News Update :

Φεύγουν ... αφήνουν πίσω τους συντρίμια;

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012


Βρισκόμαστε λίγες στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η ομάδα, παρά το αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό και ποιοτικό ρόστερ ως ιδανική αυτόχειρας βρίσκεται εκτός στόχων και στην ουσία έχει ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα, όντας αδιάφορη. Ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει, είναι το κύπελλο, αλλά και αυτός φαντάζει δύσκολος εως ακατόρθωτος, απόρροια της κακής αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας, της απειθαρχίας, της έλλειψης αντοχών αλλά και πάθους, στοιχεία που δύσκολα μπορούν να αλλάξουν στο θεσμό του κυπέλλου, μιας και καμιά ομάδα δεν μπορεί να μεταμορφώνεται από τον ένα θεσμό στον άλλο.

Τις τελευταίες μέρες, έχουμε γίνει μάρτυρες ενός κύματος μαζικών αποχωρήσεων από την ομάδα σε τρία επίπεδα:
                      1) σε προπονητικό,
2) επικοινωνιακό  και
3) αγωνιστικό.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, εύλογα έχει θορυβηθεί και δεν είναι λίγοι που διερωτούνται αν βαρέσαμε διάλυση. Αν η ομάδα μοντέλο, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά τείνει να διαλυθεί και να επιστρέψουμε σε όχι και τόσο μακρινές εποχές μιζέριας και απαξίωσης.

Αν και η ομάδα σίγουρα δεν εκπέμπει υγεία και εμπιστοσύνη, θεωρώ πως οι τρεις αυτές αποχωρήσεις δεν επηρεάζουν την ομάδα. Ή τουλάχιστον δεν αποτελούν πλήγμα σε αυτό που κτίζεται τα τελευταία δύο χρόνια. Δεδομένου φυσικά πως δεν θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις, ειδικά σε έμψυχο δυναμικό αλλά και στο πρόσωπο που έχει το γενικό κουμάντο της ομάδας, δηλαδή τον Κρόιφ. Συμφωνούμε πως ο Κρόιφ έχει μερίδιο ευθύνης για τα χάλια που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, αλλά υπάρχουν και πολλά ελαφρυντικά. Εξάλλου, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που μας έδωσε όραμα, προοπτική και μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με την ομάδα.   

Θα αναφερθώ στις τρεις αποχωρήσεις των οποίων γίναμε μάρτυρες και θα επιχειρήσω να εκτιμήσω το κόστος από την αντίστοιχη απώλεια, λαμβανομένης υπόψη της προσφοράς και του έργου που άφησαν πίσω τους.

  • Ποδοσφαιριστής – Μίλιαν Μιρντάκοβιτς

Ο Μιρντάκοβιτς ήρθε στην ομάδα ως ο παίκτης κράχτης, όντας ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Με δεδομένη την περσινή του παρουσία, οι προσδοκίες που γέννησε ο ερχομός του στην ομάδα ήταν πολλές. Και αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν μια αρκετά δαπανηρή μεταγραφή για την ομάδα, δεδομένου του μπάτζετ και των δυνατοτήτων της ομάδας. Φήμες λένε πως η αμοιβή του ακουμπούσε τις 18 000 Ευρώ μηνιαίως, περίπου δηλαδή 200 000 Ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του. Με βάση το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη και την βραχύβια θητεία του στην ομάδα και πάντα με γνώμονα την προσφορά του, η αποχώρηση του κρίνεται λογική. Ο παίκτης δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και στα πλείστα παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν η σκιά του καλού του εαυτού. Συμφωνούμε πως κάθε παίκτης δικαιούται ένα εύλογο χρόνο προσαρμογής, αλλά σε μια ομάδα με ψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους, η υπομονή εξαντλείται εύκολα. Ο Μιρντάκοβιτς αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια του, ως βασικός, με δεδομένη και την απουσία του Πιντάδο. Σε πολλά παιχνίδια ήταν αρνητικότατος και σε άλλα παιχνίδια οι παρουσίες του ήταν απλά μέτριες. Στο μόνο παιχνίδι που θύμισε τον παίκτη killer ήταν το παιχνίδι με την Ομόνοια. Όμως, ένας παίκτης δεν μπορεί να κριθεί από μόνο ένα παιχνίδι, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα βολοδέρνει στο γήπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν ήταν λίγες οι φήμες για σιωπηλή τιμωρία του παίκτη, εξαιτίας των παραπανίσιων του κιλών.

