News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας που σκοπό είχε να αναδείξει τις άλλες δύο ομάδες που θα ανέβουν στην Α’ κατηγορία, εκτός από την ΑΕΚ που το έχει σίγουρο. (στραβάρα μας)...

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Εκτός από την ΑΕΚ, ποιες άλλες δύο ομάδες πιστεύετε ότι θα ανέβουν;

Αλκή 63
Αραδίππου 6
Οθέλλος 14
Ολυμπιακός 36
Διγενής 3
Ατρόμητος 6
Άλλη 2

Όπως ήταν φυσικό, η Αλκή δικαιωματικά είναι η πρώτη ομάδα που με μεγάλη διαφορά ψηφίστηκε ως το φαβορί για την άνοδο. Όντως, η «αθάνατη» φέτος κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα, κάτι που ήταν όνειρο για τους δικούς μας οπαδούς και την ΑΕΚ, αλλά όνειρο θα μείνει καθώς θα φτύσουμε αίμα για την άνοδο. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μόνο δύο ψηφοφόροι δεν έχουν την Αλκή ως μία από τις δύο επιλογές τους. Η δεύτερη ομάδα που ψηφίστηκε ξεκάθαρα από περισσότερους από τους μισούς ψηφοφόρους είναι ο Ολυμπιακός, που και αυτός με τα δικά του προβλήματα κάνει την υπέρτατη προσπάθεια για άνοδο και φαίνεται πως θα τα καταφέρει.

Από του χρόνου λοιπόν οι τρεις αυτές μικρές ομάδες, (άλλες διαχρονικά και άλλες πήραν τον τίτλο τελευταίως μετά από την κατάντια που τις έφεραν μερικοί με τις αποφάσεις τους) θα μπουν στην αρένα με τα λιοντάρια. Για να βγουν ζωντανές από τις μονομαχίες πρέπει να επιδείξουν στρατηγική, προγραμματισμό, μαχητικότητα, τσαμπουκά και ομαδικότητα.

Ελπίζω και εύχομαι ο Μάρτης του χρόνου να μη μας βρει με τα κομπιουτεράκια να κάνουμε μαθηματικές πράξεις και σενάρια για αποφυγή του υποβιβασμού. Αλκή και Ολυμπιακός συνήθισαν τη διαδικασία του ασανσέρ, μη σας πω πως άρχισε να τους αρέσει κιόλας, για εμάς όμως θα είναι διπλό εγκεφαλικό και έμφραγμα μαζί.

Καιρός λοιπόν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από τώρα ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν αλλά το σημαντικότερο ποιοι θα έρθουν! (βλέπε καινούρια ψηφοφορία)







.
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.
ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 48, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ. ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ JOSHUA ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΗΜΑΣΤΑΣΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.
ΟΤΑΝ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΜΕΙNE ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΕΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΔΩΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΝΙΝΙΟ, ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΟΣ, ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΑΠ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ARTEMIO FRANKIE.

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia toso jero pou ekamnen ta penalty o joshua je evalen ta kanenas en ishen parapono.. tora epidi exasen 2 penalty ekamete tou oulloi opos tou shilou tou 4ori..
mporei kati na eshei o an8ropos. di3ete lii katanoisi

AIMA TIMI AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

file ta penatly tou tsosoua pou skorare ta skorare apla epidi imastan tixeri pou o portaris den epesen aristera. ekane 5 pentalty file os tora o tsosua (kai ena o louka nomizo) kai ta pente (prospatha na thimithis) ta ekane xliara sta aristera. skeftou na thimithis file. me tin alki an thimase dila dila kilouse i mpala sta aristera pali kai eytixos o leoni epesen apo tin alli epidi an thimase to score itan 1 - 1 prin to pentalty. den einai penatly afta file. den einai kan shout afta. kani 2 vimatakia kai nomizi oti shoutari! to xtesino poro na sou po itan to kalitero pou exi kani mexri tora alla pali aristera. na xeris oti o asil ithe dvd kai itha oti o tsosua mono aristera exteli ta pentalty.

Ανώνυμος είπε...

ntaxei file alla je me ton olimpiako je me tin alki den 8imume kanena na ipen tipote ma tipote gia ta penalty tou joshua je apla epidi exasen 2 sinexomena e8imi8ikamen oulloi oti en 3eri na kamei penalty.. mporei ontos na men 3eri.. alla olos tixea e8imi8ikamen to meta pou 2 sinexoma astoxa penalty je oi meta pou ta 3 pou evale?
tuto ennoousa ego

AIMA TIMI AEK MIA ZOI

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.