News Update :

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...!

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Με δυσκολία γράφω αυτές τις γραμμές. Δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω είναι θυμός ή πίκρα. Αλλιώς φανταζόμουν το βράδυ της Κυριακής και αλλιώς μου βγήκε. Η ομάδα μας σήμερα, μας στεναχώρησε και μας πίκρανε. Αρκετούς τους προκάλεσε και θυμό. Η εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική και η αγωνιστική καθίζηση του δευτέρου ημιχρόνου, ξύπνησε εφιάλτες του μακρινού παρελθόντος! Η ομάδα μας πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της για φέτος και το πλήρωσε.

Θα προσπαθήσω να αποτυπώσω τα αίτια της ήττας και να τα επεκτείνω στα επαναλαμβανόμενα λάθη που παρατηρούνται στα τελευταία παιχνίδια:


  • Αρκετοί παίκτες έχουν αισθητά πεσμένη απόδοση σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές. Ειδικά ο Πάλιτς σήμερα απογοήτευσε, το ίδιο και ο Φαράν που μάλλον θεωρεί πως η ομάδα είναι το χόμπι του και η ζωγραφική η δουλειά του. Σήμερα δεν θα ήταν άδικο να τον χαρακτηρίσουμε περιπατητή και αδιάφορο. Αν συνεχίσει με τα ίδια μυαλά, καλό θα ήταν να αποχωρήσει από την ομάδα και δώσει χώρο σε παίκτες που πραγματικά γουστάρουν την ομάδα και θέλουν να αγωνίζονται με τη φανέλα της. Ας παραδειγματιστεί από τον Μάτσι, που από την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι, με πείσμα και δουλειά, έγινε πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή της ομάδας. Σήμερα, τραγική ήταν και η εμφάνιση του Παύλου. Το τρέξιμο δεν σημαίνει απαραίτητα και προσφορά στην ομάδα. Ο δε ατομισμός και η απελπισμένη προσπάθεια να γίνεις ήρωας εις βάρος του συλλογικού καλού, δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Φυσικά δεν λησμονείται ούτε παραγράφεται η προσφορά του στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά σήμερα έκανε κακή εμφάνιση. Λανθασμένες επιθετικές επιλογές, λάθος μεταβιβάσεις σε επικίνδυνα σημεία, άσχημες εκτελέσεις κλπ. Φυσικά το ναυάγιο περιλάμβανε όλη την ομάδα, απλά οι προαναφερθέντες, σήμερα, «έβγαζαν μάτι».   
  • Η έλλειψη δεύτερου αξιόπιστου επιθετικού περιοχής μας προκάλεσε ανησυχία το καλοκαίρι. Πλέον γίνεται αντιληπτό πως οι φόβοι και επιφυλάξεις μας, δυστυχώς δικαιώνονται. Μετά τον Πιντάδο το χάος! Ο Μυτίδης δεν δείχνει να μπορεί και σήμερα μάλλον κατάστρεφε παρά δημιουργούσε. Ίσως να δικαιολογείται η τραγική του εμφάνιση, ως απότοκο του τραυματισμού που τον άφησε έξω για μεγάλο διάστημα, αλλά σήμερα ήταν αλλού γι' αλλού. Χωρίς πάθος, καμιά κερδισμένη μονομαχία, καμιά κεφαλιά, καμιά τελική φάση. Αν ο επιθετικός σου δεν μπορεί να κάνει τα στοιχειώδη, προφανώς δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται πως δεν παίρνει ευκαιρίες!
  • Η άμυνα της ομάδας και γενικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας, από πλεονέκτημα και γερό ατού, εξελίσσεται στην αχίλλειο πτέρνα της ομάδας. Τα πλείστα γκολ που έχουμε δεχθεί (και τα δύο σημερινά) οφείλονται σε λάθη της αμυντικής γραμμής που θυμίζουν παιδική χαρά. Παράλληλες πάσες σε αντίπαλους επιθετικούς, που είναι «πάρε βάλε». Και το χειρότερο είναι πως τα λάθη επαναλαμβάνονται και τα γκολ που δεχόμαστε μοιάζουν σαν σταγόνες νερού.
  • Αποδεικνύεται πως ο Φαν Ντάικ είναι ο στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Η παρουσία του δεσπόζει στο κέντρο και στην ουσία το παιχνίδι της ομάδας περνά από τα πόδια του. Το κακό είναι πως η ομάδα δείχνει εξάρτηση στην παρουσία του (στοιχείο που παρατηρήθηκε και πέρσι), με αποτέλεσμα στα παιχνίδια που λείπει, το κέντρο να είναι ανύπαρκτο και οι γραμμές ασύνδετες. Σήμερα φάνηκε πόσο μάγκα κάνει τον Μαραγκό η παρουσία του Φαν Ντάικ, μιας και ο Μαραγκός ήταν κι αυτός ανάμεσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές και υστέρησε σημαντικά σε σχέση με τα παιχνίδια που είχε δίπλα του τον Ολλανδό.
  • Σήμερα έγιναν και προπονητικά λάθη που προφανώς στοίχησαν. Η επιλογή του προπονητή να αγωνιστεί με ένα αμυντικό χαφ, αποδείχθηκε λανθασμένη, μιας και δεχθήκαμε ουκ ολίγες επιθέσεις και αντεπιθέσεις. Οι επιστροφές της ομάδας ήταν τραγικές και η ομάδα έδειξε αδιάβαστη ή απροετοίμαστη. Η εμμονή στον Ζιλέ επίσης αποδείχθηκε λανθασμένη, μιας και δεν βοήθησε για ακόμη ένα παιχνίδι. Αν και ο Ντε Κλερ μάλλον θα μας αφήσει το Γενάρη, σίγουρα μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, τόσο λόγω ποιότητας, όσο και λόγω εμπειρίας. Ο προπονητής μας, άργησε επίσης να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις με αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να μην υπάρχουμε στο γήπεδο. Η Δόξα μας προειδοποίησε από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως ο Ντάεμεν ή ακόμη και ο Λίνσεν να σουλούπωναν κάπως την κατάσταση. Ο δε Ντα Σίλβα δεν έπρεπε να αντικατασταθεί, μιας και στο σημείο που βγήκε ήταν ο κορυφαίος της ομάδας μαζί με τον Μάτσι. Από την αλλαγή του και έπειτα, η ομάδα παραδόθηκε στις ορέξεις της Δόξας και ο Μάτσι χάθηκε. Η ομάδα επίσης δεν αντέδρασε στην ισοφάριση και για πρώτη φορά είδαμε τους παίκτες μας να μην έχουν καθαρό μυαλό να επιτεθούν. Δεν είναι τυχαίο πως μετά την ισοφάριση, η πρώτη και τελευταία μας ευκαιρία είναι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Τέλος, η Δόξα δύο επικίνδυνους παίκτες έχει (Φερνάντες και Φοφανά) και η ομάδα μας δεν έδειξε έτοιμη ή ικανή να τους αντιμετωπίσει, με αποτέλεσμα να τρομοκρατήσουν πολλάκις την προβληματική (σήμερα) αμυντική μας γραμμή.


