News Update :

Ναυάγιο! ΑΕΚ-ΕΝΠ 0-2

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011


Η κάκιστη αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας συνεχίστηκε σήμερα στο ΓΣΖ. Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και σαφώς δεν δικαιούταν τίποτα παραπάνω από την ήττα. Η ομάδα μας σαφώς δεν ήταν προετοιμασμένη για το σημερινό παιχνίδι. Χωρίς καθαρό αγωνιστικό πλάνο και με παίκτες που αγωνίζονταν σαν παλαίμαχοι η ΑΕΚ πιστοποίησε την αγωνιστική της πτώση και ίσως την έλλειψη φυσικής κατάστασης.

Ξεκινώντας από το θέμα της φυσικής κατάστασης θα ήθελα να επισημάνω την εμφανή έλλειψη τρεξιμάτων από τους παίκτες μας. Δεν έχουν φρεσκάδα και εμφανώς υστερούν σε εκρηκτικότητα. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις σήμερα, η ομάδα μας εκτέθηκε από τις κάκιστες επιστροφές των παικτών της στην άμυνα, απόρροια του κακού στησίματος της ομάδας αλλά και της πρωτοφανούς έλλειψης ταχύτητας και αλληλοκάλυψης. Το παράδοξο είναι πως η ομάδα προέρχεται από διακοπή του πρωταθλήματος για δυο βδομάδες, οπότε θέμα κούρασης δεν μπορεί να τεθεί. Εκεί που αναμέναμε πως η ομάδα θα γέμιζε μπαταρίες και θα ανασυντασσόταν μετά το βαρύ πρόγραμμα σε διπλό ταμπλό, η ομάδα εμφανίστηκε πιο κουρασμένη από ποτέ.

Συνεχίζοντας θα ήθελα να σταθώ στην παντελή έλλειψη αγωνιστικού πλάνου. Η ομάδα δεν έχει σαφή τρόπο ανάπτυξης και δεν παρουσιάζει καμιά φαντασία στο παιχνίδι της. Το παιχνίδι της ομάδας είναι προβλέψιμο, χωρίς αυτοματισμούς και χωρίς καμιά κίνηση στο χώρο χωρίς τη μπάλα. Σήμερα, αγωνιζόμενοι απέναντι σε μια ομάδα ταμπουρωμένη στα μετόπισθεν, η ομάδα μας αδυνατούσε να βάλει την μπάλα κάτω και αδυνατούσε να ξεδιπλωθεί στο γήπεδο και να πατήσει περιοχή. Η τοποθέτηση του Δημητρίου στα αριστερά της άμυνας στέρησε από την ομάδα ένα παίκτη που ανεβαίνει όταν αγωνίζεται από τα δεξιά. Εντύπωση προκαλεί και η εμμονή της ομάδας να κάνει συνεχώς γιόμες από την άμυνα ψάχνοντας το επιθετικό δίδυμο (Πιντάδο – Μιρντάκοβιτς).  Οι επιθετικοί μας, που για πρώτη φορά ξεκίνησαν μαζί το παιχνίδι, ήταν αποκομμένοι και απομονωμένοι και δεδομένου πως σχεδόν όλη η Ένωση ήταν πίσω, ήταν απίθανο να πετύχουν κάτι καλό. Αυτό το παράλογο επιθετικό πλάνο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και είναι να απορεί κανείς πως και δεν έγινε κάποια διορθωτική κίνηση από τον προπονητή μας. Με τέτοιο επιθετικό στυλ απέναντι σε κλειστές άμυνες είσαι καταδικασμένος. Και το ανησυχητικό είναι πως οι πλείστες μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, επιλέγουν την ομαδική άμυνα στο μισό γήπεδο, οπότε εύλογα ανησυχούν οι οπαδοί μας για το πώς θα λυθεί το πρόβλημα αυτό.

Άλλο ένα στοιχείο που σήμερα έβγαζε μάτια, ήταν η απουσία από το κέντρο ενός οργανωτή, ενός παίκτη που θα ηρεμούσε το παιχνίδι και θα είχε το καθαρό μυαλό να βγάλει την ομάδα μπροστά. Ελλείψει του Γκαρσία, η ομάδα ήταν ασύνδετη και γενικά κάκιστη στον αγωνιστικό χώρο. Έλειπε η κάθετη μπαλιά, το στρωτό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω και η πειθαρχία. Η εξάρτηση της ομάδας από τον Γκαρσία μόνο κακό μπορεί να μας κάνει, επειδή προφανώς δεν υπάρχει ισάξιος αντικαταστάτης του στη ομάδα. Και δυστυχώς η ομάδα δείχνει πως όταν λείπει ο Γκαρσία δεν έχει εναλλακτικό επιθετικό πλάνο.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα αρκετών παικτών της ομάδας 
      Πρώτος και καλύτερος ο Κίγκσλει. Ο παίκτης ήταν ανύπαρκτος για ακόμα ένα παιχνίδι και στην ουσία «έλειπε» από την αριστερή πλευρά της επίθεσης. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις που προσπαθούσε να βοηθήσει αμυντικά το Δημητρίου, τα τρεξίματα του θύμιζαν παλαίμαχο.

