News Update :

«Τρέλα» Διαρκείας…

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω, πως θεωρώ ως δεδομένο πως αρκετοί από εσάς θα αντιδράσετε, άλλοι θα συνοφρυωθούν και άλλοι ίσως συμφωνήσουν. Ξεκινώ με το κατά γενική ομολογία έξυπνο motto της διαφημιστικής καμπάνιας της ομάδας μας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2011-2012. «Τρέλα διαρκείας» αναφέρει η διαφήμιση καλώντας τον κόσμο να τρέξει να αγοράσει και να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Υπερθεματίζω στο ότι πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα, στις χαρές και πολύ περισσότερο στις λύπες. Όμως, αυτή η αγάπη μας προς την ομάδα, πρέπει να τυγχάνει εκμετάλλευσης; Πρέπει η «τρέλα» παραπέμπει και στις εξωφρενικές τιμές των πακέτων διαρκείας σε καιρούς δύσκολους που ο καθένας πλέον προσέχει τις δαπάνες του;


Και εξηγώ:
Πέρσι τα εισιτήρια ήταν σε πολύ χαμηλότερες τιμές και φυσικά πολύ λογικότερες. Εξού και ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα στην προσπάθεια της να καθιερωθεί στα μεγάλα σαλόνια. Φέτος για ένα περίεργο λόγο οι τιμές των εισιτηρίων ανέβηκαν κατά 25%. Και όλα αυτά σε περίοδο οικονομικής περισυλλογής και στενότητας, για τους πλείστους στην Κύπρο. Σε μια περίοδο που οι περισσότεροι σφίγγουν το ζωνάρι για να τα βγάλουν πέρα και είναι πολύ περισσότερο συγκρατημένοι στις δαπάνες τους. Η μόνη λογική ίσως εξήγηση, είναι οι οικονομικές υπερβάσεις που έκανε η διοίκηση. Όμως, είναι προτιμότερο να συρρικνωθεί η μάζα των οπαδών, έστω και αν τα έσοδα θα είναι κατά κάτι περισσότερα; Είναι ωραίο και λογικό η ομάδα να παίζει μπροστά σε άδειες κερκίδες; Να τονίσω επίσης, πως σημαντική μερίδα των οπαδών και φίλων της ΑΕΚ, είναι οικογενειάρχες και μαθητές ή φοιτητές. Αντιλαμβάνεστε πως και στις δύο περιπτώσεις το οικονομικό βάρος καλούνται να το επωμιστούν οικογένειες με χίλιες δύο άλλες ανάγκες, πολύ σημαντικότερες από το ποδόσφαιρο και που έχουν να κάνουν με τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση. 

Μια άλλη παράμετρος, είναι το κατά πόσο είναι συμφέρουσες οι τιμές των πακέτων διαρκείας. Δεδομένου πως η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για τη χρονιά 2011-2012 θα είναι 20 ευρώ (κανονικό εισιτήριο), είναι λογικό η τιμή του πιο φτηνού πακέτου για 13 παιχνίδια για ενήλικες οπαδούς να είναι 250 ευρώ. Φυσικά κάποιος θα μπορούσε να πει πως στο πακέτο περιλαμβάνονται και τα παιχνίδια κυπέλλου, μέχρι την προημιτελική φάση. Να υπενθυμίσω όμως, πως τα παιχνίδια αυτά είναι με αντιπάλους πολύ χαμηλής δυναμικότητας και παίζονται καθημερινές – μέρες απαγορευτικές για πολλούς να τα παρακολουθήσουν. Παράλληλα το κύπελλο όπως διεξάγεται στην Κύπρο, αποκτά ενδιαφέρον μετά την προημιτελική φάση…

Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα των υπηρεσιών που προσφέρονται στα πακέτα διαρκείας. Ως γνωστόν το στάδιο ΓΣΖ, που στεγάζει την ομάδα μας, υστερεί σε υποδομές και υπηρεσίες. Δεν πρόκειται καν για ποδοσφαιρικό γήπεδο, άρα ο θεατής πληρώνει για θέαμα που εξ ορισμού υποβαθμίζεται από την απόσταση που έχει η κερκίδα από το γήπεδο. Τα αποχωρητήρια θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι καντίνες αναγκάζουν τον θεατή να διασχίσει ολόκληρη την κερκίδα για να τις επισκεφτεί – ειδικά με τις διαρρυθμίσεις που αποφάσισε η διοίκηση να γίνουν. Επίσης, οι κερκίδες δεν στεγάζονται, οπότε ο κάτοχος διαρκείας στην ουσία δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους οπαδούς. Η δε προσφορά καφέ και τσαγιού για κάποια πακέτα διαρκείας, κρίνεται στην καλύτερη ως γελοία.  

Δεν θεωρώ παράλογο το μούδιασμα του κόσμου και την απογοητευτική κίνηση στα διαρκείας. Ίσως, η διοίκηση θα έπρεπε να ακούσει τον απλό οπαδό και τις ανησυχίες του. Επειδή, η ομάδα έχει ως δύναμη τους οπαδούς της και χωρίς αυτούς δεν μπορεί να θεωρείται μεγάλη και δύσκολα θα πάει μπροστά. Είναι δίκαιο, πολλοί οπαδοί να στερούνται το δικαίωμα να είναι πάντα κοντά στην ομάδα τους, επειδή το marketing  και η οικονομική λογική της ομάδας το προστάζει;


Share this Article on :

46 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ise klamouris
tis omonoias to season tis einai 50 evro
kanei sas. tipote den sas aksizei

φοινικουδας είπε...

Αν και είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν πολλά σχόλια του τύπου "δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα λεφτά", "η ΑΕΚ είναι πιο πάνω απ' όλα" κλπ, εγώ θα συμφωνήσω με τον συγγραφέα του άρθρου. Θα ήθελα να προσθέσω πως είτε το μας αρέσει είτε όχι, ψηλή τιμή εισιτηρίου=μειωμένη προσέλευση, και αυτό φάνηκε με την Μλάντα. Τώρα που οι ιθύνοντες αποφάσισαν για το 30άρι με την Ρόζενμπορκ, μην περιμένετε οι ΑΕΚτζήδες να ξεπεράσουν τις 2-3 χιλιάδες. Κατά τα άλλα σκοπεύαμε να πάρουμε μαζί μας και φίλους άλλων ομάδων. Σιγά μην δώσουν 30 ευρώ έκαστος για μια ομάδα που ούτε καν υποστηρίζουν! Ας είμαστε πιο ρεαλιστές κι ας μην πετούμε στα σύννεφα απλά και μόνο επειδή αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Και μην ξεχνάμε ότι η δόξα και το χρήμα φέρνει μαζί του και τη διχόνοια (βλέπε Ανόρθωση, Αποέλ) γι' αυτό ας είμαστε προσεχτικοί με τα ευρά που θα αποκομίσουμε από αυτήν την ιστορία. Δεν είναι αργά η διοίκηση να αναθερήσει την τιμή του επερχόμενου αγώνα. Τώρα για τα διαρκείας τι να πώ; Είναι πλέον αργά να αναθεωρήσει οτιδήποτε γιατί υπάρχουν αρκετοί που τα αγόρασαν ήδη. Αλλά είμαι σίγουρος πως οι διοικούντες το μετάνιωσαν, εξού και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στα ΜΜΕ για το μικρό αριθμό εισιτηρίων που έχει πωληθεί. Κρίμα, γιατί στην πιο σημαντική στιγμή της μέχρι τώρα ιστορίας μας, δεν επιδιώκουμε γήπεδα γεμάτα που να είναι όντως ΕΔΡΕΣ. Φαίνεται ξεχνάμε πως ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει στην πρόκριση, φιατί όχι και σε μια πορεία πρωταθλητισμού.

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές διαβάζοντας το μπλοκ διερωτούμαι αν το γράφουν ψευδο-ΑΕΚτζήδες μαρωνίτες!!!