Ξεκαθαρίζω, πως τα προαναφερθέντα δεν αποτελούν «κατηγορώ» για την ομάδα ή επίρριψη – καταμερισμό ευθυνών. Σκοπό έχουν να προβληματίσουν και ίσως να προσθέσουν στον ήδη υπάρχων προβληματισμό όλων μας. Στο κάτω κάτω, οι ίδιοι παίκτες μας ανέβασαν στον έβδομο ουρανό και ο ίδιος προπονητής μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας από την ομάδα μοντέλο που έφτιαξε. Είναι γελοίο και άδικο εν μια νυκτί να μηδενίσουμε τα πάντα, παρά την πίκρα μας. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πετύχει τους στόχους της. Το χαστούκι στο σημερινό παιχνίδι, ήταν δυνατό, αλλά μπορεί να είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Ένα είδος αφύπνισης για την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια.   

Η ομάδα οφείλει να αφήσει πίσω το παιχνίδι με τη Δόξα, γιατί αν κολλήσει στα «γιατί» και τα «αν» θα χάσει το τρένο. Το ίδιο θεωρώ πως ισχύει και για τους οπαδούς. Θέλω να πιστεύω πως οι αποδοκιμασίες στο τέλος, δεν είναι δείγμα αχαριστίας, αλλά έκφραση στιγμιαίας πίκρας και τίποτα περισσότερο. Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο. Με 'μας δίπλα της, σίγουρα θα ξανασηκωθεί. Χάθηκε μια μάχη αδέρφια. Ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πίστη.

ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚαρα στα δύσκολα!!! 



Share this Article on :

27 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

O FOFANA TON IANOUARIO ENTASETE STIN AEK LARNAKOS... KAI O NOON NOEITO....

Ανώνυμος είπε...

Eixame tin xeiroteri mas fetini emfanisi kai afto to ekmetalleftike kai o Trattos sti fasi tou protou goal afou den edose to fanero xeri sto ksekinima tis fasis.

Afti einai kai i megali mas diafora me tis alles omades pou vriskontai stis 6 protes theseis

H Omonoia proxtes dextike goal kai to akirosan tis Salaminas os epithetiko faoul.
O Apollonas gia defteri agonistiki vazei goal offside.
To Apoel perasmeni vdomada stin Papho pire ena aniparkto penalty sto 44 apo ton Tratto kai pire to mats


Emas pote den tha mas voithisei kanenas.Na paizo GSZ tin Doxa kai na me paizoun 60 - 40 enantion.

To mats simera fisika den leo oti to xasame apo tin diaitisia alla apo to stisimo tis omadas kai tin allagi tou Da Silva.

Ara oi paixtes mas prepei na kseroun oti gia na paroun vathmous prepei na paizoun mpala kathe vdomada.

As afisoun piso afti tin tragiki emfanisi
kai elpizo na tous do ananeomenous me tin Alki

Tipota den xathike

Petros

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι η αλλαγή του Ντα Σλιλβα ήταν η αρχή του τέλους. Ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ομάδας. Απο την αρχή παίζαμε με 10 παίκτες, ο Κούλλης Πάυλου φέτος δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα(ειδικά σαν βασικός). Ο άνθρωπος έχει πολλά περιττά κιλά και αυτό φάνηκε σε όλα τα παιγνίδια που έπεξε. Πάντα χαρακτηριζόταν για την μαχητικότητα του και την σβελτάδα του, κάτι που φέτος δεν ΕΧΕΙ. Τα τρεξίματα του είναι σαν να βλέπεις ταινία σε αργή κίνηση. Όταν το φτερό είναι αργό τι να το κάνεις.
Ο Ζιλέτ δεν κάνει για την ομάδα, κάνει πολλά αβίαστα λάθη και δεν εμπνέει σιγουριά. Ο Χαίμοφ όταν πιάσει μπάλα με τα πόδια είναι κίνδυνος θάνατος προπάντων όταν το αμιντικό δύδιμο δεν είναι στην μέρα του. Θέλουμε ένα centrefore ολκής, δεν βγάζουμε το πρωτάθλημα μόνο με Πιντάδο και τον άπειρο Μυτίδη.
Ο Ιάπωνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά φάνηκε πολύ λίγος, ούτε αυτός κάνει για την ομάδα.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ήττα θα ταρακουνίσει όλη την ομάδα, διαφορετικά θα δούμε το ίδιο έργο και με την ΑΛΚΗ.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

EDEKTIKAME 3 ITTES STO GSZ ME TON IDIO AKRIVOS TROPO!!
O SIMON AS TO DI AUTO PARA NA LEEI TA IDIA KATHE VDOMADA.
PROIGOUMASTE EKTES KAI AFINOUME TI DOXA NA VGENI STIN ANTEPITHESI! AS KRATISOUME MPALA AS KATASTREPSOUME KAI ENA PAIXNIDI GIA TO APOTELESMA!
AS ELPISOUME OTI THA GINOUN SOSTES KINISIS TO GENARI DIOTI DISTIHOS GIA TIN TETRADA IPARHOUN POLLES OMADES.
KK

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Για ακόμη μια αγωνιστική είδαμε τα ίδια λάθη: να αποχωρεί ο Ντα Σίλβα, να εισέρχεται ο Φαράν, να παίζει ο Κούλλης και να μην παίζει, να βάζουμε γκολ και να μην ενισχύουμε το κέντρο με δεύτερο κόφτη γιατί είμαστε και πολύ λαρτζ ομάδα. Α, και να μην μπορούμε να βρούμε άξιο αντικαταστάτη του Πιντάδο, γιατί, αν και δεν είναι ο μόνος παίκτης που σκοράρει, κρατάει συνεχώς απασχολημένη την αντίπαλη άμυνα. Ο κ. Σιμόν πρέπει να προβληματιστεί σοβαρά (πράγμα που πιστεύω ότι ήδη κάνει) για αυτές τις εμφανίσεις. Αυτά για το αγωνιστικό μέρος.

