News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ενδιαφέροντα στοιχεία εξάγονται από ολλανδικό ρεπορτάζ που αφορά τον Κέβιν Χόφλαντ. Μάλιστα ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν: «Ο Χόφλαντ είναι χαρούμενος για το ξεκίνημά του στην Κύπρο»…


Η απομάκρυνσή του από τη Φέγενορντ είχε διαφανεί από τα πέρσι. Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από την τοποθέτησή του ότι στο Ρότερνταμ είχε μια κακή χρονιά, αλλά και αρκετά προσωπικά προβλήματα. Ο κυριότερος λόγος που ήρθε στην ΑΕΚ ήταν ο χρόνος συμμετοχής. Προφανώς θεωρεί (όχι αδίκως) πως στην ομάδα μας θα έχει θέση βασικού και θα μπορεί να απολαύσει το ποδόσφαιρο… παίζοντας!

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ η Φέγενορντ «καιγόταν» να απομακρύνει τον Χόφλαντ ώστε να ελαφρύνει το μπάτζετ της. Μάλιστα, είχε κατηγορηθεί για τον παχουλό μισθό του που δεν αποζημιωνόταν με ανάλογη προσφορά. Αυτή η «ρετσινιά» ενοχλούσε τον πρώην διεθνή Ολλανδό, που τώρα δηλώνει ότι χαίρεται που έφυγε από αυτή την κατάσταση. Μάλιστα, σημείωσε ότι διέγραψε μαζί με την οικογένειά του το παρελθόν και κάνει μια νέα αρχή! Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία του στη Φέγενορντ είχε καθοδική πορεία καθώς το 2007-08 αγωνίστηκε σε 27 ματς, το 2008-09 σε 19 και το 2009-10 σε μόλις 8.

Απ’ ότι φαίνεται ο Χόφλαντ ήθελε να ξεφύγει από μια πιεσμένη και ίσως απαξιωτική για τον ίδιο κατάσταση και η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε γάντι! Οι συγκυρίες ήταν ευνοϊκές για μας και ως εκ τούτου κάναμε μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές της χρονιάς. Το δέλεαρ της… «εξωτικής» Κύπρου, σε συνδυασμό με την παρουσία του υιού Κρόιφ, αλλά φυσικά και τα ανάλογα αγωνιστικά και οικονομικά κίνητρα αποτέλεσαν τις προϋποθέσεις που κλείδωσαν την μεταγραφή. Ελπίζουμε, τελικά, ο Χόφλαντ να δικαιωθεί για την επιλογή του, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και απολαμβάνοντας τη ζωή στην όμορφη Λάρνακα!

Ενδιαφέρουν:
  • Ο Χόφλαντ είναι παντρεμένος με τη Jenny και έχουν 3 αγόρια: τους Dylan, Milan και Levi.
  • Στις 22 Μαΐου 2008, πριν από ένα φιλικό αγώνα μεταξύ της Φέγενορντ και της BSV Limburgia ανακηρύχθηκε από το Δήμαρχο Clemens Brocken ως επίτιμος δημότης του Brunssum. Παρόλο που γεννήθηκε στο Heerlen, μεγάλωσε στο Brunssum.
  • Το δεύτερό του όνομα είναι Keegan!
  • Ο αγαπημένος του προπονητής είναι ο νυν προπονητής της Ολλανδίας Bert van Marwijk, που συνεργάστηκε μαζί του το 2007-08 στη Φέγενορντ.
  • Η χειρότερή του στιγμή ήταν το 2002 όταν σ' ένα παιχνίδι με την Άρσεναλ τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έμεινε εκτός για μήνες.
  • Το μόνο πράγμα που παρακολουθεί στην τηλεόραση είναι ποδόσφαιρο (επειδή ακόμα δεν είδε την… Aigia Fuxia!!!)
  • Τρελαίνεται για τον Αλ Πατσίνο. Το «Νονό» θα τον είδε 5-6 φορές!
  • Του αρέσει πολύ το γιαπωνέζικο φαγητό και ιδιαίτερα το σούσι.
  • Τα ινδάλματά του είναι οι Danny Blind και Paolo Maldini.
  • Προτιμά να ακούει τοπική μουσική και RnB.
  • Έξω από το γήπεδο είναι ήσυχος και γελαστός, αλλά μέσα στο γήπεδο είναι άλλος άνθρωπος. Όπως δηλώνει πολλοί τον φοβούνται επειδή τον είδαν αγωνιζόμενο!
  • Το αγαπημένο του στάδιο είναι το De Kuip, που φιλοξένησε τον τελικό του Euro2000 μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΧΟΦΛΑΝΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ! 
Αν ξέραμε και λίγα Ολλανδικά θα ήταν καλύτερα!