Περίμενα το άρθρο σας για το καλό αποτέλεσμα που έφερε η ομαδάρα (η οποία αποτελείται από επαγγελματίες παίκτες που πληρώνονται από κάποιους για να αγωνίζονται καθ' ότι αν τρέφετε τον ευγενή ευσεβοποθισμό ότι οι παίκτες παίζουν ακόμα για την φανέλα τους πλανάστε πλάνη οικτρά)και αντ΄αυτού βλέπω άρθρο σε στυλ "κατηγορώ" και η διοίκηση με λίγα λόγια δεν κάνει καλά την δουλεία της.

Συγνώμη! Θυμίστε με στην Φλοριάνα που ήταν και μειωμένη η τιμή πόσα εισητήρια κόψαμε;;;; Η και στην Μλάντα ακόμα;;; (για να μην μου πουν κάποιοι ότι η Φλωριάνα ήταν ανευ σημασίας το παιχνίδι)
Δεν είναι τα 30 ευρώ φίλε (ανώνυμε και εσύ που γράφεις το άρθρο). Δεν τα έχω ούτε και εγώ για πέταμα! Θα τα δώσω όμως και θα πληρώσω και για την αδελφή μου και για τον γιό μου. Σύνολο 80 ευρώ για την ομάδα που αγαπώ!
Και ναι! Δεν θα πάρω τώρα εισητήριο διαρκείας επειδή δεν μου περισσεύουν! Αλλά θα το πάρω το άτιμο! Με δόσεις (αφού μας άκουσε η διοίκηση μας και έδωσε την ευχέρεια) αλλά θα το πάρω! Και πάλι θα είναι ένα για μένα και το άλλο για τον γιο μου. Σύνολο ακόμα 400 ευρώ!
Για την ομάδα που αγαπώ! Επειδή κάποιοι άλλοι δίνουν πολύ περισσότερα για να με κάνουν να νοιώθω υπερήφανος που είμαι ΑΕΚτζής όταν μιλώ με τους συναδέλφους μου Λευκωσιάτες - Ομονοιάτες και Αποελλίστες που δίνουν 500 ευρώ έκαστος για την ομάδα τους χωρίς γκρίνια!!!

Και την Δευτέρα όταν θα επιστρέψω πάλι στην δουλειά και θα είμαι παρών στα κους κους και τις μικροσυναντήσεις του καφέ και του τσιγάρου, θα μπορώ και εγώ να γελώ μαζί τους και να νοιώθω περήφανα που είμαι σκαλιώτης!!!!
Γιατί η ομάδα που είναι στα Ευρωπαικά και άλλοι στα τουρνουά!!

Ναι ρε γμτ το αξίζει! Το αξίζει επειδή δεν είμαι πελάτης! Είμαι οπαδός!! Και δεν αγοράζω το εισητήριο μου. Το επενδύω! Το επενδύω σε αναμνήσεις που μου προσφέρει η ομάδα μου, σε περηφάνια που μου δίνει, στο αυριανό γήπεδο που θα μου κτίσει για να μπορώ να φωνάζω και να την σπρώχνω ακόμα πιο μπροστά!!

Ξεκινήσαμε με πολλά χρόνια καθυστέρηση να κτίζουμε την ομάδα. Αυτά όλα που συζητάτε τα έχουν περάσει πολλά χρόνια πριν άλλες μεγάλες ομάδες.
Η εποχή αυτή την στιγμή που περνάμε είναι καθοριστική. Είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της επαγγελματικής και μεγάλης ομάδας και της ερασιτεχνικής και κατ' επέκταση μικρής ομάδας.

Επιλέγω το πρώτο!
Επειδή έχω κουραστεί σαν γνήσιος Σκαλιώτης που είμαι να βλέπω άλλους Σκαλιώτες να έχουν κάνει την επιλογή τους (προ χρονών όταν η ΑΕΚ δεν πήγαινε και τόσο καλά) και να υποστηρίζουν Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Σκουλικισμό!!!!
Θέλω η νέα γενιά Σκαλιωτών να έχει την ομάδα της! Να νοιώθει περήφανη γι' αυτό! Και μία ομάδα δυνατή μπορεί να ενώσει τους Σκαλιώτες και για πολλά άλλα πράγματα και μιλώ σε τοπικιστκό επίπεδο. Αλλά προφανώς επειδή είστε μικροί ακόμα στο μπλοκ (και μην το πάρετε αρνητικά το σχόλιο μου - είναι επικοδομητικότατο και γίνεται με καλή πρόθεση) θα ήταν σωστότερο κατά την άποψη μου όταν παίρνετε φωνή να σκέφτεστε λίφο πιο σφαιρικά τα πράγματα.

ΜΦΧ

Κώστας Μ.

ΜΑΝΤΗΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑ. ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΥΡΩ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GRANDE ΦΟΥΑΡΤΑΕΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 30 ΕΥΡΩ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΤΑ SEASON TICKETS. 13 Χ 20 ΚΑΜΝΟΥΝ 260 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟ SEASON EINAI 250. ΗΝΤΑ ΣΟΙΝ SEASON EINAI ΣΙΟΡ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΤΟ SEASON. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΟΘΣ ΠΑΠΑΚΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ SEASON ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

στον ανώνυμο απλά να του πω πως αν έχει άποψη ... ας την εκφράσει με επιχειρήματα και όχι με χαρακτηρισμούς και υποδείξεις. αυτή η συμπεριφορά δεν σε τιμά φίλε και μάλλον υποδηλώνει και το χαρακτήρα σου.

δεν θα μπω στη διαδικασία συζητήσεις αν χρωστούμε στην ΑΕΚ ή αν μας χρωστά η ΑΕΚ. εγώ αναφέρομαι σε γεγονότα. εκτός αν κάποιος θεωρεί πως στους καιρούς που ζούμε και με τα μέτρα που έρχονται ... τα 250 ή τα 300 ευρώ είναι εύκολο να τα βγάλει από την τσέπη του κάποιος. θεωρώ πιο σημαντικό να έχει κόσμο το γήπεδο με πιο φτηνό διαρκείας και ας είναι λιγότερα τα κέρδη. ή περιμένεις να δείξω κατανόηση όταν η διοίκηση μετά το παιχνίδι με τη Φλοριάνα έβαλε το εισιτήριο στα 15 ευρώ και μετά έλεγε για ζημιές οικονομικές.

επιμένω πως η τιμή είναι υπερβολική. η δε υπαινιχθείσα σύγκριση με την ομόνοια ή με το αποελ είναι άτοπη και δεν στέκει φίλε. Είναι δεδομένο πως όπου η ζήτηση είναι μεγάλη, το ποσό αυτόματα είναι μεγάλο. Το ΓΣΠ είναι πάντα γεμάτο στην περίπτωση της ομόνοιας και εκεί ξέρουν πως χωρίς διαρκείας δεν θα δουν ντέρμπυ από κοντά. Στην περίπτωση της ΑΕΚ τέτοιο πράγμα δεν ισχύει. Εκτός αν προτιμάς να έχεις 1000 διαρκείας και το γήπεδο σου να είναι πάντα μισοάδειο … και οι οπαδοί σου σκορποχώρι οπότε δεν έχω κάτι άλλο να πω.

-Ο συγγραφέας του άρθρου-

Ανώνυμος είπε...

DIAFONO.. ta season tickets ine logika.. kai eksigo.. otan persi to silver itan 200 gia mia AEK pou erketoun apo 2i katigoria kai ta expectations tou kosmou itan xamila kanenas den ipe tpt.. tora to antistixo paketo epie 50 evro pano.. skeftou omos touta ta 50 afksisi ine liga se sigkrisi me ti auksisi ton expectations sou pou persi fetos.. tora gia oikogenies pou les.. to season ticket ton moron re en 10 euro ( 2 pittes souvlakia )...
Ta season ticket tis aek in logika kai se sigrisi me apoel,omo, ano , ael j apolon ine ligo pio ftina.. o logo to gsz pou exi stivo.. An i AEK epeze se ena gipedo opos papadopoulo posa eprepe na itan to silver ?? ego nomizo 300 me 350 epidi 8a itan paketo omada/expectations psila me kalo gipedo.. kai giauto sas leo 200-250 to silver ine dikeo gia mia omada san ti AEK fetos se ena gipedo me stivo....

gia to game me rbk ego pisteuo eprepe na itan 5 euro pio ftina ola... alla den thelo na krino kai na po en i dioikisi pou ftei epd den ksero posa tha plirosoume to papadopoulos.. (kati pou prepi na lavete ipopsi)... anw nomizo i omada ekame ipervasi mexri tora ara nmz prepi k emis i 4-5 xiliades pou epiame sto AEK-Ano `i AEK apoel na kamoume 5-10 euro ipervasi toulaxiston gia touto to game

Ανώνυμος είπε...