Με βάση τα πιο πάνω, κρίνω πως η αποχώρησή του ναι μεν στοιχίζει στην ομάδα την παρουσία ακόμη μιας επιλογής στην επίθεση, αλλά από τη στιγμή που προέκυψε η προσφορά και με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη, η διοίκηση έπραξε σωστά. Η ομάδα «ξεφορτώνεται» ένα βαρύ συμβόλαιο, δυσανάλογο με το τι πρόσφερε αγωνιστικά στην ομάδα και ταυτόχρονα ανοίγεται ο δρόμος για την καλύτερη αξιοποίηση του Μυτίδη, που προσωπικά θεωρώ ότι αδικείται. Παράλληλα, με λιγότερα χρήματα, η ομάδα μπορεί να επενδύσει σε νεαρότερο παίκτη στη θέση του φουνταριστού, με προοπτική για μακροχρόνια προσφορά ή πώληση. Εξάλλου, ένα πράγμα που χαρακτηρίζει τον Κρόιφ, είναι η επιλογή παικτών που δεν είναι γνωστοί, αλλά αποδεικνύονται λίρα εκατό. Κλείνοντας το κεφάλαιο Μιρντάκοβιτς, με ένα υγιή  Πιντάδο και το Μυτίδη από πίσω, η ομάδα μπορεί να βγάλει την αγωνιστική σεζόν και να διεκδικήσει τις πιθανότητες της στο κύπελλο.

  • Τεχνικός Σύμβουλος – Μιχάλης Χατζηπιερής

Ο κατά τα άλλα συμπαθής Μιχάλης Χατζηπιερής, ανήκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και εκτελούσε χρέη τεχνικού συμβούλου. Ο ρόλος του κυρίως ήταν αφανής και είχε να κάνει με τα αποδυτήρια και την ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου. Προσωπικά θεωρώ περιττή την παρουσία του στην ομάδα, μιας το συγκεκριμένο πόστο δεν είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία μιας ομάδας. Εξάλλου, πολλές φορές όταν το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, με διαφορές στα θέματα φιλοσοφίας, μια ομάδα μάλλον ζημιώνει παρά επωφελείται.  

Ο Χατζηπιερής περισσότερο κοσμούσε τα πάνελ αθλητικών εκπομπών παρά εκτελούσε συμβουλευτικά χρέη στην ομάδα. Σίγουρα πρόσφερε, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, αλλά πιστεύω πως η αποχώρηση του, δεν επηρεάζει την ομάδα. Προσωπικά θέλω να εκφράσω ένα παράπονο σχετικά με τον Χατζηπιερή, το οποίο είναι και το πρώτο πράγμα που θυμάμαι σχετικά μ’ αυτόν. Αναφέρομαι στη στάση του σε αθλητική εκπομπή, μετά από παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αποέλ, στο οποίο η ομάδα μας αδικήθηκε (για μια ακόμη φορά) από τη διαιτησία. Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο αποβλήθηκε ο Ντίμεχ, αντικρίζοντας δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά και που ο Αποέλ σκόραρε με εκτέλεση ανύπαρκτου φάουλ έξω από την περιοχή μας. Ο Χατζηπιερής, ενώ κλήθηκε να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στο πάνελ της εκπομπής και ενώ τα διαιτητικά λάθη ήταν εξόφθαλμα (η διοίκηση είχε επίσημα αντιδράσει), σε καμιά περίπτωση δεν αντέδρασε στις προκλήσεις του Τάκη Αντωνίου και με τα λεγόμενα του μάλλον άφηνε να νοηθεί πως ήταν υπερβολικές οι αντιδράσεις της ΑΕΚ. Δεν παρέλειψε να εκθειάσει το μεγαλείο του Αποέλ και την ανωτερότητα του. Προφανώς ξέχασε ποιον εκπροσωπούσε, ενθυμούμενος τον πρότερο γαλαζοκίτρινό του βίο. Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν και οι πρόσφατες δηλώσεις του, πως οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίζονται χωρίς κανένα κίνητρο, δημιουργώντας απορίες στον κόσμο για το ποιος τους δίνει κίνητρο και αν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έχουν ασυλία να αγωνίζονται αδιάφοροι.  