Πάμε τώρα στο οπαδικό και την οτιδήποτε άλλο εκτός από φιλΑΕΚτζήδικη συμπεριφορά κάποιων οπαδών που βρίσκονταν χθες στο γήπεδο. Δεν μπορώ ούτε καν να εξηγήσω το θυμό που ένιωσα βλέποντας κάποια ζώα να πετούν αντικείμενα και να βρίζουν παίχτες και προπονητή. Είναι αυτή συμπεριφορά ρε; Σαν δεν ντρέπεστε λίγο. Τι; Όταν η ομάδα ήταν αήττητη είχαμε τον καλύτερο προπονητή και τώρα ξαφνικά μας βγήκε σκάρτος; Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι (κάποια από) τα συγκεκριμένα ζώα είναι τα ίδια που είδαν τα ίδια λάθη στο Παραλίμνι αλλά ήξεραν να ζητήσουν και "όλε" και να ανάψουν και φωτοβολίδες και να πανηγυρίσουν ξέφρενα λες και κερδίσαμε κανένα κύπελλο. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Είμαστε πολύ αχάριστοι και με αυτή τη συμπεριφορά δεν μας αξίζει τίποτα. Προτιμήστε κύριοι να κάτσετε σπίτι στους καναπέδες σας όπως κάνατε τόσα χρόνια που στις κερκίδες ήμασταν όλοι κι όλοι καμιά 500 οπαδοί (στις καλές μας μέρες) και χειροκροτούσαμε την προσπάθεια. Αν είναι για να έρχεστε τώρα που η ομάδα κάνει μια καλή χρονιά και με την πρώτη αναποδιά να προπηλακίζετε και να ρίχνετε και την ψυχολογία των παικτών να μας λείπει.

Υ.Γ.: Καλείται ο "κύριος" που έβριζε τον Κούλλη όταν ο δεύτερος αποχωρούσε για τα αποδυτήρια να μας κάνει τη χάρη και να ξεκουμπιστεί. Δεν είσαι ο μόνος που θύμωσες με την απόδοσή του αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε ΑΕΚΤζή. Αυτά τα έκανε πριν δυο χρόνια η ανο και εμείς τα καταδικάζαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι. Αυτό μας έλειψε τώρα. Να συμπεριφερόμαστε σαν σκουλήκια.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε 7:43! Ειδικά για το ΥΓ!
Αυτό μας κάνει ΑΕΚ!
Ότι δηλαδή πιστεύουμε και φωνάζουμε ΑΕΚ στα ωραία μας ΑΕΚάρα στα δύσκολα!
Δεν θα καταντίσουμε τώρα σαν τα σιχαμερά σκουλήκια.
Και για να μην παρεξηγηθώ συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Ο Κούλλης δείχνει σε κάθε παιχνίδι φιλότιμο αλλά άμα δεν σε βοηθά ο ατομικισμός σου και το κορμί σου (ναι έχει πάρει αρκετά κιλά) δεν μου φτάνεις ρε φίλε.
Σε γουστάρω που προσπαθείς αλλά προσπαθείς λάθος! Τώρα να μου πεις να βάζω μέσα Ντε Κλέρ και Μουρίγιο και ας κάνουν τους βεντετισμούς τους και τα παραπτώματά τους;;; Τί παράδειγμα δίνω; Από την άλλη όμως να βάζω τα "καλά παιδιά" και να μήν μου παίζουν;
Προτιμώ τα "κακά" παιδιά να πληρώνουν τις ατασθαλείες τους σε χρήμα (που θα πονέσει και το τζεπάκι τους) παρά να τους δίνω το μηνιάτικο και να κάθονται στον πάγκο τιμωρία!
Τί είδους τιμωρία είναι αυτή; Προς ποιον;
Μάλλον προς την ομάδα και τα αποτελέσματα νομίζω.
Ίσως και να κάνω λάθος.... εσείς τί νομίζετε;
Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω και άλλες σκέψεις σε σχέση με αυτό το θέμα.