REEE TO SEASON TICKET AN KATSIS NA KAMIS LOGISTIKI 13 EPI TOSA K AN SOU SIMFERI pla pla pla.. re i alloi diou 400 .. ine vlakes??? i den kseroun mathimatika????

TO SEASON TIKET PIANIS TO EPD PAEIS GIPEDO KAI ISE PERIFANOS NA LALIS EXO SEASON TIS X Y Z .. KAI GIA NA VOITHISIS TI OMADA SOU..(AFOU THA XASI PIO LIGA APO AN EPIANES TIKETS APO TO GSZ) reeeee ksipnate pezoume to pio krisimo pexnidi re kai skefteste 10 - 15 euro ...

Ανώνυμος είπε...

στο φίλο κώστα απλά να αναφέρω πως το μπλοκ δεν αποτελείται από παιδαρέλια αλλά από ενήλικες ανθρώπους που έχουν κρίση. το τί αναρτάται στο μπλοκ δεν σημαίνει πως είναι η άποψη όλων ή πως αναμένεται να τύχει καθολικής αποδοχής. κάθε άποψη είναι καλοδεχούμενη και το ίδιο αναμένουμε και από εσάς. εγώ που έγραψα το άρθρο ζύγισα με τα δικά μου κριτήρια τα πράγματα και πιστεύω πως εκπροσωπώ και αρκετούς άλλους. Μιλώ με οπαδούς καθημερινά και ξέρω ποιος είναι ο παλμός τους. Άλλοι κάνουν την υπέρβαση και άλλοι όχι. συγγνώμη φίλε αλλά ναι αγαπώ την αεκ και ναι αξίζει να θυσιάσουμε πράγματα για εκείνη ... αλλά δεν θα γίνω και κορόιδο... δεν μου περισσεύουν τα χρήματα ... και ιεραρχικά οι προτεραιότητες του καθενός είναι άλλες πριν το ποδόσφαιρο. μπράβο σου που θα δώσεις όσα θα δώσεις για την ΑΕΚ. Ίσως δεν σε νοιάζει να πιεστείς οικονομικά ή έχεις την οικονομική ευχέρεια να το κάνεις. Η συντριπτική μερίδα του κόσμου της ομάδας όμως αμφιβάλλω αν μπορεί!

Ανώνυμος είπε...

re kani na klete kai na murmurate.gia 30 euro kai kamnete oloklires sizitisis.mono na thelete kai aman en gia na dokete fonazete.kai sxetika me ta season exume pu ta pio ftina season pu oulles tes omades kai pale masheste.os kai eukolies pliromis kamni i omada kai pale en isaste happy.aman en na pite gia krisi tus opadus ton allon omadon en tus piani i krisi? je gia to filo pu ipe pia i diafora na fkali season afu to idio pefti apoti gnorizo ta lefta pu ta season piani ta oulla i omada eno pu kanonika isitiria polla lia piani i omada afu enen diko mas to gipedo. kani klama

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστή και σφαιρική επιχειρηματολογία ... το μόνο που ξέρετε είναι η λέξη κλάμα ή εν η ιδεά μου; αν έχει λεφτά ο παπάς σας να σας πιάνει season ticket δεν φταιν οι υπόλοιποι οπαδοί. επίσης, αν διαβάζετε καμιά εφημερίδα θα γνωρίζατε πως και των άλλων ομάδων είναι μειωμένες οι πωλήσεις. ακόμα, αν τα πιάνει όλα η ομάδα και δεδομένου πως φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα... ας τα άφηνε στα 200 για να είναι και γεμάτο το γήπεδο. 250 είναι το διαρκείας, 15 η Φλοριάνα, 25 η Μλάντα και 30 η Ρόζενμποργκ ... είστε σίγουροι πως πρέπει να λέμε και ευχαριστώ; και επαναλαμβάνω .... 250 ευρώ για ένα γήπεδο που πονάς τα μάτια σου να δεις μπάλα και με μηδέν υπηρεσίες ... που π.χ. έχει το ΓΣΠ. αν μη τι άλλο κρίνετε σφαιρικά όπως είπε και ο Κώστας πριν ... έστω και αν διαφωνούσαμε. και κάτι τελευταίο ... το να κρίνει κάποιος κάτι είναι δικαίωματα του. ας το λέτε κλάμα ή ό,τιδήποτε άλλο. απλά φαίνεται πόσο δύσκολο σας είναι να επιχειρηματολογήσετε και κρύβεστε πίσω από μια λέξη!

Ανώνυμος είπε...

makari na itan oloi sas esena kosta m.

arnitikotita! mono afto exo na po! arnitikotita file sungrapea kai ipolipoi pou sinfoneite!

anaferis file singrapea (kai panta ma panta filika) me misi protasi sou oti to fetino budget ine pio psilo kai eno sigoura afto mas xaropeioi olous, otan mas lene na dosoume 50 euro parpano pou persi mas kakofenete! poli eukola porouse i doikisi na poulisi ton priso? tote ti tha legame? tha itan kalitera etsi? an sou elega na dosis 50euro gia na mini o priso stin AEK otan ipirxe i protasi apo tin lefski gia ton priso den tha ta edines? ego nomizo tha ta edines apla den to vlepis etsi opos sou to leo.

prospernas na anaferis to roster pou exoume xtisi. xalali se afto to roster to 50,100 euro perisotera pou tha dosoume fetos san opadoi. isos to kalitero epithetiko didimo stin kypro, 3s protoklasatous stopper (hoflant, mourigo, seran),alla megala onomata..de kler, van ntaik skopelitis, kingley, koullis pavlou, priso kai alloi. oute sta oneira mas den vlepame etsi roster!!! kai na skefto 2 fores ta 50euro perisotera????? tha goraso 10paketa pio liga tsigara kai tha peraso! gia tin omada mou re gamota!

nomizete pleon sto podosafairo olo to oikonomiko varos pefti mono sti doikisi opos tous palious kairous? oxi filoi mou! an theloume omada xeri pounka!!oso pori o kathenas. kai me tis 6dosis sigoura poreite oloi!!! emis oso poroume kai oi doikisi perisotera!

16,000 isitira efiga gia to apoel gia to pexnithi tous me ti visla! 16,000 mexri simera!!!!!! paradigmatistite.

nai isos ine akrivo 250 euro se sxesi me persi, nai ine diskoli kairi...alla an den ta axizi afti AEK..tote pia AEK ta axizi??? tous 2009? tou 2008? xipnate kai angaliaste epitelous tin omada mas!!!!!

stamatate tin arnitikotita!!! i aek aniki sto kathena mas giafto viothiste tin xoris skepsis! epitelous na xipnisoume kai emis.

oi doikisi pae prosta, i omada pae prosta, o kosmos?? eh me 650 isitiria diarkias...den pame prosta filoi mou distixos!

Ανώνυμος είπε...

Kai 100 euro na itan to isitirio tha epiena.aek me xorto se vlepo San ti porto

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ - ΕΛΕΟΣ !!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΔΑΜΕΣΑ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ FAVOURITES MOY. ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΡΙΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΚΙΑΣΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

ΑΝΤΩΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ntropi gia auton pou egrapse to arthro. Mia mera meta tin pio megali epitixia tis OMADAS SOU den grafeis oti ta season einai akriva ktl alla oti OLOI prepi na vroume tropo na agorasoume ta season kai as einai k akriva se oikonomika diskoli periodo.

Den mporeis na to agorasis to rimadi to season min to pareis. Kanis den se anangazei, giati omos diamartirise pou den mporeis na to agoraseis?