Share this Article on :

40 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Εξαιρετική η κίνηση με τον Χόφλαντ από τον οποίο αναμένω πάρα πολλά..πρέπει να πάρει την ομάδα στους ώμους του και να κλείσει τις τρύπες στην άμυνα μας..Εάν και εφόσον κλείσει και ο Βιελάερτ από τον Άγιαξ θα μιλάμε για φοβερό αμυντικό δίδυμο που θα συνδιάζει δύναμη,εμπειρία και ταχύτητα που είναι το ζητούμενο στην αμυντική 2άδα των σέντερ μπάκ..δεν έιναι τόσο καλοί με την μπάλα στα πόδια αλλά είναι γρήγοροι και έμπειροι και με έναν καλό Φαν Ντάϊκ μπροστά τους θα είμαστε πολύ δυνατοί μεσοαμυντικά..περιμένω με μεγάλη αγωνία να ολοκληρωθούν οι κινήσεις μας..βλέπω τον χρόνο να περνά και ακόμη να θέλουμε λύσεις..θέλουμε επιθετικό ή ακόμα και 2 επιθετικούς κανέναν δεν θα χαλούσε..οπωσδήποτε χρειαζόμαστε αριστερό μπάκ και τον σέντερ μπάκ που θα πλαισιώσει τον Χόφλαντ..δυστυχώς ο χρόνος είναι εναντίον μας..αν πάρουμε ως δεδομένο ότι κλείνει ο Κάστρο για τερματοφύλακας, ο Οκοντούβα για την επίθεση μένει άδεια ακόμα μία θέση για τους 17 κοινοτικούς/ξένους που δικαιούμαστε και θα την καλύψει ελπίζω ο Βιελάερτ..επομένως για να πάρουμε αριστερό μπάκ θα αποδεσμευτεί κάποιος, με επικρατέστερο απότι φαίνεται και μέσα από τα φιλικά τον Σααβέντρα και εάν και εφόσον θέλουμε να πάρουμε ακόμα έναν επιθετικό θα πρέπει να φύγει ακόμα ένας..το ξαναλέω ο χρόνος πιέζει και ο Κρόϋφ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του..στα φιλικά δεν βλέπουμε συχνά τους ίδιους παίκτες κάτι που σημαίνει ότι ο Κάανεν πειραματίζεται ακόμη και δεν είναι και το καλύτερο αυτό..φυσικά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από ότι έγινε μέχρι στιγμής και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι..καθρέφτης είναι το γήπεδο και ελπίζω να τα πάμε καλά..Τέλος θα κάνω μία πρόβλεψη ότι όλοι θα παραμιλάμε για τον Jason και τον Μαρκάσα φέτος..θα είναι οι αποκαλύψεις μας..ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Μικρός Αεκτζής FuR FuR ® είπε...

Stavro mu kanenas den kseri kalitera tinn AEK apo esena, o sxoliasmos su ine panta telios!!

mono gia to portogallaki ton markasa exo tis amfivolies mu, giati akusa oti tha tu diksun tin porta tis eksodou sintoma. krima, giati mu fenete polí kalo pedaki. den vriskete polli kero stin omada alla exi agapithi

Filakia ke agkalitses stin omorfi komotini

Ανώνυμος είπε...

