News Update :

After match: ΑΕΚ - Σαλαμίνα 0-1

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Απογοήτευση. Μία και μόνο λέξη που αντικατοπτρίζει τα αισθήματα των απανταχού Αεκτζήδων. Σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την κάνει γκολ, καταφέραμε να χάσουμε. Έχουμε μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και πλέον όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται τελικοί. Το χειρότερο από όλα είναι να διαβάζει κανείς τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά το παιχνίδι ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες παρά το ότι ήταν δύσκολο να διασπάσουμε το πρέσιγκ της Σαλαμίνας, πράγμα που την χαρακτηρίζει». Ποιό χαρακτηριστικό πρέσιγκ της Σαλαμίνας κ. Ελευθερόπουλε; Ποιές πολλές ευκαιρίες έκανε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο; Σε ολόκληρη 45λεπτο είχαμε το πέναλτι και μία κεφαλιά του Καταλά που δεν κατέληξε στο τέρμα. Απορώ αν ήταν στο γήπεδο ή αν έβλεπε άλλο παιχνίδι. Αφού η Σαλαμίνα χαρακτηρίζετε για το πρέσιγκ της , ακόμα απορώ για αυτή την επισήμανση, τι έκανες για να βοηθήσεις την ομάδα σου; Κολλημένος σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που όταν σε διαβάσουν δεν έχεις διαφυγή, τι περισσότερο να περιμένουμε εμείς από την ομάδα; Δεν είμαι από αυτούς που μηδενίζουν καταστάσεις ούτε και θεωρώ ότι ξαφνικά έγινε κακός προπονητής ο Ελευθερόπουλος. Από την άλλη όμως, αυτά που είπε στην διάσκεψη τύπου είναι το λιγότερο ατυχή και εκτός κλίματος του αγώνος. Ο ίδιος φυσικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν βοήθησε την ομάδα. Τουναντίον με την αλλαγή του Γκρέγκορ στο 78ο λεπτό με τον Πιντάδο έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Καλό είναι κάποιες φορές να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες κόουτς ειδικά όταν μας βαραίνουν απόλυτα.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με κάποιες διαφοροποιήσεις. Στο τέρμα ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Νέγκρι με τους Μέρτακκα-Μαραγκό- Καταλά- Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικό χαφ ο Βαν Ντάϊκ με τους Κάστρο- Λουσέρο να αγωνίζονται μπροστά του ως εσωτερικά χαφ. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Παύλου με τον Ρέϋνα στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8ο λεπτό, ο Παύλου με φοβερή κάθετη πάσα έβγαλε τον Μυτίδη μόνο με τον Σέτκους οποίος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτυ. Ο διαιτητής πολύ σωστά έδωσε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας γιατί ο Μυτίδης δεν ήταν σε καθαρή θέση για γκολ. Ο Ρέϋνα προς έκπληξη όλων μας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτυ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Σέτκους. Πολύ κακά εκτελεσμένο πέναλτυ από τον Κολομβιανό επιθετικό. Το χαμένο πέναλτυ άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και η Σαλαμίνα σιγά σιγά ανέλαβε τα ηνία. Στο 17ο λεπτό ο Λεόν με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νέγκρι. Η ομάδα μας δεν μπορούσε να οργανωθεί και με τον Βαν Ντάϊκ σε τραγική μέρα δεν καταφέραμε να ανεβάσουμε την μπάλα σωστά από την άμυνα στην επίθεση. Η Σαλαμίνα από την πλευρά της ήταν ανούσια και η ομάδα μας είχε την τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Καταλά με κεφαλιά από πολύ κοντά μετά από κόρνερ του Παύλου να στέλνει την μπάλα έξω. Ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις και χωρίς ρυθμό κάτι που ο προπονητής μας μάλλον δεν είδε.