Den yparxoun "ftina" kai "akriva" season. Ta season einai oikonomiki voithia tou aplou opadou pros tin omada pou agapa me antalagma dorean eisodo sta plista pexnidia. Ti sizitame gia times k kourafeksala.

Ta season den ginonte gia na symferei tou opadou alla tis omadas. O opados o filathlos to pernei giati goustarei kai an mporei.

Na diamartirome omos oti einai psili i timi gia na parw season? Se ti tha ofelesi?

Oso gia ta "mionektimata" tou GSZ pou den sou prosferei kati giati na pareis season? An perneis eisitirio dld tha sou prosferei kati perisotero to GSZ. Pia i diafora? Afou tin idia antimetopisi tha exeis giati protimas to eisitirio?


Gia emena entelos askopo to arthro kai xoris logiki k epixirimata pou na eustathoun. Mono paraplanitiko mporo na to xaraktirisw.

Lathos akoma kai to thema tou arthrou afou apo ta legomena soou den singentronese mono sta season tickets alla kai stin timi tou kanonikou eisitiriou. Ara edo den exoume na kanoume singrisi season vs eisitirio kathe evdomada giati me to season kerdizei k o filathlos kai i omada.

To athro mila gia tin genniki oikonomiki politiki tou somatiou gia to kostos eisodou sto GSZ giauto kai egw to theorw os paraplanisi.

Aektsis apo kounia kai filika panta.

Ανώνυμος είπε...

EGO PANTOS DEN EPIXEIRIMATOLOGO OTAN INE GIA TIN AEK DILE 10.01

ARKEI OMOS TA LEFTA POU DINO NA PIGENOUN SE KALO SKOPO KAI NA VLEPO ENA PANSXIRO ROSTER OPOS ARMOZEI STIN OMADA MOU.

OTAN TA VLEPO AFTA TOTE EITE 200 EURO EITE 250 TO IDO INE!!!!

PANO POU 16000 ISITIRIA POULISE TO APOEL MEXTI TO PROI SIMERA. 25 EURO (AFOU EXI EXASPALISMENA TA EKOTOMIRIA APO TOUS OMILOUS TOU EUROPA TO APOEL TO EVALE 25) MEIOMENO TO LES AFTO???

KRIMA POU MPIKAME OLOI SE AFTOI TIN SIZITISEI. EINAI TROPI MAS!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ta sxolia pou anartounte sto blog einai epilektika?
Den thimame na evrisa kanena sta osa eixa grapsei...

perimenw na dw to post mu xoris peretero syzitisi, opos exei apopsi o singrafeas etsi k egw kai sas zitw to dikeoma na domosieusete tin epiximatologia mu na tin diavasoun kai oi ypolipoi episkeptes autou tou blog.

Sas euxaristw,
AEKtsis apo kounia.

ΜΑΝΤΗΣ 4 ΕVER είπε...

TΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕΝ Η ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΦΟΥΑΡΤΑΕΣ Η ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΑΠΑΚΙΔΕΣ. ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΠΠΙΛΑΤΕ ΠΕΡΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΣΙΟΡ ΠΙΟΝ ΔΑΜΕΣΑ. Η ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑΝ ΑΜΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΜΕΝ ΣΚΑΤΑ. ΑΝΥWAYS. EΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝ ΝΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟΝ ΤΖΕ ΑΣ ΕΝΕΙ ΤΖΕ 3Ο. ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΙΟΣ ΕΙΠΕΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΒΑΛΕΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΝ 25. ΕΙΔΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΔΗΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΧΑΖΙΡΙΝ ΟΥΤΕ ΤΟΙΛΕΤ ΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑΝ ΚΟΠΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΕΙΣΟΔΟΝ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΠΛΕΥΡΑΝ. ΕΛΕΟΣ. ΠΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΣΚΕΦΤΗΚΕΝ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΑΙΖΕΙ OMIΛΟΥΣ CHAMPIONSLEAQUE. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕ ΕΒΑΛΕΝ ΤΟ ΤΙΚΕΤ 25. ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΑΛΕ ΗΤΑΝ 25 ΠΡΟΧΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ROSENBORG ΠΟΥ ΕΝ ROSENBORG TA SEASON TICKETS ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 280 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΕΙΔΕΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤV HNTA ΓΗΠΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΔΩ ΤΕΛΙΟΝΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΚΕΤΣ ΤΖΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΛΑΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΤΑ ΤΖΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΕΠΟΥΛΗΣΑΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ 4000 ΤΙΚΕΤΣ ΑΠΟ 180 ΕΥΡΟ ΠΑΡΑ 1000 ΜΕ 250. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

EMPENAN LIPO STO BLOG META TO 0 - 0 NA DIAVASO ME XARA SXOLIA! ARTHROUS! KIMENA GIA TIN OMADARA MAS KAI TIN ENFANISI STIN NORBIGIA. EMPENAN LIPO KATHE MIA ORA KAI SXOLIA MIDEN! MILISE KANIS GIA TON MOURIGO KAI OTI ISOS INE O KALITEROS PEXTIS POU IXE POTE I AEK? OXI FISIKA! MILISE KANIS GIA TIN ENFANISI TOU TSESON? TIN MEGALI VOITHIA TOU KOULLI? TIN APODOSI TOU VAN NTAIK? IPE KANIS KATI GIA TO MATCH???? GIREVA SXOLIA, GIREVA NA DIAVASO NA TRELATHO KAI ALLO!

KAI TI VLEPO? XAFNIKA DEKADES SXOLIA GIA TIN AKRIVIA TOU SEASON CARD, TIN TIMI TOU ISITIRIOU ME TIN ROSENBERG.

EH EAN AFTO DEN INE MIZERIA TOTE TI NA PO! TI NA PO!

KRIMA, IMASTE ARROSTOI ALLA DEN TO KATALAVOUME. KOUVALOUME MIA ARNITIKOTITA POU OUTE O KROIF DEN PORI NA TO DIORTHOSIS.


KRIMA! ANTI NA SXOLIAZOUME AKOMA KAI SIMERA TIN OIKONA TIS OMADAS MAS DIMIRGOUME MIA ARNITIKOTITA GIA AKOMA MIA FORA.

AXIZEI SE MAS AFTI OMADA? AXIZEI SE MAS NA MPOUME OMILOUS?

I APANTISI DIKI MOU EINAI OXI, DEN MAS AXIZEI.


AEK1994

Ανώνυμος είπε...

grafeis touto to arthro se skopo pou OLA stin omada doulevoun san roloi kai thelis na onomazesai aektzis
aektzis enen jinos pou spernei zizania en meso eforias

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα εισιτήριο με έκπτωση και θα μπορεί να το παραλαμβάνει μόνο με τη προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας του. Οι τιμές των εισιτηρίων με την έκπτωση για τους κατόχους διαρκείας είναι: από 30 ευρώ το κανονικό 25 ευρώ, από 20 ευρώ το μαθητικό 15 και από 5 ευρώ το παιδικό 2 ευρώ.



THA KANI KANIS ENA THETIKO ARTHRO H SXOLIO TORA?

Ανώνυμος είπε...

RE FILE POU EGRAPSES TO SXOLIO... PARAKALO SVISE TO KAI ANIKSE ALLO BLOG ME THEMA TI AEK SAN OMADA KAI TO PEXNIDI ME TI RBK.. INE KRIMA POU TO THEO TI IMERA META TO 0-0 KAI LIGES PRIN TO PIO KRISIMO GAME MAS NA ASXOLOUMASTE GIA 5 EURO.... ALLAXE THEMA TORA.. SVISTO TOUTO DAME GIA NA MEN SINEXISTI I KOUVENTA.. KAI NA MEN MAS PAROUN ALLOI OPADOI IDISI GIATI THA MAS PERIPEZOUN !!!

