News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο κυρ-Αντρέας αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα μας μετά την εξάμηνη περίπου παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ. Ποια είναι όμως η γνώμη του κόσμου για την αποδέσμευσή του;

Ποια η γνώμη σας για την αποδέσμευση Μιχαηλίδη;

Έπρεπε να φύγει διότι δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στην ομάδα 26 (48%)

Έπρεπε να μείνει διότι είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα 22 (40%)

Δεν έχει σημασία. Σημασία έχουν οι παίκτες και όχι οι προπονητές 6 (11%)


Αν και με μικρή διαφορά, φαίνεται τελικά πως η αποδέσμευση Μιχαηλίδη ήταν η ορθότερη επιλογή σύμφωνα με τους ΑΕΚτζήδες. Οι μισοί περίπου ΑΕΚτζήδες συμφωνούν με την αποδέσμευσή του που είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό. Είμαι σίγουρος πως αν κατά την αποδέσμευση του Σάββα Κωνσταντίνου κάναμε την ίδια ψηφοφορία, πάνω από το 70% θα συμφωνούσαν με την απομάκρυνσή του. Είναι γεγονός πως μας ήταν συμπαθής ο Αντρέας Μιχαηλίδης, κυρίως γιατί μας ανέβασε κατηγορία. Αν δούμε φυσικά τα παιχνίδια αναλυτικά, θα καταλήξουμε πως στη συγκομιδή βαθμών ήταν μια από τα ίδια με το Σάββα, καθώς και με το ποδόσφαιρο που παρουσιάσαμε. Το ελαφρυντικό του κυρ-Αντρέα είναι το ότι «αυτούς είχε, με αυτούς δούλεψε» και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν έστηνε ο ίδιος την ομάδα. Η ιστορία όμως του έμπειρου προπονητή λέει πως δεν στεριώνει πάνω από εξάμηνο σε ομάδα και χάνει γρήγορα το παιχνίδι στον τομέα πειθαρχία και ίσως αυτό να ήταν καταστροφικό. Εμείς του ευχόμαστε καλή συνέχεια με ότι κι αν θελήσει να κάνει στην καριέρα του. Ευχαριστούμε ΚΥΡΙΕ Αντρέα!





.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Προσωπική μου άποψη είναι ότι έπρεπε να φύγει ο Κυρ-Αντρέας..όλοι τον σεβόμαστε και όλοι τον αγαπήσαμε σε αυτό το μικρό διάστημα που έμεινε κοντά μας..από την άλλη δεν πιστεύω ότι μπορούσε τακτικά να δώσει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα μας..έκανε αρκετά λάθη και όσον αφορά στο κεφάλαιο προετοιμασία δεν είναι και ότι καλύτερο για μια ομάδα..ειδικά με το τεχνικό επιτελείο που κουβαλούσε..από την άλλη έπρεπε να φύγει σαν φίλος από την ομάδα και όχι με αυτό τον άκομψο τρόπο γιατί είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σου σταθεί στα κέντρα αποφάσεων κακά τα ψέματα..ελπίζω να κρατήσουμε μια καλή σχέση ως ομάδα μαζί του αλλά πολύ αμφιβάλλω..τώρα στα μεταγραφικά πιστεύω ότι οι 3 κινήσεις Παουλίστα-Σααβέντρα-Μαρκάσα είναι εξαιρετικές κινήσεις και όλοι ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον καθένα..δεν σημαίνει ότι θα επιτύχουν και οι 3 σίγουρα αλλά το ποσοστό αποτυχίας έχει μειωθεί πάρα πολύ γιατί όλοι ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν αυτί οι 3 παίκτες..ο Μαρκάσα είναι παικτούρα και περιμένω πάρα πολλά από αυτόν..ο Σααβέντρα ήταν ασταθής στην Δόξα αλλά έχει φοβερές δυνατότητες και το κίνητρο της Άεκ μπορεί να κρατήσει την απόδοση του σε σταθερά επίπεδα..ο Παουλίστα, για μένα, είναι η πιο σπουδαία μεταγραφή..με προετοιμασία πάνω του και μακριά από τραυματισμούς θα κάνει θαύματα..φέτος αδέρφια, έπαιξε χωρίς προετοιμασία και έκανε αρκετά καλά παιχνίδια..δεν μπορούσε για κάτι παραπάνω χωρίς προετοιμασία στα πόδια του και μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό..με λίγη πίστωση χρόνου θα κάνει θαύματα στο γήπεδο..όσον αφορά Φαν ντίκ και Τζέϊσον, για τον πρώτο περιμένουμε να δούμε γιατί ως όνομα είναι πολύ δυνατό αλλά δεν τον γνωρίζουμε, χωρίς να τον αμφισβητώ απλά δεν τον ξέρω, και ο Τζέϊσον είναι νεαρός, ανερχόμενος και διψά για ποδοσφαιρο κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε..για τον Σόουζα πιστεύω είναι λαχείο αν θα σου βγεί..θα δείξειστο γήπεδο..όσον αφορά το θέμα προπονητή που έιναι και το πιο βασικό, κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να στραφούμε σε πιο σοβαρή και σίγουρη λύση..σίγουρη εννοώ που θα μειώνει τα ποσοστά αποτυχίας..ο Κάανεν είναι νεαρός, θα θέλει να πετύχει αλλά δεν σου γεμίζει σιγουριά στην άκρη του πάγκου..είναι τεράστιο ρίσκο και ελπίζω να πετύχει..δεν μουρμουρώ, για κάποιους που θα πούν τα δικά τους πάλι, αλλά τα δεδομένα αυτά είναι..είναι καθαρά ρίσκο..επίσης πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει ο περίγυρος του στον πάγκο..με τον Γιάννο Σταυρινό δίπλα του, που για μένα και για 1ος προπονητής μπορεί άνετα ο Γιάννος, θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας..εμείς το καθήκον μας θα το κάνουμε..θα είμαστε κοντά όπως είμασταν και φέτος και θα τρέξουμε για την ομάδα μας..ελπίζω ο πρόεδρος μας να βρεί συμπαράσταση έστω και την υστάτη κάτι που δεν το βλέπω όμως..αδέρφια τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα και θα είναι δύσκολα..η ελπίδα όμως υπάρχει..πρόεδρε προχώρα και είμαστε δίπλα σου..ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

proti fora file stavro sinfono me ola pou ipes lexi pros lexi :)

den efige me kako tropo omos o michaelidis. ithele pola na mini kai giafto tou varifanike fenete.

gia ton stavrino kati akousa kai ego. eklise konta mas?

EMIS NA STIRIXOUME TIN DOIKISI ME TON NTROPO MAS. OLOI MA OLOI ISITIRIA DIARKIA KAI NA VREITE AKOMA 1 2 GNOSTOUS SAS O KATHENAS NA AGORASI ME TO ZORI!

Ανώνυμος είπε...

akoustikan kati onomata pou an ertoun ena voithisoun polla tin omada
alla theloume akoma pou ena paikti stin amintiki grami

idika an ginei kamia kouventa me ton kouli kai ton apollona

pantos kai ego simfono oti pame kala os ta tora
kai elpizo o Caneen na min ine o adinatos krikos stin AEK.
theloume epitelous mia statherotita
mono etsi tha pame mbrosta
Toso stin dioikisi alla kai sto proponitiko team

kai elpizo sto mellon na piesoume kai emis gia ena gipedo stin larnaka
dioti emas pale exiasan mas...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.