      Αρνητικότατος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν και ο Λίνσεν, αν και είναι σημαντικό να αναφερθεί πως και στον σημερινό αγώνα δεν έπαιζε στη φυσική του θέση. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις ή τα διωξίματα που θύμιζαν αρχάριο ποδοσφαιριστή σε κατάσταση πανικού.

       Ο Γκόμεζ για ακόμα ένα παιχνίδι πέρασε και δεν ακούμπησε και είναι άξιο απορίας που πήγε ο παίκτης που πέρσι τέτοια εποχή έβγαζε μάτια.

      Άφησα τελευταίο τον Πρισό, ο οποίος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με πολύ καλά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αλλά δυστυχώς κάνει ζημιά στην ομάδα με την εν γένει αγωνιστική του συμπεριφορά. Αφενός αγωνίζεται άναρχα και είναι πολλές οι φορές που κάνει κατάχρηση της ντρίπλας με αποτέλεσμα να χάνεται η μπάλα και η ομάδα να δέχεται εύκολα αντεπιθέσεις. Είναι επίσης ιδιαίτερα ατομιστής και δεν πασάρει σε κανένα από τους επιθετικούς της ομάδας και ιδιαίτερα στο Μιρντάκοβιτς. Στην κερκίδα δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που αναρωτιούνται αν έχει προηγούμενα με τον Μιρντάκοβιτς! Αυτό στοιχίζει στην ομάδα αφού χάνονται επιθέσεις μιας και ο Πρισό επιμένει να επιλέγει εξεζητημένες λύσεις παρά να προωθήσει την μπάλα σε κάποιο από τους επιθετικούς. Σήμερα στοίχισε ένα σίγουρο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που αν πάσαρε αντί να σουτάρει στην εξέδρα ίσως μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι.  Είναι επίσης κάτι που παρατηρείται σε πολλά παιχνίδια, οπότε εύλογα τίθεται η απορία γιατί δεν του τραβά κάποιος το αφτί από την τεχνική ηγεσία.

   Στο σημερινό παιχνίδι αρνητικός ήταν και ο Σκοπελίτης, με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις που στοίχησαν κόντρα επιθέσεις.

Ο μόνος που διασώθηκε από το σημερινό ναυάγιο ήταν ο Δημητρίου, που κλήθηκε να αγωνιστεί σαν αριστερό μπακ, λόγω της απουσίας του Ντε Κλερ. Με πολλά τρεξίματα προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα χωρίς την βοήθεια του χαφ που αγωνιζόταν στην πλευρά του. Φιλότιμος και με πάθος έδειξε πως είναι από τους λίγους που πονούν την ομάδα. Αν ληφθεί υπόψη πως αγωνίστηκε και σε δύο παιχνίδια της εθνικής, είναι να απορεί κανείς πως γίνεται οι υπόλοιποι που τόσο καιρό ξεκουράζονταν να είναι κουρασμένοι από το δέκατο λεπτό ενώ ο Δημητρίου με δύο παιχνίδια και ένα ταξίδι στο Όσλο να τρέχει, να καλύπτει χώρους και να κυνηγά χαμένες φάσεις από τα λάθη των συμπαικτών του!

Δεν θα επεκταθώ σε θέματα που άπτονται των ευθυνών για αυτή την τραγική εμφάνιση. Δεν είναι της ώρας δεδομένου πως ακολουθεί το παιχνίδι με τη Σάλκε την Πέμπτη και το παιχνίδι με την Ομόνοια. Η ομάδα έχασε για ακόμη μια φορά βαθμούς μέσα στο ΓΣΖ, που κάθε άλλο παρά έδρα αποδεικνύεται. Το καμπανάκι έχει κτυπήσει προ πολλού και καλά κάνουν οι παίκτες να προσγειωθούν πριν είναι αργά. Η σημερινή τραγική εμφάνιση οφείλει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία τόσο για την προετοιμασία της ομάδας για τα παιχνίδια αλλά και για την ένταση της προπόνησης που γίνεται. Οι πολλοί τραυματισμοί και η κάκιστη φυσική κατάσταση είναι σημάδια πως η ομάδα χρειάζεται τάχιστα διορθωτικές κινήσεις και σκληρή δουλειά. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν. Η ομάδα έχασε πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα αλλά στο χέρι της είναι να ανατρέψει το αρνητικότατο κλίμα. Μπορεί;Share this Article on :

30 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

kali h analisi sou. Pantws ihame 8 ksekathares efkeries epitefksis termatos ke kapies apo aftes itan klassikes.

Ανώνυμος είπε...

