News Update :

Game plan so far

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Οι μεταγραφές ακόμα συνεχίζονται για την ομάδα μας με τους Όιερ, Κασίγια και ακόμα ένα επιθετικό (Ντε Γκρουτ ή Emannuel Okoduwa) να απομένουν για να κλείσουν το ρόστερ της επερχόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς. Δε θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως η ΑΕΚ φέτος συμπληρώνει όχι μία αλλά δύο αξιόλογες εντεκάδες που γεμίζουν το μάτι. Απ’ ότι έδειξε μέχρι στιγμής ο προπονητής μας, Τον Κάανεν, αρέσκεται στο 4-2-3-1 με τους 4 παίκτες στο μεσοεπιθετικό χώρο να αποτελούν ένα άλυτο γρίφο λόγω των πολλών επιλογών. Η προσωπική μου άποψη για το μέχρι στιγμής πλάνο της ομάδας μας είναι η ακόλουθη:





Αλλαγές που συμπληρώνουν τη 18άδα: Κυθραιώτης, Μιχαήλ, Παολίστα, Σαβέντρα, Σόουζα, Μέντεζ, Λαμπρόπουλος. Μην ξεχνάμε επίσης τους Ο.Ιωάννου, Καβαλάρη, Λουκά, Μ.Δημητρίου, Ζοάο-Μπατί, Γιεχάν, Κάμπος (;;;) και Καστάνα.

Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Φίλε φοινικούδα, καταρχήν ο Μιχαήλ δεν πήγε προετοιμασία και θα δοθεί δανεικός από την ομάδα μας για να πιάσει παιχνίδια στα πόδια του..έπίσης οι γάλλοι που αναφέρεις ως εναλλακτικές λύσεις δεν έχουν αποκτηθεί από την ομάδα μας και δεν βρίσκονται στην προετοιμασία της..επίσης ο Καβαλάρης δόθηκε δανεικός στον Ασίλ..να τα προσέχουμε λίγο καλύτερα γιατί φαίνεται ότι δεν ξέρουμε κάν τους παίκτες της ομάδας μας έτσι..Το πλάνο που χρησιμοποιάς φίλε συναγωνιστή δεν έχει καμία σχέση ως επί το πλείστον με αυτό που θα δούμε στο τέλος..πάντα προσωπική μου άποψη..ο Πρίσο δεν είναι επιθετικός κορυφής και δεν παίζει στην συγκεκριμένη θέση και δεν νομίζω καν να είναι βασικός με Κίνγκ και τον άλλο ένα επιθετικό που θα πάρουμε..όποιες προβλέψεις γίνονται για την 11άδα είναι παρακινδυνευμένες..εντούτοις Νέγκρι στο τέρμα, εφόσον δεν αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας, Χόφλαντ στην άμυνα, Βαν Ντάϊκ στο κέντρο και Κίνγκ-Παουλίστα στην επίθεση θα είναι οι στυλοβάτες της ομάδες μας..νομίζω τα πάμε πάρα πολύ καλά..η ομάδα φτιάχνεται και αδέρφια ελάτε όλοι ακόμα πιο κοντά..Μπράβο στην διοίκηση μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Κίνγκ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

SINFONO ME TON FILO STAVRO.

SINFONO EPISI KAI PRAGMATIKA ME ENTHOUSIAZOUN POU SXEDON OLES I EPILOGES TOU PROPONITI MAS ME VRISKOUN SINFONO.

KAI ENOO STA DIAFORA THEMATA APODESMESEON (VEGA, GASEMAKI K.T.L) IPOSXETIKI (MICHAEL, KAVALARIS K.T.L) PROOTHISI NEARON POU DIXNOUN OTI POROUN NA VIOTHISOUN (KASTANAS K.T.L) ALLA FISIKA KAI STIS METAGRAFES!


AKOME KAI STO THEMA POU PIGE DITHENA NA DIMIRGOUTHI ME TON SAVENTRA! O COACH DIXNI APO TA FILIKA OTI TON IPOLOGIZI.

Ανώνυμος είπε...

Foinikouda o Stavros xerei ti lalei.As eimaste ligo pio prosextikoi me afta pou xefournizoume.Kala ta grafeis alla prepei na eisai pio prosextikos allios tha katantisoume kafenes dame.

Kaizer

φοινικουδας είπε...

