News Update :

ΑΕΚ ...So Far - Αήττητη και Πρώτη!!!

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα αποχής, με τα ανάλογα ελπίζω μηνύματα προς τους σωστούς αποδέκτες, το blog επιστρέφει. Παρά την πικρία μας, είναι άδικο για την ομάδα μας, που γράφει ιστορία, αλλά και για την πλειονότητα των υγιώς σκεπτόμενων οπαδών μας, να κάνουμε πίσω. Και πάλι μαζί λοιπόν αδέρφια!

 Μετά την έβδομη στροφή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή του Έβερεστ. Ούτε ίσως οι πιο αισιόδοξοι οπαδοί μας να μην ανέμεναν κάτι τέτοιο, αλλά είναι πλέον εμφανές πως η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Είναι πρώιμο να μιλούμε για πρωτάθλημα, αλλά η μέχρι τώρα της παρουσία, είναι ικανό δείγμα για να επιβεβαιώσει πως ο στόχος της τετράδας είναι κάτι περισσότερο από εφικτός. Και απ’ εκεί και έπειτα ό,τι άλλο προκύψει…  προς τα πάνω, είναι καλοδεχούμενο.

Αξίζει ακόμη να ληφθεί υπόψη πως η ομάδα συγκατοικεί στην κορυφή με τον αποέλ και την ανόρθωση, έχοντας δώσει τα ίδια ντέρμπι (απόλλωνα και ομόνοια), στοιχείο ικανό να αποδείξει τη δυναμική αυτής της ομάδας. Αν δε, συμπεριλάβουμε στην εξίσωση, πως η ομάδα μας ακόμη δεν έχει αποδώσει θεαματικό ποδόσφαιρο – πέραν ίσως από κάποια διαστήματα σε κάποια παιχνίδια  - μπορούμε να αισιοδοξούμε. Προσωπικά αναμένω πως με τα παιχνίδια η ομάδα θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη συνοχή και οι αυτοματισμοί θα φανούν και στο γήπεδο. Ανάλογα, τα νεκρά διαστήματα θα μειώνονται και θα περιοριστεί και το άγχος ως προς την δραματικότητα που παρατηρούμε προς τα τέλη κάθε παιχνιδιού. Είναι παραδεκτό πως η ομάδα μας, στα εφτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα, είχε και την τύχη με το μέρος της. Όμως, η τύχη δεν μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο γεγονός, οπότε προς τους επικριτές της ομάδας, αντιπαραβάλλουμε και την ικανότητα της ομάδας να παίρνει αυτό που θέλει, όπως θέλει, με ποδόσφαιρο υπομονής. Συμφωνούμε πως η ομάδα δεν εντυπωσιάζει. Ο σκοπός όμως αγιάζει τα μέσα. Είναι πρόσφατα εξάλλου τα παραδείγματα  της αελ πέρσι, με το ανέλπιστο πρωτάθλημα, της Ίντερ του Μουρίνιο στην Ιταλία, της εθνικής Ελλάδας και τόσα άλλα. Δεν αντιλέγω πως το ευκταίο είναι το βαθμολογικό όφελος με θεαματικές εμφανίσεις. Κανείς όμως δεν θα θυμάται αν η ομάδα έπαιξε καθολικό ποδόσφαιρο αλλά ηττήθηκε, ή αν έπαιξε χάλια αλλά κέρδισε. Εκείνο που μένει στην τελική, είναι οι βαθμοί. Τίποτα άλλο.  Και ο βαθμολογικός πίνακας, που αποτελεί και τον καθρέφτη του πρωταθλήματος, δείχνει την ομάδα μας να φιγουράρει πρώτη.

Δεν θα σταθώ σε επιμέρους σημεία των μέχρι τώρα συστατικών της επιτυχίας. Θεωρώ πως το σημαντικότερο στοιχείο αυτού που ζούμε είναι ο προπονητής μας. Ο άνθρωπος εμπνέει εμπιστοσύνη, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, εμπιστεύεται τους παίκτες του και δίνει ευκαιρίες σε όλους και διαβάζει το παιχνίδι ώστε να διορθώσει λάθη που παρουσιάζονται στο παιχνίδι.

