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ιδιαίτερα με την είσοδο του Αλωνεύτη κράτησε πολύ καλά την θέση του και δεν επέτρεψε στον ακραίο επιθετικό του Αποέλ να μας δημιουργήσει προβλήματα. Βρήκε και αυτός τον ρυθμό του και ελπίζω να συνεχίσει το ίδιο στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Μέτριο πρώτο μέρος από τον Μουρίγιο πολύ καλό δεύτερο. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε φάσεις από την πλευρά του και στο γκολ έμεινε αδρανής σε έναν χώρο που είχε ευθύνη να μαρκάρει. Στο 2ο μέρος ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του και παρέσυρε μαζί του και την υπόλοιπη αμυντική τετράδα. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και όλοι περιμένουμε πολλά από αυτόν στην δύσκολη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ: Έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι σε μία θέση που δεν γνωρίζω αν έχει παίξει ξανά στο Παραλίμνι. Στην Άεκ πρώτη φορά τον βλέπουμε ως κεντρικό αμυντικό και με όπλο την ταχύτητα του δεν έχασε καμία φορά αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και για την ομάδα μας πολύ σημαντικός. Σήμερα κερδίσαμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή την θέση και ο προπονητής μας ξέρει πλέον ότι όταν χρειαστεί ο Μέρτακκας μπορεί να δώσει λύσεις. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Πάρα πολύ καλός! Με εξαίρεση την φάση του γκολ του Αποέλ που αδράνησε και αυτός ήταν εξαιρετικός. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά έκανε για μένα το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας μας. Δεν άφησε να περάσει τίποτα από την πλευρά του και επιθετικά είχε μία εξαιρετική ενέργεια στο 50ο λεπτό που αποσόβησε ο Πάρντο. Έχει ανεβάσει απόδοση από την ημέρα απομάκρυνσης του Ελευθερόπουλου και παραμένει σε ψηλές πτήσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ήταν παντού σε όλο τον αγώνα έτοιμος να ανακόψει τις επιθέσεις των αντιπάλων και να δώσει στήριγμα στους συμπαίκτες του. Όποτε χρειάστηκε ανέβασε και την ομάδα στην επίθεση και για ακόμα μία φορά μας έκανε όλους να χαιρόμαστε που τον έχουμε στην ομάδα μας. Δικαιωματικά φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στην ομάδα μας τιμάει όλα όσα του προσφέρουμε. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ σεβαστό άτομο με όλα αυτά που κάνει. Το κυριότερο από όλα με τον Σκοπελίτη είναι ότι αυτόν τον σεβασμό τον κέρδισε δεν του τον χάρισε κανείς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Τρομερό παιχνίδι. Χάρμα οφθαλμών! Συνέχισε από εκεί που έμεινε στα τελευταία δύο παιχνίδια αλλά η σημερινή του εμφάνιση ήταν εκπληκτική. Δεν άφησε να περάσει τίποτα από τον χώρο ευθύνης του και ανέβασε εξαιρετικά την ομάδα στην επίθεση. Αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο άμυνας και κέντρου και το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν ευσταθούν οι φήμες που ακούγονται ότι φεύγει από την ομάδα θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα. Σίγουρα ουδείς αναντικατάστατος αλλά με τέτοιες εμφανίσεις σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος δεν είναι προς όφελος της ομάδας να αποχωρήσει. Έχει δείξει ο Λουσέρο σήμερα ότι αδίκησε ο ίδιος τον εαυτό του από την αρχή της χρονιάς με τις μέτριες εμφανίσεις που είχε. Τρομερή εμφάνιση σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΟΜΑΣ: Από την μέρα που αγωνίζεται μόνος μπροστά από τα αμυντικά χαφ τα κάνει όλα. Ο Άνθρωπος είναι 10άρι όνομα και πράγμα με καλή κάθετη πάσα και με εξαιρετικά οργανωτικά χαρίσματα. Το είχα προβλέψει την προηγούμενη αγωνιστική ότι θα σκοράρει και το έκανε έστω και μετά από αποτυχημένο κτύπημα πέναλτυ. Η αλλαγή του στο σημείο που έγινε δεν βοήθησε την ομάδα αλλά περισσότερο την αποσυντόνισε θα έλεγα. Έχει πολλά να προσφέρει στην συνέχεια και θα πετύχει και άλλα σημαντικά γκολ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΠΑΥΛΟΥ: Προσπάθησε πολύ ο Κούλλης στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε. Είχε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 42ο λεπτό και όλα τα στημένα του ήταν επικίνδυνα. Βοήθησε και αμντικά τον Λόπεζ όποτε χρειάστηκε και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αδιαφόρησε. Ο προπονητής μας τον απόσυρε στο 60ο λεπτό φέρνοντας στην θέση του το Μυτίδη θέλοντας να κερδίσει σε ταχύτητα. Δεν ήταν κακός ο Κούλλης αν και μπορεί για καλύτερες εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΜΑΤΣΙ: Ο μόνος που δεν φάνηκε στον αγώνα. Σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο ήθελε. Κράτησε την μπάλα σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ καλά αλλά δυστυχώς η έλλειψε προετοιμασίας και αγώνων ήταν εμφανής. Ο Μάτσι χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να βρεί τα πατήματα του. Η τέχνη δεν ξεχνιέται και σε κάποιες περιπτώσεις ήταν πασιφανές. Θα ανέβει πολύ στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Συνεχίζει από εκεί που έμεινε. Δημιουργεί, παλεύει, τα κάνει όλα αλλά την μπάλα στο πλεκτό δεν την στέλνει. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτό το παιδί. Κάνει τα πάντα σωστά μέχρι που φθάνει απέναντι από τον τερματοφύλακα. Δεν ξέρω τι φταίει και ο Μυτίδης δεν μπορεί να τελειώσει σωστά τις φάσεις αλλά χρειάζεται την βοήθεια και την ψυχολογική στήριξη από την τεχνική ηγεσία. Έχει απίστευτα προσόντα και θα πρέπει σε κάποια στιγμή να τα εκμεταλλευτεί. Προσωπικά τον πιστεύω και θα εξακολουθήσω να τον στηρίζω. Θα έρθει η στιγμή που θα στέλνει την μπάλα με ευκολία στο πλεκτό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10