Tin imera pu efkika na po oti en exume fisiki katastasi ipete me maroniti klp.eksigate mu re pethkia ti pai lathos.exume pextaraes.pos ginete na kolosirnunte mesto gipedo? Men mu pite gia tin europi epidi ixame diakopi 2 eftomaes.o Jason pu epekse je 2 extra pexnidia giati itan o monos pu evuran?mipos kati pai lathos me to proponiti mas? Tuta ta off sinexia ti ine? Je pete mu mono ena pexnidi fetos sto protathlima pu epeksame kala.ena mono.je men mu pite me apollona giati o Apollonas itan tis dialisis.toutoi oulloi oi traumatismoi giati iparxun? En ime idikos oute propinitis alla nomizo apo proponisi MIDEN.pete mu an kamno lathos.ego prospatho na piso ton eauto mu oti kamno lathos Kai oti itan Mia kaki parenthesi alla akoma en epeksame ena pexnidi tu xairku.je gia mean o xiroteros mas pextis ine o priso.egoistaros,ine fanero oti pai kontra me ton mirtacovits Kai oti kamni kamni to gia na piai metagrafi.je men arkepsete gia ton milian Kai ton linsen,o linsen akoma na peksi sit thesi tu Kai o milian men Ksexnate oti ine for perioxis.ekatalavete oti en ton voithun katholu,idika o priso?doste simasia na site oti vura opos to pelo avoithitos.je oi dikeologies pezume europi,traumatismoi Kai kartes en metrun gia mena. Kartero tes apantisis sas.
Panikos

Ανώνυμος είπε...

otan i omada paizei xoris plano me makrines mbalies ti na poume. mia fora epitexe sto 89 kai o mirta ekatafere kai eukalen ti mpala exo.
prepei o cannen na allaxei stil paixnidiou dioti ekatalavan mas.
ektes imastan apla tragikoi. kati pou den anaferes sto artho itan i apousia tou van dijk sto paixnidi. aplos eperpatousen sto gipedo. an den kani paixnidi autos i omada den kinitai. o skopelitis den ine organotis. anw na paixoun kala me tin salke kai meta as vali tous nearous sta europaika. en mas pairnei na xasoumen kai allo edafos sto protathlima.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπούμε όλοι την ομάδα μας και ότι λέμε το λέμε καθαρά για το κάλο. Αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω από την αρχή.
Διαφωνώ ότι τα πολλά παιγνίδια φέρνουν κούραση. Αντίθετα τα πολλά παιγνίδια βοηθούν τους παίκτες να παίζουν καλύτερα "με κλειστά μάτια" που λέμε.
Τα πολλά ρεπό κακό κάνουν. Όταν ο παίκτης δεν έχει προπόνηση το πρωί το βράδι θα ξενυκτίσει (μπορεί όχι όλοι αλλά αρκετοί). Δεν γίνεται με μια προπόνηση να κατεβαίνεις να παίξεις παιγνίδι. Οι συχνοί τραυματισμοί ίσως να είναι και έλλειψη φυσικής κατάστασης/προπόνησης. Πέρσι θυμούμαι η ομάδα δάγκωνε σίδερα μέσα στο γήπεδο. Έπαιζε 3 ημίχρονα που λέμε. Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να γυρίσουν γύρω από τον άξονα τους με αποτέλεσμα να πασάρουν πίσω (σαν παλαίμαχοι συμφωνώ).
Χθες ήταν η ευκαιρία να παίξει και ο μικρός (Προδρόμου). Γιατί να γίνουν 2 αλλαγές στην σύνθεση της άμυνα. Άσε τον Τζέισον εκεί που είναι και δώσε ευκαιρία στον μικρό. Πότε θα παίξει; O Μουρίγιο όπως φάνηκε ήταν ανέτοιμος (ελπίζω να μην έπαθε υποτροπή). Γιατί δεν ξεκίνησε ο Βίγια; Χάσαμε μία αλλαγή και ίσως τον Μουρίγιο για το ματς της Πέμπτης.
Η φυγή Χόφλαντ και Κρόιφ την ίδια ώρα από τον πάγκο εμένα μου φάνηκε κάπως. Μήπως έγινε κάτι εκέι;
Χθές δεν ήταν που χάσαμε που με πείραξε περισσότερο αλλά που δεν παίξαμε καθόλου. Είμασταν εντελώς απόντες από το γήπεδο. 4 παίκτες εμείς στο κέντρο 3 αυτοί και μας πήραν όλο το νευραλγικό χώρο του κέντρου. Όλα αυτά με προβληματίζουν.
Τάντο

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα μας νομίζω ότι ξεκινά από την άμυνα. μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος δεν πέξαμε τουλάχιστον 2 παιχνίδια με την ίδια τετράδα πίσω (για το πρωτάθλημα μιλώ). Δεν λέω θα υπάρχουν και τραυματισμοί/κίτρινες αλλά αντε να κάνουμε μια αλλαγή στην άμυνα. Χθες πέζαμε για πρώτη φορα με αυτή την τετράδα στην άμυνα. Και οι γιόμες που κάνουμε κάθε ματς πρέπει να σταματήσουν γιατί η ομάδα πέζει καλύτερα με την μπάλα κάτω. Επίσης αυτές οι πάσες μεταξύ των αμυντικών πίσω πρέπει να σταματήσουν, μιά φορά να γίνει το λάθος και τρώμε αχρείαστα γκολ.
Ο Πρίσο πρέπει να γίνει ποίο ομαδικός στο παιχνίδι του. Αν συνεχίσει έτσι θα γίνει σιγά σιγά από παίκτη είδωλο σε μάυρο πρόβατο.
Θέλουμε ακόμη έναν Γκαρσία!!!

