News Update :

Scouting: Rosenborg Β.Κ.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μετά το θρίαμβο επί της Μλάντα Μπόλεσλαβ, η ΑΕΚ μπαίνει για τα καλά στα βαθιά, αφού βρίσκει στο δρόμο της την πιο φημισμένη Νορβηγική ομάδα, τη γνωστή σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους Ρόζενμπορκ. Ας εξετάσουμε το ποιόν της Ευρωπαίας αντιπάλου μας σε μια εκτενή ανάλυση για να δούμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε …



Μονοπώλιο

Η Ρόζενμπορκ ιδρύθηκε το 1917 και εκπροσωπεί τη Νορβηγική πόλη του Trondheim που έχει πληθυσμό γύρω στις 170.000 κατοίκους. Χρειάστηκαν 50 χρόνια για να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, την επονομαζόμενη Tippeligaen. Από το 1988 μέχρι το 2006 μετατράπηκε σε υπερδύναμη του Νορβηγικού ποδοσφαίρου κερδίζοντας 16 πρωταθλήματα, τα 13 από αυτά στη σειρά. Μέχρι σήμερα μετρά 22 πρωταθλήματα τα οποία συμβολίζονται με τα δύο αστέρια πάνω από το σήμα της ομάδας. Επίσης κατέκτησε και 9 κύπελλα.

Χορηγοί

Μέγας χορηγός της Ρόζενμπορκ είναι η REMA 1000 (αλυσίδα σούπερμαρκετ στη Β.Ευρώπη). Άλλοι χορηγοί είναι η Royal Dutch Shell, η Bygger’n, η Telnor και η Sparebank.

Ψευδώνυμο

Το ψευδώνυμο της Ρόζενμποργκ είναι Troillongan (κάτι σαν ξωτικά) που σημαίνει παιδιά των Troll,αν θυμάστε οι παλιοί τα trolls με τα πολύχρωμα μακριά μαλλιά που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Ρόστερ

Το φετινό ρόστερ της Ρόζενμπορκ αποτελείται κυρίως από Νορβηγούς και είναι το ακόλουθο.

Νο Position Nation

Goalkeeper

33 Even Barli Norway
26 Erik Bråthen Norway
1 Daniel Örlund Sweden * Ν

Defender

3 Mikael Dorsin Sweden * captain no1
14 Jon Inge Høiland Norway Ν
18 Alejandro Lago Uruguay *
4 Jim Larsen Denmark *
2 Mikael Lustig Sweden * Ν
34 Emil Rokke Norway
16 Simen Wangberg Norway * U21

Midfielder

23 Gjermund Åsen Norway U21
19 Markus Henriksen Norway * Ν
24 Fredrik Midtsjø Norway * U19
7 Trond Olsen Norway * (Μετεγράφηκε προ λίγων ημερών στη Βίκιγκ)
20 Ole Selnæs Norway
22 Jonas Svensson Norway *
8 Fredrik Winsnes Norway *
- Borek Dockal Czech (νέο απόκτημα) U21
- Mohammed Awal Issah Ghana (νέο απόκτημα)

Forward

21 Mushaga Bakenga Norway * U19
11 Boti Goa Ivory Coast
28 Daniel Holm Norway *
9 Michael Jamtfall Norway
10 Morten Moldskred Norway * Ν
30 Rade Prica Sweden * captain no2

Manager
Jan Jönsson Sweden

--- Οι ποδοσφαιριστές με το αστεράκι έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Νορβηγίας αλλά και στο Europa League.
--- Τρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν φέτος από την ομάδα. Ο πρώτος είναι ο γνωστός σε όλους μας Mattias Bjärsmyr ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ο δεύτερος είναι ο Per Skjelbred που έκλεισε πριν λίγες μέρες στο Αμβούργο, αφού πρόλαβε να αγωνιστεί και σε τρία παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ! Τελευταίος αποχώρησε ο Trond Olsen, το "τυχερό εφτάρι" όπως τον αποκαλούσαν που θα αγωνίζεται στη Biking.  Πρόσφατα αποκτήθηκε ο Γκανέζος Issah, Mohammed Awal και ο Τσέχος Boreck Dockal. Στα σκαριά βρίσκεται η απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών, των Wanderson και Borges.
--- Με το γράμμα Ν φαίνονται οι διεθνείς παίκτες της Ρόζενμποργκ. Eκτός από τους εν ενεργεία διεθνείς, διαθέτει ακόμα 6 ποδοσφαιριστές που υπήρξαν διεθνείς.  Την εβδομάδα που διανύουμε 7 ποδοσφαιριστές της Ρόζενμποργκ εχουν κληθεί για να συμμετέχουν στα φιλικά παιχνίδια των χωρών τους.

