News Update :

Δημοσιογραφίας το Ανάγνωσμα

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Πέρσι, τέτοια εποχή και λίγες μέρες μετά τον άθλο της ομάδας μας και την είσοδο στους ομίλους του Europa League, είχαμε ασχοληθεί με το θέμα της αξιόπιστης και έγκυρης δημοσιογραφίας στην Κύπρο. Είναι αναντίλεκτο το γεγονός, πως η επιτυχία της ΑΕΚ υποβαθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό από τα Μέσα. Είτε για να ικανοποιήσουν την πίκρα/πόνο των ομάδων και των οπαδών τους, που απέτυχαν παταγωδώς να διεκδικήσουν έστω τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης, είτε γιατί το «προϊόν ΑΕΚ» δεν πουλά όσο οι άλλες ομάδες.

Φέτος η αδιαφορία των δημοσιογράφων για την ΑΕΚ μετεξελίχτηκε σε πόλεμο με ενορχηστρωμένες επιθέσεις που σαφώς δημιούργησαν ταραχή στον κόσμο της ομάδας μας. Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας περνούν απαρατήρητες και στον ημερήσιο Τύπο, η ΑΕΚ περιορίζεται στο ¼ της σελίδας, δίπλα από τις ειδήσεις για την Αγία Νάπα, τη Δόξα, τον Εθνικό Άχνας και την Αλκή.  Τα μόνα δύο θέματα που απασχόλησαν έντονα τους λειτουργούς της ενημέρωσης ήταν η δυστοκία της ομάδας στην εξεύρεση προπονητή και η αποπομπή του Χόφλαντ. Δεν είναι τυχαίο πως και οι δύο ειδήσεις, έβγαζαν προς τα έξω μιαν καθόλα αρνητική εικόνα για την ομάδα τόσο στο θέμα της οργάνωσης της, αλλά και στην προοπτική της στο πρωτάθλημα που σε λίγο αρχίζει.

Να σημειωθεί πως οι αρθρογραφίες που αναλώνονταν σε παραφιλολογία για το θέμα του προπονητή, χρονολογούνταν ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας και ενώ ο προγραμματισμός της ομάδας κυλούσε κανονικά. Προς τα έξω περνούσε το μήνυμα πως η ομάδα βαδίζει χωρίς πλάνο, χωρίς εναλλακτικές και μετά τις αρνητικές απαντήσεις από δύο-τρεις περιπτώσεις, στόχος των άρθρων ήταν να προκαλέσουν πανικό στους οπαδούς. Η ομάδα παρουσιαζόταν ακυβέρνητη και αφημένη στην τύχη της και κανείς δεν έδειχνε πρόθυμος να αναλάβει τις τύχες της. Όταν τελικά βρέθηκε ο προπονητής, παρουσιάστηκε χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, παρά το γεγονός πως είναι πρωταθλητής Ισραήλ, τρεις φορές κυπελλούχος και προπονούσε μια ομάδα επιπέδου Δόξας (με όλο το σεβασμό προς το προσφυγικό σωματείο) την οποία ανέβασε κατηγορία και μετά την οδήγησε στον τίτλο με μικρό μπάτζετ και άσημους παίκτες. Λίγους μήνες πριν, όταν το όνομα του «έπαιζε» για αντικαταστάτης του Λάρκου στην Ομόνοια (και όταν απλά υπήρχαν οι φήμες), οι εφημερίδες τον παρουσίαζαν σαν δύσκολη περίπτωση και προπονητή με περγαμηνές και τεράστιες προοπτικές. Όταν όμως τελικά ήρθε στην ΑΕΚ, έγινε απλά ένας προπονητής που υπέγραψε μετά από πολλά άλλα ναυάγια άλλων περιπτώσεων!

Εκείνη την περίοδο είχε προκύψει και το ναυάγιο στην περίπτωση απόκτησης του Ισπανού αμυντικού Καταλά, ο οποίος παρουσιαζόταν ως σχεδόν κλεισμένος στην ομάδα μας. Ο παίκτης επιθυμούσε δικαίως να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Θέλτα που μόλις είχε εξασφαλίσει την άνοδο. Η όλη υπόθεση παρουσιάστηκε ως ακόμη μια δυστοκία της ομάδας στο να κλείσει τις τρύπες και ως ακόμη μια ένδειξη έλλειψης πλάνου. Φυσικά όταν μετά από ένα μήνα τελικά ο παίκτης αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, δεν προκάλεσε καμία αίσθηση. Μια ακόμη απλή αναφορά στο μονόστηλο για την ΑΕΚ.