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

mipos oi pextes en tsakomenoi metaksi tous? mipos kapioi (sosta i lathos) en thelun ton proponiti mas??

Ανώνυμος είπε...

i xtesini AEK mas thimise palies epoxes. i xtesini AEK den ixe plano, den ixe enthousiazmo, den ixe psixi, den ixe taxtiki. emena mou thimise.....epoxi Savva Konstantinou.

den itan mia kaki parethesi. den itan atixia. itan mia apodosi pou prepei na provlimatisi tous pantes!!! den prepei na perasi aparatirito!

proti fora ithame tin AEK tou kaanan na pezi..antipodosfairo! nai ine antipodosfairo otan oi 2 stopper sou gemisoun tin mpala pano apo 50fores apla gia na evroun to kefali tou epitetikou.

ti ftei? gia mena prosopika, otan velpo 7 podosfairistes tis enosis na trexoun stin antepithesi 3,4, 5 fores kai oi dikes mas epistrofes na...min iparxoun..tote ine xekatharo thema fisikis katastasis.

as provlimatisti oi dikisi mas. ta repo den nomizo kanoun kalo se kanena epankelmatia. i doulia ine doulia. den poris kathe 2 meres na exis apoxi apo tin doulia sou xoris kanena logo. nomizo to xtesino match to epiveveosen xekathara. orexi miden, taxtiki miden, plano miden, treximo miden.

opos kai tis alles 2,3 meres tis evdomadas, oi pextes mas xtes nomisan oti exoun repo.

Nomizo oti o priso ine o telefteos pou ftei. oti gini to perimenoume apo ton priso! pleon ton markaroun poli sfixta me 2 pextes se kapies fasis. apo tin alli pleura ti ginete? king? miden! rouben? miden? koulis pavlou? metriotites. ta theloume ola apo ton priso, den ginete etsi.

diafono file mario oti theloume akoma ena garcia....akoma ena van ntaik pou theloume.

Ανώνυμος είπε...

episis, i europi exi kai tis sinepies. eite agonistika, eite psixologika. ine diskolo na pezis se 2 tamplo akomi kai gia to apoel.

Ανώνυμος είπε...

poli efstoxo arthro file iron..oute pirovoli oute krivi tin pragmatikotita..akrivos etsi exoun ta pragmata.
sigoura den ine i kataliloteri stigmi gia kritikes giati akolouthi k to pexnidi tis europis kathos k pollis dromos sto protathlima alla apo tis teleftees agonistikes kapia simperasmata mporume na vgaloume.
1.otan pezoume me tetiou idous omades(amina me antepithesis) den vriskoume pote tis lisis i poli diskola fevgoume nikifora(vlepe salamina axna paralimni)auto sixna pikna to vlepame k persi..ine fanero oti apodidoume kalitera me omades pou pezoun anixto podosfero. ara exoume ena sosto plano gia pio anixta pexnidia..alla pou ine to enalaktiko plano me tetiou idous omades opou vsk mas "tramparoun"..den nmz na ine plano i kaminades..auta kirios prepi na duleftun stin proponisi oste na antimetopizonte me diaforetiki filosofia tetia pexnidia k oxi me spasmodikes kinisis.episis se omades pou mas pezoun me antepithesis vlepo poli argi tin amintiki mas grammi gt anagkazomaste na vgoume psila na kamume pexnidi k meta san sinepia arges i epistrofes(logiko afou den exoume tous pio gligorous aminitikous/pali xoris na ften exoun alla proterimata extos taxititas) to anafero gt pistevo pali ine thema taktikis k stisimatos omadas k edo ine p prepi na gini i doulia den ften i podosferistes san monades..

2.se oti afora ti kourasi/xekourasi/repo klp..se ena simio nomizo mpori na voitha ena repo alla otan ginete sinexos pistevo ftanoume sto simio tis xalarotitas thelontas k mi(skeftite to k me ti doulia sas..an paris mia mera adia tha epistrepsis freskos an katsis mia eftoma en na pais makomenos j na varkese na taraxis gt esinithises xalara pramata)me oli tin epifilaxi tou lathous gt en ime proponitis..

3.simfono oti oli i pextes den travoun k den ftei enas..alla sti periptosi tou priso exi gini proklitiko.den pezi gia tin omada o athropos.prospathi na kami show off j pale skatefki ta..en ginete na imaste sti perioxi na mpori na dosi miso terma k apla na kamni oti xirotero ginete gia na teliosi monos tou tes fasis. xoris na to katalavoume stixizi mas..k itan k i diafora mas extes me to paralimni.afkike stes antepithesis tou axiopiise to 50% ton efkerion tou k nikise.emis anti na sinergastoume na valoume ti mapa mesa.kamnoume diagonismo pios en na fani(apeuthinome sto priso giati oson k an den prpei na ta karteroume ola apo auton toulaxiston tes fasis pou kamni as tes axiopioume en simeni prepi na tes petasoume)