Ε παιθκια Κυριακη 29 Αυγουστου οι κινεζοι θα φαν αλλο 4 κομμαθκια.Χεχεχε,ως δαμε ηταν μαστρε Μιλτι.Επιενετε για τα αστερια και θωρειτε αστερουθκια τωρα.Ετσι οπως ειδα την αμυντικη τους γραμμη εψες εν θα δυσκολευτουμε να τη τρυπησουμε φτανει να πιστεψουμε στη νικη.Εσεις τι νομιζετε ρε παιθκια.Ατε ρε φοινικουδα ποτε εν να καμεις κανενα pre match?Δεν μπορω να περειμενο.Φερτε μας κινεζουθκιααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

ME TO SIMERINO ILIKO DEN THA PAME KALA. THELOUME AKOMA 4.5 METAGRAFES NA KLISOUME TO DINATO MAS ROSTER. PREPEI SINTOMA NA KLISI TO ROSTER.

Ανώνυμος είπε...

Pame dinata ...ste ta prasina m...nia

Ανώνυμος είπε...

me ton diwgmo Saavendra kai Mendez (an ifistate), 3 evdomades prin tin premiera ehoume mono 20 paiktes (dite ti lista sto http://en.wikipedia.org/wiki/AEK_Larnaca) kai 5 kenes thesis ksenwn. Ta simperasmata pou vgainoun ine oti:
(1) an den kleisoun toulahiston h Okoduwa (logw travmatismou) kai Castro (logw protimisis tou idiou), tote miloume gia 5 paiktes pou DEN ekanan katholou proetoimasia stin Ollandia.
(2) Oi 5 paiktes pou tha paroume (an ishioun kai ta pio panw) me tipote den mporoun na enswmatwthoun me tin omada toulahiston tis prwtes agwnistikes.
(3) Analogws tis proetoimasias pou ehoun h den ehoun kani me alli omada, mpori na hriastoun kai idiko programma proponisis kai na min apodidoun sto full gia 1-2 mines meta pou tha arhisi to prwtathlima.
(4) Argisame poli na simplirwsoume to kata ta alla poli kalo mas roster. Idika an ishii to oti diwhthikan oi pio panw 2 paiktes, kai an telika gia opiodipote logo den kleisoun oi Okaduwa kai Castro (o prwtos ekane iatrikes eksetaseis tin deftera kai akoma na mathoume ti edeiksan?) Elpizw oi Caanen kai Cruyff na ehoun etoimes grigores lisis mehri tin kiriaki aliws
(5) me ta pio panw dedomena an erthoun kai travmatismoi (p.x. King pou fainetai na ehi chronio provlima me tous koiliakous afou ihe hasi paignidia kai palia me tin AEK gia to idio logo), tote oi prosdokies gia mia kali chronia mporoun efkola na diepsefstoun. AS VIASTUME TIS EPOMENES MERES! (O Kwnstantinou tha itan mia kali amesi lisi p.x.)

Ανώνυμος είπε...

file 08:19 fenete oti den exis kamia epafi me to antikimeno.aku kiame na kamnis kritiki ton metagrafon!! tosa xronia giati den ekanate esis oi "idimones" etsi metagrafes?

telospanton, ATE na dokume pas tin Omonoia tora pu en skorpoxori ke na tus (g...) pospasume telia!!

exi xronia pu tus exo sto mati, fetos ine xrisi evkeria, me tin omada pu stinume!!!

ATE AEK!!

Steven

Ανώνυμος είπε...

TI GNOMI EXETE GIA TIN APODESMESIS TON 2 PEXTON?

EGO STENAXORITHIKA. O MENDEZ EDIXE OTI AXIZI NA INE TOULAXISTON TRITOS I DEFTEROS CENTERFOR.

INE KRIMA EPIDI THELOUME VATHOS.

OTAN GIA PARADIGMA XANOUME ENA PEXNITHI 2 - 0 THA XREASTOUME KAI DEFTERO KAI TRITO EPITHETIKO.

INE KAI OI KARTES KAI OI TRAMATISMOI.

KRIMA. KAI O SAVENTRA KAI O MENTEZ INE KALES LISIS PANKOU. KRIMA.