Το πραγματικό ρεσιτάλ δημοσιογραφίας το βιώσαμε τις τελευταίες μέρες με τα σενάρια που αναπτύχθηκαν τεχνηέντως για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Ότι εξαφανίστηκε, ότι κάνει διακοπές διαρκείας ενώ ο προγραμματισμός τρέχει, ότι η Εκτελεστική Επιτροπή δεν τον βρίσκει, ότι πρέπει να αποχωρήσουν παίκτες από το ρόστερ και ο Χόφλαντ που είναι ο καθ’ ύλην  αρμόδιος λείπει κλπ κλπ. Περιέργως, παρουσιάστηκε και κινητικότητα στην αρθρογραφία για την ομάδα μας, στον Τύπο. Άρθρα όμως, χωρίς καμιά αξιόπιστη πηγή, με αυθαίρετα συμπεράσματα από τους δημοσιογράφους για το τις πταίει και πως σε γενικές γραμμές επικρατεί το χάος στην ομάδα, μόλις δυο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Απλά για χάριν συζήτησης, να θυμίσω πως  όταν ο Κινκλάντζε έφυγε από την ανόρθωση δεν προέκυψε κανένα θέμα, κανένα παρασκήνιο και καμιά σκιά. Άσχετο πως ήταν εξαφανισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα και …δεν απαντούσε τα τηλέφωνα. Όταν οι δημοσιογράφοι μυρίστηκαν «αίμα» στην περίπτωση Χόφλαντ, για μέρες έγραφαν ιστορίες για αγρίους, με εικασίες, γνωματεύσεις με εμφανή πρόθεση να δημιουργήσουν κλίμα. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι πλείστες «ψαγμένες» αρθρογραφίες προέρχονται από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι της ανόρθωσης δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα ή υποβαθμίζουν γεγονότα (διακοπή παιχνιδιού, έκτροπα, φυγή Κινκλάντζε, πιθανή πώληση πρωτοκλασάτου παίκτη που εξελίσσεται σε φιάσκο αλλά και στις δύο περιπτώσεις κερδισμένη είναι η ομάδα της Αμμοχώστου! … ), οι «δικοί» μας, μας πουλούν μιζέρια, αβεβαιότητα  και σενάρια καταστροφολογίας!

Στη διάσκεψη Τύπου της ομάδας, που έγινε με αφορμή την αποχώρηση του Χόφλαντ, ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και ο αντιπρόεδρος άφησαν σαφείς αιχμές για την πολεμική των Μέσων απέναντι στην ΑΕΚ, για λασπολογία  και για ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς. Είναι εμφανές πως υπάρχει πρόβλημα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα από τα Μέσα. Σε μεγάλο βαθμό αυτό το πρόβλημα χρονολογείται. Πλέον, μιας και η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, έχει επιτυχίες και έχει σταθερή διοίκηση δείχνει να φοβίζει σε τέτοιο βαθμό που να την πολεμούν. Και δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία. Είναι γνωστό πως στον τομέα της πληροφόρησης, πολλές ειδήσεις κατευθύνονται και έχουν σαφείς και συχνά αλλότριους σκοπούς. Το δε κατεστημένο της υπεροπροβολής συγκεκριμένων ομάδων και της υποβάθμισης άλλων είναι συνηθισμένη πρακτική. Και αναφερόμαστε σε ομάδες που επανειλημμένα έχουν εκθέσει τη χώρα μας (εισβολή φιλάθλων σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, «προσκύνημα» στο Άουσβιτς από οπαδούς …), αλλά συνεχίζουν να έχουν τη μερίδα του λέοντος στην ειδησεογραφία.

Ας είμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί στο τί διαβάζουμε και στο πως αξιολογούμε τις «ειδήσεις» που μας πλασάρουν… Λίγη κριτική και αναστοχασμός πριν μας ζώσουν τα φίδια δεν βλάπτει!


Share this Article on :

44 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ SITE ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ Η΄ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ.

kyriacos

Ανώνυμος είπε...

katapliktiko to arthro sas, leei ta pragmata opws exoun kai opws ta katanoun oi swsta skeptomenoi filathloi tis AEK. To thema einai oloi na katanwisoun ton polemo pou dexete i omada mas apo merida tou typou kai na kleisoume ta aftia mas. Gia mas i AEK einai panw apo ola.......