Εν κατακλείδι, μακάρι με την νέα σεζόν να μπορέσει η διοίκησή μας να απαλλαγεί από άχρηστα συμβόλαια χωρίς κόστη για εμάς (βλέπε Λίνσεν, Άντολεκ - αλήθεια ποιος θυμάται αυτό το όνομα που πληρώνουμε να κάθεται κερκιδα -, Φαράν Ζιλέ κτλ)και να αντικαταστήσουμε με έτοιμους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Για να δούμε τις διασυνδέσεις του Σιμόν σε αυτό το τομέα!.... και ελπίζω να μην στηρικτούμε και πάλι στον Καραβίδα - Ψαρά πληρώνοντας τα μαλιά της κεφαλής μας σε προμήθειες και μίζες!!

Και τελευταίο (και ξανασυγχωρέστε με για την ειρωνεία - δεν ξεχνώ τα όσα πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός) αλλά δεν σημαίνει ντε και καλά ότι όποιος είναι καλός ποδοσφαιριστής είναι και τεχνικός διευθυντής - αυτό προϋποθέτει γνωριμίες και εμπειρίες. Αυτό φυσικά απευθύνεται στον Χόφλαντ! Και επειδή στους "καλούς καιρούς" η διοίκηση μας είχε πει ότι αυτή η ομάδα δμιουργήθηκε από τον Χόφλαντ..... μετά συγχωρήσεως (ΞΑΝΑ!!) - είδαμε τα χαίρκα μας. Ποτέ ξανά! Ο καθείς εφ 'ω ετάχθη και Χόφλαντ ευτυχώς που πήγες αλλού να μάθεις πάνω σε κάποιους άλλους αν και ήδη τα έχεις κάνει εδώ μαντάρα και προσπαθούμε να ξεμπλέξουμε!
Όσο για τον πολυαγαπημένο μας King..... τηρώντας πάλι το καθείς εφ' ώ ετάχθη..... σε ενάμιση χρόνο scouting μας έχει φέρει ένα παίχτη να δούμε .... Η μέχρι σήμερα απόδοση αυτού του scouting δεν λέει και πολλά! (δεν ξέρω πόσο και πώς πληρώνουμε και αυτό το scouting!!)

Τέλος (και πραγματικά τέλος αυτή την φορά :p) ξέρω ότι αρκετοί θα διαβάσετε τα σχόλια μου και θα τα προσπεράσετε με το γενικό σχόλιο "ακόμα μία μουρμούρα στα δύσκολα - τυπικός σκαλιώτης"
Αγαπώ ΑΕΚ και πιστέυω πραγματικά στα όσα είπα στην αρχή "ΑΕΚ στα καλά ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα!"
Είναι απλά οι σκέψεις μου και οι προβληματισμοί μου επειδή το μόνο που θέλω είναι το καλό της ομάδας μου και να την βλέπω να πηγαίνει μπροστά και δυστυχώς στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου, να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να πηγαίνεις μπροστά. Αν μη τι άλλο, τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ με εμπνέει! επειδή ακριβώς στηρίζετε σε μία σοβαρή διοίκηση η οποία μπορεί να έχει τις απειρίες της αλλά μαθαίνει και από τα λάθη της και αυτό αντικατοπτρίζει την ευρύτερη νοοτροπία του γνήσιου Σκαλιώτη. Πρωτοπόρος αλλά παράλληλα μετρημένος και ρεαλιστής κάνει την αυτοκριτική του και μετρά πιο σωστά τα επόμενα βήματά του για να μην υποπέσει στα ίδια λάθη.

Απολογούμαι εάν έχω κουράσει κάποιους.....

Μία ιδέα
Μία πόλη
Μία ομάδα!