  • Εκπρόσωπος Τύπου – Νεκτάριος Μαρκέττος

Ο Νεκτάριος Μαρκέττος, τα τελευταία δύο χρόνια αποτελούσε τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας. Ασκούσε τα συγκεκριμένα καθήκοντα, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος και δεν είχε οπαδικούς δεσμούς με την ομάδα. Ομολογουμένως, ο ρόλος του ήταν πετυχημένος, δεδομένου πως ήταν και ο πρώτος που είχε ανάλογο ρόλο/πόστο στην ομάδα. Η ομάδα απέκτησε φωνή προς τα μέσα και ο επικοινωνιακός τομέας της ομάδας, πέρασε σε πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Όμως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του Μαρκέττου, η ομάδα μας δεν έπαψε να είναι ο φτωχός συγγενής των Μέσων. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ομάδα μας δέχθηκε λάσπη από δημοσιογράφους και κάποτε και πόλεμο. Αναφέρθηκε εξάλλου και σε προηγούμενα άρθρα στον Blogg πως η ομάδα απαξιώνεται επανειλημμένα από τους δημοσιογράφους και παρατέθηκαν και στοιχεία. Γι’ αυτό ευθύνη φέρει και ο επίσημος εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας. Ταυτόχρονα, ίσως και με οδηγίες της διοίκησης, η ομάδα δεν βγήκε προς τα έξω, στα παιχνίδια που αδικήθηκε από τη διαιτησία, επίσημα και δια στόματος του εκπροσώπου της, να αντιδράσει και να δείξει έμπρακτα πως δεν είναι παθητική. Ο Μαρκέττος, δεν επεδίωξε επίσης ποτέ να έρθει σε επαφή με τους δύο ανεπίσημους οπαδικούς ιστοτόπους της ομάδας, ώστε να υπάρχει αλληλοκατανόηση και ίσως  καλύτερη ενημέρωση στα της ομάδας. Θεωρώ επίσης, πως στο συγκεκριμένο πόστο, θα ήταν προτιμότερο να βρίσκεται κάποιος δημοσιογράφος που ανήκει και στους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να είναι και πιο κοντά στα «θέλω» των οπαδών, αλλά και τα δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα παράπονά τους.

Με βάση τα πιο πάνω, κρίνω πως το κόστος στην ομάδα δεν είναι μεγάλο. Το μόνο ίσως πλήγμα που δέχεται η ομάδα, είναι σε επικοινωνιακό επίπεδο, από την άποψη πως οι αποχωρήσεις έγιναν μαζικά και την ίδια χρονική περίοδο. Η ομάδα δέχεται ένα πλήγμα περισσότερο στο μοντέλο του γερού οικοδομήματος της ομάδας που λειτουργεί επαγγελματικά και μεθοδικά. Επί της ουσίας, οι πληγές είναι απλά επιδερμικές ...  
 
Τελειώνοντας,  πιστεύω πως θα ήταν εποικοδομητικό να ακουστεί και η δική σας άποψη για τα πιο πάνω… 


Share this Article on :

37 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

zaxarias kaps είπε...

tous telefteous 3 mines simvenoun paraxena pragmata stin omada mas..vlepoume vasikous pextes na ine sto pagko opos ton gregory ton negri ke ton jeison. o proponitis kani polla lathi stin diarkia tou agona ke xathikan polli vathmi gia tis lanthasmenes epiloges tou... ola afta ginonte me tin anoxi tou croif..o kosmos arkise na diamartirete ke katalamveni ke o telefteos opados oti kati den pai kala.. o stoxos tis tetradas xathike gia ola afta ke me ta simerina dedomena den mporoume na apoktisoume to kipello..to xirotero apola einai oti den dior8ononte ta lathi ala afxanonte sinexos..!

Ανώνυμος είπε...

Ego prosopika pistevo pos kati pai strava me ta oikonomika tis omadas mas. Posa evale sta tamia i omada apo tin evropi, posa einai to budget mas, ti ginete me to gipediko, giati edioxan tora ton Xatzipieri, giati fevgi o Markettos? Episis me tin figi tou Mirta kai ton 2 pio pano proanaferomenon, fenete pos i dioikisi mas exi provlima oikonomikon. Ego varethika oloi na mu lene, den xero, mono o kroif xeri. Ma kani, kanenas den einai idioktitis tis omadas mas, I AEK einai olon mas. Oloi pame gipedo, oloi stirizume tin omada me season tickets, laxnus etc.. Oloi agapume tin omada mas kai ton telefteo kero ginonte polla paraxena. EGO THELO NA ZITISUME APO TIN DIOKISI MAS MIA SINANTISI KAI NA EINAI PARON KAI O MIRIOS KROIF. As mas apantisi se oles mas tis erotisois. Se ligo kero na fovomaste na antidroume ampa kai o Kroif mas dioxi kai apo to gipedo (2o spiti) mas. Os edo itan, exo exasa kathe empistosini stin dioikisi mas i opia foate na patisi podi ston kroif!!!

φοινικουδας είπε...

IronAEK, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου αν και προσωπικά είχα αδυναμία στον Μίρτα και πιστεύω πολύ σε αυτόν. Ο Πιντάδο μια παίζει και δυο κάθεται και απορώ πώς θα βγάλουμε το κύπελλο με μόνο τον Μυτίδη! Εκτός κι αν βάλει τον Λίνσεν στράικερ!!