Σύστημα-εντεκάδα

O προπονητής Γιαν Τζόνσον αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και επιλέγει το 4-3-3 αν και κάποιες φορές στις αρχές του φετινού πρωταθλήματος παρατάχθηκε με 4-4-2 ή 4-2-3-1.  H αλήθεια είναι πως με το 4-4-2  δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε έναν αγώνα. Πάντως και στα 4 μέχρι στιγμής Ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ρόζενμπορκ, κατέβασε την ομάδα του με 4-3-3. Βάση των πιο πάνω λοιπόν, αναμένεται να δούμε τον Orlund κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τον Lago (ο Λάρσεν είναι τιμωρημένος με κάρτες) και τον Wangberg. Δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο φοβερός Lustig και αριστερό μπακ ο δυναμικός Dorsin. H τριάδα του κέντρου από αριστερά προς δεξιά αναμένεται να αποτελείται από τους Henriksen, Issah και Dockal. H τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από δεξιά προς αριστερά από τους Bakenga ή Svensson, Prica, και Moldskred (με πέντε σύμφωνα συνεχόμενα παρακαλώ!).

Στυλ ποδοσφαίρου

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από τα 7 τέρματα που πέτυχε η Ρόζενμπορκ στο Europa League, τα 3 τα σημείωσαν κεντρικοί αμυντικοί! Γεγονός που επαληθεύει το ότι οι Νορβηγοί εκμεταλλεύονται τις στημένες φάσεις όντας ιπτάμενοι και αρέσκονται στο ψηλό παιχνίδι αλλά και στο αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου με τις ψηλές μπαλιές.  Είναι σπεσιαλίστες στα στημένα και στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των αντιπάλων μας είναι η ταχύτητα που διαθέτουν, όχι όμως και η τεχνική και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αποκλείστηκαν από τη Τσέχικη Βικτώρια, όπως ομολογούν και οι ίδιοι σε site της ομάδας τους. Ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών της δεν ξεπερνά τα 25 χρόνια γι’ αυτό και παραμένει αμείωτο το πάθος τους και για τα 90 λεπτά του κάθε αγώνα. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η έφεσή τους στο σκοράρισμα κυρίως στο Β’ ημίχρονο. (βλ. «Ευρωπαϊκή πορεία»)

Μπάτζετ

Επτά ποδοσφαιριστών η αξία ξεπερνά το 1000000 ευρώ ενώ οι πιο πολύτιμοι ποδοσφαιριστές της κοστολογούνται κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και είναι οι Henriksen και Lustig. Aκολουθεί ο Prica με αξία 1800000 ευρώ και ο νεοαποκτηθής Mohammed Awal Issah με αξία 1750000 ευρώ. Το συνολικό μπάτζετ του έμψυχου δυναμικού της Ρόζενμπορκ ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αστρονομικό για τα κυπριακά δεδομένα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ. Όλα είναι σχετικά όμως αν λάβουμε υπόψιν μας ότι η Molde που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Νορβηγίας έχει μπάτζετ 13 περίπου εκ. ευρώ. Τα λεφτά δεν παίζουν ποδόσφαιρο λοιπόν. Όπως και να’ χει το θέμα, η διαφορά στη δυναμικότητα των δύο ομάδων πρέπει να θεωρείται δεδομένη και προσωπικά δίνω ένα 30% ποσοστό πρόκρισης για την ομάδα μας σε θεωρητικό πλαίσιο. Το αγωνιστικό πλαίσιο όμως είναι που κάνει τη διαφορά. Σε αυτό εμπερικλείονται όροι που δεν αγοράζονται με τα λεφτά όπως πάθος, ενθουσιασμός, συγκέντρωση, ετοιμότητα, κερκίδα, καιρικές συνθήκες αλλά και τύχη.

Δελτίο καιρού

Ενδεικτικά αναφέρω ότι η θερμοκρασία στο Τρόντχαϊμ αυτή την εποχή κυμαίνεται γύρω στους 15-20 βαθμούς τη μέρα και γύρω στους 10-15 βαθμούς τη νύχτα. Οι αντίστοιχες θερμοκρασίες στην Κύπρο είναι 35 βαθμούς τη μέρα και 25 τη νύχτα! Αντιλαμβάνεστε ότι οι καιρικές συνθήκες δυνατόν (το ευχόμαστε) να παίξουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο.