Φίλοι Σταύρο και Kaizer, φαίνεται τόσο σίγουρος ήμουν για τον Μιχαήλ και την αξία του που ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου ότι πράγματι δόθηκε δανεικός, άσε που δεν έχουμε και ΚΑΜΙΑ απολύτως πληροφόρηση από επίσημα χείλη. (βλ επίσημη ιστοσελίδα). Ακόμα δεν το πιστεύω πώς είναι δυνατόν να μένει ο Λουκά, o Ιωάννου και να δανείζουμε τον Μιχαήλ που και εσύ φίλε Σταύρο του έχεις πλέξει το εγκώμιο αρκετές φορές. Ελπίζω μόνο να επιστρέψει δυνατότερος και με εμπειρία κι όχι να μας τον φάνε και αυτόν. Όσο για τους Γάλλους υπήρξα κι εγώ θύμα παραπληροφόρησης αφού τα διάφορα portals έλεγαν πως είναι κλειστοί και το άρθρο γράφτηκε ακριβώς τις μέρες που έπαιζε το όνομά τους, άσχετα αν το δημοσίευσα την Τετάρτη. Ιδού η απόδειξη http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=56607 Αντιλαμβάνεστε ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα της πρόβλεψης της εντεκάδας, (όπως άλλωστε έχω ξαναγράψει) και του πλάνου της ομάδας είναι υποκειμενικό και ο καθένας έχει τη γνώμη του. Κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν γι’ αυτό κάτι που γράφτηκε προχθές για παράδειγμα, σε λίγες μέρες μπορεί να ακούγεται παράλογο ή να έχει αναιρεθεί εκ των πραγμάτων. Εξού και ο τίτλος της στήλης Game plan SO FAR την οποία θα προσπαθώ να ανανεώνω όσο συχνότερα μπορώ. Μη μου λες λοιπόν για Όιερ, και άλλους που ΘΑ αποκτήσουμε γιατί εγώ έμαθα να βλέπω αποδείξεις και μετά να τις πιστεύω. Ίσως ένα λάθος που έκανα είναι το ότι έβαλα τον Χόφλαντ αφού μόνο προφορική συμφωνία υπάρχει μέχρι στιγμής. Οι Καβιέδες, Ουελλιγκτον, Εζιμορά και σία με έκαναν κάπως επιφυλακτικό. Ένα παράδειγμα για τα πιο πάνω είναι και ο Πρισό που έχω ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ κορυφή και όχι ο Οκοντούβα γιατί ακόμα δεν έκλεισε επίσημα. Όταν κλείσει επίσημα θα είναι και αυτός μια επιλογή για κορυφή αφού αφήνει καλές εντυπώσεις. Κάποιος άλλος θα προτιμούσε τον Μέντεζ και ίσως τον Κιγκ. Εγώ όχι, προτιμώ τον Κιγκ σε ελεύθερο ρόλο να κάνει σαλάτα την αντίπαλη άμυνα και όχι κορυφή, έστω αν ο ίδιος δηλώνει πως προτιμά τη θέση αυτή. Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο πριν με κρίνετε όπου λέω πως είναι πραγματικός γρίφος η μεσοεπιθετική γραμμή με τις τόσες επιλογές που έχουμε και μετά καταθέστε και τη δική σας άποψη. Σε αυτή τη στήλη όλοι είμαστε προπονητές αλλά όχι να λέμε κιόλας ότι η γνώμη των αρθρογράφων είναι «καφενές» και πως «ότι θέλουμε ξεφουρνίζουμε». Πραγματικά με έκανες και γέλασα Κάιζερ. Όσο για τον Πρισό δεν δέχομαι την κριτική γιατί αν κοιτάξετε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Njongo_Priso παίζει και σαν winger και σαν στράικερ. Εξάλλου τα 22 γκολ που πέτυχε πέρσι σε 49 αγώνες το αποδεικνύουν αυτό. Ρωτήστε και τον ίδιο http://fr-fr.facebook.com/pages/Njongo-Priso/109717212381300 Επαναλαμβάνω το εκάστοτε πλάνο και σύστημα ΔΕΝ είναι το τελειωτικό αλλά οι μέχρι στιγμής επιλογές. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Ανώνυμος είπε...

file finikouda katalaveno tin adinamia MAS ston Mixael pou einai diko mas pedi alla distixos o michalis etho kai 3 xronia exi mini stasimos kai sta podosfairika tou prosonta kai sta somatika tou prosonta. o kastanas apo tin alli fenete na exi orimasi podosfairika kai ego pistevo mpori na viothisi.

