News Update :

Τα πρώτα λόγια των Νορβηγών

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011


Αισιόδοξος και… τυχερός αισθάνεται ο Nils Skutle, Managing Director της Ρόζενμποργκ. Αυτά είναι και τα πρώτα λόγια εκπροσώπου της Νορβηγικής ομάδας σχετικά με την κλήρωση.


"Η ΑΕΚ βρίσκεται στη 202η θέση της ΟΥΕΦΑ και έτσι μπορώ να πω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί. Όμως πρόκειται για ένα άγνωστο αντίπαλο, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Ρόζενμποργκ συναντά κυπριακή ομάδα. Το ότι η ΑΕΚ ήταν από τις τελευταίες στον κατάλογο είναι ένας θετικός παράγοντας χωρίς ωστόσο να το παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει καθώς υπήρξαν πολλές εκπλήξεις από κυπριακές ομάδες. Η ΑΕΚ άφησε έξω τη Μλάντα Μπόλεσλαβ και δείχνει ότι είναι μια καλή ομάδα. Παρόλο που επιθυμούσα το δεύτερο ματς να γινόταν στην έδρα μας, εντούτοις είναι μια καλή κλήρωση."

Απ’ ότι φαίνεται υπήρξε αμοιβαία επιθυμία να αναμετρηθούμε μαζί. Η τύχη χαμογέλασε και στους δυο μας και το μόνο που απομένει είναι το γήπεδο όπου θα κριθούν τα πάντα!

Εμπρός ΑΕΚάρα!!!


Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

η υποτιμηση τους σε συνδυασμο με την δικη μας ποοιτητα και τις "καιρικες συνθηκες" δημιουργουν ενα πολύ ευνοϊκό κλίμα για την ομάδα μας

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να μας υποτιμήσουν οι νορβηγοί. Με την πρώτη ματιά στο ρόστερ μας θα διαπιστώσουν ότι τελίκα δεν είμαστε τόσο άγνωστοι όσο μας νόμιζαν. Επιπλέον έχουν και τέσσερα παιχνίδια για να μελετησουν τα οποία από μόνα τους λένε πολλά. Αναμφίβολα εμείς δικαιούμαστε να μιλάμε για καλή κλήρωση για τον απλούστατο λόγο ότι αποφύγαμε τα μεγαθήρια. Μπαίνουμε στη μάχη σαν αουτσάιντερ αλλά δικαίουμαστε να ελπίζουμε. Η Ρόζενμποργκ φέτος απέχει πολύ από την ομάδα των τελευταίων χρόνων που γνωρίσαμε μέσα από τις συχνές της παρουσίες στο τσιαμπιον λινγκ και δεν είναι μυστικό.

Ανώνυμος είπε...

Με τα δεδομενα που ειχαμε, πεσαμε με την πιο αδυνατη απο τις επιλογες που ειχαμε. Για να περασεις ομως πρεπει να κανεις 2 εξαιρετικα παιχνιδια χωρις το παραμικρο λαθος και προπαντων να αποφυγουμε τα παιδαριωδη λαθη που καναμε στην αμυνα στο ματς στην Τσεχια.

Ανώνυμος είπε...

apistefto! protognoro! theamtiko!
exoume katantisi apo to meap pera xoriou, apo tin athienou kai mesa sta nera stin aradipou...na miloume gia prokrisi stous omilous uefa!!!!! GIAFTO SE AGAPO AEKARA MOU! GIAFTO! EPIDI ISE MEGALI OMADA!

POU ISTE ESIS POU PIGATE NA KAMETE NEA OMADA STO MARONI? POU ISTE AFTOI POU KATIGOROUSATE TON KROIF KAI LEGATE OTI DEN ERXETE O MIRTA? POU ISE FILE GIORGO POU PERSI POULOUSES TO DIARKIAS SOU 100 EURO? POU INE O ALKIOTIS POU MAS EVRIZE PERSI KAI IRONEVETOUN POS THELOUME EUROPI!!!! PAME GIA ALLA!

ETSI GIA NA MEN XEXNOMASTE!

P.S O SAVVAS...VRIKE OMADA?


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKK

Ανώνυμος είπε...

nomizo pos mia xara mas ekatse ke to proto pexnidi extos ...an tous kanoume tin zimia tha ine diskolo na ksipnisoun mesa stin larnaka me teties kerikes sindikes

Ανώνυμος είπε...

Παντως παιδια ο παικτης που φοβαμε πολλα που τουτην την ομαδα ειναι ο δεξιος τους μπακ, ο Lustig. Σύγχρονο δεξί μπακ με τεχνική και πολύ καλός αμυντικά
Αδύναμο τους σημείο είναι το αριστερό άκρο της άμυνας. Θέλω να πιστεύω πως με ένα καλό αποτέλεσμα στην Νορβηγιά (Αν όχι κάποια ισοπαλία ή ακόμα καλύτερα νίκη, έστω μια ήττα με ανατρέψιμο σκορ οπως 1-0/2-1) θα μας δοθεί η ευκαιρεία με τις επελάσεις του Πρισό από την δεξία πλευρά να σκοράρουμε πολλάκις στον επαναληπτικό και γιατί όχι να πάρουμε την πρόκριση

Ανώνυμος είπε...

elpizo o priso na min dexti epipleon timoria apo tin uefa.

kai ine kairos na tou milisi kapios!!!! exi apo persi pou trogi axriastes kartes!

aftes i mikres leptomeries...kanoun tis megales omades!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ KERKIDA.NET

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.