News Update :

EΠΑ 1970-71

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ένδοξες αθλητικές στιγμές έζησε η Λάρνακα το 1970-71 με την ΕΠΑ να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα! Μαζί με τους Παπαϊωάννου, Δομάζο, Αντωνιάδη, Ασλανίδη, Καψή, Κούδα και άλλα «τέρατα» του ποδοσφαίρου, αγωνίστηκαν και οι παίκτες της ΕΠΑ...



Συγκεκριμένα το ρόστερ της ΕΠΑ το 1970-71 απαρτιζόταν από τους:
1. Αλεξάνδρου Α.
2. Αλεξάνδρου Ι.
3. Αλκιβιάδης
4. Βασιλείου
5. Γεωργίου
6. Δημοσθένους
7. Θεοδόσης
8. Θεοδώρου Α.
9. Θεοδώρου Κ.
10. Θεοδώρου Λ.
11. Καντζηλιέρης
12. Κυθρεώτης
13. Κυριάκου
14. Κωνσταντάς
15. Κωνσταντίνου Α.
16. Κωνσταντίνου Χ.
17. Μούσκος
18. Παναγιώτου
19. Παυλίδης
20. Σαββίδης
21. Τζουβαλής
22. Χατζηγιαννακού
23. Χριστοδούλου
24. Τζίβας

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΑΕΚ, ενώ δευτεραθλητής ήταν ο Πανιώνιος. Στην 3η θέση βρέθηκε ο ΠΑΟ. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς που τελείωσε στην 6η θέση κατέκτησε το κύπελλο νικώντας τον ΠΑΟΚ με 3-1. Η ΕΠΑ έμεινε τελευταία με 44 πόντους που μετατράπηκαν σε 43 αφού τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός πόντου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε η νίκη έπαιρνε 3 πόντους, η ισοπαλία 2 και η ήττα 1 πόντο!!!

Οι νίκες της ΕΠΑ ήταν:
ΕΠΑ – ΑΡΗΣ 2-1
ΕΠΑ – ΚΑΒΑΛΑ 2-0
ΕΠΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-1

Οι ισοπαλίες της ΕΠΑ ήταν:
ΕΠΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 0-0
ΕΠΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-1
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΕΠΑ 0-0

Τελειώνοντας τη χρονιά στην τελευταία θέση, η ΕΠΑ επέστρεψε στο κυπριακό πρωτάθλημα και τη θέση της στο ελληνικό πήρε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (1971-72). Μαζί με την ΕΠΑ υποβιβάστηκαν ο Πανσερραϊκός, η Προοδευτική και ο ΟΦΗ.

Η ΕΠΑ είχε τη χειρότερη επίθεση αλλά και άμυνα. Σε 15 αγώνες από τους 34 συνολικά, η ΕΠΑ δεν σκόραρε! Στατιστικά έβαζε 0,44 γκολ ανά αγώνα. Από την άλλη δεχόταν 2,23 γκολ ανά αγώνα.

Οι μεγαλύτερες ήττες ήταν:
ΕΠΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-6
ΕΠΑ – ΠΑΟΚ 1-6
ΠΑΟ – ΕΠΑ 5-1

Όσον αφορά τους διαιτητές σφύριξαν συνολικά 54 Έλληνες και 2 Κύπριοι.




.
.
.
Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

TI EXOUME NA KERDISOUME POU TON ASIL TZAI XARISAME TOU. KALA EIMASTE TELEIWS ARNIA REEEEEEEE AXRISTOI.......

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΙΛ? ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΘΥΜΙΖΑΤΕ ΕΠΟΧΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ.
ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΙΛ ΣΤΟ 0-0.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΊΕΣΗ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ.
ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΌΥ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
ΦΙΛΕ ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΙ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΣΤΟ ΓΣΖ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ TOTE ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ARTEMIO FRANKIE.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΙΛ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 0-0. Η ΟΜΑΔΑ ΘΥΜΗΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΒΒΑ.
ΦΙΛΕ ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΑΡΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΙΛ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 0-0. Η ΟΜΑΔΑ ΘΥΜΗΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΒΒΑ.
ΦΙΛΕ ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΑΡΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ.
ARTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