Σε συγκεκριμένους παίκτες δεν χρειάζεται να αναφερθούμε. Η επιτυχία είναι ομαδική εξάλλου, οπότε όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν συμβάλει. Το γεγονός πως με το πέρασμα των αγωνιστικών κερδίζονται παίκτες (Μάτσι, Παύλου), δείχνει και την δυναμική της ομάδας, αλλά και το γεγονός πως όσοι προσπαθούν ανταμείβονται.  Θεωρώ επίσης, υγιές το γεγονός πως η ομάδα σε κανένα παιχνίδι της, δεν στηρίζεται στους ίδιους παίκτες και οι πρωταγωνιστές από αγωνιστική σε αγωνιστική αλλάζουν.

Οι πρώτες εφτά αγωνιστικές έχουν δείξει πως η ομάδα είναι δυνατή, αλλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Πιντάδο έχει χαθεί, αν και παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και κάνει αθόρυβη δουλειά, αλλά επιθετικά η ομάδα μπορεί για πολύ περισσότερα. Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι «φωτιά» και εν πολλοίς θα καταδείξουν και τις προοπτικές της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, πέραν …από τον δεδηλωμένο στόχο. Είναι  δε, σημαντικό η ομάδα μας να περάσει από το Παφιακό , χωρίς απώλειες, έτσι ώστε να πάει στα ντέρμπι με τις καλύτερες προοπτικές. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να αναφερθεί πως δύο από τα τρία ντέρμπι θα γίνουν στο Γ.Σ.Ζ., οπότε θεωρώ πως πλέον είναι η ώρα του κόσμου να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Με φωνή, με παλμό, με δυναμική παρουσία. Ελπίζω η διοίκηση να συνεχίσει την πολιτική της μειωμένης τιμής του εισιτηρίου, επειδή στα ντέρμπι η μαζικότητα της προσέλευσης μετρά διπλά. Και είναι ζωτικής σημασίας, όλοι εμείς να μείνουμε δίπλα στην ομάδα στην πρώτη στραβή, στο πρώτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα που κάποτε νομοτελειακά θα ‘ρθει. Χρειάζεται η παρουσία του κόσμου στις επιτυχίες και για τις επιτυχίες, αλλά στις αποτυχίες η παρουσία και η στήριξη του κόσμου επιβάλλεται!