Η ΑΕΚ φέτος αποφάσισε να μπει σε βαθιά νερά και να κολυμπήσει, μιας και ήταν απανεμιά (αρμονία στην ομάδα). Ξαφνικά όμως σήκωσε ψηλό κύμα και είτε θα πνιγεί, είτε θα βρει δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα για να κρατηθεί ώσπου να ηρεμήσουν τα νερά. Και τα νερά θα ηρεμήσουν μόνο όταν απαντηθούν κάποια αναπάντητα ερωτήματα (Βαν Ντάικ, Τζέισον, φυσική κατάσταση κτλ) και όταν επανέλθει η ηρεμία στην ομαδα και η εμπιστοσύνη των ΑΕΚτζήδων ξανακερδηθεί. Είμαστε η πιο ασταθής και αλλοπρόσαλλη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος και αυτό δεν γίνεται να είναι τυχαίο. Πίσω από αυτές τις ανεξήγητες εμφανίσεις-τραυματισμούς-αποδεσμεύσεις κάτι κρύβεται και πρέπει να αποκαλυφθεί πριν μείνουμε εντελώς εκτός στόχων.

Ανώνυμος είπε...

file 8.118 sinfonoume apolita.

Ανώνυμος είπε...

gia fetos kopelia nomizw i xronia exathike. to kipello en diskolo na to piame. logika tha to piasei kanena apoel kamia anorthwsi me to etsi thelw.
tou xronou na doume ti tha kanoume. an meinei fisika kanenas stin omada. fobamai pws enna fioun jai alloi

Ανώνυμος είπε...

E pethkia o Mr Croyff se mian apo tis sinentefxis tou ipen oti xerete pou den xseri ellinika yia na men diavazi ta comment mou grafounte. E an ine na ta grafoume sta agglika empa tzie kollisi tipote.

Mr. Croyff we the fans of AEK LARNACAS we would like to have a meeting with you. Is it possible to have some of your valuable time?

Ανώνυμος είπε...

Kati vromi polla ashima stin aek..

Ανώνυμος είπε...

MIA DIAFORETIKI APOPSI: to gipedo gia mena ine san na pianno 5 protathlimata... skeftite to ligo makroprothesma ke stamatate na skefteste mono to simera. EPISIS: thelo Hofland gia tehniko diefthinti/proponiti otan figei o Croiff. Tote tha dite tin AEK na gigantonete. O Hofland ine AEKtzis. KANTE IPOMONI KE MINETE KONTA STIN OMADA. TA KALITERA EPONTE.

Ανώνυμος είπε...

nomizo eise ligo adikos sto thema tou Markettou. Kai alles omades trone laspi apo tous dimosiografous,vlepe ti egine me to APOEL otan eferne anepitixi apotelesmata. H omada mas tha einai panta o ftoxos sigenis afoy stous omilous gemizame ti ditiki kerkida me 2000 maximum opadous. Otan se simantika paixnidia pernoume sto GSZ 1500 ftaiei o Markettos; Iparxei dimosiografos opados tis omadas pou mporei kai thelei na analavei to sigekrimeno posto; To kostos den mporo na gnorizo apo tora an tha einai megalo all;a sigoura den tha einai epidermiko afou tora tha lene sta mesa kapoioi ta dika tous xoris na iparxei metro.

Aektzis

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

Σχετικά με τις αποχωρήσεις Μαρκέτου Χατζηπιερή θεωρώ ότι πρόσφερε αρκετά ο Νεκτάριος και το κενό που αφήνει πρέπει να αναπληρωθεί.Όσο αφορά τον κύριο Χατζηπιερή αν αληθεύουν οι φήμες ότι έπαιρνε 5000 μηνιαίως τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Υπάρχει ένα παιδί δικό μας που και αφιλοκερδώς που λέει και ο λόγος θα έκαμνε την δουλειά του κύριου Χατζηπιερή,ποια δουλειά τέλοσπαντων,αναφέρομαι στον ένα και μοναδικό πιστεύω ποδοσφαιριστή που πόνεσε και αγάπησε περισσότερο από όποιονδηποτε άλλον την ομάδα τον Κωνσταντίνο Μηνά.Όσο αφορά το κενό του Νεκτάριου αν προτιμηθεί από την διοίκηση να αναπληρωθεί με δημοσιογράφο στο επάγγελμα πιστεύω ο Ανδρέας Βεντούρης θα ήταν καλή επιλογή ο οποίος είναι ανερχόμενος δημοσιογράφος και ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι Αεκτζής.

Ανώνυμος είπε...

o ventouris einai men aektzis alla en to edilwse pote. mallon opote tou to poun stin ekpompi tou super sport paizei to oudeteros. den einai aparaitito na einai athlitikos dimosiografos. ftanei na 3erei pws leitourgei to sistima k na kofkei o nous tou. o markettos re kopelia itan polla soft.

Ανώνυμος είπε...

re den theloume ekrposopo tipou se etsi diskolous kerous... eto evalan ti maria na kamni 2 douleies cost savings :)... o ventouris ine AEK??? toutos fakoun mou ta arthra tou panta katigora ti AEK k inoreuete tin otan den pame kala ... no way

Ανώνυμος είπε...