P.S.. Ego diafono me to athro (ego piano 1000 mistho me to zori to mina kai den mou dia o papas mou) epiasa season 250euro.. kai tha doso k 25 gia to match me to RBK giati .... TRELATHIKA

AEKKKK

Ανώνυμος είπε...

omada ehoume... kosmo ehoume... trella ehoume... kata tin gnomi mou to mono pou den ehoume ine to gipedo... an ihame gipedo podosferou ohi 250 euro, 550 tha edina gia season.
Protereotita tis diikisis tha prepei na ine to gipedo... oi 2000 statheroi tha ginoun 5000 statheroi me ena kalo gipedo. MAKARI na pan ola kala ke na kamoume gipedo ke pistepsete me tha imaste lipimenoi me isodo stous omilous tou europa se 3 hronia... den tha mas ine arketo...

Ανώνυμος είπε...

AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φοινικουδας είπε...

Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που διαβάζουν αυτό το blog και πιστεύουν πως θέλουμε να σπείρουμε τη διχόνοια!!! Ναι αδέλφια, θέλουμε να βλάψουμε την ομάδα, γι' αυτό έχει τρία χρόνια που γράφουμε ανελλιπώς εδώ μέσα 750 άρθρα. Ας σκέφτεστε λίγο πριν μας κατηγορήσετε. Σε αυτά τα σχόλια να απαντήσω απλά ότι δεν πρέπει να κατάλαβαν το point της συζήτησης.

Το point το έχει θίξει πολύ σωστά με το δικό του τρόπο ο MANTHS 4 EVER. Σας παραπέμπω σ' αυτόν για να καταλάβετε πως εμείς δε λέμε να μην αγοράσετε. Οι περισσότεροι από εμάς θα πάρουμε και season και το 30άρι ή 25άρι της Ρόζενμποργκ. Το θέμα είναι πως ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να είναι πιο χαμηλές οι τιμές τόσο των season όσο και της Ρόζενμπορκ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ!!! Αυτό είναι το θέμα.

Ψες τα έπινα με ένα φιλαράκι που δεν υποστηρίζει καμιά ομάδα αλλά έρχεται αραιά και που να βλέπει την ΑΕΚ γιατί του αρέσει. Μου είπε λοιπόν πως ενώ σκόπευε να έρθει στο ΑΕΚ-Ρόζενμπορκ με το γιο του, μετά που άκουσε τις τιμές θα πάει σε κανένα καφέ. Σαν αυτούς πόσοι υπάρχουν διερωτηθήκατε; Δηλαδή αν διαφωνείτε πως ψηλές τιμές ισούνται με μειωμένη προσέλευση δεν ξέρω τι άλλο επιχείρημα να θέσω.

Προσπαθήστε να δείτε το θέμα όχι όπως θα το έβλεπε ένας άρρωστος ΑΕΚτζής σαν εμάς, αλλά μπείτε στη θέση άλλων ανθρώπων για να καταλάβετε πως οι ψηλές τιμές ΔΕΝ αυξάνουν τον κόσμο στην κερκίδα. Πες χοντρά-χοντρά ότι θα πάμε 3000 ΑΕΚτζήδες επί 30 ευρώ μας κάνουν 100000 το πολύ. Αν το εισιτήριο ήταν 20 ευρώ και πέρναμε γύρω στους 5000 ΑΕΚτζήδες πάλι 100000 θα ήταν τα έσοδα αλλά με πιο πολύ κόσμο. ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ?

Το μόνο δίκιο που βρίσκω σε κάποια από τα αρνητικά σχόλια είναι πως δεν έχει γραφτεί κανένα after match για το 0-0 στη Νορβηγία, αναλογιστείτε όμως το ότι είναι και περίοδος διακοπών. Εξάλλου τα δικά σας εποικοδομητικά σχόλια πολλές φορές απαρτίζουν από μόνα τους ένα after-match. Εννοείται πως εαν επιθυμείτε να αρθρογραφήσετε (στα Ελληνικά) είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα τα άρθρα σας.

Iron AEK είπε...

Συνεχίζοντας απ’ εκεί που σταμάτησε ο Φοινικούδας. Πρώτα πρώτα να διευκρινίσω πως το πόσο πιστός οπαδός είναι κάποιος και πόσο αγαπάει την ομάδα δεν είναι αντικείμενο κρίσης του καθένα. Είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας αγαπά και υποστηρίζει την ομάδα όπως εκείνος κρίνει πως πρέπει. Συμφωνώ πως θα έπρεπε να ακολουθήσει ανάλυση του παιχνιδιού με τη Ρόζενμποργκ, αλλά όπως είπε και ο Φοινικούδας, είναι περίοδος διακοπών και υπάρχει στενότητα χρόνου. Το άρθρο που προκάλεσε τόση «οργή» και «αγανάκτηση» είναι γραμμένο εδώ και πολλή καιρό. Ο κύριος λόγος δημοσίευσης του ήταν η παρατεταμένη πολιτική της ομάδα στην τιμολόγηση των αγώνων, με κορωνίδα το παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ στο Παπαδόπουλος.

Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Φοινικούδας πολλοί από εσάς δεν έχετε καταλάβει το πνεύμα του άρθρου ίσως επειδή ο οπαδικός σας φανατισμός δεν σας το επιτρέπει. Το θέμα δεν είναι αν μπορώ οικονομικά να αγοράσω εγώ το διαρκείας ή ο χι, ψι οπαδός, αλλά να μπορούν να το αγοράσουν περισσότεροι από πέρσι. Σε κάποιους που αναφέρονται στο ότι το διαρκείας είναι προς όφελος της ομάδας και όχι του οπαδού, απλά να του αναφέρω πως ουδέν αναληθέστερον. Στην Ευρώπη τα διαρκείας συμφέρουν επειδή αν θέλεις να πας μεμονωμένα σε ένα παιχνίδι θα σου στοιχίσει 30-40 ευρώ το παιχνίδι, μπορεί και περισσότερα. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης που λέγαμε. Οπότε εκεί παίρνεις διαρκείας επειδή σε συμφέρει. Συμφωνώ πως πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τις υπερβάσεις που έκανε η ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι πάνω από την όποια κριτική. Αν τώρα εσείς την κριτική την βλέπετε ως προσπάθεια διχόνοιας τι να σας πω. Αν το να συζητήσεις σε κόσμια πλαίσια τις τιμές των διαρκείας και των ευρωπαϊκών παιχνιδιών το βλέπετε ως ευκαιρία για να χαρακτηρίζετε , να βρίζετε ή ο,τιδήποτε άλλο… μάλλον κάποιος άλλος έχει πρόθεση να σπείρει διχόνοια και κάποιος άλλος έχει ακονισμένα τα σπαθιά του πολέμου.

Είναι εύλογη η απορία του Φοινικούδα. Προτιμάτε να είναι γεμάτο το Παπαδόπουλος την Πέμπτη ή να είναι μισοάδειο; Ποιος ουδέτερος οπαδός θα κάνει τον κόπο να έρθει να μας δει όταν το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό και το εισιτήριο δεν απευθύνεται σε απλούς φιλάθλους άλλων ομάδων; Χαιρετίζω την απόφαση για έκπτωση στους κατόχους διαρκείας. Οι υπόλοιποι οπαδοί που δεν μπορούν να αγοράσουν διαρκείας σε ποια κατηγορία μπαίνουν όμως; Ένας οικογενειάρχης που θέλει να πάει με τη γυναίκα και τα παιδιά του;

Όσο για τα διαρκείας, επαναλαμβάνω … το διαρκείας ανά το παγκόσμιο δίνει και προνόμια και οφέλη στον κάτοχό του. Δεν είναι ούτε εισφορά στο σωματείο όπως λανθασμένα επαναλαμβάνετε ούτε χορηγία. Εισφορά στο σωματείο κάνεις ατομικά και όποτε θέλεις. Δεν σου το επιβάλλουν. Για το διαρκείας, πληρώνεις και περιμένεις να έχεις κάποιες ανέσεις. Στο ΓΣΖ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Οπότε ο συνδυασμός της αύξησης της τιμής με το γήπεδο με τις άθλιες εγκαταστάσεις συνεπαγωγικά οδηγεί στο ότι το κόστος του διαρκείας είναι υπερβολικό.