Κώστας Μ.
United we Stand
(Divided we Fall)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΚΛΕΡ ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΖΑΙ ΠΙΝΕΙ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΜΑΘΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΟΤΟ;
ΕΣΥ ΑΜΑ ΠΑΕΙΣ ΕΞΩ ΤΖΑΙ ΦΕΡΟΥΣΟΥ ΛΟΑΡΚΑΣΜΟ ΓΙΑ 4 ΠΟΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΝΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΡΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ, ΤΖΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΙΜΟΥ ΤΖΙΑΜΕ, ΤΖΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΖΑΙ Ο ΟΠΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ, ΤΖΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ 12 ΚΑΙ 30. Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΚΟΤΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΕΣ 11 ΕΝΕΝ;.....ΙΣΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΚΙΟΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ... ΤΟ ΖΙΛΕ; ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΞΕΧΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΙΗΣ

Ανώνυμος είπε...

me to mourigio ti egine?

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζιλέ καμιά σχέση με Ντε Κλερ...εχάσαμε παιχνίδια εξ αιτίας του. Ο Ντε Κλερ, ξέρει να βαστά μπάλα και να βγαίνει μπροστά να δημιουργά φάσεις, σε αντίθεση με Ζιλέ που χασκιάζετε άμα βαστά μπάλα...εγώ εν κατάλαβω γιατί να μην παίζει ο Ντε Κλερ, μεθυσμένος ή όχι, την δουλειά του κάμνει την καλά...επίσης, ο Νέγκρι στο σύνολο εν καλύτερος από τον Χαϊμοφ, ειδικά με την μπάλα στα πόδια, παίζει σαν λίμπερο, σε αντίθεση με τον Χαϊμοφ που πουλά την μπάλα. Για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά, θέλουμε ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, γιατί με μόνο τον Πιντάδο εν πάμε πουθενα. Το θετικό είναι ότι ο Μάατσι ανέβηκε. Γκαμπιλόνδο, Φαράν, Ζιλέ, Νίλσεν, δεν κάνουν για την ΑΕΚ...με τις νέες προσθήκες ελπίζουμε να διορθωθούν τα αμυντικά λάθη(φέραμε 2 αμυντικούς) επιστροφή Μπακούρα και ένας επιθετικός, θα συνεχίσουμε να είμαστε στα ψηλά

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

sto LUSH o Oper itan pas to trapezi ke o De cler episkalan tou ! Tora an tous tin ekopsan me to logariasmo en ksero alla en edixnan na ipian mono 4 pota !!!
Alla 1000 fores De cler para zile i ksero go !! O athropos en pextaras ! den ekame ena kako pexnidi 2 xronia stin AEK !! Elpizo o skopianos na anplirosi to keno !!

Ανώνυμος είπε...

Xekino kai ego apantontas kai sxoliazontas ta themata pou anaferi to arthro.

Gia ton faran ta logia ine ftoxia. O anthropos den pori na prosferi se afto to epipetho. Isos se mikri omada na ine kalos. Stin AEK den pori.


San opadoi tis AEK exoume parapona kai sosta sxoliazoume arnitika to "theatro kai tis vouties" pou kanoun o Lavorde kai o Okkas. Sto prosopo tou koulli Pavlou exoume kai emis to diko mas "ithopeio" elpizo an diavazi o Koullis afta pou grafoume etho mesa epitelous na stamatisei na exei sto maulo tou mono tin ptosi prin akoma erthi konta tou o antipalous. Na stathi sta podia tou, na triplari, na palepsi na pasari kai na perimeni na erthi o antipalos konta gia na zita foul prin kan gini i epafi. Prosopika tou to ixa pei kai apo konta prin pola xronia otan itan sta prota tou vimata stin omada mas. Etsi emathe etsi pezi distixos. To kormi tou gerni perimenontas to ankigma tou antipalou gia na pesi sto edafos kai na zitisi foul tin stigmi pou porei aneta na proxorisei, na pasari kai na voithisi sinolika tin omada.

O Mitidis isos na dikiologeite afou erxete pou megali apoxi alla akoma kai me afti tin dikiologia 90lepta na men kerdisis mia maxi kai na men vris misi eukeria me mia mikri omada stin edra sou den ine katholou entharitiko gia ton idio kai gia tin AEK mas fisika.