File Pampo symfwnw apolyta mazi soy sto 8ema tou arxhgou mas tou Mhna. Paramenei Aektzhs apo tous ligous pou emeinan konta sthn omada afou stamathse to podosfairo me to tropo pou ton diwksame. Pisteyw h dioikhsh na to skeftei kai na kanei mia protash gia kapoio posto sto texniko team. Ayto kanoun polles omades pagkosmia.

steven

Ανώνυμος είπε...

sto mina prosferthikan polles thesis omos aytos arnite

ΑRTEMIO είπε...

POIOS TO PAIZEI OUDETEROS RE O VENTOURIS?TO PAIDI EINAI AEK KAI TO LEEI KAI AGAPA TIN OMADA.TI SAS ENOXLEI PAS TA ARTHRA TOU?EPIDI XEREI THKIO PRAMATA PARAPANO POU MAS KAI GRAFEI TIN ALITHKIA?FILE PAMPO SIMFONO KAI GIA VENTOURI KAI PROPANTOS GIA TON MINA OMOS AFTA DEN EINAI TIS ORAS.TORA ENAS STOXOS EMEINE KAI PREPEI OLOI NA STIRIXOUME TIN OMADA.OPOS EIPE KAI O MARKETOS AEK STA EFKOLA AEKARA KAI STA DISKOLA

Ανώνυμος είπε...

Sostos o filos 9:20
Opos kai se enan allo akoma pou leei tin pikra tou pantou kai o idios xala tin oraia eikona pou exei o kosmos gia to atomo tou

Onomata den leme.....
Kakos pratteis omws kyrie - isoun kai apo tous agapimenous mou podosfairistes......

Sta logia oloi agapame tin omada alla stin praxi to "AEK sta evkola AEKara sta dyskola" den efarmozetai

Kai na thymiso kai kati allo gia olous mas

United we stand
Divided we fall!!

Ανώνυμος είπε...

san pio megalos file na se enimeroso oti o ventouris mikros itan stous agones tis AEK me panta me shalpa. i adelfi tou pou tin gnorizo kai prosopika den xani pexnithi tis AEK eite endos eite extos. ine fanatikos me tin AEK kai an grafi kaka tote tin doulia tou kani.

Ανώνυμος είπε...

DILADI FANTASTITE O VENTOURIS NA MEN ITAN AEKTZIS TI ARTHRA THA DIAVAZAME EK MEROUS TOU GIA THN OMADA MAS?

Ανώνυμος είπε...

i doulia ine doulia file!
otan san AEK evales stoxo to "kalitera apo persi kai sigoura tetrada", otan etho kai kairo den pezoume kalo podosfairo ti thes na grafi o anthropos kai o kathe dimosiografos? tin doulia tou kani kai kala kani pou mas kani kritiki. exalou oloi vlepoume oti kati den pae kala. apo pou na arxisoume? apo to negri fortin? van ntaik panko? tous travmatismous? ta repo? o flemmings kai ta pola tou lathoi? to oti exei mines na pexoun mpala o koulis, o garcia, o hoflant.....ti thes na grapsi o kathe dimosiografos?

otan pezame europa league sixna mas ixe protoselido stin sportsday opou doulevi o ventouris. alla etsi imaste emis. katigoroume tous dikous mas parapano pou tous antipalous. to goalnews exei exthriki simperifora pros tin AEK, oxi i sportsday.

allaxte kounventa.

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω πως πρεπει να κινηθουμε αμεσα να κλεισουμε τον Μαστρου. Ειναι ιδανικος για 2 τερματοφυλακας και αδειαζει μια θεση κοινοτικου γαι να αυξηθει το βάθος στο ροστερ.

Ανώνυμος είπε...

Pion mastrou re? Re exume to fortiiiiiiiiiin. Gia ta epomena deka xronia tha exume to megalo talento to fortin. Na men sas po en na ton valun Kai ekprosopo tipou! Fortin 4ixara gia panta aekara!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re men mallonete akoma en eteliose tipote !! Exoume kali klirosi gia to kipelo ke en extos to apoel ke mia pou tis ael - ano ! ena kalo pexnidi me tin alki ke meta en na diksoun poso mages en oi pextes mas ! En kali i alki alla osoi idame to pexnidi proxtes to proto imixrono ixamen tous easy !!
Anti na katigorate ton ena je ton allo na grafete
KIPELO KIPELO AEKARA FERE MAS TO KIPELO

pou en na eteliosi i xronia na kamoume tin soume ke na poume epiame ta kala i en ta piamen ke ti eftekse gia touto !!

Ανώνυμος είπε...