ΛΙΛΙΠΟΥΤΙΟΣ είπε...

Ρε παιθκιά κανεί μουρμούραν σιορ. Επελλάνετε μας. Αν τζε αν τζε αν. Εσείς οι εμπειρογνώμονες καταλάβετε παραπάνω που τον Κρόιφ τζε τον Κάανεν? Έλεος δηλαδή. Τζε κανεί με τούτον τον Κωσταντίνου. Νομίζω ορισμένοι έχουν μνήμη κατσόσιρου το πως έφυεν τότε που έφυεν. Με να έρτει με να πατήσει. Εν να πίασουμεν πολλά πιο καλούς που τούτον τον προδότην. Έχουμεν μέρες ακόμα. ΑΕΚ όσπου να βάλω μασέλλεςςςςςςςςςςςςς.....................

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια απο τον Σαβέντρα. Πολύ κακή κίνηση αν αποδεσμευτεί.

Τάντο

Ανώνυμος είπε...

o filos 8:19 exei dikaio omos.
en kalopisti kritiki pou kamoume dame.
emine liotero pou enas minas kai prepei to roster toulaxiston os tes 14 tou mina na ine simpliromeno.
gia na men vouroume to genari na fernoume allous 5-6 paiktes.
en simantiko i amina toulaxiston na desi kala alla akoma psaxnomaste se kentriko amintiko kai termatofilaka.
os tora imasten nomizo apolita euxaristimenoi me tis metagrafes alla o xronos piezei.
14/8 oloi sto makario!!!!

Giorgio είπε...

Ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη. Επιτέλους κάποιοι άρχισαν να συνειδητοποιούν πως και αυτή η διοίκηση είναι η διοίκηση της κλανιάς. Μισές δουλειές. Εφέραν το Κιγκσλευ, αππώσαν όπου το μιτσή και τον τζεγκένη και επίε να υποδεχτεί το νέο απόκτημα και που τζήνη την ημέρα το λήθαργο. Σωστά κείνα που επισημαίνει ο φίλος 8:19 και εγώ ρωτώ: Δεν άκουσες ποτέ κύριε Έλληνα την παροιμία Φίλαε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά; Τι πας να κάμεις με Σααβέντρα και Μέντεζ κύριε; Μαλλον ουτε το Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν το άκουσες. Γιατί ενώ ακόμα χρειαζόμαστε και άλλες μεταγραφές εσένα έδωκε σου η πυρά και ζαλίστηκες. Πότε λογαριάζετε να φέρετε παίχτες για να καλύψουν τα κενά; Στις 23/8; Ή μήπως εν σας φτάνουν οι μίζες που θα πάρετε από Σααβέντρα και Μέντεζ και περιμένετε να εμφανιστεί καμιά καλή ευκαιρία. Αίσχος κύριοι.

Giorgio

Ανώνυμος είπε...

11:47, ksanathkevasto an ehis ti dinatotita na sigentrwthis gia 20 defterolepta, tze an eshis epihirimata pou antikruun grapse ta 1,2,3,4,5. Ohi den ehw epafi me to antikimeno me to opoio ehis fainete taktiki epafi esi.

Ανώνυμος είπε...

ρε giorgio αν τούτη η διοίκηση είναι τις κλανιάς όπως λες τότε εσύ είσαι οπαδός άλλης ομάδας η παντελος ασχετος του ποδοσφαιρου. Ουδέποτε σαν ομάδα κάναμε τόσες ποιοτικές μεταγραφές σε μια σεζόν, και είναι ύβρις να λες ότι πήρε μίζες ο πρόεδρος που δουλεύει 24/7 για τούτη την ομάδα που έφερε hofland van δεκ kinglsey σε ΜΙΑ "ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΙ" ΠΕΡΙΟΔΟ. GIORGIO ΕΒΡΕ ΑΛΛΟ SITE ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ TZE "ΕΒΑΡΕΘΙΚΑΜΕ" ΣΕ

Ανώνυμος είπε...