Όσιος Αεκάκιος είπε...

finikuda aman o stavros pu en stin komotini ke exi ke 10 xronia pu en makria pu to nisi kseri kalittera tin omada, simeni oti prepi file mu na afikis tes paralies ke ta clubs ke na arkepsis thoris tin omada!!

xexexe pantos i 11-ada pu esxediases, en foitsiariki!!omadara!!

Ανώνυμος είπε...

Vre file Foinikouda,den ithela na se prosvalo apla oti eipa to eipa me agapi.Oute thelo na meioso ti skliri sou douleia,alloste to pion sou fainetai kai mesa pou to siggrafiko sou ergo sto xoro touto.An de se thorousa sovaro den tha diavaza afta pou grafeis.
Omos re file faskeis kai antifaskeis.
Ti mia les:
Όσο για τους Γάλλους υπήρξα κι εγώ θύμα παραπληροφόρησης αφού τα διάφορα portals έλεγαν πως είναι κλειστοί και το άρθρο γράφτηκε ακριβώς τις μέρες που έπαιζε το όνομά τους, άσχετα αν το δημοσίευσα την Τετάρτη. Ιδού η απόδειξη http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=5660

kai meta:
Μη μου λες λοιπόν για Όιερ, και άλλους που ΘΑ αποκτήσουμε γιατί εγώ έμαθα να βλέπω αποδείξεις και μετά να τις πιστεύω.

Diladi me tous gallous itan apodeixi to oti egrapse to protathlima.com pws tha erthoun.Oi dimosiografoi len polles arloumpes kai eidika sti siggekrimeni istioselida.Htan apodeixi diladi to oti to ediavases ekei?Einai arketo gia sena touto?

Eftixos pou exoume kai to Stavro pou ti Komotini kai valei ta pramata sti thesi tous.

Kaizer

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή Φοινικούδα Σταύρος Κομοτηνή..Δεν ήθελα να σε θίξω φίλε εξού και ο τρόπος που έγραψα το άρθρο..Για τον Μιχάλη είπα το πάρα πολλές φορές ότι τον εκτιμώ αφάνταστα και θεωρώ τον αρκετά καλό ποδοσφαιριστή αλλά δυστυχώς με τους αλεπάλληλους τραυματισμούς του δεν σημείωσε την πρόοδο που θα έπρεπε να σημειώσει και εξού το ότι κέρδισε την θέση του στην αποστολή ο Πιεράκης..όσον αφορά τον Λουκά δεν καταλάβω γιατί όλοι τον μειώνεται τόσο πολύ..είναι από τους καλύτερους κύπριους αμυντικούς και δεν σας φαίνεται παράξενο που ο Κρόϋφ ζήτησε την παραμονή του πρώτο από όλους τους άλλους? Εκτιμήστε λίγο την αξία τούντου ποδοσφαιριστή..Όσον αφορά τον Πρίσο είναι καθαρά παίκτης των άκρων της επίθεσης..και το σκαρί του και γενικά από ότι έχω προσέξει κινείται στα άκρα και εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του..αυτό που με ξένίζει είναι μόνο το ότι τον βάζεις βασικό και αφήνεις εκτός τον Παουλίστα που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την προετοιμασία ότι θα είναι ο ιθύνων νούς της ομάδας μας και μπροστά του θα έχει τον Κίνγκ ή τον άλλο επιθετικό που θα προσθέσουμε..όλα φυσικά είναι εικασίες..η ομάδα φαίνεται να δουλεύει καλά και ελπίζω να κλείσουν σύντομα οι μεταγραφές των αμυντικών οι οποίες είναι οι πιο βασικές..επίσης ελπίζω να τελιώσει σύντομα το θέμα τερματοφύλακα γιατί αυτή η αβεβαίοτητα στον άσσο δεν κάνει καθόλου καλό και ειδικά άμαν έχουμε έναν πορταρά τον Νέγκρι που δεν ξέρει ακόμα τι γίνεται, αν θα παίζει βασικός ή αν θα έχει ανταγωνιστή..ελπίζω να κλείσουν το συντομότερο..Πάντα φιλικά..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Φοινικούδα και λοιποί, μπορείτε να ψάξετε τα πιο κάτω; Ο κανονισμός της ΚΟΠ λέει για 9 Κυπραίους άνω των 21, από τους 26 που θα εγγράψουμε. Αν έχουμε κάτω από 9 τότε θα εγγράψουμε 26 πλην τον αριθμό που υπολειπόμαστε από το 9. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει μόνο 8 Κυπραίους άνω των 21, από τους οποίους οι τρεις έγιναν (Κυριάκου, Φωτίου) ή θα γίνουν (Καστάνας) 21 αυτό το καλοκαίρι και ελπίζω ο κανονισμός να μην λέει 21 την 1η Ιανουαρίου του παρόντος χρόνου! Άρα δικαιούμαστε να εγγράψουμε το πολύ 25 επαγγελματίες στην ΚΟΠ. Με Όγιερ και Οκατούβα φτάνουμε ήδη τους 24 και δικαιούμαστε ακόμα 1 (τον τερματοφύλακα.) Αν πάρουμε 2ο σέντερ φορ ή αριστερό μπακ τότε φεύγει ένας από τους υφιστάμενους που υπάρχουν στη λίστα (έχω ενημερώσει το wikepedia στο http://en.wikipedia.org/wiki/AEK_Larnaca#Current_squad ). Αν επιστρέψει ο Κάμπο (απροπόνητος!) λίγο πριν το πρωτάθλημα, τότε φεύγουν 2 από την υφιστάμενη λίστα! πρώην επαϊτης νυν ΑΕΚτσης