Ευρωπαϊκή πορεία

Η αντίπαλός μας για να φτάσει στα play-off χρειάστηκε να αποκλείσει για τα προκριματικά του 2ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ την Ισλανδική Breidablik με 5-0 εντός και 2-0 εκτός και ακολούθως αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από την Τσέχικη Viktoria Plzen με δύο ήττες, 1-0 εντός και 3-2 εκτός. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι προηγείτο με 1-0 στο ημίχρονο και κατάφερε να χάσει στο τέλος με 3-2! Από τα τέσσερα τέρματα που δέχτηκε από τους Τσέχους τα τρία ήταν στο Β’ ημίχρονο. Από τα 9 τέρματα που πέτυχε η Ρόζενμπορκ φέτος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μόνο τρία έχουν επιτευχθεί στο Α’ ημίχρονο. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα ανεβάζει στροφές στο Β’ ημίχρονο, εκεί όμως δέχεται και πιο εύκολα το γκολ αφού αφήνει κενά στα μετόπισθεν και ειδικότερα στα άκρα της άμυνάς της όπου οι ακραίοι δεν έχουν επιστροφές και οι τρύπες στην άμυνά της δημιουργούνται πιο εύκολα. (ειδικά όταν έχεις έναν Gonzalo Garcia απέναντί σου!)

Η φάση στο 7ο λεπτό του πρώτου βίντεο είναι η απόδειξη γιατί θα είναι μεγάλη απώλεια η απουσία του Πρίσο από το 1ο παιχνίδι...

Κόσμος

Στον εντός έδρας αγώνα με την Ισλανδική ομάδα υπήρχαν 4943 θεατές ενώ στον εντός έδρας αγώνα με τη Βικτώρια ανήλθαν στους 8028. Μικρός αριθμός για ένα γήπεδο χωρητικότητας 21116 θεατών. Στον αγώνα με την ομάδα μας η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τις 10000 αφού οι Νορβηγοί είναι μαθημένοι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αγώνα με τον αγώνα αυξάνεται και το ενδιαφέρον.

Έδρα

Η έδρα της Ρόζενμπορκ είναι ένα όμορφο ποδοσφαιρικό στάδιο χωρίς στίβο, το Lerkendal Stadion, που βρίσκεται βόρειοανατολικά της χώρας στην πόλη Trondheim. Είναι το 2ο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας με χωρητικότητα 21.116 θεατές. Ο χλωροτάπητας του σταδίου είναι ένας συνδυασμός φυσικού με τεχνητού γρασιδιού το οποίο διαθέτουν οι περισσότερες αγγλικές ομάδες. Η ιθύνοντες θέλουν πολύ το στάδιο να εγκριθεί για αγώνες Euro που σκοπεύουν να συνδιοργανώσουν η Νορβηγία με τη Σουηδία στο μέλλον αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φιλοξενεί 30000 θεατές. Έτσι έχουν πλάνα αναβάθμισης και επέκτασής του που στοιχίσουν, φυσικά, πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Οπαδοί

Οι οπαδοί της Ρόζενμπορκ είναι αρκετά ενθουσιώδεις. Οι πιο «σκληροπυρηνικοί» αυτοαποκαλούνται Ultras Nidaros των οποίων ευθύνη είναι τα πανό, τα βεγγαλικά και το συνεχές τραγούδι κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ιδιαίτερα περιστατικά βίας και ακραίων συμπεριφορών δεν υπάρχουν από πλευράς Ρόζενμπορκ. Εξάλλου με τις Ευρωπαϊκές της εμπειρίες ξέρει πολύ καλά πως στην Ευρώπη δε χωράνε…μαγκιές. Οπότε θα περιμένουμε μια ζεστή έδρα μεν, αλλά όχι φόβητρο δε.

Δυναμικότητα

Η Νορβηγική ομάδα βρίσκεται στην 101η θέση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Βίσλα Κρακοβίας βρίσκεται στην 155η θέση και η Μλάντα Μπόλεσλαβ στην 124η θέση.

Εισιτήρια διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της Ρόζενμποργκ ξεκινούν από 75 ευρώ για τα παιδιά μέχρι 15 χρονών, 220 το οικογενειακό, 190 για τα μέλη, 280 το λευκό πακέτο, 420 το μαύρο πακέτο και 560 το χρυσό πακέτο στο οποίο περιλαμβάνονται και όλοι οι Ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας.