ΠΙΝΤΑΔΟ: Τα έδωσε όλα από την ώρα που μπήκε στον αγώνα. Κέρδισε μονομαχίες και είχε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 64ο λεπτό που απόκρουσε ο Πάρντο. Είναι ποιοτικός επιθετικός και έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στην ομάδα μας. Πρέπει να πάρει και κάποιες ευκαιρίες από την αρχή γιατί έχει το εύκολο γκολ κάτι στο οποίο υστερεί ο Νέστωρας. Καλή εμφάνιση από τον Γκόργκα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΚΑΣΤΡΟ: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του πολύ καλού Τομάς για να δώσει περισσότερες βοήθειες ανασταλτικά. Χρειαζόμασταν ξεκούραστα πόδια σε αυτό το σημείο του αγώνα. Δεν ήταν κακός αλλά ούτε μπορούμε να πούμε ότι βοήθησε πολύ την ομάδα. Τουλάχιστον επιθετικά δεν είχε καλές επιλογές με κυριότερη την φάση στο 96ο λεπτό που σούταρε εντελώς άστοχα από πολύ μακριά ενώ είχαμε προυποθέσεις για κάτι καλύτερο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Βοήθησε πάρα πολύ από την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε πνοή στην αριστερή πλευρά της ομάδας μας. Έτρεξε πολύ και είχε συμμετοχή στη φάση του 81ου λεπτού και στο δοκάρι του Αλεξάνδρου. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής με το μέλλον του να προδιαγράφεται ευοίωνο. Φτάνει να δουλέψει και να έχει το κεφάλι κάτω. Πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10



ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Η τεχνική μας ηγεσία τα πήγε περίφημα σήμερα. Φλώρος Νικολάου και Δημήτρης Δημητρίου έστησαν την ομάδα όπως έπρεπε και με τις κινήσεις τους από τον πάγκο βοήθησαν την ομάδα να επιτεθεί περισσότερο και να αξιώσει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή την νίκη. Ελέγχονται στην αλλαγή του Τομάς στο 68ο λεπτό η οποία αποσυντόνισε την ομάδα. Όπως δήλωσε ο προπονητής μας στην διάσκεψη τύπου ήθελε έναν ποδοσφαιριστή ξεκούραστο σε εκείνο το σημείο του αγώνα για να βοηθήσει περισσότερο μεσοαμυντικά. Θεωρώ ότι ο Τομάς βοηθούσε και μεσοαμυντικα πολύ καλά μέχρι εκείνο το σημείο. Συμπερασματικά ο πάγκος μας έκανε πολύ καλή δουλειά και σήμερα. Η ομάδα ήταν καλά διαβασμένη και οι ποδοσφαιριστές μας πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο. Αυτό πιστώνεται στην τεχνική μας ηγεσία η οποία για ακόμα ένα παιχνίδι κέρδισε πόντους στα μάτια των οπαδών της ομάδας. Περιμένουμε όλοι με αγωνία τώρα το παιχνίδι με τον Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος την Τετάρτη η ώρα 7 το βράδυ με όλους τους ποδοσφαιριστές μέσα εκτός του Γκρίν. Πάμε για νίκη στο Παπαδόπουλος!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Epitelous sta teleftea match vlepoume tin pragmatiki AEK pou theloume na vlepoume oloi pistevo. Einai apo tis emfaniseis pou akomi kai na min nikisoume den enoxlei kai toso ftanei pou vlepeis tetoio paixnidi apo tous pektes mas. Mpravo. Pame me tin anorthosi se 2 match kipelou pou ilikrina den exoume na fovithoume apolitos tipota. mporoume na paroume tin prokrisi.

Akoma ena simeio anaforas gia to simerino match einai i diaitisia pou kata tin apopsi mou eitan apsogi me to karpouzi meirasmeno sta 2

Marios

Ανώνυμος είπε...

re file komotini. ektimw se jai genika simfwnw me osa grafeis. alla sobara ... 8 ston mitidi??? o anthrwpos en axaparos. en fanero pws paizei me to meso. jai epidi en mes tes faseis i kamnei faseis? en epithetikos ta gerima. prepei na skorarei. en tou perna re. na ppidisei en kserei. na kamei control me tin prwti en kserei. ftanei stin perioxi shiashiarei. exasame minimum 9 pontous pou tin ampalosini tou. gia onoma!

Ανώνυμος είπε...

pesta xrisostome

Ανώνυμος είπε...

TO APOEL HTAN KOURASMENO KAI DEN KATAFERAME NA TO KERDISOUME TZAI ESEIS KAMNETE PANAYRI. FEFKI TZAI O LOUSERO. KAMNO PROETOIMASIA NA PEKSO EGO. DEN EXOUME KATALABEI OTI EXTES SE ETSI PAIGNIDI EIXAME 1500 OPADOUS. MIA MIKRH OMADOULA THS SEIRAS EIMASTE KAI ME TETOIOUS XEIRISMOUS POU KAMNEI H DIOOIKHSH EIMASTE KAI OMADA THS PLAKAS. KALON YPNO GIATI KOIMASTE....

Ανώνυμος είπε...

re lakotrypi allou na grafis tis malakies sou, epiramen se eidisi. Antony

Ανώνυμος είπε...

Pedia, o Pintado then ine pextis na meni sto paggo tsai na mbainei allagi sto 70-80...gia to onoma tou theou. O mitidis THEN KAMNI..ama dei ta dixtia santanonete... Ean os tora itan o Pintado korifi tha ixame me tis efkeries pou eixe o Mitidis tha ixame akome 10 vathmous...na to analiso??? +2 me Ael, +3 me Apollon, +3 me Doxa tsai +2 me apoel extes. Diladi minimum 33 vathmous diladi 3os sti vathmologia. As ton xekinina ton Pintado tsai as valli to Mitidi sto 70-80 sior. En katalavo ego touti tin epimoni.... Posa prepi na xasi gia na to katalavoun oi proponites mas tsai o protos axaparos tsai i glastra tou tora. Kani pio....fonaxete re pedia tsai eseis...

Ανώνυμος είπε...

prepei nan polli to meso tou mitidi. den eksigite diaforetika. olos o kosmos vlepei pws den mporei to pallikari. epithetikos me 5% efstoxia stis telikes prospathies oute gia ton xalkanora den kamnei. jai toso en to meso tou pou akoma jai ama xanei ta axasta, anti na faei pagko na strwsei, vaftizoun ton winger. akou jiame o flwros eipe pws ediekdikan ti niki ws to telos gi afto ton afike mesa. ma thwroun pws goal en ballei? kanei olan! epiren tes efkairies tou. en kalos gia na pinei kafe sto segafredo!