Unknown είπε...

AEKARA parte diarkias na voithisoume tin omada kai na tous mpoume sto mati.

Unknown είπε...

Distixos kapio fili tis AEK ta pisteuoun kai ta diadidoun voithoun sto na dimiourgite panikos me arnitikes epiptosis stin omada.

Ανώνυμος είπε...

To leshi o parpetasn en skuliki?

Ανώνυμος είπε...

kopelia ekontepse i ora na pame stin aekara mas!trellathika trellathika gia sena aekara katastrafika!

EL SKALIOTIS είπε...

Πολύ δυνατό το άρθρο σας. Απλά αν ο Κατάλα, και Μπεν Σιμόν πηγαίναν σε καμιά Ομόνοια, Ανόρθωση, θα μας τα πρίζαν 24 ώρες το 24ώρο. Αν παιρνούσε η Ομόνοια ή Ανόρθωση στους Ομίλους, τότε να δεις τι θα έγραφαν τα περισσότερα ΜΜΕ. Θα αφιερώναν για μέρες πρωτοσέλιδα για τις επιτυχίες τους...πέρσυ όταν η ΑΕΚ, πέρασε ομίλους και η Ομόνοια αποκλείστηκε, πρωτοσέλιδο σχεδόν σε όλα τα αθλητικά ΜΜΕ ήταν Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ομάδας του Λαού, αντί η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που θα έπαιζε ομίλους Γιουρόπα...δηλαδή, Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ομόνοιας, (που φέτος έπαιξε 30 λεπτα περισσότερο από πέρσυ!!!)ήταν πιο σημαντική από την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ...

Έχει μια Κυπριακή παροιμία που λέει: Από έσιη μούγια μουγιάζετε¨, κύριε Χαράλαμπε Παρπέττα....παραθέτω τα σχόλια του και είναι καιρός κάθε ΑΕΚτζης να ΒΛΕΠΕΙ μόνο την ΑΕΚ, και να σταθεί δίπλα της και το πιο σημαντικό να μην πιστεύει έτσι απλά σε ότι γράφουν:Έδωσα το παρών μου στην δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΚ, στο «αντίο» της σπουδαίας προσωπικότητας που λέγεται Κέβιν Χόφλαντ και έμεινα πραγματικά έκπληκτος με τους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς που εκστομίστηκαν από τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του σωματείου Κώστα Μιχαηλίδη, μιλώντας για μερικά ΜΜΕ.

Καταρχάς ξεκαθαρίζω ότι και στο σινάφι μας υπάρχουν πολλά στραβά κι ανάποδα. Και όντως έχω και εγώ την άποψη ότι γράφτηκαν κάποια πράγματα που δεν είχαν βάση για την υπόθεση Κέβιν Χόφλαντ. Θεωρώ όμως ότι κάποια από αυτά που λέχθηκαν από τον πρόεδρο και εκφράζουν όλη την Εκτελεστική, έπρεπε να αποφευχθούν, ήταν πολύ βαριά.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΑΘΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ!!! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΑΕΚ ΟΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΟΥΜΕ!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ είπε...

Συμφωνω απόλυτα με τα πιο πάνω. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες ότι αφορά την ομάδα μας παρουσιάζεται με αρνητικό τρόπο από τους δημοσιογράφους. Νομίζω έφτασε η ώρα η διοίκηση μας να ασχοληθεί με το θέμα και να το λύσει.
Σκεφτείτε πόσοι παράγοντες της ΑΕΚ πληρώνουν για διαφημίσεις στις εφημερίδες και τα άλλα έντυπα. Γιατί δεν απαιτούν και σωστή αντιμετώπιση της ομάδα;

Ανώνυμος είπε...

Thimaste tote stin pegeia pou anapsan 2 pirsoi kai ta MME parousiazan tote oti efigan pyravloi kai sosta diekopike o agonas ....

Exei xronia pou mas kinigoun .

Parte oloi deiarkeias na gemizoume to GSZ kai mono etsi tha kerdisoume to sevasmo kapoion dimosiografon.Omada xoris kosmo den exei dinami pouthena (extos o Hthikos Axnas )

Petros

Ανώνυμος είπε...