Τελευταίος αγώνας

Στο κυριακάτικο παιχνίδι (07-08-11) η Ρόζενμπορκ νίκησε στην έδρα της την πρωτοπόρο Μόλντε με 3-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28’. Απάντησε με γκολ του Wangberg πέντε λεπτά αργότερα ενώ καθάρισε με δύο τέρματα του φορμαρισμένου Prica στο Β’ ημίχρονο, όπου συνήθως σκοράρει. Ο Prica είναι ο πρώτος σκόρερ της Ρόζενμπορκ με 10 τέρματα, μακράν μπροστά από το δεύτερο σκόρερ της που είναι ο Bakenga με 4 τέρματα. Η προσέλευση του κόσμου ανήλθε σε ικανοποιητικά επίπεδα αφού κόπηκαν 17656 εισιτήρια. Η Ρόζενμπορκ αντίκρισε τη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκαναν και το ντεπούτο τους τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Dockal και ο Issah.

Στατιστικά

Η αντίπαλός μας τώρα βρίσκεται στη 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μόλντε αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις τελειώνουν το Νοέμβριο, μετά από 30 αγωνιστικές πρωταθλήματος. Η Ρόζενμπορκ τη φετινή σεζόν σκοράρει 1,9 γκολ ανά παιχνίδι. Στα εντός έδρας παιχνίδια σκοράρει 2,4 γκολ και στα εκτός 1,3. Δέχεται 1,2 γκολ ανά παιχνίδι, με ίση αναλογία εντός και εκτός. Μέχρι στιγμής μετρά 7 νίκες, 5 ισοπαλίες (περισσότερες απόκάθε άλλη ομάδα) και 5 ήττες. Οι 5 από τις 7 νίκες επιτεύχθηκαν στην έδρα της και μόνο δύο εκτός έδρας. Έχει πετύχει 31 γκολ και έχει δεχθεί 21. Έχει δεχθεί γκολ σε 12 από τα 17 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.  Στο Α’ ημίχρονο πέτυχε 12 τέρματα ενώ στο Β’ 19. Στο Α’ ημίχρονο έχει δεχθεί 10 τέρματα ενώ στο Β’ ημίχρονο 11. Στατιστικές που δείχνουν πως ανεβάζει στροφές το Β’ ημίχρονο λόγω και της φυσικής της κατάστασης. Σε 10 από τα 17 παιχνίδια στο ημίχρονο ήταν ισόπαλη με την αντίπαλο ομάδα, στα 4 από αυτά τελικά νίκησε. Μέχρι στιγμής της έχουν «γυρίσει» το σκορ μία φορά ενώ έκανε κι αυτή το ίδιο επίσης μία φορά. Στις 10/4/11 εξήλθε ισόπλη 4-4 με την Lillestrom όπου και τα τέσσερα τέρματα τα πέτυχε ο Rade Prica! (φωτό)

Συζητήσεις-Φόρουμ

Αρκετές συζητήσεις για την κλήρωση με την ΑΕΚ λαμβάνουν χώρα στα forum των οπαδών της Ρόζενμποργκ. Καταρχήν είναι δυσαρεστημένοι που ξεκινούν εντός έδρας, ενώ αναγνωρίζουν πως στην ομάδα μας αγωνίζονται εγνωσμένης αξίας ισπανοί και ολλανδοί ποδοσφαιριστές. Κάποιου αισιόδοξου για την πρόκριση το επιχείρημά του είναι πως η Εθνική Νορβηγίας νίκησε την Εθνική Κύπρου και κάποιος άλλος του απαντά πως δεν έχουμε πολλούς κύπριους παίκτες αλλά είμαστε “international” ομάδα. Υπάρχουν και αρκετοί που βρήκαν τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου δε νικήσαμε στα 6 παιχνίδια του Γ’ γύρου και συμπεραίνουν πως θα είμαστε εύκολη υπόθεση. «Αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε αυτή την ομάδα τότε δεν μας αξίζει η Ευρώπη». Άλλος πιο προσγειωμένος δηλώνει «Εγώ πιστεύω πως είναι ισοδύναμοι με την Plzen, εξάλλου απέκλεισαν εύκολα την Mlada”. Κάποιοι έχουν εμπιστοσύνη στο ανανεωμένο ρόστερ της ομάδας: “Aν παίξουμε όπως παίξαμε με την Plzen στο πρώτο παιχνίδι δε φοβόμαστε τίποτα. Ειδικά με τις τελευταίες προσθήκες στην ομάδα». Κάποιος άλλος ανησυχεί γιατί η Κύπρος βρίσκεται στην 20η θέση της Ευρώπης ενώ η Νορβηγία στην 26η. Ψάχνοντας το ρόστερ μας, αναγνωρίζουν τον Ντε Κλερ, τον Φαν Ντάικ, τον Σεράν, τον Μουρίγιο και τον Χόφλαντ. Οι πιο αισιόδοξοι δίνουν ποσοστό πρόκρισης 70-30 για την ομάδα τους ενώ οι πιο συγκρατημένοι 55-45. Αναγνωρίζουν ως πλεονέκτημα για την ΑΕΚ το γεγονός ότι είναι άγνωστη ομάδα στη Νορβηγία και πως διαθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρίες.