4.den leo oti tha kerdizame mpori k na xaname me megalitero score ala to vlepo ligo san emmoni na min vazo sti thesi tou ton kathe pexti(xtes o prodromou) na alazo thesi tou jason tou lissen k gnk olis tis omadas apla gia na pexoun sigkekrimeni pextes..den leo oti ften i pextes alla to oti exo 22 isaxious anerite me to sistima to extesino.

auta apo mena den ta grafo gia na pirovoliso alla gia na thixo tous provlimatismous m me auta p vlepo prosopika.se osa diafonite diorthoste me, kathe kritiki efprosdexti

M.K

Ανώνυμος είπε...

ego ena tha po an den eixame fisiki katastasi pos kataferame kai paizame toso entiposiaki mpala stin evropi,deftero an den itan kalos o proponitis pos kataferame kai mpikame omilous,einai kali i kritiki alla prepi na tous dosoume to xrono,einai aftoi oloi pou kataferan polla fetos

Ανώνυμος είπε...

i fisiki katastasi einai kati pou emfanizetai me tin parodo tou xronou. oso paizoun k den exoun kali fisiki katastasi, menoun apo dinameis. ginetai ektes meta pou 15 meres diakopis na men swnnoun na vourisoun? na mas kamnoun antepithesi 6-7 paiktes k oi dikoi mas na min tous ftanoun?

Ανώνυμος είπε...

file mou 4.10 i fisiki katastasi fenete me ton xrono.

Ανώνυμος είπε...

paidia na sas egw ti pisteukw...Ean i aek termatisei deutero groub kai oute kipello pame kala 3erete ti ena poume sas opadoi !!! En peirazei epien i omada europa kai eimaste euxaristimenoi !!! isws gia auto einai xalaroi oi genika oloi tous !!! Lalousin epiamen eurwpi kai oti kamoume sto protathlima kai kipello giati epiasamen tes lires mas mpainontas stin europi !!!Diladi den mporoume na katogirosoume kanena giati mas epiran eurwpi kai nas pw kati...Exoun adiko ? oute sta pio trella oneira mas na kamoumen etsi athlo !!! Alla oi na perpapoun mes sto gipedo...Pai3e kai an exases,exases en kai na sou pei kanenas tipote !!! Alla prospatha kai oti fkei !!! Pisteuko einai enas simantikos logos gia tin agwnistikis mas simperifora kai xalarotitas !!! Elpizo na antilifthoun tin katastasi kai na ftisoun aima gia tin fanella tis AEK kai na sevastoun tin istoria tis(POL KAI EPA)...

Ανώνυμος είπε...

gia na megalosi AEK file 6.05, gia na diplasiasti o kosmos mas kai gia na gini mia dinami tou podosfairou prepei kai fetos kai tou xronou kai panta na mpenoume toulaxiston stin tetrada kai oxi mono. prepei na erthi kai tropaio, theli sinexomenes epitixies kai oxi mia xronia poli kali kai i epomeni metria. den megalonis etsi.

den ginese megali omada etsi. me tin diki sou logiki...to apoel fetos tha termatisi sto deftero omilo. den ginese omadara etsi.

oso gia tin tetrada...tipote den exi teliosi. tipote. iparxi kai to kypello. nomizo me sosti doulia, deftero giro tha kanoume megali antepithesi.

Ανώνυμος είπε...

DEN PREPI NA APOGOHTEUOMASTE.MESA STO PEXNIDI EINAI KAI OI ITTES KAI OI ASXIMES EMFANISEIS.OLA AYTA SYMBAINOYN KAI STIS KALITERS OMADES .EMPISTOSINI SE OLOYS KAI PROXARAME.

Ανώνυμος είπε...

Ton Linsen evale ton back aristero, back dexi, kofti, limbero kai portari.... AN EN TOUTO TO VATHOS MAS ....

Ανώνυμος είπε...

apo tin aek prepei na figoun o king o gomez o ntimex ke alo enas ke na enisxithei me allous 4 pextes epilogi kroif apo to eksoteriko typoy aksias garsia

Ανώνυμος είπε...

O priso na fi protos epidi mono kako kamni

Ανώνυμος είπε...

file 10:06 den einai tin apsopsi mou pou lew sto artho mou.Apla lew mipos einai tis AEK i apopsi kai einai xalaroi !!! An prosexes eipa ama ginei mia terastia epitixia pou den mporouse o kathe aektzis na fantasei den simainei oti tora pou kaname ena terastio athlo prepei na vlepoume xalara tora tin xronia !!! An isxiei kati tetoio sto mialo ton paixton,tou proponiti kai tis dioikisis tote prepei na alla3oun nootropia kai na paleupsoun ws to telos ite auto legete europi ite protathlima ite kipello !!! Auti einai i apopsi mou !!!

Ανώνυμος είπε...

giati na fiei o dimech? o anthropos epexen sou mappa evropi kai kipro!! O ntimex epexe fetos kallitera pou pollous paiktes kai eftixos pou ekratisamen ton ntimex persi!

Ανώνυμος είπε...

o dimexi den xeri podosfairo file. sinfono oti pezi oso xeri. ine kati san ton skevo. o skevo lene ine grigoros eno o dimex dinatos. os eki. podosfairo den xeri omos. poro na sou evro 100 sovara lathoi kai 200foul sta 10 pexnithia pou epexe. sinfono mazi sou oti voithise.