Ανώνυμος είπε...

Παιθκιά, μετά την απόκτηση Χόφλαντ, και με Όγιερ, Οκατούβα, και ένα ακόμα καλό τερματοφύλακα στο κατώφλι, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν: Η ΑΕΚ θα έχει ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ παίκτες φέτος ακόμα και χωρίς άλλη υπέρβαση (Η μόνη αγωνία είναι να στρώσουμε σαν ομάδα στον μήνα που έμεινε.) Τα συμπεράσματα που βγάζω είναι:
(1) ΔΕΝ ΠΑΕΙ διαβάθμηση αυτή η ομάδα με τίποτε. (ΑΕΠ, ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΕΓΕΙΑ σχέδον σίγουροι φέτος έτσι και αλιώς.)
(2) Μάλιστα ξεκάθαρα πάμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για 2η τετράδα.
(3) Θα είμαστε από τα πρώτα φαβορί για κατάκτηση κυπέλου, αφού έστω και αν μείνουμε κάπως πίσω αρχικά στο πρωτάθλημα λόγο κάποιας ανετοιμότητας σαν σύνολο, στο Κύπελο θα είμαστε έτοιμοι χωρίς αμφιβολία.
(4) Ότι και να γίνει αυτήν την χρονιά, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη διοίκηση, ειδικά για την επιλογή Κρόϊφ.
(5) Απλά θα πρέπει να έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ φέτος και να δώσουμε συνεχή στήρηξη. Με αυτά τα δεδομένα, τη δεύτερη χρονιά του Κρόϊφ στην ομάδα προβλέπω του χρόνου να κτυπούμε ακόμα και πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Έκλεισε και ο Χοόφλαντ κοπέλια.
Τάντο

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ KEVIN HOFLAND ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ANDRES OJIER ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. (ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ.
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗΣ.
ΦΙΛΕ ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

i omada tha kani akoma 3 metagrafes.

ojier, centerfor kai termatofilaka.

sinfono oti tha exoume dio pirgous stin amina kai apo ta kalitera didima stin kypro.

gia ton louka diafono me ton filo stavro. an ixa tin epilogi metaxi louka, vega, michael (pou opos ipame exi mini stasimos) tha dialega kai ego ton louka alla min xexnas oti o louka prin 2 xronia itan vasikos stin alki pou pige b katigoria.

afto pou leo einai oti gia vasikos oute sizitisi.


Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει έντονη παρουσία στα Ολλανδικά ΜΜΕ ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες καθώς οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν και όπως φαίνεται οι κύριοι στόχοι προέρχονται από την Χώρα της Τουλίπας

Πάντα σύμφωνα με Ολλανδικά ΜΜΕ, η ΑΕΚ Λάρνακας έκανε προσπάθεια να αποσπάσει την υπογραφή του Ολλανδού αμυντικού του Άγιαξ , Robie Willaert αλλά η όλη υπόθεση κόλλησε στο πολύ υψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή. Ο Willaert μεταγράφηκε στην ομάδα του Αίαντα από την Τβέντε τον Ιανουάριο 2009 και το ποσό της μεταγραφής του έφθασε τα €3 000 000. Παρόλα αυτά σήμερα δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, Μάρτιν Γιολ και έτσι η διοίκηση του Άγιαξ πρότεινε τον ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ Λάρνακας αλλά το κασέ θεωρείται απλησίαστο για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