Με την έναρξη του 2ου μέρους η ομάδα μας μπήκε πιο ορεξάτη στο γήπεδο. Κόντρα στην ροή του αγώνα όμως η Σαλαμίνα με τον Ντομπρασίνοβιτς στο 53ο λεπτό έχασε μία καλή ευκαιρία. Στο 58ο λεπτό ο Κάστρο πέρασε εκτός και την θέση του πήρε ο Τομάς, με την ομάδα μας να απαντά στην ευκαιρία της Σαλαμίνας στο 62ο λεπτό με τον Λουσέρο από δεξιά στην περιοχή της Σαλαμίνας να πλασάρει τον Σέτκους ο οποίος απογειώθηκε στην δεξιά του γωνία και με το ένα χέρι έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 65ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μυτίδη ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σέτκους με τους αμυντικούς της Σαλαμίνας στη συνέχεια της φάσης να διώχνουν την μπάλα. Στο 68ο λεπτό ο Λεόν με εξαιρετική μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου βρήκε τον Εντιαγέ, ο τελευταίος με εξαιρετικό τακουνάκι πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νέγκρι και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1. Ο Μαραγκός στην φάση αυτή έκανε τραγική άμυνα και φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκολ που δέχεται η ομάδα. Στο 73ο λεπτό ο Λουσέρο σε άδειο τέρμα βιάστηκε να τελειώσει την φάση στέλνοντας την μπάλα με σουτ έξω και στο 78ο λεπτό ο προπονητής μας τελείωσε το παιχνίδι αποσύροντας τον Βαν Ντάϊκ, ο οποίος δεν ήταν καλός σήμερα, βάζοντας στην θέση του τον Πιντάδο. Από εκεί και πέρα η ομάδα χάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, πλάνο δεν υπήρχε, οι ποδοσφαιριστές δεν κρατούσαν τις θέσεις τους (φυσικά κανείς δεν ήξερε που έπαιζε πλέον) και η Σαλαμίνα έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να πετύχει και 2ο γκολ. Με την είσοδο του Πιντάδο στον αγωνιστικό χώρο, ο Παύλου παρέμεινε δεξί εξτρεμ, ο Πιντάδο έπαιζε πότε σέντερ φορ πότε δεκάρι με τον Ρέϋνα να αλλάζει θέσεις με τον Μυτίδη στα αριστερά της επίθεσης. Ο Λουσέρο με τον Τομάς αγωνίζονταν δίπλα δίπλα στον χώρο του κέντρου και η ομάδα πραγματικά ήταν ένα σκορποχώρι. Κανένα πλάνο, καμία τακτική στο παιχνίδι μας. Άλλη αλλαγή δεν θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει ο προπονητής μας και απορώ γιατί έχει τους άλλους ποδοσφαιριστές στον πάγκο. Ο Ιβάνκο δεν αγωνίζεται, ο Εγγλέζου παίζει για 10-15 λεπτά εάν και εφόσον αποφασίσει να τον περάσει στο γήπεδο, ο Μιχαλόπουλος δεν υπάρχει. Αν δεν τους ενεργοποιήσει όλους πώς μπορεί να αλλάξει κάτι μέσα στο γήπεδο όταν στραβώσει ένα παιχνίδι;