Ανώνυμος είπε...

i diskolia kai o lathos diaxirismos tou europa league,

Isos itan to monodiko pexnithi tis AEK MAS ta teleftea 2,3 xronia pou den ixa to paramikro anxos.

an nikiso..nikisa, an xaso den xathike kati, an paro isopalia...istorikos o pontos kai kala kai ta lefta. Gia pio pexnithi milao? gia tin Steaua sto GSP.

Imoun apo tous ligous pou pragmatika xarika afantasta tote otan eminan sto panko an thimaste Garcia kai Priso me tin Macambi extos edras sto proto pexnithi tou Omilou mas gia na ine pio etimi gia to diskolo pexnithi me to Apoel.

I europi PLEON meta tin Rosenberg FISIKA eprepe na perasi se defteri mira GIA OLOUS KAI AGONISTIKA KAI PSIXOLOGIKA. oso kai na diofonite merikoi SAS THIMIZO EXALLOU KAI TI IPE O KROIF..."APO ETHO KAI PERA AS TO DIASKEDASOUME"


Oi pextaraes mas (epidi ine pextaraes kai exoume mia apo tis kaliteres omades stin Kypro kai tha to dixoume afto kai sto mellon epidi tipote den exi krithi) den eprepe na exoun sto noun tous sto europa league, exallou den ine kai champions league.

ego prosopika ithela terastia iperprospathia me to paralimni kai nai ! nai! XEKOURASI KAI EXTOS APOSTOLIS VAN NTAIK, HOFLANT, TZESON, MIRTAKOVITS me SHALKE...kai na pao g.s.p me 2,000 kosmo kai na kitaxo katamata tin omonoia kai na pexo gia tin niki. gia aftous pou diafonoun apla na tous valo stin skepsi pithanou tramatismou tou VAN NTAIK I TOU HOFLANT GIA PARADIGMA ME TIN SHALKE AVRIO. o Furgeson profilaxe 7 podosfairistes parakalo me tin Liverpool sto anfield epidi exi mono 2 pontous sto Champions League.

Mono me diaxronikes enxories epitiximenes xronies tha megalosi i omada mas kai tha diplasiasti epitelous kai o kosmos mas. trantaxto paradigma gia tous pio megaloous i anorthosi kai to pos megalose tin dekaetia tou 90.

distixos...diaxiristikame lathos tin europi kai agonistika kai psixologika kai otan leo europi enoo tous omilous kai oxi ta prokrimatika gia tous omilous. ithela lei o kirios Kanaan na pexi 30,40 lepta o mourihio me to paralimni!!!! ma pezame filiko kirie Kannaan? kitaxte ti ginete sot proto goal tis enosis. san trexi amina o mourihio meni apo dinamis kai stamata to treximo kai ton prosperna o antipalos kai kani eukola to 0 - 1. itheles na pexi 30,40 lepta? na to valis me ta deftera kirie kannan i na to valis na kani ditherma me ta trita! an ine pote dinaton.


episis, den theli kai papa gia na mas pei oti enas sostos epankelmatias ergatis, den pori na lipi apo tin doulia tou kathe 3,4 meres. den ginete! den litourgi sosta o enkefalos kai o organismos otan epistrepsi stin doulia tou. i doulia ine doulia.nai den kanis kathe mera diskoles ergasies stin doulia sou kai den ine i kathe ergasimi mera toso ergatiki opos to proigoumeno alla prepei na pas doulia. TA REPO...DEN EFELOUN KANENA! MA KANENA EXTOS APO TA NIXTERINA KENTRA AFOU EXONTAS REPO OLO KAI GIA KANENA POTAKI THA PAE O ERGATIS. THELOUME XEKOURASI? MALISTA KIRIE, NA PAN STIN DOULIA SOU KAI NA KANIS XALARI PROPONISI. ALLA I DOULIA...INE DOULIA...PANKOSMIA!

Ανώνυμος είπε...

ma me poio skeptiko apofasise o sindesmos na pasin ta meli stin anatoliki? theoro to ipervolika astoxo. dame stin ditiki pou imastan oulloi en ekataferamen tpt. me touto ton tropo enna eni misogemati i ditiki kai misogemati i anatoliki. ego agorasa to paketto kai me tpt den pao stin anatoliki.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι θέλουν να προφυλάσσουμε παίχτες στα ευρωπαϊκα παιχνίδια για να παίζουν στο πρωτάθλημα, φαίνεται ότι πεθύμησαν εποχές που οι κυπριακές ομάδες ήταν ευχαριστημένες αν έχαναν με μόνο 4-5 γκολ.