1.15 exei apolito dikio. eletheronis kai thesi xenou.

kapsis zaxarias είπε...

prepei na paradextoume oti edokame tou croif polles exousies katintisame oti ginete stin omada na imaste sigouri oti isw apo afto vriskete panta o croif ke afto den ine kalo.. i aek exi dioikisi ke kosmo ke den prepi me tin anoxi mas na exoume enan an8ropo na exi panta ton telefteo xronou na pathoume afta pou exoume simera... einai kanonas otan dosis iper exousia se kapion oti se kapia fasi tha er8ou ta provlimata mazemena... o croif exi polles gnwsis,ke efere poli kalous pextes tin omada alla einai poli egwistis... o proponitis tis aek einai sigouro oti se polles periptosis ekteli diatages tou croif.. afto den ine kalo gia tin omada ke exoume iposti poli zimia ke xasame arketous va8mous.. prepi na alaxoume taktiki na feroume ena kalo proponiti ke na ton afisoume na kami tin doulia tou.. pisteuo pws tou xronou o croif den tha ine stin omada.. na protinoume sto hoflan.. na analavi texnikos dieuthintis na diatirisoume ton kormo tis omadas.. na paroume 2-3 kalous pextes ke ola tha pane kala... mas exoun apomini 2 stoxoi ke prepi na palapsoume mexri telos.. o 1os einai.. TO KIPELLO.. ke o 2os ANTE PEDIA XANA KERDISTE TIN ANO gia na kanete tous AEKTZIEDES xaroumenous,perifanous!!..

TRELLATHIKA TRELLATHIKA..............................................................

kapsis zaxarias είπε...

prepei na paradextoume oti edokame tou croif polles exousies katintisame oti ginete stin omada na imaste sigouri oti pisw apo afto vriskete panta o croif ke afto den ine kalo.. i aek exi dioikisi ke kosmo ke den prepi me tin anoxi mas na exoume enan an8ropo na exi panta ton telefteo logo... einai kanonas otan dosis iperexousia se kapion oti se kapia fasi tha er8ou ta provlimata mazemena... o croif exi polles gnwsis,ke efere poli kalous pextes stin omada alla einai poli egwistis... o proponitis tis aek einai sigouro oti se polles periptosis ekteli diatages tou croif.. afto den ine kalo gia tin omada ke exoume iposti poli zimia ke xasame arketous va8mous.. prepi na alaxoume taktiki na feroume ena kalo proponiti ke na ton afisoume na kami tin doulia tou.. pisteuo pws tou xronou o croif den tha ine stin omada.. na protinoume sto hoflan.. na analavi texnikos dieuthintis na diatirisoume ton kormo tis omadas.. na paroume 2-3 kalous pextes ke ola tha pane kala... mas exoun apomini 2 stoxoi ke prepi na palapsoume mexri telos.. o 1os einai.. TO KIPELLO.. ke o 2os ANTE PEDIA XANA KERDISTE TIN ANO gia na kanete tous AEKTZIEDES xaroumenous ke perifanous!!..

TRELLA8IKA TRELLA8IKA..............................................................

Ανώνυμος είπε...

Ma ti ginete telika me ta ikonomika mas...ekaman mas tzie pistefkoumen oti imasten pospasmenoi. Kalan pou epian ta lefta oeo. Perki enerti piso o fortin mexri tin paraskevi na vali to negri me tin ael...yiati an erti imasten katadikasmenoi. As elpisoumen oti o Croyff tha katsi tin mappan kato yia to kalon tis omadas tzie na afiki tous egoismous stin panta. Ego prosopika pistefko akoma tetrada. Yiati oxi diladi.

Ανώνυμος είπε...

EGW ENA PRAMA ENA SAS PW ESAS OULLOUS POU MILATE DAME, AN EXETE TA A.... ELATE OLOI LEMESO KONTA STHN OMADA MAS!!TWRA POU OULLOI NOMIZOUN POS THA PIENOUME 100 200 PLASMATA INE I WRA ME MIA MAZIKI PAROYSIA NA ARXISI...H ANTEPITHESI!!!

Y.G:XIPNATE AFISTE TOUS KANAPEDES KAI TA CAFE KAI ELATE GIPEDO NA DOSUME TO MINIMA POU PREPEI

CHRISTOS

Ανώνυμος είπε...

Emathete ti pragmatika egine me fortin? Kserete giati proxtes taxa itan traumatias? Eprofilassetun gia to pexnidi pu ixen extes me tin ethniki italias. Axaxaxa.a re fortin ti mas kamnis

Ανώνυμος είπε...

nomizo oti kapoioi kimounte kai oneirevonte karvelia. O marketos gia na figei den einai tixaio kai parakolouthontas tin poreia tou sti dimosiografia katalava oti einai sostos epagelmatias. To an itan soft den mporoume na to krinoume giati den xeroume ti odigies eixe apo tin dioikisi. Apo perisi eftiaxe to grafeio tipou pou den eixame kai erxomaste na ta isopodesoume ola. H maria den einai dimosiografos kai ta vrike ola etoima apo ton marketo. Oso afora ton xatzipieri kanenas den xerei akrivos ti ekane sta apoditiria giafto kai den mporoume na ton krinoume. Edo exoume voitho proponiti kai gimnasti pou mporei i prosfora tous na einai i misi apo tin doulia pou ekane o xatzipieris! Fortsa gia Kipello!!!!!!!