Χάσαμε από μία ομάδα που είχε πλάνο και παρέμεινε πιστή σε αυτό από την αρχή μέχρι το τέλος. Εμείς χάσαμε ένα πέναλτυ στο 8ο λεπτό και όλα τελειώσαν εκεί. Μου θύμισε πολύ την 1η αγωνιστική απέναντι στην Αεκ Κουκλιών το σημερινό παιχνίδι. Πολύ κακή εμφάνιση έκαναν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές μας με μερικές εκλάμψεις του Μυτίδη και του Μαγκρελασβίλι. Δεν νοείται όμως μετά από τέτοιο παιχνίδι να δηλώνει οποιοσδήποτε στο στρατόπεδο της ομάδας μας ότι ήταν ευχαριστημένος από αυτά που είδε. Είναι κρίμα να χαμηλώνουμε τόσο πολύ τις προσδοκίες μας. Η ομάδα θέλει δουλειά, πλάνο και να πιστέψει ο προπονητής το ρόστερ του. Δεν μηδενίζουμε καταστάσεις ούτε βάζουμε ταφόπλακα στις ελπίδες μας για μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Θα πρέπει όμως και οι υπέυθυνοι μέσα στην ομάδα να δουν πιο σοβαρά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και να διορθώσουν τα λάθη που έχουν γίνει. Λάθη τα οποία είναι αμέτρητα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Δεν πήγε πολλές φορές η μπάλα στην εστία του για να κάνει κάποια απόκρουση. Στην φάση του γκολ έμεινε εκτεθειμένος από την άμυνα του. Στο τελευταίο 10λεπτο έπαιζε μόνος με τους επιθετικούς της Σαλαμίνας αλλά όλοι είχαν κακά τελειώματα αφού κανείς δεν έστειλε την μπάλα προς την εστία του Νέγκρι. Τα έβαλε πολλές φορές με τους αμυντικούς του, απολύτως δικαιολογημένα, αλλά το παιχνίδι χάθηκε και σήμερα από μία κακή αμυντική συμπεριφορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΕΡΤΑΚΑΣ: Τα έδωσε όλα και σίγουρα δεν αδιαφόρησε. Με την ταχύτητα του σταμάτησε πολλές υποσχόμενες επιθετικές προσπάθειες της Σαλαμίνας επιθετικά όμως δεν βοήθησε καθόλου τον Παύλου. Σε γενικές γραμμές ήταν από τους διακριθέντες και στα 90 λεπτά αλλά αυτό δεν λέει τίποτα μετά από τέτοιο κακό αποτέλεσμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Το χειρότερο του παιχνίδι από την μέρα που ήρθε στην ομάδα μας. Όταν πήγαινε η μπάλα στα πόδια του γινόταν λάθος. Οι επιστροφές του στον Νέγκρι ήταν πολύ επικίνδυνες και στο πρώτο ημίχρονο είχε μία πολύ επικίνδυνη προβολή στο πρόσωπο αντιπάλου. Πολύ νευρικός στις κινήσεις του και χωρίς ψυχραιμία δεν βοήθησε σε κανένα σημείο την ομάδα. Στην φάση του γκολ κάνει πολύ κακή άμυνα και δίνει την δυνατότητα στον Εντιαγέ να σκοράρει. Τραγική εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΚΑΤΑΛΑ: Μέτριο παιχνίδι από τον Καταλά. Προσπάθησε σε πολλές περιπτώσεις να διορθώσει και τα λάθη του Μαραγκού αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Έχασε μία καλή ευκαιρία στο 42ο λεπτό και μετά το 0-1 πέρασε πιο μπροστά για να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Δεν ήταν ο γνωστός Καταλά και στα αρνητικά περνά και το γεγονός ότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για διαμαρτυρία. Με τους αμυντικούς που διαθέτουμε, 3 όλους και όλους, κάθε κάρτα που δέχονται είναι ενάντια στο καλό της ομάδας. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4.5/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Ο καλύτερος μας ποδοσφαιριστής σε όλο τον αγώνα. Ανέβαινε την αριστερή πλευρά συνεχώς και όλες οι επιθετικές μας προσπάθειες με εξαίρεση την φάση του πέναλτυ πέρασαν από τα πόδια του. Το έχουμε πει και άλλες φορές στο επιθετικό κομμάτι είναι εξαιρετικός στο ανασταλτικό όμως υστερεί. Στην φάση του γκολ απουσιάζει από την θέση του. Εντούτοις ήταν ο καλύτερος με διαφορά σε όλο το παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ: Περιπατητής όσο αγωνίστηκε. Έκανε κάποια κακά παιχνίδια από την μέρα που ήρθε στην Άεκ αλλά το σημερινό πρέπει να ήταν μακράν από το δεύτερο το χειρότερο του παιχνίδι. Σίγουρα δεν έχει ρυθμό στα πόδια του και του λείπουν οι αγώνες αλλά τέτοια εμφάνιση από τον Γκρέγκορ ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες δεν φανταζόμασταν. Είναι ζήτημα αν σταμάτησε 3-4 επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενουμένων. Επίσης δεν οργάνωσε το παιχνίδι της ομάδας και η πρώτη πάσα που είναι ιδιαίτερα σημαντική σε τέτοιου είδους παιχνίδια ήταν τις πλείστες φορές κακή. Στο 2ο μέρος προσπάθησε περισσότερο αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου. Η αλλαγή του όμως με τον Πιντάδο αποσυντόνισε εντελώς την ομάδα και μόνο άστοχη μπορώ να την χαρακτηρίσω. Μπορούσε να κάνει κάτι άλλο ο προπονητής μας παρά να ξεγυμνώσει το κέντρο μας μη έχοντας στο γήπεδο κάποιον που μπορεί να κρατήσει για λίγο την μπάλα. Από το σημείο που βγήκε και μετά η Σαλαμίνα μπορούσε να σκοράρει όσες φορές ήθελε φτάνει να ήταν πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί της.