Το κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια αλλάζει επίπεδο και εμείς δεν πρέπει να είμαστε παραφωνία. Και ο άθλος μας να μπούμε ομίλους σίγουρα δεν είναι τυχαίος. Δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα. Το ότι πρέπει να γίνει σωστή διαχείρηση συμφωνώ. Αλλά όχι να ξεκουράζουμε παίχτες στην ευρώπη.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικά για να μαζεύουμε πόντους και στο μέλλον να έχουμε καλύτερες κληρώσεις. Μια καλή πορεία φέτος στους ομίλους (5-6 βαθμοί π.χ.) ισοδυναμεί με έξοδο μας στην ευρώπη για δευτερη συνεχόμενη χρονιά. Ας δούμε το παράδειγμα του αποέλ που από τώρα και στο εξής θα μπαίνει στις κληρώσεις σαν ισχυρός και είναι στο χέρι του κάθε χρόνο να παίζει ομίλους. ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Απ΄εκεί και πέρα η ομάδα φαίνεται να έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης ενώ στα τελευταία παιχνίδια παρατηρείται και κακή ανάπτυξη που είτε οφείλεται σε λανθασμένη τακτική είτε σε απειθαρχία. Γι΄ αυτά αποκλειστική ευθύνη φέρουν ο προπονητής και το τεχνικό τιμ και καλά κάνουν να βρουν λύσεις σύντομα πριν είναι αργά.


Ενωσίτης

Ανώνυμος είπε...

file enositi,

den iparxi omada sto Europa League (extos apo kanenan dio megathiria) pou tha sou vali 4 - 5 goal. ego sou milo me gegonota! me macambi xekourasame priso garcia, fagame 4 - 5? me rosenberg extos ixame terasties apousies, fagame 4 kai 5?


PISOGIRISIMA FILE DEN INE NA XASIS AVRIO APO TIN SHALKE! PISOGIRISMA MEGALO GIA TIN OMADA MAS, TO PRESTIG MAS INE NA TERMATISOUME FETOS EXTOS PROTIS TETRADAS! ESI PORI AKOMA NA MEN TO VLEPIS ETSI ALLA SE 2,3 MINES OTAN TELIOSOUN OI OMILOI KAI H OMADA MAS INE PEMPTI I EXTI TOTE THA KATALAVIS TI SIMENI PISOGIRISMA. LIPOUME POU SKEFTESE LATHOS.

GIA POUS THA SINAXO PONTOUS STIN EUROPI OTAN STIN KIPRO SAN SINEPIA TON EUROPAIKON PEXNITHION DEN IME SOVAROS KAI ETIMOS? AN THA TERMATISO PEMPTOS STIN KYPRO TI NA KANOUN TOU PONTOUS POU LES?! NA TOUS XESO TOUS PONTOUS KAI NA TERMATISO TRITOS NA VGO EUROPI PALE.


AN ESI PISTEVIS OTI ME TO NA XEKOURASOUME 2,3 PEXTES AVRIO KAI NA PEXOUN VASIKOI ALFA, SILVA, ROUBEN (POU THA THELOUN OSO KANIS ALLOS NA DIXOUN OTI POROUN NA PROSFEROUN KAI MILISTA SE TETIO EPIPEDO) THA DEXTOUME 4 KAI 5 TOTE APLA DEN EXIS EMPISTOSINI TOUS IPOLIPOUS PEXTES OPOS AKRIVOS KAI O KAANNAN!

THES NA SOU TO THESO ALIOS? O HOFLANT ITAN TRAMATIAS 50 MERES! KAI ISOS PEXI 3 DISKOLA MATCH (ENOSI, SHALKE, OMONOIA) SE 8 MERES!!!! ESI TO THEORIS SOSTO AFTO? O TSESON? EPEXE 2 MATCH ME TIN ETHINIKI, VASIKOS ME ENOSI KAI SIGOURA VASIKOS KAI ME OMONOIA. AN TO VALOUME KAI AVRIO....O THEOS NA TON FILAXI. ELPIZO TORA NA KATALAVES FILE.

Ανώνυμος είπε...

EGO THELO MIA NIKI STOUS OMILOUS KAI MIA ISOPALIA. TIN ISOPALIA TIN PIRAME. PANO APO OLA OMOS THELO XANA TIN AEK STIN TETRADA EPIDI AFTO TO ROSTER INE TOULAXISTON GIA TETRADA ALLA KAI KYPELLO.

Ανώνυμος είπε...