καλαν ρε φίλε Giorgio πρώτα μας λες ότι αύτη είναι η διοίκηση της Κλανιάς και μετά ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τζεγκένιδες γιατί επιαν να υποδεχτούν τον Κινκσλευ.

και εγώ διαφωνώ κάθετα στο να διώξουν τους Σαβεντρα και Μέντες άλλα δεν μπορώ και δεν έχω το δικαίωμα να κατηγορώ κανέναν οτι πιάνει Μίζες.

Μέχρι τώρα η διοίκηση και το τεχνικό τiμ τα παν περίφημα και αν διαφωνούμε σε κάποιες ενέργειες τους το ελάχιστο που μπορούμε εμείς να τους προσφέρουμε είναι λίγη πίστωση χρόνου γιατί πιστεύω ότι το αξίζουν.

Φιλικά,
Στέφανος

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά γράφω αλλά διαβάζω καθημερινά τι γράφεται.Ηρεμα... φίλοι αεκσήδες!Οι 2 παίκτες είναι στα υπόψη για αποδέσμευση.Αν βρεθεί κάτι καλύτερο γιατί όχι.Ναι καθυστερεί το συμπλήρωμα του ρόστερ αλλά οι παίκτες που μιλά ο κρόυφ και μιλούσε για να τους πίσει να έρθουν στην κύπρο και στην αεκ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.Πρώτη φορά στην αεκ υπάρχει τόση μεθοδικότητα και συζήτηση με τόση ψιλή εμβέλεια κλάσης παίκτες.Χρειάζεται λοιπόν υπομονή .όχι μουρμουρα από τα τωρά ακόμη είναι γρήγορα θα πονοκεφαλιάσουμε νωρίς.Και εγώ έχω αγωνία αλλά υπομονή.Ας τους κρίνουμε στο γήπεδο και εκεί θα δείξει αν θα τους κρίνουμε αυστηρά ή θα τους χειροκροτήσουμε.ΥΠΟΜΟΝΗ-ΑΕΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΜΟΝΗ_- ΜΕΧΡΙ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε giorgio αφου εξαναπαμεν τα ρε φιλε.τρωε τα μακαρονουθκια σου που τον Αλεκκο τζιαι παιξε τζιαι την πιλοττουα σου τζιαι παρετα να ασχολεισαι.αφου τουντες λαλακιες γραφεις τες για να χασκογελας.Εν εσιης υποθεση ερωτησα για σενα μες το αμπιανς τζιαι ειπαν μου ιντα παστα εισαι.ουλλοι εκαταλαβασε ιντα χαστας εισαι.τι συνεχιζεις?

Giorgio είπε...

Ρε παιδιά εσείς που φωνάζετε, αφού τα ξαναείπαμε, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.Εν τούτος ο φασισμός που μας επήρε διαβάθμηση. Δεχτήτε επιτέλους και την αντίθετη άποψη.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ.

Giorgio

Ανώνυμος είπε...

re giorgo AGIA OLAN! A G I A O L A N!

na dexto ti apopsi sou kai tin kathe sovari apopsi alla pos thes na ipologizo tis apopsis sou otan apoakilises ton kalitero pexti stin istoria tis aek (kingsley) kreas.

POS THES NA SE PARO STA SOVARA OTAN APOKALIS TOUS 300 - 400 PIO ARROSTOUS AEKTZIDES POU PERIMENAME TON KINGSLEY MIA ORA....TSENKENIDES?

pos na se paro sta sovara otan poulas to diarkias sou kirie giorgo mizere?
to diarkias sou den to pernis gia ton proedro i gia ton opiodipote, to pernis san ipoxreosi NAI IPOXREOSI sou enanti tis omadas sou.

KALI OREXI STA MAKARONIA TOU ALEKOU.

SE SINVOULEVO NA STAMATISIS NA GRAFIS ETHO I THA XEROMOUN AN ALAGES SIMPERIFORA KAI EXTOS APO TA ARNITIKA KAI TIS VLAKIES NA LES KAI KATI THETIKO.

TA ARNITIKA TA SXOLIA TA DEXOMASTE. VLAKIES OMOS OXI.