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΑΣΤΡΟ: Ανούσιος και πολύ φλύαρος. Σήμερα έπαιξε στην φυσική του θέση και προσωπικά τον περίμενα πολύ καλύτερο. Με μερικές καλές εκτελέσεις στημένων στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα τίποτα. Ιδιαίτερα οι μπαλιές του ήταν πολύ κακές και ο ίδιος δείχνει πολύ χαλαρός στο παιχνίδι του. Αμυντικά δεν είναι καθόλου καλός και οι επιστροφές του πολύ αργές. Έπρεπε να αποχωρήσει πολύ πιο γρήγορα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Ο μόνος που προσπαθούσε να δημιουργήσει για την ομάδα. Ζητούσε συνεχώς την μπάλα και πέρασε καλές μπαλιές στους επιθετικούς μας. Είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 62ο λεπτό και συμμετείχε στο δοκάρι του 65ου λεπτού. Στο 73ο λεπτό βιάστηκε να τελειώσει την φάση ενώ μπορούσε να κάνει καλύτερο τελείωμα. Στο τελευταίο 10λεπτο παρασύρθηκε από την κακή εικόνα της ομάδας. Είναι ο πιο ποιοτικός μας ποδοσφαιριστής αλλά θέλει βοήθειες για να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι εάν τον μεταφέρει στα άκρα θα κάνει τεράστια παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΟΥΛΛΗΣ: Μία καλή κάθετη στον Μυτίδη στο 8ο λεπτό με το οποίο κέρδισε το πέναλτυ και από εκεί και πέρα μηδεν. Ούτε μπαλιές καλές πέρασε ούτε φάσεις έβγαλε. Είχε καλές εκτελέσεις κόρνερ, ιδιαίτερα αυτή του 42ου λεπτού. Θα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί από τον Ελευθερόπουλο ούτως ώστε να δώσει πνοή στην δεξιά μας πτέρυγα η οποία επιθετικά δεν υπήρχε. Ο Μιντίκκης τον περιόρισε αισθητά και δεν μπορούσε να δημιιουργήσει ο Παύλου. Μπορούσε κατά την δική μου άποψη να τον αλλάξει πλευρά με τον Ρέϋνα ούτως ώστε να τον βάλει στο παιχνίδι ξανά. Εντούτοις δεν έκανε κάτι ο Ελευθερόπουλος για να αλλάξει την κατάσταση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΡΕΥΝΑ: Δεν την έχει την θέση του εξτρεμ. Σε 2 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί δημιούργησε μία ευκαιρία στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Δεν μπορεί να σεντράρει καλά αλλά ούτε και την καλή ντρίμπλα διαθέται για να παίξει στον 1 με 1. Σίγουρα χρειάζεται λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας αλλά και στην Κύπρο. Δεν μιλάει καν αγγλικά ο Ρέϋνα κάτι που σίγουρα τον δυσκολεύει πολύ. Δεν πιστεύω ότι αυτές είναι οι δυνατότητες του και περιμένω στην συνέχεια να τον δω να ανεβάζει την απόδοση του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Πάρα πολύ καλός ο Μυτίδης. Πίεσε πάρα πολύ μπροστά, κέρδισε το πέναλτυ και έστειλε και την μπάλα στο δοκάρι στην πιο μεγάλη ευκαιρία που είχαμε στο παιχνίδι. Ήταν ο μόνος που έμπαινε δυνατά στις φάσεις και σίγουρα ήταν η όαση της ομάδας στην επίθεση. Σταθεροποιείται σε καλές αποδόσεις και αν συνεχίσει έτσι τα γκολ θα έρθουν. Πρέπει και επιβάλλεται να αποκτήσει ουσία στην τελική προσπάθεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν βοήθησε σε κανένα σημείο. Δεν πήρε μπάλες, δεν πέρασε σωστές μπαλιές στους επιθετικούς μας και σε κανένα σημείο δεν άλλαξε την ροή του αγώνα. Κακή εμφάνιση από τον Τομάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Τίποτα και ο Πιντάδο. Σε μία υποψία καλής φάσης στο 93ο λεπτό άργησε πολύ να κάνει το σουτ με τους αμυντικούς της Σαλαμίνας να τον σταματούν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Όπως έχω πει και στον πρόλογο μου, είναι το λιγότερο ατυχής οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Σήμερα δεν παίξαμε μπάλα και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν πλάνο. Δεν του βγήκε αυτό που είχε στο μυαλό του. Το δεχόμαστε αυτό. Θα έπρεπε να αλλάξει κάτι μέσα στο γήπεδο όμως. Επιμένουμε να παίζουμε με έναν αμυντικό χαφ. Αυτό προϋποθέτει γρήγορες επιστροφές των χαφ και ένα αμυντικό χαφ που θα τρώει το γήπεδο. Ο Βαν Ντάϊκ σήμερα ήταν τραγικός αλλά και η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας είναι από την αρχή της χρονιάς άθλια. Ακόμη και στο παιχνίδι με την Αέλ που κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση μέχρι σήμερα η αμυντική μας συμπεριφορά σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πολύ κακή. Έχουμε δεχθεί γκολ σε όλα μας τα παιχνίδια με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου αν και σε εκείνο το παιχνίδι είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες η αντίπαλη ομάδα. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο. Πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα και να ενεργοποιήσει όλα του τα καλά χαρτιά που διαθέτει. Δυστυχώς στην αμυντική γραμμή δεν υπάρχουν λύσεις. Ο Μουρίγιο είναι ευπαθής στους τραυματισμούς, ο Καταλά είναι ιδιαίτερα ασταθής και ο Μαραγκός σήμερα ήταν άθλιος. Δεν υπάρχει κάποιος άλλο από πίσω και θα πρέπει να δουλέψει πολύ την συνολική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Φάσεις φτιάχνουμε, γκολ θα έρθουν αλλά όταν δεχόμαστε με τόση ευκολία γκολ δεν έχουμε καμία τύχη. Περιμένω από το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη να δω μεγάλη βελτίωση της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