Το παραμύθι ότι τάχα εχαρίσαμεν ξαπολάτε το. Ο ΑΣΙΛ είναι καλή ομάδα ειδικά άμα παίζει με μεγάλες ομάδες, αφού ενίκησεν Ολυμπιακό, Διγενή, Αλκή και εμάς 2 φορές παρακαλώ. Έχουν πολύ καλό στήσιμο μεσοαμυντικά και φκαίνουν με αντεπιθέσεις γλήγορα. Ο ΑΣΙΛ επί Σάββα Κωνσταντίνου έσειρεν μας 3 γκολάρες στην έδρα μας. Δεν είναι καμιά εύκολη ομάδα και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ να της χαρίσουμε να μας δέρει. Δέρνουν μας που μόνοι τους!!!

Δαμέ ο διαιτητής εδωκεν μας ανύπαρκτο πέναλτι και εν εκαταφέραν να σκοράρουν, ενώ ο ΑΣΙΛ είχε καθαρό πέναλτι που έκλεισε τα μάτια και δεν τους το έδωσε. 90 λεπτά μιαν φάση στα καρέ τους δεν κάναμε γιατί ο ΑΣΙΛ έχει καλύτερους παίχτες που τους δικούς μας.

Το μόνο που κάμνετε όσοι λέτε ότι εχαρίσαμεν το παιχνίδι εν ζημιά και ΤΙΠΟΤΕ παραπάνω. Επι τέλους χωνέψετε το ότι τούτες εν οι φετινές δυνατότητες της περιβοήτης ομάδας που έφτιαξε ο Σάββας. Μια ομάδα χωρίς σταθερότητα, του ύψους και του βάθους...

Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία εν εμείς ο οπαδοί που εννά σπρώξουμε την ομάδα να ανεβεί και χωνέψετε το. Εν εμείς που χθες εγεμόσαμε την ανατολική κερκίδα, που εκάμαμε πάλι δυνατά την παρουσία μας σαν ομάδα πρώτης κατηγορίας. Τώρα στα μπαράζ πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί γιατί αν αρκέψουμε να λέμε βλακείες και αφήσουμε την ομάδα σε τούντη χρονική περίοδο θα κάνουμε κακό.

Εγώ θα ηθελα να πω τσε κάτι για την διοίκηση μας. Να φέρει πίσω στην ομάδα παίχτες που αγάπησαν και έπαιξαν στην ΑΕΚ σε άλλα πόστα. Τον Χατζιπιερή τι να τον κάνω όταν όσες φορές που φκαίνει στα κανάλια εν για το ΑΠΟΕΛ που μιλά; Και ας αρχίσουν που τον Κωνσταντίνο Μηνά, ένα όνομα που εκτιμούν όλοι οι ΑΕΚτζηδες. Ακόμα υπάρχουν και άλλοι όπως τον Χάρη Νικολάου, Θεοδότου, που θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Είναι καιρός να δουλέψουμε σε επαγγελματική βάση αν θέλουμε να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Να δημιουγηθούν βάσεις γερές για να μπορέσουμε να δούμε μια ΑΕΚ δυνατή.

Αυτό που θα ήθελα να πω στην διοίκηση μας είναι να δουν πως οι Φρουροί φέτος έδωσαν την μάχη της κερκίδας οργανωμένα. Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που είδα για ΑΕΚ αλλά και για ομάδες τις πρώτης κατηγορίας. Γιατί για εμάς τους οπαδούς η ΑΕΚ είναι ιδέα...Σας ζητούμε να αντλήσετε από αυτή την δυναμική και να φτιάξουμε μαζί μια ΑΕΚ δυνατή, αντάξια της ιστορίας που κουβαλά

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Είμουνα στο ματς και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαστε για τα κλάματα. πως καταντήσανε την ΑΕΚ μας έτσι? Ελπίζω να ανέβουμε και να μήν έχουμε τελευταία στιγμή παρατράγουδα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα διεξαχθούν τα μπαράζ? Είχα την εντύπωση πώς οι 3οις πρώτες ανεβένουν κατηγορία. Πως θα γίνουν δλδ θα πέξουμε οι 4 πρώτες μεταξύ μας ή απο την θέση 2 μέχρι 5. Σας παρακαλώ εξηγήστε κάποιος. έψακσα στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικά με τους κανόνες 2ης κατηγορίας.