PALI FETOS THA PEZOYME ME MAYRES H ASPRES STOLES.ILPIZAN NA HTAN PRASINOKITRINA ALLA DEN PIRAZI.
FORZA AEKKARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re kopelia ime polla apogoiteumenos me tis nees faneles.. ine tragikes kai ine provlepomenes..dld to kouti mprosta stis faneles opos ael k ano alla me ligo kitrino k prasino...

ego eperimena na tis ekamname opos tou apoel dld monoxromes (ite kitrino/prasino) kai ta alla giro giro prasino/kitrino

ekamantes opos ta SKa#$5.. kai ithela na agoraso tou vandyke.. anw perki sasoun tou xronou kai piaso next year..

Ανώνυμος είπε...

loipon kopellia:

arfa: Polla spoudees oi fanelles.

bita: Omadan fetos exomen eidika pou thn mesh je pisw.

gamma: EN FILATHLOUS POU EN EXOUMEN!Gia to onoma tou theou pale fetos! pale me 1000 season an thn fkaloumen oloklhrh omada??

H dioikhsh ws je prosfores efkalen pasta season gia na afxisei pwlhseis. Je pale eseis jame na klete thn myra sas to ena xinizi sas to allo xala sas.

kanei sior mestounth polh kanei!! 225 evra kame ta dia 365, kammete eisfora tou swmateiou 60 cents thn hmera. Hnta psysxh exoun 60 cent thn hmera sior???

H omada eidika fetos thelei mas dipla ths je osous mas koftei xwris profaseis je endoiasmous tha eimaste dipla ths!!! Je oi mono fetos!!

Xypnate shkwsteite pou ton kanape, sxeri pougga je sthrixete thn prospatheis pou ginetai syllogika mesthn omada.

O Gabilondo ti enna skeftei kyrioi amma thwrei 500 atoma pasthn kerkida?ti enna skeftei?pou eimun je pou hrta???hnta psysxh na pexei mappa meta??


Paides epanalamvannw: Hrthe o Gabilondi, DIARKEIAS PARTE OLOI!!!!!

AFHNOMEN YGEIAN (JE KOPSETE JE KANENA SEASON)

Ανώνυμος είπε...

provlepsimes oi fanelles gamoto re kopellia .prasinokitrino ine i a e k re pedia ohi aspro .den ehei kanena na anoixei ta matia tou..........

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια απαγκίστρωσης από τα κλασσικά χρώματα της ομάδας μας που είναι τα πρασινοκίτρινα.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Καμιά άλλη ομάδα δεν το κάνει αυτό, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερκό. Κανείς δεν ασχολείται και δεν ρωτά το γιατί. Να μας δωθεί τουλάχιστον μία εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό.

Η ΑΕΚ ιδρύθηκε σαν ο συνεχιστής των δύο ένδοξων σωματείων ΕΠΑ και ΠΟΛ, που είχαν σαν βασικότατα τους χρώματα το κίτρινο και το πράσινο αντίστοιχα, και σαν δευτερεύοντα το μάυρο και το άσπρο.

Γι'αυτό η ΑΕΚ όταν δημιουργήθηκε είχε σαν βασικά της χρώματα στο έμβλημα, τις στολές και τα κασκόλ της τα κιτρινοπράσινα, και όχι τα μαυρόασπρα.

Μπορεί για ορισμένους αυτό το θέμα να μην είναι σημαντικό και μάλλον σε αυτούς να φαίνεται κουτό, όμως δεν πάυει να είναι ουσιώδες διότι έχει να κάνει με θέμα συνέχισης αυτής της παρελθούσας ένδοξης ιστορίας του σωματείου μας. Δεν είναι δύσκολο η νέες γενιές που θα έρθουν,και λόγο του ότι δεν θα έχουν ζήσει την ομάδα με πρασινοκίτρινα χρώματα, να καταντήσουν να απορρίπτουν από μόνες τους τα κιτρινοπράσινα, δηλαδή την ίδια την ιστορία και παράδοσητης ομάδας που θα υποστηρίζουν, εκτός εάν είναι αυτός ο στόχος μερικών που πέρνουν τέτοιες αποφάσεις που δεν το νομίζω.




Ανώνυμος είπε...

ti en toutes i pelares pou lalite me tis stoles !! toso en sas areskoun !!! ta teleftea 2 xronia exoue tis keliteres stoses ever !!!prepi nan prasinokitrines diladi en katalavo to kolima sas !! mia xara en to aspro me to kitrino !!!

ke se sxesi me tou apoel ano ael pou en i idies emas fatsaroun parapano pou oules !!!