Υ.Γ. 
  • Το blog λειτουργεί τα τελευταία χρόνια,  χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, σε βάρος του προσωπικού χρόνου των διαχειριστών του, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που κατηγορηθήκαμε ως εγκάθετοι τις διοίκησης, βαλτοί, ρουφιάνοι κλπ. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!
  • Επανειλημμένα αναφέραμε πως τα σχόλια που δημοσιεύονται κάτω από τις αναρτήσεις των διαχειριστών δεν σημαίνει πως απαραίτητα τους εκφράζουν ή τους βρίσκουν σύμφωνους. Κάποιοι όμως, για τους δικούς τους λόγους ή σκοπούς αρνούνται να το καταλάβουν, με αποτέλεσμα να κάνουν επιθέσεις προς το blog με τελευταίο παράδειγμα την αποκήρυξη του από τους οργανωμένους, που δημοσιεύτηκε και στην ολότητα του διαδικτυακού Τύπου και κύμμα επιθέσεων και απειλών προς τους διαχειριστές. Επαναλαμβάνουμε, πως το blog λόγω και της φύσης τους, αποτελεί ελεύθερο βήμα έκφρασης για την ομάδα της καρδιάς μας. Ο καθένας από εσάς έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις απόψεις του, είτε με σχόλια στις δικές μας αναρτήσεις, είτε αρθρογραφώντας μέσα στα πλαίσια που έχουμε ορίσει (ελληνικοί χαρακτήρες, κόσμιος τρόπος έκφράσης και επιχειρηματολογίας). Είναι όμως τουλάχιστον αντιδημοκρατικό και αντίκειται στο πως ο υγιής φίλαθλος θα έπρεπε αντιλαμβάνεται την ελεύθερη έκφραση, να απαιτείτε να χαϊδεύουμε αυτιά, σε γεγονότα που προκύπτουν ή να αγνοούμε γεγονότα που μας προβληματίζουν για να μην θιχτούν κάποιοι!   
  • Οι διαχειριστές του blog δεχτήκαμε επανειλημμένα επιθέσεις αλλά και απειλές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, επειδή απλά εκφέραμε απόψεις που δεν έβρισκαν την ολότητα των αναγνωστών σύμφωνη. Ειλικρινά διερωτηθήκαμε επανειλημμένα αν αξίζει τον κόπο, να θέτουμε σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα ή την ψυχική μας υγεία, επειδή κάποιοι θεωρούν πως η ΑΕΚ είναι κτήμα τους και μπορούν να απειλούν θεούς και δαίμονες στο όνομα της φανατίλλας και της οπαδοσύνης. Τελικά όμως, για μας η ΑΕΚ είναι πάνω απ' αυτούς τους λίγους!
  • Το blog μπορεί να είναι αποκηρυγμένο και να μην αναγνωρίζεται από μερίδα οπαδών μας. Ελπίζουμε για τους υπόλοιπους, να παραμένει ακόμη ένας καλός τρόπος επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων για την ομάδα που αγαπάμε!



Share this Article on :

23 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απλά να σχολιάσω το γεγονός οτι αναρτήσατε βίντεο με τα συνθήματα για τον προπονητή μας χωρίς καν να έχει οριοθετηθει σαν στόχος για το Πρωτάθλημα η κατάκτησή του, υποδηλώνει ότι μερικές αναρτήσεις σας γίνονται με κύριο γνώμονα την δημιουργία προβλήματος στις τάξεις των οπάδων της ομάδας μας. Προσωπικά θα είμουνα πολύ πιο προσεκτικός στις αναρτήσεις, έχοντας ώς μέλημα και γνόμωνα το συμφέρον της ομάδας ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!!

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Όταν κάποιος κάνει κριτική σε κάτι δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι πάντα αρνητική. Έτυχε απλά να ήταν η συγκεκριμένη κίνηση με το βίντεο που δημιούργησε την κατάσταση.

ΑΕΚΑΡΑ και στην κόλαση μαzί σου

Ανώνυμος είπε...

ευγε για την ωριμη αποφαση παιδια
το μπλογκ ειναι το σημειο αναφορας του καθε αεκτζη στο διαδικτυο παρολο που στο παρελθον εκφραστικα και εγω με ασχημα λογια ('καταστροφολογους' κτλ) προς τα ατομα του μπλογκ
και παλι μπραβο

Iron AEK είπε...

Φίλε τα συνθήματα δεν αναρτήθηκαν επειδή οριοθετήσαμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Ήταν εισήγηση αναγνώστη του blog και τα βρήκαμε καλή ιδέα ή έστω ενδιαφέρουσα. Δεν έχουμε ούτε τη θέση, ούτε τη δύναμη να επιβάλουμε τι θα λένε οι οργανωμένοι στην κερκίδα.

Επίσης να σου θυμήσω φίλε πως και εμείς οπαδοί της ομάδας είμαστε και είμαστε οι τελευταία που θα θέλαμε να προκαλούνται εντάσεις εντός της ομάδας και του κόσμου της

Ανώνυμος είπε...

sinxaritiria filoi mou gia tin apofasi sas na sinexisete tin exeretiki doulia tou blog. ine megali mangkia simeron na allazi stasi.

xilia bravo!

oso gia aftous pou kanoume kritiki, na prosexoume kai ligo ti leme gia na apofevgonte i parexigisis.

oloi aek imaste

Ανώνυμος είπε...