Kimon

Ανώνυμος είπε...

Apo atthlitiki selida gia tin AEK:

Ήδη η διοίκηση της ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις οι οποίες μειώνουν τα έξοδα της ομάδας. Αυτή την πολιτική αναμένεται να συνεχίσει η διοίκηση με στόχο να μειωθεί το μπάτζετ, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα τα οποία δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει ο σύλλογος στο μέλλον. Την φετινή περίοδο η ομάδα έχει κάνει αρκετά ανοίγματα για να φέρει παίκτες ποιοτικούς που να μπορούν να προσφέρουν πολλά στο σύλλογο και να ανεβάσουν το επίπεδο.

Ο στόχος αυτός έχει επιτευχθεί, όμως έχει ανέβει και το μπάτζετ. Αν η ΑΕΚ δεν έμπαινε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τότε δύσκολα θα μπορούσε να βγάλει τον προϋπολογισμό της φετινής σεζόν. Η διοίκηση στην αρχή της σεζόν είχε λογαριάσει μέσα στα έσοδα της την είσοδο της ομάδας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και ένα σεβαστό ποσό που αρχικά είχε υπολογιστεί ουσιαστικά μένει εκτός.

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι τα χρήματα από την ευρωπαϊκή πορεία είναι αρκετά για να καλύψει το μπάτζετ της νέας περιόδου, όμως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ήδη το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων έχει αξιοποιηθεί και χρησιμοποιηθεί και πλέον η διοίκηση της ΑΕΚ κάνει τις δικές της ενέργειες για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της σε παίκτες και προσωπικό ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική και στο ενδεχόμενο πώλησης πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της. Ένα παράδειγμα είναι ο Γκονζάλο Γκαρσία για τον οποίο αν έρθει κάποια καλή οικονομική πρόταση η ΑΕΚ δεν θα διστάσει να τον παραχωρήσει. Το ίδιο άλλωστε έκανε με αρκετούς παίκτες της (Πρίσο, Μαργκάσα, Μρντάκοβιτς) και αυτή είναι η φιλοσοφία της διοίκησης. Το μπάτζετ είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί και το μεγάλο στοίχημα του Κρόιφ πλέον είναι να διατηρήσει την ποιότητα της ομάδας με ένα μικρότερο μπάτζετ.

Apla orismenes skepsis: Afou eferame protoklasatous paiktes,pws ginete i omada na min exei apodosi vasi ton dynatotiton tis kai na emeine ektos tetradas poli noris?

Me tin oikona pou parousiazei i omada twra kai me ton proponiti mas na einai pou sou nefko pou pas, ti pithanotites exoume na kataktisoume to kipello kai na vouma ksana Europa League?

Ti ginete me to gipedo? Kai ta lefta apo Europa League pou tha afinan stin akri gia idioktito gipedo pou vriskete to thema?

George

Ανώνυμος είπε...

Καλά ακόμα εν κατάλαβα τι εχάλασε τους παραπάνω δαμέσα που έφυγε ο Χ"Πιερής και ο Μιρτα. Δηλαδή ο Μίρτα δικαιολόγησε τον μισθό που έπιανε μέχρι τώρα;; Ο Χ"Πιερής 'επιανε 5000 τον μήνα! Όσον για τον Μαρκέττο, αυτός ήθελε να φύγει.

Σοβαρευτείτε δηλαδή και στηρίξετε την ομάδα και αφήστε την μιζέρια πίσω. Είμαστε ακόμη 5 και με πολλές πιθανότητες να πάμε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου! Μεν ξεχνάτε ότι πριν 2 χρόνια είμαστε 2 κατηγορία. Ο Κρόιφ κάμνει το αυτονόητο, μειώνει το μπάτζετ για να μέν έχουμε πρόβλημα του χρόνου. Δηλαδή τούτοι που φωνάζουν δαμέσα προτιμούν να μεν έχουμε λεφτα να πληρώσουμε να πιάσουμε παίκτες του χρόνου, για να διούμε 5000 τον μήνα του Χ"Πιερή (ο οποίος ήταν και είναι αποελλίστας) για να ξύνεται, και 200 000 το χρόνο του Μίρτα για να βράζει πάγκο; Αφού ο Πιντάδο είναι 1000 φορές καλύτερος παίκτης του Μιρτα.

Άτε κόψετε την μιζέρια και υποστηρίξετε την ομάδα, και όσοι φωνάζουν δαμέσα να σηκωθούν που τον καναπέ και να παν τσίρειο να υποστηρίξουν την ομαδα μας.