Ανώνυμος είπε...

plirofories mou lene oti klinoume aristero mback.

an ontos gini afti kinisi tote to theoro poli thetiko epidi eleftheronete o Jason Demetriou kai dinamoni perisotero to kentro mas.

elpizi os tin paraskevi na klisoun ola ta kena epitelous.

Ανώνυμος είπε...

Ουαο! Διαβαζω και φέτος κάτι δηλώσεις που γράφουν ορισμένοι και φριζάρει το μαλλί μου χωρίς να έχει υγρασία!!! Ξεκίνησαν πάλι ορισμένοι να προσπαθούν να σπύρουν την διχόνοια στην ομάδα.
Έχουμε μια παροιμία στην σχολή που λέει όποιος κρατά το πιστολάκι νιώθει την αύρα οι υπόλοιποι έξω από τον χορό κάνουν τους καθηγητές.
Αν αγαπάτε την ομάδα θα την υποστηρίζετε όπου κι αν παίζει, σε όποια κατηγορία και με όποιους παίχτες. Επεθύμησα να πάω στο γήπεδο να πιάσω 3 κούπες και να κάτσω να δω το παιχνίδι.
Τι σας φταίει πάλι η γέριμη η διοίκηση. Τα boys κάνουν ότι καλύτερο για την ομάδα. Ο Σαβέντρα και ο Μέντεζ δεν λέω ωραία παιδάκια αλλά ο προπονητής που είναι η δουλεία του κάτι ξέρει παραπάνω.
Anyway ηρεμήστε σε λίγο ξεκινούν τα παιχνίδια. Ελπίζω να αγοράσαμε όλοι το season μας!!! Καλά μπανάκια και ραντεβού στην κερκίδα.

Φιλάκια,

NONHΣ

Ανώνυμος είπε...

k esi stamata file giorgo na ise prixtis j na murmuras san ti kojiakari..oulo itoopathia re file kani..kartera na arke4un na dume tin omada j istera su3ulas mas pale.akoma en arke4ame k epe4es mas 2i katigoria

Ανώνυμος είπε...

E NONH en na kleisoun ta kena fetos?Ti laleis re?

Ανώνυμος είπε...

re paidia anoi3ete ta ma8kia sas, se 18 meres arxizei t protathlima kai akoma theloume 4 paixtes vasikous!! an i dioikisi mas itan sovari e tha eferne panapw 3enous jai na voura twra na diwxnei. eleos dld! anti na diw3ei to kinslei pou einai ena kreas jai nzm pws e nan o palios kalos king e na diw3ei to gomes to mega paixti..
akoma eprepe na paiei jai to kwn/nou oi na kartera ton axristo to ollando pou tha e3elixthei se neo ogier!!

ΕΝ(Π)ΩΣΙΤΗΣ είπε...

Είμαι Ε.Ν.Π και δίδω συγχαρητήρια στην Διοίκηση της ΑΕΚ που στις 08/08/10 στο κοιμητηριο Παραλιμνίου τίμησε διά εκπροσώπου της, την μνήμη των Αναστάση Ισαακ και Σολάκη Σολωμού.Φέτος σας βλέπω 6άδα σιγουρα με τις μεταγραφές που κάνατε.Τώρα από μια ματιά στα σχολια σας βλέπω ότι γκρινιάζετε.Αν εσείς γκρινιάζετε με τους παικταράδες που φέρατε εμεις τι να πουμε

XYLOTYMPOU FANS είπε...

Που ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΖ ΤΖΙΑΙ ΕΦΚΑΛΕΣ ΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΡΕ.ΕΠΗΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙΣ ΤΖΙΑΙ ΕΣΥ?ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΩΣΕΝ ΤΟΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΓΚΣΛΕΥ ΕΝ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑΝ ΑΧΩΝΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΖΙΑΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΑΥΡΙ.ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΛΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΑΜΕΣΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.ΜΑΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Μικρός Αεκτζής FuR FuR ® είπε...

agapes exetheothika apo to gelio!ate re, akusate pu anti na pun tu saventra na figi, epian na pun tu markasa? mana mu, prepi na ezaposa to kopelludi!

pantos ego epimeno, to saventrudi ine polla kalo moro. ine ekseretikos xaraktiras ke exi sinedethi me tin larnaka. DEN PREPI NA FIGI

Oso gia ton kirio Noni, xerume poso AEKtzis ise, pu persi en epatises sto gipedo.. ntropi, xerume oti en gia sigkegkrimmeno pexti pu erkese fetos ke oxi gia tin omada...