•Το blog λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, σε βάρος του προσωπικού χρόνου των διαχειριστών του, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που κατηγορηθήκαμε ως εγκάθετοι τις διοίκησης, βαλτοί, ρουφιάνοι κλπ. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!


den exo kanena logo na anfisvitiso tin pio pano paragrafos.

giafto filoi mou, otan diafonoume me en arthro i ena sxolio na to ekfrasoume sosta kai prosextika.

sto telos tis imeras oloi pou mpenoume etho mesa imaste oloi AEK! OLOI MAZI FONAZOUME STIS KERKIDES, OLOI MAZI TAXIDEVOUME STA PEXNITHIA.

DEN XREAZETE NA TSAKONOUMASTE MONOI MAS.

EMENA PROSOPIKA TO BLOG INE MEROS TIS ZOIS MOU. MPENO KATHIMERINA NA DIAVASO SXOLIO OPADON MAS. TO BLOG MAS ENIMERONI, MAS DINI TIN DINATOTITA NA SIZITOUME KAI AKOUME KAI TIN GNOMI TOU KATHE FILATHLOU!

PROSTATEPSTE TO BLOG!

AEK AEK AEK

Ανώνυμος είπε...

Mpravo pethkia yia tin epanenarxi tou blog.
Apologoume yia ta opiadipote arnitika sxolia exoun grafti kata kerous apo olous mas. Ta kanoume delete kai sinexizoume oloi mazi yia mia AEK dinati kai enomeni.

AEKARA for ever kai yiaftous pou tha mas ipotimoun yia panta...perastika.

Stavros Larnaca


Ανώνυμος είπε...

Bravo padia!
AEKKARAS

Ανώνυμος είπε...

AEK KAI XERO PSWMI REEEEE

Χρίστος είπε...

Μπράβο παιδιά. Κρατούμε χαμηλούς τόνους και βλέπουμε πάντα μόνο τον επόμενο αντίπαλο. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμε με τις άλλες ομάδες ούτε κανω υπολογισμούς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Που ξέρετε; Μπορεί τελικά ο πολεμος αποελ-ανόμαλης να μας ωφελέσει. Και πάλι μπράβο στα παιδιά του blog. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

EL SKALIOTIS είπε...

Συνεχίστε παιδιά αυτό που τόσα χρόνια κάνετε και καλά μάλιστα. Το μπλοκ είναι σημείο αναφοράς για τον κάθε ΑΕΚτζή. Καταλαβαίνω ότι νιώσατε πικρία για την στάση μερικών, που δυστυχώς πολλές φορές γράφουν χωρίς να σκέφτονται. Αυτό που μας ενώνει είναι η ΑΕΚ και η Λάρνακα. Ειδικά φέτος η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και εμείς σαν οπαδοί πρέπει να σταθούμε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η Ομάδα και η Διοίκηση(έτσι για να ξέρετε μερικοί καμιά σχέση δεν έχω με την Διοίκηση. Οι άνθρωποι εκεί κάνουν σπουδαίο έργο για αυτό και αυτό είναι κάτι που φαίνετε).

Η ΑΕΚ μας ενώνει, για αυτό ας σταθούμε δίπλα στην ομάδα, χωρίς τσακωμούς. Θα ήθελα να αναφερθώ το πως τα ΜΜΕ ακόμα μας συμπεριφέρονται. Μας έχουν πάντα στε τέταρτη ή πέμπτη σειρά πρωτερεότητας. Δεν πειράζει, στο τέλος θα μιλήσουμε ξανά. Επίσης η Δικαστή της Παράγκας, όταν οι οπαδοί της Ανόρθωσης διάκοψαν τον αγώνα με φωτοβολίδες, ο αγώνας ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ. Ο διαιτητής τον συνέχισε μετά από δεκάλεπτη διακοπή. ΑΝ ήταν η ΑΕΚ, να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι μας έκαναν στην Πέγεια πριν λίγα χρόνια, θα το επαναλάμβαναν ξανά. Απλά γιατί η ΑΕΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για αυτό φίλοι, συνεχίστε την έξοχη δουλειά που κάνετε στο μπλοκ και να μην ξεχνάμε ότι όσο η ομάδα μας ανεβαίνει, τόσο πιο πολύ θα μας πολεμούν....