Ανώνυμος είπε...

estamatisame na asxoloumaste me to hofland je skopeliti je arkepsame me tes stoles tora?makari na piame protathlima je as foroume kojina.pou kamni tes sinantisis o proedros me opadous na to zitisete.je gia ta isitiria diarkias ime esiodoxos oti ena pame kala eshi akoma 23 meres ospou na pexoume stin edra mas me ton apollona.os skaliotes iimaste oloi tis telefteas stigmis

Ανώνυμος είπε...

re ego egrapsa 1:32 gia tis stoles.. ime apogoiteumenos alla den simeni oti den tha piaso diarkeias `i den tha pigeno gipedo.. apla fetos ithela na piaso mia fanela all epd den mou arese den tha piaso

simfono me to 6:24... diarkeias tha exoun xrisi sto proto entos ara o kosmos ( kai ego mes toutous) tha agorasi season tis teleutes meres :))

Ate aEkara m !

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεστε να αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα κάποια θέματα που αφορούν την ομάδα μας και είναι σημαντικά, και απλά λέτε για αυτούς που τα προβάλουν ότι είναι φλύαροι, τάχατες σκουλίκια και δεν ξέρω τι άλλο τους χαρακτηρίζεται.

Να ξέρεται ότι εμείς παρακολουθούμε ποδόσφαιρο ακόμα πριν γεννηθείτε, και παρακολουθούμε την ΑΕΚ από τον καιρό που ήταν ΠΟΛ και ΕΠΑ και αγωνίζονταν στο παλαιό ΓΣΖ.

Για εμάς είναι σημαντική η ιστορία και κανένας δεν θα μας αλλάξει τώρα τα χρώματα της ΑΕΚ μας.
Ακούτε! Κανένας δεν θα αλλάξει τα χρώματα της ομάδας μας.

Ανώνυμος είπε...

bravo bravo tsie pale bravo gia to adro pou grapsate laliteta koutsia kadarista etsi einai i pragmatikotita ego leo na to fkalete tsie se kanena adlitiko site gia na xeroun oloi tous me pious exoun na kanoun oxi na nomizoun oti imaste pera vressi kai den gnorizoumen ti ginete

Ανώνυμος είπε...

aspro/kitrino
kitrino/prasino
prasino/mavro
mavro/aspro
Ola sindyasmoi ton xromatvn epa kai piola.
Ate aekkara mou!!!

Ανώνυμος είπε...

As klisume to mirtakovits. Theli polla pio lia pu persi k tulaxiston en mia siuri lisi

Ανώνυμος είπε...

exoume ta pio wraia xromata apo oles tis omades kai epimenoume na kamnoume aspres fanelles.tzai egw hthela na agorasw fetos tou van daik alla tha perimenw k egw tou xronou

Ανώνυμος είπε...

pedkia ego pistefko ena piasoume protathlima fetos.fkarteme pello je fantasmeno alla pistefko to.je afou miloume gia tin EPA je PEZOPORIKO pou ine i istoria mas.toutes oi omades epiasan je titlous je ine oloi sto somatio mas.stin selida tis AEK je opou grafoun tous titlous ton omadon na men grafoun mono 1 kipello 2004 na grafi 5 protathlimata je 6 kipella(enime siouros posa akrivos ine).en ginete na mou laloun ta skoulikia eshete ena kipello mono.i athletiko bilbao itan 2 omades je enothikan je to ena kipello pou epiase i mia omada ine grameno stin enomeni omada

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΝΤΑΕΜΕΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ κ.ΣΙΜΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ,Ο ΜΥΤΙΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ
ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΤΑΔΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΜΑΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΟ Ο ΝΤΑΕΜΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ;ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

NEA OMADA IDIA POLI !!!!
http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=108958&-V=cypress

OLOI SKALIO OLOI SKALIOTES ISASTE OLOI SKALIOTES ISASTE !!!
XAXAXXAA
EN NA AFRIZOUN POU TO KAKO TOUS TA SKOULOUJIA SIMERA ME TO PROTOSELIDO TOU POLITI !!!!

Ανώνυμος είπε...

o daemen itan stin kerkida... mallon travmatias... i mborei ke na ethele na kripsei ena apo ta hartia tou o ran ben simon. o Daemen tha mas kamei na trivoume ta matia mas... tha me thimithite poli sintoma.

Ανώνυμος είπε...