Ανώνυμος είπε...

ANONIME 9.39 SE VARETHIKAME RE FILE. KANI. IPES TO TRIS FORES. INE KREAS O KINGSLEY. ENTAXI. T

EMIS TON KREAS THELOUME KAI SE KATHE MATCH KING KING KING THA FONAZOUME.

KALODEXOUME FILE PARALIMNITI TA LOGIA SOU. EMIS EXOUME POLA KENA STIN ENTEKADA MAS. ESI ONTOS DEN ENISXITHIKATE KATHOLOU.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, περαστικά σε όλους τους κλαψιάριδες και όχι μόνο. επειδή δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα γεγονότα και το τι γίνεται στην ομάδα, αναστατώνονται οι ίδιου και προκαλούν προβλήματα. αφήστε τους, μην ασχολείστε μαζί τους, εξάλλου και όλα να πηγαίνουν ρολοι αυτοί οι μίζεροι το ίδιο θα κάνουν.

Κάποιοι δεν τους αρέσει να πηγαινει καλά η ΑΕΚ από οτι φαίνεται. Έτσι να τους καίει!

Stavros είπε...

File sixoriane pou egrapses pou pano mpravo pou tou eklises to stoma tutou tou (mi) aektzi..
episis file enositi efxaristoume je den ine oloi pou gkriniazoun.. kali epitixia je stin enosi gia fetos..
Pame gera re omada

ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε...

ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ.ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

kirie ellina prepi na dosis tin paretisi sou tora..ti eine aytoi pextes poy exis feri..mono gia to agrotiko kamoyn.ntropi soy...i porta eksodfoy gia sena eine orthanixti..anti na paroyme ton papathanasioy o opios eine pextaras pirame auto ton axristo ton okoytoba...o kanen den eine poropnitis alla marionete.ti ton eferate afoy proponititis eine o kroif..ntrpopi sas

Ανώνυμος είπε...

5:14 Den exeis ipothesi !!!!

Papathanasiou mishimou. Edioksan ton to apoel k ta skoulikia k tha pame na to mazepsoume emeis. Prin deite sto gipedo krinete. Gi avto pote de tha pame mprosta. K esy na min patisis gipedo. Axriste.


P.S: Ampa k en siggenis sou o papathanasiou k epirakse se toso....

Ανώνυμος είπε...

kalymera pros ton 5:14 ok na figi i dieikisi 8a mpis esei? an tote ok

Ανώνυμος είπε...

ANONIME 5.14 POLA KALA TA ASTEIA SOU. EGO PRAGMATIKA GELASA. NA MPENIS MESA MESA NA LES KAMIA VLAKIA NA GELOUME.

GIA OSOUS OPADOUS TIS OMADA MAS POU ANISIXOUN GIA TO THEMA OTI TO ROSTER DEN EXI SIMPLIROTHI IPARXI KAI KATI THETIKO.

SXEDON OLOI PEXTES POU THELOUME EXOUN KANI PROETIMASIA ME ALLES OMADES. AFTO INE POLI THETIKO. O OKODOUWA EKANE PROE

TosodoulliS είπε...