16 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε για την πολύ σωστή σου ανάλυση. Δε ξέρω με τι ασχολείσε και ποιός είσαι αλλά κατέχεις το θέμα. Ήθελα να διαβάσω την ανάλυσή σου για τον Μαραγκό μαζί με τους υπόλοιπους και συμφωνούμε απόλυτα. Είσαι ο μόνος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και σωστά μάλιστα. Λαμβάνοντας υπόψη και την ώρα που έγραψες την ανάλυση, τότε χίλια μπράβο. Ελπίζω τα σχόλια σου να τα διαβάζουν και οι απόντες παίχτες μας και ο προπονητής, Δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα ο Σκοπελίτης. Ούτε ξέρω αν είχαν ¨αρνηθεί" να εκτελέσουν το πέναλτυ ένας εκ των Λουσέρο, Κάστρο ή Πάυλου!!! Όμως γιατί ο ΡέΙνα που δεν έχει ακόμη εγκλιματιστεί στην ομάδα? Εάν προηγούμασταν στο σκόρ, ΝΑΙ ίσως θα έδινα την ευκαρία στον Ρεϊνα για σκοπούς ψυχωλογίας, Εκείνο το χαμένο πέναλτυ όμως τον αποτελείωσε στο υπόλοιπο παιχνίδι. Ήταν όμως το 9ο' λεπτό, Με άλλα 81 λεπτά παιχνιδιού, η ομάδα γιατί επηρεάστηκε? Ίσως θα μπορούσες να αναλάβεις την απαρχαιομένη και ανύπαρκτη ιστοσελίδα της ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

