News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο Jean Paulista, ένα από τα αγαπημένα παιδιά των Αποελιστών, έρχεται στην όμορφη Λάρνακα θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή! Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν ποδοσφαιριστή που με την ταχύτητα και τη φαντασία του ομορφαίνει το ποδόσφαιρο...

Ο Paulista γεννήθηκε το 1977 στη Βραζιλία. Από το 1998 μέχρι το 2005 αγωνιζόταν σε διάφορες ομάδες της Πορτογαλίας δίχως να στεριώσει όμως σε καμιά. Κατόπιν κατάφερε να μείνει για 3 χρόνια στη Βίσλα Πολωνίας μέχρι να κατηφορίσει το 2008 στην Κύπρο. Παρατηρώντας κανείς τη διαχρονική του παρουσία αντιλαμβάνεται αμέσως πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή πυροβόλο. Άλλωστε αυτός δεν ήταν ποτέ ο ρόλος του. Στο Αποέλ αποκτήθηκε για να καλύψει τη δεξιά πλευρά με την ταχύτητά του και τις καλές του πάσες. Ο σοβαρός όμως τραυματισμός του, τον έκανε να χάσει την ταχύτητά του και κατέληξε να παίζει ως κρυφός επιθετικός. Το κυριότερο προσόν του σύμφωνα με τους οπαδούς της πρώην του ομάδας είναι η εκρηκτικότητά του και η τελική πάσα, στοιχεία που αναμένουμε κι εμείς να δούμε.

Την ποδοσφαιρική σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε σε 18 από τους 32 αγώνες πρωταθλήματος. Σε 8 μόνο ήταν βασικός ενώ σε 10 αγώνες μπήκε ως αλλαγή. Συνολικά αγωνίστηκε 786 λεπτά πράγμα που σημαίνει περίπου ένα ημίχρονο ανά αγώνα! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους 8 αγώνες που ήταν βασικός το ΑΠΟΕΛ ήταν αήττητο (6 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Πενιχρή ήταν η συμβολή του στον επιθετικό τομέα αφού σε 18 αγώνες πέτυχε μόλις 2 γκολ και τα 2 με κεφαλιές. Δύο ήταν και οι κάρτες που έλαβε, χρώματος κίτρινου.

Προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται για παίκτη που έχει πολλά να αποδείξει στο κυπριακό κοινό. Η παρουσία του στον Αποέλ δεν ήταν η αναμενόμενη ένεκα του τραυματισμού του, αλλά τα στοιχεία που έδειξε κατά καιρούς εγγυώνται ότι όντως ξέρει μπάλα!

Jean Paulista καλωσόρισες στην όμορφη Λάρνακα!!!



.
.
.
Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

εν να τα καμουμεν σκατα τιανητα...τι τσιοφτικες μεταγραφες καμνουμεν Θεε μου εν να πελλανω... ε φερτε τζιαι τον μπρεσκα να τα καμουμεν τελια κοτσιρα...παμεν αποτι ειπα, που τα σκατα στα κοτσιρα...ενα παμεν διαβαθμιση, οπως ηταμεν ενα στραφουμε...καλη σας μερα τζιαι ξυπνηστε αχαπαροι...ε ιντα πιαστε τζιαι τον παρασκευα τον χριστου...στην ομονοια εβραζεν αυκα ουλλο το χρονο τζιαι ενα ερτει να πεξει δαμεσα...οι αππαρο

Ανώνυμος είπε...

e moderators ipame eleutheri apopsi alla oi na peftoume kai toso xamila.

an o filos poupano eshi lires as feri opion theli allios as siopisi kai na men grafei oti tou katevei.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3΄52
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΜΠΡΕΣΚΑ. ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΙ Ο ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ. ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΚΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Ο ΝΕΓΚΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΙΣΟΔΥΜΑΜΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ . ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΑΕΚ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ. Ο ΚΡΟΙΦ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ .
ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΣΖ.
ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΚΑΑΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ .ΕΤΣΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ,ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣH.
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΙΔΕΟΣ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.ΕΝ ΠΟ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ.
Α.ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΒΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

file artemio kalos o negri. arketa kalos. omos skeftou ligo file mou na thimithis termata pou dextikame apo lathoi tou negri.
to sxolio tou kroif itan oti ine kontos.
kai an skeftis ta termata pou dextike kirios se lathos exodous (alki, paeek, atromito, olympiako) tha sinfonisis.
sinfono mazi sou oti axizi na pezi vasikos. alla....ipaxoun kai kaliteri file.

oso gia ton allon filo pou tou pefti ligo o paoulista kai o preska na tou po ena pragma. an!!! an o paoulista ine makria apo tramatismous tha mas thimisi kingsley.

gia ton skevo ego ton thelo stin aek. opos ithela kai ton katsi pou eklise ston ermi iposxetiki eno ixe protasi kai apo tin aek o sinferontologos. na pae sto kalo! kai o skevos to idio, an theli na klisi stin alki i se alloi omada na pae kai aftos sto kalo!

oles i kinisis os tora ine thetikes! oles! o michaelidis eprepe na figi kai an den efege tha ton dioxname se 4 5 mines. oi pextes pou akoume kai pou mas endiaferoun ine oloi kaloi, o vega kai o filipe an theloun na minoun ston panko na meisoun tis apolaves tous afou tha kathonte panko, o kampos tha perni pola pio liga kai me sosti proetimasia pori na prosferi oxi mono podosfairika alla kai se alla themata.

to thema einai allo! kai emis kimomaste. o ellinas den exi tin sinparastasi ton paragonton mas na xtisi mia dynati aek me ton kroif. eki ine to thema!! kai emis kamnoume mesanixta!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ 200 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.

Ο ΚΡΟΗΦ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

pou ena pe3ei mappa o preska tziai o paulista na mou shesei oulli i kina

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.