φιλε ο Νταεμεν ήταν τραυματίας εκτές και γι'αυτο δεν έπαιξε. είναι κανονικά εντός πλάνων

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10:49 Μ.Μ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ THΣ ΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΑΕΚ, ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ.

ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή. Με το άθρο δεν θα ασχοληθώ γιατί δεν υπάρχει λόγος να ζητούμε προβολή από οποιοδήποτε δημοσιογράφο ή και αν θέλετε να ασχολούμαστε με τα ΜΜΕ της Κύπρου μας. Εδώ πέρσι μπήκαμε ομίλους και πρωτοσέλιδα ήταν η Ομόνοια που έχασε από κάποια Red Bull!! Μην ασχολείστε αδέρφια και προσηλωθείτε στην ομάδα μας!
Στο ψεσινό φιλικό με τον Εθνικό πραγματικά η ομάδα με γοήτευσε! Υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα και μία αμυντική γραμμή που σπάζει κόκκαλα. Βλέποντας τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας κύριο μέλημα του προπονητή μας είναι η κυκλοφορία της μπάλας και το γρήγορο ανέβασμα από άμυνα σε επίθεση μέσω των ακραίων μπακ. Ζιλέ και Τζέϊσον θα είναι σημαντικότατες μονάδες στο παιχνίδι της ομάδας και πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι Νακατζίμα-Πάλιτς-Γκαμπιλόνδο στην τροφοδότηση του επιθετικού μας. Η αμυντική δυάδα Μουρίγιο-Καταλά σε ποιότητα είναι η καλύτερη του κυπριακού πρωταθλήματος. Σίγουρα στο ψεσινό φιλικό δεν πιεστήκαν ιδιαίτερα και δεν μπορούμε να εξαγάγουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα όμως όποτε χρειάστηκαν φρόντισαν να δείξουν πόσο μεγάλοι ποδοσφαιριστές είναι. Ο Λίνσεν σε αυτή την ομάδα και με αυτό το σύστημα μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά και αν τον εμπιστευτεί ο προπονητής και του ανεβάσει την ψυχολογία θα δώσει αρκετά στην ομάδα. Ο Ντάεμεν ήταν εκτός ομάδας λόγω τραυματισμού και ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα. Μοναδικό πρόβλημα της ομάδας το οποίο φωνάζει από μακριά είναι ο κεντρικός επιθετικός. Όταν λείπει ο Πιντάδο θα έχουμε πρόβλημα. Ο Μυτίδης θα πάρει παιχνίδια φέτος και θα προσφέρει στην ομάδα είμαι σίγουρος αλλά δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή για το βήμα παραπάνω. Με απόλυτη βεβαιότητα χρειαζόμαστε ακόμα έναν επιθετικό κορυφής και εύχομαι να μην αποχωρήσει ο Ντε Κλέρ για να έρθει ο επιθετικός αλλά ο Νασίρ Μάτσι ο οποίος κατά την δική μου πάντα άποψη είναι λίγος για την ομάδα μας και ούτε καθαρός επιθετικός είναι. Κλείνω με τον Ντε Κλερ. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο προπονητής έχει σε καλύτερη εκτίμηση το Ζιλέ από τον Ντε Κλερ. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης των 2. Ο ένας είναι ένα σωστό αριστερό μπάκ το οποίο κρατάει την θέση του και παίζει όσο πιο σίγουρα μπορεί και ο άλλος ένας ποδοσφαιριστής κλάσης ο οποίος μπορεί να σου δώσει έτοιμο γκολ ανά πάσα στιγμή και να σου ανεβάσει την ομάδα με περίσσια ευκολία και άνεση. Αν τίθεται θέμα αποχώρησης του Τιμ αυτό πιστεύω είναι θέμα κόστους και μόνο αφού είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Δεν υπάρχει σύγκριση των 2 και δεν πιστεύω το επαναλαμβάνω ξανά ότι ο προπονητής μας έχει καλύτερη άποψη για τον Ζιλέ. Ο χρόνος θα δείξει, είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και αδέρφια φέτος πραγματικά έχουμε και ομαδάρα και προπονηταρά!!

ΛΟΥΚΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ Π ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΛΟΥΝΤΕΡΟΒΙΤΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΝΣΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ.Ο ΛΙΝΣΕΝ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ.Ο ΝΤΑΕΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΒΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Apla eskartaran taxamu to nte cler giati theli ton o croif

Ανώνυμος είπε...

