News Update :

ΑEK-ΕΝΠ: After - Match

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η Αεκάρα μας βρίσκεται στους 4 του κυπέλου. Μετά από ένα δύσκολο και αγχωτικό παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη με πρόκριση με 2-0 απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Η ομάδα έδωσε πολλές δυνάμεις στο γήπεδο και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσε να σκοράρει πολλά περισσότερα γκολ.

Ο προπονητής μας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Χαϊμοφ κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά τους Μέρτακκα-Σεράν-Καταλά-Ντε Κλέρ. Στο χώρο του κέντρου οι Βαν Ντάϊκ-Μαραγκός-Τομάς. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Ντα Σίβα με αριστερό εξτρέμ τον Μάτσι. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τσάντο.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε 2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 17ο λεπτό με τον Μαραγκό και στο 27ο λεπτό με τον Μάτσι. Στο 34ο λεπτό ο Μάτσι έφυγε μόνος από οριακή θέση offside, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο βοηθός σήκωσε την σημαιούλα του. Αυτό το σφύριγμα δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές μας που συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα και έχασαν ακόμα 2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τους Μάτσι και Τσάντο.

Στο 2ο μέρος μπήκαμε νωθρά και παρολίγο να το πληρώσουμε με το δοκάρι του Μιρντάκοβιτς, 5 λεπτά αργότερα όμως ο Ντα Σίλβα με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκόρ. Στο 77ο λεπτό ο Ντα Σίλβα απώλεσε ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία και μετά την κόκκινη που δέχθηκε ο Σταθάκης στο 91ο λεπτό ο Πιντάδο στο 92ο λεπτό πέτυχε το τελικό 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο με την ομάδα να είναι καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Σήμερα φανήκαμε λίγο κουρασμένοι και αυτό είναι φυσιολογικό μετά από τόσα δυνατά παιχνίδια που δώσαμε. Ο στόχος επιτεύχθει και τώρα περιμένουμε την κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ
ΧΑΙΜΟΦ: Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε καμία περίπτωση. Εντούτοις έδειξε για ακόμα μία φορά την αδυναμία του στο ψηλό παιχνίδι και είχε κάποια προβλήματα με τα στημένα για ακόμα μία φορά. Δεν νοείται να στέλνει την μπάλα απευθείας άουτ μετά από ελεύθερο κτύπημα. Δεν δικαιολογείται. Ελπίζουμε να πιάσει ένα σταθερό ρυθμό και να τον κρατήσει μέχρι τέλους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10
MΕΡΤΑΚΚΑΣ: Ο Μέρτακκας για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Κράτησε τον χώρο του στην άμυνα και δεν δεχθήκαμε επιθέσεις από την πλευρά. Έδωσε σωστές πάσες και όποτε μπορούσε ανέβαινε. Θα το επαναλάβουμε για ακόμα μία φορά ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να βρεί ρυθμό. Είναι μία πολύ καλή λύση για τα άκρα της άμυνας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10
ΚΑΤΑΛΑ: Ήταν απροσπέλαστος για ακόμα ένα παιχνίδι. Στην μεγάλη φάση του Μιρντάκοβιτς ‘τρώει’ την ντρίμπλα από τον σέρβο και ίσως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Εκτός αυτού όμως ήταν αψεγάδιαστος και δυστυχώς θα τον στερηθούμε το Σάββατο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10
ΣΕΡΑΝ: Κορυφαίος της αμυντικής μας γραμμής τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Έχει γερά πνευμόνια και διακρίνεται για την ταχύτητα του. Είναι σταθερά καλός και δυστυχώς θα τον στερηθούμε και αυτόν το Σάββατο
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10
ΝΤΕ ΚΛΕΡ: Για ακόμα ένα παιχνίδι όργωσε την αριστερή πλευρά. Έδωσε πολλές μονομαχίες με τους παίκτες της Ένωσης και ανέβασε την ομάδα στην επίθεση πάμπολλές φορές. Είναι το ποιοτικότερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος και με αυτόν στα καλά του η ομάδα ανεβάζει επίπεδο. Εξαιρετικός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10
ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ: Έκανε πολύ μεστό παιχνίδι. Είχε ελάχιστες λανθασμένες μεταβιβάσεις και έκλεισε πολλούς χώρους στον άξονα. Μαζί με τον Μαραγκό συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο και με την ικανότητα που τον διακρίνει να μυρίζεται τις φάσεις αιφνιδιάζει τον αντίπαλο και κερδίζει μέτρα στο γήπεδο για την ομάδα μας. Πολύ καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10
ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Αψεγάδιαστο παιχνίδι και σίγουρα ο κορυφαίος! Έτρεχε για όλους και δεν σταμάτησε λεπτό να παλεύει. Είναι φοβερά παθιασμένος και γουστάρει να παίζει για την ομάδα. Με αυτόν σε τόσο καλή κατάσταση δεν φοβόμαστε τίποτα. Εξαιρετικός ο Μαραγκός στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10
ΤΟΜΑΣ: Προσπάθησε να κρατήσει μπάλα. Ήταν κινητικός αλλά δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Θα λέγαμε ότι έκανε μία μέτρια εμφάνιση και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθεί. Τον κράτησε μέχρι το τέλος μέσα ο προπονητής μας και αυτό δείχνει ότι τον υπολογίζει πολύ. Θα πρέπει όμως να ανεβάσει απόδοση σύντομα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10
ΜΑΤΣΙ: Μαζί με τον Μαραγκό ήταν οι καλύτεροι. Πολύ κινητικός και μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας που δημιουργήθηκαν μέχρι την έξοδο του. Είναι φοβερός ποδοσφαιριστής και δίνει το κάτι παραπάνω στο 1 με 1. Είναι ένα σημείο που υστερούμε σαν ομάδα και μόνο ο Μάτσι το έχει. Είναι σταθερά καλός και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ σήμερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10
ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ: Έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Μπορεί να μην φάνηκε πολύ σήμερα όμως πέτυχε το γκολ από το σημείο του πέναλτυ το οποίο ο ίδιος κέρδισε. Τα λόγια είναι φτώχεια για τον Άλεξ. Δεν χρειάζονται περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10
ΤΣΑΝΤΟ: Θα τον χαρακτήριζα για ακόμα ένα παιχνίδι μέτριο. Δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε και έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες στον αέρα. Έτρεξε πολύ, προσπάθησε και βοήθησε στα μαρκαρίσματα εντούτοις φαίνεται να μην είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζουμε να ανέβει σύντομα γιατί τον έχουμε ανάγκη και είναι πολύ σημαντικός στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10
ΠΑΛΙΤΣ: Βοήθησε με την είσοδο του να κρατήσουμε μπάλα. Πέρασε την μπαλιά στον Πιντάδο για το 2-0 και προσπάθησε να βοηθήσει στο ανέβασμα της ομάδας. Έχει πολύ καλά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής του λείπει όμως η σταθερότητα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΜΕΡΣΙΟ: Έδωσε βοήθειες και ανάσες στην ομάδα. Ανέβασε την ομάδα ψηλά όποτε μπορούσε και έδειξε ότι έχει εγκλιματιστεί για τα καλά πλέον. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και στην δύσκολη συνέχεια είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει πολύ περισσότερο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΠΙΝΤΑΔΟ: Σε 3 λεπτά πετυχαίνει γκολ. Κάνει κίνηση σέντερ φορ και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα μετά από την εξαιρετική μπαλιά του Πάλιτς. Ο καλός Πιντάδο δεν πρέπει να βγαίνει από την 11άδα. Είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Κύπρο και όχι μόνο στην Άεκ. Με μία λέξη RESPECT!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Δεν άλλαξε πολλά ο προπονηταράς μας. Άφησε εκτός τον Μέρσιο και πέρασε στο γήπεδο από την αρχή τον υπερπολύτιμο Μάτσι. Η ομάδα είχε πλάνο, κράτησε μπάλα και έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα. Όλα λειτούργησαν καλά με εξαίρεση το 10λεπτο από το 45ο λεπτό μέχρι και το 55ο. Θα μπορούσε να κάνει λίγο πιο γρήγορα τις αλλαγές του γιατί φαινόταν ότι η ομάδα ήθελε φρεσκάρισμα και θα επιμείνουμε ακόμα μία φορά για την αλλαγή Τσάντο-Πιντάδο. Θα μπορούσε να βάλει τον Πιντάδο πιο γρήγορα για να κρατήσει μπάλα και να σκοτώσουμε το παιχνίδι σε μία αντεπίθεση.

Συμπερασματικά όμως ο Ραν Μπεν Σιμόν κέρδισε τον αγώνα χωρίς πολύ μεγάλη δυσκολία και αυτό που πρέπει να κάνει τώρα είναι να ετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου το οποίο είναι το πιο κρίσιμο της σαιζόν μέχρι το επόμενο! Δεν θα έχει τους Καταλά-Σεράν στην διάθεση του και καλεί να βρεί την ενδεδειγμένη λύση για το ποιός θα παίξει δίπλα από τον Μουρίγιο. Λέτε να έφτασε η ώρα του Λίνσεν; Αναμένουμε με αγωνία!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

FARAO είπε...

Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΙΑΝΥΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΓΙΟ ΤΟΝ ΛΙΝΣΕΝ.ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΤΑΚΚΑΣ..ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΚΡΙΝ..ΠΑΛΙ ΠΕΝΙΧΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

e pedkia poli sosto t arthro sas... simfono se OLA!!!
prepi omos na piite j kati gia ton kosmo mas pu gia akoma 1 fora den edose t paron tu alla ute palmo osi itan eki....
katalavete to oti i pektes xanun to i8iko kai to pathos tus otan vlepun mia adia kerkida!
simera omos OLOI LEFKOSIA STON AGONA TELIKO ME TIN ETHA gia na spro3ume tin omada mas stus telikus!!!
vamos AEKARAAA

Ανώνυμος είπε...

file 9.32 den nomizo xafnika apo tin kerkida tha ton vali basiko ton linson o kirios simon. stopper tha pexi kata tin gnomi mou eite o green eite o van ntaik (mercio kai marangos kentro).

thelo na po tris lexis gia ton kosmo mas. mizeroi, oudeteroi kai arnitiki kai se palmo kai se parousia.

an tha vathmologoume pextes ego protino na iste pio austiri. gia paradigma o tsanto xtes itan kakos. ena pentari tha itan pio sosto. oxi pos exo parapona apo ton sinkekrimeno pexti. pros theou. apla milo gia tin bathmologisi sas.

to kalitero pexnithi tou marangou me tin fanela tis aek. kai o marangos kai o van ntaik alla kai o katala ine se poli kali forma. o matchi ine ligo piso sto telioma ton fasion eno o nta silva..sinexizi na kani orgia!

marangos kai nta silva prepei na ipograpsoun oso to sintomotero ginete. alimono an xasoume aftous tous 2 pextes.

me olon ton sevasmo pros ton antipalo..iparxi megali diafora se epipedo ton 2 omadon. porouse to proto imixrono na telione 2 - 0 kai na ixame ena skore 4 - 0, 4 - 1 sto telos tou agona. kamia sinkrisi stin dinamikotita ton dio omadon kai afto tha fani kai to savvato.

Ανώνυμος είπε...

diafono katheta me ton pintado pou mas peripezei tous telefteous mines. Chando kai mono chando. Poli pio maxitikos poli pio gera pnevmonia kai as min exei toso to goal sto aima tou oso o pintado. Tixeo pou opote paizei o chando kanoume 4-5 faseis perissotero?

Episis gia to savato elpizo na paiksei o linssen san center back. prosopika oses fores ekame o linnsen kali emfanisi (metrimenes sta daktila tou enos xeriou diladi) epekse sto kentro tis aminas. Xilies fores linnsen sto kentro tis aminas para mertakas

Ανώνυμος είπε...

FILE 5:05 O PINTADO EINAI KILLER! TELEIA KAI PAVLA, DEN PROKEITAI NA VROUME ETSI EPITHETIKO KSANA, KALOS O CHADO ALLA O PINTADO EINAI 35 XRONWN KAI O ALLOS 26, GIA TA GERA PNEVMONIA POU EIPES...

Ανώνυμος είπε...

ine gelio pos kataferoume na vgaloume ta matia mas moni mas. file mou o pindato agapa tin aek kai den mas peripezi katholou. sto gipetho xtes arxisan mourmourita mesa sto kosmo mas gia ton tsanto. akouga kai opadous mas xtes na fonazoun pindato. pextaras kai o pindato kai o tsanto. paromei pextes kai i dio alla o pindato kouvala megali empiria kai exi spouthea kariera. omos roto aftou pou kanoun kako ston tsanto fonazontas pindato sto gipetho.

pou itan o pindato kai ti ekame me tin ael vasikos gia 70lepta sto tsireio? pou itan o pindato me to apoel vasikos? xexasame eukola tin goalara tou tsanto me tin axna.

aste ton proponiti na vazi afton pou theli kai na kani tin allagi tou opote theli. o tsanto epeze otan to paralimni prosexe na men dexti goal kai den itan kalos. o pindato mpike otan to paralimni den ixe amintiko stin amina.

men simperifereste esti san opadous mikris omada kai na sinkrinete pextes mas. ine kai oi dio pextaraes.

o pindato den itan kalos me ael kai apoel o tsanto den itan kalos me ano kai paralimni. men dialegete pextes. AEK PANO APO OLA.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.