Ανώνυμος είπε...

Αναπροσαρμογή στόχων μετά τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις αγαπητοί φίλοι . Τώρα στόχος είναι η . . . δεκάδα !
Για αυτό δεν θα κάτσουν οι άνθρωποι να σκάσουν αν μπαίνουν γκολς ή αν δεν μπαίνουν . . .

Ανώνυμος είπε...

φίλε Σταυρο συμφωνω στα περισσότερα με το .αρθρο σου. Ειναι καιρός όμως να πουμε και μερικες αλήθειες για τα δικά μαε παιδια. Πέρασαν 16 αγωνιστικές και το δείγμα είναι μεγάλο για να δούμε τις ικανότηρες τους\
Νέστωρας Μυτίδης. Απλα δεν μπορεί το παληκάρι. Παίκτης κορυφής που δεν μπορεί να πάρει κεφάλι, που δεν μπορεί να κατεβάσει μπάλα, που δεν μπορεί να ντριπλάρει και το σημαντικότερο δεν μπορεί να σκοράρει δεν έχει θέση στην ΑΕΚ που θέλουμε να είναι ανταγωνιστική. Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.Αν πραγματικά αγαπα την ΑΕΚ να ζητησει στο επόμενο παιχνίδι να καθίσει παγκο και ο πατέρας του να σταματήσει να βλέπει στο προσωπο του γιού του τον RAUL .Λυπηθου Νέστωρα τους συμπαίκτες σου που σκοτώνονται στο γήπεδο και τους στερείς αυτό που αξίζουν. Με τα τραπεζώματα δεν δίνεσαι παίκτης.
Κούλλης Παύλου. Φιλότιμος αλλά όχι ενδεκαδάτος. Παίκτης αλλαγής του τελευταίου 20λεπτου. Εκνευριστικός πολλές φορές με το παρακράτημα της μπάλας, αργός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν βλέπει γήπεδο και χωρίς δεξί.Μπάλα πρέπει να παίζουν όσοι αξίζουν και όχι οι παπαδες και οι τατάδες.
Λευτέρης Μέρτακκας. Σωστο παλληκάρι. Δείνει την ψυχή του στο γήπεδο. Την θέση την κερδίζει με την αξία του και τον τσαμπουκά του. ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.
Νικολας Εγγλεζου. Παίκτης αλλαγής. Δείχνει καλά στοιχεία νς winger με πολλές αδυναμίς στο αμυντικό κομμάτι.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ανεκοψαν την κατηφόρα και άρχισαν δειλα δειλα να επαναφέρουν την περηφάνια του ΑΕΚΤΖΗ. Φίλε Κε Καραπατάκη, Φίλε Κε Ντίνο και στους συνεργάτες σας συνεχίστε το έργο. Ξεριζώστε τα σάπια από την ΑΕΚ και είμαι σίγουρος ότι θα μας οδηγήσετε πολύ ψηλά στο σύντομο μέλλον. Επαναφέρτε την εποχή ΚΡΟΥΦ

Ανώνυμος είπε...

Είναι άδικο να τα ρίχνουμε όλα στον Μυτίδη αλλά οι φίλοι πιο πάνω έχουν και δίκαιο. Αρχικά δεν είμαστε ειδικοί στα του ποδοσφαίρου και ενεργούμε με το συναίσθημα. Όμως άν πάει κάποιος 'σκαουτερ' να δει τον Μυτίδη ίσως σημειώσει: 1. Τρασκελισμός=9, 2. ευελιξία=7, 3. δύναμη=6, 4, Τετ ατ Τετ=2, 5, Κεφάλι=1, Κοντρολ=2 κτλ Ε μαυτά τα δεδομένα το παλληκάρι θέλει πολλή δουλειά για να γίνει ενδεκαδάτος. Δεν είναι αρκετό ότι είναι μέσα στις φάσεις. Το σημαντικό είναι ότι σε΄όποια φάση βρεθεί είναι χαμένη.
Τέλος να πάψουμε να θριαμβολογούμε με τις εντυπώσεις που παίρνουμε. Θέλουμε τρίποντα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Έχουμε τισ δυνατότητες για εξάδα αλλά εξάδα δε θα δούμε φίλοι μου. Απλά επειδή δε μπορούμε να σκοράρουμε.
Με την Ανόρθωση (κύπελλο) δε θέλω απλά καλή εμφάνιση και χειροκρότημα. Αυτό αφήστε το για καμιά Αλκή.