POLLA PARAKSESES OI APOPSEIS ARKETWN DAMESA MPORW NA PW. EN KALA NA TES VLEPOUMEN OLES ALLA ORISMENES NOMIZW OTI GRAFONTAI APO ASXETOUS POU MALLON NOMIZOUN OTI H MAPPA EN TETRAGWNH. PAMEN STA GIPEDA EDW KAI 30 XRONIA KAI KANENOS H APOPSH DEN NOMIZW NA ALLAZEI KAPIOU SOVARA SKEPTOMENOU ANTRHOPOU TO TI NOMIZEI GIA TO TI GINETE FETOS STHN OMADA MAS. TOSES POIOTIKES METAGRAFES EGW PROVPIKA DEN KSANADA STHN OMADA MAS. KAI AN KAPIOI NOMIZOUN OTI TOUTES OI METAGRAFES (OI PLISTES TELOSPANTON) THA EGINONTAN XVRIS TIN SIDROMH TOU JORDY TOTE PLANONTE PLANHN OIKTRAN. ASXETOI AFISTE MAS STHN ISIXIA MAS. OPOU KAI AN PAEI FETOS TOUTH H OMADA DEN MPOREI KANENAS NA KATHGORISEI KANENAN. H PROSPATHEIA EGINE APO THN DIOIKHSH TORA OLA EINAI STA PODIA TVN PAIKTWN. AGWNIW NA DW AYRIO THN OMADA STO FILIKO META APO SXEDON 1 MHNA P TOUS EIDAME TELEFTEA FORA.
AEK MIA ZWH............

Ανώνυμος είπε...

ma pote loarkazoun na feroun tous paixtes pou theloume?? theloume poiotikous paixtes alla toutoi epiana na feroun paixtes pou den erkountai kipro ute gia diakopes. . distixws tha fame na katsoume opws pame apo tin omonoia. . mono o thwmas kiriakou mporei na megalourgisei me tin aek .

Ανώνυμος είπε...

ANONIME 5.44 I AEK FETOS THA INE PANISXIRI. THA ME THIMITIS. TA KENA STO ROSTER THA SIMPLIROTHOUN ME PEXTES POU INE ETIMOI KAI EXOUN KANI PROETIMASIA ME OMADA.

POTE STIN ISTORIA MAS DEN EXAME MAZIKA TOSOUS KALOUS PEXTES.
(VAN NTAIK, TSESON, KING, HOFLANT KAI OXI MONO GIA NA MEN ANAFERO KAI ALLOUS)

Ανώνυμος είπε...

MA TI VLAKIES LES RE ANOMIME 5.44?
PES MAS KAI TI OMADA ISE?
POU EPEXE MPALA RE O PAPATHANASIOU KAI TON THES TOSO POLI APANTA MOU? STON ERMI STIN B KATIGORIA? STA DEFTERA TOU APOEL? STA DIDERMATATA TIS anorthoisis? GIATI DEN TON KRATISE H anorthosi AFOU INE TOSO KALOUS? GIATI DEN TOU EDOSEN EYKAIRIES O GIOVANOVITS TOU APOEL AFOU INE TOSO KALOS OPOS LES? NA SOU APANTISO? TOU EDOSAN EUKAIRIES KAI DEN TA ARPAXE. INE PEXTIS GIA MIKRES OMADES KAI I AEK DEN INE MIKRI OMADA.

AN MOU ELEGES GIA ANDREAS KONSTANTINOU POU EXI APODIXI TIN MEGALI TOU AXIA (SE AEK, SE ano, SE CHAMPIONS LEAGUE) TOTE NA SOU PO EXIS DIKIO.

SIGA TON PAPATHANASIOU TORA KAI TON KATHE PAPATHANASIOU.

Ανώνυμος είπε...

ena parapwnw exw apo tin dioikisi mono to teleutaio diastima!pou den vgennei na dwsei ena telos me ta dimosieumata ton teleutaio kairo gia tous pextes pou den einai sta plana tou proponiti!xthes egrafe o politis oti o pextis pou feugi einai o paoulista.auta ta dimosieumata pou vlepoun to fws tis dimosiotitas pisteuw oti kanoun kako stin dioikisi kai stin omada gennika!!pantos i apopsi m den prepei na figei kanenas podosferistis!!oloi xreiazontai!!!kai einai kai adiko kai ga tous podosferistes pou toso kairo einai me tin omada,na erthis twra 2 vdomades na kaneis diakopi simvolewn.einai zimia kai gia to tameio tis omadas!!elpizw na vrethi mia lisi anwdini.......

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.