Και εσείς που λέτε πως το άρθρο είναι για κλαμένους που δεν σέβονται τίποτα… απλά να σας ενημερώσω πως από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε πόσο έχει συνεισφέρει κάποιος στην ομάδα ή πόσα χρόνια την ακολουθεί … νομίζω είναι άδικο να κρίνετε. Κρίνετε το περιεχόμενο του άρθρου, ελεύθερα διαφωνήστε –επιχειρηματολογώντας- αλλά δεν δικαιούστε να ταπελλώνετε οπαδούς, να τους ονομάζετε προδότες ή προβοκάτορες, επειδή απλά εκφράζουν διαφορετικές απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

TO APOEL EXI EXASPALISMENA TA EKATOMIRIA TOU EUROPA LEAGUE RE MIZERE 10.18

TIS OMONOIA XTES ITAN 35 EURO. TORA THA KATSOUME NA SIZITOUME TO KATHE TIS? 5 EURO PANO 5 EURO KATO? 50 EURO PANO 50 EURO KATO?

GIATI DEN SXOLIAZETE TOUS PEXTARAES MAS? TON KROIF KAI OLA TA ALLA THETIKA !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ, ΕΝ ΠΑΜΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ 30ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ, ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΣΠ ΚΑΙ ΓΣΖ. ΕΤΑ 5 ΕΥΡΩ. ΑΡΑ 25. ΦΚΑΛΕ ΤΖΙΑΙ ΑΛΛΟ 5 ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΤΑ 20. ΠΕΡΙΠΑΙΞΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥΤΟ 94.

ΟΜΩΣ.

ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ 0-0 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΩΡΙΜΟ. ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗΜΙΑ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΥΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ - ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.... ΠΟΙΟΣ ΕΝΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΥΝΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ?) ΤΖΙΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΙΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΖΙΕΠΗ, ΤΖΙΑΙ ΑΣ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ 10 ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, 10 ΠΑΚΚΕΤΑ ΝΤΟΥΡΕΞ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΚΑΤΑΛΙΟΥΝ ΠΕΖΙΝΑ ΠΑΕΝΝΕ ΕΛΑ ΣΤΕΣ ΦΙΝΟΙΚΟΥΕΣ.

WHEN THERE IS A WILL THERE IS A WAY.

ΟΥΤΕ ΜΕΝΑΝ ΑΡΕΣΚΕΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ 5, ΓΙΑ 10. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΣ ΤΡΑΒΗΣΟΥΜΕ ΛΙΟ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΑΛΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΖΙΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΤΖΙΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕΝ, ΠΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΣ ΛΛΙΟΙ.

ΣΙΕΡΙΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΖΙΑΙ ΚΡΥΨΕΤΕ.

ΑΝΝΕΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΕΙΔΑΜΕΝ ΑΛΛΟΝΑΝ ΜΕΣΤΗΝ ΑΕΚ....

ΣΟΥΠΠΕΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, επειδή δαμέσα έγινε πολλής πανικός τζιαι εν μου αρέσκει θα ξεκαθαρίσω με την άποψη μου τα πράματα. Την δική μου άποψη χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανένα!

Πρώτα πρώτα για το εισητήριο με την Rosenborg. Η τιμή του συμφωνώ εν είναι η καλύτερη, αλλά θυμηθείτε το γεγονός ότι το γήπεδο ένεν δικό μας τζιαι 5 ευρώ που το εισητήριο εν να παν στους ιδιοκτήτες του γηπέδου! Η διοίκηση μας έδωκε μας τζιαι την ευχέρια τζίνους που έχουμε season να πληρώσουμε τζιαι 5 ευρώ πιο φτηνα! Αρα τα 30 ευρώ του κανονικού εισητηρίου τα 25 θα έπιανε η ομάδα μας. Αν το εβάλλαν 25 ήταν να πιάμε τα 20 τζιαι θα ήταν μεγάλη ζημεία για την ομάδα αν υπολογίσεις ότι για 5000 πλάσματα χάννεις 25,000 ευρώ! Εσκεφτήκετε το τούτο; Τζιαι πέζουμε τζιαι σε γήπεδο της προκοπής τούτη την φόρα! Κλείνωντας για το εισητήριο του match με την Rosenborg επαναλαμβάνω πως ενεν η καλύτερη για τον μεσαίο φίλαθλο αλλά εν εγίνετουν αλλιώς με τα δεδομένα.

Τωρά πάμε στο season ticket. Προσωπικά εγώ έπιασα μαθητικό πέρσι 100 ευρώ για πρώτη φορά στη ζωη μου. Είπα πως εν να σταθώ δίπλα στην ομάδα μας τωρά που μας χρειάζεται. Ένα χρόνο μετά είμαστεν ένα βήμα πριν τους ομίλους του Europa League τζιαι στο μαθητικό αυξήσαν το κατά 20 ευρώ, το κανονικό κατά 50. Εγώ επία που τις 4 του Ιούλη season τζιαι ούτε με ένιαζε αν ήταν παραπάνω. Τζιαι εν που το μηνιάτικο μου που το εγόρασα εν μου το εγόρασε ο παπάκης μου για να μεν λαλούν καπιοι κάπιοι. Οι τιμές για μένα εν απόλυτα λογικές αφού αν πιάσεις εισητήριο που το γήπεδο για τα 13 match εν να πληρώσεις 130 μαθητικό τζιαι 260 κανονικό. Πληρώνεις δηλαδή πιο λια με το season που κανονικά θα έπρεπε να ήταν παραπάνω. Τζιαι μπορείς να πληρώσεις τζιαι με δόσεις για να μεν εσιεις τζιαι παράπονο.

Ανώνυμος είπε...

DIKEOLOGIES DEN IPARXOUN...IMASTE ANTIMETWPOI ME THN MEGALITERI PROKLISI TIS ISTORIAS MAS......DEN DIKEOLOGITAI NA IPARXEI KENO KATHISMA STO PAPADOPOUYLOS TIN PEMPTI!!!KAI 100 EYRW EGW THA TA EDINA GIATI INE I OMADA MOU I AGAPI MOU I ZOI MOU!!!DEN YPARXEI ''DEN MPORW'' GIA TON SYGEKRIMENO AGWNA,YPARXEI''DEN THELW''GI AYTO AFISTE TIS TSIGOUNIES MERIKOI KI ELATE MAZI MAS NA STISOUME TO MEGALITERO PARTY STHN ISTORIA MAS

Ανώνυμος είπε...

Ego en mporo na dekto kanena pu mas na men pai sto pexnidi taxa gia tis times klp.reeeeeeeeeeee en na mpume omilus.ego ampa je en na stiso tsatiri pu ta popse pokso pu to papadopulos.kani muskuruthkia reeeeeeeeeeee.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΝ ΜΠΙΟΥΡΕΝ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ; ΑΣ ΜΕΝ ΕΠΗΕΝΝΕΤΕ ΤΖΙΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΣ ΤΑ ΕΦΥΛΑΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ΠΟΣΑ ΕΝ ΕΝΑ ΤΖΑΚ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΜΕΣΤΑ ΚΛΑΜΠΣ; 10 ΕΥΡΩ; ΠΑΡΑΠΑΝΩ; Ε ΑΣ ΜΕΝ ΤΟ ΕΠΙΝΝΕΤΕ ΤΖΙΑΕ ΑΣ ΤΑ ΕΦΥΛΑΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ.

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΕΚΚΙ; 60 ΕΥΡΩ ΜΙΝΙΜΟΥΜ; ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ KFC ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΠΟΛΛΥΝ ΤΗΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ.

ΟΣΟΙ ΕΝ ΘΕΛΟΥΝ/ΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΝ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΝ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΜΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ... ΤΟ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΣΟΥ ΕΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΥΡΟ. ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.

ΑΝ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ (ΛΕΜΕΝ ΤΩΡΑ) ΕΝΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΧΡΕΩΝΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΣΤΟΥΤΖΙΑ.

Ε... ΜΕΝ ΦΑΕΙΣ... ΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ. ΚΚΕΛΛΕ!!!

CIPHER

Ανώνυμος είπε...