Σωστή στρατηγική

Ο Τον Κάανεν και το επιτελείο του είμαι σίγουρος πως θα κάνουν το δικό τους ενδελεχές scouting έτσι ώστε να ανακαλύψουν τις αδυναμίες των Νορβηγών για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Οι απανταχού ΑΕΚτζήδες θα ζήσουν μεγάλες στιγμές στις 25 Αυγούστου, ιστορικές στιγμές γι’ αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε τις 5000, έστω κι αν αγωνιζόμαστε στο Α.Παπαδόπουλος. Όπως κι αν το κάνουμε, είναι ένα όμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο οποίο ο κόσμος μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει το δικό του ρόλο. Με ένα καλό αποτέλεσμα στη Νορβηγία τότε θα παλέψουμε στη ζεστή Λάρνακα για την πρόκριση. Καλό αποτέλεσμα στη Νορβηγία για εμένα είναι εκτός από τη νίκη που είναι δύσκολη, το 0-0, το 1-1, το 2-1, ακόμα και το 1-0. Τη θέση του Πρισό αναμένεται να πάρει ο Κ.Παύλου ο οποίος εκτός από την αριστερή επιθετική πρωτοβουλία, θα πρέπει να αναλάβει και την επιτήρηση του Lustig, o οποίος είναι ένας δυναμικός δεξής μπακ που ανεβοκατεβαίνει διαρκώς κάνοντας τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο ψηλό παιχνίδι αλλά και στις στημένες φάσεις οι οποίες δεν περνούν ανεκμετάλλευτες από τους Νορβηγούς. Στόχος να κρατήσουμε μπάλα, να έχουμε καλή κυκλοφορία και να παγώσουμε το ρυθμό στο βαθμό που επιθυμούμε και μας βολεύει. Η φυσική κατάσταση των αντιπάλων μας και η αγωνιστική τους ετοιμότητα είναι το σημαντικότερο ατού τους και σε αυτό πρέπει να δουλέψει η ομάδα.
Καλή επιτυχία ΑΕΚάρα μας!!!
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..εξαιρετικό scouting από τον Φοινικούδα! Ενδελεχής αναφορά στον αντίπαλο και σε όλους τους τομείς που απαρτίζουν την ομάδα της Ρόζενμποργκ.. Θα ήθελα μόνο να διορθώσω την θέση της Ρόζενμποργκ στην κατάταξη της Uefa η οποία είναι 84η και όχι 101η όπως και το ότι η Βίσλα, αντίπαλος του Αποέλ, βρίσκεται στην θέση 181 και όχι στην 155..αυτό δείχνει και το μέγεθος του αντιπάλου μας..για του λόγου το αληθές http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html όπου μπορείτε να δείτε την κατάταξη των ομάδων και επίσημα!
Η αντίπαλη ομάδα είναι Ευρωπαϊκή ομάδα, με πολύ βαρετό όνομα και σίγουρα πολύ πιο μπροστά από την Κύπρο μας και την δική μας ομάδα..είμαστε το αουτσάϊντερ και πάμε στο παιχνίδι σοβαρά και προσγειωμένα..οι πιθανότητες μας σε περίπτωση καλού αποτελέσματος στην Νορβηγία αυξάνονται κατακόρυφα και αυτό δείχνει την αξία του πρώτου παιχνιδιού..δυστυχώς ο Σεράν Πόλο τραυματίστηκε και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα..είναι τεράστια απώλεια, αφού έχει δείξει την αξία του στα 4 προηγούμενα παιχνίδια και ας ελπίσουμε ο Μουρίγιο να είναι σε καλή κατάσταση και να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτηήσεις ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού..

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.