Ανώνυμος είπε...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Για να είμαστε πιο δίκαιοι με τον Μυτίδη και τον Παύλου και επειδή σχολίασα (κάπως άδικα τον Μυτίδη σχετικά με το πως θα σκεφτεί ένας σκαουτερ) ρωτάτε να μάθετε πόσα παίρνουν τα παιδιά αυτά και μετά ας τους συγκρίνουμε με τους τουρίστες - Λουσέρο-Μπαγκούρα-Μόνχε και άλλους παχουλλοπληρωμένους.

Ανώνυμος είπε...

file simfono sto posa perni o mytides, polli liga, alla yia ton koulli Pavlou kala kaneis na koitaxis ti pire sto synolo apo tin AEK kai ti edose. endeiktika mexri persi to kase tou itan 9.000 poulakia, kai tou Van Djike itan 12.000, nomizo an kanis to ti edose o Van Djike kai ti pire tha eleges xalali tou. O allos omos ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κατα την δική μου πάντα άποψη, αργά η γρήγορα θα πρέπει να πέζουμε με περισσότερους κύπριους που θα έχουν και λιγότερο κασε και θα πέζουνε με πάθος για την φανέλα. Καλή η κριτική για τον Μυτίδη αλλά εγώ πιστεύω ότι ο μικρός έχει το ταλέντο αλλά χρειάζετε δουλειά. Αν έμπενε εκείνο που πέρασε και τον τερματοφύλακα του αποέλ και το έκοψαν στην γραμμή δεν θα αναφερόταν τόσο πολύ το όνομα του πιστεύω. Έιναι και σε κάποιες περιπτώσεις άτυχος. Όπως στην φάση που ανάφερα, ενώ έκανε ότι θα έκανε ένας σωστός επιθετικός στάθηκε άτυχος.
Εν πάση περιπτώση όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, άλλες λιγότερα και άλλες περισσότερα και πιστεύω ότι θα προχωρίσουν μόνο αυτές που θα χειριστούν κατάλληλα την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.
Άκουσα κάποιον φίλο του αποελ (νομίζω) στο ραδιο μιαν ημέρα και ήταν πολύ σωστός. Οι "μεγάλες" ομάδες στην κύπρο θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό και όχι αθλητισμό όπως θα έπρεπε. Γιαυτό και καταστραφήκαν οικονομικά όλες σχεδόν. Δεν γινεται να βγουν όλες πρώτες. επενδύουν πολλά το καλοκαίρι χωρίς να είναι σίγουροι αν μπορούν να αποπληρώσουν την επένδυση με αποτέλεσμα να στιβάζονται τα χρέη όταν αυτή η ομάδα δεν πάρει τίτλο ή δεν παίξει στην ευρώπη.
Πρέπει να κινούμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέσα στα οικονομικά μας πλαίσια και αν έρθει η επιτυχία καλώς που σε κάποια στιγμή θα έρθει αργά η γρήγορα.

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του θεού δε πρέπει να αφήσουμε την όμαδα αύριο μόνη της χωρίς συμπαράσταση.Γι αυτό αύριο όλοι μαζί στο skouliks stadium για τη νίκη.

1965/ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

2 παιχνίδια σε 2 εβδομαδες στο πρωταθλημα και κυπελλο (εθνικος,ανορθωση) και στα 2 ο διαιτητης (και στα δυο ο Θωμας Μουσκος) απόβαλε τον Καταλά!
Πραγματικα η ομάδα μας είναι απροστατευτη,δεν υπάρχει περιπτωση να μας αφησουν να περασουμε στους 8 αν δεν παρουμε εμεις ο κοσμος της Αεκ την κατασταση στα χερια του.

ΟΛΗ Η ΛΑΡΝΑΚΑ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΣΖ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.