"Η ΑΕΚ ανακοινώνει επίσημα ότι ο ποδοσφαιριστής Κέβιν Χόφλαντ θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2 χρόνια με τα χρώματα της ομάδας μας.
Η διοίκηση της ομάδας μας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Μάριος Έλληνας θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα την διοίκηση της Φέγενορντ για την καλή θέληση και συνεργασία στο όλο θέμα της μετακίνησης του Κέβιν Χόφλαντ στην ΑΕΚ και ευελπιστούν σε μακροπρόθεσμες σχέσεις των δύο ομάδων.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ. Διψάω για ποδόσφαιρο και θα δώσω τα πάντα, θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτή η μεταγραφή. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, όλοι δουλεύουν σε επαγγελματικά πλαίσια και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Η διοίκηση του Μάριου Ελληνα συνεχίζει να κλέβει την παράσταση και όσο οι μέρες περνούν ολοένα και κάνει την ΑΕΚ ισχυρότερη. Νέο "μεγάλο" όνομα που προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Λάρνακας, είναι ο 31χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Κέβιν Χόφλαντ, ο οποίος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεικού για δύο χρόνια από την Φέγενορντ.


Ta evala auta gia merikous pou kanoun arnitika sxolia.

Ανώνυμος είπε...

padia.....etsi gia na gelasoume kai

1) ligo....skeftoume na pouliso to diarkias mou!

areee file giorgio!

2) to epomeno megalo mpam tis aek.........GYTAS! gia na min xexnomaste kirie savva konstantinou!

Ανώνυμος είπε...

ekleise kai o ogier. Oloi oi stoxoi pragmatopoiountai .................ektos pou ta seazon ticket . tyxaio ? den nomizw kai men mou peite oti perimenete akoma ti allo na feroume pion ekamamen apisteuti omada kai oxi apla den auxanontai ta seazon kapoioi ( taxa..............) theloun na to poulisoun

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι ΑΕΚζίδες, θερμόαιμοι και μη, θα πρέπει να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας στο γήπεδο και συγκεκριμένα τη ρύψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο για αποφυγή μεγάλων προστίμων. Είναι κρίμα να χαραμίζονται 30000-50000 ευρώ το χρόνο σε προστίματα. Η ομάδα μας χρειάζεται την οικονομική στήριξη όλων μας, και το παραμικρό σεντ έχει τη σημασία του.

Ας προσέξουμε και παρακαλώ όπως ενημερωθεί όλος ο κόσμος από τώρα έτσι ώστε την πρώτη αγωνιστική να έχουμε διπλή επιτυχία, εννοείται νίκη απέναντη στην Ο...... και άπαιχτη κερκίδα χωρίς παρατράγουδα.

Φέτος με την ομάδα που κτίζεται όλοι θα μας κυνηγούν και ήδη είχαμε το πρώτο κρούσμα από την εφημερίδα 'Ο Φιλελεύθερος' τις προάλλες.

Προσοχή λοιπόν και υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

file anonime 12.38 kai ipolipoi, i aek opos egrafe kai mia istoselida exi kani tis pio isxires metagrafes stin istoria tis. alimono mas an den xeperasoume ta 1500 diarkias.

ntropoi se olous pou den viothoun kai apodikneioun gia akomi mia fora poso mizeroi opadoi imaste.

ti sizitame omos otan mesa sto blog tis omadas mas (epidi gia na mpeni sto blog ipotithete ine thermos opados) vriskounte atoma pou theloun taxa na poulisoun to diarkias tous i kapios allos pou prin kairo ipe exi krisi kai nai ime aek alla mexri ena simeio!!! an ine dynaton atoma pou mpenoun sto blog na lene tetia logia eno alles omades kanoune rekor sta diarkias tous.

ego prosopika kai den to leo na xoumisto...perno diarkias apo to 1994 kai fetos poulisa 11 se filous kai gnostous mou epidi elpiza oti isos, isos feroume to kinglsey piso!

pantastikate an to ekamnan kai alloi 100? epidi den piestevo oti o kathenas mas den xeri kai den pori na poulisi esto kai 3,4 diarkias se gnostous tou.

to thema ine poso agapas tin omada sou kai distixos extos apo ligous, genika oi skaliotes den agapane tin omada tou opos den agapame kai tin poli tou.

Ανώνυμος είπε...

bravo file anonime 2.45
esi ise pragmati opados. diavaste prosextika ta logia tou.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.