Αεκαρα για σενα στον τρελλογιατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Σημείωση στην σύνταξη:
Έλαβα στα υπόψην μου τί είπατε για το ανεπίσημο γκάλοπ που κάνετε στις παρέες και λέτε ότι βρίσκουν ακριβό το εισητήριο.
Έπραξα το ίδιο.
Αποτέλεσμα;
Βρήκα ακόμα 5 επιπρόσθετα άτομα που έχουν χρόνια να παν στο γήπεδο και θα έρθουν μαζί μου για το παιχνίδι!!!
Μέχρι και ο πατέρας μου που ζει με σύνταξη θα έρθει!!!!
(Αν έρθει τελικα, θα είναι ο 6ος!!)
Συμπέρασμα: Αν υιοθετείς στις παρέες σου την στάση είναι ακριβά θα πάρεις την αντίδραση που λες. Αν υιοθετάς τον ενθουσιασμό σε ακολουθούν!

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙιιιιιιιιιι για σενα ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ!!!!!!!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

an itan telikos kypelou den tha ta diousate? tora...
eparapano pou telikos kypelou kai oikonomika kai gia logous prestige kai alla!!! giafto eden thelo na akouo mamakies.osa einai na pame na ipostirixoume tin omada mas kai na to deite an prokrithoume tha peite oloi oti axizan ta lefta pou dokame kai akoma itan kai lia.giafto oloi gipedo tin pempti na kamoume mian AEK megali. na xeromaste emeis kai ta kopelouthkia mas. ATE OULLOI STO GIPEDO!!!

Ανώνυμος είπε...

OSO AFORA TA SEASON KAMETE TA ME 6 DOSEIS AN DEN MPOREITE. PEFTEI POU 40 EURO TON MINA. OPOS VLEPETE I D/SH I TEXNIKI IGESIA ALLA KAI OI PEXTES EKAMAN TIN YPERVASI FETOS. EMEIS 40 EURO TON MINA DEN MPOROUME?? 40 EURO TON MINA EINAI I IPERVASI MAS???? ME 650 SEASON PERIPAIZOUN MAS OULLOI OI MEGALOI. OI PEXTES APODEIXAN OTI EXOUME FETOS MEGALI OMADA ANTAXIA TON MEGALON. EMEIS SAN OPADOI POTE THA APODEIXOUME OTI EIMASTE OPADOI MEGALIS OMADAS??

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΝΟΥΣΕΤΕ ΤΗΣ ΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΕΧΩΑ ΔΙΚΟ? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Ο ΜΠΟΤΣΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ ΛΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ 5 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ...

ΞΥΠΝΑΤΕ. ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ...

ΚΩΣΤΑΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

Krima pragmatika! Einai i pio krisimi evdomada tis omadas mas, mia istoriki evdomada kai katheste kai klete gia ta eisitiria!

Den exo oreksi na sas analiso giati prepei na piasete season ticket kai na pate sto gipedo tin Pempti! Den xreiazetai parapano analisi giati prepei na stirixete tin omada sas! To mono pou prepei na kanete einai na analogisteite tin proodo pou kanei auti i omada!

Nai re aksizoun polla parapano lefta gia tin OMADARA mas!! Osoi den goustarete tis times tis EUROPAIAS AEK na allaksete omada kai na ginetai me ton onisillo sotiras kai na mpenete sto gipedo me 3 mono euro mathitiko eisitirio!!

Emeis epeidi den goustaroume tin PALIA AEK kai na plironoume 3 euro eisitirio kai na pezoume sta xorafia, protimame tin NEA,EUROPAIKI, FILODOXI KAI EPAGGELMATIKI AEK ton 30 euro!!

Siggnomi an milo ligo apotoma alla efkalete me ekso apo ta rouxa mou!

Kai parakalo na dimosieutei!

AEKARA!!!

Iron AEK είπε...

δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί σου φίλε που μας λες να αλλάξουμε ομάδα ... αλλά δεν σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να λες στους άλλους να αλλάξουν ομάδα επειδή εσύ διαφωνίες με τις απόψεις τους. εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου πιο Αεκτζή από τους άλλους. ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα ... και το να κρίνει τις τιμές των εισιτηρίων δεν τον κάνει λιγότερο Αεκτζή από σένα. άσε που πιθανότατα είσαι και νεαρός οπαδός οπότε μάλλον η οπαδική σου πορεία είναι μικρή. εξάλλου δεν μετριέται η αγάπη στην ομάδα και δεν είναι δικό σου προνόμιο μόνο. θεωρώ ανώριμο να καλείς οπαδούς της ομάδας να αλλάξουν ομάδα επειδή σε κ;aποιους δεν αρέσει η τιμή του διαρκείας ή του προσεχούς παιχνιδιού. για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ... εγώ που έγραψα το άρθρο, όπως και ο Φοινικούδας και ίσως πολλοί που συμφωνούν με τη λογική του άρθρου ήδη έχουν διαρκείας και θα αγοράσουν και εισιτήριο για την Πέμπτη. επειδή η παραλογία της διοίκησης δεν θα τους στερήσει το δικαίωμα να είναι δίπλα στην ομάδα τους. η ομάδα είναι πάνω από τη διοίκηση που στην ουσία σήμερα είναι αύριο μπορεί να μην είναι. είναι αναφαίρετο δικαίωμα όμως στον κάθε υγειώς σκεπτόμενο Αεκτζή να εκφράζεται και να κρίνει. και δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει ομάδα στην όλη διαδικασία γιατί διαφωνεί με κάποιους!

ΚΙΤΙΕΑΣ είπε...

Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι την στήριξη μας. Δεν θα σχολίασω ούτε τις τιμές ούτε τα διαρκείας. Ο καθένας έχει την άποψη του και στο τέλος της μέρα θα κάνει αυτό που ο ίδιος πιστεύει είναι το καλύτερο.

Θα προσέξετε ότι όποτε η ομάδα μας αγωνίζεται σε πιο μικρά γήπεδα και ο κόσμος της ομαδας μας ειναι μαζεμένος είναι και πιο εκδηλωτικός.

Γι αυτό την Πέμπτη είναι σημαντικό να γεμίσουμε το γήπεδο.

Και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλωστε όποια και να είναι η τιμή του εισητιριού στο τέλος της μέρας τα λεφτά αυτά θα πάνε στην ομάδα όπως και πολλά εκατομύρια σε περίπτωση προκρισης μας.

Πείστε όλους γνωστους και άγνωστους. Αυτή η μέρα ανηκει στην ΑΕΚ ανήκει στην Λάρνακα.

Νίωστε το όραμα. Μπορούμε να πάμε πολύ μακρια. Απο εμάς εξαρτάτε

ΚΙΤΙΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΣΥΡΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟ. ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΛΑ....

ΚΩΣΤΑΣ Α

Ανώνυμος είπε...

Την πέμπτη φέρνω μαζί μου ακόμα 4 άτομα συμπολίτες μας από αυτούς που δηλώνουν ότι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για διάφορους λόγους. Προσπαθώ να ψήσω ακόμα 2-3. Κανένας δεν μου έκανε παράπονο για την τιμή του εισιτηρίου γιατί απλά τους έκανα να νιώσουν ότι πρόκειται για μια ιστορική βραδιά για την πόλη τους. Ίσως να μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερες οι τιμές αλλά έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Αν είναι να έχουμε ομαδάρα που να μας κάνει περίφανους χαλάλι τα 50-100 ευρω επιπλέον τον χρόνο που αναλογούν στον καθένα μας. Πρέπει όμως επιτέλους να αποφασίσουμε τι θέλουμε.

Μισή ώρα αναμονή σήμερα στο σωματείο για πάρουμε εισιτήρια!!!

Πάμε ΑΕΚΑΡΑ μου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΥ ΕΦΕΡΕΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΚΡΟΥΦ. Ο ΚΡΟΥΦ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΖ.
ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 90 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΟΥΕΦΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΑΣ:

1. ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΠΕΛΛΑΜΟΣ ΕΝΕΝ; ΑΡΕΣΚΕΙ ΣΑΣ ΤΖΙΝΟΝ; ΠΟΣΟ ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;

2. ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΚΟΤΩΝΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΘΜΗΣΗ. ΜΙΑ ΗΔΟΝΗ ΕΝΕΝ;

3. ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2006 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ, ΤΖΙΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΥΑΝ. ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ...