AEKTZIS

Ανώνυμος είπε...

To pio efxaristo pou akousa simera oti tha ine o negri termatofilakas yiati den prolaveni o fortin. Elpizo MONON na men to vali me tin anorthosin.

Ανώνυμος είπε...

Eftixos pou iparxoun tzie ta diafora sportsites tzie mathenoumen ta nea tis omadas mas. Iten kala ite kaka. An ekarterousamen pou tous poumesa tha mas elalousan apla...ipethinos en o Kroyff.

Ανώνυμος είπε...

Den katalamvaino ti theloume telika emeis oi Aektzides kai as mou pei kapios pou xerei

Kai ego lipoume otan akouo to ti grafetai kai lipoume dyo fores giati prepei na to akouo apo ta mesa (isos avto na einai kai to kyrio lathos tis dioikisis mas)

Alla enas orthos skeptomenos filathlos tapini mou gnomi einai oti prepei na katalamvainei to perivallon sto opio vriskomaste oloi mas

Proto kai kyrio i evriteri krisi pou yparxei se olous mas den einai adynato kai apithano na exei xtipisei kai to podosfairo kai devtero, dystyxos otan eisai stin dioikisi mas omadas den prepei na skeftesai mono to opadiko meros alla kai tin dioikisi tis omadas pou kaka ta psemata i dioikisi mias omadas perilamvanei kai to oikonomiko kommati

Otan oi poroi pou diatheteis (poroi = xrima to opoio erxetai kyrios apo filathlous kai eisfores) einai periorismeno tote kai ta exoda sou einai periorismeno

Mia ontotita gia na epiviosei skeftetai prota to ti exei na eispraxei kai meta to ti tha xodepsei. Otan allassoun episis ta dedomena sou prepei na allaxeis kai esy amesa gia na antexeis stin opoiandipote katastasi kai perivallono diamorfonetai gyro sou

Xairomai pou i siemrini mas dioikisi einai orimi arketa na exei exoflisei oles tis palies ofeiles tis omadas mou kai sineti mazi gia na mporei na koitazei to mellon

Poses omades mporoun na to poun avto?
Sxedon kamia plin tis dikis mas kai tou apoel

Stirizo apolyta tin dioikisi ektos apo tin esostrefeia pou tin diakatexei. Ta pleonektimata omws pou exoun einai perissotera kai dystyxos den mporeis na ta exeis ola.

Ton eavto mas leo na koitaxoume kai na doume ean emeis san filathloi exoume kanei ta osa mporoume (nai kai emas mas exei ktypisei i krisi opotan gi'avto leo AVTA pou mporoume) kai meta na deixoune to daktylo mas stous allous.

Kai edo tha po: pou einai oi organomenoi mas? Den exo xasei paixnidi fetos kai einai metrimenes oi fores pou eixame kerkida kali.

kai xero tis dikaiologies pou tha akouso. Ma 100 atoma fonazoun! Eixa xanapei se palaioteri mou anartisi. Syeparte mas mazi sas! Deixte ton dromo!

Prepei na katalavete kati. O filathlos exei kyklo. Kai emeis os pio nearoi perasame apo to stadio to diko sas. Fonaxame gia tin omada. Xeligothikame - meta tsakothikame kai katigorisame tous "megalous" tou dikou mas kairou oti kathontan san agalmata stis kerkides.

Tora einai i seira sas! Kai avtes oi katigories ton filathlon vriskontai se oles tis omades kai oxi mono stin diki mas!
H diafora einai oti stis alles omades kai anaferomai se apoel, omonoia ael anorthosi kai apollo, apla to synolo ton opadon einai megalytero me apotelesma oi katigories ton filathlon na apotelountai apo perissotera atoma kai idiaitera i katigoria ton organomenon kai fonakladon (i opoia kai fainetai kai sas endiaferoi perissotero) na einai megalyteri.

To ti mporoume na kanoume?
Ferte o kathe enas apo esas kai apo ena filo tou mazi tou. Etsi ginomaste perissoteroi.
Aektzides yparxoun - syneparte o kathe enas apo ena

Moirasteite to pathos sas mazi tou - peraste to se avton!

Kai to kyriotero? Xestikame gia to ti kanoun oi alles omades! Avtoi eimaste me ta kala mas kai ta kaka mas!
Mono menontas dipla apo tin omada kai stirizontas tin sta dyskola tha pame oloi mprosta

H AEK einai idea!
H diki mas idea

Kostas M.

Ανώνυμος είπε...

Pragmati file 5.58 kamia enimerosi pleon. dixni kai afto oti iparxoun provlimata.

elpizo ine etimos o goncalo kai ton vazi vasiko me ael. elpizo xeri ti kani o flemmings!

Ανώνυμος είπε...

ma den pezi o fortin? megali apolia....gia tin ael!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.