Diafono katheta me to thema tou enos kofti. An thes na legese megali omada, me antipalous opos to paralimni kai i doxa nai prepei toulaxiston mexri na paris provathisma, na xekinas me ena kofti. I entekada den ixe lathos gia mena extos apo De Kler vasikos stin thesi tou Gille. Exallou den poris na les i entekada itan lathos otan to imixrono itan 1 - 0 iper mas xoris sovara provlimata. O marangos itan exeretikos MEXRI pou vgike exo o monos pextis pou tou edine stirigmata kai voithies (nta silva). O nta silva parakalo pou gia na dosi stirigmata ston van ntaik sto paralimni (pali pexame me ena kofti) sosta o proponitis mas ekane allagi pas tin allagi ton Faran. Xtes omos....kai afto me xafniase parapano apo otidipote allo se olokliro ton proto giro, O Nta Silva egine allagi kai o Marangos emine apelpistika monos kai podosfairika prodomenos apo ton proponiti tou. O Nta Silva den eprepe na vgei alla antithetos eprepe sto imixrono na dothei neo stirigma ston Marango me deftero kofti (Linson, Ntannem). Prosopika pistevo kai o Van Ntaik na itan stin thesi tou Marangou, me tin allagi pou ekane o proponitis mas vgazontas ton Nta Silva (gia mena to proto megalo lathos tou Kiriou Simon mexri simera) ta idia tha ixame epidi Palits, Faran, Machi, Koullis kai Mitidis DEN ine pextes pou dinoun stirigmata ston kofti. o Nta Silva an thimaste kala irthe arketes fores kai pire mpala apo to Seran. Otan vgike allagi, ekei xathikan ola!

Episis, thelo na stahto kai se akomi ena thema. Prosopika mou aresi o Gille an kai sinfono oti ine epipoleos kai kani kai arketa lathos alla sigoura o De Kler ine pio piotikos kai poli pio empiros. Den poro na katalavo giati den agonizete o De Kler propanton me aftes tis mikres omades (paralimni, doxa) opou poroun ta dio back na epitithonte mexri tin mera pou tha apoxorisi an apoxorisi. Krima epidi xasame arketous pontous apo dika mas lathoi.

Tipote den exei o mourihio file 8.27
exoume 3 polla kalous amintikous kai pezoun oi 2 analoga me ton proponiti.

Ανώνυμος είπε...

STA PODIA TOUS INE PLEON I MPALA NA ANAPLIROSOUN THN APROSMENI AYTH HTTA ME DYO NIKES PANO SE ALKI KAI APOLLONA!!!H OMADA EXEI OLA TA FONTA GIA KATI POLI KALO FETOS.PISTEYO ME TIS PROSTHIKES TON GENARI THA IMASTE PANISXYROI FTANEI STA EPOMENA 3 PAIXNIDIA(TA PIO KRISIMA STHN FETINI SEZON) NA PAROUSIASTOUME OPOS PREPEI!!!

Ανώνυμος είπε...

sinfon apolita file 9.30

Ανώνυμος είπε...

Kliste Nta Silva yia panta...o anthropos en pezete.

AEKARA YIA PANTA.
Mpravo kai ston Kouli...telika aman theli mpori.

Ανώνυμος είπε...

ontos o fetinos nta silva ine allos anthropos. xtes ekane magiko pexnithi kai afti i megali allagi stin apodosi tou ine akomi ena gegonos pou pistopeiete sto proponiti mas.

esto kai arga, nomizo xtes fanike xekathara oti ine akros epikindino na apoxorisi apo ton jenari to de kler. pragmatika xtes edixe tin megali tou axia. ti kai an proerxotan apo apoxi 2evdomadon? ti kai an ine stin porta tou exodou?
o anthropos ekane to telio pexnithi kai voitha para ma para polla epithetika.

ine akrivos? xenixta? pini? ine apitharxos? na figi telos tis season opou ligi kai to sinvolaio tou. an den mas vgei o neos aristeros mback (21 apiros kai aftos opos kai o gille) tote ti ginete? ine megalo to risko pou pori sto telos na mas stixisi kai sovara. prepei na ginoun defteres skepsis kai na men apoxorisi o de kler toulaxiston os to telos tis season. i empiria tou xreazete stin prospathia pou kani i omada.

xtes ixe kai mia foveri provoli ston kafou mesa stin perioxi prin prolavi o kafou na stin tin mpala pros tin estia mas apo to penalty meta apo lathos tou nta silva prosta apo ton panko tis alkis.

i empiria, to terastio podosfairiko mialo aftou tou pexti isos krithoun san varometra gia tin isodo mas stin tetrada kai oxi mono!