ΕΓΩ ΒΟΥΡΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΑ 16 ΜΟΥ. ΠΟΥ ΤΟ 94. ΟΣΟ ΕΜΠΟΡΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΠΟΡΕΣΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΩΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΦΑΑΜΕΝ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΞΥΛΑ ΛΕΠΙΔΕΣ ΠΑΣΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ. ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΞΟΦΛΑ Η ΑΕΚ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΜΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑ ΤΟΥΝΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΔΙΚΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΟΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΜΑ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ. ΑΓΑΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΟΚ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΔΙΟΙΚΗΣΑΝ Η ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΠΩΣ, ΕΚΑΜΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΕΝΟΜΙΣΑΝ ΕΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΛΠ.

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΚΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ Η ΞΕΡΩ ΓΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΟΚ ΠΙΑΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. ΤΑ 4 ΕΥΡΩ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ, ΣΤΟ ΓΣΖ, ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΛΠ. ΠΙΑΣΤΕ ΠΟΥΤΖΙΝΑ. ΕΝ ΕΣΙΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΤΖΙΑΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 16ΕΤΙΑ ΕΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΙΑΜΕ.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.

ΤΟΥΤΑ ΕΤΕΛΙΩΣΑΝ, ΕΠΕΡΑΣΑΝ, ΕΦΤΑΣΑΜΕΝ ΑΛΛΟΥ ΠΛΕΟΝ. ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ 10 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚΣ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΝΗ ΓΙΓΑΝΤΩΜΕΝΗ.

ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΚΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΜΙΚΡΗ, ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ, ΑΝΗΜΠΟΡΗ... Ε ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΣΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΚΑΖΕΙ ΣΑΣ.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... ΕΝΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΠΑΟΥΡΙΖΟΥΜΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑΡΑ ΜΑΣ.

ΑΤΕ ΔΙΟΤΙ...

CIPHER

Iron AEK είπε...

και πώς ακριβώς κάνει κακό; δημιουργεί εμφύλιο επειδή θέτει προβληματισμούς για τις τιμές των εισιτηρίων; τώρα αν κάποιοι έχουν όρεξη για καυγάδες, προπηλακισμούς, κλπ κλπ δεν είναι πρόβλημα του αρθρογράφου ή και αυτών που διαφωνούν αλλά τεκμηριώνουν την άποψή τους!

Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος έτρεξε για εισιτήρια. Ανάμεσα τους ήμουν και εγώ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω πως η τιμή είναι ψηλή. Και εξηγώ. Μου τηλεφώνησαν δυο φίλοι μου ομονοιάτες και ένας της αλκής σήμερα και με ρώτησαν πόσο είναι το εισιτήριο. Μόλις τους είπα την τιμή, χωρίς καν να τους πω κάτι άλλο, η απάντηση ήταν περίπου η ίδια. «Είναι πολλά. Είναι καλή και η τηλεόραση!». Προσπάθησα να τους μεταπείσω αλλά δεν είναι καν η ομάδα τους για να «θυσιαστούν» έστω και για 5-10 ευρώ παραπάνω.

Προσωπικά εύχομαι και ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο. Να είμαστε όλοι εκεί. Ακόμα και άτομα που έχουν χρόνια να πατήσουν γήπεδο. Και εγώ κατάφερα να πείσω αεκτζήδες που δεν ασχολούνταν με την ομάδα, να αγοράσουν εισιτήριο. Το θεωρώ καθήκον μου σαν οπαδός. Αυτό, δεν σημαίνει όμως, πως δεν δικαιούμαστε να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα. Σύμφωνα φυσικά με την άποψη μας που δεν είναι απαραίτητο να είναι αρεστή σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

να σου πω την αποψη μου γιατι καμνει κακο. εχοντας υπ' οψη την νοοτροπια της ευρυτερης μαζας του ΑΕΚτζη που ειναι οπαδος του καναπε.

ειναι κακο ταϊμινγκ ρε φιλε. ακριβο ξε ακριβο, ειναι θεμα ταϊμινγκ. δεν βγαινεις λιγες μερες πριν τον αγωνα, τον ιστορικοτερο οπως μπορει να αποδεικτει αγωνα της ΑΕΚ, με ετσι θεμα που μπορει να επηρεασει αρκετους στο αν θα πανε να δωσουν 30 ευρω. η αν θα αγορασουν διαρκειας.

και γιατι ειναι ακριβο το εισιτηριο; εαν δεν ηταν 30 θα ηταν 25. σιγα τη διαφορα. και στην τελικη, πες μου εσυ ποσα επρεπε να ηταν.

οποιεσδηποτε συγκρισεις με αλλες ομαδες ειναι ακυρες. το αποελ μπορει να το εβαζε και 20. αλλα το αποελ θα παρει 20.000 κοσμο.

τωρα θα μου πεις ο κοσμος ομως θα συγκρινει. ε μα εμεις οχι μονο εχουμε αναγκη τα λεφτα, αλλα δεν ξαναδωσαμε 30 ευρω να δουμε την ΑΕΚ. ας δωσουμε τωρα.

και το παραδειγμα που εδωσες με τους ομονοιατες και την αλκη ποσως με ενδιαφερει η εχει καποιο αποτελεσμα. δεν ειναι ΑΕΚ, δεν ειναι η ομαδα τους, οποτε τι το ηθελες.

30 ευρω ειναι 3 φραπουτσινομακκιατα στο segafredo η ξερω γω. Μεν πατε αυτη την βδομαδα και τσακ ετα 30 ευρω.

ελπιζω να εκαταλαβες γιατι ηταν λαθος το ταϊμινγκ σου φιλε.

φιλικα παντα.

CIPHER

Ανώνυμος είπε...

Den ithela na mbo s'avti ti syzitisi kyrios dioti os Kypraioi den xeroume na syzitoume kai tsantizomaste me tin antitheti apoposi (kai ego mesa).
Alla epeidi vlepo polla kai diafora tha ithela na po ka go kapoia pragmata.

Eimai melos tis AEK.Pairno season ticket kathe hrono opos kai seis kai den yparhei periptosi na haso to paignidi tin Pempti an kai meno Lemeso.Tha fero kai dyo fygades mazi.
Ap' oti fainetai yparhei megali kinitikotita sta eisitiria kai hairomai afantasta.Tha einai oraio na doume poly kosmo se mia edra san to Antonis Pap.
O filos Iron Mike eihe kathe dikaioma na grapsei to arthro tou.Ehei kai kapoia dikia.Avta estiazontai kyrios st oti theloume na'houme edra methavrio.O kyrios mas skopos einai na mboume stous omilous ara theloume olo to kosmo pou mbori na erthei (akoma kai opadous allon omadon) na gemisoun to gipedo kai na dimiourgisoun kavti atmosfaira.
Ta pithana hamena esoda apo ena eisitirio tis taxeos ton 20 evro ohrioun mbrosta sto 1.5 ekatommyrio pou tha valoume sta tameia mas an perasoume.

Oso gia to to APOEL kai tin Omonia avtoi mboroun na valoun opia timi theloun dioti gemizoun dyo Antonis Papadopoulos.

Ekei pou ehoun dikio kapoio filoi kai teino na symfoniso na einai to timing tou arthrou.

Avta gia harin syzitiseos mono kai filika panta se olous sas eite symfoneite eite diafoneite .

EMBROS AEKARA!

Ανώνυμος είπε...

Emathete ta nea ?? Eginame ke simpolites me tin omada pou to maroni !!!
http://kerkida.net/index.php?pageaction=ker&modid=1&artid=22171

Ti en an akousoumen allo !!

Ανώνυμος είπε...

en 8eloume allo8riskous stin kerkida mas..AEK ke mono AEKKKK..ate kani me tous opadous allwn omadwn..an den pezoun eurwpi den ftaime emis..

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.