sintrofoi kai sinaganistes ,

to teleftaio sxolio pros ton kaanen pistevo oti mas antiprosopevei an oxi olous toulaxisto ti maziki mas ploiopsifia. paidkia, o anthropos einai epikindinos. i aek fetos exei to kalitero roster olon ton epoxon. omos distixos to roster den einai arketo. i omoada den exei emnefsi, den exei skopo mesa sto gipedo. tha tolmiso na po oti apo tixi ftasame mexri edo simera. ennoo an den ekamne tis malakies o apollonas sto deftero giro den tha termatizame oute kan tetartoi!!! o kaanen distixos gia mas einai enas iperoptis showman pou mexri simera tou efkainan oi alximies kai oi peiramatismoi. tora pou ton egatelipse i tixi fainontai oi adinamies tou, toso sto stisimo tis omadas oso kai ston tropo anaptiksis. paiktes se lathos theseis, aftomatismoi miden, passing game miden, empnefseis miden. Exoume tous kata tekmirio 2 kaliterous epithetikous, to kalitero isos kentro, tin pio empeiri amintiki grammi kai omos.... ta apotelesmata kai oi eikones miloun apo mones tous. o kaanen prepei ! na figei amesa. kamia periodos xaritos. tha mas katastrepsei. dimiourgise mia omoada xalari, nipiagogeio, asindeti, apeitharxi , ipervolika kai mataiodoksa provlepsimi. opoiosdipote proponitis kai opoiadipote omada me minimum prodiagrafes kaka ta psemata mporei na mas nikisei. ola ta anothen sxolia den apoteloun momfi gia kanena. apla ekfrazoume san pistoi opadoi ton entono mas provlimatismo kai tin entoni mas anisixi gia to disoiono opos diagrafetai mellon mas os omada. min sas fainetai parakseno, agapitoi dioikountes, pou ta aisthimata mas einai tetoia. fisika kai tha thimomaste gia panta tous athlous tis fetinis aek. apla aftous tous athlous theloume na vlepoume sixna kai na exoun diarkeia. i aek den einai pirotexnima kai den tha to epitrepsoume na parameinei me afti tin apogoiteftiki eikona. fetos exoume dikaiologimena perissoteres apaitiseis, kai perissoteres vlepseis. mas adikeite? eseis os dioikisi mas dosate to pronomio afto. o kaanen prepei na figei. kamia pistosi ! xronou. einai epikindinos. i xalarotita tou, i apatheia tou, a! komi kai o tropos pou ntinetai katadiknioun tin iperopsia tou kai ton ziaman fou tou. tin efkairiaki tou diladi simmetoxi, i opoia tixanei ekmetallefsis apo ton idio gia na provalei os showman tin prosopiki tou 'anoteri ikona' apo tous ipoloipous. eksallou akoma kai oi diaskepseis pou kanei polles fores einai akatalavistikes. emeletisen ton antipalo, kserei pos tha ton antimetopisei, prodidei tis entekades, anaferei ton tropo paignidiou mas, prodidei tin taktiki mas, kai me llia logia einai toso siouros oti enna nikisoume pou oute kan proponiseis en paei. aporo pou paei tzai xanei se touta oulla ta repo kai ta day offs. mipos o antropos einai apla epikindinos. sintofoi mou, makari na exo lathos. makari na einai apla mia kaki parenthesi, makari na eimai teleios ilithios kai na apodeikto anakriveis kai esfalmenos. omos ta gegonota milou! n apo mona tous. pou ine o giakoupou alfa, oi nearoi mas paiktes, o villa, o persinos rouben. kai an den einai kaloi giati tous piasame, kai giati tous ananeosame? pou ine oi 22 isaksioi paiktes. gia ola ftaiei paidkia o proponitis kai kaneis allos. as ton kalesei i dioikisi na dosei eksigiseis. as tou milisei o kroif. athimaste ton mouskalli? polles fores meta pou kathe paignidi , idika stis nikes kai oxi stis apotixies, afinne tous paiktes sto gipedo meta to mats kai tous ekamne proponisi kai tous emilan gia ores. toutos o axdaireftos eite deroume eite xasoume dia tous diimera kai triimera repo. pos tha veltiothei i omada? pos tha apoktisei omoiogeneia kai plano? pos tha nikisoume ton epomeno antipalo? ego 1 mera den pao douleia kai matsoukono. en thelo na pao oute tin epomeni mera. kai an pao , pao me to stanio. kai an exo kai polli douleia varkoume na tarakso. f! antasteite ton king, ton priso, kai tous allous kretinous pos ! niothoun . mporei gia ftous na einai o kaliteros proponitis afou vriskontai se epaoristo diakopes. gia mas omos einai apla kai to ksanaleo epikindinos.

aek mexri na pethano

enas ksexasmenos sintrofos

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:37

με όλο το σεβασμό αλλά επιμένω ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι φιλικά για να ξεκουράζεις παίχτες και δυστυχώς μετά τους τραυματισμούς των Σεράν και Μουρίγιο δεν έχουμε πολλές επιλογές. Οι 2 από τους 3 που λες ότι έπρεπε να παίξουν δεν είναι δηλωμένοι για τους ομίλους.

Συμφωνώ μαζί σου ότι αν δεν είναι απολύτως έτοιμος ο Γκαρσία καλύτερα να παίξει ο Ρούμπεν στη θέση του. Αλλά παραπάνω πειράματα δεν σηκώνει γιατί δεν είναι δύσκολο να διασυρθείς σε αυτό το επίπεδο.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ. Πιστεύω ότι η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς και στη κακή φυσική κατάσταση και όχι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.


Εννοείται επισης ότι πρέπει να κάνουμε ότι περνά που το χέρι μας για να μπούμε τετράδα και να παλέψουμε για ευρώπη.


Ενωσίτης

Ανώνυμος είπε...

den ipa ine filika file! kai milo panta gia ta match stous omilous tou europa league. oute gia ta prokrimatika den poris kai den ine sosto na profilaxis pextes alla oute kai gia to champions league. milo gia tous 6 agones tou europa leaugue.

Ανώνυμος είπε...

negri kai mono negri. na stamatisei TORA i enallagi termatofilakon

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.