News Update :

After match: ΑΕΚ - ΔΟΞΑ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010


Εντάξει δεν κερδίσαμε, εντάξει δεν είδαμε το θέαμα που θέλαμε, εντάξει δεν κάναμε το ματς της ζωής μας, αλλά πρέπει να το παραδεχτείτε… κάτι αλλάζει στην ομάδα μας!


Πότε είδατε την ΑΕΚ να παρουσιάζεται τακτοποιημένη και με συνοχή ακόμα και στα φιλικά; Αλήθεια, θυμάστε πως παρουσιαζόμασταν στα περσινά και στα προπέρσινα φιλικά; Μια νερόβραστη ΑΕΚ δίχως ταυτότητα και δημιουργία. Αν μη τι άλλο η φετινή ΑΕΚ δείχνει ότι προσπαθεί να γίνει… ΟΜΑΔΑ! Ομάδα, όπως την αντιλαμβάνομαι, σημαίνει συγκεκριμένοι ρόλοι, εμφανές πλάνο και στρατηγική και αυτοματισμοί. Ορισμένα από τα προαναφερθέντα στοιχεία είδαμε και στο φιλικό. Προσωπικά η ΑΕΚ μου φάνηκε ότι όντως θέλει αρκετή δουλειά ακόμη, αλλά άφησε σημάδια αγωνιστικής οργάνωσης. Οι παίκτες ήταν στημένοι σωστά στο γήπεδο και ουκ ολίγες φορές είδαμε ωραίους συνδυασμούς και οργανωμένη αλλαγή παιχνιδιού που λογικά ήταν δουλεμένα στην προπόνηση. Μπορεί να ήμασταν ρηχοί στην επίθεση, μπορεί να είχαμε κάποιες τρύπες στην άμυνα, όμως έχουμε ακόμα μπροστά μας 2 εβδομάδες προετοιμασίας και φιλικών. Είναι όντως καινούρια η ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Όσον αφορά τους παίκτες, καθαρά υποκειμενικά μου άρεσαν οι Γκόμεζ, Σόουζα και Ντίμες για την μαχητικότητά του. Οι 2 Ολλανδοί είναι παίκτες που κάνουν αθόρυβη και σωστή δουλειά. Ο Οκοτούβα δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου και δεν θα τον προσέχαμε εάν δεν τον πρόδιδε η γεροδεμένη κορμοστασιά του. Ο Κινγκ αγωνίστηκε πίσω από τον Οκοτούβα και είχε μέτρια απόδοση. Μόνο ένα καλό σουτ στις αρχές που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας θα θυμόμαστε. Ο κόσμος όμως τον αγαπά είτε παίξει είτε δεν παίξει καλά γι’ αυτό καταχειροκροτήθηκε καθώς γινόταν αλλαγή για να περάσει ο Παουλίστα. Απεναντίας, ο υπό διωγμόν(;;;) Παουλίστα είχε πολλή ενέργεια και φαντασία στο παιχνίδι του!

Παραμονή της μεγαλύτερης γιορτής του καλοκαιριού και με τον καύσωνα να μας πνίγει η παρουσία του κόσμου ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική. Όχι τόσο σε παλμό αφού επρόκειτο για ένα ήσυχο φιλικό αγώνα, αλλά για τον αριθμό των ΑΕΚτζήδων που έσπευσαν κατακαλόκαιρο να δουν τη νέα ΑΕΚ. Εάν στα φιλικά έχουμε τόσο κόσμο, φανταστείτε τι θα γίνεται στο πρωτάθλημα!

Δυσάρεστα συναισθήματα αλλά και λίγα… γαλλικά προκάλεσε το ρίξιμο 2-3 μπουκαλιών από οπαδούς στους διαιτητές κατά την αποχώρησή τους. Ήταν μια απαράδεκτη και ανόητη κίνηση που μας ντροπιάζει. Η ΑΕΚ προσπαθεί να οδηγηθεί σε επαγγελματικά και «Ευρωπαϊκά» επίπεδα και τέτοιες συμπεριφορές μας κάνουν να φαινόμαστε… τριτοκοσμικοί!

Συμπερασματικά, θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Η ισοπαλία και η μέτρια εμφάνιση δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα της ομάδας μας. Είμαι σίγουρος πως είδα μια λάμψη αλλιώτικη στη φετινή ΑΕΚ. Ένα «κλείσιμο του ματιού» πως όλα θα πάνε καλά! Αμήν!


Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΝΤΙΜΕΝΣ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 10 ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΛΑΘΗ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.
Ο ΧΟΦΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ,
Ο ΑΛΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ,
Ο ΓΚΟΜΕΖ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ,
Ο ΦΑΝ ΝΤΑΪΚ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ,
Ο ΤΖΕΪΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ,
Ο ΜΑΡΚΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡ,
Ο ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ,
Ο ΠΡΙΣΟ ΑΝΟΥΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ,
Ο ΣΑΒΕΝΤΡΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΚΟΤΟΥΒΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟΣ ΦΟΡ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΜΑ ΜΠΑΛΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ, ΕΧΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.
Ο ΚΙΝΓΚ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΙΜΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΙΧΛΗ-ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΧΤΕΣ.