Ανώνυμος είπε...

sinfono apolita me ton kimonmaniac.

oso gia merikous (eutixos einai mertimeni) tolmoun kai ipostirizoun ton savva apla na tous anafero tin diafora me arithmou.

aek asil 0 3
asil aek 1 0

exi diafora.

nai ixe penalty o asil alla ixame kai emis pentakatharo pano ston mendez. tou mintiki itan ligo aystiro alla epireasen o kosmos. ta itia apo stigmiotipa.

Ανώνυμος είπε...

re paidkia i omada itan mavro xali ektes
ida to pexnidi pou to gipedo je pou mas edoken to penarty egeloun
oute etsi en dernoumen
sigxaritiria ston asil je oi pektes mas na 3ipnisoun idemi en je glitonoumen tin paramoni

ΠΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

KIMNONMANIAC ΕΚΛΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΙΛ ΝΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΚΙΑ ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΙΥΣ(ΤΖΟΣΟΥΑ,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΝΤΡΑΝΤΕ)ΗΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ.
ΔΕΝ ΑΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΑRΤΕΜΙΟ ΤΟΝ LOUITZI ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΨΣ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.ΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ.ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΑΛΩΒΗΤΟΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΔΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΚΙΔΕΣ, ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 2η ΜΟΙΡΑ Η ΟΜΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΙΝΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ 10-15 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 'Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΚΣΛΕΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΓΚΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΡΤΕΜΙΟ ΦΡΑΝΚΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ Η' ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΠΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΕΠΙ ΚΑΙΡΟ AMSTRONG, WHITE, FLORENS, MILDBROOKS ΧΡΥΣΟ, ΕΥΖΩΝΑ ,ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΓΙΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΑΠ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.

Υ.Γ. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΣΤΙΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΒΟΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΙΩ ΑΕΚ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε Ντινίνιο από Φρέναρο, μπορεί να διαφωνούμε σε ορισμένα θέματα αλλά σου βγάζω το καπέλλο γιατί είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚτζής που αγαπά αυτή την ομάδα. Έχω και εγώ φωτογραφικό αρχείο που έβγαζα τον ΠΙΟΛΑ στο μπάσκετ με τον Φλόρεντ και μερικούς άλλους παιχταράδες που είχαμε...ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙΝΕΣ τις ένδοξες στιγμές....

Όσο για αυτόν που έβριζε τον Μιχαηλίδη έχεις δίκαιο ότι έπρεπε να τον σταματήσουμε. Δεν έχει σημασία ποιός είναι στην τεχνική ηγεσία αλλά πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός. Ειδικά σαν τον Μιχαηλίδη ο οποίος υπηρέτησε το Κυπριακό ποδόσφαιρο και είναι σεβαστό άτομο.

Στο παιχνίδι με Διγενή πρέπει όλοι να είμαστε εκεί ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ την ομάδα γιατί εμείς θα σπρώξουμε για την άνοδο.

Πάνω από όλα είναι η ΑΕΚ και ελπίζω να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του τηλεβόα...

Ανώνυμος είπε...

den imaste, toulaxiston ego den ime ipotirixtis tou michaelidi!! ipostirixtis tis AEK eimai. kanenos allou. alla leo ta pragmata me to onoma tous. akoma kai me tis asximes enfanisis pali den poris na sinkrinis to michaelidi me ton proin porponiti.
opoin akousa na lei kati gia ton michaelidi ego tou apantisa entona sto gipetho. alla oxi epidi eimai ipostirixtis tou michaelidi alla epidi einai adiko otan i epiloges den itan dikes tou. oi pextes pou den prosferoun katholou kai oute kan xrisimopounte einai epiloges tou savva. den einai to fteximo olo tou michaelidi an o kampos dixni antiepankelmatikotita stin proponisi.

kai se alla pexnithi diladi pou den akougan to tilevoa opos ipes giati den epezan?? file merikoi pextes mas toso xeroun toso pexoun. einai kai alloi pou den pezoun kan. aftes itan i epiloges tou kalokairiou!

ara gia pio pragma dikaiothikes file?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.