Ανώνυμος είπε...

OLA TA MME MAS PERIMENOUN STIN GWNIA AKOMA KAI GIA DILWSIS PODOSFERISTWN MAS SE MME TIS PATRIDAS TOUS PSAXNOUN GIA NA MAS DIMIOURGISOUN PROVLIMATA..EMEIS SAN FILATHLOI KAI OPADOI AUTIS TIS MEGALIS IDEAS POU LEGETE AEK PREPEI NA STATHOUME DIPLA STIN OMADARA MAS...OLOI EXOUME TIS APOPSIS MAS GIA TIN OMADA MPOREI NA EINAI KAI DIAFORETIKES ALLA PANW APOLA EINAI I OMADARA MAS KAI I DIOIKISI MAS POU EPITELOUN PRAGMATIKA MEGALO ERGO...META TIN AEP AKOLOUTHOUN 3 MEGALA DERBY KAI PREPEI NA DI3OUME SE OLI TI KIPRO OTI I AEKARA MAS EINAI DINATI KAI ME MEGALO KOSMO...NA DI3OUME KAI TO EUXARISTW MAS KAI STI DIOIKISI POU KANEI TERASTIO ERGO...OLOI ENWMENOI MPOROUME NA NIKISOUME OLOUS POU THA MAS POLEMISOUN...MME,DIETISIES,PARASKINIO...
KLINOUME TA AFTIA MAS SE OTI PSITHIROUS KAI KASANDRES KAI PRWXWRAME OLOI DINATA KAI ENWMENOI..
I AEK MAS EMPNEI..MAS OMORFENI TI ZWI!!!!!

Χρίστος είπε...

εψές στα αθλητικά του ΡΙΚ πρώτο θέμα η συνέντευξη τύπου του σαβεβσκι (του προπονητή της 6ης ομαδας του πρωταθλήματος) για τον αγώνα με τη Δόξα, δεύτερο αποελ, τριτο ανόμαλη, τέταρτο η παραίτηση μάριου κωνσταντίνου, πέμπτο αελ, έκτο απόλλωνας και μόλις έβδομο θέμα η εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

Re pedia ta pafituthkia elishiasan na mas derun

Ανώνυμος είπε...

Λιασσιάσαν ξε-λυσσιάσσαν, την 3αρα αφάαντιν....ΑΤΕ ΡΕ ΠΟΡΟΘΗΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ 3 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΝΑΛΗ ΚΑΙ ΑΕΛ....ΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ... Η ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΕΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΗΚΩΣΤΗΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΚΟΥΝΤΑΤΕ ΤΣΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΣΤΑ 2 ΝΤΕΡΠΗ ΤΟ ΓΣΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 6000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.....

ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Ntaemen re o kaliteros pextaras to teliotero goal....pame yiala AEKARA MOU. Theloumen JASON yia panta. Mpravo se olous tous pextes mas.

Stavros Larnaca

Ανώνυμος είπε...

simfono Daemen pektaras... areski o tropos pou o rbs diaxirizete to roster.. afini sto pango pektaraes opos daemen,farran ... oi logoi tha fanoun pistevo sta epomena match !

Bravo se omada kai se osoun itan pafo !