Ανώνυμος είπε...

Ego den katalaveno giati na figi o daemen.adikite poli aftos o pextis

Christos είπε...

pantos o linsen ine statheri aksia. den fevgi me kammia kivernisi

Ανώνυμος είπε...

ego pale nomizo oti den ine dinaton sxedon oli mas na pistevoume ta idia .. dld
1- na figi o linsen kai na mini o daemen,
2- na figi o gile para na figi o nte gler
3- o farran as figi..

kai o RBS na pistevi ta antitheta... alios iparxoun alli logi gia na theli na thkioksi tous daemen ntekler para linsen gilet.. (oikonomiki ?)...

idomen ....

Ανώνυμος είπε...

File christo,

o linsen einai ena politimo ergaleio ftanei na diaxeiristei swsta. O linsen me sigkekrimeno sistima mporei na orgwsei to gipedo kai na vgalei matia.

Andros Faneromeni

Ανώνυμος είπε...

ο λινσεν εν επιλογη του προπονητη να μεινει γιατι θα ειναι η 4η επιλογη στο κεντρο, πισω που μαραγκο, μερσιο, βαν νταικ και η 4η επιλογη στην αμυνα πισω απο σεραν, μουριγιο, καταλα. Ουτως η αλλως αν μεινει ο νταεμεν και αυτος 4η επιλογη θα ειναι
ο ντε κλερ υπεπεσε σε πειθαρχικο παραπτωμα γιαυτο θελει να τον διωξει αν και το σκεφτεται επειδη παιζει πολλα καλα
ο φαραν εν τουριστας. Στα αναθεμα

Ανώνυμος είπε...

den simeni file epidi o ntanem exei fovero shoot oti ine kai olokliromenos pextis. o simon to ithe etho kai mines stin proponisi kai evgale ta simperasmata tou sto ean pori na markari, na kani treximata mesa sto gipetho kai ola ta alla pou apeti o proponitis. den to ithame 90lepta emis gia na ton krinoume. apla ithame oti exei ena poli dinato shoot.

kai ego tha protimousa na figi o linson alla ton ntanem den to exo dei sto gipetho se episimous agones gia na exo olokliromeni ikona.

poli sosta apoxei o faran alla kai o gille apo tin stigmi pou pirame neo aristero mback kai prepei na mini o empiros de kler.

Ανώνυμος είπε...

dete ksana to match apoel aek molis empike o daemen en ekame la8os j itan polla kalos... an den en episimo match tuto e pion 8 itan?

Ανώνυμος είπε...

sta liga lepta pou epaikse o Daemen ihe vgali kai mia tromeri pasa tou center for pou ekrine agwna, ektos tou goal pou evale me Pafo. Krima pou den ton idame perissotero p.x. arhiki endekada me ti Doxa otan elipe o van Dijk.

Christos είπε...

Tha ithela na kano mia ekklisi sti diikisi ke tin texniki igesia tis omadas: KRATISTE TON DE CLER. I parousia tou ine megali politelia gia to kipriako protathlima. As mini mexri to telos tou protathlimatos outos oste na exoume toulaxiston 2 mines gia na vroume kati kalo

Ανώνυμος είπε...

sinfono apolita me ton filo 12.05

i megali empiria tou de kler xreazete. exei terastio podosfairiko mialo kai ine megalo risko na figi apo tin stigmi pou den xeroume sigoura an tha prosarmosti o neos pextis.

file 11.36 otan ipa episimo agona enoo file na ton doume se episimo agona vasiko.den to ithame se 90lepta emis alla mono 10,20 lepta allagi. oso epexe pige poli kala alla den xeroume emis an ine argos, varetos i ean exei ta treximata pou theli o Simon.

Den vgenoun simperasmata apo 10 - 15 lepta. o simon ton vlepi etho kai mines stin proponisi.

Ανώνυμος είπε...

AFISTE TES METAGRAFES KAI ELATE OULLOI LEMESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.......

Ανώνυμος είπε...

ego pistefko oti o logos pu en ton theli ine epidi ine poli argos kai pio pola epithetikogenis pextis. px an pezu kentro me van dayk en na imaste poli argi omada. giafto pou epiase to mersio pu ine grigoros an k emena pu to kalokairi o daemen itan o agapimenos mi pextis alla ti na kamume

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.