Sto podosfairo vazis ta gegonota kato kai pernis apofasis.

to roster mas simera diatheti,
aristero mpack, GILLE, TSESON, MERTAKAS.
dexi mpack, TSESON, MERTAKKAS, SERAN POLO.

diafono katheta file stavro oti den iparxi metro sinkrisi de kler - gille. o gille den ine tixeos pextis. epeze 5xronia skotia. oloi gnorizete ti simeni podosfairo sto inomeno vasileio. exallou den ine kai kanenas nearos o de kler pou exi mellon prosta tou. ate na mas pexi an mini akoma ena xrono? exallou polla akougonte stin Larnaca kai gia tin exogipethiki zoi pou kani. O gille file stavro teriazei akrivos sto pexnithi tou proponiti mas. fanike kai sto filiko xtes me tin axna. panta ton protimouse o proponitis apo tin arxi prin kan pane proetimasia ara exis lathos na kanis afto to simperasma file 9.24.
nai, itan apo tous pio statherous pextes persi an oxi o pio statheros alla vasi tou roster, ine o idanikos na figi gia na erthi epitelous enas epitethikos.

me tin figi tou skopeliti diskola pori na figi o linson kai me tous epithetikous piou diatheti i omada mas (pindato, mitidi mono) tha fani xrisimos kai o machi afou tha xreastei se kapious agones. ara prosopika pistevo oti de kler kai nta silva ine oi 2 pextes pou poroun na figoun vasi tou roster pou diathetoume simera.

Ανώνυμος είπε...

META TO XTESINO FILIKO MPOROUME NA IMASTE PLEON POLI AISIODOKSOI. TO GEGONOS OTI OI ALLOI ITE DIMOSIOGRAFOI ITE OTIDIPOTE ALLO , DEN MAS IPOLOGIΖOUN MONO KALO THA
MAS KANI. AN THEORISUME OTI KLINI APO EVDOMADAS O MARAGKOS TOTE AVTO POU APOMENI INE NA FIGI O MATSI KAI ERTHI ENAS EPITHETIKOS KLASIS ISAKSIOS AN OXI KAI KALITEROS TOU PINTADO. SE PERIPTOSI POU FIGI GIA TOUS LOGOUS POU THA FIGI
O NTE KLER EGO PROSOPIKA IPOSTIRIZO OTI XRIAZOMASTE AKOMA 1 EPITHETIKO. STO THEMAS AVTO ONTOS MEXRIS STIGMIS APOTIXAME XORIS NA KSEROUME TO GIATI MIAS KAI O MATSI SE
KAMIA PERIPTOSI DEN TERIAZI STIN OMADA. OPOS KAI NA EXI IPARXI SE OLES TIS IPOLOIPES GRAMMES PLIROTITA KATI POU PREPI FANI KAI MESA STO GIPEDO.
MONO AEKARA

Ανώνυμος είπε...

Re Stavro eshei enan aiona gie mou pou ise stin Komotini en eteliwses akoma?

Posa mathimata xrwstas!?!?!?! :P

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν έγραψε κάποιο άρθρο εδώ μέσα για την περσινή επιτυχία στις 25/8/12 που προκριθήκαμε στους ομίλους του Ουέφα, όταν αποκλείσαμε την Ρόσεμποργκ. Αντίθετα πάλι υπάρχει άρθρο για το ματς με την Πέταχ Τίκβα. Έλεος, τόση μνήμη υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

pragmatika aporo pote prolavate na krinete toso grigora ton machi??? ton xerate kai persi? 17 termata petixe persi. opou kai na agonizotan 17 termata den ine tixea. den leo ine kalos pextis, alla pos to katakrinate toso grigora den katalaveno? avrio an mpei allagi me tin alki me skorari...tha lete oloi ammessos to antitheto. ego ton thelo na mini epidi pezi kai epithetikos kai epidi akoma kai me tin prosthiki tou neou epithetikou pale tha exoume provlima prosta se kapious agones an kai efoson xtipisi o pindato.

Ανώνυμος είπε...

Kala re 3:50 pio to provlima su? En exis dulia na kamis?