Exo pono sto mialoooooooooo
Exo pono sto mialoooooooooo

AEK MAKRIA SOU EXO PONO STO MIALOOOOOOOOOOOOO

Ανώνυμος είπε...

den exoume dei se enanintalepta to Ntanem gia na krinoume an ine ontos pextaras i oxi. ego ton itha kai me tin aradippou kai to mono sigouro ine oti exete to kalitero shoot apo olous. sigoura, sinfon oti oso epexe edixe kala stixia alla men krinete ena pexti toso grigora. kai gia ton machi an thimaste legate oloi arnitika kai ton vlepete poso viotha tin omada epithetika kai ti kalo kratima tin mpalas exei.

ego pantos vgazo to kapello ston Simon! exei kataferi apistefta pragmata.

exei kani ton nta silva pou ine enas egoistis podosfairistis pou theli tin mpala sta podia tou kai pezi gia tin omada kai trexi sinexos. vlepontas afti tin allagi sto tropo pexnithou tou sinkekrimenou to afini kai vasiko gia na tou dixi oti extima tin metamorfosi tou afou an thimaste sta prota pexnithia ton ekamne allagi apo to 45' (me apollona).

exei dosi to dikaioma ston jason kai sto de kler na mpenoun perioxi kati pou den xanagine pote stin AEK! se mia fasi tou protou imixronou se sout to machi, o nte kler itan dipla apo ton pindato! o jason xtes empene sinexia apo ta plagia gia akomi ena pexnithi.

katalave ammesos ti pasta podosfairistis ine o marangos kai ton vazi sinexia vasikos.

meta tin niki me tin omonoia an thimaste itan entona apogoitevmenos kai ithele veltiosi stin piotita tou pexnithou mas. afti veltiosi irthe me olympiako ta telftea 25leta, me ayia napa, me axna kai me pafo. i omada pezi omorfo podosfairo pleon.

oloi konta stin omada mas. foni, xeirokrotima kai xromata stin kerkida mas!

KAI PROPANTO OXI STA MOUROURITA KAI STA PARAPANO AN ERTHI I PROTI APOTIXIA!!!!

AEK AEK AEK

Ανώνυμος είπε...

AEK EKI PSILA STHN KORIFI...ME THN AXIA THS...XORIS KOUNTIMATA,XORIS VOUTIES!!!!!!!!

Minos είπε...

Μπράβο παιδιά! Εγώ θάθελα να Θίξω 2 θέματα. 1.Την οπαδική μουρμούρα και συνεχή κακόπιστη κριτική στις κερκίδες 2.Ελλειψη εμπιστοσύνης σε όλους με αποτέλεσμα την άρνηση οποιασδήποτε οικονομικής βοήθειας πρός το σωματείο. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες αλλά εμας είναι υπερβολικά νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΕΛ 4500 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΠΑΡΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΥΧΝΑ. ΚΟΥΡΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην έχει το εκτόπισμα ως ομάδα του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης που πάνε χέρι-χέρι από το ξεκίνημα της χρονιάς, μπορεί να μην είναι θεαματική όμως έχει άλλα πολλά στοιχεία που φαίνονται μέσα στο γήπεδο και είναι ικανά να την κρατήσουν εκεί ψηλά μέχρι το τέλος και ποιος ξέρει;

Tade legi parpettas....Ti alo mporoume na poume...otan pexoume me tin ANO tha xanamilisoume.

Ανώνυμος είπε...

PROTINO ME ANORTHOSI OPOTE PERNI MPALA O OKKAS NA FANOUZE OLOI...

OOOOOOOOOOOOOOO

KAI MOLIS PESI ME TIN GNOSTI VOUTIA TOU

OOOLLLLEEEEEE

ETSI THA TOU KANOUME PSIXOLOGIKO POLEMO.


EPISIS SE KATHE PTOSI

PESTE KATO OEHOEHOEHE OEHEHEHEOEH PESTE KATO OHEHEHEE..

Ανώνυμος είπε...

reee eshei neo arthro. grafete jiame
ta skoulikia pantws pou fkennoun sta radia epimenoun pws en dikaio to penalty. kakomathimenoi!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.