'ΚΥΡΙΕ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΕ ΞΣΕΡΑΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΑΚΚΕΤΑΡΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!!!!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ....., ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ. 'ΚΥΡΙΕ' ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ... ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΔΙΟΥΚΟΥΝΤΕΣ.

Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ????????? ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ. ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ..... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

οταν παιζοθμε καλα δεν γραφετε τιποτα τωρα φοναζετε ολοι. μετα το ντερπισε ΓΣΠ και τσιρειο λεγατε οτι ο προπονητης στηνει τη ομαδα εκπληκτικα και πεζουμε επιθετικο ποδοσφαιρο. τωρα δεν σας κανει. τι φταιει αν χανοθμε καθε παιχνειδη πολες απιστεθτες ευκαιριες ιδικα ο μυτιδης φετος εχασα απιστευτες ευκαιριες

Ανώνυμος είπε...

DEN MPOREIS NA EXEIS PROPONHTH SYNOMHLIKWN TWN PAIKTWN, KAI AYTO EINAI KANONAS APARABATOS PLHN TTHS BARCELONAS - AEK. POTE MOU DEN TON H8ELA STHN OMADA 1:43.

Ανώνυμος είπε...

a eftaikse o mytides twra re 1-43. ma eisai sobaros...

Ανώνυμος είπε...

Ειμασταν απαραδεκτοι. Οταν μια σαλαμινα δεν μπορουμε να νικησουμε σπιτι μας να παμε να πνιγουμε. Μηπως εχουμε το συνδομο μικρης ομαδας που παιζει φοβερο ποδοσφαιρο με τους μεγαλους και σκατονει τα με τους μικρους; Γιατι κατι τετοιο μου θυμιζει φετος η ομαδα. Κριμα για εμας που παμε στο γηπεδο και βλεπουμε την ομαδα μας να μην εχει ουτε αρχη ουτε τελος. ΤΡΑΓΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

PISTEYO OTI PREPI NA ALLAXI TO SISTIMA KAI NA PAIXOUME ME 2 KOFTES (SKOPELITIS KAI Βαν Ντάϊκ ) KAI OXI ME ENA .AFOY I AMINA MAS EINAI EBALOTI PREPIEPIBALLETE ME 2 KOFTES KAI ENA ENA EK TON TOMAS H KASTRO MPROSTA TOY .FORZA AEKKARA
LOUIGI.....

Ανώνυμος είπε...

Ipomoni aektzides...se ena mina file 10:05 kai 4:36 alla th lete pistepste me!minete konta st omada kai stamatate n klegeste!

Ανώνυμος είπε...

Pou ine o palios gregkor..eleftheropoule fie narty o larkou p en aektsys jiolas

Ανώνυμος είπε...

Ε τζαι πίου ρε 8:05 που ο Λάρκου εν Αεκτζής! Μα ότι θέλετε λαλείτε;

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε Δημήτρη ή Λούη Στεφανή

Ανώνυμος είπε...

Κάτι άσχετο ρε κοπέλια, πώς γίνεται να έχει στο μπλογκ διαφήμιση για σελίδα του αποελ?

Ανώνυμος είπε...

en tes elegxei to blogg re. en diafimiseis tis google. oti plirwsoun sti google to balei i google k emganizete se kipriaka blogg

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος τραυματισμός του Τζίεσον Δημητρίου προκαλεί πονοκέφαλο στην ομάδα της Αμμοχώστου που τον χάνει για όλο τον Νοέμβριο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής στέκεται για μια ακόμη φορά άτυχος και δείχνει πόσο ευπαθείς είναι στους τραυματισμούς. Ένα πουλάκι όταν απέκτησε η Ανόρθωση τον Τζέισον, μου είπε: «Καλά, τον γιατρό της ΑΕΚ ούτε που τον ρώτησαν σε τι κατάσταση είναι ο Τζέισον μετά από δυο σοβαρούς τραυματισμούς. Είναι παικταράς αλλά δεν θα απαλλαγεί εύκολα από τους τραυματισμούς του». Ο Νεκατώστρας

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΟΚΟ ΣΑΙΤ, ΤΟ PROTATHLIMA, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΣΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΛΕΓΩΜΕΝΗ 'ΠΑΡΑΓΚΑ' ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ. ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΜΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΕΡΓΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.