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια Σταύρος Κομοτηνή και πάλι. Φίλε 10:58 δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής ο Ζιλέ και το ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιο μου. Αυτό που είπα και επαναλαμβάνω ξανά είναι ότι είναι ένα καλό αριστερό μπακ και όχι ένας ποδοσφαιριστής καλύτερος από τον Ντε Κλερ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο Ντε Κλερ ακόμα και όταν μπήκε για 10 λεπτά στο φιλικό ανέβασε την ομάδα με περίσσια ευκολία και έδωσε και μία σέντρα μισό γκολ στον Παύλου. Το ότι ο προπονητής προτιμά τον Ζιλέ κανένα πρόβλημα και καμία ένσταση αυτός ξέρει καλύτερα από όλους μας. Το να λέγεται όμως από τον οποιοδήποτε ότι ο Ζιλέ είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Τιμ είναι ιεροσυλία φίλε μου! Ο Ντε Κλερ είναι απαραίτητος στην ομάδα μας σε μία χρονιά με 40 παιχνίδια. Υπάρχουν τραυματισμοί-κάρτες που θα κρατήσουν παίκτες έξω για αρκετά παιχνίδια. Αριστερό μπακ φίλε αν φύγει ο Ντε Κλερ είναι μόνο ο Ζιλέ και κατά συνθήκη θα παίζει ο Τζέϊσον όταν λείπει ο Ζιλέ και δεξί μπακ θα πηγαίνει ο Μέρτακας. Ο Σεράν με τον τρόπο που παίζει ο προπονητής μας δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να παίξει δεξί μπακ. Θα το πω για τελευταία φορά είναι υπερπολύτιμος ο Ντε Κλερ φτάνει να ξέρει ότι η θέση δεν είναι καππαρωμένη στον Γάλλο και ότι κάθε αγωνιστική θα παίζει ο καλύτερος. Όσον αφορά τον Λίνσεν με την κατάλληλη στήριξη από τον προπονητή και με το δεδομένο ότι θα παίζουμε με έναν κόφτη θα είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικός στην φετινή Άεκ. Το χάρισμα που έχει σαν ποδοσφαιριστής είναι η πρώτη πάσα και η μακρινή διαγώνια. Ως ο πρώτος παίκτης που θα κάνει παιχνίδι μπορεί να οργανώσει την ομάδα άψογα. Τέλος, επιβάλλεται και ήδη έχουμε αργήσει υπερβολικά να φέρουμε επιθετικό περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

pezi kai o mertakas aristero mback file. toulaxiston os ton jenari pernas aneta! an dexto ti apopsi sou file stavro oti thes ton de kler stin omada, pios tote pori na figi gia na men dimourgithi neo keno?

episis skeftou ligo posa termata dextikame apo adrania tou de kler sto psilo pexnithi.

pote erxese kypro re stavro? eloes pleon :)

Ανώνυμος είπε...

Η βασική ενδεκάδα θα ξεκινά όπως φαίνεται με τον Χαϊμοφ στο τέρμα, Τζέϊσον δεξιά και Ζιλέ αριστερά στην άμυνα. Κέντρο άμυνας οι απροσπέλαστοι Μουρίγιο και Καταλά έχοντας τριάδα στο κέντρο τους Βαν Ντάϊκ, Ντάεμεν και Πάλιτς ως "δεκάρι". Στα επιθετικά άκρα, δεξιά θα κινείται ο Νακατζίμα και αριστερά ο Γκαμπιλόνδο με τον υγιή Πιντάδο στην κορυφή της επίθεσης. Απ' εκεί και πέρα, έχουμε τον Μέρτακκα για αντικαταστάτη του Τζέϊσον, τον Ντε Κλέρ (αν δεν αποχωρήσει)να διεκδικεί την θέση απο τον Ζιλέ αλλά και τον Σερράν να διεκδικεί θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας. Μυτίδης συν ο σεντερ φορ που θα αποκτηθεί θα πλαισιώσουν τον Πιντάδο ενώ για τα άκρα της επίθεσης υπάρχουν οι πολυ ποιοτικές λύσεις των Κυπριανού (δεξιά), Ντα Σίλβα (δεξιά, αριστερά και επιτελικός) και Κούλλη Παύλου (αριστερά).

Γιώργος Νικολάου

Ανώνυμος είπε...

Sostos o filos sxetika me ta efkola goal pu etroame pu ton nte cler sta stimena alla de paui na ine pextaras

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 34 ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...90% ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΕΚ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!!!
Υ.Γ;ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΤΑΘΛΗΜΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

MARK FODERINGHAM O EKLEKTOS...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.