ΚΙΤΙΕΑΣ είπε...

Ο φιλος πιο πάνω έπιασε το νόημα. Εχεις απόλυτο δίκαιο φίλε σε όσα είπες. Δεν είναι έυκολο να βγούν συμπεράσματα για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή αν και δύο εβδομάδες πριν την έρναρξη του πρωταθλήματος θα έπρεπε να είμαστε "πιο ομάδα"

Αυτό όμως είναι θέμα του προπονητη τι θέλει να παρουσιάσει στο γήπεδο και τι θέλει να δεί και σε μάς δεν πέφτει κανένας λόγος.

Εμείς κάναμε το καθήκον μας και η παρουσια του κόσμου για τέτοια μέρα ήταν απίστευτη.

Οι θέσεις του πίο πάνω φίλου για τους ποδοσφαιριστές μας πιστεύω βρίσκουν σύμφωνους τους περισσότερους απο εμας και θα είναι έγκλημα να φύγει ο Παολίστα αν ισχύουν τα όσα γράφονται στο τύπο.

Ας το δεί αυτό η διοίκηση.

Τέλος με ένα CF περιοχής ακόμα ένα τερματοφύλακα ευγνωσμένη αξίας, τον Βιλάερτ που μάλλον κλείνει για δευτερο κεντρικό αμυντικό και ένα αριστερο back η ΑΕΚ πίστεύω θα είναι πολύ δυνατή φέτος.

Πρώτη αγωνιστική θα πρέπει εμείς ο κόσμος να κάνουμε όλη την Κύπρο να τρύβει τα μάτια της. Ας γεμίσουμε το ΓΣΖ και ας δώσουμε χρώμα στην κερκίδα μας.

ΟΛΟΙ με πρασινοκίτρινα την 1η αγωνιστική.

ΚΙΤΙΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

sou arese o ntimes????????? re file ma katalaves pios itan o ntimes i sixistikes???? DEN KAMNI NA PEZI PODOSFAIRO AFTOS O ANTROPOS. GIA ONOMA TOU THEOU!

ANONIME 10.19 SINFONO ME OLA OSA IPES. KRATO OMOS EPIFILAXIS GIA TON OKOTOUWA. KAI APORO! PRAGMATIKA APORO POS OTAN IPOTITHETE INE UPO DOKIMI (KAI O OKOTOUWA KAI O ARISTEROS MPACK) PEZI MONO 45 LEPTA! OTAN DOKIMAZIS PEXTI TON AFINI MESA KAI DEN TO KRINIS APO ENA 45LEPTO! O ARISTEROS MPACK TO IDIO.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΟΛΙΣΤΑ.ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΡΥΠΑ. ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ.ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

sigharitiria ston proton filo gia tis apopsis tou. me vriskoun apolita simfono.

Ανώνυμος είπε...

pextes pou gnorizoun to kipriako podosfairo (saventra, theofilou, markasa, paoulista) den prepei na figoun apo tin omada. exoun pleonextima se sinkrisi me tous ipolipous.

Ανώνυμος είπε...

O PAIKTIS POU KSEXORISE ME TIN PAROUSIA TOU ITAN ADIAMFISVITITA O PAULISTA.PAIKTIS PISTEVO KORMOS EKSIPNOS POU MPOREI NA KANEI TI ZHMIA STON ANTIPALO ANA PASA STIGMI.TEXNIKI, PASA KAI EKRIXRIKOTITA POU AN EINAI TYXEROS ME TA PODIA TOU OLOI THA PARAMILAME MAZI TOU FRETOS.I OMADA EMENA MOU ARESE AN KAI THELEI XRONO GIA DESIMO ,EXOUME OMOS KALA STIXEIA POU THA TO KANEI SINTOMA .TOTA GIA TIS THESEIS POU EVALE O PROPONITIS POLLES LANTHASMENES ALLA DINOUME PISTOSI GIATI KANEI DOKIMES.PAIXTES AKSIAS OI 2 OLLANDOI POU THA TOUS ZILEVAN POLLES OMADES ,KAI AN ERTHI KAI O VILIART.EKEI THA EINAI TO KLIDI ME TOUS OLLANDOUS..SOVARORITA..ATE KAI STIS 29 OLOI GSZ GIA MIA NEA ARXH.AEKARA MOU SE AGAPAO..

Ανώνυμος είπε...

touto emine naq akoysoyme oti arese sas i aek sto filiko..itna epikos metria...opos blepo den glitonoyme to rezxiliki tin proti agonistikh

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΙΦ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΧΟΦΛΑΝΤ, ΒΑΝ ΝΤΑΙΛ, ΓΚΟΜΕΖ, ΒΙΕΛΑΕΡΤ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΟΚΟΝΤΟΥΒΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. Ο ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΟΚΟΝΤΟΥΒΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΘΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ. Ο ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΕΛΟΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ.
ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

aekara ole

Ανώνυμος είπε...

παιδια σημερα ολοι στο φιλικο να βοηθησουμε την ομαδα μας

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.